Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Τι θα γινόταν στη Γη εάν ο Ήλιος εξαφανιζόταν για μια εβδομάδα; (βίντεο)


Είναι γνωστές οι ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου (σε σωστές ώρες έκθεσης) στην φύση και τον άνθρωπο. Ο ήλιος είναι αυτός που μας βοηθά να σηκωθούμε το πρωί από το κρεβάτι, ο ήλιος ενισχύει τα οστά μας με βιταμίνη D και ο ήλιος είναι αυτός που μπορεί να αποτρέψει μια εποχική μορφή κατάθλιψης.

Ανατροπή: Η Ιντερπόλ ανακοίνωσε την παραίτηση του Μενγκ Χονκγούει που κρατείται στην Κίνα


Αποτέλεσμα εικόνας για Χονκγούει

Ανατροπή  στην υπόθεση του Κινέζου επικεφαλής της Ιντερπόλ, Μενγκ Χονγκγουέι καθώς η Ιντερπόλ ανακοίνωσε την  παραίτησή του και μάλιστα με άμεση ισχύ από τα καθήκοντά του. Η Ιντερπόλ ανακοίνωσε ότι ο Μενγκ Χονγκουέι παραιτήθηκε από πρόεδρος του Οργανισμού και η παραίτησή του έχει άμεση ισχύ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρή η συμφωνία των Πρεσπών – Παραίτηση του Ζάεφ και εκλογές ζητάει ο ηγέτης του VMRO

Δύο επιλογές δίνει η αντιπολίτευση της ΠΓΔΜ στον Ζόραν Ζάεφ, για τα επόμενα βήματα μετά το δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά στην πρόταση που παρουσίασε ο Χρίστιαν Μιτσκόσκι οι εκλογές είναι ουσιαστικά μονόδρομος.
Ο ηγέτης του VMRO-DPMNE, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή, έδωσε στον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ δύο επιλογές: είτε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, με σχηματισμό υπηρεσιακής

Δείτε τον πολύπλοκο μηχανισμό που δουλεύει εντατικά στο παρασκήνιο, ώστε να εφαρμοστεί παντού η Ατζέντα 2030 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Παγκόσμιος Έλεγχος είναι εδώ.
Η υλοποίηση όσων υπόσχεται η Ατζέντα 2030 έχει αρχίσει να εφαρμόζεται σε πολλά κράτη του κόσμου. Για την ολοκλήρωση όμως του τελικού σχεδίου, χρειάζονται ένα πλήθος πολιτικών, γνώσεων και οργάνων, τα οποία δουλεύουν πυρετωδώς, συνεργαζόμενα σε ένα πολύπλοκο δίκτυο, ώστε να πετύχουν τον τελικό στόχο.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters