Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

H Ελλάδα χρησιμοποιείται ως ένα εργαστηριακό πείραμα?? - Καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα ! ! !

Χρησιμοποιούν την ελληνική κρίση για να ανακαλύψουν πόσο μπορούν να μειωθούν οι μισθοί και να ιδιωτικοποιηθεί ο δημόσιος τομέας????

Καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα!!!!!!!

Στην Ελλάδα, η οικονομική ελίτ της Ευρώπης έχει λάβει έγκριση από την ελληνική κυβέρνηση για ακόμα ένα γύρο από αυτό που αποκαλούμε «άγρια μέτρα» λιτότητας.
Για παράδειγμα, η.....
μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22 τοις εκατό ή και περισσότερο, ένα νέο γύρο ιδιωτικοποιήσεων, περικοπές στις συντάξεις και σε πολλά άλλα κοινωνικά προγράμματα.

Τι μαθαίνουν οι ευρωπαίοι τραπεζίτες, από το μεγάλο πείραμα που διεξάγεται??

Τα τελευταία πέντε χρόνια στη Λετονία, έχουν μειωθεί οι μισθοί κατά περίπου 30%. Η βασική αρχή των κατασκευαστών του σημερινού μοντέλου είναι η εξής:
Δεν ξέρουμε πόσο μακριά μπορούμε να πάμε όσον αφορά στη μείωση των μισθών και των συντάξεων, έως ότου οι άνθρωποι αρχίζουν να πιέζουν δραστικά να σταματήσουμε. Λοιπόν…., στη Λετονία δεν έχουν αρχίσει ακόμα να πιέζουν, ενώ οι μισθοί έχουν μειωθεί κατά 30 τοις εκατό.
Τώρα "κανονίζουν" την Ελλάδα και ετοιμάζονται να "κανονίσουν" την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, και προσπαθούν να καταλάβουν πόσο μπορούν οι μισθοί να μειωθούν, πόσο μπορεί η οικονομία να αποστραγγίζεται, έως ότου υπάρξει αδυσώπητη πίεση από τον εξαθλιωμένο πληθυσμό.

Λέγεται ότι η ΕΕ και οι τράπεζες έχουν ορίσει μια λομπίστικη τράπεζα, η οποία κατ 'ευφημισμό ονομάζεται "τεχνοκράτης", να είναι πολιτικά υπεύθυνη για την Ελλάδα. Η δουλειά της είναι να δει πόσο ασφυκτικά μπορούν να πιεστούν οι αμοιβές εργασίας. Οι νεοφιλελεύθεροι συνειδητοποιούν ότι η αριστερά στην Ευρώπη είναι εντελώς κατακερματισμένη και δεν διαθέτει άμυνα κατά των νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Ωστόσο, η μείωση των μισθών συρρικνώνει την οικονομία. Όταν μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, υπάρχει μείωση του ποσού των χρημάτων που έρχονται στην πραγματική οικονομία για την προώθηση της ζήτησης στην αγορά. Έτσι, στην πραγματικότητα αυτό που κάνει η ΕΕ, είναι η αιμορραγία των οικονομιών.
Είναι σαν ένας μεσαιωνικός γιατρός που προκαλεί τεχνητή αιμορραγία, πιστεύοντας ότι η απώλεια αίματος αποκαθιστά την υγεία.

Η μόνη απάντηση που έχουν οι Έλληνες, (δεδομένου ότι δεν εκπροσωπούνται από την κυβέρνηση «τους»), είναι να "ξεσκίσουν" την οικονομία τους, έτσι ώστε να μην μείνει τίποτα για τους πιστωτές. Το ΠΑΣΟΚ, το σοσιαλιστικό κόμμα, που έβαλε την Ελλάδα στο πρόγραμμα λιτότητας που έχει πλέον 8 τοις εκατό ποσοστό αποδοχής στην Ελλάδα.

Οι έλληνες στις μεταξύ τους συζητήσεις λένε:

“Για δέστε!!!! Όταν ο Παπανδρέου είπε ότι θέλει να διεξάγει δημοψήφισμα για το μνημόνιο προκειμένου να πληρωθούν οι τραπεζίτες, το πρώτο πράγμα που η Άνγκελα Μέρκελ είπε ήταν:

"Δεν μπορείτε να έχετε δημοψήφισμα".
"Εμείς θα αναστείλουμε τη δημοκρατία, θα επιβάλουμε μια δικτατορία σε σας, και θα σας λέμε τι να κάνετε".

Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, εάν δεν υπάρχει δημοκρατική δέσμευση για το χρέος, τότε αυτό λαμβάνεται ως άκυρο.

Ως εκ τούτου, η Ευρωπαϊκή Ένωση έβαλε τους δικηγόρους της να πουν:
"Εντάξει, θα πάρουμε τη σύμφωνη γνώμη του Ελληνικού κοινοβουλίου".

Όμως, οι Έλληνες μπορούνε να πούνε:
"μπορείτε να έρθετε με τσάντες γεμάτες χρήματα, αν χρειαστεί, μπορείτε να αγοράσετε όλα τα μέλη του κοινοβουλίου που χρειάζονται για να εγκριθεί η συμφωνία, αλλά μόλις γίνουν εκλογές, θα τους πετάξουμε έξω, επειδή δεν ενεργούν για λογαριασμό μας".

Τελικά παίζεται ένας από τους μεγαλύτερους στόχους της ιδιωτικοποίησης εδώ??

Προτίθεται η ελληνική κυβέρνηση να πουλήσει τα πάντα??

Μιλάμε και για πώληση αεροδρομίων και λιμανιών????


Η απάντηση είναι ναι!!!

Ναι, πρέπει να πουλήσουμε και τα συστήματα νερού, τα συστήματα αποχέτευσης, τα ακίνητα, τα νησιά. Η κρίση του χρέους χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα πακέτο αρπαγής υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων, έτσι ώστε να οικειοποιηθούν τον ελληνικό δημόσιο τομέα.

Και οι τραπεζίτες είναι άνθρωποι που έχουν ένα σχέδιο, κάνουν συνήθως πολύ καλύτερη δουλειά σε μια κρίση σε σχέση με τους ανθρώπους που δεν έχουν σχέδιο.

Έτσι φαίνεται να έχουν τα πράγματα. Η οικονομία σήμερα επιτυγχάνει αυτό που απέτυχε να κάνει η στρατιωτική εισβολή στο παρελθόν. Έτσι, η νέα λειτουργία του πολέμου είναι η οικονομική, όχι στρατιωτική. Είναι πολύ φθηνότερο και είναι πολύ ασφαλέστερο για την χώρα που κάνει την επίθεση.

Για να επιβάλει την ιδιωτικοποίηση η Ευρωπαϊκή Ένωση είπε:
"Για περιμένετε ένα λεπτό...., δεν πρόκειται να σας δανείσουμε ούτε δεκάρα από τις δικές μας τράπεζες που έχουν αγοράσει τα ομόλογα, εκτός και αν έχετε γράψει ακριβώς τι πρόκειται να ιδιωτικοποιήσετε και καλά θα κάνετε να το κάνετε τώρα. Και αυτό είναι ένα κρίσιμο σημείο γιατί και στο παρελθόν, η Ελλάδα έδινε υποσχέσεις.

Η διάσωση είναι μια αρπαγή περιουσίας.

Η ιδέα στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη (αφού θα έχουν πωληθεί τα πάντα) δεν είναι μόνο να μειωθούν οι μισθοί κατά 30 τοις εκατό και περισσότερο, αλλά και να αυξηθούν οι τιμές της παροχής νερού, αποχέτευσης, μεταφορών και όλα τα άλλα. Η αύξηση των τιμών σημαίνει υψηλότερα κέρδη για τα ιδιωτικά συμφέροντα από την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα στην Ελλάδα θα είναι πιθανότατα το ίδια όπως ήταν στην Ισλανδία, τη Λετονία και άλλες χώρες. Εκεί γίνεται μια μεγάλη μετανάστευση εργατικού δυναμικού σε ηλικία εργασίας. Και το αποτέλεσμα θα είναι, φυσικά, να καταστεί η οικονομία λιγότερο ανταγωνιστική.

Αποδείχθηκε ότι το ΑΕΠ στην Ελλάδα μειώθηκε κατά 7 τοις εκατό σε ετήσιο ρυθμό, και όχι 5 τοις εκατό όπως αναμένονταν. Προς έκπληξη όλων, η κατάσταση είναι χειρότερη από ότι είχε προβλεφτεί. Φυσικά δεν ήταν πραγματική έκπληξη για όσους γνωρίζουν ότι όταν στραγγαλίζεις την οικονομία, δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την ύφεση. Και αυτοί αυτό που κάνουν είναι να στραγγαλίζουν την ελληνική οικονομία.

H Ελλάδα χρησιμοποιείται ως ένα εργαστηριακό πείραμα για να εξακριβώσουν τα αποτελέσματα της εργασίας, όταν πιέζεται πολύ σκληρά.
Είναι σαν να προσπαθείς να ταΐζεις ένα άλογο όλο και λιγότερο μέχρι να δεις πότε θα πέσει κάτω νεκρό.

(Δηλαδή, πότε τα σκληρά μέτρα λιτότητας θα οδηγήσουν την Ελλάδα στο να αθετήσει, τους όρους του μνημονίου και έτσι να ενεργοποιηθεί η σύμβαση ανταλλαγής που εγγυάται το ελληνικό δημόσιο χρέος).

Έχουν επίσης προβλέψει, ότι αν συμβεί αυτό, θα υπάρχει μετάβαση σε ένα νέο-εθνικισμό που θα σπάσει την αγορά σε κομμάτια.
Θα υπάρξει μια ξαφνική συνειδητοποίηση ότι ενώ ένας από τους λόγους της ίδρυσης της ενωμένης Ευρώπης ήταν για να αποφευχθεί ένας Ευρωπαϊκός πόλεμος, τώρα με την ένωση στο πλαίσιο των τραπεζικών κανόνων, το αποτέλεσμα είναι ένας ταξικός πόλεμο.

Εάν η ΕΕ δεν είναι παρά ένας μηχανισμός για τον πόλεμο των πλουσίων ενάντια στους φτωχούς, ορισμένες χώρες πρόκειται να πουν ΟΧΙ στην Ευρώπη, όπως οι Ισλανδοί δεν έχουν ψηφίσει ακόμα για να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή ένωση, όπως και άλλες χώρες που είχαν προγραμματιστεί να ενταχθεί στην Ευρώπη, όπως η Τουρκία από την άλλη πλευρά, θα πουν:

"Για περιμένετε ένα λεπτό, αν αυτή είναι η Ευρώπη που έρχεται..., μια ολιγαρχική Ευρώπη της οποίας το πρόγραμμα είναι η λιτότητα και η συρρίκνωση, γιατί στη γη, θα θέλουμε να ενταχθούμε???"

Η ΕΕ έχει αποδείξει ότι λειτουργεί για τις ιδιωτικές τράπεζες και όχι για τους πολίτες της.


πηγή: Michael Hudson's interview
Ευχαριστώ
Γιώργος Αργυρός
 
 
http://www.ksipnistere.com/2012/04/h_26.html

ΙΔΟΥ ΜΙΑ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ- ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΕΣ

 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ

Από φιλτατο νομικο,

Δεν ξερω εάν ηταν ηθελημενο η δεν ελαβαν υπ οψιν τους ορισμενες σημαντικότατες «λεπτομεριες», όταν συνετασσαν το Δημοψηφισμα.

Πρεπει να γινουν διορθωσεις και προσθηκες, πριν τεθει στην κριση του Λαου. Ειδικα για το 86 αρθρο του Συνταγματος. 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΤΟ
Διονυσος

Οι ολιγάρχες μας κατέστρεψαν.
Μας έβαλαν στο ευρώ με πλαστά νούμερα.
Μας έβαλαν στο ΔΝΤ με πλαστά νούμερα.
Κατασπατάλησαν τους πόρους της χώρας.
 Το αρθ 86 του Συντάγματος που κατασκεύασαν ο νυν ΠτΔ με τον Αλεβιζάτο και τον Βενιζέλο τους προστατεύει.
 Η λύση μας είναι σε κάθε περίπτωση η ευθανασία
 Δυο περίστροφα κολλημένα στον κρόταφο μας  είναι έτοιμα να εκπυρσοκροτήσουν είτε με ΝΑΙ είτε με ΟΧΙ
 ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης και ο Καμένος, που υποστηριχτήκαν από το παρόν μπλοκ, που άλλα έγραφε κάποτε κι έκανε στροφή 180 μοιρών, λένε ότι είναι έκφραση δημοκρατίας να μας δώσουν το δικαίωμα να επιλέξουμε ποιό από τα δυο περίστροφα θα μας σκοτώσει. Έτσι όλα είναι τέλεια καμωμένα κι αυτοί όλοι οι ένοχοι στο απυρόβλητο.
 Θεωρώ υποτιμητικό να ψηφίσω είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ.
 Το πρώτο μάθημα στη Νομική στο συνταγματικό δίκαιο  είναι ότι μπορείς να ελέγχεις ένα λαό με δημοψηφίσματα δια μέσω κατασκευασμένων διλημμάτων .
 Επειδή αρνούμαι την κοροϊδία, καλώ όλους τους συμπατριώτες μου να στήσουν κάλπες έξω από τα εκλογικά τμήματα, όπως έγινε με την ιδιωτικοποίηση του Νερού στη Θεσσαλονίκη και να ζητήσουν από το λαό να ψηφίσει «ναι» η «όχι» στα έξης:
 

α) Να καταργηθεί το αρ 86 του Συντάγματος άμεσα.
 

β) Να παραπεμφθούν όλοι οι ένοχοι ολιγάρχες στη δικαιοσύνη.
 

γ) Να αναζητηθούν ευθύνες και από τους νυν διαπραγματευτές στο μέτρο που άλλα έλεγαν και υποσχεθήκαν και άλλα κάνουν.
 

δ) Να δημευτούν οι περιουσίες όλων των εμπλεκομένων στις ένοχες κυβερνήσεις.
 

ε) Να επιλεγούν  προσωπικότητες με κύρος που δεν χρημάτισαν πολιτικοί  και δεν άνηκαν κρυφά ή φανερά στην κομματοκρατία  και μαζί με τεχνοκράτες να αντιμετωπίσουν  τους Ευρωπαίους καταπατητές του ευρωπαϊκού δικαίου.

 Τις θέσεις αυτές όσοι θέλουν να ψηφίσουν να τις εσωκλείσουν εντός του φακέλου, αντί για τη φαρσοκωμωδία του Ναι ή του Όχι

Γιατί αγαπητοί συμπολίτες πώς είναι δυνατό σε ζητήματα τόσο τεχνικά που ο μέγας  Βαρουφάκης ο πολυγραφότατος οικονομολόγος δεν κατορθώνει να πείσει , να καλείται να κρίνει την ορθότητα τους η γιαγιά που ακούει μόνο Αυτιά  και να αποφασίσει για το αν θα πεθάνει αξιοπρεπώς ή από την πείνα ;

Αυτό που σας προτείνω είναι η  λαϊκή πρωτοβουλία, η κυρία έκφραση της αληθινής δημοκρατίας χωρίς τα επίθετα του τύπου " άμεση"  που έχουν επινοήσει άνθρωποι του συστήματος
 Μπορείτε μέσω του βιβλίου των προσωπείων, βαρβαριστί Facebook,να το διαδώσετε παντού και έτσι να αποδείξετε ότι η Δημοκρατία έχει δυνατότητες ακόμη και μέσα στο ζόφο του κοινοβουλευτισμού, κάνοντας για πρώτη φορά θετική χρήση της τεχνολογίας.



http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/06/blog-post_959.html

Iδού τα δυο ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την προσπάθεια Γιούνκερ να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό


Του Παύλου Κιρκασίδη
Σε ψέματα που φλερτάρουν πλέον με το επίπεδο της κοινής πεζοδρομιακής απάτης εκπίπτουν οι ισχυρισμοί του προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με τους οποίους, ο έλληνας πρωθυπουργός, «προκειμένου να πείσει τον ελληνικό λαό για τη σκληρότητα των μέτρων και να τον οδηγήσει στο δημοψήφισμα, παραπλάνησε την κοινή γνώμη λέγοντας ψευδώς και μεταξύ άλλων πως, η πρόταση των Θεσμών απαιτούσε την υπαγωγή των ξενοδοχείων στον συντελεστή ΦΠΑ 23% κάτι που φυσικά δεν συνέβαινε».
Μάλιστα αναμένεται σήμερα Δευτέρα να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ενημερώσει τους έλληνες πολίτες σε «πνεύμα… διαφάνειας» και να… αποκαταστήσει την αλήθεια ! juncker_5
Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, ανάμεσα στις δύο προτάσεις που κατατέθηκαν στις 25 Ιουνίου και στις 26 Ιουνίου οι βασικές διαφορές είναι δύο:
– Τα ξενοδοχεία θα υπάγονται στο 13% («και όχι στο 23% όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας»)
– Ζητείται άμεση αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 67 έτη ή στα 62 έτη με 40 έτη εργασίας
Το ereportaz κατάφερε να εξασφαλίσει την επίμαχη σελίδα και των δυο κειμένων και σας αποκαλύπτει την απάτη του προέδρου της Κομισιόν και των συν αυτώ «Θεσμών»…
Στο πρώτο κείμενο φαίνεται ξεκάθαρα πως τα ξενοδοχεία περιλαμβάνονται ανάμεσα στα εστιατόρια και τα catering με 23% ΦΠΑ, ενώ σε αυτή που εμφανίζει τώρα ο Γιούνκερ, «ως δια μαγείας» η λέξη «hotels» εξαφανίστηκε, κάτι που φυσικά δικαιώνει πλήρως τους ισχυρισμούς του έλληνα πρωθυπουργού και αφήνει άπειρα ερωτήματα για την ποιότητα του πολιτικού ήθους των ανθρώπων με τους οποίους μέχρι χθες η χώρα επιχειρούσε να έρθει σε… «συμφωνία» και μάλιστα… «έντιμη». Doc01
Στο έγγραφο που ακολουθεί και το οποίο εμφανίζει τώρα ο πρόεδρος της Κομισιόν, η λέξη «hotel» απλά… δεν υπάρχει !!! doc02


ereportaz.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/06/i.html

ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ!!! Πρωτοβουλία υπέρ του «ΝΑΙ» από Καμίνη και Μπουτάρη

kam-bout 
Για καμαρώστε κάτι παλικάρια…
Πρωτοβουλία υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής αναλαμβάνουν οι δήμαρχοι ΑθηνώνΓιώργος Καμίνης και Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής στην οποία θα συμμετέχουν και 50 προσωπικότητες από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα Πανεπιστήμια, τις επιστημονικές ενώσεις και τον καλλιτεχνικό χώρο, θα συγκροτηθεί μια εθνική επιτροπή η οποία θα αναλάβει να εξηγήσει στον κόσμο τις επιπτώσεις που θα έχει για την Ελλάδα ενδεχόμενη έξοδος από το ευρώ και την ανάγκη παραμονής της χώρας στον σκληρό ευρωπαϊκό πυρήνα.

http://www.pentapostagma.gr/2015/06

Ούτε δημοψήφισμα θα γίνει, ούτε Αμερικάνοι θα έρθουν να σώσουν την κατάσταση

virtual_reality 
Ούτε δημοψήφισμα θα γίνει, ούτε Αμερικάνοι θα έρθουν να σώσουν την κατάσταση.
Ο Τσίπρας είπε πολλά παχιά λόγια πριν τις εκλογές και για να μας φέρει το επόμενο μνημόνιο πρέπει να δείξει ότι το πάλεψε το πράγμα, αλλά δεν τα κατάφερε. (και ότι δεν είναι πουλημένος σαν τους προηγούμενους, αλλά υπερήφανος Ελληνας).
Ο Τσίπρας θα μας φέρει τελικά το αγριότερο μνημόνιο από την έναρξη της κρίσης, και μάλιστα σε μια εποχή που οι αντοχές μας είναι πολύ ασθενέστερες από πριν, και εμείς να πούμε «ουφ επιτέλους» και θα κάνουμε το σταυρό μας που «γλιτώσαμε τα χειρότερα»
Η συνταγή είναι παλιά και γνωστή: Φτάνεις το θύμα στο αμήν απειλώντας το με ολοκαύτωμα, και μετά επιβάλλεις τη θέληση σου την οποία το θύμα δέχεται ανακουφισμένο που γλίτωσε το ολοκαύτωμα.
Το όλο θεατράκι των τελευταίων μηνών, έχει ένα ασυνείδητο «ηθικό δίδαγμα» που θα πρέπει επιτέλους να χωνέψει ο «χοντροκέφαλος Ελληνικός λαός»:
ή ψηφίζετε τους γνωστούς καλούς υπάκουους υπαλλήλους και σας βάζουμε ότι μέτρα γουστάρουμε χωρίς πολλά – πολλά,
ή δοκιμάζετε να ψηφίσετε άλλους – «αντι-μνημονιακούς» που «σκίζουν τα μνημόνια» και θα σας βγάζουμε τη γλώσσα έξω πριν σας δώσουμε λεφτά κάθε φορά που θα σας τελειώνουν και θα ξανά-ζητιανεύετε (πράγμα που μάλλον θα γίνεται αρκετά συχνά από εδώ και στο εξής).
Έτσι κι αλλιώς δούλοι είστε, το αποδείξατε στο σύνταγμα που διαδηλώσατε τη δουλεία σας, οπότε κάντε ότι λέμε χωρίς αντιρρήσεις.
ή με πιο απλά λόγια,
Η ελπίδα έφυγε, σκάσε και κολύμπα. »

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ 
http://www.pentapostagma.gr/2015/06/

Capital Controls: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για μισθούς, συντάξεις, πιστωτικές, δάνεια

Capital Controls: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε  για μισθούς, συντάξεις, πιστωτικές, δάνεια
Απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» δίνει η κυβέρνηση: Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας το κλείσιμο των τραπεζών θα ισχύει από σήμερα, Δευτέρα, έως και τις 6 Ιουλίου και αφορά εκτός από τις τράπεζες, ελληνικές και ξένες, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και όλα τα Ιδρύματα πληρωμών ηλεκτρονικού χρήματος. Οι καταθέσεις είναι πλήρως διασφαλισμένες. Η καταβολή των συντάξεων εξαιρείται από τους περιορισμούς τραπεζικών συναλλαγών της παρούσας....
Οι διοικήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων θα ανακοινώσουν τον τρόπο καταβολής τους. Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές εντός της χώρας δεν θα επηρεαστούν. Δηλαδή, θα διεξάγονται κανονικά όλες οι συναλλαγές με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και με άλλους ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμών (web banking, phone banking).
Οι προπληρωμένες κάρτες (prepaid cards) μπορούν να χρησιμοποιούνται μέχρι το όριο, που υπήρχε, πριν την έναρξη της τραπεζικής αργίας. Παράλληλα, από το μεσημέρι της 29 Ιουνίου θα λειτουργούν τα ATM με ημερήσιο όριο ανάληψης 60€ ανά κάρτα, που αντιστοιχούν σε 1.800€ το μήνα. Οι αλλοδαποί τουρίστες θα μπορούν να κάνουν κανονικά αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ με τις κάρτες τους, εφόσον έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.
Eιδική Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών
Έχει συσταθεί ειδική Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών, του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους σε συνεργασία του Υπουργείου Οικονομικών, της Τράπεζας της Ελλάδος, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η Επιτροπή αυτή θα αντιμετωπίζει αιτήματα για επείγουσες και αναγκαίες πληρωμές, που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με το όριο ανάληψης μετρητών ή μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών, π.χ. πληρωμές προς το εξωτερικό για λόγους υγείας.
Οι μισθοί που καταβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω τραπεζικών λογαριασμών δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Για την ενημέρωση των πολιτών ακολουθεί ενδεικτικός κατάλογος με απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα.
Τι σημαίνει τραπεζική αργία;
Τραπεζική αργία σημαίνει ότι οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές για λίγες μέρες.
Πότε θα ανοίξουν ξανά οι τράπεζες;
Οι τράπεζες θα ανοίξουν ξανά την Τρίτη 7 Ιουλίου.
Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα χρήματά μου ή να «κουρευτούν» οι καταθέσεις μου;
Οι καταθέσεις είναι διασφαλισμένες. Οι ελληνικές τράπεζες είναι φερέγγυες και έχουν περάσει πρόσφατα με επιτυχία τις αξιολογήσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Όσο διαρκεί, τα ΑΤΜ θα είναι ανοιχτά;
Τα ΑΤΜ θα ανοίξουν το αργότερο έως το μεσημέρι της Δευτέρας, και θα παραμείνουν ανοιχτά κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης τραπεζικής αργίας.
Πόσα χρήματα θα μπορώ να πάρω από το ΑΤΜ;
Το ημερήσιο όριο ανάληψης είναι 60 € ανά κάρτα.
Αν σε μία κάρτα είναι συνδεδεμένοι περισσότεροι λογαριασμοί, τι ισχύει;
Σε κάρτες με περισσότερους συνδεδεμένους λογαριασμούς το ημερήσιο όριο είναι 60 €.
Αν ένας λογαριασμός έχει περισσότερους δικαιούχους τι ισχύει;
Σε λογαριασμούς  με περισσότερους δικαιούχους και περισσότερες κάρτες το ημερήσιο όριο είναι 60 € για κάθε κάρτα δικαιούχου. Για παράδειγμα σε ένα λογαριασμό με δύο δικαιούχους που έχουν από μία κάρτα, το ημερήσιο όριο είναι 60€ ανά κάρτα, δηλαδή 120€ για το λογαριασμό.
Εάν ένας λογαριασμός έχει έναν δικαιούχο αλλά περισσότερες συνδεδεμένες κάρτες αναλήψεων, τι ισχύει;
Σε αυτή την περίπτωση το ημερήσιο όριο 60€ αφορά συνολικά όλες τις κάρτες. Για παράδειγμα, ένας λογαριασμός με έναν δικαιούχο και δύο συνδεδεμένες κάρτες έχει ημερήσιο όριο 60€.
Μπορώ να κάνω ανάληψη μετρητών με την πιστωτική μου κάρτα;
Ανάληψη μετρητών με πιστωτική κάρτα γίνεται μέχρι το ημερήσιο όριο (60€). Η συναλλαγή αυτή επιβαρύνεται με το επιτόκιο και προμήθεια που ορίζονται από τη σύμβαση με την Τράπεζα που εξέδωσε την πιστωτική κάρτα.
Θα μπορώ να κάνω υπερανάληψη από τρεχούμενο λογαριασμό ή από λογαριασμό καταναλωτικού δανείου;
Υπερανάληψη γίνεται με βάση το ημερήσιο όριο εφόσον επιτρέπεται από τη σύμβαση με την Τράπεζα.
Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική ή τη  χρεωστική μου κάρτα για να κάνω αγορές;
Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά για αγορές εντός Ελλάδας, μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή μου με την Τράπεζα.
Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική ή τη  χρεωστική μου κάρτα για να κάνω αγορές στο ίντερνετ;
Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά για αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα που διατηρούν λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα.
Θα μπορώ να πληρώσω με προπληρωμένη κάρτα (pre-paid);
Οι πληρωμές με προπληρωμένες κάρτες θα γίνονται μέχρι το όριο που είχαν πριν την έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Οι προπληρωμένες κάρτες δεν μπορούν να επαναφορτιστούν, και δεν θα εκδίδονται νέες.
Θα μπορώ να μεταφέρω χρήματα μέσω ίντερνετ/web banking, ή διά της τηλεφωνίας (phone banking κλπ);
Μεταφορές χρημάτων μέσω ίντερνετ ή τηλεφώνου θα γίνονται κανονικά εφόσον ο λογαριασμός στον οποίο μεταφέρονται τα χρήματα είναι στην Ελλάδα.
Θα μπορώ να κάνω πληρωμές  μέσω ίντερνετ/web banking, ή διά της τηλεφωνίας (phone banking κλπ);
Πληρωμές μέσω ίντερνετ  ή τηλεφώνου θα γίνονται κανονικά και απεριόριστα εφόσον ο λογαριασμός στον οποίο μεταφέρονται τα χρήματα είναι στην Ελλάδα.
Τι θα ισχύσει για τις πάγιες εντολές πληρωμής (λογαριασμούς ΔΕΚΟ, δάνειο, ενοίκιο);
Οι πάγιες εντολές πληρωμής θα εκτελούνται κανονικά, εφόσον αφορούν πληρωμές προς λογαριασμούς στην Ελλάδα.
Μπορώ να κάνω διατραπεζικές πληρωμές;
Διατραπεζικές πληρωμές γίνονται κανονικά, εφόσον αφορούν πληρωμές προς λογαριασμούς στην Ελλάδα.
Τι θα συμβεί αν δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς μου/ την εφορία/ το δάνειό μου κλπ;
Οι πληρωμές αυτές θα μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά μέσω web banking, phone banking, ή από τα ΑΤΜ. Σε κάθε περίπτωση εάν δεν πραγματοποιηθούν οι πληρωμές, δεν θα οφείλεται τόκος υπερημερίας.
Αν υπάρξουν καθυστερήσεις σε πληρωμές προς το Δημόσιο ή σε τράπεζες στο πλαίσιο ρυθμισμένων δόσεων, θα υπάρχει απώλεια της ρύθμισης;
Οι πληρωμές αυτές θα μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά μέσω web banking, phone banking, ή από τα ΑΤΜ. Σε κάθε περίπτωση εάν δεν πραγματοποιηθούν οι πληρωμές, δεν θα υπάρχει απώλεια της ρύθμισης.
Κινδυνεύω να χάσω το ασφαλιστήριο μου συμβόλαιο (ασφάλιση αυτοκινήτου, συμβόλαια υγείας);
Οι πληρωμές αυτές θα μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά μέσω web banking, phone banking, ή από τα ΑΤΜ.
Πώς θα μπορέσω να στείλω έμβασμα στο εξωτερικό (έμβασμα σε φοιτητές, χρήματα για λόγους υγείας);
Για  αυτή την περίπτωση αρμόδια θα είναι η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Οι πιστωτικές κάρτες ξένων τραπεζών θα χρησιμοποιούνται κανονικά;
Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες ξένων τραπεζών εφόσον έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό θα χρησιμοποιούνται κανονικά. Για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες ξένων τραπεζών που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα ισχύει ό,τι και για τις κάρτες των ελληνικών τραπεζών.
Οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά; Θα μπορέσω να πάρω τα χρήματά μου;
Οι συντάξεις θα πιστώνονται κανονικά στους λογαριασμούς.  Οι αναλήψεις θα γίνονται με βάση το ημερήσιο όριο.
Η μισθοδοσία θα καταβάλλεται κανονικά;
Ναι, εφόσον ο εργοδότης καταβάλλει τη μισθοδοσία με ηλεκτρονικό τρόπο.

Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου "το κλείσιμο των τραπεζών μπορεί να έχει μικρότερη ή μεγαλύτερη διάρκεια". Σε ό,τι αφορά τους ξένους τουρίστες, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, αφού θα μπορούν να κάνουν κανονικά αναλήψεις, εφόσον έχουν κάρτα ξένης τράπεζας. 

Επίσης, προβλέπεται ότι δεν θα οφείλεται τόκος υπερημερίας για τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας σε ότι αφορά απαιτήσεις που καθίστανται απαιτητές στο διάστημα αυτό. 

Αναστέλλονται για το ίδιο διάστημα οι προθεσμίες λήξης, εμφάνισης και πληρωμής αξιογράφων (επιταγές), καθώς και οι δικαστικές προθεσμίες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους θα μπορούν να εγκρίνονται κατά τη διάρκεια της αργίας συναλλαγές, που κρίνονται αναγκαίες για την διαφύλαξη ενός δημοσίου ή κοινωνικού συμφέροντος όπως π.χ. η πληρωμή ιατρικών εξόδων στο εξωτερικό ή η εισαγωγή φαρμακευτικών ειδών. 

Εξαιρούνται οι συντάξεις

Θετική είναι η απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση για τις συντάξεις. Όπως αναφέρεται στην Πράξη Νομοθετική Περιεχομένου, η οποία πήρε ΦΕΚ στις 2.00 τα ξημερώματα, η καταβολή των συντάξεων εξαιρείται από τους περιορισμούς στις συναλλαγές. "Οι διοικήσεις των τραπεζών θα ανακοινώσουν τον τρόπο καταβολής των συντάξεων και τα υποκαταστήματα που θα λειτουργούν για αυτό το σκοπό".

Ξένες τράπεζες στην Ελλάδα
Κλειστά από σήμερα έως και την 6η Ιουλίου θα παραμείνουν και τα υποκαταστήματα των ξένων τραπεζών στην Ελλάδα. Επίσης, κλειστό θα παραμείνει και το Ταμείο Παρακαταθηκών. 

Ποιες συναλλαγές θα γίνονται
- Χωρίς περιορισμούς θα γίνονται οι συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες (ανάλογα το όριο) για πληρωμή στο εσωτερικό, δηλαδή για πληρωμές με πίστωση λογαριασμού που διατηρείται στην Ελλάδα.

- Οι συναλλαγές με προπληρωμένες κάρτες θα γίνονται κανονικά αποκλειστικά και μόνο για το ποσό που εμφανίζονταν ως υπόλοιπο στην κάρτα πριν από την έναρξη της τραπεζικής αργίας. Δεν θα εκδοθούν νέες προπληρωμένες κάρτες. 

- Οι συναλλαγές μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής ή διά της τηλεφωνίας για πληρωμές στο εσωτερικό της χώρας.

- Αναλήψεις μετρητών με κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό (δηλαδή είναι ξένων τραπεζών) από τα ATMs. Περιορισμοί στα όρια ανάληψης αυτών των καρτών μπορούν να καθορίζονται με απόφαση του υπουργού Οικονομικών. 

Δεν μπορεί να γίνει, πλην των παραπάνω, καμία άλλη τραπεζική συναλλαγή. 

Το παρασκήνιο
Η αντίστροφή μέτρηση για το κλείσιμο των τραπεζών και των κεφαλαιακών ελέγχων ξεκίνησε το Σάββατο αργά το απόγευμα στην συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι. 

Οι πληροφορίες του euro2day αναφέρουν ότι η ουσία της συζήτησης ήταν η ανάγκη λήψη μέτρων με στόχο την προστασία του τραπεζικού συστήματος. 

Η επόμενη πράξη ήταν η απόφαση της ΕΚΤ χθες το μεσημέρι όπου επί της ουσίας έκλεισε την στρόφιγγα της ρευστότητας του ELA και δρομολόγησε τις εξελίξεις.

Αμέσως μετά στην Αθήνα ξεκίνησε ένας μαραθώνιος συσκέψεων, συζητήσεων μεταξύ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και των προέδρων και διευθύνοντων συμβούλων των τραπεζών (Πειραιώς, Εθνική, Alpha Bank, Eurobank, Attica Bank). 

Οι διαθέσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένα κυβερνητικά στελέχη αντιδρούσαν έντονα στο κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή capital controls μεταξύ των οποίων και ο υπουργός των Οικονομικών. 

Η απόφαση για την κήρυξη της τραπεζικής αργίας (bank holiday) ελήφθη από το υπουργικό συμβούλιο, με στόχο τη διασφάλιση της σταθερότητας των ελληνικών τραπεζών, συγκεκριμένα την αποφυγή της κατάρρευσή τους σε περίπτωση bank run.

Οι τράπεζες βρέθηκαν μετά την ανακοίνωση του Δημοψηφίσματος αντιμέτωπες με το "φονικό κοκτέιλ" της λιγοστής ρευστότητας του Έκτακτου Μηχανισμού (ELA) μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να διατηρήσει το όριό του στα επίπεδα της προηγούμενης Παρασκευής και της αυξανόμενης αιμορραγίας από τους καταθέτες, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα απέσυραν τις καταθέσεις τους, ενώ το Σαββατοκύριακο άδειασαν, κυριολεκτικά, τα ATMs σε ολόκληρη την χώρα. 

Φαινόμενο που εντάθηκε, χθες, το βράδυ μετά την επίσημη ανακοίνωση της εξαήμερης αργίας με ταυτόχρονη επιβολή capital controls στις αναλήψεις μετρητών.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/06/capital-controls_29.html

Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ

 
Η 25η Ιουνίου 2015 θα καταγραφεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος, ως η

ημέρα που στο ελληνικό κοινοβούλιο διαπράχθηκε ένα στυγερό έγκλημα κατά του

Έθνους των Ελλήνων...
172 δούλοι Βουλευτές της Νέας Τάξεως Πραγμάτων – μεταξύ

αυτών και ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις - ψήφισαν στην Ολομέλεια της

Βουλής τον κώδικα παραχώρησης της ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες, αφού

πρώτα το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είχε πάρει την κατά πλειοψηφία έγκριση από την

αρμόδια διακομματική Επιτροπή της Βουλής.

Αμέσως μετά την έγκριση του σχετικού νομοσχεδίου από την Επιτροπή της

Βουλής, με την πολιτική ιδιότητα του επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού στο

κόμμα “Ελλήνων Πολιτεία”, ο υπογράφων εξέδωσε (12 Ιουνίου 2015) το παρακάτω

Δελτίο Τύπου:

«Ο θυμόσοφος λαός μας, αναφέρει: “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”.

Η οικονομική κρίση που μαστίζει την Πατρίδα μας, ως αποτέλεσμα της εφαρμογής

των Μνημονίων, έχει δημιουργήσει στην πενταετή διάρκειά της εκατόμβες νεκρών

συνελλήνων, οι οποίοι δεν άντεξαν τον εξευτελισμό της προσωπικότητάς τους και

έθεσαν τέλος στη ζωή τους.

Έχει οδηγήσει χιλιάδες οικογένειες στην ανέχεια και τον αποκλεισμό τους από τη

ζωή. Την ελληνική επιχειρηματικότητα στον πλήρη αφανισμό. Τη ραχοκοκαλιά της

κοινωνίας μας, τους νέους ανθρώπους σε αναζήτηση ελπίδας στο εξωτερικό.

Ωστόσο, ετούτη την ίδια ώρα, κάποια σταλινικά κυβερνητικά απολιθώματα, υπηρέτες

της ΝΤΠ βρήκαν την ευκαιρία να μεταλλάξουν το Έθνος των Ελλήνων.

Έτσι, έφεραν προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής νομοσχέδιο για την

απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.

Και βεβαίως, δεν μας δημιουργεί εντύπωση το γεγονός της υπερψήφισης του

νομοσχεδίου από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Ούτε πως το ΚΚΕ δήλωσε “παρών”.

Ούτε πως επιφυλάχθηκαν για να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια, η ΝΔ και το

“Ποτάμι”. Μας δημιουργεί όμως, αλγεινή εντύπωση η στάση του κυβερνητικού

εταίρου, του κόμματος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”.

Τα ήξεις-αφήξεις δεν ταιριάζουν σε ένα πατριωτικό κόμμα όπως θέλουν να λέγονται

οι ΑΝ.ΕΛ.

Πριν λοιπόν, από την οριστική μετάλλαξή τους σε ένα ακόμη δεκανίκι του

Συστήματος, έχουν την υποχρέωση να καταψηφίσουν στο σύνολό τους στην

Ολομέλεια, αυτό το Εθνοκτόνο νομοσχέδιο που αποτελεί τη νέα κερκόπορτα του

Γένους μας, δείχνοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο ψήγματα πατριωτικής συνείδησης.

Το κόμμα της “Ελλήνων Πολιτεία” είναι αναφανδόν κατά της χορήγησης ιθαγένειας

στους αλλοδαπούς.

Γιατί, άλλο η υπηκοότητα και άλλο η ιθαγένεια.

Η ιθαγένεια δεν παραχωρείται!!».

Έτσι, προφανώς εισακουστήκαμε και στην Ολομέλεια της Βουλής την

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 το κόμμα των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”, τελικά καταψήφισε

επί της αρχής το Εθνοκτόνο νομοσχέδιο, το οποίο υπερψήφισε και το “Ποτάμι” – το

κόμμα των Μερκελιστών – συντασσόμενο με το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Όμως, στην προκειμένη περίπτωση έχουμε “κυβερνητική ασάφεια”, από τη

στιγμή που το ένα από τα δυο κόμματα που είναι στην κυβέρνηση και δημιουργεί την

κοινοβουλευτική πλειοψηφία (ΑΝΕΛ) καταψηφίζει, όχι το οποιοδήποτε νομοσχέδιο,

αλλά ένα σημαντικό νομοσχέδιο για την Πατρίδα που ήταν “κόκκινη γραμμή” για τον

Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ. Και γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, το κόμμα της

Αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΝΔ) έθεσε θέμα δεδηλωμένης στην κυβέρνηση!!

Επιπρόσθετα, εγείρονται πολλά ερωτήματα από όσα είπε ο Υπουργός Εσωτερικών

της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην αγόρευσή του την προηγουμένη στη Βουλή,

όταν δεν έθεσε θέμα εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, ξεκαθαρίζοντας πως η

προσπάθεια γίνεται με βάση την αρχή της ευρύτερης σύμπλευσης, ενώ η

κυβερνητική συνεργασία δεν βασίζεται σε “ντοκουμέντο προγραμματικής

πλατφόρμας”!!

Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά ο “μαρτυριάρης” Νίκος Βούτσης, τι μας

αποκάλυψε!! Πως ο Πάνος Καμμένος δέχθηκε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση με

το ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να του έχει επιβάλλει τις “κόκκινες πατριωτικές γραμμές” που

αποτελούσαν προεκλογική του δέσμευση προκειμένου να ψηφισθεί και να

συμμετάσχει στη νέα Βουλή που θα προέκυπτε από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

2015. Όταν και έλαβε το 4,75% του ελληνικού λαού!! Δεν έθεσε λοιπόν, ως

προαπαιτούμενα συμμετοχής του κόμματός του στην κυβέρνηση, αυτές τις “κόκκινες

πατριωτικές γραμμές”; Kι αν τις έθεσε, εκ του αποτελέσματος της ψηφοφορίας

προκύπτει πως προδόθηκε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ!! Άρα, υπάρχει και παρα-

υπάρχει τεράστιο ζήτημα δεδηλωμένης της κυβέρνησης!! Έτσι, θα περιμένουμε να

δούμε τι θα πράξει ο Πάνος Καμμένος!! Θα συνεχίσει να στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ, από

τη στιγμή που πέρασε αυτό το Εθνοκτόνο νομοσχέδιο με τις Μνημονιακές ψήφους

του ΠΑΣΟΚ και του “Ποταμιού”; Θα εξακολουθήσει να μετέχει της δικομματικής

κυβέρνησης, που από εδώ και στο εξής θα υφίσταται λόγω της στήριξής της από τα

δυο παραπάνω Μνημονιακά κόμματα; Τα οποία, εάν το παιχνίδι δεν είναι σικέ, θα

μπορούσαν να ρίξουν την κυβέρνηση, καταψηφίζοντας το παρόν νομοσχέδιο.

Αντιθέτως, ΠΑΣΟΚ και “Ποτάμι” έδωσαν διάρκεια ζωής σ΄αυτήν την κυβέρνηση!!

Ωστόσο, σήμερα μετά από αυτή την πολιτική εξέλιξη, θα πρέπει άμεσα το

κόμμα των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” να άρει τη στήριξη της κυβέρνησης!! Θα

πρέπει να δείξει πως πράγματι ήταν και εξακολουθεί να είναι ο θεματοφύλακας των

Εθνικών θεμάτων για την Πατρίδα. Πως είναι το μόνο κόμμα που κάνει μετεκλογικά,

όσα υποσχέθηκε προεκλογικά. Πως η συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση δεν

ήταν η υλοποίηση ενός καπρίτσιου – υπουργός Αμύνης - που επί πολλά χρόνια

διακατείχε τον αρχηγό του κόμματος, όπως ισχυρίζονται οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Από πλευράς μου να θυμίσω στον Πάνο Καμμένο, όταν συζητούσα με τον

ίδιο στα κεντρικά γραφεία στη Συγγρού, για την συνεργασία του κόμματος “Ελλήνων

Πολιτεία” αλλά και τη δική μου με τους ΑΝΕΛ, αμέσως μετά τις διπλές εκλογές του

2012 (Ιούνιο-Ιούλιο), εκτιμούσα πως σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν πρώτο κόμμα στις

προτιμήσεις των Ελλήνων ψηφοφόρων. Και ίσως, ήμουν από τους πρώτους που τον

προέτρεψε σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν θα έρχονταν νέες εκλογές.

Προκειμένου να αποτρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ από την υλοποίηση εκείνων των πολιτικών

θέσεών του, που για τους ΑΝΕΛ ήταν “κόκκινες αδιαπραγμάτευτες γραμμές”. Αυτό

θα το επιτύγχανε ως ισότιμος εταίρος σε μια κυβέρνηση συνεργασίας. Και ισότιμος

εταίρος γίνεσαι όταν καταλαμβάνεις στις εκλογές περί το 15% των ψήφων του

εκλογικού Σώματος. Και αυτή η προοπτική ήταν εφικτή!! Δυστυχώς όμως, λάθη,

παραλήψεις, οράματα μικρού βεληνεκούς, ανοργανωσιά και θεσμική παραβατικότητα

των Βουλευτών, έφεραν τον Ιανουάριο του 2015, ποσοστό μόνο 4,7%. Γι΄ αυτό

άλλωστε δεν υπήρξε συνεργασία μας, παρ΄ ότι οι επαφές επαναλήφθηκαν και στα

τέλη του 2012!!


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Μετά τις συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου Χάρη Γεωργιάδη κατά της Ελλάδας για την τακτική της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές...
αλλά και την ανεκδιήγητη δήλωση «Πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο με τις μητέρες-πατρίδες του Κύπριου προέδρου Νίκου Ανα(ν)σταδιάδη προ ημερών, εχθές στο Eurogroup η κυπριακή κυβέρνηση προκάλεσε νέο επεισόδο κατά της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα αρνήθηκε να υποστηρίξει το ελληνικό αίτημα για παράταση του προγράμματος της δανειακής σύμβασης, τάχθηκε υπερ των θέσεων των σκληρών της ευρωζώνης κατά της Ελλάδας και στο τέλος μίλησαν «ύπουλα» για «ανάγκη να βρεθεί λύση για παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ», κάτι που φυσικά δεν τίθεται ως θέμα από κανέναν πέρα από τα γνωστά κόμματα-συνεργάτες (ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΔΟΚ) των δανειστών στην Ελλάδα.

Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς ότι η στάση της Ελλάδας υπονομεύει την παραμονή της στο ευρώ και άρα είναι »ανάγκη να βρεθεί λύση για παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ»!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πισώπλατο κτύπημα στην μητέρα-Ελλάδα από την κυπριακή κυβέρνηση και με το θέμα αυτό θα πρέπει να ασχοληθεί άμεσα η Αθήνα μόλις λήξει η αναταραχή.

Επειδή η στάση της κυβέρνησης Ανασταδιάδη, ειδικά σήμερα, λίγο απέχει από το να χαρακτηριστεί ως «προδοτική», αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε διαρροή (αφού είχαν το θράσος να υπογράψουν τα αντίθετα από αυτά που ζητούσε η Ελλάδα), στην οποία υποστήριζαν ότι «Πρόκειται για μια περιγραφική ανακοίνωση για τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – θεσμών και στην ανακοίνωση αναφέρεται η θέση των θεσμών ότι η Ελλάδα διέκοψε τη διαπραγμάτευση»!

Και εν συνεχεία είχε το θράσος ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης, Νίκος Χριστοδουλίδης να δηλώσει ότι «Υπέρ των ελληνικών θέσεων τάχθηκε στο σημερινό Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Χάρη Γεωργιάδης»!

Δυστυχώς όχι απλώς έχουν μτεαβληθεί σε τσιράκια του Σόιμπλε, αλλά υπονομεύεουν το ενιαίο και αδιαίρετο του Ελληνισμού.



πηγή: pentapostagma.gr

"Κλεμμένο" το : «ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος» του Τσίπρα :)

Την φράση που χρησιμοποίησε στο χθεσινό του διάγγελμα ο Α.Τσίπρας («ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος» ) την είχε πει ο ...






Φραγκλίνος Ρούσβελτ κατά την τελετή ορκωμοσίας του το 1932

(the only thing we have to fear is...fear itself ).

Στον ΣΥΡΙΖΑ αγαπούν πολύ ...Ρούσβελτ :




 
http://kolotoubes.blogspot.gr/2015/06/blog-post_29.html

Ο ALEXIS TEXAS KAI O ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣ

 
Να γιατί δεν συνέλαβαν χθες τον πραξικοπηματία Στουρνάρα και τη Χούντα των Τραπεζιτών

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον αμερικανόπαιδα ALEXIS TEXAS και τον «ενθάρρυνε» να συνεχίσει να εργάζονται για την επίλυση της κρίσης χρέους, εν όψει του δημοψηφίσματος και του τόνισε ότι η Αθήνα πρέπει πρώτα να δεσμευτεί για «μεταρρυθμίσεις» και μετά όλες οι πλευρές να συζητήσουν για μια πιθανή ελάφρυνση του χρέους.
Ο Αμερικανός υπουργός, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του ALEXIS TEXAS να αποδεχθεί το πραξικόπημα του Σουρνάρα για κλείσιμο των τραπεζών και έλεγχο κεφαλαίων.
«Το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών ζήτησε από την Ελλάδα να συνεργαστεί στενά με τους διεθνείς εταίρους της σχετικά με τον προγραμματισμό μιας τραπεζικής αργίας και ελέγχων κεφαλαίων, όπως απαιτείται», ανέφερε η ανακοίνωση του Τζακ Λιου, που ξεφτίλισε τον αριστερό αμερικανόπαιδα.
Εκείνοι τον διόρισαν , εκείνοι του έδωσαν την εντολή και σε εκείνους υπάκουσε. Game is over.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλης, υιοθετώντας το μότο της Δωροθέας , «όπου υπάρχει βούληση, υπάρχει τρόπος», έγραψε, ότι η έκτακτη (συμβουλευτική) Σύνοδος Κορυφής μπορεί να οδηγήσει σε έντιμο συμβιβασμό.
Να που οι πρωθυπουργοί από "σύμβουλοι" του Βάιντμαν θα μαγκέψουν ξαφνικά.
 Εν τω μεταξύ, οι «αγορές» περιμένουν τις  πειστικές «πολιτικές αποφάσεις».
Η πτώση είναι ακόμα σχετικά μικρή και «διερευνητική». Το απόγευμα θα δείξει με το άνοιγμα της Νέας Υόρκης, αλλά μετά την 1η Ιουλίου θα πάει για πολύ πάνω ή για πολύ κάτω.
Προς το παρόν, ο γερμανικός DAX καταγράφει πτώση 4,26% και ο γαλλικός CAC 40 κινείται πτωτικά κατά 4,17%. Περιμένουν το plan B, αν και ορισμένοι, έχουν ήδη προεξοφλήσει τα αποτελέσματα, και πούλησαν. Στις ασιατικές αγορές, ο Nikkei έκλεισε με -2,9%, και το Χονγκ Κόνγκ με -2,61, ενώ υπό πίεση βρίσκονται και τα συμβόλαια των εμπορευμάτων, στον απόηχο της πτώσης του ευρώ, ενώ οι αποδόσεις των ομολόγων των «συναδέλφων φτωχών», (πορτογαλικά, ιταλικά και ισπανικά) ανέβαιναν λίγο. (κατά 30-35 μονάδες βάσης).


http://deltio11.blogspot.gr/2015/06/alexis-texas-kai-o.html

Ντίξον: Η Ελλάδα έχει 14 εκατ. κάρτες – Δεν φτάνουν τα λεφτά για 6 μέρες αναλήψεων 60 ευρώ [photo]

Ο Ούγκο Ντίξον του Reuters μέσω Twitter έκανε ανάλυση των χρεωστικών καρτών που υπάρχουν στην Ελλάδα και του ορίου ανάληψης μετά τα capital controls...

Ο αρθρογράφος του πρακτορείου τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι ελληνικές τράπεζες έχουν δώσει 14 εκατομμύρια κάρτες σε πολίτες, κάτι που σημαίνει ότι με όριο ανάληψης 60 ευρώ το μέγιστο ποσό που μπορεί κάθε μέρα να βγαίνει από τις τράπεζες είναι τα 840 εκατ.ευρώ.

Με δεδομένο, όπως είχε πει νωρίτερα ο Ντίξον ότι η Ελλάδα έχει διαθέσιμα 3 δισ.ευρώ ακόμη στις τράπεζες της μετά την μη αύξηση του ELA από την ΕΚΤ, δεν θα μπορούν οι ελληνικές τράπεζες να δίνουν για πολλές ημέρες χρήματα και δεν θα αντέξει το τραπεζικό σύστημα για πολύ ακόμη. Με την ελπίδα, όπως λέει ο Ντίξον, ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα παίρνουν χρήματα κάθε μέρα από όλες τις κάρτες τους.

 
 
http://grafologoi.blogspot.gr/2015/06/14-6-60-photo.html

Ο Άνθιμος δήλωσε ότι θα ψηφίσει «ναι» – Δείτε πώς αντέδρασε το ποίμνιο (βίντεο)

Αν και κανονικά οι παπάδες δεν πρέπει να κάνουν πολιτική, όταν βρίσκονται μέσα στους ναούς, ο μητροπολίτης Άνθιμος δεν καταλαβαίνει από αυτά.





http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/06/blog-post_778.html

ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΑΛΛΩΝ, ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΑΡΒΑΡΩΝ.

 

Να μάθεις και να μην ξεχάσεις ποτέ…… «Η Ελλάδα μας είναι αυτή που έδωσε τον πολιτισμό ύπαρξης και ταυτότητα στην Ευρώπη» και όχι αυτό που πιστεύεις όπως μας είπες «Η Ευρωπαϊκή ταυτότητα είναι κατάκτηση για την χώρα μας»




http://www.scribd.com/doc/

Olympia 2014 : Γιάννης Βαρουφάκης: Το δεκανίκι των διεφθαρμένων και της κυβέρνησης, με τις μισές αντιγραφές.


20140322-003905.jpg

Posted by olympiada στο Μαρτίου 22, 2014

Ο κύριος Βαρουφακης συνεργάστηκε και στήριξε ότι πιο πρόστυχο εχει περάσει απο την Ελληνική πολιτική σκηνή και τα πέριξ. Απο συνέταιρος με τον Γιαννο Παπαντωνίου, μάρτυρας υπεράσπισης του «Ανδρικου» Παπανδρεου, «εκτιμητής» του καταδικασμενου απατεώνα Σόρος. Πιθανότατα επειδή όντως εχει τον λαμογιομαγνήτη, δεν έχουμε στοιχεία ότι αμείβεται για αυτές του τις δράσεις.
Αυτο όμως που ειναι πραγματικά εξοργιστικό, ειναι οι οικονομικές…
σοφιστείες που δολίως αφήνουν στο απυρόβλητο τη ναζιστικη συμμορία του ΔΝΤ. Δεν μπορεί κύριε Βαρουφάκη να εμπνέεσαι απο μελέτες του Ολυμπια αλλά να τις παρουσιάζεις πετσοκομμένες «ξεχνώντας» να αναφερθείς στο ΔΝΤ.
Να μιλάς για Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη και Βερολίνο, αποκρύπτοντας τα 7 δις που πρέπει να πληρώσει το παπανδρεισταν στον διεφθαρμένο, εγκληματικό οργανισμό το 2014… Εκ των οποίων, το 1,52 δις, αναφέρεται σε ακουρευτα ομόλογα στα χέρια των κοράκων του ΔΝΤ, που έχοντας εσωτερική πληροφόρηση απέκτησαν στο Discount.
Κόρακες όπως ο γαμπρός Κλίντον και ο Σορος. Φίλοι του Παπανδρέου, του δικού σου φίλου. Κύριε Βαρουφάκη τι είστε; Αμισθος θαυμαστής του ΔΝΤ;

Ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια ....όπως το παρακάτω.

  1. Μαρτίου 22, 2014 στις 8:21 πμΚάποτε λέγαμε σαρκάζοντας, ότι αν στην πλατεία της πόλης σου φωνάξεις, »κ.Πρόεδρε»,
    είναι βέβαιον ότι σχεδόν τα μισά κεφάλια θα γυρίσουν προς το μέρος σου, να δούν αν τους φώναξες.
    Σήμερα, αν φωνάξεις »κ.Οικονομολόγε» στην ίδια πλατεία, μην αμφιβάλεις καθόλου,
    ότι θα γυρίσουν περισσότερα απ΄τα μισά κεφάλια. Αν δε πρίν την ιδιότητα, προσθέσεις ως γαρνιτούρα
    και τον τίτλο »κ.Καθηγητά», δεν αποκλείεται να γυρίσουν ακόμη περισσότερα.
    Έγιναν κι αυτοί, σαν τις απόψεις και τις @@@πίδες. Ο καθένας, διαθέτει κι από μια.
    Όσο για τον εν λόγω κ.Μπαρούφα, ας μάθουμε επιτέλους να διακρίνουμε τι ψωνίζουμε και ιδιαίτερα, από ποιούς.
    Μέντωρ του Γεωργίου του Β’, του και ΜΙΚΡΟΥ αποκαλούμενου, είδε το μαγαζί να βαράει κανόνι και την έκανε
    για την παραδίπλα κουρελού.
    Έτσι κι αλλιώς μετά το κανόνι, η αποχαυνωμένη πελατεία , στις παρυφές αυτής της μαδημένης κουρελούς,
    ξεροσταλιάζει -(προσμένοντας ίσως, κάποιο θάμα)-.
    Σέρτικο με P.H.D.





     ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η Πλεμπάγια* του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ»

Κατάλαβες μαλάκα Έλληνα; Σου κλείσανε 3 εργοστάσια ζάχαρης, (λόγω κρατικών επιδοτήσεων και «ανταγωνισμού») , όπου δούλευαν χιλιάδες εργαζόμενοι και πουλούσαν τη σοδειά τους χιλιάδες αγρότες... ...για να εισάγουμε ζάχαρη από την (ανταγωνιστική) ... Γερμανία!

* Άλλο Πλέμπα, και άλλο το υποτιμητικό πλεμπάγια, (μετάφραση από το βενετικό plebagia), που σημαίνει ο όχλος, ο συρφετός, ο λαουτζίκος, ο κοσμάκης, οι πληβείοι.
 
 
http://deltio11.blogspot.gr/2015/06/blog-post_488.html

ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΕΠΤΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ!

ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ !
Άνθρωποι με μπουφάν, σακάκια, πουλόβερ !!! Μέσα στο κατακαλόκαιρο;;; !!!
Άνθρωποι με μπουφάν, σακάκια, πουλόβερ !!! Μέσα στο κατακαλόκαιρο;;; !!!
Γεωργία Βαγενά ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ;;;;;;;;;;;;;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;;;
Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ… ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΕΙΣ…. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΜΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ!
ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ !!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΕΠΤΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ !
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΕΠΙΣΤΟΛΗ-»ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΜΕ «τσιπάκι»
[ Ανθρωπιστική Κρίση – Η ελληνική κυβέρνηση επιβεβαιώνει τα σχέδιά της να:
• Αντιμετωπίσει ανάγκες που δημιουργούνται από την απόλυτη φτώχεια (ανεπαρκής πρόσβαση σε τροφή, στέγη, υπηρεσίες υγείας και βασική παροχή ενέργειας) με ιδιαίτερα στοχευμένα μη-χρηματικά μέτρα (πχ κουπόνια σίτισης)
• Κάτι τέτοιο θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι βοηθητικός στην αναδόμηση της δημόσιας διοίκησης και της καταπολέμησης της γραφειοκρατίας/διαφθοράς (πχ η έκδοση της έξυπνης Κάρτας Πολίτη που θα μπορεί να χρησιμοποιείται σαν ταυτότητα, στο ΕΣΥ, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα πρόσβαση στο πρόγραμμα σίτισης κλπ)
• Αξιολογήσει το πιλοτικό πρόγραμμα Εγγύησης Ελάχιστου Εισοδήματος με προοπτική να εφαρμοσθεί σε εθνικό επίπεδο.
• Διασφαλίσει ότι η μάχη ενάντια στην ανθρωπιστική κρίση δεν θα έχει αρνητική δημοσιονομική επίπτωση». ]


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

Schäuble ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ»… ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ! ΓΙ” ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ !

EUROGROUP. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ Ο… ΜΠΑΡΟΥΦ (ΑΚΗΣ) ΚΙ Ο ΑΛΕΞ (ΗΣ)… ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!

ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ «ΥΠΕΡΟΧΟΙ» ! ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ MEMORANDUM(ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦ-ΑΚΗ! ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ EFSF ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ… «ΜΑΓΚΑ»!

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΗΕ 68/304 (17/9/2014). Η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους αποτελεί ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ενός κράτους. ΩΡΕ ΣΚΥΛΙΑ ΑΤΑΪΓΑ ΤΟΥ SOROS ΚΑΙ ΤΟΥ ROTHSCHILD, ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ ΑΝΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ ΨΥΛΛΕ…

ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Bretton Woods. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

11698651_1036760403030189_7519420336012961215_n
 

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΔΕΙΤΕ ΤΑ «ΜΕΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ( «Θεσμοί» και κυβέρνηση ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=16295

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ 28/6/2899 (βίντεο-φωτο)


 
11666146_10207384344716604_3462724195500188650_n11215048_10207384341396521_6604525289828251663_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=16298

Δημοψήφισμα και άρθρο 120 του Συντάγματος. – Εσχάτη προδοσία – Eκλογές – 600 Δις $ (στο σχόλιο)

11667351_10203068174425062_521874219767087015_n 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ
Γνωρίζετε επίσης, ότι τα Δημοψηφίσματα και οι εκλογές που διεξάγονται εν μέσω κατοχής και έσχατης προδοσίας, ανεξάρτητα των θεμάτων που εκείνα περιλαμβάνουν, σκοπό έχουν την νομιμοποίηση της κατοχής και της προδοσίας της χώρας. Καθώς θα πρέπει πρώτα να εκδικαστεί η προδοσία της χώρας η οποία με επίσημη σχετική δικογραφία εκκρεμεί στην Βουλή και κατόπιν να διεξαχθεί το όποιο δημοψήφισμα ή οι όποιες εκλογές. To εν λόγω Δημοψήφισμα που εν μέσω κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός κ.Τσίπρας Αλέξης στις 27/06/2015 είναι καταδικαστέο από το ίδιο το Σύνταγμα και από το άρθρο 120 του Συντάγματος και είναι εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας! 
Καλούμε επιπλέον επί προσωπικού την Πρόεδρο της Βουλής κυρία Κωνσταντοπούλου Ζωή να μας εξηγήσει επακριβώς και εγγράφως: Στον πρώτο λόγο μετά την εκλογή της ως Πρόεδρος Βουλής στις 06/02/2015 μέσα στο κοινοβούλιο όταν αναφέρθηκε στο Άρθρο 120 τι ακριβώς εννοούσε! Διότι το Άρθρο 120 του Συντάγματος έχει δυο όψεις! Από την μία όψη είναι το έσχατο όπλο του λαού ενάντια στην κατάλυση της δημοκρατίας λόγω της παραβίασης του Συντάγματος δηλαδή ενάντια στην εξουσία που σφετερικά εν μέσω κατοχής ασκείται στον λαό και η άλλη όψη είναι το εργαλείο κατοχικής εκτελεστικής εξουσίας που χρησιμοποιείται δόλια και ενάντια στους πολίτες για την αποδοχή του εγκλήματος μέσω των εκλογικών δικαιωμάτων τους.
ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ; ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!
…………………………………………………
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ: ΚΑΚΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 600δις$ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΡΑΞΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
ΤΟ… ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΕ «ΓΕΦΥΡΑ» (ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦEUROGROUPΑΚΗ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ (όπως είχε πει και ο δρακουμέλ-Μητσο-Τάκης πριν πολλά χρόνια)…
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΟ ΜΕΡΜΗΓΚΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ Τ” ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ…
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΓΙΑ ΤΟ Τ.Χ.Σ.
Τ.Χ.Σ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ! Η Ε.Ε., ΤΟ Δ.Ν.Τ., Η Ε.Κ.Τ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ!
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ !
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.
ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.! ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !
Βίκυ Χαραλάμπους: Δείτε τις ενέργειες που έγιναν από την ΤτΕ για την, όπως την ονόμασαν…, » οικονομική «εξυγίανση» των Τραπεζών.
7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ!
ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 200 ΕΤΩΝ
Εσύ που λες ότι δεν έχει ο Αρτέμης Σώρρας χρήματα και που είναι τα χρήματα, προφανώς και δεν μελέτησες και δεν άκουσες τίποτα…
…………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=16303

Από... την πίσω πόρτα του Μαξίμου φεύγουν τα Κυβερνητικά στελέχη


Μπορεί στο… έμπα ο Δημήτρης Στρατούλης να είπε "oύτε θα κλάψουμε ούτε θα φοβηθούμε" όμως στο... έβγα και μετά από τις εξελίξεις με την εξαήμερη τραπεζική αργία και τα capital controls επέλεξε να φύγει από την πίσω πόρτα του Μαξίμου.
Και δεν ήταν ο μόνος… Και οι Κατρούγκαλος, Λαφαζάνης και Καμμένος αποχώρησαν από τη συνεδρίαση από την πλαϊνή πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, αποφεύγοντας να βρεθούν ενώπιον των δημοσιογράφων που περίμεναν στην κεντρική πόρτα για μια δήλωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες (σ.σ που βγαίνουν με το σταγονόμετρο) κατά τη συνεδρίαση ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί συζητούν τις εξελίξεις μέχρι αυτή τη στιγμή, τα σενάρια της επόμενης μέρας, αλλά και το τι θα συμβεί επί του πρακτέου με τις τράπεζες κλειστές, ανοικτή την διαπραγμάτευση όπως λένε πολλά Κυβερνητικά στελέχη και τον αγώνα δρόμου για το δημοψήφισμα.




parapolitika.gr
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/06/blog-post_829.html

Ακυρο το δημοψήφισμα αν δεν πάρουν μέρος 4 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι…

Akyro-to-dhmopshfisma-an-den-paroun-meros-4-ekatommyria-eggegrammenoi-300x200 
Mία πολύ ενδιαφέρουσα «αριθμητική» παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Ζούλας στην Καθημερινή σχετικά με το δημοψήφισμα.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι το Σύνταγμα προβλέπει ότι για να είναι έγκυρο το δημοψήφισμα, θα πρέπει να λάβει μέρος στην ψηφοφορία τουλάχιστον το 40% των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους.
Τούτο σημαίνει ότι στις κάλπες θα πρέπει να προσέλθουν τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ψηφοφόροι (στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν 6,3 εκατ. πολίτες από τους περίπου 10 εκατ. εγγεγραμμένους).
Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, το Σάββατο ακουγόταν εντόνως η φημολογία ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης –αν το επέλεγαν όλα μαζί– θα μπορούσαν πολύ εύκολα να το απονομιμοποιήσουν προτείνοντας στους ψηφοφόρους τους να απέχουν της διαδικασίας.
Γιατί «πολύ εύκολα»;
Διότι απλούστατα οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χ.Α. δεν υπερέβησαν τα 3 εκατ. στις τελευταίες εκλογές και είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα ψηφίσουν όλοι «όχι» στην επικείμενη διαδικασία.
Στο μεταξύ στην διάρκεια της εβδομάδας η κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπίσει το διαφαινόμενο bank run…

Μην είσαι και τόσο βέβαιος ότι τελικά θα γίνει το δημοψήφισμα - φιάσκο

Ούτε εσύ απελπισμένε συμπολίτη μου, που ψάχνεις εναγωνίως να πιαστείς απ οτιδήποτε σου φαίνεται ότι μυρίζει ελπίδα...

Ούτε κι εσύ φυσικά ξεφωνημένε αυστραλοπίθηκε, που όψιμα ανακάλυψες τις αγαπούλες με την "αριστερά" και πυροβολείς εκφασιζόμενος κατά πάντων.

Το στόχο τους τον πέτυχαν και ήταν να σου διαλύσουν το μυαλό.

Τώρα είσαι πιο έτοιμος από κάθε άλλη φορά να καταπιείς το φασόλι αισθανόμενος περηφάνια γι αυτόν που ξεπούλησε την ελπίδα σου...

Τώρα ξεχειλίζεις ανασφάλεια από την υπερδοσολογία του τρόμου με την οποία ξεκίνησαν να...
σε μπολιάζουν από χθες...

Μετά απ΄ αυτό, θα βγεις πιο πρόθυμος να σκύβεις ακόμη πιο χαμηλά το κεφάλι...

Νομίζεις ανθρωπάκο πως σου παρέδωσαν το κλειδί των αποφάσεων, κι εσύ πρόκειται ν αποφασίσεις για τη ζωή σου... Νομίζεις...

Νομίζεις αλλά δεν αναλογίζεσαι πως σ αυτή την αφέλεια στήριξαν πέντε χρόνια την καταστροφή σου, στο νεοταξίτικο αλεστήρι που στήνουν 40 χρόνια τώρα για να βιώνεις σήμερα αυτό το μοναδικό αίσθημα... Να αισθάνεσαι δηλαδή το κουφάρι σου ν αδειάζει από ζωή, σκε΄ψη, κρίση και αξιοπρέπεια, και να το παραδίδεις άβουλο και προσκυνημένο στα σύγχρονα κρεματόρια της Γκεστάπο.




Κυριάκος Κυριακόπουλος

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/06/blog-post_906.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters