Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΙΔΟΥ ΜΙΑ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ- ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΕΣ

 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ

Από φιλτατο νομικο,

Δεν ξερω εάν ηταν ηθελημενο η δεν ελαβαν υπ οψιν τους ορισμενες σημαντικότατες «λεπτομεριες», όταν συνετασσαν το Δημοψηφισμα.

Πρεπει να γινουν διορθωσεις και προσθηκες, πριν τεθει στην κριση του Λαου. Ειδικα για το 86 αρθρο του Συνταγματος. 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΤΟ
Διονυσος

Οι ολιγάρχες μας κατέστρεψαν.
Μας έβαλαν στο ευρώ με πλαστά νούμερα.
Μας έβαλαν στο ΔΝΤ με πλαστά νούμερα.
Κατασπατάλησαν τους πόρους της χώρας.
 Το αρθ 86 του Συντάγματος που κατασκεύασαν ο νυν ΠτΔ με τον Αλεβιζάτο και τον Βενιζέλο τους προστατεύει.
 Η λύση μας είναι σε κάθε περίπτωση η ευθανασία
 Δυο περίστροφα κολλημένα στον κρόταφο μας  είναι έτοιμα να εκπυρσοκροτήσουν είτε με ΝΑΙ είτε με ΟΧΙ
 ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης και ο Καμένος, που υποστηριχτήκαν από το παρόν μπλοκ, που άλλα έγραφε κάποτε κι έκανε στροφή 180 μοιρών, λένε ότι είναι έκφραση δημοκρατίας να μας δώσουν το δικαίωμα να επιλέξουμε ποιό από τα δυο περίστροφα θα μας σκοτώσει. Έτσι όλα είναι τέλεια καμωμένα κι αυτοί όλοι οι ένοχοι στο απυρόβλητο.
 Θεωρώ υποτιμητικό να ψηφίσω είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ.
 Το πρώτο μάθημα στη Νομική στο συνταγματικό δίκαιο  είναι ότι μπορείς να ελέγχεις ένα λαό με δημοψηφίσματα δια μέσω κατασκευασμένων διλημμάτων .
 Επειδή αρνούμαι την κοροϊδία, καλώ όλους τους συμπατριώτες μου να στήσουν κάλπες έξω από τα εκλογικά τμήματα, όπως έγινε με την ιδιωτικοποίηση του Νερού στη Θεσσαλονίκη και να ζητήσουν από το λαό να ψηφίσει «ναι» η «όχι» στα έξης:
 

α) Να καταργηθεί το αρ 86 του Συντάγματος άμεσα.
 

β) Να παραπεμφθούν όλοι οι ένοχοι ολιγάρχες στη δικαιοσύνη.
 

γ) Να αναζητηθούν ευθύνες και από τους νυν διαπραγματευτές στο μέτρο που άλλα έλεγαν και υποσχεθήκαν και άλλα κάνουν.
 

δ) Να δημευτούν οι περιουσίες όλων των εμπλεκομένων στις ένοχες κυβερνήσεις.
 

ε) Να επιλεγούν  προσωπικότητες με κύρος που δεν χρημάτισαν πολιτικοί  και δεν άνηκαν κρυφά ή φανερά στην κομματοκρατία  και μαζί με τεχνοκράτες να αντιμετωπίσουν  τους Ευρωπαίους καταπατητές του ευρωπαϊκού δικαίου.

 Τις θέσεις αυτές όσοι θέλουν να ψηφίσουν να τις εσωκλείσουν εντός του φακέλου, αντί για τη φαρσοκωμωδία του Ναι ή του Όχι

Γιατί αγαπητοί συμπολίτες πώς είναι δυνατό σε ζητήματα τόσο τεχνικά που ο μέγας  Βαρουφάκης ο πολυγραφότατος οικονομολόγος δεν κατορθώνει να πείσει , να καλείται να κρίνει την ορθότητα τους η γιαγιά που ακούει μόνο Αυτιά  και να αποφασίσει για το αν θα πεθάνει αξιοπρεπώς ή από την πείνα ;

Αυτό που σας προτείνω είναι η  λαϊκή πρωτοβουλία, η κυρία έκφραση της αληθινής δημοκρατίας χωρίς τα επίθετα του τύπου " άμεση"  που έχουν επινοήσει άνθρωποι του συστήματος
 Μπορείτε μέσω του βιβλίου των προσωπείων, βαρβαριστί Facebook,να το διαδώσετε παντού και έτσι να αποδείξετε ότι η Δημοκρατία έχει δυνατότητες ακόμη και μέσα στο ζόφο του κοινοβουλευτισμού, κάνοντας για πρώτη φορά θετική χρήση της τεχνολογίας.



http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/06/blog-post_959.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters