Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Σκούρα τα πράγματα αδέλφια από τα; Ευρώπας. Μεγάλος τζερτζελές, όχι θα συμφωνήσουμε, όχι δεν θα συμφωνήσουμε, όχι ΘΑ πτωχεύσουμε (τωωωωωωωρα, να ήταν κι άλλο), όχι θα πάμε σε εκλογές, Αν δε γίνει τούτο θα πάμε σε δημοψήφισμα και εκλογές μαζί (μερικοί το λένε αυτό το δυο σε ένα), όχι το ένα, όχι το άλλο, και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί παίζουν το παιχνίδι τους, έτσι
που να είναι εκείνοι ασφαλείς, και ο λαουτζίκος, που ΜΟΝΙΜΑ κοιμάται, να μη ξυπνήσει ξαφνικά και τους πάρει ο διάολος…..
Προθεσμίες στις προθεσμίες για να κατατεθούν οι οποίες «προτάσεις» (και καλά), όμως……

Για σταθείτε ρε παιδιά, γιατί παράγινε η ξεφτίλα και η κοροϊδία.

Γίνεται λόγος συνέχεια, από «τρομολάγνους» και μη, για νέες και μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, γίνεται λόγος για «κόκκινες γραμμές» που έχουν (λένε) βάλει οι τωρινοί κυβερνώντες, οι πρώην γαυγίζουν σαν λυσσασμένα σκυλιά, και μας προετοιμάζουν έμμεσα πλην σαφέστατα, για νέο Γολγοθά μέτρων, ΙΣΩΣ πιο λίγων, αλλά το ίδιο επώδυνων με τα ήδη υπάρχοντα.

Επίσης, εγώ, και πολλοί ακόμα «αφελείς» σαν και εμένα, αναρωτιόμαστε ΓΙΑΤΙ δεν μας λένε, ΤΙ έχουν υπογράψει οι προηγούμενοι στα κρυφά…. ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.

ΟΛΟΙ, βλέπουμε τη ΛΥΣΣΑ των δανειστών μας, που όχι μόνο δεν κάνουν βήμα πίσω, αλλά αν είναι δυνατόν να μας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ από προσώπου γης, θα το κάνουν. Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, σου λένε, ρε φίλε, τόσα χρόνια, ζεις με τα λεφτά που σου δανείζουμε, κάνεις άλλα αντί άλλων οπότε τα λεφτά πάνε σε άπατο πηγάδι, και εξακολουθείς να ζητάς και άλλα. Εμείς ΠΟΤΕ θα πάρουμε αυτά που μας χρωστάς; ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΕΔΩ «ΟΙΚΟΠΕΔΑ», ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ …..

Τώρα κάποιοι ειδικοί λένε «τι λέει αυτός ο άσχετος»…

Ναι, είμαι άσχετος ρε ποδιά, όπως «άσχετοι» είμαστε όλοι οι μικροί σε αυτή τη χώρα που τριακόσιοι κάνουν ότι θέλουν και την έχουν ΗΔΗ ξεπουλήσει ΟΧΙ τώρα, από το 80 και μετά…. ΑΣΧΕΤΟΙ είμαστε που ψηφίζαμε ΟΛΟ τους ίδιους βλέποντας μόνο το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ, και τώρα θα πληρώσουμε πάρα πολύ ακριβά αυτή την ασχετοσύνη.

Άκουσα σε μια παρέα να λένε πως έτσι όπως καταντήσαμε, στο τέλος θα είμαστε δούλοι των ευρωπαίων σε εκείνο που κάποτε ήταν χώρα δική μας.

Άλλωστε, οι μέχρι τώρα «επιλογές» μας σαν λαός είχαν σαν αποτέλεσμα να αφήσουμε στα παιδιά μας το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, και δε μιλώ βέβαια για τους λίγους, τους βολεμένους που ούτε κρίση τους αγγίζει, ούτε τίποτα..

Μιλώ για ΕΜΑΣ τους πολλούς, που μας ξεζούμιζαν και θα μας ξεζουμίζουν στο όνομα των «θεσμών», των μεταρρυθμίσεων, της προόδου, των συμφωνιών, του ξεπουλήματος.

Το καλύτερο όλων, το είπε ένας παππούς χθες, πως «αυτή η χώρα δε πρόκειται να ξυπνήσει και να ελευθερωθεί ποτέ. Και τότε, και τώρα κατοχή έχουμε, μόνο που τότε ήμασταν ενωμένοι απέναντι στον εχθρό, ενώ τώρα ο εχθρός είναι ο έλληνας.»

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

http://www.ksipnistere.com/2015/06/blog-post_592.html?

Οι Ανουνάκι και τα μυστικά της λίμνης Τιτικάκα Α' ΜΕΡΟΣ




Η λίμνη Τιτικάκα θα μπορούσε να κρατήσει στα βάθη της τα ίχνη των Ανουνάκι και τους κατοίκους του πολιτισμού Tiahuanaco. Σε 4.000 μέτρα ύψος στα ανοικτά των ακτών της λίμνης Τιτικάκα στην Βολιβία βρίσκεται μια πέτρα που παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα της παγκόσμιας ιστορίας, του πολιτισμού Tiahuanaco.

Για μερικούς, ο αρχαιότερος πολιτισμός στον κόσμο, για άλλους, η Ατλαντίδα του Πλάτωνα στην επίσημη ιστορία, ο πολιτισμός που γέννησε τον πολιτισμό των Ίνκας, η ισχυρότερη απόδειξη της παρουσίας του Anunnaki στη Λατινική Αμερική.

νέα στοιχεία επιβεβαιώνουν έμμεσα αρκετές από τις υποθέσεις που έχουμε αναπτύξει για τη σχέση μεταξύ των θεών αλλοδαπών γνωστό ως Ανουνάκι και του πολιτισμού Τιαχουανάκο.
Στις 8 Οκτωβρίου 2013, το βελγοι αρχαιολόγοι που έχει την υποστήριξη της Κοινότητας των Άνδεων Κέντρο Υποβρύχιας Αρχαιολογίας, παρουσίασε τα αποτελέσματα των δύο πρώτων μηνών της υποβρύχιας εξερεύνησης: περίπου δύο χιλιάδες αρχαιολογικά εύρηματα στα βάθη της λίμνης Τιτικάκα.

Ανάμεσα στα στοιχεία που έφεραν στην επιφάνεια από τη βελγική αποστολή είναι, οστά, πέτρες, κεραμικά με αναπαραστάσεις από γάτες, ασημένια νομίσματα, περισσότερα από 31 κομμάτια από επιχρυσωμένα , και ένα πηδάλιο και άγκυρα ένα σκάφος που ανήκει στους ισπανόφωνους!.
Δύο από τα κεραμικά κομμάτια
που βρέθηκαν από την αποστολή.

Αν και έχουν υπάρξει πολλές υποβρύχιες αποστολές εξερεύνησης στη λίμνη Τιτικάκα, είναι από την πρώτη υποβρύχια ανασκαφή. Το έργο θα διαρκέσει μέχρι το 2016 και ο κύριος στόχος της είναι να ερευνήσει μια σειρά από προ-Κολομβιανες παράκτιες περιοχές, κυρίως του πολιτισμού Tiahuanaco. Μερικά από τα κομμάτια έχουν χρονολογηθεί στην περίοδο των Ίνκας, εκτός από την προ- τον Ίνκας περιόδου και γύρω από το έτος 500 μ.Χ.. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του έργου, της βελγικής ομάδας αρχαιολόγος Christophe Delaere,

λίμνη Τιτικάκα


αυτά είναι τα πρώτα κομμάτια του χρυσού που βρέθηκαν στην λίμνη Τιτικάκα:
Βρήκαμε σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα , πολιτισμών του Τιαχουανάκο, Ινκας, καθώς επίσης και υλικό του δέκατου ένατου και του εικοστού αιώνα. Αυτά είναι τα πρώτα κομμάτια χρυσού που έχουμε βρει. ένα πηδάλιο και άγκυρα από μια βάρκα από ισπανόφωνους.

 
λίμνη Τιτικάκα  
Η επίσημη εκδοχή είναι ότι αρκετά από τα κομμάτια που βρέθηκαν ηταν προσφορές για τους αρχαίους κατοίκους του πολιτισμού Tiahuanaco που ξεκίνησε στη λίμνη Τιτικάκα, η οποία θεωρείται ιερή. Μετά την επίσημη εκδοχή, αυτά τα κομμάτια δείχνουν ότι πριν από την άφιξη ισπανόφωνων , υπήρχε μια μεγάλη πολιτιστική ανταλλαγή και εμπόριο μεταξύ των πολιτισμών της περιοχής. Αυτές οι ιδέες έχουν προταθεί από τους ιστορικούς και αρχαιολόγους. Το ενδιαφέρον είναι ότι σε αυτή την ανακάλυψη, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που υποστηρίζουν εναλλακτικές θεωρίες έμμεση επαφή μεταξύ των Ανουνάκι με τους κατοίκους του πολιτισμού Τιαχουανάκο.

Anunnaki 
Ένα από τα κομμάτια χρυσού που παρουσιάζονται από τους αρχαιολόγους. Ο εικονιζόμενος χαρακτήρας είναι ο άρχοντας που εμφανίζεται ως το κεντρικό θέμα του μνημείου που ονομάζεται «Puerta del Sol» (ισπανικά «Πύλη του Ήλιου») τα 31 επίχρυσα που βρέθηκαν από αρχαιολόγους, επιβεβαιώνουν έμμεσα της θεωρίες του Σίτσιν Ζεκάρια.
Σύμφωνα με Sitchin, γύρω στο 4000 π.Χ.,ο Enki, ένας από τους ηγέτες των εξορυκτικών δραστηριοτήτων των Anunnaki στον πλανήτη Γη, αποφάσισε να καλέσει τον πατέρα Anu του βασιλιά να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά μεταλλουργία του κόσμο.
Ως μέρος της προετοιμασίας για την άφιξη του βασιλιά Anunnaki αποφασίστηκε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αρχιτεκτονικών δομών της πόλης της Tiahuanaco με χρυσά φύλλα που απεικονίζουν το μεγαλείο των Ανουνάκι και της μεταλλουργικές εργασίες.
Ζεκάρια Σίτσιν προχωρήσει αυτή τη θεωρία με βάση τα πορίσματα της Arthur Posnanky Αυστριακή αρχαιολόγος που βρήκε και φωτογράφισε πολλές μικρές στρογγυλές τρύπες σε γυαλισμένο ογκόλιθους στο Tiahuanaco. Σύμφωνα με τον Arthur Posnansky, σε κάποιο σημείο της ιστορίας η πόλη του Τιαχουανάκο είχε καλύπτονται με φύλλα χρυσού. Το 1943,ο Posnansky παρουσίασε στην Γεωγραφικής Εταιρεία της Λα Παζ ένας ογκόλιθος που προέρχονται από το Tiahuanaco, που είχε πέντε χρυσά καρφιά ενσωματωμένα σε μικρές στρογγυλές τρύπες.
Αν και ο Posnanky πέρασε πάνω από σαράντα χρόνια μελετώντας τα αρχαιολογικά ευρήματα του πολιτισμού Tiahuanaco, με εκπληκτικά συμπεράσματα και επένδυσε ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του στη μελέτη αυτών των ερειπίων, στην παραδοσιακή αρχαιολογία τον θεωρούσαν πάντα ως ερασιτέχνη αρχαιολόγο.
Ενώ Posnansky κατάφερε να βρει αυτά τα μικρά χρυσά καρφιά,στο Tiahuanaco δεν είναι ένα μέρος όπου χρυσός έχει βρεθεί, πόσο μάλλον με τη μορφή φύλλων.
Ένας από τους πρώτους αρχαιολόγους στο Tiwanaku επίσημα ήταν ο Αμερικανός Wendell Bennett (1905-1953) ο οποίος κέρδισε από την κυβέρνηση της Βολιβίας άδεια για να σκάψει 10 λάκκους γύρω στο 1930.
Από τότε, βρήκε μόνο μερικά κομμάτια χρυσού στην περιοχή κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70. Αυτά έχουν υψηλή αξία για την κυβέρνηση και τους αρχαιολόγους της Βολιβίας.
Για το λόγο αυτό, τα επιχρυσωμένα 31 κομμάτια που βρέθηκαν στα βάθη της λίμνης Τιτικάκα ανοίγουν νέους ορίζοντες στην αντίληψη μας για το αρχαίο Περού και θα επιβεβαιώσει ότι ο πολιτισμός Tiahuanaco είχε αναπτύξει τεχνικές για την επεξεργασία χρυσού.
Από την άλλη πλευρά, όπως δήλωσε ο διευθυντής της υποβρύχιας ανασκαφής, Christophe Delaere, αυτή είναι η πρώτη φορά που τα χρυσά νομίσματα έχουν βρεθεί στα βάθη της λίμνης Τιτικάκα.
Για τον αρχαιολόγο της Βολιβίας Huanca Marcial Medina, ο οποίος ηγείται από την πλευρά της Βολιβίας, οι διακοσμήσεις και η εικονογραφία που έχουν τις πλάκες χρυσού ανήκουν σίγουρα στον πολιτισμό Tiahuanaco.

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ότι μερικά από αυτά τα επίχρυσα μέρη είναι κατασκευασμένα από άλλους πολιτισμούς στην περιοχή, αλλά θα παρέμενε μια σημαντική ένδειξη των τεχνικών γνώσεων που απαιτούνται για την πλαστικοποίηση χρυσό.
Δηλαδή, η θεωρία της Ζεκάρια Σίτσιν για τους Anunnaki που εγκατέστησε ένα μεταλλουργικό εργοστάσιο στο Tiahuanaco και ότι, η πόλη ήταν επικαλυμμένη με φύλλα χρυσού, αποτελεί περαιτέρω απόδειξη αν και δεν είναι μια άμεση και οριστική προστίθεται στις άλλες αποδείξεις ότι η ιστορία του αρχαίου Περού χρειάζεται αναθεώρηση.
Για τον Arthur Posnansky, η πόλη του Τιαχουανάκο ήταν η γενέτειρα του Αμερικανού ανθρώπου από τότε που χτίστηκε σε προκατακλυσμιαία εποχή, γύρω στο 15.000 π.Χ..λέει ο Posnanky με βάση αυτής της υπόθεσής είναι σε μια σειρά από διαπιστώσεις και αρχαιο-αστρονομικούς υπολογισμούς η διαμάχη εξακολουθεί να υφίσταται για την αρχαιότητα του πολιτισμού Tiahuanaco.

μια πιο σημαντική υπόθεση είναι ότι όταν Tiahuanaco χτίστηκε, γύρω στο 15.000 π.Χ.,η Λίμνη Τιτικάκα ήταν κάτω από τα όρια της πόλης. Δηλαδή, το Tiahuanaco το είχαν κατασκευάσει στις όχθες της λίμνης Τιτικάκα και οι περίεργες δομές που βρέθηκαν διάσπαρτες σήμερα στο αρχαιολογικό συγκρότημα της Puma Punku ήταν μέρος από προβλήτα της πόλης.

aetos-apokalypsis
 

See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/

Υπάρχει 2ος και 3ος Δίσκος της Φαιστού;...


Μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη:

Πριν αρκετό καιρό, είχα μία διαισθητική έκλαμψη, ότι υπάρχουν άλλοι δύο δίσκοι «της Φαιστού».

Κι ότι ο ένας είναι η συνέχεια (της εξιστόρησης) του ήδη γνωστού, καί θ’ ανακαλυφθεί ακριβώς σήμερα! 19 Μαΐου 2015.

Καί πως ο τρίτος βρίσκεται κάπου …στο Θιβέτ, κι αποτελεί το «κλειδί» γιά την (πολλαπλή) ανάγνωση των άλλων δύο.
Μη χαίρεστε, οι επίδοξοι αρχαιοκάπηλοι. Όταν λέμε «Θιβέτ», εννοούμε μιά έκταση μεγάλη σαν την Ευρώπη – οπότε, χαιρετίσματα!

Αλλά, πού βρίσκεται ο δεύτερος, ο «σημερινός», καί γιατί;

Λοιπόν, διαισθητικά γνωρίζω ότι βρίσκεται στην Κρήτη, στο σπήλαιο όπου γεννήθηκε ο Δίας. (Κάποιο από τα δύο… αυτό ή αυτό. Δυστυχώς, δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω.) Γιατί;

Διότι ο κατασκευαστής (μάλλον ο εμπνευστής) καί των τριών δίσκων, ο Ορκάλ, ήταν αρχιερέας, άρα τον φυγάδευσε σε ιερό μέρος.
Καί διότι, η ανακάλυψή του σε τόσο ιερό μέρος, θα είναι ένας σαφέστατος οιωνός ότι ο Θεός δεν μας ξεχνάει.
Πάλι μη χαίρεστε, οι επίδοξοι αρχαιοκάπηλοι. Ο δίσκος είναι καλά κρυμμένος. Κι όταν αποκαλυφθεί, θα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες, ώστε ν’ αποφευχθεί η λαμογιά.

Καί γιατί σήμερα;

Επειδή «19 Μαΐου» σημαίνει 19/05… 19.5 . Ο κατ’ εξοχήν «υπερδιαστατικός» αριθμός!

Με την ίδια λογική, μπορούμε να πούμε ότι 19.5 (19.47, γιά την ακρίβεια) μέρες του Μαΐου είναι σε ελάχιστη ώρα από τώρα. Από τις 11:30′ μέχρι τις 12:00′ το μεσημέρι. Ή, ίσως, στις 19:47′ το απόγευμα, αν καί ο φυσικός φωτισμός δεν βοηθάει γιά ανακαλύψεις τέτοιες ώρες προς το βράδυ.

Κι επειδή σε λίγες μέρες (στις 22/05/2015) έρχεται μιά αστρονομική/αστρολογική (νομίζω κάτι σαν) σύμπτωση πλανητών με τον Αλγκόλ, που άπαντες θεωρούν δυσοίωνη. Άρα, «άνωθεν» μας στέλνουν ένα είδος «ασπίδας προστασίας». (Κάπως έτσι το ερμηνεύω, ώστε να κολλάει με τη φετινή 19η Μαΐου, κι όχι με την ίδια ημερομηνία σε άλλες χρονιές.)

Όσο γιά το περιεχόμενο, «γνωρίζω» ότι μιλάει γιά την εγκατάσταση της Σελήνης γύρω απ’ τη Γή – καί σε τί πιθανόν βοηθάει αυτή η μετακίνηση ενός τέτοιου ουρανίου σώματος. Εφ’ όσον στον ήδη γνωστό δίσκο κυρίαρχη φιγούρα είναι ο Φαέθων (έστω καί μόνον απ’ την α’ πλευρά – στη β’ μιλάει γιά τον χαμό του), τότε στον δεύτερο δίσκο λογικό είναι ν’ αναγράφονται τα (σπουδαιότερα) έργα καί οι ημέρες των Φαεθωνιανών.

Αυτά, βεβαίως, σε πρώτη ανάγνωση. Διότι οι λοιπές, ιερατικές αναγνώσεις των ανωτέρων επιπέδων, είναι απρόσιτες στον κοινό θνητό.

Δυό πράγματα ακόμη:

Μπορεί να πέφτω τελείως έξω, μπορεί να δώσω αφορμή γιά γέλιο, αλλά -με την αναγραφή εδώ μιάς μάλλον ασαφούς διαίσθησης- το ρισκάρω. Διότι αξίζει. Σημειώστε, πως δεν έχω δεί ακόμη τις σημερινές ειδήσεις. (Θα τις δω οπωσδήποτε αργά το βράδυ.)

Επίσης, το υπουργείο Πολιτισμού (έ; το ποιό; «Πολιτισμού»; έεεεελα!!! :-) ) δεν σημειώνει τρέχουσα ανασκαφή στην Κρήτη. Άρα, το ρίσκο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

Όμως, επιμένω: αξίζει!

Ταύτα, καί αναμένω.

ergdhmerg , conspiracyfeeds

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/

Ποιοι "παίζουν" με την ΑΘΑΝΑΤΗ ψυχή μας και γιατί;

 
Η λέξη "Αντιπεπονθός", προέρχεται από τις λέξεις "αντί" και "πάσχω", και σημαίνει ότι υφίσταμαι τις συνέπειες των πράξεων μου. Το αντιπεπονθός αναφέρεται σε πολλά βιβλία με την σανσκριτική λέξη "κάρμα", που
σημαίνει "πράξη" και σημαίνει, επίσης, ότι οι πράξεις μου, στην πορεία της ζωής μου δημιουργούν αποτελέσματα, δηλαδή ότι υφίσταμαι το αποτέλεσμα των πράξεων μου. Επομένως, το αντιπεπονθός (η το ανάλογο του, το κάρμα) είναι ο γνωστός νόμος του αιτιατού η καλύτερα ο νόμος της σχέσεως του αιτίου και του αποτελέσματος, που σημαίνει ότι ο άνθρωπος γεννιέται και ζει υπό τις δράσεις της μοίρας του, η οποία έχει καθορισθεί ως αποτέλεσμα των πράξεων του.

Πότε και από τι επηρεάζεται, και πως καθορίζεται;
Από την πορεία της ψυχής μας, μέσω των προηγούμενων ενσαρκώσεων μας.
Αυτά, γιατί δεν μας τα μαθαίνουν στα σχολεία;
Γιατί προσπαθούν να μας αποκρύψουν τον πραγματικό λόγο που ζούμε... Ξανά και ξανά;
Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν, ότι μετά από εδώ δεν υπάρχει τίποτ' άλλο, κι όλα είναι... "Μάταια";

Ποιοι "παίζουν" με την ΑΘΑΝΑΤΗ ψυχή μας και γιατί;

ΨΥΧΗ:
Η ψυχή είναι ένα κύκλος με διάφορα επίπεδα στο εσωτερικό της. Στο κέντρο της ψυχής, αποθηκεύονται τα ουσιώδη γεγονότα, τα οποία είναι σημαντικά για την πορεία της, κι όχι οι ασήμαντες λεπτομέρειες. (Στα ουσιώδη, ανήκει και η γνώση/ οι γνώσεις, των προγόνων μας). Στο κέντρο της, βρίσκονται οι μνήμες που δημιούργησαν οι προηγούμενες ενσαρκώσεις μας, κι αυτές καθόρισαν αυτό που αντιπροσωπεύει η λέξη αντιπεπονθός.
Στα επόμενα προς τα έξω στρώματα, είναι οι μνήμες όσων βιώνουμε στην παρούσα ζωή μας, οι παιδικές/εφηβικές και σημαντικές μας, οι στιγμές ορόσημο που πολλές φορές συζητάμε και με τους φίλους μας που βιώσαμε ταυτόχρονα. Είναι αυτές, οι οποίες μας διδάσκουν να συνεχίσουμε στην παρούσα ζωή μας. Όμως... Την κατάλληλη στιγμή Έλληνες και Ελληνίδες, οι παλιές, οι προηγούμενες μνήμες μας θα επανέλθουν και θα βρουν στόχο, θα χτυπήσουν στο κέντρο του κύκλου... Και τότε θα δείτε να συμβαίνει κάτι, που ούτε κι εσείς οι ίδιοι δεν το φανταζόσασταν ποτέ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΣ

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/karma-antipeponthos-poioi0paizoun-me-athanati-psichi-mas.html#sthash.7zDnE3EY.dpuf

Περίεργα σύμβολα σε όλη την Αθήνα (Φωτογραφίες)

Είναι πολύ δύσκολο να μην έχει παρατηρήσει κάποιος τα περίεργα σύμβολα που έχουν κατακλύσει τα πέριξ του κέντρου το τελευταίο διάστημα. Από το πολυτεχνείο, την οδό στουρνάρη, ακαδημίας, πλατεία Εξαρχείων μέχρι μοναστηράκι, Ερμού και πλατεία ομόνοιας. Δηλαδή στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης των Αθηνών!
Εδώ και περίπου 4 μήνες, οι δρόμοι της Αθήνας έχουν κατακλυστεί πραγματικά από τα περίεργα αυτά σύμβολα που έχουν σχήμα δράκου/φιδιού! Σε ορισμένα από αυτά αναγράφονται μηνύματα που προωθούν την ενότητα, την επανάσταση και την ειρήνη σε γαλλική γλώσσα.
Πολλά δε από αυτά αναφέρουν μάλιστα και το όνομα του δημιουργού τους που αυτό αποκαλείται ως ΟRE. Προσωπικά έχω μετρήσει πάνω από 15-20 και συνεχώς ανακαλύπτω περισσότερα! Τα σύμβολα αυτά τα οποία φαίνονται να είναι ξύλινα πλακίδια απεικονίζουν ένα πλάσμα κάτι ανάμεσα σε φίδι και δράκο με φτερά! Σε πολλά από αυτά απεικονίζεται να τρώει την ουρά του, παραπέμποντας έτσι σε μάλλον κάποιο μασονικό, πανάρχαιο σύμβολο, τον ουροβόρο όφη, που πολλοί πιστεύουν ότι αντιπροσωπεύει την δημιουργική ώθηση της νέας αρχής! Κάτι το οποίο ίσως συνδέεται με την ανάληψη καθηκόντων κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα ξύλινα αυτά πλακίδια άρχισαν να τοποθετούνται ακριβώς μια εβδομάδα μετά τις εκλογές.
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είχαμε για πρώτη φορά αλλαγή του πολιτικού φάσματος από το 1974 και μετά. Δηλαδή για πρώτη φορά φαίνεται η Ελλάς να απαγκιστρώνεται από το μεταπολιτευτικό μοντέλο, σίγουρα  λοιπόν υπάρχει κάποια σύνδεση! Το πιο περίεργο είναι ότι αυτά τα σύμβολα τοποθετήθηκαν πολύ υψηλότερα από τις διαφημιστικές πινακίδες, ακόμα και από τα ονόματα οδών και μαγαζιών.
Δηλαδή τοποθετηθήκαν από κάποια επίσημη αρχή όπως ο δήμος Αθηναίων καθώς χειμάζεται μεγάλες σκάλες και σίγουρα δεν θα μπορούσε κάποιος να τα τοποθετήσει σε τόσο κεντρικά σημεία χωρίς να τον πάρουν είδηση!
Με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο δεν μπόρεσα να εντοπίσω ούτε μια αναφορά σε αυτήν την ενέργεια, ποιος τα έφτιαξε, το οργάνωσε και τα τοποθέτησε(τουλάχιστον όχι σε κάποιο ελληνικό site ή blog)!
Ύστερα όμως από εκτενέστερη έρευνα στο διαδίκτυο ανακάλυψα την προέλευση τους και το site (artore.org) του ανθρώπου που φαίνεται να είναι ο δημιουργός τους. Το περίεργο είναι ότι αντί το μυστήριο να λυθεί να γίνει ακόμα πιο έντονο καθώς όπως αναφέρεται στο site η ενέργεια αυτή είναι μέρος μια ευρύτερης ευρωπαϊκής δράσης με αναρχικό φόντο!
Ονομάζεται ABC PROJECT (ATHENS_BERLIN_CAEN) και όπως υποστηρίζει ο ίδιος είναι μια μορφή street-graffity, με ακτιβιστικό -αναρχικό περιεχόμενο.
Στη βιογραφία του αναφέρει ότι το πλάσμα που χρησιμοποιεί στα έργα του ονομάζεται Quetzalcoatl (φτερωτό ερπετό δηλαδή) μια αρχαία, κοσμογονική θεότητα των Μάγια που συμβόλιζε τον αιώνιο κύκλο της δημιουργίας μέσα από την καταστροφή και που λατρευόταν κυρίως στην ευρύτερη κεντρική Αμερική

TA TΡΙΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

. Στην αναζήτηση μου σε ξένα ερευνητικά blogs (http://www.mt.net/~watcher/2012quetzlcoatl.html) υπάρχει ταύτιση ανάμεσα στον ουροβόρο όφη και το Quetzalcoatl με το τέλος των ημερών, της αποκάλυψης, του τέλους και της αρχής του ημερολογιακού κύκλου των Μάγια. Δηλαδή το φίδι που τρώει την ουρά του σχηματίζει τον κοσμικό αέναο κύκλο του ερπετού, παραπέμποντας έτσι σε ερμητικές και μασονικές λατρείες!


Ο Quetzalcoatl απεικονιζόταν και λατρευόταν σαν ένα τεράστιο φτερωτό ερπετό που συνεχώς κυνηγά να φάει την ουρά του έχοντας ταύτιση έτσι με τον ουροβόρο όφη των μύθων.
Θεωρούταν από τους Μάγια κυρίως, αλλά και σε πολλούς άλλους λαούς ως ο δημιουργός του γαλαξία μας!
Λατρευόταν επίσης ως ο Θεός του πρωινού άστρου της αυγής, κάτι αντίστοιχο ας πούμε με τον δικό μας Εωσφόρο. Αυτόν δηλαδή που φέρνει το πρώτο φως της ημέρας. Ανακάλυψε το μύθο όπως υποστηρίζει ο ίδιος στην βιογραφία του σε ένα ταξίδι του στο Μεξικό και από τότε βασίζει όλα του τα έργα σε αυτό το πλάσμα. Υπάρχουν πολλοί μύθοι που σχετίζουν την συγκεκριμένη θεότητα με την αρχή του κόσμου. Η λατρεία και η μυθολογία γύρω από το Quetzalcoatl συντέλεσε στο κίνημα της νέας εποχής (NEWAGE MOVEMENT) και ειδικά ύστερα από την έκδοση του βιβλίου του Tony Shearer (1971, Lord of the dawn: Quetzalcoatl and the Tree of Life). Ίσως αυτά τα ερωτήματα που μου προκαλούν μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γιατί αυτοί οι αρχαίοι λαοί λάτρευαν αυτό το πλάσμα ως τον Θεό του πρωινού άστρου? 
Γιατί όλοι οι λαοί λάτρευαν και συσχέτιζαν τον ουροβόρο όφη(το ερπετό που τρώει την ουρά του), πολλές παραλλαγές του, όπως το Quetzalcoatl με την συντέλεια και την δημιουργία ταυτοχρόνως? Οι συσχετίσεις και οι θεωρίες είναι πολλές και η αλήθεια ίσως να πηγάζει από τις ρίζες της ανθρώπινης ιστορίας. Αυτό πάντως που προκαλεί ακόμα πιο πολλά ερωτηματικά είναι γιατί δεν έγινε καμία αναφορά στην συγκεκριμένη ενέργεια, γιατί τόση μυστικοπάθεια λοιπόν για κάτι που πλέον είναι φανερό παντού στα πιο κεντρικά σημεία έτσι ώστε τοποθετημένο να το βλέπουν όλοι. Δεν γνωρίζω αν η τοποθέτηση τους έγινε τυχαία ή ας πούμε υπάρχει κάποιο μοτίβο, αν δηλαδή η τοποθέτηση των συμβόλων έγινε σε επιλεγμένα σημεία. Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως να σχηματίζουν ισοσκελή τρίγωνα αν αποτυπωθούν σε χάρτη, το θέμα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσα είναι και που ή ποιά είναι η σημασία τους. Η έρευνα συνεχίζεται.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ
Πηγή: kastamonitis.blogspot.gr 
 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

ΕΩΣ ΤΩΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ.ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΟΣ.

ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΣΤΙΣ 30-3-1841 ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [ΦΩΤΟ 1].ΤΟ Φ.Ε.Κ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ [ΦΩΤΟ 2].Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΗΣ ΕΧΕΜΥΘΙΑΣ [ΦΩΤΟ 3].ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ;;;ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ Φ.Ε.Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ [ΦΩΤΟ 4].ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΦΥΣΙΚΑ.[ΦΩΤΟ 5]ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΑ 1000 ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ 2250 ΕΚ ΤΩΝ 5000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΝΩ ΟΙ ΜΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2750 ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ.ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ.

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ Η ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕ ΜΕ ΤΟΚΟ.Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ [ΦΩΤΟ 6].ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΚ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΩΠΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΠΝΟΥ ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΛΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ.Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ [ΦΩΤΟ 7] ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΜΕΙΟ...

ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1927 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΗΝ 7-12-1927 ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΙΔΡΥΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΙΔΟΥ ΤΟ Φ.Ε.Κ [ΦΩΤΟ 8].ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.[ΦΩΤΟ 9]ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Φ.Ε.Κ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ [ΦΩΤΟ 10] .Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ [ΦΩΤΟ 11].Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ [ΦΩΤΟ 12] ΑΠΑΛΛΑΣΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟ [ΦΩΤΟ13]ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ [ΦΩΤΟ 14] ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ [ΦΩΤΟ 15].ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ Φ.Ε.Κ ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ Ο ΤΟΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.[ΦΩΤΟ 16].ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ 1927 ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ. ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ....[ΦΩΤΟ 17].

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ....


του Ιωάννη Παπαζήση στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στις 30 Μάιου του 2015
ΠΗΓΗ
http://www.ksipnistere.com/2015/06/blog-post_223.html

Ο Αιθέρας στην αρχαιότητα, Ακασικά αρχεία, και κβαντική φυσική


http://1.bp.blogspot.com/-5Ns2TECoGuA/VKwV5XX_asI/AAAAAAAAN3E/GDgACzmR-Bw/s1600/Coaching-the-Leader-Within-295x300.jpg
Αρχαίες θεωρίες για τον αιθέρα

Ο αιθέρας ήταν το πέμπτο στοιχείο (πεμπτουσία), μαζί με τη φωτιά, τον αέρα, το νερό και τη γη, από τα οποία ήταν φτιαγμένος ο κόσμος (Αριστοτέλης).
Ενώ τα προηγούμενα στοιχεία δομούσαν τον κόσμο των ανθρώπων, ο αιθέρας πίστευαν ότι δομούσε τον υλικό ουρανό, τους πλανήτες, τα άστρα και γενικά τον υπόλοιπο κόσμο. Αν και εθεωρείτο επιστημονικά «νεκρός», εδώ κι έναν αιώνα, ο Αιθέρας εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο, ως μια θεωρία, για την ερμηνεία της παρατηρούμενης, αλλά ανεξήγητης «θάλασσας ενέργειας» και του «κοχλάζοντος κενού», που μας περιβάλει. Ο αιθέρας είναι απίστευτα λεπτός και διαπερνά τα πάντα, άβια και έμβια.




Οι σύγχρονοι επιστήμονες φυσικοί πλέον, κατά πλειοψηφία, δέχονται ότι ο χώρος που μας περιβάλει, αλλά και το Σύμπαν, είναι γεμάτα από «κοσμικό αφρό» (από αιθέρα, δηλαδή). Διαμέσου αυτού του «αφρού», γίνονται όλες οι ενεργειακές και υλικές αλληλεπιδράσεις στο ορατό Σύμπαν. Είναι αόρατος στους ανθρώπους, πάρα πολύ λεπτός, που διαπερνά τα πάντα. Τόσο η Κβαντική Ηλεκτροδυναμική, όσο και η Κβαντική Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων, δέχονται ότι ο Κβαντικός αφρός είναι μια τεράστια και αόρατη δεξαμενή διαρκούς προσφοράς και απορροής υλοενέργειας, επάνω στην οποία στηρίζεται ο ορατός κόσμος. Πρόκειται για την αποκαλούμενη «Ενέργεια Μηδενικού Σημείου» (Zero-point Energy).


Σοφοί και ιδιαίτερα σκεπτόμενοι ερευνητές από τα πανάρχαια χρόνια, υποστήριζαν ότι υπάρχει ένα κοσμικό πεδίο που συνδέει τα πάντα, ένα είδος διαχρονικού και αιώνιου αρχείου στο οποίο είναι καταγεγραμμένα όλα όσα έχουν συμβεί ποτέ στο σύμπαν (εικόνες, ήχοι, γεγονότα, κλπ.), όπου διασώζονται όλες οι πληροφορίες


Το πεδίο αυτό ονομάσθηκε  Ακασικό αρχείο ή Ακασικό πεδίο ή Ακασικό χρονικό (Akashic field ή A-field). Είναι η διαρκής μνήμη του σύμπαντος, το διαρκές αρχείο όλων όσων συμβαίνουν και έχουν συμβεί ποτέ σε όλο το σύμπαν. 


Πρόσφατες ανακαλύψεις στην προωθημένη φυσική δείχνουν ότι το Ακασικό πεδίο (πάντοτε επιστημονικά θεωρούμενο), είναι  πραγματικότητα και αντιστοιχεί στο πεδίο zero-point των επιστημόνων. 



Το πεδίο αυτό αποτελείται από μια θάλασσα κοσμικής ενέργειας από την οποία γεννώνται άτομα, γαλαξίες, αστέρια και πλανήτες. Το Πεδίο Μηδενικού Σημείου–Zero Point Field, αποτελείται από (και ευρίσκεται μέσα σε) Ενέργεια Μηδενικού Σημείου–Zero Point Energy), μια πραγματική θάλασσα ενέργειας μέσα στην οποία κολυμπάμε, όπως τα ψάρια στη θάλασσα, μην έχοντας καμία αντίληψη της απεραντοσύνης του περιβάλλοντος. 


Μία από τις βασικές αρχές της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας είναι ότι το απόλυτο κενό είναι εντελώς άδειο από ύλη και ενέργεια. Από την κβαντομηχανική όμως γνωρίζουμε ότι το απόλυτο κενό είναι γεμάτο ενέργεια. Σε ένα κενό, μετά από την απομάκρυνση όλης της ύλης και ενέργειας εξακολουθούν να υφίστανται απρόβλεπτες, τυχαίες διακυμάνσεις της λεγόμενης ενέργειας του κενού (μηδενικού σημείου).


Δηλαδή, η έννοια περί απολύτως κενού χώρου, δεν ισχύει πλέον στην επιστήμη. Υπάρχει στη θέση του κενού χώρου, ένα άπειρο πεδίο κοχλάζουσας δραστηριότητας, όπου μικροσκοπικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, διακυμαίνονται συνεχώς, ακόμα και όταν οι θερμοκρασίες αγγίζουν το απόλυτο μηδέν (-2730 C, η κατώτατη δυνατή θερμοκρασία στο σύμπαν, σύμφωνα με τις σημερινές επιστημονικές προσεγγίσεις).


Εντός του Σύμπαντος χώρου και εντός του “κβαντικού αφρού” (αιθερικού πεδίου), δραστηριοποιούνται τα μορφογενετικά πεδία, τα οποία «αντλούν» ενέργεια και “πληροφορίες” από το Πεδίο Μηδενικού Σημείου–Zero Point Field (τα Ακασικά αρχεία). Στην εξελικτική βιολογία, το μορφογενετικό πεδίο (morphogenetic field) είναι μια ομάδα κυττάρων που είναι ικανά να αντιδρούν σε διακριτά και τοπικά βιοχημικά σήματα, οδηγώντας σε συγκεκριμένες μορφολογικές δομές ή όργανα. 


O Dr. Sheldrake  υποστηρίζει πως η μνήμη, η εξέλιξη και η μάθηση συμβαίνουν έξω από το νου. Ισχυρίζεται πως η μεταβολή, η εξέλιξη και η εμβρυακή ανάπτυξη δεν ρυθμίζονται απ’ την αλληλεπίδραση των DNA και του περιβάλλοντος, όπως πίστευαν μέχρι τώρα οι βιολόγοι. Ακόμη ισχυρίζεται πως τα έμβρυα και ο εγκέφαλός τους αναπτύσσονται συντονιζόμενα με μια καινούργιου είδους (άυλη) διασταλτική δύναμη που ονομάζεται μορφογενετικό πεδίο. 


Όπως ένα μαγνητικό πεδίο δίνει τον προσανατολισμό για τα ειδικά σχήματα που θα δημιουργήσουν τα ρινίσματα του σιδήρου, έτσι κι αυτή η καινούργια δύναμη, μπορεί να σχηματίσει σώμα και νου.   


Με άλλα λόγια, η θεωρία προτείνει ότι κάθε συγκεκριμένη μορφή που παράγεται, είναι πανομοιότυπη με την προϋπάρχουσα, γιατί 'θυμάται' τη μορφή της μέσω της επανάληψης και ότι κάθε νέα μορφή με παρόμοια χαρακτηριστικά, θα χρησιμοποιήσει το πρότυπο των ήδη υπαρχόντων μορφών, σαν οδηγό για την εμφάνισή της. 'Ετσι είναι πιθανόν, μέσω αυτής της διαδικασίας, να παράγονται απο την φύση, δια μέσου των γεωλογικών αιώνων και στα πλαίσια των προαιώνια θεσπισμένων απο τον Θεο-Δημιουργό, νόμων, ομοιώματα-simulacra, τα οποία είναι αντίγραφα παλαιότερων υπαρχόντων (φυσικών ή τεχνητών) που για κάποιο λόγο, έχουν εξαφανισθεί.



  Η Θεωρία της Συνεχούς Δημιουργίας


Ο Paul A. LaViolette είναι ο δημιουργός της Θεωρίας της Συνεχούς Δημιουργίας. Σύμφωνα με αυτή, ύλη αναπαράγει όμοια ύλη ("Αρχή της Δημιουργίας του δημιουργού του σύμπαντος"), με όμοια κινητική κατάσταση και η ενέργεια (υπό μορφή θερμότητας) αναπαράγει ενέργεια (υπό μορφή θερμότητας). Υποστηρίζει την Μορφογένεση (ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ) των διαφόρων υλικών (πετρωμάτων και σωμάτων) η οποία δεν ερμηνεύεται με κανέναν από τους υπάρχοντες νόμους της φυσικής, της χημείας και των μαθηματικών. 


Ο σχηματισμός των υλικών, σύμφωνα με εκείνον, οφείλεται, όχι στην χημεία, αλλά στον τόπο που βρέθηκε το υλικό αυτό. Αποδεχόμαστε έτσι την ύπαρξη ενός μη ομοιογενούς πεδίου που διαμορφώνεται τοπικά και είναι υπεύθυνο για τις παρατηρούμενες ιδιαιτερότητες των πετρωμάτων από τόπο σε τόπο. Δεχόμαστε δηλαδή ότι ο χώρος και τα μορφογενετικά πεδία, επιβάλλουν τις εκάστοτε διαφοροποιήσεις.


'Έτσι σύμφωνα με την θεωρία αυτή, είναι πιθανόν τοπικά, σε κάθε περιοχή,  με το πέρασμα των γεωλογικών αιώνων, η φύση, νομοθετημένη και ρυθμιζόμενη απο τον έλλογο Δημιουργό Θεό μέσα στα πλαίσια των γνωστών, (αλλά και των περισσότερων άγνωστων επι του παρόντος νόμων του Σύμπαντος και της μητέρας φύσεως),  να “σμιλεύει”, να “αποτυπώνει” σχήματα με “πατρόν-πρότυπο”, δείγματα απο την ίδια την φύση. Και αυτή η διαδικασία είναι συνεχής, μέχρι το τέλος του παρόντος κόσμου και της ιστορίας του.

Επιλογές από εδώ  ,   
ΠΗΓΗ   , thesecretrealtruth

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/aitheras-akasika-archeia-kvantiki-fysiki.html#sthash.20vYWd1c.dpuf

Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν, άραγε, ότι το Λατινικό Αλφάβητο είναι απλά… το Αλφάβητο της Κύμης

http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSDIM-E105/157/1111,4047/images/img1_6.jpg 
Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν, άραγε, ότι το Λατινικό Αλφάβητο στο οποίο γράφουν όλες οι Χώρες του Δυτικού Κόσμου είναι το Αλφάβητο των Ελλήνων της Κύμης;
Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009, στην εκπομπή «Άξιον Εστί» της ΕΤ-3, ο Βασίλης Βασιλικός φιλοξένησε τον καθηγητή της Κρητικής Αρχαιολογίας Γιάννη Σακελλαράκη, ο οποίος μίλησε για την μεγάλη ανακάλυψη της γυναίκας του Έφης: Η Έφη Σακελλαράκη, όπως θα ακούσετε να λέει ο καθηγητής, ανεκάλυψε την ακριβή θέση της Αρχαίας Κύμης στην Εύβοια, και γι’ αυτό τον λόγο την λατρεύουν οι Ιταλοί.
Ακούστε αυτά που λέει ο καθηγητής Γιάννης Σακελλαράκης για την Κύμη και το Αλφάβητό της που μεταφέρθηκε στην Μεγάλη Ελλάδα της Ιταλίας και έγινε το γνωστό σε όλους Λατινικό Αλφάβητο. Μιά ακόμη Ελληνική Εποποιΐα που ούτε κάν διδάσκεται στα Ελληνικά Σχολεία…

visaltis  ,  thesecretrealtruth





... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/latiniko-alfavito-einai-kymis.html#sthash.vTtt9yW7.dpuf

Άγνωστοι Έλληνες: Palacio de las Grecas στην κεντρική Αμερική

http://pygmi.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/09/img103.jpg 
Από ενάρξεως ύπαρξης των εθνών-κρατών, έγινε προσπάθεια να «συρρικνωθεί» ο Ελληνισμός και να περιοριστεί σε όσο το δυνατόν μικρότερα σύνορα.
Έπειτα επιχείρησαν -και εν μέρει το κατάφεραν- να μας πείσουν πως Έλληνες δεν υπάρχουν σήμερα. Ότι το έθνος των Ελλήνων έχει «μπασταρδευτεί, ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, ότι, ότι…
Τους διέφυγε όμως κάτι· Έλληνας δεν είναι μόνο ο Ελλαδίτης αλλά αντιθέτως υπάρχουμε εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο, κάτι που φαίνεται και από το πλήθος των Ελληνογενών που σας παρουσιάζουμε εδώ και κάποιον καιρό.

Στο παρόν άρθρο θα σας παρουσιάσουμε την έντονη ελληνική παρουσία στην κεντρική Αμερική και συγκεκριμένα στο Μεξικό.


http://pygmi.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/09/images.jpg
Οικοδόμημα με το Δελφικό Έψιλον, σύμβολο του Απόλλωνα

Η εν λόγω χώρα βρίθει αρχαιολογικών χώρων, κάποιοι εκ των οποίων αποδίδονται στην φυλή των Μάγιας, οι οποίοι σύμφωνα με την παράδοση πήραν το όνομά τους από την Μαία, μητέρα του Ερμή, αγγελιοφόρου των θεών.

Οι ναοί που οικοδομούσαν, καθώς και οι λαβύρινθοι στο εσωτερικό τους, ήταν ίδιας τεχνοτροπίας με αυτή των Ελλήνων της Μινωικής περιόδου.

Δεν υποστηρίζουμε πως οι Μάγιας και άλλες φυλές του Μεξικού ήταν ελληνικές αλλά πως επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από τους Έλληνες «ταξιδιώτες», οι οποίοι ωστόσο αφήναν παντού απογόνους όπου ταξίδευαν.

Οι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν στο Μεξικό διαθέτουν ένα κοινό χαρακτηριστικό· ανέγειραν πόλεις, που τις έκαναν, ως επί το πλείστον, πρωτεύουσες και θρησκευτικά κέντρα.

Μερικές από αυτές τις πόλεις είναι η Τεοτιουακάν, η Τσίτσεν Ιντζα, η Ουξμαλ, η Σαγιλ, η Μίτλα, Κινίτσνα, Τονίνα, Πάλενκ (πανομοιότυπο με την Φαιστό) και πολλές άλλες. Τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά των αρχαιολογικών χώρων που έχουν ανακαλυφθεί στην περιοχή παρουσιάζουν ομοιότητες με τους αντιστοίχους των πρώιμων μινωικών χρόνων, συχνά και μυκηναϊκών.


http://pygmi.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/09/img103.jpg
Ναός στην Ουξμαλ γεμάτος αρχαία ελληνικά σύμβολα και την χαρακτηριστική Λαμδοειδή πύλη

Χαρακτηριστική είναι «η πυραμίδα του Μάγου», εντός της οποίας βρέθηκαν πολυάριθμα προσωπεία και παραστάσεις φιδιών, ναός στην πόλη Ουξμάλ, γεμάτος με αρχαία ελληνικά σύμβολα, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ο περίφημος ναός με τους μαιάνδρους στην πόλη Ελ Ταχίν, και άλλοι.


http://pygmi.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/09/tirins171.jpg
Τίρυνθα

Εμφανής η ομοιότητα!

http://pygmi.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/09/img105-350x222.jpg
πόλη Πάλενκ

Το σημαντικότερο όμως στοιχείο είναι τα γνωστά σε όλους και περίτεχνα «Palacio de las Grecas», τα Παλάτια των Ελλήνων, όπως τα αποκαλούν μέχρι σήμερα οι ντόπιοι. Σε αυτά τα οικοδομήματα (αυτά τα συναντά κανείς στις πόλεις Μίτλα, Ουξμάλ, Τουλούμ, Μόντε Αλμπάν κ.α.) υπάρχουν, όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, πλήθος μαιάνδρων, ρόμβων, σταυρών και γενικότερα αρχαίων ελληνικών συμβόλων. Η τεχνοτροπία είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτήν των Μυκηναϊκών και των Μινωικών ανακτόρων.

http://pygmi.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/09/87061maya__fresco.jpg
Αλλά και η γλώσσα τους ήταν παραπλήσια στην ελληνική:
θάλακ< θάλασσα (Λάβετε υπ’ όψιν ότι οι Μινωίτες υπήρξαν από τους μεγαλύτερους θαλασσοκράτορες, όπως αναφέρει και ο Ηρόδοτος) τεό< θεός πόλη Τούλη< Θούλη (πόλη των Ελλήνων στην Εσπερία) Απούλο< Απόλλων (Έτσι ονόμαζαν τον θεό, ο οποίος, σύμφωνα με την παράδοσή τους, τους έσωσε από τους σαρκοβόρους κατοίκους του Κάτω Κόσμου). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σκάλιζαν σε ναούς τους το Δελφικό Έψιλον, σύμβολο του Απόλλωνα. Ντίος< Δίας Ηρακάν< Ηρακλής Επιστήμονες μάλιστα παρατηρούν ομοιότητες, σε επίπεδο εθίμων, ανάμεσα σε φυλές του Μεξικού -μεταξύ τους και οι Μάγια- και τους Έλληνες.
 http://pygmi.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/09/%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1.jpg
Χαρακτηριστικό παράδειγμα συνιστά το έμβλημα των Μάγια και άλλων φυλών, το φίδι δηλαδή και ο γυπαετός. Έμβλημα που διέθεταν και οι Χαλκιδείς. Επίσης στην πόλη Σαγίλ κυριαρχούν ως σύμβολο τα κέρατα αιγός, όπως και η Αμάλθεια, η κατσίκα, που θήλασε τον Δία. Πολλοί θα αναρωτηθούν· γιατί απαραίτητα από τους Έλληνες; Άλλοι πάλι θα ισχυριστούν· Μα ενδέχεται εκείνοι να ταξίδεψαν στην Μεσόγειο και να έδωσαν εκείνοι σε εμάς αυτά τα στοιχεία. Απάντηση δίνει η Αμερικανίδα νομικός και ιστορικός ερευνητής, Henriette Mertz, η οποία με την έρευνα που διεξήγαγε απέδειξε το ταξίδι των Αργοναυτών και του Οδυσσέα στην αμερικανική ήπειρο, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην καθεστηκυία άποψη. Επομένως οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι δεν ανακάλυψε πρώτο ο, ούτως ή άλλως ελληνικής καταγωγής, Κολόμβος την Αμερική αλλά η συγκεκριμένη Ήπειρος ήταν γνωστή στους προγενέστερους Έλληνες, οι οποίοι ίδρυαν αποικίες σε αυτήν πριν χιλιάδες χρόνια! ευρημαΑκόμη και ο διακεκριμένος ερευνητής, Percy Harrison Fawcett, ανακάλυψε ίχνη πανάρχαιου ελληνικού πολιτισμού στην Αμερική. Ο εν λόγω ερευνητής «εξαφανίστηκε» μυστηριωδώς, εξελίξει της έρευνάς του στην πόλη Xavante. Τα πάμπολλα ευρήματα δεν μπορούν, όσο και αν το θέλουν κάποιοι, να περάσουν απαρατήρητα. Η αλήθεια αργά ή γρήγορα βγαίνει στο φως! Εμείς ερευνώντας διεξοδικά σας δίνουμε και θα σας δίνουμε, για όσο μπορούμε, πληροφορίες και σας καλούμε σε περαιτέρω αναζήτηση… 






... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/palacio-de-las-grecas-ellines-amerikis.html#sthash.bWqdSxAq.dpuf

Η πανοπλία του Φιλίππου Β' - Μια ανακατασκευή που προκαλεί δέος!

 
Η νέα δημιουργία του Κατσίκη Δημήτρη, μια ανακατασκευή της Πανοπλίας του Φιλίππου Β' βασισμένη στα ευρήματα της Βεργίνας.


Γράφει ο Δημήτρης Κατσίκης - Hellenic Armors H πανοπλία του Φιλίππου Β' (359-336 π.Χ ) ίσως να αποτελεί την διασημότερη πανοπλία της Ελληνικής ιστορίας και σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα σύμβολα της Μακεδονίας. Βρέθηκε στον νεκρικό θάλαμο του Φιλίππου μαζί με άλλα πολύτιμα κτερίσματα κατά την αρχαιολογική σκαπάνη του καθηγητή Μανόλη Ανδρόνικου που διεξήχθησαν στους βασιλικούς Μακεδονικούς τάφους της Μεγάλης Τούμπας στην Βεργίνα (1977). Σήμερα κανείς μπορεί να την θαυμάσει στο Μουσείου των Αιγών δίπλα στα άλλα σημαντικά ευρήματα της ανασκαφής.


Για καιρό το μεγάλο ερώτημα ήταν ποια ακριβώς θα ήταν η εμφάνιση της στην αρχική της μορφή. Σίγουρα αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι παρά ο σκουριασμένος σκελετός της. Θα πρέπει να την φανταστούμε γεμάτη χρώματα και πολυτέλεια, επενδεδυμένη τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά με πολύτιμα δέρματα και υφάσματα , κάτι που να αντανακλά το μεγαλείο του Μακεδόνα Ηγεμόνα.


Για την αναπαραγώγη της χρησιμοποιήθηκαν δέρμα, μετάξι, μπρούτζινα ελάσματα και λεοντοκεφαλές (αντί χρυσού που είναι τα αυθεντικά) τα οποία έντυσαν τον μεταλλικό σκελετό της πανοπλίας χαρίζοντας της ζωντάνια και λαμπρότητα. Θα πρέπει να θεωρούμε την εν λόγω πανοπλία ως ένα ολόσωμο κόσμημα για τον Φίλιππο, τόσο πολύτιμο που το ήθελε δίπλα του στην μετά θάνατο ζωή του.


Oι τεχνικές που ακολουθήθηκαν για την κατασκευή του θώρακα παρέμειναν αποκλειστικά παραδοσιακές (έλαση με σφυρηλάτημα).


ΠΗΓΗ , thesecretrealtruth -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/anakataskevi-panoplias-philipou-b.html#sthash.Br8VBrxu.dpuf

Για ποιο λόγο οι Εβραίοι μισούν τους Ελληνες!!! ΤΑΛΜΟΥΔ-Τους έχουμε και αφορολογητους από πάνω.. ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!

Το Ταλμούδ (talmud) είναι ένας κώδικας, μία εγκυκλοπαίδεια θρησκευτικού και νομικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει, ταξινομημένες σε κανονισμούς και θεματικές ενότητες,όλες τις προφορικές παραδόσεις (χαλαχά), αφηγήσεις (χαγγαδά) και ερμηνείες (μιδράς) των νομοδιδασκάλων (ραββίνων), για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του Ιουδαϊκού λαού, σύμφωνα με τις διδασκαλίες των βιβλίων της πεντατεύχου (Τορά), δηλαδή τον Μωσαϊκό Νόμο.

Διαβάστε παρακάτω πόσο ’’ωραία’’ πόσο ’’φιλειρηνικα’’ και πόσο ‘’αντιρατσιστικά’’ μιλάει για τους Έλληνες και τους άλλους λαούς ο ‘’περιούσιος’’(sic) λαός του Θεού ο οποίος υπέστη ολοκαύτωμα και εξορία.


Θαυμάστε:
ΒΙΒΛΙΟ: ΤΑΛΜΟΥΔ :
ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
-Orach CHAIIM (225,10) : Οι Έλληνες (Εθνικοί) και τα ζώα συναθροίζονται εις ομάδας προς σύγκρισην.
-ZOHAR 11 (64B) : Οι Έλληνες ειδωλολάτραι ομοιάζουν με τας αγελάδας και όνους.
-KETHUBOTH(110B) : Ο Ψάλτης (Δαυίδ) παρομοιάζει τους Εθνικούς Έλληνες με ακάθαρτα κτήνη (Γκόιμ).
-SANHEDRIN (974B) TOS : Η σεξουαλική συνουσία του Έλληνος , είναι, ως του κτήνους (Γκόιμ).
-IORE DEA (337,1) : Αντικαταστήσατε τους νεκρούς Έλληνες , όπως αντικαθιστάτε ψοφίσασαν αγελάδαν ή γάιδαρον .
-ABHODAH ZARACH (78) : Αι Εθνικές Ελληνικές Εκκλησίαι (= του Δήμου) είναι τόποι ειδωλολατρίας.
-IOREA DEA (142,10) : Πρέπει να ευρίσκεσαι μακράν εκκλησιών (του Δήμου).
-SCHABATH (116A) TOS : Τα Ευαγγέλια ( μυστικισμός των Ελλήνων) ονομαζόμενα τεύχη της ανομίας , είναι αιρετικά βιβλία.
– ABHODAH SARACH (2A) : Αι Εορταί των Ελλήνων ωνομάσθησαν ημέραι συμφοράς .
– ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.
– KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.
– ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.
-SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.
-ΚERITHUTH (6B , σελ. 78) : Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι . Οι έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.
– ABHODAH SARACH (22 Α ) : Ύποπτοι είναι οι Έλληνες της συνουσίας μετά ζώων.
-KIDDUSCHIM (68A) : Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.
-MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.
-SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.
– CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.
– CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό ‘Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου
– CHOSCHEN HAM ( 183, 7) : Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζονται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επιπλέον από Έλληνες , οι οποίοι πιστεύουν εις το Ελληνικό δόγμα.
-IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .
-ABHODAH ZARACH ( 54 Α) : Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών.
BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ:
-KALLAH (18B) : Νόθος ,συλληφθείς κατά την διάρκεια εμμήνου ροής.
-TOLBATH JESCHU : Γέννησις αναφερόμενη κατά τον πλέον αισχρόν τρόπον .
-SHABBAT (104B) : Ονομάσθη παράφρων και ουδείς δίδει σημασία εις τους παράφρονας
-TOLDOTH JESCHU : Ο Ιούδας και ο Ιησούς συνεπλάκησαν εν μέσω ακαθαρσιών.
– ABHODAH ZARACH (6 A) : Έλληνας Χριστιανός ονομάζεται αυτός που ασπάζεται τις ψευδείς διδασκαλίες εκείνου του ανθρώπου , ο οποίος δίδαξε να γιορτάζεται πρώτη μέρα του Σαββάτου.
ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ
– Shulchan Aruch Choszen Hamiszpat (348): Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών ανήκουν εις το Εβραικόν Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιωνδήποτε δισταγμόν .
-ΕΒΕΝ – ΗΑ –ΕSER (6,8) : Τι είναι πόρνη ; Κάθε γυναίκα που δεν είναι Εβραία!
MAKKOTH (7B) : Αθώος , δολοφονίας είναι κάθε Εβραίος , εφ όσον ο σκοπός είναι η δολοφονία Χριστιανού!

Αν όλα αυτά τα έγραφαν Μουσουλμάνοι θα τους λέγανε Μουσουλμάνους Φονταμενταλιστές , αν τα λέγανε Χριστιανοί θα τους λέγανε παραθρησκευτικούς και σκοταδιστές , αν τα λέγανε πολιτικοί θα τους λέγανε φασίστες ! Στην προκειμένη περίπτωση που τα αναφέρουν οι’’ περιούσιοι’’ κάτοικοι αυτού του κόσμου όλοι μούγκα!

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε το μεταφρασμένο το βιβλίο και ολόκληρο:
http://holywar.org/PranaitisGREEK.pdf

Πηγή:
http://freehellasleptokaria.blogspot.gr

ΠΗΓΗ , thesecretrealtruth -

See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/talmud-evraioi-misoun-ellines.html#sthash.gNkqPNEv.dpuf

Η καταγωγή της ναζιστικής τεχνολογίας

Τον Δεκέμβριο του 1919 συναντήθηκαν σε ένα δασαρχείο στην περιοχή ramsau, μέλη της οργάνωσης θούλη, της οργάνωσης vrill και της οργάνωσης ¨Die herren vom schwarzen stein¨, μαζί με ένα ισχυρότατο μέντιουμ, τη ΜΑΡΙΑ ORSTSCH, η οποία ήταν γνωστή και ως sigrum.

Όλοι πίστευαν ότι στο μέντιουμ αυτό είχαν μεταδοθεί αρχαία μυστικά κείμενα στα οποία υπήρχαν πληροφορίες για την κατασκευή ιπτάμενων μηχανών!
Σύμφωνα με τα κείμενα της Οργάνωσης θούλη, αυτές οι γνώσεις ελήφθησαν τηλεπαθητικά από το ηλιακό σύστημα του aldebaran, το οποίο απέχει από τη Γη 68 έτη φωτός, και συγκεκριμένα από τον αστερισμό του Ταύρου.

Σε αυτό το σημείο ας προσθέσουμε ότι ο ήλιος του ηλιακού συστήματος του aldebaran περιβάλλεται - σύμφωνα με τη θεωρία των vrill- από δύο κατοικημένους πλανήτες οι οποίοι σχηματίζουν την αυτοκρατορία των sumeran. Η ανθρωπότητα του ηλιακού αυτού συστήματος αποτελείται από θεανθρώπους (ARIEL) και από διάφορες άλλες φυλές, οι οποίες δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα αρνητικών μεταλλάξεων αυτών των θεανθρώπων κατά τη διάρκεια κλιματολογικών αλλαγών. Η ανώτερη φυλή των θεανθρώπων πρέπει να είχε ξεκινήσει πριν από 500 εκατομμύρια χρόνια την αποίκηση άλλων κατοικήσιμων πλανητών όμοιων με τη Γη, όταν άρχισε η έκρηξη του aldebaran και η θερμότητα που δημιουργήθηκε κατέστησε μη κατοικήσιμους τους υπόλοιπους πλανήτες.

Πιστεύεται ότι πρώτα αποίκησαν τον πλανήτη Mallona ή malden ή Marduk - κατά τους Ρώσους, phaethon - ο οποίος θα πρέπει να βρισκόταν μεταξύ Άρη και Δία. Κατόπιν αποίκισαν τον Άρη, όπου κατασκεύασαν τις πυραμίδες και το γνωστό πρόσωπο στο έδαφος του Άρη το οποίο φωτογραφήθηκε από τον δορυφόρο vinking το 1976. Πιστεύεται επίσης ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα ήρθαν και στη Γη οι ανώτερες φυλές από τον sumeran - aldebaran η και την αποίκησαν. Τα μέλη της οργάνωσης θούλη πίστευαν ότι οι κάτοικοι του aldebaran που ήρθαν στη Γη προσεδαφίστηκαν πρώτα στη Μεσοποταμία. Επίσης ότι η γερμανική γλώσσα και η γλώσσα των κατοίκων του sumeran (απ' όπου προήλθε και το όνομα ¨Σουμέριος¨), είχαν την ίδια ¨συχνότητα¨ και συνεπώς ήταν σχεδόν όμοιες. Γεγονός είναι πάντως ότι οι άνθρωποι της Οργάνωσης κατάφεραν με τις γνώσεις τις οποίες λένε ότι τηλεπαθητικά πήραν από τους εξωγήινους αυτούς, να κατασκευάσουν ιπτάμενα σκάφη, χρησιμοποιώντας την επονομαζόμενη «εναλλακτική μορφή ενέργειας¨ ή αλλιώς την «άλλη επιστήμη¨!

Οι σημαντικότερες όμως σχετικές αποκαλύψεις που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, προέρχονται από τον Αμερικανό ερευνητή Γουίλιαμ Χάρμπινσον. Σύμφωνα με το βιβλίο του genesis; project saucer,part II, στην Ανταρκτική θα χτίζονταν - πάντοτε κάτω από τη γη - οι νέες εγκαταστάσεις της Αρίας Φυλής. Περίπου 400.000 τετραγωνικά μίλια κατελήφθησαν από τις αποστολές. Πολλοί μάλιστα σύγχρονοι Γερμανοί επιστήμονες και ερευνητές που τάχθηκαν στο πλευρό του Χάρμπινσον, δήλωσαν δημόσια πως ακόμη και σήμερα υπάρχει μία σήραγγα που ξεκινά από τα βουνά της περιοχής Κάχλα και φτάνει μέχρι τις υπόγειες εγκαταστάσεις «των Αρίων» στην περιοχή Κουίν Μόουντ Λάντ, στην Ανταρκτική!
alitogr -

See more at: http://www.diadrastika.com/2013/08/blog-post_7037.html#sthash.gpeAGsWP.dpuf

Διαβάστε και ΞΥΠΝΗΣΤΕ...Κάτι πολύ άσχημο ετοιμάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, για τους Λαούς όλου του κόσμου

 
Τον χορό έσυρε και πάλι ο εκπρόσωπος της οικογένειας εκείνης, η οποία χρηματοδότησε και τους δύο παγκοσμίους πολέμους, και μάλιστα όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές: Των Rothchild. Με πρώτο τον Evelyn Robert Adrian de Rothschild, Βρετανό χρηματιστή, ο οποίος πρόσφατα σε διεθνές ΜΜΕ, δήλωσε: «Νομίζω πως όλοι πρέπει να στραφούμε προς αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται και να κινηθούμε προς την κατεύθυνση ενός παγκόσμιου νομίσματος».
Την ίδια ώρα:

534 τόνοι χρυσού, που αποτελεί ρεκόρ αγορών χρυσού τα τελευταία 50 χρόνια, αγοράστηκαν πέρυσι από τις Κεντρικές τράπεζες, σύμφωνα με τα στοιχεία του World Gold Council. Οι συνολικές αγοραπωλησίες έφθασαν στο απίστευτο ποσό των 236,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι μεγαλύτεροι αγοραστές χρυσού είναι οι Κεντρικές Τράπεζες Ινδίας και Κίνας.

Κεντρικές Τράπεζες μικρών χωρών, όπως της Σρι Λάνκα, του Μπανγκλαντές και του Μαυρικίου, αγοράζουν επίσης «μανιωδώς» χρυσό. (Οι περισσότερες από αυτές αγόρασαν χρυσό που πούλησε το ΔΝΤ επί Ντομινίκ Στρος Καν το 2009 και το 2010).

Μεγάλοι ακόμη αγοραστές χρυσού, σύμφωνα με το WGC είναι οι Κεντρικές Τράπεζες Ρωσίας, Ουκρανίας, Νότιας Κορέας και Τουρκίας.

Η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας, ανακοίνωσε επίσημα, ότι σχεδιάζει να επαναπατρίσει όλα τα αποθεματικά της σε χρυσό που φυλάσσονται στη Γαλλία και στη FED της Νέας Υόρκης.

Το Ιράν, προχωρά σε επαναπατρισμό του χρυσού από τα θησαυροφυλάκια των διεθνών τραπεζών, επιτείνοντας τον εκνευρισμό των Αμερικανών.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας, μιλάει για την ανάγκη «κλειδώματος» των διεθνών νομισματικών συναλλαγών, σε «σταθερή αξία», εννοώντας φυσικά το χρυσό και το ασήμι.

Η Ελβετία, «κόβει» και διαθέτει διεθνώς χρυσό σε μικρά κουτάκια των 10 φύλλων, αξίας 50 περίπου δολαρίων έκαστο, στήνοντας μια νέα βάση στις συναλλαγές.

Αναπτυγμένες χώρες όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Νότια Αφρική, εκδίδουν επίσημα και με την εγγύηση των Δημοσίων τους, χρυσά και ασημένια κέρματα, με πραγματικό αντίκρισμα, σε καθαρό ασήμι και χρυσό (Mints).

Τέλος, το δολάριο, είναι πια κουρελόχαρτο, δεν έχει καμία σχέση με το GNP Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν) των ΗΠΑ, καμία δυναμική δηλαδή την οποία απέκτησε το εθνικό τους νόμισμα με τη συμφωνία του Breton Woods, τα 1944. Το οποίο και συντηρείται, με τη τρομοκρατία της υπεροπλίας της υπερδύναμης και τις εγκληματικές της εισβολές και κατοχές ξένων χωρών όπως το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Παράλληλα, οι ιδιωτικές αμερικανικές τράπεζες οι οποίες είναι «συνέταιροι» της FED, της κεντρικής δηλαδή τράπεζας των ΗΠΑ η οποία τυπώνει πια ασύστολα δολάρια/κουρελόχαρτα,συγκεντρώνουν καθημερινά τεράστια αποθέματα χρυσού και ασημιού.

Επίσης την ίδια ώρα, στη δύστυχη χώρα μας, την χώρα της κατοχικής κυβέρνησης των δωσίλογων, των κρετίνων επαγγελματιών πολιτικών και του Λαού που σέρνεται μεταξύ του Σουλειμάν, της Φατμαγκιούλ, του Τσίπρα και του Μιχαλολιάκου: Τα ορυχεία χρυσού παραδίδονται αντί πινακίου φακής στις πολυεθνικές.

Χιλιάδες σιχαμεροί σαράφηδες, αγοράζουν άρον-άρον τις βέρες και τα δαχτυλίδια των πενόμενων και πανικοβλημένων Ελλήνων. Κανένας δεν τους ελέγχει, παρά μόνον από ότι όλα δείχνουν, όταν παραβιάζουν τους «νόμους» της δικής τους «νύχτας».

Ο ελάχιστος χρυσός του ελληνικού δημοσίου που απέμεινε μετά το ξεπούλημά του από το Σημίτη, (ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps), είναι άγνωστο που βρίσκεται και αν έγινε και αυτός ενέχυρο (collateral).

Όλα δείχνουν πως κάτι πάρα πολύ σοβαρό ετοιμάζουν στους Λαούς. Και ακόμη πως η Ελλάδα και ο Λαός της, θα είναι ένα από τα πρώτα πειραματόζωα. Πειραματόζωα, τα οποία ακόμη παλεύουν για τα δανεικά τους, αντί να αντιληφθούν πως ήλθε η ώρα, να παλέψουν για τα ιδανικά τους.

πηγη
thesecretrealtruth
- See more at: http://www.diadrastika.com/2013/08/blog-post_5195.html#ixzz2attb0vk3

Ο χρυσός που λείπει και το μυστικό που κρύβουν οι κεντρικές τράπεζες

 
Τον τελευταίο καιρό, ο χρυσός έχει γίνει βασικό θέμα στα μέσα ενημέρωσης.

Το ενδιαφέρον για το κίτρινο μέταλλο έχει αναζωπυρωθεί ύστερα από πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Γερμανίας και άλλων χωρών για τον επαναπατρισμό των αποθεμάτων τους σε χρυσό από τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία, όπου είχαν μετακινηθεί σε διάφορες χρονικές στιγμές.


Έντονες συζητήσεις έχουν ήδη αρχίσει σχετικά με το πόσο υπεύθυνα κεντρικές τράπεζες και υπουργεία οικονομικών 'αποθήκευαν' τα αποθέματα χρυσού που τους είχαν ανατεθεί. Αναφέρονται επίσης υποψίες ότι τελικά υπάρχουν μικρότερες ποσότητες χρυσού από ότι έχει αναφερθεί επίσημα. Υπάρχει μάλιστα μια θεωρία σύμφωνα με την οποία ουσιαστικά δεν έχει απομείνει καθόλου χρυσός στα θησαυροφυλάκια των κεντρικών τραπεζών στις οικονομικά ανεπτυγμένες χώρες ...

1. Δημοπρασίες χρυσού, ή η κορυφή του παγόβουνου

Για πάνω από τέσσερεις δεκαετίες, οι κεντρικές τράπεζες πουλάνε τα αποθέματα χρυσού τους. Έχουν χρησιμοποιηθεί δύο τύποι «διάθεσης»: α) δημοπρασίες μετάλλων β) μυστικές διαδικασίες.

Η απλούστερη και πιο προφανής μέθοδος είναι οι δημοπρασίες χρυσού, που το 1975 ανήλθαν σε 36.700 τόνους από τα στοιχεία των επίσημων αποθεματικών όλων των χωρών και τους διεθνείς οργανισμούς στον κόσμο. Αυτό αντιπροσωπεύει την ορατή 'κορυφή του παγόβουνου'. Οι δημοπρασίες άρχισαν αμέσως αφότου καταργήθηκε ο κανόνας του χρυσού το 1970. Όλες οι δημοπρασίες χρυσού από τα επίσημα αποθέματα μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες:

1. τις πρώτες δημοπρασίες στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1970 έως τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Αυτές οι δημοπρασίες οργανώθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

2. τις δημοπρασίες από τις κεντρικές τράπεζες, στο πλαίσιο της λεγόμενης «Washington Gold Agreement», η οποία τέθηκε σε εφαρμογή το φθινόπωρο του 1999, και

3. Τις μεμονωμένες δημοπρασίες από επιμέρους κεντρικές τράπεζες και διεθνείς οργανισμούς σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Στη δεκαετία του 1970, οι ΗΠΑ διέθεσαν 530 τόνους και το ΔΝΤ 732 τόνους - συνολικά 1.262 τόνους. Στη δεκαετία του 1980, οι νομισματικές αρχές του κόσμου δεν έκαναν σχεδόν καμία αγορά ή πώληση χρυσού, και τα αποθεματικά τους ήταν σε μια «παγωμένη» κατάσταση.

Στη δεκαετία του 1990, οι καθαρές πωλήσεις χρυσού από τα επίσημα αποθεματικά των οικονομικά ανεπτυγμένων χωρών ανήλθαν σε 2.900 τόνους. Στο τέλος του 2000, τα επίσημα αποθέματα χρυσού στον κόσμο περιείχαν 3.600 τόνους λιγότερο χρυσό από ότι το 1975.

Στις αρχές του νέου αιώνα, οι πωλήσεις εκτελούνταν ήταν κατά κύριο λόγο σύμφωνα με τις συμφωνίες της Ουάσιγκτον. Τον Σεπτέμβριο του 1999, υπεγράφη μια συμφωνία στην Ουάσιγκτον μεταξύ 17 κεντρικών τραπεζών, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σχετικά με τις πωλήσεις του χρυσού κατά τη διάρκεια πενταετούς περιόδου. Στη συνέχεια ονομάστηκε η «Πρώτη Συμφωνία Χρυσού της Ουάσιγκτον» (WGA-1).

Επισήμως, δηλώθηκε ότι η συμφωνία αυτή είχε ως στόχο να ελέγχει την πώληση χρυσού από τις κεντρικές τράπεζες, ώστε να μην μειωθεί η αγορά χρυσού. Στην πραγματικότητα, ο στόχος ήταν ο αντίθετος - να υποχρεώσει τις κεντρικές τράπεζες να πωλήσουν το μέταλλο από τα αποθεματικά τους, προκειμένου να διατηρήσουν τις τιμές του χρυσού σε χαμηλά επίπεδα. Το Σεπτέμβριο του 2004, η συμφωνία επαναπροσδιορίστηκε μέσα από νέους κανόνες πώλησης - ονομάστηκε η «Δεύτερη Συμφωνία Χρυσού της Ουάσιγκτον» (WGA-2).

Τέλος, το Σεπτέμβριο του 2009, υπεγράφη η «Τρίτη Συμφωνία Χρυσού της Ουάσιγκτον» (WGA-3). Η Ελβετία έχει πουλήσει τις μεγαλύτερες ποσότητες χρυσού ως μέρος των Συμφωνιών αυτών (1.300 τόνοι). Μετά την Ελβετία ακολουθούν η Γαλλία, η Μεγάλη Βρετανία και η Ολλανδία. Ανάμεσα σε άλλες χώρες είναι και η Ισπανία και η Πορτογαλία. Ο μέσος ετήσιος όγκος καθαρών πωλήσεων των κεντρικών τραπεζών από 2001-2009 ισοδυναμεί με 385 τόνους.

Το 2009, ωστόσο, στο απόγειο της οικονομικής κρίσης, υπήρξε μια στροφή στις πολιτικές των κεντρικών τραπεζών: στράφηκαν από πωλητές χρυσού σε αγοραστές. Αυτή η αλλαγή ήταν μια προσπάθεια να έρθει μια ισορροπία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο είχε πουλήσει 403 τόνους χρυσού από τα αποθεματικά του μεταξύ Σεπτεμβρίου 2009 και Δεκεμβρίου 2010.

Συνολικά, στα χρόνια μετά την κατάρρευση του κανόνα του χρυσού, πωλήθηκαν περίπου 6.500 τόνοι χρυσού από τα επίσημα αποθέματα (καθαρές πωλήσεις), το οποίο έχει μειώσει τα επίσημα αποθέματα κατά περίπου 18 τοις εκατό. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα αποθέματα αυτά είναι πλέον μόνο ελαφρώς πάνω από 30.000 τόνους.

2. Οι δημοπρασίες χρυσού αποτελούν κλοπή

Μια λεπτομερής ανάλυση γύρω από τις διαδικασίες πωλήσεων χρυσού από τις κεντρικές τράπεζες δείχνουν ότι οι συναλλαγές εκτελούνται όταν θα είναι πιο επικερδείς για τον πωλητή και όχι τον αγοραστή.

Μεταξύ του 1999 και 2002, όταν η αγορά χρυσού ήταν στο χαμηλότερο σημείο της, σε σύγκριση με τα προηγούμενα είκοσι χρόνια, η Τράπεζα της Αγγλίας πούλησε περισσότερο από το ήμισυ των επίσημων αποθεμάτων χρυσού της χώρας σε 17 δημοπρασίες, σχεδόν 400 τόνους χρυσού. Η απόφαση για την πώληση έγινε από τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γκόρντον Μπράουν.

Κατά την έναρξη των πλειστηριασμών, υπήρχαν 715 τόνοι χρυσού στα αποθεματικά της χώρας και, στο τέλος, λίγο πάνω από 300 τόνοι. Τα έσοδα από τις πωλήσεις χρυσού μετατράπηκαν σε αμερικανικά δολάρια, ευρώ και γιεν. Μια έρευνα σχετικά με την υπόθεση αυτή ξεκίνησε το 2010. Κατά τη χρονική στιγμή της έρευνας (την άνοιξη του 2010), η τιμή του χρυσού ήταν περισσότερο από τέσσερις φορές υψηλότερη από τότε που εκτελέστηκαν οι δημοπρασίες (1.250 δολάρια για μία ουγγιά, σε αντίθεση με 256 έως 296 δολάρια).

Αποδείχθηκε ότι από τότε, οι ζημίες από την πώληση του χρυσού είχαν φτάσει τα GBP 7 δισ περίπου. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι μεταξύ 1999 και 2001, Αμερικανός υπουργός Οικονομικών ήταν ο Larry Summers, ο οποίος ήταν σε στενή επαφή με τον Γκόρντον Μπράουν και τον πίεζε να αποφασίσει να προβεί σε πωλήσεις χρυσού.

Το παράδειγμα αυτό, μεταξύ άλλων, αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα ότι οι δημοπρασίες αυτές δεν είχαν ζητηθεί από τις νομισματικές αρχές ή τους ανθρώπους της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά από τους αγοραστές, οι οποίοι προτιμούν να μένουν αφανείς.

3. Η δεκαετία του 1990: μυστικές διεεργασίες για να αφαιρεθεί ο χρυσός από τα θησαυροφυλάκια των κεντρικών τραπεζών

Στη δεκαετία του 1990, σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες, οι κεντρικές τράπεζες άρχισαν να χρησιμοποιούν ενεργά τα αποθέματα χρυσού τους ώστε να παρέχουν χρυσό με μίσθωση (ένα είδος πίστωσης). Αυτό κρατήθηκε κρυφό από το ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων των νομοθετών και των κυβερνήσεων!

Ένας από τους κύριους στόχους αυτών των μυστικών διαδικασιών ήταν να καταστείλουν την τιμή του χρυσού, η οποία εμμέσως συνέχιζε να ανταγωνίζεται το δολάριο ΗΠΑ. Εκείνη την εποχή, η οικονομική ολιγαρχία (οι ιδιοκτήτες των πιεστηρίων του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος) χρειαζόταν ένα ισχυρό δολάριο για την ενεργή αγορά περιουσιακών στοιχείων σε όλο τον κόσμο (αυτή είναι η όλη ουσία της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής «παγκοσμιοποίησης»). Πολλοί αποκάλυψαν τα σχέδια της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας, στην οποία υπάγονται και οι περισσότερες κεντρικές τράπεζες του κόσμου με τα δικά τους συμφέροντα.

Η οργάνωση GATA (Gold Anti-Trust Action) είχε συσταθεί με σκοπό την αποκάλυψη των μυστικών επιχειρήσεων του «κατρέλ χρυσού». Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της GATA, το καρτέλ είχε ως στόχο να αυξήσει την τιμή του χρυσού ώστε να μειωθούν τα αποθεματικά των κεντρικών τραπεζών. Το καρτέλ αποτελείται από την Federal Reserve Bank, την Τράπεζα της Αγγλίας, τράπεζες της Wall Street (κυρίως την τράπεζα επενδύσεων Goldman Sachs), και μια σειρά από άλλες τράπεζες και χρηματοοικονομικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαϊκών. Για την εκτέλεση ορισμένων εργασιών, συμμετείχαν επίσης οι κεντρικές τράπεζες και άλλων χωρών (η Bundesbank και η Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας, για παράδειγμα) μαζί με εταιρείες εξόρυξης.

Ακόμη και μια αξιόπιστη οργάνωση, όπως η Fields Mineral Services Gold (GFMS), η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με την εξόρυξη χρυσού, αναγνώρισε ότι στην αρχή του 21ου αιώνα, περίπου 5.000 τόνοι χρυσού, που αναφέρονται στους ισολογισμούς των κεντρικών τραπεζών δεν βρίσκονται στην κατοχή τους. Ο James Turk, γνωστός ειδικός σε θέματα χρυσού, χρησιμοποιώντας τόσο νομισματικές όσο και τελωνειακές στατιστικές της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι σε αυτές τις δύο χώρες, και μόνο, οι μυστικές διαρροές χρυσού από τα επίσημα αποθεματικά μεταξύ των ετών 1991 και 2002 ανέρχονται σε 7.287 τόνους.

4. Τα λογιστικά τεχνάσματα των κεντρικών τραπεζών

Εάν οι κεντρικές τράπεζες της Δύσης πραγματικά προχωρούσαν σε 'εκμίσθωση' των φυσικών αποθεμάτων τους, δεν θα ήταν αναγκασμένες να αποκαλύπτουν πληροφορίες για τις συγκεκριμένες ποσότητες χρυσού που αφήναν τα θησαυροφυλάκιά τους.

Σύμφωνα με έγγραφο από την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας όσον αφορά τη στατιστική επεξεργασία των συναλλαγματικών διαθεσίμων του ευρωσυστήματος, οι τρέχουσες κατευθυντήριες γραμμές για την υποβολή στοιχείων δεν απαιτούν από τις κεντρικές τράπεζες να διαφοροποιούν μεταξύ του χρυσού στα χρηματοκιβώτια τους και του χρυσού που εκμισθώνονυ ή ανταλλάσσουν.
-->


Το έγγραφο αναφέρει ότι, «αντιστρέψιμες συναλλαγές σε χρυσό δεν έχουν καμία επίπτωση στο επίπεδο του νομισματικού χρυσού, ανεξάρτητα από το είδος της συναλλαγής (π.χ. πράξεις ανταλλαγής χρυσού, repos, καταθέσεις ή δάνεια), σύμφωνα με τις συστάσεις που περιέχονται στις κατευθυντήριες γραμμές του ΔΝΤ» . Ως εκ τούτου σύμφωνα με τις ισχύουσες κατευθυντήριες γραμμές, οι κεντρικές τράπεζες επιτρέπεται να συνεχίσουν να περιλαμβάνουν αυτές τις ποσότητες χρυσού στον ισολογισμό τους, ακόμη και αν έχουν ανταλλαχθεί ή εκμισθωθεί. Αυτό φαίνεται ήδη στον τρόπο με τον οποίο οι κεντρικές τράπεζες της Δύσης αναφέρονται στα αποθέματα χρυσού τους.

Η βρετανική κυβέρνηση, για παράδειγμα, αποκαλεί στο αποθεματικό της ως «Χρυσός (συμπεριλαμβανομένων ποσοτήτων που έχει ανταλλαχθεί και με τη μορφή δανείου)». Αυτή είναι η ακριβής διατύπωση που χρησιμοποιείται σε επίσημες δηλώσεις. Αυτό επίσης συμβαίνει και στο αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών και την ΕΚΤ, οι οποίες αναφέρονται στα αποθέματα χρυσού τους ως «Χρυσό, συμπεριλαμβανομένων των καταθέσεων σε χρυσό», «Χρυσό, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού που ανταλλάχθηκε» και «Χρυσό, συμπεριλαμβανομένων καταθέσεων και χρυσό που ανταλλάχθηκε».

Πολύ λίγες κεντρικές τράπεζες έχουν διευκρινίσει στις εκθέσεις τους ακριβώς ποιο είναι το ποσοστό των επίσημων αποθεμάτων τους σε χρυσό, και τι ποσοστό έχει δανειστεί ή ανταλλαχθεί και ούτω καθεξής. Μάλλον θα κάνει κακό στη φήμη μιας κεντρικής τράπεζας, εάν παραδεχθεί ότι έχει προχωρήσει σε χρηματοδοτική μίσθωση των αποθεματικών της σε χρυσό σε μεσάζοντες οι οποίοι στη συνέχεια, το πωλούν στην Κίνα, για παράδειγμα. Ωστόσο, οι αριθμοί μας οδηγούν στην υπόθεση ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει. Είναι πιθανό ότι ο χρυσός των κεντρικών τραπεζών έχει εξαφανιστεί και οι μεσάζοντες που το πούλησαν δεν έχουν καμία πραγματική πιθανότηταν να το πάρουν πίσω.
 


Δείτε σχετικά:
Διαβάστε και ΞΥΠΝΗΣΤΕ...Κάτι πολύ άσχημο ετοιμάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, για τους Λαούς όλου του κόσμου


πηγη
thesecretrealtruth

- See more at: http://www.diadrastika.com/2013/08/blog-post_2303.html#sthash.opFrsQua.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters