Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΊ΄ΚΑ.......ανέπτυξαν ερευνητές του ΑΠΘ


....ανέπτυξαν ερευνητές του ΑΠΘ

που εκτυπώνονται, ακόμη και πάνω σε μπλουζάκια, τσάντες, ή ομπρέλες θαλάσσης, ανέπτυξαν ερευνητές του ΑΠΘ στο Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του Τμήματος Φυσικής. Η ιδέα συγκαταλέγεται στις 21 προτάσεις που ξεχώρισαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και της Eurobank EFG. 

Τα εύκαμπτα οργανικά φωτοβολταϊκά (ΕΦ) έχουν ήδη επαρκή απόδοση ώστε να φορτίζουν κινητά και, συντόμως, άλλες συσκευές όπως φορητούς υπολογιστές.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Στέργιος Λογοθετίδης, εκπρόσωπος της ερευνητικής ομάδας που ανέπτυξε τα ΕΦ, εξήγησε ότι η νέα αυτή γενιά φωτοβολταϊκών κατασκευάζεται από πολυμερικά υλικά, τα οποία εκτυπώνονται πάνω σε εύκαμπτα ρολά εκατοντάδων μέτρων, με τεχνικές παρόμοιες της εκτύπωσης εντύπων.
 

Δεδομένου ότι η επιφάνεια όπου τοποθετούνται δεν χρειάζεται να είναι επίπεδη, τα νέα φωτοβολταϊκά θα μπορούν μελλοντικά να τοποθετούνται πάνω σε ρούχα, κεραμίδια, τέντες, ομπρέλες θαλάσσης, ακόμη και σε θερμοκήπια!
 

Σημειώνεται ότι τώρα οι ερευνητές του ΑΠΘ επικεντρώνονται στην αύξηση της απόδοσης των ΕΦ, έτσι ώστε να είναι αντίστοιχη με εκείνη των συμβατικών.
 



http://hellenic-music-videos.blogspot.com

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ !


Ένα πολυεμβόλιο κατά του καρκίνου του παγκρέατος και πολλών άλλων μορφών καρκίνου μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, εφόσον πετύχουν οι κλινικές δοκιμές που γίνονται στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ.



Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», το εμβόλιο ανέπτυξε η ομάδα του διακεκριμένου ελληνοκύπριου καθηγητηχειρουργικής Τζον Νεοπτόλεμου, με την ελπίδα πως θα επιτύχει σημαντική «παράταση ζωής» για αυτή τη δύσκολα αντιμετωπίσιμη μορφή καρκίνου, αλλά και πως θα αποδειχθεί εξίσου αποτελεσματικό κατά των καρκίνων του δέρματος, των πνευμόνων, του ήπατος, του μαστού, και του προστάτη.




http://hellenic-music-videos.blogspot.com

Η Ιαπωνία βυθίζεται – Η ταινία


Μόλις πέντε χρόνια πριν ο Ιαπωνικός κινηματογράφος κατέγραφε τη βύθιση της χώρας. Μετά από μια σειρά μαζικών ηφαιστειακών εκρήξεων η Ιαπωνία αρχίζει να βυθίζεται σταδιακά με αποτέλεσμα όλοι οι κάτοικοι να πρέπει να μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες.


Πρόκειται για μια ιαπωνική παραγωγή η οποία θυμίζει τις αντίστοιχες του Hollywood περικλείοντας όλα τα ψηφιακά εφέ απαραίτητα για να δώσουν τις γιγαντιαίες διαστάσεις της καταστροφής. Πολλές από τις σκηνές δεν θυμίζουν απλώς αντίθετα παραπέμπουν απευθείας στις τραγικές στιγμές από το τσουνάμι που έζησε η χώρα.
Φυσικά ούτε και εδώ λείπουν οι συνωμοσιολογίες και πιο συγκεκριμένα με τον αριθμό 338.54 που εμφανίζεται στο 24:28  της ταινίας. Το 3 ερμηνεύεται ως Μάρτιος το 3+8 ως 11 (ημερομηνία του σεισμού) και το 5+4 μας δίνει το μέγεθος του σεισμού, ενώ στο ξεκίνημα της ταινίας εμφανίζεται η φράση «ίσως και αύριο». Η ταινία έχει αγγλικούς υπότιτλους.

 
 
http://www.defencenet.gr

Εντυπωσιακά φαινόμενα σε κάθε γωνιά του πλανήτη


Ισπανία – ο κόκκινος ποταμός
Το ποτάμι Rio Tinto, στα βουνά Siera Morena της Ανδαλουσίας, στην Ισπανία είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τα παράξενα κοκκινο-κίτρινα νερά του. Τα αλλόκοτα χρώματα του οφείλονται στο γεγονός ότι περνάει από σημεία πλούσια σε διάφορα μεταλλεύματα και πετρώματα, τα οποία είναι υδροδιαλυτά (και αρκετά πλούσια σε οξέα) με αποτέλεσμα να έχει αυτές τις απίστευτες αποχρώσεις!




Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για την καταλληλότητα του νερού για οποιαδήποτε χρήση! Μόνο για να το βλέπουν οι επισκέπτες είναι !



Βολιβία – η μεγάλη αλμυρή λίμνη
Η λίμνη αυτή με την ονομασία Salar de Uyuni που βρίσκεται στα υψίπεδα της νοτιοδυτικής Βολιβίας, στην Νότια Αμερική είναι η μεγαλύτερη αλατο-λίμνη του κόσμου και βρίσκεται σε ύψος 3.656 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας!
Οι αντικατοπτρισμοί που προσφέρει είναι μαγευτικοί και το τοπίο μοιάζει να είναι Αρειανό – μάλιστα όταν βρέξει και υπάρχει νερό στην λίμνη, αποτελεί τον μεγαλύτερο καθρέφτη του πλανήτη μας. Περιτριγυρισμένη από βουνά με κάκτους, ηφαίστεια και geysers είναι ένα πολύ αλλόκοτο τοπίο που δικαίως βρίσκεται πολύ ψηλά στον κατάλογο με τα πιο παράξενα μέρη της γης!




Αυστρία – η σπηλιά των πάγων
Το Eisriesenwelt, στα βουνά Hochkogel στην περιοχή Tennengebirge του Salzburg της Αυστρίας είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο πάγων στον κόσμο. Στις αίθουσες τους υπάρχουν κάθε μορφής σχηματισμοί από πάγο, τεράστιες κολώνες και πύργοι από πάγο καθώς και πολύ εντυπωσιακοί παγωμένοι καταρράκτες!
Με συνολικό μήκος πάνω από 40 χιλιόμετρα (!) ανακαλύφθηκαν τυχαία το 1879, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής δεν έμπαιναν στο σπήλαιο καθώς φοβόντουσαν πως είναι η είσοδος της κόλασης ! Σήμερα έχει πάνω από 200.000 επισκέπτες τον χρόνο.
Το σπήλαιο έχει θερμοκρασίες μονίμως κάτω του μηδενός και έτσι οι αρχαίοι πάγοι δεν λιώνουν ποτέ αλλά λόγω των αέριων ρευμάτων που δημιουργούνται αλλάζουν συνεχώς σχήμα.




Η.Π.Α. Racetrack Playa – οι πέτρες που κινούνται
Η ξερή λίμνη Racetrack Playa που βρίσκεται στην Κοιλάδα του . Θανάτου, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι μόνον ένα παράξενο τοπίο αλλά αποτελεί και τον χώρο που συμβαίνει ένα από τα πιο παράξενα φαινόμενα στην Γη – μεγάλες πέτρες (κάποιες ζυγίζουν εκατοντάδες κιλά) έχουν την .συνήθεια να .μετακινούνται αφήνοντας χαραγμένα τα ίχνη της πορείας τους!
Το φαινόμενο (sailing stones) που έχει τρελάνει αρκετό κόσμο, αποδίδεται από τους επιστήμονες σε πολύ ισχυρούς ανέμους σε συνδυασμό με την σύσταση του εδάφους το οποίο κάποιες φορές γίνεται (όταν βρέξει) λασπώδες με πολύ χαμηλό συντελεστή τριβής (πολύ γλιστερό) διευκολύνοντας έτσι την μετακίνηση των βράχων από τον δυνατό αέρα.
Το μόνο που δεν έχει εξηγηθεί πλήρως είναι γιατί κάποιες φορές κοντινοί βράχοι κινούνται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, δίνοντας τροφή σε όσους πιστεύουν σε μεταφυσικά φαινόμενα να καταρρίπτουν αυτήν την ορθολογική εξήγηση !




Σύνορα Ισραήλ και Ιορδανίας – Νεκρή θάλασσα. 400 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας
Η Νεκρά Θάλασσα, στα σύνορα Ισραήλ και Ιορδανίας, θεωρείται το «χαμηλότερο» σημείο του πλανήτη μας που βρίσκεται σε ξηρά (μάλιστα η ακριβής τοποθεσία υποδηλώνεται από μια πλάκα στην Ιορδανική πλευρά) καθώς είναι 422 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας.
Δεν είναι όμως μόνον αυτή η ιδιαιτερότητα της Νεκράς Θάλασσας. Το αλάτι που έχει η λίμνη είναι τόσο πολύ ώστε πρακτικά είναι αδύνατον να πνιγείς καθώς η άνωση σε κρατάει στην επιφάνεια! Πέραν αυτού θεωρείται το πρώτο spa στον κόσμο καθώς οι θεραπευτικές ιδιότητες των αλάτων της (αλλά και της . λάσπης της) ήταν πολύ γνωστά ήδη από την αρχαιότητα.




Νησιά Socotra – το μέρος που ξέχασε ο χρόνος
Τα νησιά Socotra (ανοιχτά της Υεμένης, στο λεγόμενο Κέρας της Αφρικής) μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από έναν απίστευτο φανταστικό κόσμο. Παράξενα φυτά και περίεργοι κορμοί δέντρων συνθέτουν την πανίδα αυτών των νησιών – θα ένοιωθε κανείς κάτι σαν να βρίσκεται σε ένα κόσμο που μοιάζει αλλά δεν βρίσκεται στον πλανήτη Γη. Αν μας ζήταγε κανείς να βαθμολογήσουμε μάλλον θα τα τοποθετούσαμε πρώτα στην λίστα με τα πλέον περίεργα μέρη της γης μας, μαζί με το επόμενο.


Η αλήθεια είναι ότι όντως αυτά τα νησιά τα ξέχασε ο χρόνος – καθώς αποκολλήθηκαν πριν από 20 περίπου εκατομμύρια χρόνια από την Αφρική, παρέμειναν σχεδόν αναλλοίωτα και αυτό που θα αντικρύσει ο επισκέπτης σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο! Το 1/3 των φυτών του νησιού δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο και το περίεργο περιβάλλον δημιουργεί μια απόκοσμη αίσθηση!




Ισλανδία – η χώρα της φωτιάς και του πάγου
Ατμοί, φυσαλίδες σε καυτά νερά δίπλα σε χιόνια και παγετώνες και μοναδικά τοπία πέρα από κάθε περιγραφή. Η Ισλανδία είναι ένα από τα πιο παράξενα μέρη στην Γη μας, μέρη με πραγματικά άγρια ομορφιά. Δεν έχει δέντρα, έχει ελάχιστους κατοίκους (που κάνουν μπάνιο σε θερμές πηγές, ακόμα και τον χειμώνα) και είναι ο μεγαλύτερος παγετώνας του πλανήτη μας !


Επιπλέον το πολικό σέλας, ένα από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά φαινόμενα του κόσμου μας, συντελεί στην ανεπανάληπτη επιβλητικότητα αυτών των απίστευτων και αλλόκοτων τοπίων!




Ουζμπεκιστάν – η Πύλη της Κόλασης
Δεν είναι ηφαίστειο – στην τρύπα αυτή καίει διαρκώς μια τεράστια φωτιά από φυσικό αέριο, το οποίο αναδύεται από τα έγκατα της γης, εδώ και 35 χρόνια συνεχόμενα!


Ή φωτιά ξεκίνησε όταν έγινε μια γεώτρηση σε εκείνο το σημείο που χτύπησε σε κάποιο (προφανώς τεράστιο) θύλακα φυσικού αερίου και .κατέρρευσε. Καθώς η περιοχή γέμισε (επικίνδυνο) φυσικό αέριο που απειλούσε την κατοικημένη περιοχή αποφασίστηκε να γίνει .ανάφλεξη του αερίου, δημιουργώντας αυτό το περίεργο αξιοθέατο, που είναι πλέον γνωστό σαν «η πύλη της κόλασης», ονομασία που μάλλον την αξίζει! Βρίσκεται κοντά στην πόλη Darvaz του Ουζμπεκιστάν.




Μεξικό – Το σπήλαιο των γιγάντιων κρυστάλλων
Αναμφίβολα δεν υπάρχει άλλο τέτοιο μέρος στον πλανήτη μας! Από το 2000 που ανακαλύφθηκε τυχαία, σαν συνέχεια ενός ορυχείου, το σπήλαιο των γιγάντιων κρυστάλλων στην περιοχή της Νότιας Chihuahua στο Μεξικό γοήτευσε όλο τον κόσμο με την απόκοσμη ομορφιά του!
Δείτε την φωτογραφία και τις ανθρώπινες φιγούρες (με τις πορτοκαλί στολές) για να αντιληφθείτε το απίστευτο μέγεθος των κρυστάλλων αυτών, που φτάνου τα 9,2 μέτρα σε μήκος και περίπου 1,2 μέτρα σε πλάτος! Με απίθανες μορφές και σχήματα πραγματικά σου κόβουν την ανάσα – οι φωτογραφίες είναι από μια από τις πρώτες αποστολές εξερεύνησης ενώ μπορείτε να δείτε και άλλες φωτογραφίες από το γνωστό περιοδικό National Geographic καθώς και ένα άρθρο στο website τους.




Νέα Ζηλανδία – το σπήλαιο με τον «φυσικό» φωτισμό
Στο Waitomo της Νέας Ζηλανδίας (νότια του Auckland, στο Βόρειο νησί) υπάρχει μια σειρά από μοναδικά σπήλαια που δεν είναι απλά όμορφα αλλά έχουν έναν ιδιαίτερο .φωτισμό. Όχι από λάμπες αλλά από τα φωσφορίζοντα σκουλήκια του είδους Arachnocampa luminosa, που υπάρχουν μέσα σε αυτά τα σπήλαια κατά χιλιάδες.
Τα . φωτεινά αυτά ζωύφια υφαίνουν ιστούς από την οροφή, οι οποίοι κρέμονται και προσελκύουν έντομα με το απαλό φως τους. Το θέαμα είναι εκπληκτικό καθώς χιλιάδες «φωσφορίζουσες κλωστές», θυμίζουν σκηνές από το Avatar.




Arizona – Τα γλυπτά βράχια
Το φαράγγι της Αντιλόπης, στην γη των Ινδιάνων Navajo στο Page της Arizona μοιάζει με ζωγραφικό πίνακα και όχι με βράχια. Είναι το φαράγγι με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Αμερική μετά το Grand Canyon και δικαίως!
Οι απίστευτες πτυχώσεις των βράχων γίνονται ακόμα πιο απίστευτες το μεσημέρι όταν οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν κάθετα στα βράχια και τα χρωματίζουν με όλες τις αποχρώσεις του ερυθρού φάσματος – τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν αυτό το υπερθέαμα της φύσης!


http://free-phos.blogspot.com

Αλβανο - Ιταλική κινηματογραφική ταινία προσβάλει τον Ελληνισμό και τους Ορθόδοξους στην Αλβανία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 
Μια ακόμη αισχρή πρόκληση εις βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδόξου κοινότητας σημειώνεται αυτές τις ημέρες στα Τίρανα. Πρόκειται για την προβολή, κατόπιν μακράς διαφημιστικής εκστρατείας,   ταινίας του αλβανού σκηνοθέτη Εντμόντ Μπουντίνα με τον τίτλο «Μπαλκάν Παζάρ».
Η κινηματογραφική αυτή παραγωγή που....


συγχρηματοδοτήθηκε απ’ το Εθνικό Κινηματογραφικό Κέντρο της Αλβανίας (Υπουργείο Πολιτισμού Αλβανίας) και τη Διεύθυνση Κινηματογράφου της Ιταλίας (Υπουργείο Πολιτισμού Ιταλίας) καθώς και το Ίδρυμα Ιταλικού Πολιτισμού (Ιταλική Πρεσβεία στα Τίρανα), ασφαλώς όχι τυχαία επιλέχθηκε να προβληθεί τις ημέρες κοντά στο Ορθόδοξο Πάσχα.

Η ταινία τόσο ως προς το θέμα που πραγματεύεται, όσο και στις σκηνές που εκτιλήγει προσβάλει προκλητικά την μνήμη των Ελλήνων πεσόντων στον Ελληνο – Ιταλικό Πόλεμο το 1940 – 1941. Το σενάριό της βασίζεται σε μια προηγούμενη σκευωρία των αλβανικών ΜΜΕ και άλλων κέντρων ότι έχουν γίνει εκταφές ταφών πολιτών ώστε τα οστά τους να παρουσιάζονται ως των Ελλήνων στρατιωτικών. Κι αυτό με σκοπό  να γελοιοποιήσουν μια απ’ τις πλέον ηρωικές σελίδες του σύγχρονου Ελληνισμού αλλά και της αντίστασης όλων των Ευρωπαϊκών λαών κατά του φασισμού.
Οι σκηνές κατά το μεγαλύτερο μέρος τους έχουν γυριστεί εντός Ορθόδοξου ι. Ναού διαπράττοντας στην ουσία ιεροσυλία καθώς οι σκηνές πολλές φορές είναι απρεπέστατες. Επιπλέον να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος ι. Ναός, Γενέθλιο της Παναγίας στο Λάμποβο του Σταυρού, είναι ένα σπουδαίο μνημείο αιώνων και ως εκ’ τούτου είναι απαγορευμένο, κι όχι απλώς για λόγους πνευματικούς, να χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς. Το Ινστιτούτο Μνημείων της Αλβανίας που αυθαίρετα παρακρατάει το συγκεκριμένο ιερό τόπο οφείλει να δώσει μια εξήγηση.
Ο τρόπος όμως πως η συγκεκριμένη ταινία αντιμετωπίζει την προσωπικότητα του Ορθόδοξου κληρικού αποτελεί όντως μια αισχρή απομίμηση της αθεϊστικής προπαγάνδας στα χρόνια του κουμμουνιστικού διωγμού της πίστεως. Είναι μια κακιά αντιγραφή ακριβώς τρόπων και μεθόδων με τις οποίες το τότε καθεστώς ήθελε να στρέψει την κοινή γνώμη κατά του κλήρου και της ιεροσύνης.
Όσοι προσπάθησαν να την πλασάρουν αυτή την παραγωγή, προτάσσοντας την ελευθερία στην καλλιτεχνική δημιουργία, μάλλον παραβλέπουν ότι υπάρχουν και ηθικοί φραγμοί και δεοντολογικοί κανόνες που οριοθετούν τη σχέση μεταξύ της ελευθερίας στη δημιουργία και τη μη προσβολή.
Εδώ δεν πρόκειται απλά για την προσβολή μιας ολόκληρης κοινότητας, υφίσταται ξεκάθαρα εμπαιγμός με τα θεία και απ’την άποψη αυτή θεωρούμε ότι η κοινή γνώμη πρέπει να αντιδράσει. Στην ουσία είναι μια προσπάθεια καλλιέργειας εθνικού μίσους και θρησκευτικού ρατσισμού την ώρα που η τέχνη πρέπει να εξυπηρετεί ακριβώς το αντίθετο. Η προσπάθεια δε των ΜΜΕ να την προβάλλουν ώστε να γεμίσουν οι κινηματογραφικές αίθουσες δεν είναι παρά η συνέχεια του κλίματος που προσπαθούν μεθοδικά να καλλιεργούν όλους του τελευταίους μήνες.



 Αγ. Σαράντα, στις 15 Απριλίου 2011
 Εκ’ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
Πηγή: Βορειοηπειρώτης

Από το eglimatikotita

Νίγια. Μια πανάρχαια χαμένη ελληνική πόλη στην Κίνα. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες ένδεκα ελληνικές πόλεις


Ο Αμφορέας αυτός βρέθηκε στην πόλη Νίγια κάπου 640 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Kashgar το 1993. Η ανακάλυψη δεν είναι νέα, δηλαδή δεν είναι ούτε του προαναφερόμενου χρόνου. Πηγαίνει αρκετά πίσω.


Ο Βρετανός εξερευνητής σερ Όρελ Στέιν, περιδιαβάζοντας την Κίνα το 1903 (106 χρόνια πριν) άκουσε από Κινέζους χωρικούς για την ύπαρξη μιας αρχαίας ελληνικής πόλης κάτω από μεγάλους αμμόλοφους. ( Όταν επιβλήθηκε στην Κίνα το κομμουνιστικό καθεστώς τα αρχαιολογικά ενδιαφέροντα αδράνησαν.).


Ένα δημοσίευμα αυστραλιανής εφημερίδας τάραξε τα ιστορικά ύδατα, τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1990. Το δημοσίευμα έλεγε για ελληνικό πολιτισμό σε πόλη της Κίνας. Έτσι έχουμε το παράδοξο ότι αφού ο Μέγας Αλέξανδρος έφθασε μέχρι το Γάγγη ποταμό πως υπάρχουν ελληνικές πόλεις στην Κίνα;
Μήπως ο Αλέξανδρος έφθασε μέχρι το εσωτερικό της Κίνας; Ή τουλάχιστον, έφθασαν εκεί στρατεύματά του; Αναπάντητα ιστορικά ερωτήματα, αφού δεν υπάρχουν οι ανάλογες ιστορικές πηγές που να τεκμηριώνουν κάτι τέτοιο.

Κι όμως στην Κίνα βρέθηκε αρχαία ελληνική πόλη. Αυτό μας λέει το δημοσίευμα της Μελβούρνης το 1993. Ή για να ακριβολογούμε: σε πανάρχαια κινεζική πόλη είχαν εγκατασταθεί στρατεύματα του Αλεξάνδρου, τα αντικείμενα των οποίων έμελλε να βρεθούν 2.300 χρόνια μετά.

Από τη δεκαετία, όμως, του 1980, αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον και έτσι μια ομάδα Κινέζων και Ιαπώνων ερευνητών άρχισε να ψάχνει για την χαμένη πόλη Νίγια κάπου 640 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Kashgar.

Πράγματι έπειτα από κοπιώδη έρευνα βρήκαν κάτω από τους αμμόλοφους τα ερείπια της αρχαίας πόλης.

Στη διαδικασία της ανασκαφής με μεγάλη έκπληξη εντόπισαν μέσα στα ερείπια έπιπλα ελληνικού στυλ.

Βρήκαν δηλαδή, ανάγλυφες παραστάσεις με μαιάνδρους, αμφορείς ελληνικούς με αναπαραστάσεις από τα ομηρικά έπη.

Η χρονολόγησή τους ανάγεται στα χρόνια της αλεξανδρινής εκστρατείας. Η ανακάλυψη είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

Κανένα ιστορικό στοιχείο δεν υπήρχε που να αναφέρει έστω αόριστα την παρουσία των Ελλήνων στην κινεζική αυτή επαρχία.

Στην αρχαία ελληνική γλώσσα, οι Κινέζοι ονομάζονται ΣΙΝΕΣ (Λεξικό Σταματάκου).

Στην ορολογία της λέξης ΣΙΝΙΣ η ερμηνεία είναι ο κατερημώνων, ο ληστής, ο άρπαξ.

Στην ορολογία του ίδιου λεξικού η λέξη ΤΟ ΣΙΝΟΣ ερμηνεύεται ως πληγή, πλήγμα, βλάβη, όλεθρος.

Η ορολογία ΣΙΝΟΜΑΙ σημαίνει συλώ, λαφυραγωγώ, διαρπάζω.

Ο ληστής ΣΙΝΙΣ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗΣ σημαίνει όλεθρος προσωποποιημένος.

Η ιδιότητα των ΣΙΝΩΝ ή Κινέζων ως εξολοθρευτών εναντίον των Ιώνων, Ελλήνων, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ενώ η νότια Κίνα ονομάζεται ακόμη ΓΙΟΥΝΑΝ ήτοι ΙΩΝΙΑ, εκεί δεν υπάρχει πλέον κανένας Ίωνας-Έλληνας.

Γερμανοί αρχαιολόγοι απέδειξαν την ύπαρξη τουλάχιστον δώδεκα ελληνικών πόλεων στην Κίνα, πριν αυτές οι αρχαιολογικές αποστολές απελαθούν.

Η κυνεζική κυβέρνηση διέταξε την κάλυψη των αρχαιολογικών χώρων με λόφους χώματος στους οποίους φυτεύθηκαν δάση.

Κανένας από τους πολιτικούς μας δεν απαίτησε την ανασκαφή των χώρων αυτών από ελληνικές αρχαιολογικές αποστολές.

Η είδηση των ευρημάτων της ανασκαφής μεταδόθηκε από το κινεζικό πρακτορείο και δημοσιεύθηκε πρώτα στην Αυστραλία και από εκεί αναδημοσιεύθηκε στον ελληνικό Τύπο.



http://strangehellas.blogspot.com

Αποκάλυψη από τον Nigel Farage: "Η ΕΕ θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κόσοβο"

Πριν από λίγες ημέρες ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Nigel Farage επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο της Ευρωπαικής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ραμπούι,υπερασπιζόμενος την Ελλάδα η οποία, όπως είπε, έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο και λέγοντάς του ότι έχει «το χάρισμα ενός βρεγμένου κουρελιού και την εμφάνιση ενός χαμηλόβαθμου τραπεζικού υπαλλήλου».

Ο Nigel Farage, ο οποίος...για πολλούς είπε αυτά που περίμεναν πολλοί Έλληνες να ακούσουν από έναν δικό μας Ευρωβουλευτή έδωσε συνέντευξη στο «Θέμα» και δηλώνει ότι «Η Ε.Ε σκοπεύει να διοικήσει την Ελλάδα με το ίδιο τρόπο που διοικεί το Κόσοβο.»
Ερώτηση: Μέχρι στιγμής και μετά τις συναντήσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την κ Άνγκελα Μέρκελ και τον κ. Νικολά Σαρκοζί, πώς αποτιμάτε τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οικονομική κρίσης της Ελλάδας. Ο Γαλλο-Γερμανικός άξονας καλείται πάντα για να λύσει τα μεγάλα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Απάντηση: Αυτή πιστεύω ότι είναι και η ένδειξη ότι ουσιαστικά η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα Γαλλο-Γεμανικό σχέδιο που σκοπό έχει να επιβάλλει την κυριαρχία της σε όλη την Ευρώπη. Ούτως η άλλως και η Γαλλία και η Γερμανία έχουν προσπαθήσει και στο παρελθόν -με στρατιωτικά μέσα -να επιβληθούν στην Ευρώπη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τώρα βέβαια προσπαθούν να το κάνουν από κοινού, καλύτερα και με άκρα μυστικότητα. Από την άλλη , η Αγγλία και η Αμερική βοηθούν και υποστηρίζουν τις προσπάθειες αυτές μιας και αυτό αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου σχεδίου τους για μια παγκόσμια δικτατορία. Αυτό που μένει είναι να δούμε κατά πόσο τα οικονομικά προβλήματα των Πορτογαλία Ιταλία Ιρλανδία Ελλάδα και Ισπανία θα δράσουν προς όφελος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν όλη αυτή η κρίση είναι προς το οικονομικό όφελος της Ε.Ε. τότε ίσως έχει γίνει για να ενισχύσουν το σχέδιο των Γάλλων, Γερμανών και κατ επέκταση των Άγγλων και Αμερικανών. Αν πάλι όχι τότε πολύ σύντομα θα αρχίσουμε να ανακτούμε την δημοκρατικής μας κυριαρχία.


Eρ.Ποιες θα είναι οι συνέπειες για την Ε.Ε αν η Ελλάδα προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο;
Απ.Αρχικά η Ε. Ε θα χάσει την αξιοπιστία της. Επίσης θα χάσει την ευκαιρία να επωφεληθεί από την οικονομική κρίση με το να επιβάλλει στις παραπάνω χώρες τα μέτρα που θέλει. Με την επιβολή αυτών των μέτρων θα μπορέσει η Ε.Ε να διαχειρισθεί τα οικονομικά της Ελλάδος, όπως θα ήθελε να κάνει με τις οικονομίες όλων των εθνών. Αν και είναι ντροπή που το λέω, η Αγγλία έχει ήδη ασκήσει βέτο προς την Ελλάδα για τυχόν προσφυγή της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.


Ερ.Πριν από λίγες ημέρες σε μια ομιλία σας εκφραστήκατε κατά του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy καθώς υποστηρίξατε ότι έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο. Που βασίζεται αυτή την άποψη;
Απ.Η Ε.Ε σκοπεύει να διοικήσει την Ελλάδα με το ίδιο τρόπο που διοικεί το Κόσοβο. Μάλιστα η προσπάθεια αυτή έχει κιόλας ξεκινήσει. Όταν η Ελλάδα συμμορφωθεί πλήρως με τα μέτρα που θα τις επιβάλλει η Ε.Ε τότε -και μόνο για τυπικούς λόγους- θα μπορέσει η χώρα σας να έχει κάποια δική της κρατική υπόσταση. Ουσιαστικά όμως θα βρίσκεται υπό την κυριαρχία της Ε.Ε. Οι υπόλοιπες χώρες (Πορτογαλία Ιταλία Ιρλανδία Ελλάδα και Ισπανία) θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ελλάδος.


Ερ.Η Αγγλία, αν και δεν βρίσκεται στην ευρωζώνη, πιστεύετε ότι θα μπορούσε να αντιδράσει για να αντιμετωπίσει η Ελλάδα τις κερδοσκοπικές επιθέσεις.
Απ.Η κυβέρνηση της Αγγλίας είναι μέρος του προβλήματος –και μάλιστα είναι ένας από τους κυριότερους υπαίτιους για αυτή την κατάσταση - αν τώρα η διακυβέρνηση της Αγγλίας συνεχίσει να παραμένει στα χέρια των κατεστημένων κομμάτων τότε η στάση της θα παραμείνει η ίδια. Ωστόσο η Αγγλία υπό τη διακυβέρνηση του κόμματος UKIP θα βοηθούσε σίγουρα την Ελλάδα.


Ερ.Στην ομιλία σας, στο Ευρωπαικό συμβούλιο στις 24 Φεβρουαρίου, αναφέρατε ότι κάποιες πλευρές εμφανίζονταν να θέλουν να αποδυναμωθεί η έννοια της λέξης έθνους στην Ε.Ε. Τι κινδύνους πιστεύετε ότι έχει κάτι τέτοιο;
Απ.Η «εξαφάνιση» της έννοιας αυτής είναι, καθαρά, πρόθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόνο όταν η έννοια του δημοκρατικού έθνους εξαφανιστεί, θα μπορέσουν οι «επιλεγμένες» χώρες της Ε.Ε να αισθάνονται ασφαλείς στην αυτοκρατορία τους. Το μοναδικό πρόβλημα τους θα είναι ότι δεν θα μπορούν να έχουν τις εθνικές κυβερνήσεις ως εξιλαστήρια θύματα Η λύση για αυτό λοιπόν είναι να αποδυναμώσουν κάθε έθνος και να το μετατρέψουν σε ημι-αυτόνομες περιοχές, οι οποίες- στο μέλλον- θα παρακαλούν για να έχουν μια προνομιακή μεταχείριση από την αυτοκρατορική πόλη των Βρυξελλών.


Ερ.Θεωρείται ότι η οικονομική κρίσης αφορά μόνο την Ελλάδα και κύριοι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση είναι μόνο οι Έλληνες;
Απ.Αυτό που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα θα το αντιμετωπίσει αύριο η υπόλοιπη Ε.Ε Αν δεν είναι αύριο τότε θα είναι κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον. Αυτό θα γίνει γιατί είναι στη φύση της Ε.Ε να δημιουργεί τέτοια προβλήματα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η Ε.Ε συστάθηκε για να δημιουργεί προβλήματα. Φυσικά και οι Έλληνες ευθύνονται για την οικονομική αυτή κατάσταση αφού η Ελλάδα έγινε μέλος της Ε.Ε και του ευρώ. Το ίδιο βέβαια έκαναν και οι λαοί των υπόλοιπων 26 Ευρωπαϊκών χωρών. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που εισέρχεται στην πιο καταπιεστική φάση της Ε.Ε


Ερ.Φοβάστε ότι το Ελληνικό έλλειμμα σε βάθος χρόνου θα επηρεάσει και άλλες οικονομίες της Ε.Ε
Απ.Σίγουρα θα επηρεάσει και άλλες οικονομίες. Θεωρώ ότι είναι αναπόφευκτό. Εκτός και αν η ΕΕ σταματήσει να υπάρχει.


Ερ.Ποια είναι η άποψή σας για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε. Ε ;
Απ.Κάθε νέα ένταξη στην Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία είναι μια ενέργεια που μόνο φρικτή θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω. Αυξάνοντας τον αριθμό των μουσουλμάνων μεταναστών είναι μέρος του σχεδίου, καθώς με αυτό τον τρόπο έχουμε φθηνότερα εργατικά χέρια, διαιρούνται οι αυτόχθονες πληθυσμοί και επιπλέον αποδυναμώνεται η δημοκρατία. Άρα η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε θα ήταν προς όφελος της Ε.Ε Περιττό να πω ότι το κόμμα «UKIP» αντιτίθεται με νύχια και με δόντια στην ένταξη της Τουρκίας...


protothema

Ανοίγουμε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες

του Κώστα Χαρδαβέλλα



Τη στιγμή που είναι έτοιμοι να εισβάλλουν στη χώρα 1.000.000 λαθρομετανάστες από τη Βόρεια Αφρική, στον Έβρο έχει δοθεί εντολή σε αστυνομικούς και συνοριοφύλακες να μην προχωρούν σε βίαιες ενέργειες σε.....
περιπτώσεις σύλληψης αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Το newsbomb.gr έχει συγκεκριμένη αναφορά αστυνομικών και ένστολων που υπηρετούν στον Έβρο, ότι σε ερώτημά τους προς τους ανωτέρους τους τι κάνουν στην περίπτωση που οικονομικοί μετανάστες περνούν το ποτάμι παίρνουν την απάντηση: «Όχι βίαιες ενέργειες για την επιστροφή τους στην Τουρκία. Απλά σύλληψη και μεταφορά στα κέντρα παραμονής των λαθρομεταναστών».

Επίσης η FRONTEX που εννοείται ότι ασχολείται με την παρεμπόδιση λαθρομεταναστών στη χώρα μας, απλά τους καταγράφει από που έρχονται και σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θέλουν να πάνε.

Όσον για το φράχτη που εννοείται θα ανεγερθεί για να εμποδίσει την είσοδο των οικονομικών μεταναστών δεν υπάρχει ακόμα ούτε στα σχέδια.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα η Ισπανία καθόρισε τις εξής υποχρεώσεις για μετανάστευση αλλοδαπού, ακόμη και πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι ένας Έλληνας που θέλει να εγκατασταθεί στην Ισπανία πρέπει να προσκομίσει: 1) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την Ελλάδα, 2) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από τη χώρα στην οποία εργαζόταν προηγουμένως, 3) Αντίγραφο από την Interpol ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του, 4) Εξέταση από το ισπανικό ΙΚΑ για ηπατίτιδα, Aids, φυματίωση και άλλες μολυσματικές ασθένειες.

Με το δεδομένο ότι στην Ισπανία απαγορεύεται ιδιοκτήτης να ενοικιάσει το διαμέρισμά του σε αλλοδαπό που δεν έχει άδεια παραμονής, ο μετανάστης είναι υποχρεωμένος να μένει σε ξενοδοχείο μέχρι να καταθέσει τα προαναφερθέντα έγγραφα για να πάρει την άδεια από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Αλλά αυτά γίνονται στην Ισπανία και όχι σε μια χώρα που μοιάζει σε ξέφραγο αμπέλι, όπως είναι η Ελλάδα.




http://www.newsbomb.gr

Έλληνες μουσουλμάνοι με σήματα των Γκρίζων Λύκων συνελήφθησαν με φωτογραφίες στρατοπέδων

Δύο νεαροί μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες οι οποίοι είχαν υπηρετήσει την θητεία τους στην Αλεξανδρούπολη και την Χαλκιδική συνελήφθησαν σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο ΧΡΟΝΟΣ» από την Αστυνομία, διότι στα κινητά τους τηλέφωνα βρέθηκαν φωτογραφίες από τα στρατόπεδα στα οποία είχαν υπηρετήσει. Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι συλληφθέντες βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους το σήμα των γκρίζων λύκων και τη …σημαία την Δυτικής Θράκης. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν μετά από έλεγχο της αστυνομίας και συγκεκριμένα του σώματος δίωξης ναρκωτικών, καθώς κρατούσαν ένοχη στάση. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας από οι αστυνομικοί είδαν τα κινητά και το περιεχόμενο τους. Πάντως πέρα από το γεγονός ότι τα άτομα αυτά βρέθηκαν να κατέχουν φωτογραφίες από στρατόπεδα είναι εντυπωσιακή η διείσδυση των τουρκικών ακροδεξιών οργανώσεων στην νεολαία της Θράκης με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον για την συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων. 
Και αυτό διότι όλα αυτά τα χρόνια αυτό που κυρίως ενδιέφερε την ελληνική πολιτεία και τα κόμματα ήταν η παρουσία των ελληνικών ακροδεξιών οργανώσεων. Δυστυχώς όπως αποδεικνύεται από τη σύλληψη αλλά και από το γεγονός ότι στην αγορά της Κομοτηνής μπορεί κανείς να βρει υλικό των Γκρίζων Λύκων πως το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ελληνική ακροδεξιά αλλά η τουρκική. 
Επομένως τόσα χρόνια αλλού περιμέναμε το πρόβλημα και από αλλού μας προέκυψε. Η σύλληψη αυτή σε συνδυασμό με την πρόσφατη αναγραφή προβοκατόρικων τουρκικών εθνικιστικών συνθημάτων στην Θράκη θα πρέπει να αποτελέσει μήνυμα προς τις ελληνικές Αρχές, αλλά πρωτίστως προς τα ελληνικά πολιτικά κόμματα που νομίζουν ότι μπορούν να χειριστούν με βάση την ελληνική πολιτική πραγματικότητα τον τουρκικό εθνικισμό και το τουρκικό παρακράτος το οποιο σημειωτέον ειδικεύεται σε ειδικού τύπου αποστολές, βλ. διώξεις των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης το 1955. 


defencenet
greeknation

Το Απορρητο Προγραμμα Horizon Project

image
Το πρόγραμμα ορίζων ήταν πριν τριανταπέντε χρόνια ένα σχέδιο καθαρά για στρατιωτικούς λόγους, σήμερα το μοίρασμα της πίτας της ενέργειας για τα αλλά 500 χρόνια δεν είναι εδώ στη Γη αλλά στην σελήνη!!
Το, HORIZON ήταν ένα φιλόδοξο και σκοτεινό σχέδιο που πρότεινε την δημιουργία μία σεληνιακής βάσης το 1959 ,έργο στρατηγικής σημασίας για την ΗΠΑ όπως τα χαρακτήριζαν. Το Orizon προτάθηκε πριν τα προγράμματα Απόλλων και σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ εγκαταλείφθηκε πρόωρα? Το αν, ο σταθμός πραγματοποιήθηκε με τα προγράμματα Απόλλων η όχι, αυτό το γνωρίζουν ελάχιστοι.

Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που παρέχεται, από τη ΝΑΣΑ ο σταθμός έμεινε μόνο στα χαρτιά .
Η μελέτη αυτή προτάθηκε με επιστολή στης 20 Μαρτίου 1959, από το Επικεφαλής τμήμα στρατού, στον προϊστάμενο υλικού πολέμου και στη συνέχεια στη γενική, Χαρτογραφική Υπηρεσία Στρατού . Στοιχεία από όλες τις τεχνικές υπηρεσίες του στρατού συμμετείχαν στην έρευνα . Η έκθεση αυτή ερευνά τις μεθόδους και τα μέσα πραγματοποίησης αυτού του στόχου και τους σκοπούς που θα εξυπηρετήσει.

Το προσχέδιο ανέλυε ότι η δημιουργία ενός επανδρωμένου φυλάκιο σε σεληνιακό περιβάλλον θα αναδείκνυε της Ηνωμένες Πολιτείες ηγεσία στο διάστημα, καθώς επίσης, θα παρέσχε τη βάση για περαιτέρω εξερευνήσεις σχετικά με την σεληνιακή επιφάνεια, καθώς και δυνατότητες για την υποστήριξη άλλων αποστόλων. Επίσης θα παρέσχε τη δυνατότητα παρακολούθησης και ελέγχου του χώρου ,την επέκταση και βελτίωση των επικοινωνιών, την παροχή ενός βασικού εργαστηριακού περιβάλλοντος και την υποστήριξη έρευνας για τη διαστημική έρευνα και την ανάπτυξη.
Επίσης θα παρείχε ένα σταθερό, τόπο εκτόξευσης για τη εξερεύνηση του διαστήματος.

Η εργασία κρίθηκε άμεση και απαραίτητη για τον αμερικανικό στρατό και για της στρατιωτικές επιχειρήσεις στο φεγγάρι αν απαιτηθεί? .Αρχικά η βάση θα ήταν σε μέγεθος ικανή να περιλαμβάνει επαρκή εξοπλισμό για 10 με 20 άντρες σαν ελάχιστο αριθμό . Επίσης θα πρέπει να ήταν σχεδιασμένη για επέκταση των εγκαταστάσεων όπως και να είναι αυτάρκεις όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο χωρίς εξωτερική υποστήριξη.

Σήμερα η ανακοίνωση από της ΗΠΑ για αναθεώρηση των σχεδίων για μια βάση στη σελήνη δεν δίνει απαντήσεις για της αποστολές Απόλλων, ερώτημα που ελάχιστη σήμερα γνωρίζουν πραγματικά το γιατί? έγιναν όλες αυτές οι αποστολές, όπως και γιατί? σταμάτησαν ξαφνικά τα προγράμματα.
Η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ινδία έχουν αναγγείλει δημόσια τα σχέδιά τους για την εξερεύνηση του φεγγαριού. Το Δεκέμβριο η NASA ανήγγειλε τα σχέδια για μια διεθνή βάση σε έναν από τους πόλους του φεγγαριού. Η βάση πρόκειται να τελειωθεί μέχρι το 2024. Ο κατασκευαστής πυραύλων της Ρωσίας, Energia, έχει ένα πιο φιλόδοξο πρόγραμμα: για να στηριχτεί μια μόνιμη επανδρωμένη βάση στο φεγγάρι μέχρι το 2015. Η Ρωσία λέει ότι η βάση θα χτιστεί για να αναπτύξει τη βιομηχανική παραγωγή ήλιου -3! Οι ειδικοί προτιμούν να μην πουν τίποτα συγκεκριμένο στο θέμα. Η Κίνα προώθησε τον πρώτο δορυφόρο της στο φεγγάρι στις 24 Οκτωβρίου. Η Κίνα σκοπεύει επίσης να τοποθετήσει μια σεληνιακή βάση και έναν τηλεκατευθυνόμενο διαστημικό σταθμό στο φεγγάρι μέχρι το 2010.

Το μη-ραδιενεργό ισότοπο του ηλίου, ήλιο-3, είναι ένα ισχυρό καύσιμο για την πυρηνική σύνθεση. Μόνο έξι τόνοι αυτών των καυσίμων θα παρείχαν αρκετή ενέργεια για να τροφοδοτήσουν μια μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα για ένα έτος. Οι ιδιότητες του αερίου (μη ρυπογόνος και πολύ υψηλή παραγωγή) κάνουν πολλές χώρες να μεταχειριστούν την προοπτική όσο το δυνατόν σοβαρότερα. Η Γερμανία, η Ινδία και η Κίνα διευθύνουν διάφορες ερευνητικές εργασίες για να αναπτύξουν τις μεθόδους εξαγωγής ήλιο-3.

Η Κίνα έχει αναγγείλει τα σχέδια για να χαρτογραφήσει «κάθε ίντσα» της επιφάνειας του φεγγαριού και να εκμεταλλευτεί τις απέραντες ποσότητες ηλιου-3
Υπάρχουν περίπου 15 τόνοι ήλιο-3 στη γη, ενώ στο φεγγάρι, το συνολικό ποσό ήλιο-3 μπορεί να φθάσει σε ένα έως πέντε εκατομμύρια τόνοι.

Το Ήλιο-3 θεωρείται ως μακροπρόθεσμο, σταθερό, ασφαλές, καθαρό και φτηνό υλικό για την πυρηνική ενέργεια Το Ήλιο 3 μπορεί να είναι το κλειδί για της μελλοντικές εξερεύνηση του διαστήματος έχοντας μηδαμινές ακτινοβολίες. Οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύρια τόνοι του ηλίου 3 στο φεγγάρι, αρκετή για να τροφοδοτήσουν τον κόσμο για χιλιάδες χρόνια . Η Ρωσία, έχει σκοπό πρώτη να βάλει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα στο φεγγάρι, και προγραμματίζει να μια σεληνιακή βάση για το 2015. Ένα νέο, επαναχρησιμοποιήσιμο διαστημικό σκάφος, αποκαλούμενο Kliper, έχει δημιουργηθεί για τις σεληνιακές πτήσεις, από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Οι Συνθήκες των Η.Ε δηλώνουν ότι το φεγγάρι και τα μεταλλεύματά του είναι κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας, έτσι η αναζήτηση για να χρησιμοποιηθεί το ήλιο-3 ως πηγή ενέργειας θα απαιτούσε πιθανώς την κοινή διεθνή συνεργασία...



ΠΗΓΗ
http://www.apocalypsejohn.com/2011/04/horizon-project.html

Το κορόιδο πέθανε...

Γράφει η Δέσπω 

Να που Φτάσαμε λοιπόν Κοντά στην Λαμπρή ! (το πάσχα είναι Εβραϊκό). Λαμπρή γιορτή για το λαό μας , από τις μεγαλύτερες. Οι υποχρεώσεις που προκύπτουν από τα ήθη του λαού μας πολλές , το επίδομα του Πάσχα όμως κουτσουρεμένο και για πολλούς ανύπαρκτο. Το Ελληνικό φιλότιμο όμως του νονού πρός το....
  βαφτιστήρι, της γιαγιάς προς το εγγόνι και του γονιού προς το παιδί υπαρκτό.
Έτσι λοιπόν η πλειοψηφία των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων, προσπαθεί αυτές τις μέρες να ιεραρχήσει τις ανάγκες και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις αυτές. Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει αυτές τις μέρες την εμπορική κίνηση και ο εμπορικός κόσμος ,για να μπορέσει να ανακάμψει από τη βαθιά κρίση. Τις προηγούμενες βδομάδες πολλά σλόγκαν αλλά και τηλεοπτικές προτροπές, καλούσαν τους καταναλωτές να υποστηρίξουν την Ελληνική αγορά και τα Ελληνικά καταστήματα. Παρά λοιπόν τις δυσκολίες και την μειωμένη κίνηση οι καταστηματάρχες κάνονας ότι καλύτερο , στόλισαν τα μαγαζιά τους και περιμένουν τον πελάτη να ψωνίσει. Δυστυχώς όμως έχουν διαπράξει ένα πολύ μεγάλο σφάλμα ,ένα λάθος τραγικό που θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη συρρίκνωση τον κλάδο τους. Γνωρίζοντας το φιλότιμο των Ελλήνων απέναντι στις υποχρεώσεις τους προς τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σκέφτηκαν πονηρά να το εκμεταλευτούν και αντί να κρατήσουν τις τιμές χαμηλά , αντιθέτως τις αύξησαν.
Σήμερα λοιπόν ξεκίνησα να πάω στην αγορά και εγώ για να κάνω το φιλότιμο πράξη.
Ξεκίνησα , με χαρούμενη διάθεση πιστεύοντας ότι στην αγορά θα βρώ καλές τιμές ανάλογες της κρίσης.
Αντιμετώπισα όμως ακριβώς την αντίθετη κατάσταση.
Τιμές σχεδόν διπλάσιες στα συγκεκριμένα προϊόντα (ένδυση. υπόδηση, παιχνίδι), απ΄αυτές που θυμώμουν από παλιότερες εξορμήσεις μου στην αγορά.
Άρχισα να θυμώνω και απαιτούσα να δω τον τόπο προέλευσης των προϊόντων, τίποτα βέβαια δεν άλλαξε σ΄αυτό, εξακολουθούσαν στην πλειοψηφία τους να πρέρχονται από την Κίνα και άλλες χώρες της Άπω. Ανατολής...
Θύμωσα τόσο πολύ με αυτή την πρακτική την "κουτόφραγκη" των εμπόρων , που αποφάσισα να πετάξω στο καλάθι των αχρήστων το φιλότιμο μου, κάνοντας μεταβολή πρός το σπίτι με άδεια χέρια...
Όχι κύριοι, δεν μπορεί να παιχτεί άλλο έτσι το παιχνίδι...
Τα μόνιμα υποζύγια , οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι , δεν θα συνεχίσουν να είναι οι μόνοι που θα πληρώνουν αυτή την κρίση..
Τα περιθώρια κέρδους στο Εμπόριο είναι τεράστια, πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οι έμποροι πως την κρίση θα την επωμισθούν και αυτοί μειώνοντας το κέρδος τους.
Το τονίζω αυτό ξανά , ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ όχι τους εξαθλιωμένους μισθούς των πωλητών.
Δεν μπορεί να περιμένει τις γιορτές ο εμπορικός κόσμος για να αισχροκερδίσει σε βάρος του καταναλωτή , με σκοπό να καλύψει την τυχόν χασούρα απο την έλλειψη αγοραστικής δύναμης.
Δεν μπορεί ο εμπορικός κόσμος να αγοράζει , στην κυριολεξία με δύο δεκάρες ,από τον Κινέζο κατασκευαστή προϊόντα, τα οποία στην συνέχεια πουλάει στον Έλληνα καταναλωτή σε εκατονταπλάσια αξία.
Κάποιοι απ αυτούς τους εμπόρους , με ύφος αφ υψηλού μου είπαν πως αυτά τα προϊόντα είναι φίρμες.
Είναι γνωστό σε όλους όμως , πως όλες σχεδόν οι φίρμες κατασκευάζονται στην Κίνα. ή την γειτονική μας Βουλγαρία.
Κατασκευάζονται στην Κίνα και μετά βαφτίζονται Ιταλικά, Γαλλικά, Ελληνικά κ.τ.λ.
Όπως όμως και να τα βαφτίζουν δύο δεκάρες τα αγοράζουν...
Αποφάσισα λοιπόν φέτος να παραμερίσω το φιλότιμό μου, εξ΄ανάγκης..
Ανάγκη , όχι μόνο της "άδειας" τσέπης μου , αλλά και της χαμένης (τα προηγούμενα χρόνια) αντίδρασης μου.
Το κορόϊδο πέθανε..... Θα δείξω στά αγαπημένα μου πρόσωπα την αγάπη μου με διαφορετικό ποιό εποικοδομητικό , αλλά και ποιό παραδοσιακό τρόπο..
Δεν ανέχομαι να με κοροϊδευουν άλλο, ούτε το κράτος, ούτε και οι Έμποροι. Θα τους τιμωρίσω και τους δύο. Από μένα δεν θά ξαναδούν ούτε ένα Ευρώ, αν δεν αρχίσουν να σέβονται την αγοραστική μου δύναμη...

ΔΕΣΠΩ 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_2765.html

Σβήστηκε πρόστιμο 700.000 ευρώ,για τζαμί που δεν είχε άδεια στην Ξάνθη;

H είδηση προέρχεται από το τουρκικό Τύπο (περιοδικό Αζινλκίτσα). Σύμφωνα με το δημοσίευμα η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ουσιαστικά “έσβησε” πρόστιμο 700.000 για τζαμί στη Σμίνθη,το οποίο δεν είχε οικοδομική άδεια. Αναφέρει το δημοσίευμα: “Καλά νέα για τους κατοίκους της Σμίνθης από την Άννα Διαμαντοπούλου. H υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου έλυσε το θέμα του τζαμιού της Σμίνθης. Χάρη στην Άννα Διαμαντοπούλου η κατασκευή του τζαμιού θα αρχίσει ξανά.


Μετά την κριτική του τοπικού τύπου για το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε σχέση με το τζαμί της Σμίνθης στην περιοχή της Ξάνθης που έφτασε τα 700.000 ευρώ, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου δικαίωσε τον κόσμο του χωριού. Με βάση πληροφορίες που έμαθε το περιοδικό Αζινλίκτσα η Άννα Διαμαντοπούλου υπέγραψε μια απόφαση που θα χαροποιήσει τους Σμινθιώτες. Η Άννα Διαμαντοπούλου αξιολογώντας τα παράπονα του τύπου σχετικά με το τζαμί της Σμίνθης, η κατασκευή του οποίου έχει σταματήσει από το 2007 έως τώρα καθώς δεν είχε άδεια κατασκευής, πήρε θέση δίπλα στους χωρικούς. Έγινε γνωστό πως για να μπορέσει να υπάρξει ένας αξιοπρεπής χώρος όπου θα προσεύχεται μαζικά ο κόσμος, υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα για την άδεια και κατήργησε το αστρονομικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην διαχειριστική επιτροπή του τζαμιού.
Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα ανησυχία προκάλεσε στον κόσμο του χωριού η κοινοποίηση του προστίμου των 700.000 ευρώ, ζήτησαν πολιτική λύση, και το θέμα προβλήθηκε ιδιαίτερα και στον τύπο”.
Το πρόστιμο των 700.000 ευρώ είναι ασφαλώς υπερβολικό. Αλλά μήπως είναι και ο “μηδενισμός” του; Οποιαδήποτε εξήγηση από του υπουργείο Παιδείας, δεκτή.
 
onalert
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/700000.html

Η Απόκρυφη Ιστορία Της Ανθρώπινης Φυλής-Βίντεο

 Διάβασε και μάθε αυτά που δεν θα σου πει η επίσημη ιστορία, αυτή που μάθαμε στα βιβλία συσκότισης στα σχολεία. Δεν είναι κρυμμένη η Αλήθεια, δεν είναι κανένα πολύπλοκο μυστικό θαμμένο σε σπηλιές που το φυλάνε δράκοι, είναι μπροστά στα μάτια μας. Δες τα βίντεο αλλά απόλαυσε και τις εικόνες.
O Klaus Dona σχολιάζει  αυτή τη μοναδική, ασυνήθιστη και γοητευτική παρουσίαση σε σλάιντ με τα τεχνουργήματα και τα διάφορα φαινόμενα που ο ίδιος ερεύνησε, ανακάλυψε και διερεύνησε προσωπικά σ’ όλο το κόσμο και σχετίζονται μ’ αυτό που νομίζω ότι θα μπορούσαμε να ονομάσουμε: Η Απόκρυφη Ιστορία της Ανθρώπινης Φυλής.
Ο  Κλάους θα σας πάρει στο δικό του ταξίδι… μπορείτε να του κάνετε συντροφιά σ’ αυτό το ταξίδι μέσα από τις δικές του ανακαλύψεις και μπορείς να αρχίσεις, Κλάους. Μπορώ να δω μια σειρά από πυραμίδες. Ποια είναι η σπουδαιότητα;
Η σπουδαιότητα είναι ότι μπορείς να βρεις πυραμίδες σ’ ολόκληρο τον κόσμο σε όλες τις ηπείρους. Η ερώτηση είναι πότε και ποιος έχτισε αυτές τις πυραμίδες; Γιατί τόσες πολλές από αυτές τις πυραμίδες σ’ όλο τον κόσμο φαίνονται πολύ, πολύ όμοιες;
Άλλη μια ερώτηση είναι αν στ΄ αλήθεια υπήρξε ένας παγκόσμιος πολιτισμός; Νομίζω ότι πολλοί από τους ερευνητές μας λένε στην αλήθεια ότι πριν από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, υπήρξε ένας παγκόσμιος πολιτισμός, αλλά πριν από πόσα χιλιάδες χρόνια δεν γνωρίζουμε.







Οι περισσότεροι μπορεί να γνωρίζουν μία πυραμίδα χτισμένη από πέτρα που βρέθηκε το 1984, 25 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας στην Ιαπωνία στο νησί Γιοναγκούνι, το οποίο είναι το νοτιότερο [το πιο νότιο] νησί της Ιαπωνίας και ανήκει στην ομάδα νησιών Ραιούκου. Υπάρχουν μερικοί διεθνείς αρχαιολόγοι που επιμένουν ότι αυτά τα μνημεία είναι φτιαγμένα από τη Φύση.
Αλλά ο φίλος μου, Καθηγητής Μασάακι Κιμούρα, έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, έρευνες όχι μόνο σ’ αυτό το μνημείο, αλλά βρήκε κι άλλα εκεί κοντά. Κάτω δεξιά μπορείτε να δείτε ένα μοντέλο.
Και ένα πράγμα που σίγουρα δεν κάνει η Φύση… στη κορυφή των δύο εξεδρών αυτού του μνημείου, υπάρχει μια τεράστια πέτρινη χελώνα και ένα τεράστιο πέτρινο πουλί – κάτι σαν αετός. Η Φύση φτιάχνει πολλά πράγματα, αλλά όχι ένα τόσο συγκεκριμένο, τέλειο μνημείο.

Klaus_Dona_2_html_m1451f2da
Klaus_Dona_2_html_dd85329 

Και η ερώτηση είναι που είναι όλα τα πέτρινα κομμάτια; Αν η Φύση το είχε κομματιάσει… που είναι όλες αυτές οι πέτρες; Υπάρχουν επίσης δρόμοι και έχει βρεθεί επίσης και ένα στάδιο σαν το Ρωμαϊκό Κολοσσαίο με πέτρινες σειρές καθισμάτων και πέτρινες καρέκλες. Η φύση είναι σπουδαία, δημιουργεί πολλά, πολλά σπουδαία πράγματα, αλλά όχι τόσο τέλειες κατασκευές.
Εδώ έχουμε μια τεράστια πέτρινη χελώνα και μπορείτε να δείτε πόσο μικρός φαίνεται ο δύτης μπροστά σ’ αυτό το πελώριο μνημείο. Στην κάτω εικόνα υπάρχει ένας δρόμος με σκάλες που ανεβαίνουν.

Klaus_Dona_2_html_m2f2092a1

Εδώ πάλι μια πολύ κοντινή φωτογραφία απλά για να αναγνωρίσετε το μέγεθος αυτού του τεράστιου μνημείου.

Klaus_Dona_2_html_5a679caf
Αρχαίοι Παγκόσμιοι Χάρτες
Klaus_Dona_2_html_m71382500 

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικούς παγκόσμιους χάρτες. Στο πάνω μέρος, στη δεξιά πλευρά [μεγεθυμένος, αριστερά] μπορείτε να δείτε τον χάρτη Πίρι Ρέις του οποίου γινόταν χρήση πολύ πιο πριν την άφιξη του Κολόμβου στην Αμερική και μπορείτε να δείτε πόσο τέλειος ήταν ήδη αυτός ο χάρτης στις αρχές του 16ου αιώνα, δείχνοντας μέρη της Ευρώπης, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, ένα μέρος της Δυτικής Αφρικής και επίσης ένα μέρος της Νότιας Αμερικής.
Δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα [ακόμη και τώρα] ποιος μπόρεσε να φτιάξει ένα τέτοιο τέλειο χάρτη ήδη πριν από πολλούς αιώνες.
Στον υπόλοιπο χάρτη του Πίρι Ρέις, που δεν φαίνεται σ’ αυτή τη φωτογραφία, μπορείτε επίσης να δείτε την Ανταρκτική χωρίς τους πάγους. Το 1956 ερευνητές ανακάλυψαν ότι η Γη στην Ανταρκτική κάτω από τους πάγους είναι ακριβώς όπως τη δείχνει ο χάρτης του Πίρι Ρέις, δηλαδή ο χάρτης του Πίρι Ρέις θα μπορούσε να είναι σε ηλικία τουλάχιστο παλαιότερος από 10 – 12.000 χιλιάδες ετών. Αλλά η επόμενη ερώτηση θα μπορούσε να είναι: Ποιος μπόρεσε να φτιάξει ένα τόσο υπέροχο παγκόσμιο χάρτη;
Στην αριστερή πλευρά, στο πάνω μέρος, βλέπετε την Ατλαντίδα [μεγεθυμένη, αριστερά] φτιαγμένος από τον Αθανάσιους Κίρτσερ και ο χάρτης είναι ανάποδα. Τον έφτιαξε ανάποδα και μπορείτε να δείτε την ήπειρο ανάμεσα στην Ευρώπη, την Αφρική και επίσης την Αμερική.

Klaus_Dona_2_html_m67670840

Και μπορείτε να δείτε στη δεξιά πλευρά κάτω, [στη πρώτη ομάδα από διαφορετικούς χάρτες· μεγεθυμένη αριστερά] διαφορετικές πλευρές από ένα τεράστιο παγκόσμιο χάρτη. Αυτός ο πέτρινος παγκόσμιος χάρτης βρέθηκε το 1984 ενώ έσκαβαν για χρυσό στο Εκουαδόρ σε ένα υπόγειο σύστημα από τούνελ μαζί με άλλα 350 τεχνουργήματα τα οποία στην αλήθεια δεν ταιριάζουν με καμία γνωστή και υπάρχουσα κουλτούρα της Νοτίου Αμερικής πριν από τον Κολόμβο.
Σ’ αυτόν τον πέτρινο χάρτη [κάτω] υπάρχει μια φυσική γραμμή από χαλαζία, μια άσπρη. Αυτή είναι η μπροστινή πλευρά του πέτρινου παγκόσμιου χάρτη και μπορείτε να δείτε κατά προσέγγιση στην Εγγύς Ανατολή, κοντά στη Σαουδική Αραβία. Μπορείτε να δείτε ένα ψηφιδωτό σαν ένα μάτι και από αυτό το μάτι στα δεξιά και στα αριστερά υπάρχει μία φυσική γραμμή χαλαζία στη δεξιά πλευρά πάνω από την Ινδία, Ταϋλάνδη.
Και υπάρχει επίσης ένα νησί μεγάλου μάκρους στα δεξιά για το οποίο κατά την έρευνα του Καθηγητή Κιμούρα τον έκανε να δηλώσει ότι από το πιο νότιο [το νοτιότερο] Ιαπωνικό νησί μέχρι πολύ κάτω μετά την Ταιβάν, κάποτε υπήρξε μια τεράστια ήπειρος… αλλά τότε αυτό σημαίνει ότι αυτός ο χάρτης μπορεί να είναι παλαιότερος από τουλάχιστο 10- μέχρι- 12.000 ετών.

Klaus_Dona_2_html_m5551633b

Κάτω είναι η πίσω πλευρά και μπορείτε να δείτε από τη δεξιά πλευρά την γραμμή του χαλαζία που περνάει από τον Ατλαντικό μία ήπειρο, την Ατλαντίδα, η οποία δεν υπάρχει άλλο πια στις μέρες μας. Μετά η άσπρη γραμμή διασχίζει ένα μέρος της Νοτίου Αμερικής.

Klaus_Dona_2_html_m194b2419

Κάτω μπορείτε να δείτε από πιο κοντά και μπορείτε να διακρίνετε τον κόλπο του Γκουαρακουίλ ένα ψηφιδωτό που πάει προς το βορρά και ένα στρόγγυλο ψηφιδωτό που δείχνει ακριβώς την περιοχή όπου βρέθηκαν αυτά τα τεχνουργήματα. Και εκεί επίσης υπάρχει η καλύτερη ποιότητα νερού που υπάρχει σε όλο το πλανήτη.

Klaus_Dona_2_html_m3f4b9cd
Εκουαδόρ
Klaus_Dona_2_html_778628b1
Klaus_Dona_2_html_m3939bbcf

Το άλλο πολύ ενδιαφέρον τεχνούργημα που βρέθηκε στην ίδια περιοχή στο Εκουαδόρ είναι η αποκαλούμενη Πυραμίδα με το Μάτι. Το μάτι είναι ένα ψηφιδωτό. Η πέτρα είναι γκρίζα και υπάρχουν δεκατρία σκαλοπάτια. Μοιάζει ακριβώς σαν τη πυραμίδα με το λαμπερό μάτι στο Αμερικανικό ένα δολάριο. Αν βάλεις αυτή τη πυραμίδα κάτω από μαύρο φώς, το μάτι λάμπει και μοιάζει στ’ αλήθεια σαν μάτι, αλλά όχι σαν ανθρώπινο μάτι. Εδώ έχουμε ένα κοντινό πλάνο του ματιού και μπορείτε να διακρίνετε τα χρώματα του ψηφιδωτού.
Στο κάτω μέρος της πυραμίδας, (εικόνα κάτω) υπάρχει ένα ψηφιδωτό από μικρά κομμάτια χρυσού που δείχνουν τον αστερισμό του Ωρίωνα, και κάποια άγνωστη γραφή. Η μετάφραση του Καθηγητή Καρλ Σίλντμαν, ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος του Γερμανικού Γλωσσολογικού Συλλόγου και γνώριζε τέλεια περισσότερες από 40 γλώσσες… κατάφερε να μεταφράσει αυτή τη επιγραφή. Την ονόμασε Προ-Σανσκριτική επειδή ήταν παλαιότερη από κάθε άλλη γραφή. Η μετάφραση αυτών των τεσσάρων λέξεων που βλέπετε εκεί, η μετάφραση του ήταν: » Έρχεται ο Υιός του Δημιουργού».

Klaus_Dona_2_html_m3ece14d1

Έχουμε βρει την ίδια γραφή σε πέτρες με μερικές χώρες όπως το Εκουαδόρ, την Κολομβία, στο Ιλλινόις (ΗΠΑ)· στο Γκλοζέλ στη Γαλλία· στη Μάλτα στη Μεσόγειο· στο Τουρκμενιστάν, στην Αυστραλία και στην Νότια Καλαβρία της Ιταλίας μόλις πριν λίγα χρόνια.
Πάντα είναι πέτρες και κεραμικά – τερακότα – με την ίδια γραφή. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η γραφή υπήρξε κάποτε σε όλο τον πλανήτη και ότι θα πρέπει να υπήρξε ένας παγκόσμιος πολιτισμός αρχαιότερος από τον Σανσκριτικό, αρχαιότερος κατά 6.000 χρόνια.
Ο Καθηγητής Σίλντμαν μου είπε επίσης ότι αυτή η γραφή έχει μια ομοιότητα με την Ινδουιστική γραφή και αυτή των Νησιών του Πάσχα. Και όπως είπε, αυτή είναι αρχαιότερη από την Σανσκριτική. Έτσι ονόμασε αυτή τη γραφή Προ-Σανσκριτική.

Klaus_Dona_2_html_1c8ccbac
Klaus_Dona_2_html_4e30ac45

Σ’ αυτή τη πέτρα (κάτω) μπορείτε να δείτε στη κορυφή τα δύο μάτια και μετά μπορείτε να δείτε το δεξί χέρι να κρατάει τη πυραμίδα και το αριστερό μπαίνει στη κορυφή της πυραμίδας. Αυτό δείχνει πως μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την Πυραμίδα με το Μάτι.

Klaus_Dona_2_html_m6b1faa3f

Σ’ αυτή τη πέτρα (κάτω) μπορείτε να δείτε μια λιθογραφία: καθισμένος, ένας άνθρωπος σε μια πέτρα κρατώντας τη πυραμίδα ακριβώς όπως με το τρόπο που έδειχνε στο προηγούμενο τεχνούργημα. Από τα μάτια του βγαίνουν ακτίνες προς τα έξω και στη δεξιά πλευρά βλέπετε δύο άτομα που υποκλίνονται. Στο κεφάλι του έχει κάτι σαν μικρό κράνος και από το κράνος αυτό βγαίνει κάτι σαν κεραία που στοχεύει σε σε ένα παράξενο αντικείμενο πάνω από αυτόν.

Klaus_Dona_2_html_m6f30ea07

Και εδώ έχετε τη φωτογραφία του κράνους που ανακαλύφθηκε. Δεν μπορούσαμε ακόμη να κάνουμε μια έρευνα στο μέταλλο ή να ελέγξουμε τι είδους μέταλλο χρησιμοποιήθηκε, αλλά μπορείτε να δείτε στο κέντρο του κράνους ότι λείπει κάτι και αυτό θα μπορούσε να είναι αυτού του είδους η κεραία που φαινόταν στο προηγούμενο τεχνούργημα.

Klaus_Dona_2_html_m2eefd0af

Άλλο ένα παράξενο εύρημα από το ίδιο μέρος είναι ένα μεγάλο κύπελλο από νεφρίτη και δώδεκα μικρά κύπελλα από νεφρίτη (κάτω εικόνα). Όλα τα δώδεκα κύπελλα είναι φτιαγμένα από ανθρώπινο χέρι και όλα είναι διαφορετικά το ένα από το άλλο στο μέγεθος, αν τα γεμίσεις μέχρι το χείλος με νερό και αδειάσεις τα δώδεκα κύπελλα μέσα στο μεγάλο κύπελλο, το μεγάλο κύπελλο γεμίζει μέχρι το χείλος ακριβώς. Το επόμενο παράξενο που μπορείτε να παρατηρήσετε είναι ότι τα μικρά κύπελλα κάτι που μοιάζουν με αριθμούς των Μάγια, αλλά αν τα συγκρίνετε με τους αριθμούς των Μάγια θα βρείτε ότι έχουν κάποιες μικρές διαφορές.

Klaus_Dona_2_html_1c0d16f

Και στο μεγάλο κύπελλο μπορείτε να δείτε ένα τέλειο ψηφιδωτό του αστερισμού που είναι γνωστός σαν τον Αστερισμό του Ωρίωνα και άλλα αστέρια. Και μέσα στο κύπελλο υπάρχει πάρα πολύς μαγνητισμός και έξω από το κύπελλο σχεδόν τίποτα. Επαγγελματίες γεωλόγοι λένε ότι αυτό είναι αδύνατο επειδή αν μια πέτρα έχει μεταλλικά σωματίδια μέσα της, θα πρέπει να έχει μαγνητισμό και στις δύο πλευρές.

Klaus_Dona_2_html_3bc7819

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα κοντινό πλάνο από το μεγάλο κύπελλο και μπορείτε να δείτε ένα τέλειο ψηφιδωτό από αστερισμούς που λάμπουν αν τα βάλεις κάτω από μαύρο φως.

Klaus_Dona_2_html_m233de006

Εδώ έχουμε μερικά μικρά κύπελλα και μπορείτε να κατανοήσετε πιο καθαρά το είδος των αριθμών του ψηφιδωτού επάνω σε κάποιο παράξενο υλικό που επίσης λάμπει κάτω από το μαύρο φως.

Klaus_Dona_2_html_m80925be

Ακόμη ένα κομμάτι, [αριστερά] ένα πιάτο από νεφρίτη με ψηφιδωτό του ίδιου αστερισμού σαν το μεγάλο κύπελλο και δύο πρόσωπα επάνω του που ατενίζουν τον ουρανό. Και στη δεύτερη φωτογραφία [δεξιά] μπορείτε να δείτε τα μάτια από τα δύο αγαλματίδια και ο αστερισμός λάμπει πολύ δυνατά κάτω από μαύρο φως.

Klaus_Dona_2_html_m5705db9e

Αυτή ήταν κάποτε μια σκληρά φτιαγμένη καφέ πέτρα, το αν αλλάξεις το χρώμα του κέντρου σε μαύρο, είναι κάτι συνήθως δεν συμβαίνει στη φύση. Μπορείτε να δείτε… αν κοιτάξετε από κοντά μπορείτε να δείτε ένα πρόσωπο με κλειστά μάτια, με ένα στόμα, τη μύτη, μία μακριά γενειάδα και μακριά μαλλιά. Στην αριστερή πλευρά, το πρόσωπο όπως και η πέτρα είναι σπασμένα.

Klaus_Dona_2_html_m5e3a22b5

Αυτή είναι η πίσω πλευρά από αυτή την πέτρα. Μπορείτε να δείτε μία σπείρα και ένα τρίγωνο.
Το κέντρο του τριγώνου είναι πολύ μαγνητικό, και επίσης λάμπει κάτω από το μαύρο φως.

Klaus_Dona_2_html_m41536359

Εδώ έχουμε τη πίσω πλευρά μιας κόμπρας. Η κόμπρα ποτέ δεν υπήρξε στη Νότιο Αμερική, αλλά αυτή βρέθηκε στην ίδια περιοχή.

Klaus_Dona_2_html_457520c7

Σ’ αυτή τη πλευρά του κεφαλιού της κόμπρας, [αριστερά] έχουμε 33 γραμμές κατά μήκος, δηλαδή το 33 ήταν ήδη ένας μυστικιστικός αριθμός από πολύ, πολύ παλιά. Και στην αριστερή και στη δεξιά πλευρά έχουμε επτά σημεία σε ψηφιδωτό και ίσως αυτά να είναι τα τσάκρας [chakras]. Επίσης και αυτό το κεφάλι της κόμπρας λάμπει δυνατά αν το βάλεις κάτω από μαύρο φως. [δεξιά].

Klaus_Dona_2_html_65c76c5b

Ακόμη ένα αντικείμενο. Εδώ έχουμε ένα τέλεια δουλεμένο κεφάλι δελφινιού, και επίσης αυτό το τεχνούργημα λάμπει κάτω από μαύρο φως.

Klaus_Dona_2_html_m1e0059e5

Εδώ [αριστερά] έχουμε ένα είδος πέτρινου κράνους. Μπορείτε να βάλετε αυτό το γρανιτένιο κράνος στους ώμους σας ή μπορείτε να ξαπλώσετε το κεφάλι σας επάνω του. Και τα ψηφιδωτά σημεία που μπορείτε να δείτε σ’ αυτό το κράνος, μερικοί ειδικοί  μου είπαν ότι εκεί είναι ακριβώς τα σημεία βελονισμού στο ανθρώπινο κεφάλι. Εδώ [δεξιά] μπορείτε να δείτε πως μπορεί να το χρησιμοποιούσαν.

Klaus_Dona_2_html_m7c0b7f91

Πριν μερικούς μήνες βρήκαν επίσης στην ίδια περιοχή ένα ατελείωτο πέτρινο κράνος [αριστερά]. Δηλαδή αυτό μας δείχνει ότι επίσης μερικά από αυτά τα τεχνουργήματα είχαν φτιαχτεί στο Εκουαδόρ, αλλά πριν από πολλά, πολλά χρόνια. Και επίσης το ψηφιδωτό σ’ αυτό το αντικείμενο λάμπει κάτω από μαύρο φως πολύ δυνατά. [δεξιά].

Klaus_Dona_2_html_m13c4b51e

Αυτό είναι ένα φανταστικό φίδι από νεφρίτη. Και εδώ επίσης τα ψηφιδωτά σημεία λάμπουν κάτω από το μαύρο φως.

Klaus_Dona_2_html_m1149689b

Εδώ [αριστερά] έχουμε ένα τεχνούργημα που είναι τέλεια λαξευμένο στη πίσω πλευρά του, έτσι ώστε αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αυτό το τεχνούργημα να το χρησιμοποιούσαν βάζοντας το μπροστά από το μέτωπο. Μπορείτε να δείτε τα δύο ψηφιδωτά μάτια. Και από τη πίσω πλευρά [δεξιά] έχουμε το αποκαλούμενο τρίτο μάτι. Ίσως αυτό το τεχνούργημα να το χρησιμοποιούσαν για κάποιες τελετές ή για διαλογισμό.

Klaus_Dona_2_html_m1eaa7934

Εδώ [αριστερά] έχουμε ένα πιάτο από νεφρίτη με ένα σπειροειδές ψηφιδωτό, που επίσης λάμπει δυνατά κάτω από το μαύρο φως. Ακόμη ένα [δεξιά]. Μπορείτε να δείτε επτά ψηφιδωτούς δακτύλιους στο πιάτο από νεφρίτη, που επίσης λάμπουν κάτω από μαύρο φως. Ίσως θα μπορούσε να είναι μια αναπαράσταση των επτά τσάκρας.

Klaus_Dona_2_html_m5aa602b9

Εδώ έχουμε ένα από τα κεραμικά που βρέθηκαν εδώ. Είναι ένα σπουδαίο αριστούργημα και η ερώτηση είναι το πως μπορείς να φτιάξεις αυτό το τεχνούργημα από ένα κομμάτι κεραμικού;


Klaus_Dona_2_html_cd4bfd0

Εδώ έχουμε ακόμη μια πυραμιδοειδή πέτρα που βρέθηκε επίσης 
στο Εκουαδόρ. Στη κορυφή βλέπετε τη πυραμίδα με το μάτι και έχουμε, κάτω, διάφορες σπείρες και σύμβολα. Μερικά από αυτά μοιάζουν πολύ με τα πιάτα του Τσέρτσγουορντ Νάσκαλ, τα οποία ανακάλυψε στην Ινδία το 1880 και η μετάφραση μιλούσε σχετικά με τη βυθισμένη ήπειρο του Μου.[Mu]

Klaus_Dona_2_html_mdb022df

Αυτό είναι ένα μάρμαρο με ένα ακόμη σπειροειδές ψηφιδωτό, που επίσης λάμπει πολύ δυνατά κάτω από το μαύρο φως.

Klaus_Dona_2_html_m5ff90efe

Ακόμη μια πέτρα [αριστερά] σε σχήμα πυραμίδας και έχει επάνω του ένα ψηφιδωτό ενός ματιού. Εδώ [δεξιά] μπορείτε να δείτε ξανά τη πυραμίδα με το μάτι και στη βάση βλέπετε τον αστερισμό του Ωρίωνα, τα τρία αστέρια του Ωρίωνα, τα οποία μπορούν να μας κατευθύνουν στις τρεις πυραμίδες στην Αίγυπτο.

Klaus_Dona_2_html_m38ed40b9 

Εδώ [αριστερά] έχουμε ένα κεραμικό άγαλμα. Μπορείτε να δείτε ότι ο τρόπος που κάθεται δεν είναι στ’ αλήθεια προ-Κολομβιανός. Μοιάζει με το κάθισμα του Λωτού από την Ασία. Στη πάνω μέρος αυτού του αγάλματος έχουμε ένα καπέλο με μερικές αιχμές και μοιάζει να είναι όμοιο με πολλές αναπαραστάσεις του Βούδα. Κρατάει ένα φίδι στο στόμα του. Το φίδι είναι ένα πολύ, πολύ μυστικιστικό και αναπαρίσταται πολύ συχνά, έτσι αυτό σημαίνει ότι το άγαλμα δεν προέρχεται από οποιαδήποτε υπάρχουσα ή γνωστή προ-Κολομβιανή κουλτούρα. 
.

Klaus_Dona_2_html_m36f3c744
Ακόμη και το επόμενο, [επάνω δεξιά] μπορείτε να δείτε πως κάθεται αυτό το άγαλμα. Μοιάζει περισσότερο ότι προέρχεται από την Ασία. Και στο κέντρο μπορείτε να δείτε τη κεφαλή ενός βάτραχου. Και ο βάτραχος επίσης είναι ένα μυστικιστικό ζώο στη παλιά Νότιο Αμερικανική προ-Κολομβιανή κουλτούρα, όπως και στην Αφρική και επίσης στην Ασία.

Klaus_Dona_2_html_md45f67a

Εδώ [αριστερά] ακόμη ένα κεραμικό άγαλμα που κρατάει ένα 
είδος πιάτου στο αριστερό του χέρι και δεν μοιάζει επίσης να ανήκει σε προ-Κολομβιανή κουλτούρα. Αυτό είναι ένα πολύ παράξενο τεχνούργημα [δεξιά] που κρατάει μια ράβδο με ένα φίδι. Έχουμε πάλι το φίδι εδώ, και η ερώτηση είναι που και ποιος έφτιαξε αυτό το άγαλμα;

ΠΗΓΗ

Διαβάστε στο κατοχικά νέα http://katohika.blogspot.com/2011/04/blog-post_7389.html#ixzz1JmM7Mzwh
Content from katohika nea
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters