Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ποιοι "παίζουν" με την ΑΘΑΝΑΤΗ ψυχή μας και γιατί;

 
Η λέξη "Αντιπεπονθός", προέρχεται από τις λέξεις "αντί" και "πάσχω", και σημαίνει ότι υφίσταμαι τις συνέπειες των πράξεων μου. Το αντιπεπονθός αναφέρεται σε πολλά βιβλία με την σανσκριτική λέξη "κάρμα", που
σημαίνει "πράξη" και σημαίνει, επίσης, ότι οι πράξεις μου, στην πορεία της ζωής μου δημιουργούν αποτελέσματα, δηλαδή ότι υφίσταμαι το αποτέλεσμα των πράξεων μου. Επομένως, το αντιπεπονθός (η το ανάλογο του, το κάρμα) είναι ο γνωστός νόμος του αιτιατού η καλύτερα ο νόμος της σχέσεως του αιτίου και του αποτελέσματος, που σημαίνει ότι ο άνθρωπος γεννιέται και ζει υπό τις δράσεις της μοίρας του, η οποία έχει καθορισθεί ως αποτέλεσμα των πράξεων του.

Πότε και από τι επηρεάζεται, και πως καθορίζεται;
Από την πορεία της ψυχής μας, μέσω των προηγούμενων ενσαρκώσεων μας.
Αυτά, γιατί δεν μας τα μαθαίνουν στα σχολεία;
Γιατί προσπαθούν να μας αποκρύψουν τον πραγματικό λόγο που ζούμε... Ξανά και ξανά;
Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν, ότι μετά από εδώ δεν υπάρχει τίποτ' άλλο, κι όλα είναι... "Μάταια";

Ποιοι "παίζουν" με την ΑΘΑΝΑΤΗ ψυχή μας και γιατί;

ΨΥΧΗ:
Η ψυχή είναι ένα κύκλος με διάφορα επίπεδα στο εσωτερικό της. Στο κέντρο της ψυχής, αποθηκεύονται τα ουσιώδη γεγονότα, τα οποία είναι σημαντικά για την πορεία της, κι όχι οι ασήμαντες λεπτομέρειες. (Στα ουσιώδη, ανήκει και η γνώση/ οι γνώσεις, των προγόνων μας). Στο κέντρο της, βρίσκονται οι μνήμες που δημιούργησαν οι προηγούμενες ενσαρκώσεις μας, κι αυτές καθόρισαν αυτό που αντιπροσωπεύει η λέξη αντιπεπονθός.
Στα επόμενα προς τα έξω στρώματα, είναι οι μνήμες όσων βιώνουμε στην παρούσα ζωή μας, οι παιδικές/εφηβικές και σημαντικές μας, οι στιγμές ορόσημο που πολλές φορές συζητάμε και με τους φίλους μας που βιώσαμε ταυτόχρονα. Είναι αυτές, οι οποίες μας διδάσκουν να συνεχίσουμε στην παρούσα ζωή μας. Όμως... Την κατάλληλη στιγμή Έλληνες και Ελληνίδες, οι παλιές, οι προηγούμενες μνήμες μας θα επανέλθουν και θα βρουν στόχο, θα χτυπήσουν στο κέντρο του κύκλου... Και τότε θα δείτε να συμβαίνει κάτι, που ούτε κι εσείς οι ίδιοι δεν το φανταζόσασταν ποτέ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΣ

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/karma-antipeponthos-poioi0paizoun-me-athanati-psichi-mas.html#sthash.7zDnE3EY.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters