Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Τραμπ: O αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους είναι νεκρός - Πέθανε σαν σκυλί


«Πέθανε κλαίγοντας, σαν δειλός τρέχοντας να κρυφτεί» είπε ο Τραμπ - Ο Μπαγκντάντι εγκλωβίστηκε σε τούνελ και πυροδότησε γιλέκο με εκρηκτικά σκοτώνοντας τρια παιδιά που είχε μαζί του - Ευχαρίστησε Ρωσία, Τουρκία, Συρία και Ιράκ -«Ήταν σαν ταινία» είπε για την επιχείρηση με τα 8 ελικόπτερα και τους κομάντο - «Οι τρομοκράτες να μην κοιμούνται ήσυχοι» μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά»

Τον θάνατο του Αμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους, ανακοίνωσε και επίσημα ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει από τα ξημερώματα της Κυριακής


Δείτε βίντεο:




Αφού είπε ότι ο θάνατος του Μπαγκντάντι ήταν «πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησής μου» ο Τραμπ αναφέρθηκε στην νυχτερινή επιχειρήση την οποία, όπως είπε, «παρακολούθησα το μεγαλύτερο τμήμα της».


Abu Bakr al-Baghdadi was violently eliminated last night. He will never again harm another innocent man, woman, or child.

The world is now a much safer place. pic.twitter.com/CWGoXs7Mb1— The White House (@WhiteHouse) 27 Οκτωβρίου 2019

Ο αλ Μπαγκντάντι πέθανε σε τούνελ



Σύμφωνα με τον Τραμπ ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους «πέθανε αφού βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο σε ένα τούνελ».

«Πέθανε κλαίγοντας» είπε ο Τραμπ προσθέτοντας ότι αφενός κανείς Αμερικανός δεν τραυματίστηκε και αφετέρου ότι στο σπίτι που εντοπίστηκε ήταν 11 παιδιά που εκκενώθηκαν χωρίς να τραυματιστούν.

«Όσοι απέμειναν ήταν ο Μπαγκντάντι στο τούνελ με 3 παιδιά που οδηγήθηκαν σε σίγουρο θάνατο. Όταν έφτασαν στο τέλος του τούνελ ο Μπαγκντάντι πυροδότησε το γιλέκο με εκρηκτικά που φορούσε και σκότωσε τα τρία παιδιά» είπε ο Τραμπ.

Μιλώντας σε πολύ υψηλούς τόνους ο Τραμπ είπε ακόμα ότι «ο εγκληματίας πέρασε τις τελευταίες του στιγμές σε πανικό τρομοκρατημένος από την παρουσιά των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ».

«Το κορμί του διαμελίστηκε αλλά τα τεστ έδωσαν παντελή επιβεβαίωση» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Απαντώντας στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση για το πώς βεβαιώθηκε ότι ήταν ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους ο Τραμπ είπε ότι «οπτικά έβλεπαν ότι ήταν ο αλ Μπαγκντάντι και στη συνέχεια έκαναν ελέγχους επί τόπου αφού πρώτα απομάκρυναν τα συντρίμμια από το τούνελ. Δεν υπήρχαν πολλά από τη σορό του αλλά με τα υπάρχοντα στοιχεία επιβεβαίωσαν ότι ήταν αυτός».

Όπως είπε βρέθηκαν και δύο γυναίκες που σκοτώθηκαν και οι οποίες φορούσαν γιλέκα με εκρηκτικά τα οποία δεν ενεργοποιήθηκαν δυσκολεύοντας την επιχείρηση των αμερικανών κομάντο.

«Είχαμε και ένα ρομπότ για να μπει στα τούνελ γιατί είχαμε την υποψία ότι φορούσε ένα πολύ ισχυρό γιλέκο με εκρηκτικά» πρόσθεσε ο Τραμπ για την επιχείρηση.

«Είχαμε ενημέρωση λεπτό προς λεπτό "κύριε, ρίξαμε έναν τοίχο", "είμαστε σίγουροι ότι είναι σε ένα αδιέξοδο τούνελ" κτλ. Ήταν βίαιο αυτό που συνέβη. Το τούνελ έπεσε πάνω του. Πήρε μαζί του και τα τρία παιδιά του. Τον κυνηγούσαν γρήγορα».


«Οι τρομοκράτες να μην κοιμούνται ήσυχοι»


Στη συνέχεια τόνισε ότι η επιχείρηση αυτή δείχνει τη δέσμευση των ΗΠΑ στην ολοκληρωτική ήττα του Ισλαμικού Κράτους. «Μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά. Ανακοινώσαμε τον θάνατο του γιο του Οσάμα Μπιν Λάντεν που έλεγε πολύ κακά λογια για τη χώρα μας. Οι τρομοκράτες να μην κοιμούνται ήσυχα και να γνωρίζουν ότι τους κυνηγάμε. Δεν θα γλιτώσουν την κρίση του Θεού» είπε ακόμα ο Τραμπ διαμηνύοντας ότι «θα συνεχίσουμε να κυνηγούμε τα εναπομείναντα μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

«Οι χαμένοι (loosers) που ήταν μαζί του δεν ξέρουν που έχουν μπλέξει. Σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν φοβισμένα κουτάβια σε άλλες ήταν άγριοι φονιάδες» είπε συνεχίζοντας ο Τραμπ.

«Πέθανε σαν σκυλί»


«Ήταν άρρωστος και τώρα αποτελεί παρελθόν. Πέθανε σαν δειλός τρέχοντας να κρυφτεί. Πρέπει να το πούμε ότι πέθανε σαν σκυλί σαν δειλός και αυτό να το ξερουν οι ακολουθοί του ότι δεν πέθανε σαν ήρωας αλλά κλαίγοντας παίρνοντας μαζί του στον θάνατο τρια παιδιά» είπε ο Τραμπ.

Το «ευχαριστώ» σε τέσσερις χώρες και τους Κούρδους της Συρίας


Όπως είπε η επιχείρηση έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια Ρωσίας, Τουρκίας, Συρίας και Ιράκ ενώ ευχαρίστησε και τους Κούρδους της Συρίας «για την στήριξη που μας έδωσαν» κάνοντας λόγο για μια πολύ επικίνδυνη αποστολή.

«Οι Τούρκοι γνώριζαν ότι ερχόμασταν γιατί πετούσαν πολύ χαμηλά και γρήγορα τα οχτώ ελικόπτερα που συμμετείχαν στην επιχείρηση» ενώ για τους Ρώσους είπε ότι ήταν θαυμάσιοι τονίζοντας ότι το Ισλαμικό Κράτος το μισούσαν αρκετοί σε όλο τον κόσμο.

«Ο κόσμος είναι πιο ασφαλής πια»


Επανερχόμενος στο θέμα της επιχείρισης είπε ότι «οι κομάντο πυροβόλησαν στο πλάι του κτηρίου και όχι από την κύρια είσοδο γιατί ήταν παγιδευμένη με εκρηκτικά. Ήταν σαν βλέπεις ταινία» ενώ πρόσθεσε ότι η μοναδική απώλεια των ΗΠΑ ήταν ένας σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών.

«Πέθανε σαν σκύλος, σαν δειλός. Ο κόσμος είναι πολύ πιο ασφαλής πια» είπε χρησιμοποιώντας για τρίτη φορά πολύ σκληρές εκφράσεις τονίζοντας ότι η επιτυχία της επιχείρησης βασίστηκε και στο γεγονός ότι ελάχιστοι γνώριζαν την πραγματοποίησή της.

Ήταν υπό παρακολούθηση για αρκετές εβδομάδες


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκαθάρισε, επίσης, ότι η απόφαση για την πραγματοποίηση της επιχείρησης δεν σχετίζεται με την απομάκρυνση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία.

Εξήγησε, δε, ότι έκανε ανάρτηση στο Twitter στην οποία έγραφε ότι «κάτι σημαντικό έχει συμβεί» προκειμένου οι δημοσιογράφοι «να μην είναι έξω, να παίζουν γκολφ ή τένις ή να είναι απασχολημένοι διαφορετικά».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρηκε την ευκαιρία, επίσης, να επικρίνει τους Ευρωπαίους για την άρνησή τους να μην παίρνουν πίσω μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. «Οι άνθρωποι μου κάλεσαν αρκετούς και τους είπαν "πάρτε πίσω μαχητές του Ισλαμικού Κράτους» κάνοντας επίσης ειδική αναφορά σε Γαλλία, Γερμανία και Βρετανία.

Όπως είπε ο αλ Μπαγκντάντι ήταν υπό παρακολούθηση για αρκετές εβδομάδες και ότι 2-3 επιχειρήσεις ακυρώθηκαν πριν να πραγματοποιηθεί η έφοδος του Σαββάτου συμπληρώνοντας ότι οι αμερικανικές δυνάμεις πέθαναν και πάνω από τον ρωσικό εναέριο χώρο κατά τη διάρκεια της αποστολής.

Ηθελα τον αλ Μπαγκνάντι νεκρό

Ο Τραμπ επέμεινε στο ότι «ασχολήθηκαμε την υπόθεση για 3 χρόνια. Μου έλεγαν ότι έχουμε κάποιον και τους απαντούσα ότι ήθελα τον αλ Μπαγκντάντι και ήθελα και τον Χάμζα Μπιν Λάντεν γιατί ήταν πολύ νέος, έμοιαζε στον πατέρα του και έλεγε πολύ άσχημα πράγματα για τις ΗΠΑ».

Δοθείσης της ευκαιρίας υπενθύμισε ότι «είχα γράψει ένα βιβλίο έναν χρόνο πριν την 11η Σεπτεμβρίου στο οποίο έλεγα ότι έπρεπε να προσέξουν και να εξουδετερώσουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν όταν κανείς δεν τον είχε ακούσει τότε. Αλλά κανείς δεν με άκουσε τότε».



https://www.newsbeast.gr

Βίντεο του CNN από την επιχείρηση κατά του επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους

Φέρεται να αυτοκτόνησε πυροδοτώντας εκρηκτικό μηχανισμό



Βίντεο από την επιχείρηση των ΗΠΑ στον Ιντλίμπ δημοσιοποίησε το CNN, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν πρόκειται από την εξόντωση του επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το αμερικανικό δίκτυο, ο αλ Μπαγκντάντι φέρεται να αυτοκτόνησε πυροδοτώντας εκρηκτικό μηχανισμό που έφερε πάνω την ώρα που τον περικύκλωναν οι Αμερικανοί κομάντο.
Πλέον, αναμένονται οι εξετάσεις DNA για να επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι πρόκειται για τον ίδιο.

Βρέθηκαν έξι πτώματα στο σημείο της επίθεσης

Τα πτώματα τριών ανδρών και τριών γυναικών βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης που είχε στόχο τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, το πτώμα του οποίου πήραν μαζί τους οι επιτιθέμενες αμερικανικές δυνάμεις, δήλωσε ο διοικητής μιας τζιχαντιστικής οργάνωσης στην περιοχή.
Ο διοικητής αυτός δήλωσε πως οι επιτιθέμενες δυνάμεις πήραν μαζί τους και ένα δεύτερο πτώμα, που πιστεύεται πως είναι του υπαρχηγού του Μπαγκντάντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters