Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Σοκ! – Για τι μας προετοιμάζουν; – Ετοιμάζονται να βάλουν τέλος στην ιδιοκτησία ακινήτων με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή;

Ἔρχονται ΝΕΕΣ "δομές"! Νά ....ἑτοιμάζεσθε σέ: ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΗΛΕΙΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ & ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΤΡΕΧΕΙ" ΤΑΧΙΣΤΑ!
ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ - ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ! - Ε Υ Λ Ο Γ Ι Ε Σ...

ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

ΜΗΠΩΣ; 
Στοὺς Περιφερειάρχες καί τοὺς δημάρχους τῶν περιοχῶν, ποὺ ἔχουν μπῆ στὸ κάδρο τοῦ κυβερνητικοῦ σχεδιασμοῦ γιὰ τὴν δημιουργία νέων, ἐλεγχομένων δομῶν….φιλοξενίας προσφύγων πέρασε τὴν Πέμπτη ἡ σκυτάλη τῶν συναντήσεων μὲ τοὺς ἁρμοδίους ὑπουργούς.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.. ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

Η σουηδική αστυνομία είναι πέραν του δέοντος επιβαρυμένη, αδυνατώντας να ανταπεξέλθει με όλα αυτά που συμβαίνουν. 
Όταν όμως κάποιοι αναφέρουν πως η βία και η εγκληματικότητα που μαστίζουν πλέον τη χώρα έχουν σχέση με τη μαζική μετανάστευση των τελευταίων ετών, κατηγορούνται ως ρατσιστές. 
Όπως φαίνεται πάντως οι συνθήκες στη Σουηδία επιδεινώνονται ραγδαία, με κίνδυνο να μετατραπεί σε μία αποτυχημένη, ισλαμική χώρα. 
Η Δανία και η Νορβηγία έχουν κλείσει τα σύνορα τους, ενώ όλο και περισσότεροι Σουηδοί εγκαταλείπουν την πατρίδα τους, τρομοκρατημένοι από αυτά που συμβαίνουν. Πόσο μακριά είναι αλήθεια η Ελλάδα από τέτοιες καταστάσεις;

Δέκα μουσουλμανικές πόλεις ιδρύει ο κ. Μητσοτάκης. Οι νόμοι!.. Πρέπει να δικαστούν με την Εσχάτη Προδοσία σε Θάνατο!...

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ποιός είπαμε ότι είναι ο Κούλης;; Α ναι είναι ο απόγονος του Γερμανοτσολιά...
του απέθαντου που τελικά κάποια στιγμή απεβίωσε. Το εβραιόδουλο, ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, προετοίμαζε το ξεπούλημα σε όλα τα εθνικά θέματα, εδώ και δεκαετίες. Η Νουδούλα δεν ήταν που έκανε την Ελλάδα αποικία των Αλβαναριών, τότε επί τρελαντώνη;;; 
Τι περίμεναν κάποιοι ότι θα άλλαζαν τα πράγματα;; Οι μισοί στην Νουδούλα είναι "Ευρωπαιστές" και οι άλλοι μισοί είναι "Ατλαντιστές". Που πάει να πει ας  το κάνουμε φραγκοδίφραγκα... ότι οι μισοί είναι υπάλληλοι της  αμερικανικής πρεσβείας... και οι άλλοι ισοί είναι υπάλληλοι της Γερμανικής πρεσβείας. 

Σελήνη: Ποιοί μας Κλέβουν την Ψυχή!

Τι είναι η ψυχή; Ένας κυματοκρύσταλλος; Μια φυλακή για ό,τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα; Οι δύο φυλές των ανθρώπων. Η επιτυχημένη παγίδα της εικονικής πραγματικότητας. Τα σκοτεινά όντα που απομυζούν την ενέργεια μας. Οι Νόμοι της ανθρωποκαλλιέργειας. Η τεχνητή ενεργειακή φυλακή του συστήματος Γη – Σελήνη. Τεχνικές άμυνας και τρόποι απόδρασης.
Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς, η απάντηση στην ερώτηση «ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΨΥΧΗ» ως πηγή ενεργειακής τροφής μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε «Δημιουργία».

Ιαπετός ένα Πλατωνικό Στερεό




*Ιαπετός ένα *Πλατωνικό Στερεό 2,8 δις ετών *ΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ή τι ήξερε ο Άρθουρ Κλάρκ όταν έγραψε την Οδύσσεια του Διαστήματος 2001; 
*Αλήθεια τι είναι ο Ιαπετός εκτός από ένας δορυφόρος του Κρόνου; 
*Το πιο ακατανόητο αλλά αναμφίβολα, το μοναδικά πιο σημαντικό αντικείμενο στο Ηλιακό Σύστημα  
*Ο τείχος και το ΚΟΛΟΥΡΟ ΕΙΚΟΣΑΕΔΡΟ 
*Το τετραεδρικό στερεό είναι η βάση της Υπερδιαστατικής Φυσικής. 
Αυτό ακριβώς ήταν το μυστικό των διάσημων «Γεωδετικών Θόλων» του Buckminster Fuller *Ο Ιαπετός εξ αρχής σχεδιάστηκε να είναι Stealth *Η Πλατωνική γεωμετρία δουλεύει!

Έρευνα ΣΟΚ! Αυτά Είναι Τα Συστατικά Που Περιέχουν Τα Τσιγάρα - Θα Τα Ξαναβάλετε Στο Στόμα Σας;

Κατά καιρούς ακούμε ότι το τσιγάρο είναι αρκετά επιβλαβές για τον ανθρώπινο οργανισμό, είτε αυτό γίνεται ενεργητικά είτε παθητικά. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες έχει τεθεί σε εφαρμογή ο αντικαπνιστικός νόμος ο οποίος προσπαθεί να βάλει «τέλος» στη χρήση αυτού.

Γνωρίζετε ποια είναι τα συστατικά του τσιγάρου;

Ασετόν:

Ένα από τα ενεργά συστατικά του υγρού αφαίρεσης βερνικιού νυχιών.

Αμμωνία:

Ένα καυστικό συστατικό που χρησιμοποιείται στα λιπάσματα και τα οικιακά καθαριστικά.Προστίθεται για να βελτιώσει τη γεύση του τσιγάρου, αλλά παράλληλα βοηθάει τον καπνιστή να απορροφήσει περισσότερη νικοτίνη, αυξάνοντας τον εθισμό.

Η Sony ως ο νέος Ιάπωνας κατασκευαστής αυτοκινήτων!

O πολυσχιδής ιαπωνικός κολοσσός Sony εξέπληξε στην CES του Las Vegas κάνοντας το ντεμπούτο του και ως κατασκευαστής αυτοκινήτων με το ηλεκτρικό πρωτότυπο Vision-S!
                 
Το αμιγώς ηλεκτρικό Vision-S της Sony, είναι το αυτοκίνητο με το οποίο ο ιαπωνικός κολοσσός κάνει τεχνολογική επίδειξη ισχύος καθώς το μοντέλο συγκεντρώνει την αιχμή της τεχνολογίας του πολυδιάστατου ομίλου σε διαφορετικά επίπεδα. Είναι παράλληλα το όραμα της Sony για την μελλοντική κινητικότητα.
Στα highlights του Vision-S συγκαταλέγονται οι 33 διαφορετικοί αισθητήρες που φέρει για την αναγνώριση, προσώπων ανθρώπων και αντικειμένων που προσφέρουν κάλυψη 360 μοιρών.

Περί Αντι-Εβραϊκής Υπόθεσης

Η Αληθινή Αιτία για τον Αντι-Σιμητισμό, από τον Ραβίνο Marcus Eli Ravage
Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι’ αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι και εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι από τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι και όλα τα σχετικά. Το έχω ξανακούσει αυτό πάνω από μια φορά και γνωρίζω επίσης, ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά -«εμένα» εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα- όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξίσου καλός σαν εσάς.

Το κλουβί με τις μαϊμούδες

Συνολική υποδούλωση του πλανήτη έως το 2030
«Τι γίνεται αν μεταξύ ανθρωπιάς και ψυχαγωγίας επιλέξουμε το δεύτερο;»
Καθώς το έγγραφο του ΟΗΕ λέει, «Δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακούραστα για την πλήρη εφαρμογή της παρούσας ατζέντας από το 2030.»

Αν διαβάσετε το πλήρες κείμενο -και μπορεί να διαβαστεί- πέρα από τις κολακείες και τις δημοσιοσχετίστικες φράσεις, γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η ατζέντα του ΟΗΕ πρόκειται να επιβληθεί σε όλους τους πολίτες του κόσμου, με τον εξαναγκασμό των κυβερνήσεων. 

Πουθενά δεν λέει αυτό το έγγραφο πως τα δικαιώματα του ατόμου θα πρέπει να προστατεύονται. 
Ούτε αναγνωρίζει καν την ύπαρξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που παρέχονται στους ιδιώτες από την ίδια την ΦΥΣΗ. Ακόμη και η λεγόμενη «Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου» αρνείται εντελώς στους ιδιώτες το δικαίωμα αυτοάμυνας, το δικαίωμα στην ιατρική επιλογή και το δικαίωμα για τον γονικό έλεγχο επί των δικών τους παιδιών. 

Η μυθική ασπίδα του Αχιλλέα για την οποία ο Όμηρος έγραψε 134 στίχους και ο κρυφός συμβολισμός της


Η θρυλική ασπίδα του Αχιλλέα – Αρχαία Ελλάδα: Για την κατασκευή της ασπίδας του Αχιλλέα βοήθησαν ο Ήφαιστος, καθώς και ο Όμηρος. Πρόκειται για μία ασπίδα – έργο τέχνης. Γι’ αυτήν, ο Όμηρος έχει γράψει εκατόν τριάντα τέσσερις στίχους στην Ιλιάδα. Το συγκεκριμένο απόσπασμα έχει ονομαστεί από τους αρχαίους Έλληνες ως «οπλοποιία».

Στο έπος, ο Αχιλλέας έχει χάσει την πανοπλία του. Αυτό το γεγονός έλαβε χώρα, μετά το δανεισμό της στον Πάτροκλο. Ο Πάτροκλος σκοτώθηκε στη μάχη από τον Έκτορα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters