Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Το ιερατείο βλέποντας την κατηφόρα που έχει πάρει η ορθοδοξία επιστράτευσαν την φιλόλογο Μαρία Μαντούβαλου να τους δώσει χείρα βοηθείας.


 

Ιωαννης Θεοδωροπουλος‎ 
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ
Το ιερατείο βλέποντας την κατηφόρα που έχει πάρει η ορθοδοξία επιστράτευσαν την φιλόλογο Μαρία Μαντούβαλου να τους δώσει χείρα βοηθείας. Η κυρία αυτή δεν έχασε την ευκαιρία και άρχισε σε λόγο που ξεφώνισε παρουσία παπάδων και θρησκόληπτων συνοδοιπόρων τους να προσπαθεί να μας πείσει ότι το έθνος κινδυνεύει αν καταρρεύσει η ορθοδοξία……
Κυρία μου το Ελληνικό έθνος έχει καταρρεύσει εδώ και δέκα επτά αιώνες. Όλα τα δεινά των Ελλήνων οφείλονται στους πατέρες της εκκλησίας που θέλοντας να επιβάλουν τον χριστιανισμό δια πυρός και σιδήρου, αφάνισαν τον Ελληνικό πληθυσμό, και μαζί και τον πολιτισμό τους. 
Ο Βυζαντινός μεσαίωνας της παράνοιας και του σκοταδισμού, υπήρξε η μελανότερη περίοδος της Ελληνικής Ιστορίας, και η πιο οδυνηρή για τους Έλληνες. Τότε διεπράχθη η μεγαλύτερη γενοκτονία στην Ευρώπη εις βάρος των Ελλήνων. Υπολογίζετε ότι σφαγιάστηκαν πάνω από είκοσι εκατομμύρια Έλληνες στα 600 περίπου χρόνια που κράτησαν οι διωγμοί. Οι Ταλιμπάν των Χριστιανών παπαδαριό και καλόγεροι έγιναν κράτος εν κράτη. Ο λαός άβουλος έγινε πειθήνιο όργανο τους, και ακάματο εκτελεστικό όργανο για τους διωγμούς και τα εγκλήματα που ακολούθησαν κατά των μη χριστιανών, που ήταν στη πλειοψηφία τους Έλληνες. Με μεγάλη ευκολία κατάπινε τις θρησκευτικές τους παπάρες για μετά θάνατο ζωή, παράδεισο, θαύματα, αναστάσεις κ.α. Η θεοκρατία σε όλο της το μεγαλείο. Τα εξοντωτικά αυτοκρατορικά διατάγματα (κώδικες) κατά των Ελλήνων, εκδίδονταν για πολλούς αιώνες, και διατάσσουν θάνατος, και δήμευση της περιουσίας του σε όποιον τελεί ιεροτελεστίες προς τιμήν των παλιών θεών. Η ασυδοσία των (αγίων) πατέρων, που ακολούθησε, και οι ορδές των καλογέρων ολοκλήρωναν τον αφανισμό των Ελλήνων και του πολιτισμού τους. 
Ο αφανισμός του Ελληνικού στοιχείου σταμάτησε την πρόοδο και έφερε την οπισθοδρόμηση. Ο επίσκοπος Θεοδώρητος Κύρος συγκρίνοντας την εποχή των Eλλήνων με την εποχή επί Ιουστινιανού διαμαρτύρεται και γράφει: «την εποχή της ειδωλολατρίας όλες οι πόλεις ανθούσαν και τώρα που θριάμβευσε ο Χριστιανισμός βρίσκονται σε πτώση κι ερήμωση». 
Όσο οι Έλληνες ήσαν ελεύθεροι και όχι δέσμιοι των χριστιανοπατέρων νίκησαν στον Μαραθώνα νίκησαν στην Σαλαμίνα, νίκησαν στις Πλαταιές, αν και ήσαν αριθμητικά πολύ λιγότεροι. 
Αλλά όταν το αίσθημα της πατρίδος χάθηκε, μαζί χάθηκε και το «μολών λαβέ» του Λεωνίδα. Και ο παιάνας των Σαλαμινομάχων όπως μας τον διέσωσε ο Αίσχύλος, «Ω παιδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδα, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θέων τε πατρώων έδη θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών». Και όταν αυτά δυστυχώς αντικαταστάθηκαν από το «Κύριε ελέησον» και «Αληλούϊα». Τότε και μετά επακολούθησαν όλα τα δεινά. Οι Τούρκοι ένας αμόρφωτος λαός, βρήκε ελεύθερον πεδίον δράσης στο χώρο της Μικράς Ασίας, γιατί έλειπαν αυτοί που θα υπερασπίζονταν τα πάτρια εδάφη. Είχαν εξοντωθεί πολλά εκατομμύρια Έλληνες και εξελληνισμένοι, Έλληνες από τους «ταλιμπάν» της ορθοδοξίας. 
Το Βυζάντιο, ο νεκροθάφτης του Ελληνικού πολιτισμού και ο δολοφόνος του Ελληνικού πληθυσμού, ήταν το κράτος όπου κυριαρχούσαν τα δύο σύνδρομα η θεοκρατία και η αναξιοκρατία, και που κατάντησε τους λίγους εναπομείναντες Έλληνες, αγράμματους, κουρελήδες, και πεινασμένους, έρμαιους στη κτηνωδία του κάθε επιδρομέα. Η Δημοκρατία είχε καρατομηθεί πολλούς αιώνες νωρίτερα, και λέξεις Έλλην και Ελλάς διαπομπεύτηκαν, και για αιώνες έσβησαν από το λεξιλόγιο των Ελλήνων. 
Ο Ελλαδικός χώρος εκεί που κάποτε έσφυζε από ζωή, και χαρούμενες γιορτές ερήμωσε, τεράστιες περιοχές έμειναν ακατοίκητες, και όπου συναντούσες οικισμούς εκεί βασίλευε η θλίψη και ο μαρασμός. Οι ολυμπιακοί αγώνες, τα Νέμεα, τα Ίσθμια, τα Πύθια, τα Παναθήναια σταμάτησαν. Οι ποιητικοί και θεατρικοί αγώνες δεν ξανάγιναν. Τα στάδια και τα θέατρα έρημα, έμειναν βουβοί μάρτυρες, του λαμπρού παρελθόντος, και με τις κουκουβάγιες που τα κατοίκισαν να θρηνούν ολονυχτίς, την πνευματική και πολιτισμική κατάντια των Ελλήνων. 
Εκείνο που μου προκαλεί θλίψη κυρία Μαρία, είναι ότι ενώ ζούμε την εποχή των επιτευγμάτων του ανθρωπίνου πνεύματος, που είναι τα θαύματα της επιστήμης και της τεχνολογίας, που τα βλέπουμε και τα απολαμβάνουμε, γιατί είναι γνήσια και όχι σκηνοθετημένα σαν της θρησκείας, πως είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες που είναι θιασώτες του μεσαιωνικού σκοταδισμού. Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων που το παίζουν και διαβασμένοι ξέχασαν τα μνημειώδη γραπτά που μας κληροδότησαν οι προγονοί μας, και αναγόρευσαν τις ραδιουργίες τις επιδιώξεις και τα παραμύθια των Εβραίων ως ιερά κείμενα.
 
https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/05/blog-post_57.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters