Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η απόφαση της Καϊλή προκάλεσε "πόλεμο" στο διαδίκτυο

Χαμός γίνεται στο Facebook με αφορμή την «κωλοτούμπα» της Εύας Καϊλή και την απόφασή της να δώσει τελικά ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ιδιαίτερα «καυστικά» είναι τα σχόλια πολλών χρηστών του Facebook οι οποίοι όντας δυσαρεστημένοι και θυμωμένοι με την στάση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ σχολιάζουν βίντεο τα οποία έχει ανεβάσει η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα με ομιλίες και δηλώσεις που έκανε τις τελευταίες ημέρες….

«Δεν αγαπάς την Ελλάδα. Τα λεφτά αγαπάς και για πασαρέλα στην Βουλή κάνεις μόνο, είσαι ανάξια του έργου σου»
«Σταμάτα να ανεβάζεις βιντεάκια πριν το ΝΑΙ γιατί εκτίθεσαι περισσότερο»
«Με λένε Ρίζο και όλα τα γυρίζω... δέν περίμενα τίποτα διαφορετικό»
«κ.Καϊλή μου, μάλλον θα πρέπει να αναζητήσετε κάποιαν άλλη εργασία πλέον. Ξέρετε, κάποιες φορές στη ζωή μας τα γεγονότα μας ξεπερνούν και τότε καλούμαστε να παραδεχτούμε και οι ίδιοι τις δυνάμεις ή τις αδυναμίες μας. Εσείς κριθήκατε από τα τελευταία γεγονότα και αποδειχτήκατε κατώτερη των περιστάσεων. Προσυπογράψτε λοιπόν την καταδίκη των ερχόμενων γενιών και το ξεπούλημα της χώρας. Αφού δεν έχετε συνείδηση να σας εμποδίσει, αφού δεν έχετε την ευφυϊα να σας καθοδηγήσει. Όμως δεν φταίτε εσείς, φταίνε οι ανόητοι ψηφοφόροι σας, που επιλέγουν τους ´´εκλεκτούς´´ τους με κριτήρια την εμφάνιση και τη διαφήμισή τους από τα μέσα.....Δεν λαμβάνουν καθόλου υπ΄όψιν τους την ψυχική δύναμη, την σοβαρότητα, και την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Η κ. Σακοράφα είναι μία γυναίκα που με τη στάση της κάνει κάθε μέρα περήφανους εκείνους που την επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει...Εσείς, είστε δυστυχώς ακόμη μία ατυχής και επιζήμια λάθος επιλογή, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.»
Είναι μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν τα οποία προφανώς ενόχλησαν την κα Καϊλή που έσπευσε να απαντήσει το εξής:
«Μάλλον έχετε δίκιο...ζήτησα να γίνουν ορισμένες κινήσεις...έγιναν... αλλά εγώ έπρεπε να κάνω πως δεν τις είδα και να ψηφίσω διαφορετικά, ώστε να γίνει τι; να έρθει η αντιπολίτευση και ίσως να πάμε στην δραχμή; δεν συμφωνώ. από την κακή επιλογή να διαλέξω την χειρότερη..; εδώ που φτάσαμε, μετά απόδεκαετίες καταχρήσεων και σπατάλης, θα μπορούσα να κάνω κάτι και δεν το έκανα; αυτό λέτε; μάλιστα..»
Αυτή όμως η απάντηση πυροδότησε για ακόμα περισσότερο σχόλια:
«Να έρθει η αντιπολίτευση και ίσως να πάμε στην δραχμή? Μας εκβιάζεις κι από πάνω? Άμα μόνο το πασοκ μπορεί να μας σώσει, τότε είμαστε νεκροί ήδη και δεν το ξέρουμε.»
«Όλο θεωρίες είσαι Εύα.. και μετά άλλα κάνεις.. με απογοήτευσες»
«Εύα χωρίς παρεξήγηση να σου απαντήσω σε αυτό που γράφεις. Σαν απλός πολίτης, αυτό που βλέπω είναι .. γνώριζες τι θα κάνει η αντιπολίτευση, αλλά δεν γνώριζες τι ήθελες να πεις στα κανάλια όταν βγήκες έξω από την βουλή, και σε είδα να διαβάζεις σημειώσεις. Αυτό εγώ ξέρεις πως το βλέπω. Ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη ούτε στην σκέψη σου. Ο σωστός και καθαρός πολιτικός, δεν χρειάζεται να διαβάζει τι θέλει να πει στον Έλληνα πολίτη. Γιατί Εύα όταν μιλάς στις κάμερες μιλάς στον πολίτη.
Και αν είναι όπως λες, ότι σκέφτηκες τελευταία στιγμή, τότε αναίρεσες τον ίδιο σου τον εαυτό. Ήσουν από μέσα και δεν γνώριζες τι συμβαίνει στο σπίτι σου;
Αν ναι τότε τι επικρότησες αυτόν που σε έχει στο περιθώριο;
Αν γνώριζες, προς τι οι φαμφάρες στα κανάλια;
Τέλος μην υποτιμάς τον κόσμο γιατί είναι το τρίτο μάτι, και είναι σαν να τσακώνεται το ανδρόγυνο μπροστά σε τηλεοπτική εκπομπή. Αυτοί ξέρουν καλύτερα, τι παίζει εκείνη την ώρα.
Σε ευχαριστώ.»
Υπήρχαν όπως και κάποια θετικά σχόλια κάποιων τα οποία επικεντρώνονταν κυρίως στην εξωτερική εμφάνιση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ
«Εύα ότι και να γίνει εγώ σε παντρεύομαι..!!!! Je t´aime!!»
«Εύα είμαστε μαζί σου»


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/11/facebook.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters