Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Αφόρητες πιέσεις σε Σαμαρά από ξένους παράγοντες

Απίστευτες πιέσεις από Βερολίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες αλλά και Ουάσιγκτον δέχεται αυτές τις ώρες ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να ενδώσει στην «προσπάθεια» του ΓΑΠ να περάσει ομαλά σε μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, όπως ισχυρίζονται οι ξένοι.
Οι ίδιες πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από....
στελέχη διεθνών αμερικανικών οίκων επισημαίνουν ότι οι επόμενες 72 ώρες είναι οι πλέον κρίσιμες αφού ήδη οι Γιώργος Καρατζαφέρης, Φώτης Κουβέλης και σε δεύτερο πλάνο Ντόρα Μπακογιάννη έχουν αποδεχθεί την «πρωτοβουλία» αμερικανών και ευρωπαίων αλλά «τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς το οκ της ΝΔ» όπως παρατηρούν!
Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπάνω οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ένας από τους στόχους – πέραν της προσπάθειας δημιουργίας «κοινού» μετώπου – είναι να αποσοβηθούν οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από έναν ξεσηκωμό των πολιτών στις 17 Νοέμβρη. Οι εγκέφαλοι της όλης προσπάθειας μάλιστα θεωρούν ότι ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί η λαϊκή εξέγερση ή εν πάσει περιπτώσει ο έλεγχός της - είναι η παραχώρηση, στο «κυβερντικό σχήμα» που ευαγγελίζονται, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο κόμμα του ΛΑΟΣ!
Εν τω μεταξύ οι πιέσεις που δέχεται ο κ. Σαμαράς γίνονται ολοένα και πιο έντονες – ώρα με την ώρα. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες αμερικανοευρωπαϊκές πηγές, εάν ο κ. Σαμαράς δεν ενδώσει, ομάδα δέκα περίπου βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής
αντιπολίτευσης θα αποτελέσει έναν νέο, πιο έντονο, μοχλό πίεσης. Το όλο θέμα στην Ελλάδα, χειρίζεται ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ είναι σε πλήρη συμφωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο αφού οι ξένοι δεν ενδιαφέρονται εάν ο θεσσαλονικιός πολιτικός είναι αυτός που θα ηγηθεί της συγκεκριμένης «πρωτοβουλίας»!

http://www.kentrinews.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_2674.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters