Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Τι γράφει είπαμε η Süddeutsche; Σκάνδαλο μαμούθ με πονταρίσματα στις ισοτιμίες; Για τον Παπανδρέου και την παρέα του έχει ακούσει;

Süddeutsche: Υποψία για τραπεζικό σκάνδαλο μεγατόνων με εμπλοκή και της Deutsche Bank

DEUTCHE BANK...  με την τράπεζα δηλαδή, που έχει προσεγγίσει η παρεϊτσα του Βελόπουλου, του Τόμπρα, του Νούλα,  του Σαρρή και των υπολοίπων "κυρίων" με το τραπεζικό κίνημα που έφτιαξαν για να... "σώσουν τους δανειολήπτες..."
Τα γράψαμε εδώ δυο μήνες πριν...Και θα ρωτήσουμε: Αυτοί που συνεργάζονται ή επιδιώκουν την συνεργασία με ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, τι είναι;;;;;;
Εσείς, θα τους εμπιστευόσασταν τα δάνειά σας;;;;;;;;;;
Υ.Γ. Υπάρχει και συνέχεια στις  αποκαλύψεις.. όλα στην ώρα τους...
Όσους περισσότερους δανειολήπτες, μπορούμε να σώσουμε από τα εγχώρια και διεθνή vultures, θα είναι σημαντικό.

Όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα, οι τράπεζες φέρονται να πραγματοποιούσαν συναλλαγές με ξένα νομίσματα, με στόχο να επηρεάσουν τις συναλλαγματικές ισοτιμίες μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ας διαβάσουν τώρα με προσοχή αυτό: Ο “καταστροφέας”, ο “κερδοσκόπος” και τα CDS…

Και ας δουν με προσοχή αυτό το βιντεο:

Και βέβαια αυτό: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σόρος, τα ομόλογα της MF Global και το δημοψήφισμα του Παπανδρέου. Ποιους πληρώνεις κύριε Στουρνάρα;
Αρκετοί τραπεζικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται διεθνώς φέρονται να έχουν χειραγωγήσει τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, με σκοπό να αποκομίσουν τεράστια κέρδη. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, που κάνει σήμερα στην διαδικτυακή της έκδοση τις σχετικές αποκαλύψεις, χρηματοπιστωτικές εποπτικές αρχές στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία πραγματοποιούν έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν αν ευσταθούν οι πληροφορίες. 
Όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα, οι τράπεζες φέρονται να πραγματοποιούσαν συναλλαγές με ξένα νομίσματα, με στόχο να επηρεάσουν τις συναλλαγματικές ισοτιμίες μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/12/suddeutsche.html

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ 2013 ΩΡΑ 20.30 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ "ΖΩΓΙΑ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙ END




ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
 
 
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/12/8-2013-2030-end.html

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ 18.30 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


14 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ --Ε4-- ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΤΗΣ 6:30μμ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η E.N.D ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!



ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/12/14-1830.html

Οι θεοί που δεν διδάχτηκες ποτέ. Οι θεοί σου...

Η φιλοσοφία της ύπαρξης είναι τόσο πολύ φιλοσοφία, ώστε παύει να είναι φιλοσοφία. Διότι γειτονεύει περισσότερο με την ζωή παρά με την σκέψη. Εφ' όσον η πορεία προς την γνώση του όντως είναι ορθή, η φιλοσοφία της ύπαρξης δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μόνο το ρυθμικό πλέγμα, που συνοδεύει την πορεία αυτή ως συνείδηση αδυναμίας, ως πίστη αποτυχίας, ως ιερό πείσμα αξιοπρέπειας, ως βούληση καταστροφής (amor fati).

Αυτό που η σύγχρονη διανόηση ονόμασε φιλοσοφία της ύπαρξης, στο θέατρο του ελληνικού Λόγου ήταν ο ανδρειωμένος χορός της ορχήστρας. Ήταν το τραγικό βίωμα του περατωτικού, που προώθησε τον άνθρωπο στην ακμή των ορίων και τον έταξε φύλακα στην πόλη του υπέρ - ορίου. Εκεί πασσαλωμένος σαν τον Προμηθέα ήταν ανάγκη να αγαπήσει να τον φυσούν τα ρεύματα του επέκεινα. Άλλος τρόπος για να μην χαθεί ο διάλογος με τη μεταφυσική δεν υπήρχε.

Ο σύγχρονος άνθρωπος εφ' όσον δεν ημπόρεσε να παίξει το ρόλο του φύλακα, έφραξε την πύλη του επέκεινα και οδήγησε στο τέλος το έργο της φιλοσοφίας εγκαινιάζοντας τον αιώνα του μηδενισμού [εάν κατέχω τα πάντα, δεν μου λείπει ( = υπάρχει) τίποτα].

Στο σύγχρονο άνθρωπο απόμεινε όμως ο πόθος και ο πόνος για το απρόσιτο ον (μεταφυσική), δηλαδή το θυμικό πλέγμα που συνόδευε σταθερά την φιλόσοφη επιχείρηση των Ελλήνων.
Δ. Λιαντίνης.

Απόσπασμα από την διδακτορική διατριβή που πραγματεύεται τις ελεγείες του Ντουίνο.

 

Όταν λες θεός, θωρείς εκείνη την καρικατούρα που σου δίδαξε ο βαρετός καθηγητής θρησκευτικών στο γυμνάσιο, εκεί που άνθρωποι χιλιάδες χρόνια πριν τον διδασκόταν από έναν Αισχύλο και έναν Σοφοκλή στην πλαγιά της ακρόπολης.

Αυτοί που με ευκολία παρουσιάζουν τον λαϊκίστικο της μοδός αθεϊσμό, αγνοούν πρώτα από όλα τον εαυτό τους. Ο ισοπεδωτισμός των σλόγκαν (άλλη μόδα αυτή) όπως, "κανένας θεός, μόνο ο άνθρωπος", "τους θεούς τους κατασκεύασε το σύστημα" κλπ... εξυπηρετεί ακριβώς αυτό το οποίο υποτίθεται ότι αντιπαλεύουν, το ίδιο το σύστημα δηλαδή. Διότι το σύστημα διαμόρφωσε την ηθική μέσω του "θεού" τον οποίο το ίδιο κατασκεύασε και με τον οποίο ακύρωσε τους πραγματικούς θεούς.

Το αρχέτυπο διαμορφώνει την αντίληψή μας, δε συμβαίνει το αντίθετο. Σε αυτό συμφωνούν και οι τρεις θεμελιωτές της ψυχολογίας του βάθους (Φρόιντ, Άντλερ, Γιουνγκ). Μπορεί να μην ξέρουν τίποτα όλοι αυτοί μπροστά στους σλογκανούχους διαφωτιστές του 1ου μετά facebook αιώνα, αλλά εσύ που δεν βαρέθηκες και διάβασες μέχρι τέλους αυτή την ανάρτηση ας έχεις κατά νου, έναν αρχαίο Δελφικό χρησμό:
Να μην εφησυχάζεις ξένε.
Διότι τα μάτια που θα απαντήσεις στη στροφή του δρόμου,
ίσως να είναι της ίδιας της θεάς.



koinos--nous


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2013/12/blog-post_5.html

Αρτέμης Σώρρας & E.N.D



ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ! .......ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ END ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ $
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ KAI THN ANAΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Η ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!
1.Συμπληρώνουμε τήν δηλωση τήν υπογράφουμε
2.ΣΚΑΝΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ THN ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ σε οποιοδήποτε από τα εξής 2 και emails : ellas600dis@yahoo.gr - ellhnes600@yahoo.gr
3.ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΞ σε ενα απο τα δυο (0030):2130291646 - 2130291647
4.ΚΑΙ TAXYΔΡΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣ :ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Αφων Κυπραίων 112 Ελευσινα Τ.Κ 19200






http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/12/end_5.html

ΟΙ ΔΕΚΑ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ EI END





http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/oi-deka-skopoi-ths-ei-end.html

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ-ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ «ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ»

hqdefault
Ο νόμος-τέρας της φίμωσης των Ελλήνων, ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός» νόμος, έγινε χθες δεκτός επί της αρχής από την αρμόδια Επιτροπή της βουλής.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι τρεις καμπαλέρος του Μνημονίου της δυστυχίας μας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ), θυμίζοντας τις ... παλιές καλές ημέρες της τριμερούς συγκυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «παρών» , η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ το καταψήφισαν, ενώ ... επιφυλάξεις (αυτό που λέμε «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» ... ) εξέφρασε το κόμμα του προέδρου Πάνου (οι ... Αναποφάσιστοι Έλληνες). 

Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα συνεχιστεί επί των άρθρων κι αφού ολοκληρωθεί κι αυτή η τυπική διαδικασία, κατόπιν θα εισαχθεί στην ολομέλεια της βουλής προς ψήφιση, ώστε να γίνει νόμος του ψευδοκράτους.

Σίγουρα, οι σύγχρονοι «Σοφοί της Σιών» θα εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους προς τους υποτακτικούς τους. 

Διαταγή εξετελέσθη!

ΠΗΓΗ

EI-END: ΔΙΑΛΟΓΟΙ: ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/pshfisthke-epi-ths-arhhs-o-antiratsistikos-nomos-teras-twn-sofwn.html


ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΤΟ ΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ

Το δρόμο της αρχειοθέτησης έχει πάρει η δικογραφία σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για μη καταβολή εισφορών εργαζομένων στο κόμμα, καθώς τελικά πληρώθηκαν. 
Το δρόμο της αρχειοθέτησης έχει πάρει η δικογραφία σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για μη καταβολή εισφορών εργαζομένων στο κόμμα, καθώς τελικά πληρώθηκαν.  Αναλυτικότερα, το ΙΚΑ στις 8 Φεβρουαρίου 2012 διενήργησε έλεγχο και διαπίστωσε ότι ο κ. Τσίπρας ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καταβάλει εισφορές για το δίμηνο από 1.11.2011 έως 31.12.2011, ύψους 60.819 ευρώ....
 Στη συνέχεια το ΙΚΑ υπέβαλε στις 9 Απριλίου 2012 μηνυτήρια αναφορά για μη καταβολή εισφορών, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τον αριθμό των προσώπων και τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που απασχολήθηκαν και δεν είχαν ασφαλιστεί για το επίμαχο διάστημα. 
Τον περασμένο Μάρτιο το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε απαράδεκτη τη δίωξη σε βάρος του κ. Τσίπρα, καθώς δεν είχε αρθεί προηγουμένως η ασυλία του και η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να σταλεί στη Βουλή για να αποφανθεί περί της άρσης ή μη της ασυλίας του κ. Τσίπρα. 
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Παντελής επέστρεψε την δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για επισυναφθούν αντίγραφα των Πράξεων Επιβολής Προστίμων (ΠΕΕ) του ΙΚΑ και να γνωστοποιηθεί ο αριθμός των εργαζομένων που δεν είχαν ασφαλιστεί. 
Το υποκατάστημα του ΙΚΑ απάντησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ότι στο μεσοδιάστημα έχουν καταβληθεί οι εν λόγω εισφορές και με τη σειρά της η Εισαγγελία Πρωτοδικείο Αθηνών διαβίβαζε την απάντηση του ΙΚΑ στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. 
Ο κ. Παντελής επιστρέφει τη δικογραφία στο Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για αρχειοθέτηση, καθώς είχε εξοφληθεί το ποσό των εισφορών. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σύλλογος Ποντίων Ουγκάντας !

Θέμα  και θέαμα που πρέπει να δείτε οπωσδήποτε:

1240516_554237427959432_1926593897_n



Πάτρικ Ουγκουνσότο τεμέτερον ο παιδάς ο Κρομέτες.
γουρπάν η γίαγιας να είτε Πάτρικ , ποδεδίζω τ’έμορφα τα
 δηλώσεις και τα καλατσία’ς.








O Μητροπολίτης της Καμπάλας και πάσης Ουγκάντας,  Ιωνάς
Απο  http://e-ptolemeos.gr
Πηγή
attikanea.blogspot.com
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters