Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ο Ελληνας λοχαγός που ΓΑΖΩΣΕ με 7.500 σφαίρες τουρκικό υποβρύχιο στο Φαρμακονήσι



Σας το προωθώ  όπως το έλαβα από ένα αξιόπιστο συνάδελφο Υποσγο Πεζικού ε.α Ι.Π  
Kαθώς 2 τουρκικοί πυραυλάκατοι έκαναν ττην Δευτέρα 15 Μαίου 2017 τουρισμό στο Αγαθονήσι ο Πέτρος Κασιμάτης θυμάται τον ηρωικό λοχαγό που γάζωσε με 7.500 σφαίρες τουρκικό υποβρύχιο στην ίδια περιοχή. Το πως αντιμετώπισε η Ελλάδα κι αυτόν τον ήρωα μπορείτε να φαντασθείτε.

Γ. Κασιμάτης: “Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ - Ή αυτοί ή εμείς"

 
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες….
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν…
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα...

Το ιερατείο βλέποντας την κατηφόρα που έχει πάρει η ορθοδοξία επιστράτευσαν την φιλόλογο Μαρία Μαντούβαλου να τους δώσει χείρα βοηθείας.


 

Ιωαννης Θεοδωροπουλος‎ 
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ
Το ιερατείο βλέποντας την κατηφόρα που έχει πάρει η ορθοδοξία επιστράτευσαν την φιλόλογο Μαρία Μαντούβαλου να τους δώσει χείρα βοηθείας. Η κυρία αυτή δεν έχασε την ευκαιρία και άρχισε σε λόγο που ξεφώνισε παρουσία παπάδων και θρησκόληπτων συνοδοιπόρων τους να προσπαθεί να μας πείσει ότι το έθνος κινδυνεύει αν καταρρεύσει η ορθοδοξία……

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ...

ΠΑΤΡΑ 15 - 5 - 2017
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ »
ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ....
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ < < Ε.ΣΥ. > > ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟΝ ΠΕΡΙ ''Ε.Φ.Κ.Α.''


ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟΝ ΠΕΡΙ ''Ε.Φ.Κ.Α.''
Σύμφωνα με τον άρθρο 51 παρ. 1 του Ν. 4387/2016 συνίσταται νέος ενιαίος φορέας ασφάλισης με την επωνυμία «Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης» αποκαλούμενος «Ε.Φ.Κ.Α.» το οποίο τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με ημερομηνία έναρξης την 01-01-2017.
 
Στην έκθεση που διεξήγαγε το Ελεγκτικό Συνέδριο-εντός των συνταγματικά προβλεπομένων του αρμοδιοτήτων- κατά το άρθρο 98 του ισχύοντος(;;;;;) Συντάγματος μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα κάτωθι, περί της δημιουργίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης .........

Προσέλαβαν σύμβουλο τη Rothschild τον Μάρτιο, το ανακοίνωσαν σήμερα


 

Με χρηματοοικονομικό σύμβουλο τη Rothschild & Cie η οποία πήρε τη «δουλειά» έναντι τιμήματος που μπορεί να φτάσει τα 3,2 εκατ. ευρώ, προχωρά επίσημα η κυβέρνηση στην προετοιμασία για την έξοδο στις αγορές με διετή ομόλογα, καθώς και στην υποβολή προτάσεων για την διαχείριση του ελληνικού χρέους.

Η σχετική απόφαση ανάθεσης παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και αμοιβής της Rothschild & Cie φέρει ημερομηνία 2 Μαρτίου 2017 αλλά δημοσιεύεται σήμερα, με καθυστέρηση 2,5 μηνών στο diavgeia.gov.gr με την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 17/5/2017 ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ


Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΝ 13/5/2901(2017) ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Αλφειός: ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ «ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ» ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟΝΕΜΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ !!!

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ…. ! ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ… !! Να κληθούν να καταθέσουν Σαμαράς και Αλαφούζος !!!



ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΚΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
Να κληθούν να καταθέσουν Σαμαράς και Αλαφούζος!
Πού είναι η Intracom και ο Κόκκαλης;;
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” egerssi@otenet.gr apostoloupanos.gr
Την Πέμπτη 11 Μαίου 2017 ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων συνέχισε την κατάθεσή του ο δημοσιογράφος Τάσσος Τέλλογλου, στην δίκη που διεξάγεται για τα “μαύρα” ταμεία της Siemens μέσω των οποίων εξαγοράζονταν κυβερνητικά στελέχη (Υπουργοί) προκειμένου να συνυπογράφουν την παραχώρηση έργων της γερμανικής εταιρείας με το ελληνικό Δημόσιο.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ !!!!


 

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ !!!!
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΩΣ ΘΥΣΙΑ ΕΥΑΡΕΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ:

Το Εβραϊκό Ταλμούδ και η Δογματική Διδασκαλία Αυτού.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ: Ο μεγαλύτερος διαχρονικός εχθρός της Ελλάδος.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ: ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821!
16 Μαΐου 2017

Αρκετό Ελληνικό αίμα ήπιε ο διαχρονικός βρικόλακας, πρέπει να τον σταματήσουμε, για να γλυτώσουμε την Ελλάδα!
Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ «ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ» ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΛΑΪ-ΠΛΑΪ .


δενδιας μασονοι


Ο «ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ» ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ- ΑΠΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΡΩΕΙ ΦΑΠΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΔΑΚΙΑ!

“Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.” Mayer Amschel Rothschild
Μελετώντας το χρονικό της προσπάθειας επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εύκολα διαπιστώνει κανείς τον παρασκηνιακό ρόλο που έχουν παίξει κι εξακολουθούν να παίζουν κάποιοι άνθρωποι, προσπαθώντας να ελέγξουν ολόκληρο τον κόσμο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters