Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Σατανικό σχέδιο «Ελληνοποίησης των λαθρομεταναστών» για μικροκομματικά & αριστερά!

ISLAMIC_MILITANTS 
Το βλέπαμε να εξελίσσεται αλλά δεν το πιστεύαμε ,αλλά δυστυχώς πληθαίνουν τα σημάδια …Απο τη μια μεριά έχουμε μπει σε μια κατάσταση που πλέον τα λεγόμενα Hot-Spots απο σκηνές απο προσωρινά να γίνονται μόνιμα και όποιος πιστεύει το αντίθετο πλανάται πλάνην οικτρά !

Μόλις χθες η Κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχθεί οτι τα Κέντρα Κράτησης των Λαθρομεταναστών πρέπει να λειτουργήσουν αλλά το σύνολο των πολιτικών που απαρτίζουν τον Σύριζα έχουν αντίθετη άποψη …Αν το εφαρμόσει μένει να το δούμε !

Την ίδια ώρα βουλευτές της κυβέρνησης τάζουν στους «κοντινούς “ψηφοφόρους τους να κάνουν υπομονή γιατί έρχονται προσλήψεις πάνω απο τρεις χιλιάδες κατά άλλους πέντε μαζί με τους έκτακτους της ΕΛ.ΑΣ και του Λ/Σ !

Το οικονομικό επιτελείου προσδοκά στα χρήματα που έρθουν στην Ελλάδα απο την Ε.Ε υπο την κάλυψη της ανθρωπιστικής βοήθειας …Αλλά δεν υπολογίζει την ζημιά απο τον τουρισμό !




  Όμως το χειρότερο σενάριο που ξεδιπλώνεται μπροστά μας και η ευθύνη του προέδρου των ΑΝΕΛ θα είναι τεράστια …. Κυβερνητικοί παράγοντες προσπαθούν να μας πούνε (Μουζάλας) …Ότι η λαθρομετανάστευση θα λύσει το δημογραφικό μας πρόβλημα !


Με απλά λόγια να θυμίσουμε το νόμο για την απόδοση της Ιθαγένειας που ψήφισε αυτήν εδώ η κυβέρνηση που λέει οτι σε 5 χρόνια όποιος μένει στην Ελλάδα αυτόματα παίρνει την Ελληνική Ιθαγένεια !

Ο Σύριζα προσδοκά σε 150.000 με 200.000 χιλ νέους έτοιμους ψηφοθόρους αδιαφορώντας για την Ελλάδα ενώ οι ο γυναικολόγος Μουζάλας δεν μας λέει κάτι πολύ απλό ή δεν το καταλαβαίνει !

Όλοι αυτοί είναι οπαδοί του Ισλάμ νέοι άνθρωποι κάτω των 35 ετών και μικρά παιδιά μια έτοιμη γενιά και μια ακόμη να ετοιμάζεται …Έμπειροι στο πόλεμο αφού τον έχουν ζήσει για τουλάχιστον 4 χρόνια!


Πόσο εύκολα αυτοί θα φανατιστούν από Ιμάμηδες και Μουλάδες του Ισλάμ ; όταν η κατάσταση θα αρχίσει να ξεφεύγει γιατί η Πρόνοια που δείχνει η Ελλάδα θα τελειώσει γιατί δεν θα υπάρχουν τα ανάλογα κονδύλια …Αλλά δεν βλέπουν λίγο μακρύτερα απο την μύτη τους !

Η ισλαμοποιήση της Ελλάδος και Ελληνοποίηση των Λαθρομεταναστών θα είναι το τελειωτικό σχέδιο για την μετάλλαξη της Ελλάδας και τότε δεν θα υπάρχει γυρισμός …Αν και ο Σύριζα προσδοκά σε ψήφους , θα έχει την τύχη του Πασόκ με την ελληνοποίηση των Αλβανών (ΓΑΠ)!

veteranos.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters