Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΞΕΓΕΡΣΟΥ!!!!!!!

Οι ώρες που διερχόμαστε είναι ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΩΤΕΡΕΣ από της ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους
μετά την Επανάσταση!!!
Ωρες ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

Σύννομο το πολιτικό σύστημα της προδοσίας ΞΕΠΟΥΛΑ την πατρίδα με προεξέχοντα αυτή τη στιγμή τον Σαμαρά
που δήθεν αρνείται την συγκυβέρνηση,αλλά μετά χαράς αποδέχεται την εκτρωματική δανειακή σύμβαση
που....
είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ σε ξένους,μέσω της οποίας τοποθετείται μόνιμα ύπατη αρμοστεία Γερμανών
για την διακυβέρνησή μας !!!!
Μάλιστα ο Σαμαράς προτρέπει τους αλήτες κυβερνώντες να μην φέρουν στη Βουλή την σύμβαση της ντροπής
μαζί με το νέο μνημόνιο,αλλά να ψηφιστεί ξέχωρα από 151 βο(υ)λευτές του Πασοκ και ΟΧΙ ΜΕ 180
που απαιτούνται όταν συνοδεύεται απο μνημόνιο, πετυχαίνοντας έτσι να φανεί ...ήρωας του κώλου
αφού δεν θα έχει συμμετοχή στην ψήφισή της!!!
Στη συνέχεια θα την αποδεχθεί μαζί με τους όρους του νέου μνημονίου-μέτρων
--ιδε Μεσοπρόθεσμο και εφαρμοστικό--
σαν...τετελεσμένο νομοθετικό γεγονός!!!
Ετσι,με τον σατανικό ελιγμό θα έχει πετύχει--νομίζει--την απαλλαγή του κόμματος του από την ευθύνη
της υποδουλωσης της πατρίδας,δια της οποίας υποδούλωσης "ρεφάρουν"προς τους δανειστές
για τα δίς που καταβρόχθησαν όλοι μαζί, αφήνοντας τον Ελληνικό λαό ΥΠΟΔΟΥΛΟ να ξεπληρώνει με τη ζωή του
και την ζωή των παιδιών του!!!!!
Προσπαθούν λοιπόν τις τελευταίες μέρες με κάθε είδους μεθόδευση,με το μασκάρεμα και τον εκβιασμό της 6ης δόσης
να μπορέσουν να ψηφίσουν την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ της χώρας
μέσω της νέας δανειακής σύμβασης!!!

Ελληνικέ λαέ ΕΞΕΓΕΡΣΟΥ!!!!!!

Τώρα είναι η ωρα!!!!

Αν όχι τώρα ,το μετά δεν θάναι απλώς αργά
θα είναι ΜΟΝΙΜΗ ΣΚΛΑΒΙΑ!!!!

Μόνιμη καταπάτηση όλων των δικαιωμάτων σου

Σταδιακή μείωση των εισοδημάτων σου έως εξαφάνισής τους (πλαφόν 350 ευρώ)

Αφαίμαξη της ιδιωτικής περιουσίας μέσω άγριας και ανεξέλεγκτης φορολογίας

Απώλεια ΟΛΩΝ των πλουτοπαραγωγικών πηγών,με συνέπεια
την απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση!!!

Η απόφαση για το μέλλον της πατρίδας μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

Είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!



Ελεύθερος πολίτης
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_982.html

Οι Γερμανοί ζητούν να πληρωθούν σε… δραχμές!

Διαστάσεις που ξεφεύγουν πλέον από τα όρια της απλής ή σύνθετης διαχείρισης ισορροπιών μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, προσλαμβάνει η κρίση αξιοπιστίας που ενέσκηψε στην Ελλάδα, λόγω της πρωτοβουλίας του Γιώργου Παπανδρέου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, στον κεντρικό πυρήνα του οποίου θα υπήρχε η αμφισβήτηση της συνέχισης του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας.

Σήμερα αποκαλύφτηκε ότι ο....
γερμανικός τουριστικός όμιλος TUI, έχει ζητήσει από τους Έλληνες ξενοδόχους με τους οποίους συνεργάζεται να πληρωθεί σε ελληνικό νόμισμα, και όχι σε ευρώ, εφόσον η χώρα μας επιλέξει ή υποχρεωθεί το επόμενο διάστημα να αποχωρήσει από την ευρωζώνη.

Τη σχετική αποκάλυψη κάνει η γερμανική εφημερίδα «Bild», επικαλούμενη μάλιστα δηλώσεις εκπροσώπου του Ομίλου TUI, ο οποίος επισημαίνει ότι θα πρέπει οι Γερμανοί να προστατευτούν από τους κινδύνους μιας ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Η απαράδεκτη στάση των Γερμανών προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γιάννη Ρέτσου, ο οποίος ζήτησε από τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, αλλά και συνολικά από την ελληνική Κυβέρνηση, να παρέμβουν δυναμικά για το θέμα που προέκυψε.

http://www.statesmen.gr/
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_6368.html 

Κυβέρνηση συνεργασίας ... ΠΑΣΟΚ με νέο ηγέτη: Τον ... Γ.Παπανδρέου!

Σε κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας όλων των τάσεων του ... ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται η δήθεν επιχείρηση ανατροπής του Γ.Παπανδρέου και εγκαθίδρυσης κυβέρνησης συνεργασίας με ... πρωθυπουργό τον Ε.Βενιζέλο. Όλα τα κόμματα, είτε απέρριψαν την πρόταση άμεσα είτε θέτουν τέτοιες προϋποθέσεις που είναι βέβαιο ότι θα αρνηθούν εν τέλει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης έθεσε ως....
προϋπόθεση τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας καθώς, όπως είπε, "σε διαφορετική περίπτωση το εγχείρημα θα είναι κολοβό".

Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα ήταν κατηγορηματική ως προς το ότι η κυβέρνηση εκβιάζει και πάλι τον ελληνικό λαό, λέγοντας στον κ. Παπανδρέου ότι "επείγεστε να εγκριθεί η δανειακή σύμβαση για να επιβάλλετε και νέα σκληρά μέτρα".

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πραγματικά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και τον πολιτικό του λόγο. Αν ανήκε σε μεγάλο κόμμα ήταν θέμα χρόνου το πότε θα γινόταν πρωθυπουργός. Ήταν ο μόνος που έθεσε το θέμα στην σωστή του βάση: Το πρόβλημα δεν είναι ο Γ.Παπανδρέου. Το πρόβλημα είναι η πολιτική που ακολουθείται.

Επίσης με δηλώσεις του o επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης ξεκαθάρισε ότι θα δώσει αρνητική απάντηση θα δώσει στην πρόσκληση του πρωθυπουργού και διέψευσε όλους αυτούς που υποστήριζαν ότι θα ήταν "δεκανίκι" της κυβέρνησης, όταν αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Φ.Κουβέλης έχει αρνηθεί και στο παρελθόν να συνεργαστεί σε επίπεδο κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ παρόλο που η συνεργασία των δύο κομμάτων έφεραν τις πρώτες νίκες μετά από πολλά χρόνια των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ σε δημοτικές εκλογές σε Αθήνα κα Θεσσαλονίκη.

Τέλος, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συνεργασίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "δεν υφίσταται κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας με τρία κόμματα". Η ίδια τόνισε ότι δεν υπάρχει το σενάριο που θέλει συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ - ΔΗΣΥ που μετέδωσε το Reuters και διέρρεαν οι βενιζελικοί το απόγευμα, ενώ ζήτησε να υπάρξει συνάντηση πολιτικών αρχηγών με τη συμμετοχή και του Αντώνη Σαμαρά.

Άρα, ο Ε.Βενιζέλος θα περιμένει πολύ για να ηγηθεί "κυβέρνησης συνεργασίας". Εκτός και αν εννοούν συνεργασίας εντός του ΠΑΣΟΚ...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_7893.html

Την Άνοιξη θα είναι έτοιμο το προσωρινό τέμενος στον Ελαιώνα

Και ενώ η χώρα βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και κινδυνεύει να κατακρημνιστεί η κυβέρνηση προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στην κατασκευή του προσωρινού τεμένους για τους μουσουλμάνους νόμιμους και μη κατοίκους της χώρας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο ανάδοχος του έργου θα χρησιμοποιήσει το ήδη υπάρχων κτίριο που βρίσκεται στους χώρους του....
ΠΝ στον Ελαιώνα το οποίο θα μετασκευαστεί. Ο φέρων οργανισμός θα «ντυθεί» με μεταλλικό σκελετό, που θα συνάδει με το βιομηχανικό τοπίο της περιοχής.

Το εμβαδόν του τεμένους δεν θα ξεπερνά τα 1.000 τετραγωνικά μέτρα, η χωρητικότητά του θα είναι περίπου 350 άτομα, ενώ δεν θα υπάρχει μιναρές. Η υλοποίησή του θα γίνει με ειδικούς πολεοδομικούς όρους, ενώ η μελέτη προβλέπει «συμμάζεμα» των υπαίθριων χώρων, που έχουν σημαντική λειτουργική σημασία στην ισλαμική πίστη.

Το κόστος αυτής της κατασκευής θα φτάσει το 1 εκατ. ευρώ. Το κανονικά τέμενος θα κατασκευαστεί αργότερα λόγω της οικονομικής στενότητας. Το τέμενος θα παραχωρηθεί δωρεάν στο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών», που συστάθηκε με νόμο του 2006, ενώ θα λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Παιδείας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_4272.html

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Υπάρχουν δύο λόγοι και είναι εξαιρετικά απλοί.

1) Ο Παπανδρέου και οι υπόλοιποι υπουργοί πρέπει πάση θυσία να ολοκληρώσουν μια σειρά από εντολές που έχουν πάρει από τα μεγάλα αφεντικά. Αυτό έχει αποδειχθεί επανειλημμένως και δεν αμφισβητείται.

2) Αν παραιτηθούν τώρα και φύγουν, θα είναι εκτεθειμένοι απέναντι στον λαό. Όσο τα πράγματα είναι ρευστά και μπορούν να παραπλανούν τον λαό με κινδυνολογίες τύπου πτώχευσης, χρεωκοπίας κλπ, τόσο θα είναι σχετικά ασφαλείς, όσον αφορά την σωματική τους ακεραιότητα και την νομική τους ασφάλεια.

Επομένως δεν είναι δυνατόν να φύγουν αν δεν ολοκληρώσουν αυτό που έχουν αναλάβει. Όσο για την Ελλάδα και εννοώ όλους τους υπόλοιπους, αν δεν καταφύγει σε δραστικά (πολύ δραστικά) μέτρα για να ανατρέψουν την κυβέρνηση, θα είναι η απαρχή μιας σειράς γεγονότων παγκοσμίως, που όμοιών τους δεν έχει ξαναδεί η ανθρωπότητα.

Costas K.
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_4263.html

Nατοϊκά πλοία έκαναν κατάληψη στο λιμάνι της Πάτρας (pics) Nατοϊκά πλοία έκαναν κατάληψη στο λιμάνι της Πάτρας (pics)

Nατοϊκά πλοία έκαναν κατάληψη στο λιμάνι της Πάτρας (pics)Σάββατο πρωί και όσοι Πατρινοί
έκαναν την βόλτα τους στο λιμάνι, με έκπληξη αντίκρισαν σταθμευμένα Νατοϊκά πλοία.

Τα πλοία που ξεπερνούν τα 7 θα βρίσκονται στο λιμάνι της Πάτρας έως και την Δευτέρα ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο αριθμός τους καθώς και οι ημέρες παραμονής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα πλοία είναι και Ελληνικά καθώς και Τουρκικά.

Λόγω της παραμονής των πλοίων στο λιμάνι - συγκεκριμένα έχουν «δέσει» μπροστά από τον σταθμό υποδοχής Παναγιώτης Κανελλόπουλος, όπου το κοινό πηγαινοέρχεται στα Duty Free - έχει απαγορευτεί από το λιμενικό η διάβαση ακόμη και των πεζών.

Γεγονός που προκαλεί απορίες καθώς το λιμάνι της Πάτρας είναι εμπορικό – ταξιδιωτικό, επιπλέον την ίδια στιγμή γίνεται πολύ συζήτηση για την παραχώρησή του στον Δήμο της Πάτρας προκειμένου να έχουν πρόσβαση οι πατρινοί στην λιμενική τους ζώνη.

Τέλος ούτε οι λόγοι ασφαλείας που επιβάλουν τον αποκλεισμό του λιμανιού από τους πεζούς έχουν γίνει γνωστοί, ούτε καν η ίδια η απόφαση έχει δημοσιοποιηθεί.

http://www.webtrend.gr/ 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/n-pics-n-pics.html

Μυστικές επιχειρήσεις "Φαιδώρα" > Εδαφική διάλυση της Ελλάδας -

 "Overkill": Ψυχολογικός πόλεμος και τρομοκράτηση του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης!!!
Όλοι σε αυτή τη χώρα που μας πληγώνει, γνωρίζουμε ότι σήμερα ζούμε σε ένα περιβάλλον ζοφερό. Μέσα από τα απίθανα και λυπηρά που χαρακτηρίζουν την δημόσια ζωή της χώρας ξεπροβάλλουν αυτοί οι εφιαλτικοί για το Έθνος μήνες που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία του ανά τους αιώνες. Ως γνωστόν, κατά το άρθρο 1 παρ. 2 του Συντάγματος, θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Κατά την...
έννοιά της, κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται για μια τετραετία, οφείλει να εκτελέσει τη λαϊκή εντολή εξαντλήσεως της θητεία της και ΟΥΔΕΙΣ, καταχρώμενος των εκ του Συντάγματος δικαιωμάτων και διακριτικών ευχερειών του, έχει το δικαίωμα να την εξαναγκάσει σε πρόωρες εκλογές.

Οιοσδήποτε το επιχειρήσει, για να εξυπηρετήσει τις οποιεσδήποτε πολιτικές του επιδιώξεις και σκοπιμότητες, όχι μόνο δεν σέβεται τη λαϊκή κυριαρχία αλλά ΟΥΤΕ έχει γνώση των καθηκόντων και υποχρεώσεών του ως πολίτης.Είναι περίεργο φυσικά το γεγονός, ότι όλοι «οι αρχηγοί» των κομματικών συντεχνιών κινδυνολογούν εξαντλούμενοι στο ότι πρέπει να γίνουν «εδώ και τώρα» εκλογές. Οι πολιτικοί όμως λεονταρισμοί αναπτύσσονται σε όλα τα άλλα θέματα πλην των εθνικών και κανένας τους δεν εκφράζει τη λύπη του, διότι με την επίσπευσή τους παραβιάσθηκε η λαϊκή εντολή του 2007 και επομένως η αρχή της λαϊκής κυριαρχίας την οποία οι ίδιοι γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αφού, εκ πεποιθήσεως, είναι θεραπαινίδες του Δόγματος του Μακιαβέλι το οποίο επιτάσσει ότι: «Υπεράνω πάσης ηθικής αρχής και φιλανθρωπίας ίσταται η πολιτική σκοπιμότης.».
Ο κατ’ επίφαση λόγος που προφασίστηκε ο κύριος Καραμανλής και αποφάσισε να επιβαρύνει με άλλα 200 εκατομμύρια ευρώ (έξοδα εκλογών) την χώρα, ήταν η οικονομία. Φυσικά, αυτός ο λόγος ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την πραγματικότητα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ουσιαστικά, άλλη μία φορά, παραβιάζει κατάφορα το Σύνταγμα της χώρας, συνεπικουρούμενος ξανά από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας!!! Στην Ελλάδα βέβαια, η παραβίαση του Συντάγματος, με την ανοχή, την συνενοχή και την συναυτουργία των διοριζομένων από τα κόμματα προέδρων της Δημοκρατίας, είναι σύνηθες φαινόμενο.
Ο λαός όμως θέλει να πληροφορηθεί την αλήθεια. Αλλά περί αυτής, από ΟΥΔΕΜΙΑ πλευρά γίνεται λόγος. Έτσι ο λαός, έρχεται γι’ ακόμη μια φορά αντιμέτωπος μ’ ένα επικίνδυνο ψέμα ολόκληρου του πολιτικού συστήματος που δεν τολμά να ομολογήσει την χρεοκοπία του.
Γιά όλους όμως εμάς, που δεν συρόμαστε στο άρμα των συμφερόντων των κομμάτων τους, ο λόγος μάς είναι γνωστός και αυτή η κίνηση του πρωθυπουργού, δεν ήταν ο άσσος στο μανίκι του, για να αιφνιδιάσει τους πολιτικούς του «αντιπάλους», αλλά η νάρκη στα θεμέλια της πατρίδας. Αυτό δεν είναι πράξη ευθύνης. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ, ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ. Αν ο «υπερήφανος» Μακεδόνας, ήθελε πραγματικά να είναι υπερήφανος, όφειλε να πει στον Ελληνικό λαό ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ. Ξεχνάει, ηθελημένα ως φαίνεται, το αξίωμα ότι: ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ αλλά στους λαούς που εκπροσωπούν.
Ο στόχος είναι πασίγνωστος αλλά μη ομολογούμενος από το σάπιο κατεστημένο της Ελλάδος και «ελύληθεν η ώρα» της αποκάλυψης του αναστήματός των. Ο πολιτικός κόσμος της προδοσίας το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι! Ο λόγος είναι η εφαρμογή των Νατοϊκών σχεδίων «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ» εκπορευόμενα από το Δόγμα Κίσινγκερ. Μια πραγματικότητα που γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού υπήρξε από τα πιό έμπιστα στελέχη του Ανδρέα Παπανδρέου και γνώστης των δεσμεύσεων του αρχηγού του για την εφαρμογή τους. Επιχειρήσεις που έχουν μελετηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και αφορούν η μεν επιχείρηση Φαιδώρα την εδαφική διάλυση της Ελλάδος από έξω προς τα μέσα, η δε επιχείρηση Overkill έχει τα στοιχεία ψυχολογικού πολέμου και τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης διά τρομοκρατικών ενεργειών, επιδρομή κουκουλοφόρων και «διαδηλώσεων», πυρκαγιών και δολοφονιών .
Ο λόγος είναι η υλοποίηση του άρθρου 28 # 3 του ισχύοντος Συντάγματος του οποίου απαξάπαντες οι «εθνοπατέρες» και τα μίσθαρνα όργανα του παρακράτους τελούν εν γνώσει. Είναι η παράγραφος που αποτελεί το ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ γιατί έτσι παραδίδεται το ΕΘΝΟΣ προδομένο από τους φύλακες. Είναι η παράγραφος του Συντάγματος που αποτελεί το μεγάλο έγκλημα κατά του Έθνους: «Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον….»
Ο λόγος είναι η πραγμάτωση των όσων εξεστόμισε η προδότρια Πυθία-πρόεδρος της Βουλής την 8η Φεβρουαρίου 2005 προσφωνώντας τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν μεταξύ των άλλων διαλαμβανομένων διεμήνυε και εκείνη την μακάβρια για την πατρίδα μας προφητεία, τονίζοντας: «Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»
Αγαπητοί, σας γνωρίζω ότι, τόσο τα λεχθέντα υπό της Πυθίας προέδρου της τότε Βουλής κυρίας Ψαρούδα-Μπενάκη όσο και η μη αντίδραση αφ’ ενός υπό του κυρίου Παπούλια, μετέπειτα Προέδρου της «Δημοκρατίας», αφ’ ετέρου υπό των 300 βουλευτών, συνιστά το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, αλλά πού εισαγγελείς!!!
Και ΟΥΔΕΙΣ διαμαρτυρήθηκε, ΟΥΔΕΙΣ ξεσηκώθηκε. Και όχι μόνο ΟΥΔΕΙΣ ΥΨΩΣΕ ΦΩΝΗ, από οποιαδήποτε πολιτική γιάφκα, αλλά και σφυρίζουν αδιάφορα για το συντελεσθέν κακούργημά τους. Μας πάνε ως πρόβατα επί σφαγήν οι προδότες. Δεν ξεσηκώθηκαν οι ξεπουλημένοι ακαδημαϊκοί και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι. Δεν το σχολίασαν οι αργυρώνητοι νεογενίτσαροι μεγαλοδημοσιογράφοι και τα σιωνοκρατούμενα ΜΜΕ.
Τι έχουν να πουν αυτοί που κρατούν το Έθνος υπό κατοχή; Τι να πουν αυτοί που δεν αφήνουν τίποτα να ανθήσει σ’ αυτόν τον έρημο τόπο; Τι να πουν αυτοί που ευθύνονται για την διάλυση του κράτους, για την άνοδο των ουτιδανών; Τι να πουν οι πράκτορες, οι δοσίλογοι, οι χρυσοκάνθαροι, τα κομματόσκυλα, τα αποβράσματα της κοινωνίας; Τι να πουν οι υπηρέτες των νταβατζίδων; Τι να πουν οι προστάτες των κουκουλοφόρων, των εκχυδαϊστών της νεολαίας μας και πάσης διαφθοράς; Τι να πουν αυτοί που πνίγουν τη χώρα στον ζόφο που ξεχειλίζει από το άνοιγμα του οχετού του διεφθαρμένου πολιτικού τους συστήματος; Τι να πουν οι «δήθεν» που δρουν ως στρατεύματα κατοχής στα σωθικά του ελληνικού Έθνους;
Η χώρα μας κυβερνάται από σπείρες κλεπτών, απατεώνων και γκάνγκστερ που παριστάνουν τους πολιτικούς. Η διαφορά τους από τους μαφιόζους έγκειται στο ότι αυτοί χαίρουν άπλετης δημοσιότητος και ατιμωρησίας, με τον περιβόητο νόμο περί ασυλίας, ενώ οι άλλοι δρουν στο σκοτάδι και τιμωρούνται εάν και όταν αποκαλυφθούν. Η σπείρα των ανίκανων γυμνοσάλιαγκων, των βρώμικων, ανήθικων, φιλόπλουτων, αστράτευτων, διεφθαρμένων και επαγγελματιών πολιτικών, των χρηματοδοτούμενων από αδιαφανείς πηγές και κέντρα του διεθνούς Σιωνισμού, ενώ πρέπει να σκέπτονται την πατρίδα και τις επόμενες γενιές, νομοθετώντας εξυπηρετούν μόνο και μόνο τα συμφέροντά τους και τα συμφέροντα των χορηγών τους και της κάθε λέσχης «Μπίλντερμπεργκ» ή κάθε ΣΤΟΑΣ στην οποία απολογούνται και των οποίων τα σχέδια υπηρετούν αφού ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Έτσι όλοι οι παραπάνω ακολουθούν μία κοινή και ενιαία γραμμή σε πολλά και καίρια ζητήματα. Αλλά η άτυπη σύμπλευση, η «σύμπτωση απόψεων», δυνάμεων που κινούνται από τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό μέχρι τον «αντιεξουσιαστικό» χώρο καταδεικνύει την κοινή πηγή προέλευσής τους. Όλο το σάπιο κατεστημένο μια γροθιά εναντίον των κυριαρχικών δικαιωμάτων του έθνους μας! Δεν χρειάζεται πλέον ν’ ανοίξει κάποιος απ’ έξω τις κερκόπορτες. Τις έχουν ανοίξει προ πολλού οι εκάστοτε εξουσιαστές μας. Μήπως όμως πρέπει κάποτε να ξαναλειτουργήσει του Γουδί; Λέω, μήπως!!!!!
Θα θυμάται φυσικά ο ελληνικός Λαός ότι προσφάτως, τόσο τα έντυπα όσο και ηλεκτρονικά ΜΜΕ διατυμπάνιζαν ότι ο αμερικανός πρόεδρος, Χουσεΐν Μπαράκ Ομπάμα, εκκάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας να επισκεφθεί την Αμερική το τέλος του χρόνου. Και ποιά ήταν τα προς συζήτηση θέματα της προσκλήσεώς του; Το Σκοπιανό, η ονομασία και η ένταξη του σλαβικού κράτους στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ, το Αιγαίο, το Κυπριακό, η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. και η αναγνώριση του Κοσσόβου ως ανεξάρτητο κράτος, με όλες τις συνέπειες για τη Θράκη. Οι "στρατηγικές" σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, υπό τα νέα δεδομένα τα οποία τίθενται από τον πλανητάρχη Ομπάμα που έχει προχωρήσει ως γνωστόν σε νέες αξιολογήσεις καταστάσεων στο διεθνές περιβάλλον μας, έχουν υποστεί ρήγμα. Η άποψη αυτή δυστυχώς ενισχύεται από την μεροληπτική στάση των Αμερικανών έναντι της Ελλάδος και προέκυψε, αρχής γενομένης, από την εθνική στάση του πρωθυπουργού στο Βουκουρέστι όπου κατάφερε να πείσει τα μετέχοντα στο ΝΑΤΟ κράτη να αρνηθούν την πρόσκληση του ψευτομακεδονικού κράτους των Σκοπίων για ένταξή του στο ΝΑΤΟ, παρά το ότι είχαν προαναγγείλει αυτή τόσο ο κ. Μπούς, όσο και η κ. Ράϊς.
Ενόχλησε οπωσδήποτε τους μαέστρους της ορχήστρας της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ το επίτευγμα του πρωθυπουργού, της υπογραφής της σύμβασης με τη Ρωσία για τον αγωγό του φυσικού αερίου και φοβούμενοι τον απογαλακτισμό της Ελλάδας από την Σιωνοκρατούμενη αστερόεσσα εξαπέλυσαν πογκρόμ αφ’ ενός κατά της Ελλάδος με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007 και τα συντελεσθέντα κατά το Δεκέμβριο του 2008 αφ’ ετέρου και κατά του ίδιου του πρωθυπουργού με τους επίορκους παράγοντες-λιγούρια και λαμόγια της κυβερνήσεώς του αλλά και του αμέσου περιβάλλοντός του με την πλειάδα των σκανδάλων στα οποία υπέπεσαν ηθελημένα ή μη, πλανώντες και πλανώμενοι, ως μωρές παρθένες.
Εντυπωσίασε το γεγονός ότι τα επηρεαζόμενα από τους Αμερικανούς ευρωπαϊκά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων πολλοί περιλαμβάνουν και δύο ελληνικά συγκροτήματα, κατηγόρησαν την Ελλάδα και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους διότι η Κυβέρνηση δεν παραιτείται μετά από τα του Δεκεμβρίου τραγικά συμβάντα. Ενώ η γαλλική εφημερίδα LE FIGARO έγραψε, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος και δεν πρέπει να της ανατεθεί η Προεδρία του ΟΑΣΕ από 01-01-2009.
Υπό τον εφιάλτη λοιπόν της επερχόμενης συνάντησης του πρωθυπουργού με τον πλανητάρχη Χουσεΐν, ο κύριος Καραμανλής θεώρησε σκόπιμο να βρεί τρόπο να λακίσει προκειμένου να μην καταγραφεί στις συνειδήσεις των πολιτών και στην ιστορία ως επίορκος και προδότης. Αθετώντας λοιπόν τη δέσμευσή του προς το λαό και μη αποφασισμένος να υπερασπιστεί αταλάντευτα τη χώρα του και τις προτεραιότητές της, για να μην ενδώσει στις αξιώσεις των Σκοπίων δεχόμενος τις αμερικανικές απόψεις, για να μην βρεθεί στην δύσκολη θέση να προστατεύσει την ελληνικότητα της Θράκης, για να μην υποκύψει σε όλα τα αιτήματα των Τούρκων και για να μην στριμωχθεί για να υποστηρίξει την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Κύπρου μη δεχόμενος τα αμερικανικά σχέδια, την εφαρμογή των οποίων έχει αναλάβει το ΝΑΤΟ, που ευνοούν την Τουρκία, αναζητούσε εναγωνίως σανίδα σωτηρίας και δυστυχώς επιλέγοντας την ατιμωτική φυγοδικία, την βρήκε και προκήρυξε τις εκλογές προς το συμφέρον του και μόνο. Έψαχνε εναγωνίως για αφελή και τον αφελή τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου και στο τυφλά διψασμένο για την κυβερνητική εξουσία ΠΑΣΟΚ που, ως ο από μηχανής Θεός, του πέταξε το γάντι της προκήρυξης των εκλογών εκβιάζοντας με την μη συναίνεσή του στην εκλογή του προέδρου Δημοκρατίας στο πρόσωπο του κυρίου Παπούλια ο οποίος περί άλλων τυρβάζει.
Την βρήκε στο πρόσωπο ενός αμερικανού πολίτη που, υπό τις αναθυμιάσεις των χασισόδενδρων της βεράντας του σπιτιού του, υποσχόμενος στο Λαό λαγούς με πετραχήλια, ευαγγελίζεται να γίνει πρωθυπουργός της χώρας για να αποτελειώσει ό,τι άφησε στη μέση όταν ως υπουργός εξωτερικών όργωνε το Αιγαίο αγκαλιά με τον ΤΖΕΜ επαναπροσδιορίζοντας τα θαλάσσια όρια της Ελλάδας. Τον βρήκε και προσπαθεί να τον επιβάλλει και σ’ εμάς αποποιούμενος τις ευθύνες του ως πολιτικού ανδρός. Ανέσυρε από την ανυπαρξία έναν «πρωθυπουργό» και επανιδρύοντας στην ουσία το ετοιμοθάνατο ΠΑΣΟΚ του κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον εγκαθιδρύσει στον σβέρκο μας. Οϊμέ!!! Αν συμβεί και τούτο, τότε θα έχουμε σπάσει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ ανεγκεφαλισμού και παράνοιας. ΟΥΔΕΝ κράτος ανά την υφήλιο έχει κυβερνηθεί μέχρι σήμερα από Αμερικανό πολίτη και κατ’ επίφαση γηγενή. Η απόλυτη κατάντια του πολιτικού συστήματος. Αν και η κοινωνία μας αποδεχθεί το επιχειρούμενο, τότε βάζουμε πλέον μόνοι μας το κεφάλι μας στη λαιμητόμο. Ας απελευθερώσουμε και το ξυράφι με τα ίδια μας τα χέρια. Οποίος αμοραλισμός!!!!
Ο πρωθυπουργός, θεωρώντας τον εαυτό του πολιτικά ως μάγκα, θέλησε να βγάλει από τη μασχάλη του την «καυτή πατάτα» των κορυφαίων εθνικών θεμάτων που απαιτούν σθένος και πυγμή. Θέλησε να πετάξει στον ζεϊμπεκικολάτρη το μπαλάκι της διευθέτησης και την ανθελληνική πένα της υπογραφής των κατάπτυστων όρων μιάς εθνικής μειοδοσίας. Συνιστά όμως πολιτική μαγκιά να κάνεις μπαλάκι το μέλλον του Έθνους σου προκειμένου να μην κερδίσεις την αιωνιότητα και εσύ ως και ο τυπικά Εφιάλτης;
Επειδή δηλαδή σ’ αυτόν τον τόπο υπάρχουν αφελείς, ανερμάτιστοι, καιροσκόποι και πιθανόν ενεργούμενα, είναι αυτό ικανή και αναγκαία συνθήκη για να διαπράξετε, κύριε πρωθυπουργέ, το μεγαλύτερο έγκλημα που γνώρισαν οι γενιές των Ελλήνων λιποτακτώντας από την πλέον τιμητική υποχρέωση του πολιτικού που είναι η προάσπιση των δίκαιων της πατρίδας του; Από πότε ο «ηγέτης» δικαιούται να εισάγει το παιχνίδι του ποντιοπιλατισμού, με τρόπο υποκριτικό και φυγόπονο, αδιαφορώντας για το μέλλον του Έθνους; Αρκεί και μόνο να μην είσαι εσύ αυτός που θα κατηγορηθεί πως φόρεσε την κουκούλα του δήμιου για να τραβήξει το σκοινί της καρμανιόλας; Ε, ΟΧΙ και τέτοιος τσαρλατανισμός!!!
Σέρνει, ο πρωθυπουργός, την χώρα σε εκλογές και κάνει τα αδύνατα δυνατά να τις χάσει για να σωθεί ο ίδιος από τις σελίδες της Ιστορίας που θα τον φτύνουν ανά τους αιώνες ως τον ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ «ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ»; Συνιστά πράξη ευθύνης, να παραδίδει ένας πρωθυπουργός τη χώρα του, όντας ο ίδιος ενδοτικός, σε κάποιον άλλον αφελή, αρχομανή και αδιαμφισβήτητα ενδοτικότερο από τον ίδιο; Δεν θα έχει οπωσδήποτε υπ’ όψιν του τις ιερές γραφές του Αρριανού: «Νομίζεις ότι ο Ηρακλής θα γινόταν αυτός που έγινε, αν δεν υπήρχε το λιοντάρι (της Νεμέας), και η Ύδρα (της Λέρνης), και το ελάφι και οι χοίροι, και κάποιοι άδικοι άνθρωποι και άγριοι, τους οποίους εκείνος εξεδίωκε και καθάριζε τον τόπο;» Δεν θα έχει οπωσδήποτε υπ’ όψιν του το υπερσυνταγματικής δυνάμεως αξίωμα: «Υπέρ πάντων Νόμος είναι η σωτηρία του Έθνους και του Λαού» «salus populi suprema lex esto» και την κατά τον Αλέξανδρο Σβώλο παρακαταθήκη, ότι: «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι στον Λαό δεν πρέπει να έχει όρια.» Δεν θα έχει οπωσδήποτε υπ’ όψιν του το αξίωμα ότι: «Η χειρότερη μορφή ΔΟΥΛΕΙΑΣ είναι να νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος».
Δυστυχώς όμως και όλες οι άλλες κομματικές συντεχνίες, προτάσσοντας το ίδιον συμφέρον, ΟΥΔΟΛΩΣ αντέδρασαν στην απόφαση του «Μακεδόνα» πρωθυπουργού. ΟΥΔΕΝ αντέταξαν διότι η απόφασή του εξυπηρετεί τα κομματικά τους ιδιοτελεί συμφέροντα. Και οι βο[υ]λευτές απάντων των κομμάτων, ποιούντες την νήσσα, οδηγούν το Έθνος στο ικρίωμα.
Την στιγμή που διακυβεύονται ύψιστα εθνικά θέματα δεν υπογράφηκε κανένα ψήφισμα από βουλευτές, με τη ρητή δήλωση ότι δεν θα στηρίξουν καμία κυβέρνηση που θα παραλείψει να υπερασπισθεί ένα έκαστο τα εθνικά μας δίκαια. Προτιμήθηκε δυστυχώς η σιωπή. Προδήλως για να μην ενοχληθούν οι αρχηγοί τους και δεν τους συμπεριλάβουν στις λίστες των υποψηφίων των εκλογών και χάσουν την κουτάλα των παροχών.
Ας έχουν όμως υπ’ όψιν τους, όλοι αυτοί οι ενορχηστρωτές του εθνικού ξεπουλήματος, ότι οι Έλληνες δεν ανέχονται και δεν θα συγχωρήσουν ποτέ καμιά εθνική μειοδοσία στη διαχείριση των εθνικών τους θεμάτων. Ας έχουν κατά νου και τούτο, ότι αυτός ο υπερήφανος Λαός μήπως και κάποια στιγμή επαναστατήσει, τουλάχιστον συνειδησιακά, κάνοντας έργο τα λόγια του Μεγάλου μας ήρωα της Εθνεγερσίας, του Γέρου του Μωριά: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»!
Οδυσσέας Τηλιγάδας
Ευριπίδου 57 - 10554 Αθήνα
Τηλ: 2103241 961 Κιν: 6973519579e-mail: elas@acsmi.gr

Αφόρητες πιέσεις σε Σαμαρά από ξένους παράγοντες

Απίστευτες πιέσεις από Βερολίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες αλλά και Ουάσιγκτον δέχεται αυτές τις ώρες ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να ενδώσει στην «προσπάθεια» του ΓΑΠ να περάσει ομαλά σε μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, όπως ισχυρίζονται οι ξένοι.
Οι ίδιες πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από....
στελέχη διεθνών αμερικανικών οίκων επισημαίνουν ότι οι επόμενες 72 ώρες είναι οι πλέον κρίσιμες αφού ήδη οι Γιώργος Καρατζαφέρης, Φώτης Κουβέλης και σε δεύτερο πλάνο Ντόρα Μπακογιάννη έχουν αποδεχθεί την «πρωτοβουλία» αμερικανών και ευρωπαίων αλλά «τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς το οκ της ΝΔ» όπως παρατηρούν!
Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπάνω οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ένας από τους στόχους – πέραν της προσπάθειας δημιουργίας «κοινού» μετώπου – είναι να αποσοβηθούν οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από έναν ξεσηκωμό των πολιτών στις 17 Νοέμβρη. Οι εγκέφαλοι της όλης προσπάθειας μάλιστα θεωρούν ότι ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί η λαϊκή εξέγερση ή εν πάσει περιπτώσει ο έλεγχός της - είναι η παραχώρηση, στο «κυβερντικό σχήμα» που ευαγγελίζονται, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο κόμμα του ΛΑΟΣ!
Εν τω μεταξύ οι πιέσεις που δέχεται ο κ. Σαμαράς γίνονται ολοένα και πιο έντονες – ώρα με την ώρα. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες αμερικανοευρωπαϊκές πηγές, εάν ο κ. Σαμαράς δεν ενδώσει, ομάδα δέκα περίπου βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής
αντιπολίτευσης θα αποτελέσει έναν νέο, πιο έντονο, μοχλό πίεσης. Το όλο θέμα στην Ελλάδα, χειρίζεται ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ είναι σε πλήρη συμφωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο αφού οι ξένοι δεν ενδιαφέρονται εάν ο θεσσαλονικιός πολιτικός είναι αυτός που θα ηγηθεί της συγκεκριμένης «πρωτοβουλίας»!

http://www.kentrinews.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_2674.html

Ανοικτή επιστολή προς τους συνέλληνες

ΚΑΤΗΓΟΡΩ!

Υπό την παρούσα πολιτική κρίση, κάθε Ελληνας και κάθε Ελληνίδα δικαιολογημένως ανησυχεί για το μέλλον της πατρίδας μας.
Αυτό που προβληματίζει όλους όμως, είναι, ότι ακόμη και σε τόσο κρίσιμες στιγμές, το πολιτικό σύστημα της χώρας δεν είναι σε θέση να συνεννοηθεί και να συναινέσει.
Όλοι ξεκινούν από την αντίληψη πως για την κατάσταση φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τους ίδιους.Έτσι περισσεύει η εύκολη κριτική ενώ αφήνονται οι ξένοι "κυρίαρχοι του παιχνιδιού", να μειώνουν τη αξιοπρέπεια της Ελλάδος και μάλιστα έχουν το θράσσος ανερυθρίαστα να μας καθορίζουν, αν θα κάνουμε ή όχι δημοψήφισμα για.....
την επικύρωση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου, αν το θέμα θα είναι ακριβώς αυτή η συμφωνία ή κάτι άλλο (μάλιστα μας υπέδειξαν και τον "ανοιχτό" δρόμο της εξόδου από το ευρωνόμισμα), τέλος και το πότε θα γίνει το όποιο δημοψήφισμα, δηλαδή την 4η Δεκεμβρίου!

Ωστόσο επειδή οι περισσότεροι των Ελλήνων πολιτικών είναι απασχολημένοι για την εξεύρεση μιας λύσης σε αυτόν τον Γόρδιο δεσμό, (αλλά και με αλληλοκατηγορίες για το ποιος φταίει περισσότερο, λες και η στιγμή αυτή είναι η προσήκουσα),σκέφτηκα να εκφράσω δημόσια κάποιους προβληματισμούς, που είναι πιστεύω "κοινός τόπος" στη σκέψη όλων των Ελλήνων,που δεν ασχολούνται με την "κομματική πειθαρχία" ή με την "πολιτική ως επάγγελμα", αλλά αισθάνονται ότι κάποιος τους κοροϊδεύει έντονα και απερίφραστα, αυτές τις κρίσιμες ώρες:

Κατηγορώ λοιπόν, [εκτός από τους δικούς μας λάθος χειρισμούς, που όλοι πια τους "εμπεδώσαμε", αφού μας τους έχουν πει εκετομμύρια φορές και σε όλους τους τόνους οι Ευρωπαίου "εταίροι" μας (και που σε τελική ανάλυση είναι εσωτερικό μας θέμα και εμάς πρώτιστα πλήττει)] τους κυρίους και τις κυρίες διαχειριστές-πολιτικούς της πλούσιας Εσπερίας για τα κάτωθι:
Κατηγορώ τις χώρες τις ευροζώνης, που επιδίωξαν και αποδέχτηκαν την είσοδο της Ελλάδος στην Ευροζώνη, αν όπως ισχυρίζονται δεν ήταν έτοιμη γι αυτό!
Κατηγορώ τις "αγορές", που δάνειζαν την Ελλάδα, αν όπως μας λένε τώρα γνώριζαν, ότι δεν υπήρχε περίπτωση αποπληρωμής τους!
Κατηγορώ όσους "επένδυσαν" σε ασφάλιστρα κινδύνου, ενώ παράλληλα μας έδειναν "συμβουλές", πώς να αποφύγουμε την χρεοκοπία!
Κατηγορώ τον ξένο παράγοντα για την εσκεμμένη και σταδιακή απογύμνωση της χώρας από την Κτηνοτροφία και τη Γεωργία της με το δόλωμα των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων!
Κατηγορώ τον ξένο παράγοντα για τα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος των ελληνικών επιχειρήσεων, που τις οδήγησαν στην πλήρη εξαφάνιση!
Κατηγορώ τον ξένο παράγοντα για την μακροχρόνια αποσιώπηση της ύπαρξης πλουτοπαραγωγικών πηγών στη χώρα μας!
Κατηγορώ όσους ζητούν να επιστρέψουμε όσα τους χρωστούμε ενώ οι ίδιοι δεν επιστρέφουν όσα μας χρεωστούν!
Κατηγορώ όσους μας αφήνουν να αποτελούμε τον "κυματοθραύστη" του λαθρομεταναστευτικού "τσουνάμι", που προκάλεσε η δική τους εν γένει παγκόσμια πολιτική, ενώ δεν μας δίνουν καμιά βοήθεια για τη διαχείριση αυτού του ογκώδους ποικιλόμορφου ανθρώπινου πλήθους, υπό ανθρώπινες συνθήκες!
Κατηγορώ τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, που δεν προασπίζονται τα "σύνορα της Ευρώπης",αφήνοντας στην Ελλάδα μια επιπλέον ευθύνη (πέραν αυτής της εδαφικής της ακεραιότητος), την ευθύνη της θωράκισης της Πολιτιστικής και Οικονομικής φυσιογνωμίας ολόκληρης της Ευρώπης!
Κατηγορώ όσους "νίπτουν τας χείρας των" για το διεθνές παιχνίδι του "άυλου" χρήματος, των ομολόγων και του υπερδανεισμού!
Κατηγορώ, όσους θεωρούν ως κοινοτική αλληλεγγύη, την απροκάλυπτη δημιουργία ενός Δ Ραϊχ, επειδή κατάφεραν, αν και αιματοκύλισαν την Ευρώπη δύο φορές, και αφού, ειδικά στην Ελλάδα, άφησαν μόνο αποκαϊδια, τάφους και ιερές μνήμες, να είναι σήμερα... απλά πλούσιοι !
Αυτοί μας δείχνουν την πόρτα, εμείς πρέπει να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε, ότι δεν μας διωχνουν ... "από το σπίτι" τους, γιατί "θέλουν δεν θέλουν" αυτή τη στιγμή είμαστε ισότιμοι εταίροι, θα αποφασίζουμε με όποιες διαδικασίες εμείς θέλουμε για τα εσωτερικά μας.
Μόνη μας υποχρέωση απέναντί τους είναι η οικονομική (στο μέγεθος, που τους χρωστάμε και όσα μπορούμε να διακανονίσουμε). Δεν είναι εθνική, δεν είναι ιδεολογική, δεν είναι πολιτική,δεν είναι (βεβαίως) θρησκευτική.
Αυτές τις έννοιες εμείς από τους πρόγονούς μας, τις γνωρίζουμε καλύτερα από αυτούς: και την Εθνική Συνείδηση και την Ελευθερία και Δημοκρατία.

Μια άλλη φορά θα σκεφτούμε τι μας χωρίζει συνέλληνες.
Μια άλλη ημέρα. Έναν άλλο μήνα.
Σήμερα, τώρα τους έχουμε απέναντι,
όπως πάντα αδίστακτους, σκληρούς αλλά και θρασύδειλους.
Θα σκεφτούμε λοιπόν τι μας ενώνει.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ.

δρ. Κωνσταντίνα Παλαμιώτου
Μια Χριστιανή Ορθόδοξη, Ελληνίδα, μητέρα, επιστήμων

pentapostagma.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_967.html

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ G20 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!

Έτσι είναι αν είχατε βαρίδια στα παντελόνια σας θα εκμεταλλευόσασταν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο της χώρας μας και η Ελλάδα θα ήταν όχι απλά μέλος αλλά το ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΜΕΛΟΣ της G20 και αυτοί που θα κοίταζαν προς τα επάνω θα ήταν οι υπόλοιποι ηγέτες. Αντ' αυτού επιλέξατε...
 να παραμείνετε σκουλήκια και να σέρνεστε στο έδαφος εκλειπαρόντας μια βοήθεια ένα δάνειο για να ταϊσετε τους δύσμοιρους πολίτες.
Αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να είχε ο Έλληνας πολίτης (αν είχε μυαλό).
Αυτό το επίπεδο θα έπρεπε να έχετε προσφέρει αν ήσασταν όντως Έλληνες πολιτικοί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ;








ΥΠΟΔΟΜΕΣ;











ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;





ΣΧΟΛΕΙΑ;





Αντ΄αφτού μας έχουν σαν τα ΖΩΑ


ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ...





ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ...





ΝΑ (ΞΑΝΑ)ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ...





ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ (ΞΑΝΑ)ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...





...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΥΣ -ΠΟΛΙΤΕΣ...





ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ-ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...



ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝ-ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΑΣ!!! ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ!
ΜΑΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΑΝΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ!
http://kerberos-hellas.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/g20_05.html

Φύγε Γιώργο, φύγε...

Δεν είχαν περάσει λίγες ώρες απ’ όταν στις Κάννες οι πανίσχυροι ηγέτες τους πλανήτη έκαναν τον κ. Παπανδρέου να φαίνεται απέναντί τους ένας πολιτικός νάνος. O ίδιος προσπαθούσε από το βήμα της Βουλής να μας πείσει στη συνέχεια ότι όλα αυτά ήταν ένα παιγνίδι τακτικής απέναντι στον κ. Σαμαρά. Αν δεν πρόκειται για έναν ψεύτη που χρήζει άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας, τότε μιλάμε...
για έναν ραδιούργο. Ποιος θα τον οδηγήσει στην έξοδο της προσωπικής του περιπέτειας;

Πως μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο που έχει συλληφθεί τόσες πολλές φορές να λέει ψέματα; Πώς μπορεί ένας ξένος ηγέτης να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα μία χώρα που στην ηγεσία της βρίσκεται ένας αναξιόπιστος άνθρωπος;

Ο κ. Παπανδρέου είναι παντελώς αναξιόπιστος. Δεν θα μας κάνει χάρη αν θα φύγει μία ώρα πιο γρήγορα από την κυβέρνηση. Στον εαυτό του θα κάνει χάρη και μάλιστα όσο ακόμη είναι σε θέση να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο κ. Παπανδρέου προκαλεί καθημερινά με την στάση του και με τα όσα λέει δημόσια. Πριν μερικές εβδομάδες είχα γράψει ότι αυτοί θα επιλέξουν μόνο πως θα φύγουν. Έκανα λάθος. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου θα ήταν τόσο προκλητική. Πλέον δεν είμαι σίγουρος ούτε γι αυτό. Αν θα έχουν αυτή την επιλογή...

Την μία στιγμή μιλάει για συναίνεση και την αμέσως επόμενη το «γυρίζει» και αρχίζει τα Παπανδρεϊκά, ότι συναίνεση είναι να συμφωνεί κάποιος με ό,τι ο ίδιος έχει στο κεφάλι του. Κι έπειτα έχει την απαίτηση να τον αντιμετωπίζουν οι άλλοι με σεβασμό. Τι σεβασμό μπορείς να έχεις απέναντι σε έναν άνθρωπο που κακοποιεί τόσο βάναυσα την αλήθεια; Που αποτελεί κίνδυνο θάνατο για την χώρα; Μόλις προχτές μας έλεγε για το δημοψήφισμα και χτες μας είπε ότι ήταν ένα τέχνασμα. Ακούσατε; Ένα τέχνασμα! Πήγε δηλαδή στην Μέρκελ και στον Σαρκοζί και τους είπε: Παίζουμε ένα παιγνιδάκι για να πειράξουμε τον Αντωνάκη; Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και μάλιστα από έναν ηγέτη μιας σοβαρής χώρας.

Λέει ο κ. Παπανδρέου ότι τον κατατρέχουν οι τραπεζίτες και οι εκδότες. Μάλιστα! Δηλαδή όσοι έδιναν τόσα χρόνια δάνεια στο κόμμα του. Κι όσοι εκδότες έτρωγαν μαζί του και σχεδίαζαν από κοινού την «επόμενη ημέρα». Τι έγινε κύριε Παπανδρέου; Τσακωθήκατε με τους φίλους σας; Κι εμείς τι φταίμε;

Λέει ο κ. Παπανδρέου ότι επί δύο χρόνια έχει υποφέρει πολλά. Δεν τον κάλεσε κανείς να σώσει την πατρίδα. Δεν τον υποχρέωσε κανείς να σηκώσει τον σταυρό του μαρτυρίου. Δεν έχει σε όλα άδικα και ειδικά όταν αναφέρεται σε άλλους φωστήρες που κρύφτηκαν κι εκείνοι πίσω από τις λέξεις και τώρα σπεύδουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κ. Παπανδρέου έχει κουράσει...

Θανάσης Μαυρίδης
Από capital μοντάζ Γρέκι 
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_8280.html

Ντροπιαστικά πρωτοσέλιδα

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Οι εικόνες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας Haberturk μιλούν από μόνες τους:

«Ο πωλών τοις μετρητοίς και ο πωλών επί πιστώσει». Στην πρώτη περίπτωση ο Ερντογάν (με την ανάλογη φωτογραφία άνεσης), στη ....
δεύτερη ο Παπανδρέου περιδεής μπροστά στην καγκελάριο, κάτω από έναν περί... βερεσέ τίτλο.

Η θλιβερή εικόνα του κ. Παπανδρέου κατά την συνάντησή του με την κ. Μέρκελ, κοσμεί τα πρωτοσέλιδα όλων των τουρκικών εντύπων με την επισήμανση, η «στιγμή που τέλειωσε ο Παπανδρέου».

Το ερώτημα είναι αν πράγματι θα τελειώσει ως πρωθυπουργός για να οδηγηθεί ομαλά η χώρα στις εκλογές ή θα επικαλεστεί την ψήφο εμπιστοσύνης και θα παραμείνει στον σβέρκο του ελληνικού λαού που τόσο βάναυσα τυράννησε.


http://www.elzoni.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_5137.html

Όχι στο «κούρεμα» του 50% και την νέα κατοχή. Παύση πληρωμών του χρέους – Λογιστικός έλεγχος

Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου

Αρνητική εξέλιξη που σφίγγει ακόμη πιο σφιχτά την θηλιά του δημόσιου χρέους στον λαιμό του ελληνικού λαού σηματοδοτεί η απόφαση των 17 ηγετών της ευρωζώνης που συμφωνήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Οκτωβρίου 2011. Η απόφαση για το κούρεμα του δημόσιου χρέους που κατέχουν οι ιδιώτες κατά 50% δεν πρόκειται να επιλύσει το πρόβλημα του χρέους, ενώ θα σηματοδοτήσει νέα βάρη, επειδή:
 
1. Θα συνοδευτεί από νέα δάνεια, ύψους 130 δισ. ευρώ, που με αποτέλεσμα η μείωση του χρέους να είναι μικρότερη απ’ όσο υπόσχονται.
 
2. Η μείωση που θα επέλθει είναι μικρή και άνισα κατανεμημένη λόγω του ότι από το κούρεμα εξαιρούνται τα δάνεια της Τρόικας, ύψους 65 δισ. ευρώ και τα ομόλογα που έχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ύψους 55 δισ. ευρώ. 
 
3. Τα ασφαλιστικά ταμεία θα επωμιστούν ένα τεράστιο βάρος ύψους 11,5 δις. ευρώ, με αποτέλεσμα η αναδιάρθρωση του χρέους να σημάνει τελικά την μείωση των συντάξεων και των ασφαλιστικών παροχών.
 
4. Τα νέα εγγυημένα ομόλογα που θα εκδοθούν σε αντικατάσταση των παλιών δεν θα διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η θέση των δανειστών.
 
5. Θα συνοδευτεί από νέα μέτρα λιτότητας, μειώσεις σε μισθούς και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που θα σημάνουν την βύθιση του ελληνικού λαού στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
 
6. Ως εγγύηση η Γερμανία και η ΕΕ στην ουσία απαιτούν να περιέλθει η Ελλάδα σε καθεστώς περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας και στην πράξη κατοχής, με τον διορισμό γκαουλάιτερ σε κάθε κρίσιμο υπουργείο και υπηρεσία.
 
7. Η ίδια αυτή η συμφωνία είναι θνησιγενής, όπως κι η συμφωνία της 21ης Ιουλίου την οποία η κυβέρνηση επίσης χαρακτήριζε ως μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα, λόγω του ότι η συμφωνία των τραπεζών δεν είναι δεδομένη.
 
8. Αμφισβητούνται ακόμη και τα αποτελέσματά της, δεδομένου ότι η μείωση του χρέους στο 120% του ΑΕΠ το 2020 δεν θα κάνει το χρέος βιώσιμο, όπως λένε κυβέρνηση και ΕΕ. Αν είναι βιώσιμο το χρέος σε αυτό το επίπεδο γιατί η Ιταλία σήμερα που έχει χρέος σε αυτό το ύψος καλείται να το μειώσει; Και γιατί επίσης η Ελλάδα που είχε αυτό το χρέος το 2009 υποχρεώθηκε να μπει σε «πρόγραμμα διάσωσης»; 
 
Για όλους τους παραπάνω λόγους η απόφαση των ηγετών της ευρωζώνης είναι απαράδεκτη και πρέπει να ανατραπεί από την πάλη του ελληνικού λαού. Το επιλεκτικό δε κούρεμα (που αφήνει αλώβητα τα δάνεια της Τρόικας που αποτελούν υπόδειγμα παράνομου χρέους, ενώ οδηγεί στην καταστροφή τα ασφαλιστικά ταμεία) δείχνουν πόσο αναγκαία είναι η άμεση παύση πληρωμών και επίσης ο λογιστικός, δημοκρατικός και εργατικός έλεγχος που θα δείξει ποιό μέρος του χρέους είναι παράνομο, μη νομιμοποιημένο ή αντισυνταγματικό ώστε να μην πληρωθεί. Η διαγραφή του χρέους έτσι θα γίνει με πρωτοβουλία του κυρίαρχου ελληνικού λαού που θα αναγκάσει τους δανειστές να αποδεχθούν τους όρους του.
 
Οι μεγαλειώδεις και αποφασιστικές κινητοποιήσεις που σημάδεψαν τον εορτασμό της επετείου του «Όχι» την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο ελληνικός λαός για να αποτινάξει από πάνω του τα δεσμά των πιστωτών και τη νέα κατοχή. Το συνέδριο δε που οργανώνει το επόμενο διάστημα η Πρωτοβουλία για τη Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα βήμα στην πάλη της κοινωνίας για τη διαγραφή του χρέους. 

http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2011/11/50.html#more
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/50.html

Θα μείνει ατιμώρητος ο ΓΑΠ...;


Ήταν πάντα εντολοδόχος και «προϊόν» των δημιουργών της κρίσης. 

Ήταν υπουργός των κυβερνήσεων που ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος των μεταπολιτευτικών εγκλημάτων κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Μισεί την ελληνική προσφορά στην Ανθρωπότητα και ΕΙΔΙΚΑ στην Ευρώπη θανάσιμα(εξίσου ή και χειρότερα και από σκληροπυρηνικό Τούρκο εθνικιστή!).

Η νίκη του σκηνοθετήθηκε από τα αφεντικά του και βόλευε τον «ισχυρό» βορρά της Ευρώπης. Με άλλες προεκλογικές εξαγγελίες επελέγη(λέμε τώρα) από το 43,92% των Ελλήνων(ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).

Αρνιόταν, μιλούσε και για καταστροφική συνταγή, και την νύξη στο ΔΝΤ, ενώ ήξερε το...
χάλι με το χρέος και το έλλειμμα και τα στατιστικά τα ψεύτικα(που τελικά ήταν πράσινη «δουλειά» κυρίως και είναι συνταγή και άλλων χωρών-π.χ. Γερμανία-) και μιλούσε με τους «ανθρώπους» του πριν τις εκλογές(το είπε ο DSK πριν την σύλληψή του).

Μας έβριζε, μαζί με άλλους άχρηστους ΠΑΣΟΚους, ως κοπρίτες που τα έφαγαν μαζί τους και ανίκανους και τεμπέληδες(ο Πάγκαλος μας συμβούλευσε να ακολουθήσουμε τους Τούρκους ή τους Αλβανούς σε εργατικότητα). 

Από το διάγγελμα στο Καστελόριζο, με το οποίο μάθαμε ότι θα μας «σώσει» το ΔΝΤ και δεν υπάρχει εναλλακτική (ο περιβόητος μονόδρομος), μας έκανε τον Οδυσσέα που θα μας πάει Ιθάκη.

Από τότε άρχισε να λέει την «καραμέλα» ΟΧΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
Υπέγραψε 4-5 μνημόνια, μεσοπρόθεσμο, εφαρμοστικό νόμο, συνοδευόμενο από μέτρα φορομπήχτη Οθωμανού και όχι πολιτικού κράτους του 21ου αι..
Μας εκβίαζε ωμά και απροκάλυπτα για να πάρουμε τις 5 πρώτες δόσεις.
Πανηγύριζε σα γύφτος τις «επιτυχίες» του στις Συνόδους, που ήταν φούσκες πανευρωπαϊκές εκτός πραγματικότητας, γιατί δεν είναι μόνο ο ΓΑΠ ανίκανος στην ΕΕ.

Επέτρεψε, και μάλλον χαιρόταν και έκανε και πλάκα(θέλετε και την Πελοπόννησο;), όποτε ΕΙΔΙΚΑ Γερμανός έβριζε τους Έλληνες και πρόσβαλε την αξιοπρέπειά τους και ιερά και όσια με δημοσιεύματα και σχόλια βασισμένα σε στερεότυπα και προσωπική εμπάθεια ή ιδεολογία(π.χ. εθνικιστές από Ολλανδία και Δανία ή Γερμανοί νεοναζί(!) να διαδηλώνουν κατά της «βοήθειας» της Γερμανίας έξω από ελληνικό προξενείο).

Επέτρεψε στην Γερμανία να συμπεριφερθεί στους Έλληνες όπως οι πατεράδες της frau Merkel στους Εβραίους, ψάχνοντας την Τελική Λύση για το καλό της γερμανικής ελίτ, η οποία, μαζί με γερμανοσπουδαγμένους «ελληνόφωνους» κυβερνήτες της Ελλάδας δημιούργησαν τα χρέη με τις «δουλειές» με… μίζες της Ελλάδας και την έθεσαν σε κίνδυνο(εξοπλιστικά).

Επέτρεψε σε Ευρωπαίους να απαιτούν τον ήλιο, την Ακρόπολη, νησιά, εγγυήσεις και, το κυριότερο, την εθνική μας κυριαρχία(«γη και ύδωρ») για… ελεημοσύνη με όρους λιτότητα για πάντα. 

Αφού είδε την οργή να φουντώνει και να μην εκτονώνεται ούτε με καταστολή, εκβιασμούς, δολοφονίες αθώων από τους κουκουλοφόρους-υπηρέτες του παρακράτους του, ειδήσεις για Ευρωπαίους καταστολείς διαδηλώσεων, φήμες για πραξικοπήματα, χούντες(λες και έχουμε δημοκρατία), τανκς, δραχμή…, πανικοβλήθηκε και αποφάσισε να εκδικηθεί τους Έλληνες, θέτοντας όμως σε κίνδυνο ΟΛΟ τον κόσμο, αρχής γενομένης από την Ευρώπη. 

Είδε ότι ο λαός μίλησε στις 28/10/2011 και θέλησε να αποδράσει αφήνοντάς του την ρετσινιά ΚΑΙ του καταστροφέα της Ευρώπης.

Πριν κοπάσει στην Γηραιά Ήπειρο η χαρά από την «επιτυχία» της Συνόδου της 26ης-27ης Οκτωβρίου, έριξε βόμβα για δημοψήφισμα με ερώτηση αν θέλουν οι Έλληνες τις αποφάσεις αυτής. Σημειωτέον δεν έχει, και ούτε έχει πρόθεση, κανένας ενημερώσει τον κόσμο ποιες είναι αυτές. Δεν ειδοποίησε κανέναν ηγέτη(λέμε τώρα) στην ΕΕ για την απόφαση του(τώρα, 2 χρόνια μετά, αποφάσισε, με Γερμανό γκαουλάϊτερ και τρόικα και γερμανική επέμβαση καθημερινή να κουνηθεί στην Merkel;), ενώ στην Ελλάδα είπε ότι το έκανε. 

Στις Κάννες, όπου διετάχθη να πάει στο G20, εξευτελίστηκε και προσκύνησε τον νέο Άξονα, που έχει φέρει ατμόσφαιρα μεσοπολέμου στην Ευρώπη. Αντί για την δική του ερώτηση διετάχθη και υπάκουσε να αποφασίσουμε οι Έλληνες αν θέλουμε ή όχι ευρώ και να γίνει το δημοψήφισμα την ημέρα που θέλει η Γερμανία και η Γαλλία(04/12).

Αφού έχει μείνει με 149, για την ώρα, από τους 160(2009) βουλευτές, επιμένει και παλεύει με την φαμίλια του να μείνει στην καρέκλα που τον επέβαλαν οι οικονομικοί τρομοκράτες του πλανήτη μας. 

Εμείς ρωτάμε. 

Τώρα που το δόγμα PAPANDREOU ÜBER ALLES(ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ/ΟΛΟΥΣ) τελείωσε, θα μείνει ατιμώρητη η εσχάτη προδοσία; 

Θα δεχθεί ο επόμενος πρωθυπουργός να συνεχίσει έτσι;

Θα αφήσετε τον λαό να πεινάσει ακόμα και την πατρίδα να ξεπουληθεί, ως Ιφιγένεια για να σωθεί το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα;

Θα μας αφήσετε με την ρετσινιά του εκμεταλλευτή των «καλών» Βορειοευρωπαίων να παρακαλάμε την Γερμανία, των ιστορικών απλήρωτων χρεών, για ένα ξεροκόμματο και να κάνει κουμάντο αυτή; 

Δεν αντέχουμε άλλη τιμωρία για… παραδειγματισμό, ούτε άλλη «ξεκούραση» στην Προκρούστειο Κλίνη και «κούρεμα» της ζωής μας, ούτε να παίζουμε τον αποδιοπομπαίο τράγο της ΕΕ. ΓΑΠ αυτοί οι στίχοι είναι για σένα:
''Όλοι οι πουλημένοι
Είστε καταραμένοι
Απ’ την δική μας τη γενιά
Από εργάτη ποιητή
Κι από γραφιά.''
(Νίκος Ξυλούρης)

 Πηγή

http://logioshermes.blogspot.com/2011/11/blog-post_6606.html

Δεν μας ενδιαφέρει το θέατρο. Ανεβάστε στο διαδίκτυο τη δανειακή συνθήκη που θα υπογράψετε.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Αυτή τη φωτογραφία την αναρτώ επι ένα χρόνο και βάλε. Νομίζω ότι καταλάβατε το γιατί. Σας υπενθυμίζω, και αυτό για όσους με διαβάζουν για πρώτη φορά, ότι είχα πρώτος προειδοποιήσει ότι ο ΓΑΠ θα κάνει κωλοτούμπα με το δημοψήφισμα http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/t.html όταν όλα τα ΜΜΕ και οι βουλευτές περίμεναν με ανοιχτό το στόμα. Εχω κάνει πολλες προβλέψεις και...
όλες επαληθεύτηκαν.

Το δύσκολο είναι να προβλέπεις. Το εύκολο να διαπιστώνεις.

Στην ουσία τώρα...

Σιγά-σιγά ξεδιπλώνει το σχέδιο της οικονομικής υποδούλωσης της χώρας σε δύο πράξεις. Η πρώτη σχεδόν εξετελέσθη.

Αυτη τη στιγμή υπάρχει για ψήφιση μια άγνωστη δανειακή συνθήκη.

Αντί όλοι να ασχολούνται με την «ανάγνωσή της», ωστε να δουμε τι επιλογές υπάρχουν ασχολούνται με το κουκλοθέατρο.

Δεν ανήκω σε αυτούς που ακολουθούν κανόνες γιαυτό και βλέπω νωρίς, ότι οι πολλοί δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να δούν ή δεν θα δούν ποτέ.

Σας καλώ λοιπόν όλους να βρούμε ένα αντιγραφο της δανειακής συνθήκης. Να το αναρτήσουμε στο διαδίκτυο και να μιλήσουμε γύρω απο αυτό το θέμα.

Για να φτάσει η δανειακή συνθήκη στη Βουλή για ψήφιση με ΓΑΠ και για να λέει ο ΣΑΜ ότι την ξέρει και ότι την υπογράφει, πρέπει ΑΥΤΟΙ να την ξέρουν.

Ποιοι την ξέρουν;

Mα όλα τα κόμματα.

Γιατί το πιο απλό που προτείνω δεν το ζητάει κανείς; Ούτε ΜΜΕ, ούτε ένας βουλευτής, ούτε ένα Ακαδημαικός;

Eίναι όλοι τόσο βλάκες; Δεν το νομίζω...

Η γνωμη μου είναι, γιατί η διαπλοκή καλά κρατεί.

Ας αφήσουν την ελληνική ιστορία και όσα αποτελούν τους συνδετικούς κρίκους της Ελληνικής κοινωνίας, τα οποία θίγουν απο το πρωί ως το βράδυ για να χάνεται ο χρόνος και ας μιλήσουν για την ουσία.

ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΡΑ. ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ.

Δεν μπορει ένας λαός να παιρνει αποφάσεις στο παρά πέντε.

Θεωρία και πράξη πρέπει να συμβαδίζουν μέχρι να γίνουμε κύριοι των αποφάσεών μας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

http://adamadinos.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/a-cds.html
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/t.html
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_4956.html
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_5424.html
http://forexmad-gr.blogspot.com

ΥΓ/ Δεν ανήκω σε κόμμα και εκφραζω αποκλειστικά προσωπικές μου απόψεις. 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_9826.html

Η κομματική ηγεσία του στρατεύματος επιτίθεται στο... στράτευμα!


Προ ημερών, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου απολύτως αιφνιδιαστικά "αποκεφάλισε" την ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και τοποθέτησε νέους αρχηγούς, απόλυτα ελεγχόμενους από το ΠΑΣΟΚ. Αργότερα, την επόμενη ημέρα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός επικαλέστηκε την καρατόμηση των στρατηγών προφασιζόμενος "πραξικόπημα" που δεν έγινε λόγω της απομάκρυνσής τους.

Προφανέστατο είναι το γελοίο του πολιτικού εγχειρήματος, αφού είναι ήδη γνωστό πως η αλλαγή προσώπων στην διοίκηση του Ελληνικού Στρατού εξυπηρετούσε άλλες πολιτικές σκοπιμότητες, που απολύτως καμία σχέση δεν είχαν με τον Ελληνικό Στρατό. Παρ' όλα αυτά, αφού η δικαιολογία ήταν κάποιο "πραξικόπημα", ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να εξαναγκαστεί να παρουσιάσει τα ακλόνητα εκείνα στοιχεία που τον οδήγησαν στην καρατόμηση των ικανότατων ανώτατων αξιωματικών. Και εφόσον, μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει κανένα στοιχείο -πέρα από τον λόγο του, τον οποίο ο ίδιος εξίσωσε με καμμένο σπίρτο-, τότε θα πρέπει να παρέμβει η Δικαιοσύνη, θα πρέπει τα κόμματα να υπερασπιστούν την τιμή και την υπόληψη εκείνων που ήταν ταγμένοι να υπερασπιστούν την πατρίδα.

Όμως, επειδή ο κομματισμός έχει αντικαταστήσει κάθε άλλη ηθική, νόμιμη και λογική αντιμετώπιση της σημερινής πραγματικότητας, ο διασυρμός των καρατομηθέντων συνεχίστηκε από έναν εκ των αντικαταστατών τους...!

Με ατιμωτικά υπονοούμενα για τις Ένοπλες Δυνάμεις τις οποίες από χθες διοικεί και επιβεβαιώνοντας όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση διαρρέει εντός και εκτός Ελλάδος ότι προχώρησε στους αποκεφαλισμούς στις Ένοπλες Δυνάμεις γιατί… ετοίμαζαν πραξικόπημα, ο νέος εκλεκτός της κυβέρνησης στην θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ο στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, εξέδωσε μια ημερήσια διαταγή – όνειδος.

Όνειδος για τις Ένοπλες Δυνάμεις, όνειδος για την θέση του αρχηγού του κορυφαίου στρατιωτικού επιτελείου, όνειδος για την Ελλάδα.

Αν νομίζει ότι με το να υιοθετεί τις θέσεις της κυβέρνησης περί «αποτραπέντος πραξικοπήματος» ξεπληρώνει γραμμάτια στον πραγματικό πραξικοπηματία, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη, είναι πολύ γελασμένος.

Ιδού λοιπόν τι προβοκατόρικους χαρακτηρισμούς, ισχυρισμούς και υπονοούμενα διατυπώνει στην ημερήσια διαταγή που εξέδωσε προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων επί τη αναλήψει των καθηκόντων του.

Λέει λοιπόν κατ’αρχήν ο ανεκδιήγητος Κωσταράκος:
«Δηλώνω ότι θα απαιτήσω από όλους απόλυτη συμμόρφωση προς το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του Κράτους όπως επιβάλλει ο όρκος που όλοι δώσαμε».

Και πότε τέθηκε υπό αμφισβήτηση η συμμόρφωση των στελεχών προς το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους;
Πώς μπορεί να αφήνει υπονοούμενα για επίορκους αξιωματικούς;
Γιατί δηλώνει κάτι που στα 37 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας θεωρείται αυτονόητο;

Με την ίδια λογική έπρεπε να ζητήσει ή να «απαιτήσει» όπως λέει ο ίδιος αυστηρά, από τα στελέχη των Ε.Δ. να υπερασπίσουν την χώρα!
Γιατί δεν το ζήτησε;
Γιατί προτιμά να λερώνει τους αξιωματικούς με ανήκουστα υπονοούμενα!

Δεν αισχύνεται να φορά την στολή και να έχει την θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και να λέει τέτοια πράγματα;

Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό που είπε αρχικά. Συνέχισε να λερώνει τις Ένοπλες Δυνάμεις λέγοντας τα εξής:
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ανεξάρτητα από τα οποιαδήποτε δημοσιονομικά προβλήματα προσηλωμένες στα καθαρά στρατιωτικά τους καθήκοντα…»

Θα μπορούσε να είναι και ανέκδοτο αν δεν ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ να ζητεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις «να μείνουν προσηλωμένες στα καθαρά στρατιωτικά τους καθήκοντα».

Δηλαδή τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν εκτός από αυτό;
Να κάνουν πραξικόπημα;
Να κάνουν κόμμα;

Τι θα πει «στα καθαρά στρατιωτικά τους καθήκοντα»;
Πότε αρνήθηκαν να είναι προσηλωμένες στα στρατιωτικά τους καθήκοντα και ενίοτε να πεθαίνουν στο βωμό αυτών των καθηκόντων;
Και όλα αυτά για να πει στους ξένους η κυβέρνηση ότι κινδυνεύει με πραξικόπημα και γι αυτό κάνει ότι κάνει;

Από το 1974 και μετά δεν υπήρξε ούτε μία φορά ημερήσια διαταγή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τέτοιες κουβέντες. Ούτε το 1974 όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις είχαν πολλά στελέχη που ήταν συμπαθούντες προς την προηγούμενη στρατιωτική κυβέρνηση.

Αυτός είναι ο νέος ηγέτης των Ενόπλων Δυνάμεων; Μάλλον για πρόεδρος της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ Χολαργού μας φαίνεται…

Κωνσταντίνος
Πληροφορίες από Defencenet
http://kostasxan.blogspot.com/2011/11/blog-post_204.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters