Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

«Επειδή... ΜΟΝΟΙ εμείς, αντίθετα προς τους βαρβάρους, ΠΟΤΕ δεν μετρήσαμε τον εχθρό στη μάχη» (AΙΣΧΥΛΟΣ)

Αθάνατη Ελλάς
- Επειδή...
τα γραπτά μένουν και οι αριθμοί λένε ΠΑΝΤΑ την ωμή αλήθεια...
- Και επειδή...
η κοντή μας μνήμη, όλο και κονταίνει -όχι τυχαία- και σε λίγο θα γίνει... ζουμπάς...
Ας θυμηθούμε, μέρες που έρχονται, μερικά facts & figures (εις άπταιστον... Ελληνικήν, βεβαίως - βεβαίως!).

Ενα σχόλιο πριν:
Κατά την ταπεινή μου άποψη, όλα όσα ακολουθούν (και πολλά άλλα) θα πρέπει, να υπάρχουν μονίμως στο πίσω μέρος του μυαλού, αλλά και στην μνήμη όλων των υπολογιστών, κάθε Ελληνα.

Τραμπ: O αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους είναι νεκρός - Πέθανε σαν σκυλί


«Πέθανε κλαίγοντας, σαν δειλός τρέχοντας να κρυφτεί» είπε ο Τραμπ - Ο Μπαγκντάντι εγκλωβίστηκε σε τούνελ και πυροδότησε γιλέκο με εκρηκτικά σκοτώνοντας τρια παιδιά που είχε μαζί του - Ευχαρίστησε Ρωσία, Τουρκία, Συρία και Ιράκ -«Ήταν σαν ταινία» είπε για την επιχείρηση με τα 8 ελικόπτερα και τους κομάντο - «Οι τρομοκράτες να μην κοιμούνται ήσυχοι» μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά»

Τον θάνατο του Αμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους, ανακοίνωσε και επίσημα ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει από τα ξημερώματα της Κυριακής

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters