Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Βρέθηκε Ο 9ος Πλανήτης Του Ηλιακού Μας Συστήματος; - Ανακαλύφθηκαν 139 «Μικροί Πλανήτες» (Βίντεο)

Επιστήμονες ανακάλυψαν τουλάχιστον 139 μικρούς πλανήτες, πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα και κοντά στον Πλούτωνα. Κάτι που ίσως τους οδηγήσει στο να βρουν τον μυστηριώδη 9ο πλανήτη τους ηλιακού μας συστήματος.

Ο πλανήτης-νάνος, ο οποίος, θυμίζουμε, «υποβιβάστηκε» το 2006, βγαίνοντας από την παρέα των «9» (που, από τότε, είναι οκτώ) του Ηλιακού μας συστήματος, φαίνεται πως έχει εκατοντάδες μικρούς πλανήτες κοντά του: Τουλάχιστον 139!

ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

6-7 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ο ΝΟΜΟΣ  4619 / 2019, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 285 ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ  ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΤΗ ΜΕΧΡΙ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΝΤΑ!!!!
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Στα σύνορα γίνονται «θαύματα» εν τι ενώσει

Photo Green Door: 
Τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα στο σημείο αυτό που εκτελούνται εντατικά εργασίες ήταν το πέρασμα καθώς εκεί τελειώνει ο φράχτης των 12 χλμ. 
Εκεί ακριβώς η Ελληνική Αστυνομία και ο Στρατός Ξηράς κράτησαν την γραμμή αποτροπής όρθια. 
Σήμερα η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική με μπλοκ σκυροδέματος, νέο κομμάτι φράχτη που ετοιμάστηκε μέσα σε λίγες ώρες κι ένα προσωπικό που εργάζεται εντατικά ώστε να ολοκληρωθεί το έργο. Πηγή: Hellas Journal

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ


Κωνσταντίνος Χολέβας – Πολιτικός Επιστήμων
Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων εγκρίνει το κλείσιμο των συνόρων και την αντιμετώπιση της τουρκικής ασύμμετρης απειλής στον Έβρο. Η εθνική ομοψυχία είναι εντυπωσιακή και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά υπερβαίνουν το 80%. Υπάρχει, όμως, και μία άλλη έρευνα της κοινής γνώμης στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο 2019, και η οποία καταγράφει πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα ως προς τη στροφή των Ελλήνων στις παραδοσιακές αξίες.

Κρύων – Σχετικά με τον ιό Κορώνα / Kryon on Corona. Βίντεο

Θέλω να σας πω για τον ιό που τώρα δημιουργεί τόσους μπελάδες, τόσο φόβο και ανησυχία. Υπάρχουν ιοί και βακτήρια στη φύση, που παραμένουν στη φύση.
Τους έχουν τα δέντρα και τα ζώα και δεν κολλάνε στους Ανθρώπους.
Οι Άνθρωποι αντιμετωπίζουν το δικό τους σετ ιών και βακτηρίων. Αλλά περιστασιακά μόνο, θα υπάρχει μια μεταπήδηση από τα ζώα στους Ανθρώπους ή ακόμη και από τα φυτά στους Ανθρώπους.
Αλλά προκύπτει μόνο εξαιτίας Ανθρώπινης πράξης, ποτέ φυσιολογικά. Ο ιός αυτός δε συνέβη φυσικά. Σας είπαν ότι προέκυψε από μόνος του. Δεν είναι έτσι.
Ο ιός προέρχεται από μια νυχτερίδα. Αυτός μελετήθηκε στο ανώτερης ποιότητας ιολογικό εργαστήριο της Κίνας, στη Γιουχάν. Ήταν εκεί, το αναγνωρίζουν ότι ήταν εκεί, είναι μέρος μελέτης, παράγωγο του ιού Sars. Από εκεί προήλθε ο ιός, αγαπητοί μου, εντούτοις το αρνούνται. Με κάποιον τρόπο, «μαγικά» εμφανίστηκε στην περιοχή, όχι από το εργαστήριο.

Έτοιμοι να γίνουν Αθάνατοι 31.000 άνθρωποι (video)

Η μεταφορά αναμνήσεων και γιατί όχι ακόμα και συνείδησης (του «εγώ») από τον άνθρωπο στον υπολογιστή και έπειτα στο ρομπότ, στο ανδροειδές ή στον κλώνο, έρχεται με πολύ γρήγορα άλματα.
Δεν είναι μακριά ο καιρός που η ανθρώπινη συνείδηση θα μεταφέρεται σε ρομπότ, ανδροειδές ή κλώνο, καθιστώντας τον άνθρωπο ή έστω αυτούς που έχουν τα λεφτά να πληρώσουν Αθάνατους.
«Γίνε ψηφιακά αθάνατος»: Η ιστοσελίδα της Eternime έχει τη δική της πρόταση.

Ο Ιπτάμενος Δίσκος του Νίκολα Τέσλα που δεν κατασκευάστηκε ποτέ.

Έρευνα, Νίκος Αποστολόπουλος (Ερ.Ε.Ν.Ζω)
Ο Νίκολα Τέσλα θεωρείται μία από τις πιο καινοτόμες και μυστηριώδη μορφές που έζησαν ποτέ, ενώ έχει πιστωθεί τη δημιουργία ενός μεγάλου μέρους της τεχνολογίας την οποία εμείς σήμερα θεωρούμε δεδομένη. Χωρίς τη μεγαλοφυΐα του Τέσλα δεν θα είχαμε το εναλλασσόμενο ρεύμα, την αξιοποίηση και διανομή του φωτός, τις ακτίνες Χ, το ραδιόφωνο, το πηνίο Tesla, το τηλεχειριστήριο, τη ρομποτική, το λέιζερ, τις ασύρματες επικοινωνίες, την απεριόριστα ελεύθερη ενέργεια κ.α.

Ίσως, τελικά, υλοποιήθηκε η ασύρματη ενέργεια του Νίκολα Τέσλα

Φανταστείτε να είστε σε θέση να ανάψετε μία ηλεκτρική συσκευή στην αυλή σας χωρίς να χρειάζεται να τραβήξετε μία μπαλαντέζα για την παροχή ρεύματος. Ή ακόμα φανταστείτε το σπίτι σας χωρίς καλώδια και κουτιά διακλάδωσης μέσα στους τοίχους.

Χάρη στους Ιάπωνες ερευνητές, αυτό το ουτοπικό σενάριο θα μπορούσε μια μέρα να γίνει πραγματικότητα.Χθες επιστήμονες από την Ιαπωνική εταιρεία Mitsubishi Heavy Industries ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι, σε μια σειρά πειραμάτων που έγιναν ,κατάφεραν να μεταδώσουν ασύρματα ηλεκτρική ενέργεια σε μια σημαντική απόσταση

10 πολύ σημαντικά μαθήματα ζωής που οι περισσότεροι χρειάζονται μια ζωή για να αντιληφθούν


10 πολύ σημαντικά μαθήματα ζωής που οι περισσότεροι χρειάζονται μια ζωή για να αντιληφθούν

Η ζωή είναι ένα δύσκολο και προκλητικό ταξίδι για κάθε άτομο σε αυτόν τον πλανήτη. Όλοι αντιμετωπίζουμε δύσκολα, ενθουσιώδη, εξαντλητικά, μαγικά συναισθήματα και εμπειρίες που έχουν την δύναμη να αλλάξουν δραστικά όλη την ύπαρξη μας.
Ωστόσο, παρατηρώ πως πολλές φορές τείνουμε να παραβλέπουμε τα πιο ισχυρά μαθήματα της ζωής ή απλώς τα θεωρούμε δεδομένα. Χανόμαστε σε μια ατελείωτη ρουτίνα, που ξεχνάμε τον ουσιώδη σκοπό της ύπαρξης μας.
Γι αυτό τον λόγο, είναι πολύ σημαντικό για κάθε άνθρωπο να βρει χρόνο για να ανακαλέσει και να υιοθετήσει αυτές τις αλήθειες που αλλάζουν την ζωή. Γιατί μόνο τότε θα μπορούμε να πούμε πως ζήσαμε αληθινά και πως είμαστε περήφανοι γι αυτό.

Κοντρόλ από αύριο και στην είσοδο των σούπερ μάρκετ

«Από Δευτέρα θα υπάρχει έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ». Αυτό είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στο OPEN TV και τη Φαίη Μαυραγάνη, προκειμένου να αποτραπούν κρούσματα κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ethnos.gr αυτό σημαίνει ότι δηλαδή ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος θα μπαίνει ανάλογος αριθμός καταναλωτών, με βάση τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό της Καλαμάτας (video)

Καλαμάτα: Ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό της Καλαμάτας (video)
Καλαμάτα: Ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό της Καλαμάτας (video)
Ένα φωτεινό αντικείμενο εμφανίστηκε απόψε (14/3/20) λίγο μετά τις 9 στον ουρανό της Καλαμάτας, πάνω από την περιοχή της Βέργας. Ωστόσο το φωτεινό αντικείμενο δεν ήταν στατικό, αλλά άρχισε να κινείται ακανόνιστα για αρκετή ώρα, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, selfieΑνδρεας Ελευθερος

ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο :RUSSELL-JAY:GOULD ΑΝEKOΨΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
(
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ).

ΕΙΜΑΙ Ο :ROBERT-LEROY:HORTON ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΗΜΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΕΩΣ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (SON OF THE AMERICAN REVOLUTION-S.A.R).



Qanon..... Το σχέδιο σωτηρίας του κόσμου. Ο πλανήτης καθαρίζεται. Ο ιός Corona είναι ένα "κάλυμμα"


Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε και να ζήσετε την αληθινή ελευθερία. Οι καλοί πατριώτες, με τον έλεγχο της NSA, ξεκίνησαν το πρόγραμμα διάδοσης της νοημοσύνης Q για να επικαλεστούν ένα online κίνημα λαϊκής βάσης που αποκαλείται "The Great Awakening". Ξεκίνησε σε υπόγεια κανάλια διαδικτύου, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο mainstream.

Το Q ήταν μια διασκέδαση για όσους ακολουθούν τα παγκόσμια γεγονότα και επιθυμούν την αλήθεια, αλλά πρόκειται να ξεκινήσει μια πολύ πιο σημαντική και απαραίτητη φάση - να ενημερώνει το κοινό όταν ο πόλεμος με το βαθύ κράτος ξεσπάσει στην επιφάνεια. Με αυτό εννοώ συλλήψεις υψηλού προφίλ.

Διαλογισμός Χρονογραμμής Ανάληψης Τέλους του κορονοϊού 4&5 Απριλίου 2020

Είναι ώρα να αναλάβουμε δράση ξανά! Είναι ώρα να πάρουμε το πεπρωμένο του κόσμου μας στα χέρια μας!Συμφωνούμε όλοι ότι η διαδικασία για την πλανητική απελευθέρωση καθυστερεί πολύ, και η παρούσα χρονογραμμή δεν οδηγεί στη σωστή κατεύθυνση.Αυτή είναι η ευκαιρία μας να ανυψώσουμε συλλογικά τη χρονογραμμή ξανά προς τη βέλτιστη χρονογραμμή για την πλανητική απελευθέρωση.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είναι έτοιμος να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, την οποία έχει ορκιστεί να καταργήσει..

Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΒΕΙ ΤΟ "ΓΕΓΟΝΟΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδιάστηκε από τους ιδιοκτήτες του ιδιωτικού κρατιδίου της Washington DC (τους Rothschild) με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι μια αέναη χρεωστική μηχανή,

"Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψει η Ρωσία το δολάριο." Η αλήθεια για τον κοροναϊό και το ρούβλι που πέφτει.

Фото: Peter Kneffel / Globallookpress
 Kucher Egor
Στον αέρα του προγράμματος "Τσάργκραντ το κύριο θέμαο ιδρυτής του τηλεοπτικού καναλιού "Τσάργκραντ" Konstantin Malofeev είπε λεπτομερώς πώς και γιατί ο κόσμος έπεσε σε κρίση και στην υστερία του coronavirus σήμερα, ποιος και γιατί ξεκίνησε το θανατηφόρο ιό και οργάνωσε ισχυρά χτυπήματα στην παγκόσμια οικονομία.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters