Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Εκπαιδεύουν 5.000 στρατιωτικούς στο Κιλκίς για καταστολή εξεγέρσεων πολιτών - ΣΑΛΟΣ στο στράτευμα και αναβρασμός στα ΜΑΤ

Γράφει ο Γιώργος Γ. Αδαλής 
Το είχαμε αποκαλύψει πριν πέντε μήνες, είχαμε δημοσιεύσει σχετικό βίντεο! Ο λόγος για την δημιουργία ειδικής μονάδας στο στρατό, με σκοπό την...
καταστολή εξεγέρσεων και επιβολή της τάξης σε πολίτες που διαμαρτύρονται. Τότε είχαν πει ότι όλα αυτά που γράφουμε είναι φαιδρά καθώς και ότι το βίντεο που παρουσιάσαμε αποτελεί μια άσκηση του στρατού στα πλαίσια της Ειρηνευτικής ομάδας, που εκπαιδεύεται για αποστολές σε χώρες του Εξωτερικού!



Πρόκειται για την άσκηση –όπως την είχαν ονομάσει τότε- Καλλίμαχος που έγινε από την 71η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία στο στρατόπεδο «Κορομηλά» στην Αργυρούπολη Κιλκίς.


Φαίνεται ότι προφανώς , η ψυχραιμία έχει χαθεί στη χώρα μας και μπαίνουμε σε μια περίοδο όπου τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν μια απίστευτη αρνητική τροχιά!


Πριν μερικές μέρες, 72 υπαξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού, έλαβαν φύλο πορείας (κοινώς διετάχθησαν) να φύγουν από τις μονάδες όπου υπηρετούσαν σε νησί του Βορείου Αιγαίου και να μεταβούν σε μονάδα στο Κιλκίς!

Προηγουμένως την ίδια διαταγή είχαν λάβει αρκετοί υπαξιωματικοί σε μονάδες της Θεσσαλίας!

Στις τάξεις του Στρατού αυτή τη στιγμή επικρατεί αναβρασμός, διότι όλοι μιλάνε για συγκέντρωση 5.000 ανδρών από όλη την Ελλάδα, σε ένα πρόγραμμα ταχείας εκπαίδευσης σε θέματα καταστολής πολιτών !!!


Μέχρι τα Χριστούγεννα που έρχονται, αναμένεται να εκπαιδευτούν σε κυλιόμενα προγράμματα, 5.000 υπαξιωματικοί του Στρατού Ξηράς.

Μάλιστα στην τελευταία αποστολή από το νησί του Β. Αιγαίου, χρησιμοποιήθηκε υπηρεσιακό μεταγωγικό αεροσκάφος, ενώ ορίστηκε και ημερήσια αποζημίωση 29,95 ευρώ για κάθε υπαξιωματικό!

Το όλο ζήτημα έχει προκαλέσει αναταραχή ΚΑΙ στις δυνάμεις των ΜΑΤ, διότι τους είχαν τάξει λαγούς με πετραχήλια, προκειμένου να δεχτούν να «σαπίσουν στο ξύλο τους αγανακτισμένους». Και φυσικά όλα έμειναν στα λόγια! Καμία υπόσχεση δεν πραγματοποιήθηκε και αυτή τη στιγμή οι άνδρες των ΜΑΤ των 700 ευρώ, έδειραν και έπνιξαν στο χημικό τον κόσμο χωρίς να λάβουν καμία ... από τις υποσχέσεις που έλαβαν.


Με την εξέλιξη αυτή στο Στρατό, οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν εξαγριωθεί και απειλούν με μαζικές αιτήσεις μετάθεσης!!!


Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από πηγές του Στρατεύματος , ανεξάρτητες μεταξύ τους και τα επιβεβαιώνουν πλήρως!

Μένει λοιπόν, η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Άμυνας, να λάβει θέση στο πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα αυτό!
Είναι αλήθεια ή ψέματα όσα αποκαλύπτουν εν ενεργεία στρατιωτικοί;
Κι αν είναι αλήθεια γιατί τα διέψευδαν όταν τα γράφαμε πριν έξη μήνες (συγκεκριμένα από τις 9 Φεβρουαρίου 2011;
Σε τι μπορεί να αποσκοπεί η εκπαίδευση Στρατιωτικών κατά Πολιτών στη χώρα μας;
Περιμένουν κάτι;
Ανατέθηκε στον στρατό υπηρεσία που μετά την Μεταπολίτευση είχε πάντοτε η Αστυνομία;

Μπήκαμε σε περίοδο ... Στρατοκρατούμενης Δημοκρατίας και δεν το ξέρουμε;

Υπήρξαν «εκβιασμοί» κατά υπαξιωματικών ότι αν δεν συμμετέχουν στην εκπαίδευση θα απολυθούν;

Και επειδή κατά τη γνώμη μας, το θέμα είναι το σοβαρότερο που έχει ανακύψει από την Μεταπολίτευση και μετά, θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός!


Αμεσα και πριν να είναι αργά για τη χώρα!!!

 
http://www.adalis.gr/article.asp?id=6590&type=8

Ο στρατηγός «σέρφαρε» και έβγαλε "λαβράκι" υπερκοστολόγησης 1150%!

«Χακί» φέσι που φτάνει το 1150% για προμήθεια του Στρατού σε σύγκριση με τις τιμές της αγοράς αποκάλυψε η έρευνα του Αντιστράτηγου Π. Τσολακίδη. Ο Στρατηγός φαίνεται πως παραξενεύτηκε από τις τιμές που είδε για την Προμήθεια 5 Συστημάτων Τηλεδιάσκεψης (VTC) και είπε να το ψάξει περισσότερο με αποτέλεσμα να ανακαλύψει όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση τιμές πολύ χαμηλότερες στην λιανική στο διαδίκτυο «για τα ίδια ακριβώς υλικά». 


Η ματαίωση του εν λόγω διαγωνισμού ήταν φυσικά μονόδρομος αφού όπως φαίνεται από τον σχετικό πίνακα με τα υλικά το ΓΕΣ θα μπορούσε να αγοράσει με τα ίδια λεφτά 5 φορές τα υλικά που ήθελε!!!
«ΧΑΚΙ ΚΑΠΕΛΟ» ΕΩΣ 1150%!
Τιμη ΠροσφοράςΤιμη στο διαδικτυοΑυξηση
26.953,17 Ευρω6.770 Ευρω300%
2.919.55 Ευρώ715 Ευρώ300%
9.701,76 Ευρώ2.823 Ευρώ 300%
3.550,57 Ευρω1.058 Ευρώ 250%
7229,41 Ευρώ621 Ευρώ 1150%
50354,46 Ευρώ11.987 Ευρώ420%
 Ολόκληρη η απόφαση του Αντιστράτηγου Π. Τσολακίδη, με την παράκληση να ενημερωθεί και η συμμετέχουσα εταιρεία Space Consulting, βρίσκεται εδώ 



defencenet
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/1150.html

Κόλαφος για την Κάνναβη…

Άλλη μία θέση για την Κάνναβη από την Τ. Β.


Εγώ είμαι φαρμακοποιός με μεταπτυχιακό στην τοξικολογία, αλλά και 30 χρόνια εμπειρία. Λοιπόν σε πληροφορώ, ότι ποτέ δεν χρησιμοποιησα κάνναβη για θεραπευτικούς σκοπούς–αντίθετα χρησιμοποίησα μορφίνη [που είναι παράγωγο του οπίου}. Μήπως να το αφήσουμε ελε΄υθερο και αυτό ??--
Εχω όμως δεί πάρα πολλές φορές την επίδραση και τις γνωστές συνέπειες της χρήσης της σε πολλούς.

Η κάνναβη είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη λόγω των επιζήμιων χαρακτηριστικών της, ενώ οι θεραπευτικές της ιδιότητες έχουν πολύ μικρή εμβέλεια- ίσα για να αποτελούν άλλοθι στα σχέδια κάποιων-.
Εχει ψυχότροπο δράση, δλδ επιρρεάζει τον εγκέφαλο, προκαλώντας ψυχώσεις, μειώνοντας την κρίση, την μνήμη και την ικανότητα αντίληψης των πραγμάτων και λήψης αποφάσεων. Αυτά, όσον αφορά τα νέα παιδιά, πολλαπλασιάζονται, ενω προκαλεί και μαθησιακές δυσκολίες. Το κάπνισμά της είναι πιό επικίνδυνο από του τσιγάρου, γιατί περιέχει περισσότερο co και επειδή τον καπνό τον κρατούν περισσότερο, ένα τσιγαριλίκι αντιστοχεί σε 10 τσιγάρα, με επιπτώσεις σε καρδιά, πνεύμονες κ.λ.π.
Ακόμα, για τους νέους αποτελεί τον προθάλαμο για τα σκληρά.
Αυτά με διδάσκει εμένα η εμπειρία μου.
Οσον αφορά το νομοσχέδιο,,εστιάζω σε 2 θέματα.
1]η κυβέρνηση ενδιαφέρεται νάχει τους νέους μαστουρομένους με ελλειπή μόρφωση, ώστε να γίνονται εύκολα χειραγωγούμενοι..σκλάβοι στην γαλέρα των ..” μαφιών” του χρήματος.
2]Με τα προτεινόμενα μέτρα θα κερδοσκοπήσουν πάλι οι μεγαλοπρεζέμποροι, αφού θάχουν πιό πολλά βαποράκια με μικρότερες δόσεις, ώστε να περνούν ως χρήστες, κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά !!
Διότι είδες καμιά πρόβλεψη για κέντρα ενημέρωσης, απεξάρτησης ή φροντίδας σε επίπεδο δήμων ή οτιδήποτε άλλο ??
Α !!και ένα τελευταίο !1ΟΛοι οι αλλοδαποί θα …αθωώνονται ως χρήστες !!!.
olympia.gr

Γεννήθηκε από πόλεμο, άντεξε 1.600 χρόνια, Αρχαία Φαναγορία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά από πυροσβέστης, φυσιοδίφης και γενικώς παλικάρι για όλες τις δουλειές, τώρα και... αρχαιολόγος. Επισκέφθηκε χθες τις ανασκαφές της καταποντισμένης Φαναγορίας, της μεγαλύτερης αρχαιοελληνικής αποικίας στο έδαφος της σημερινής Ρωσίας...βούτηξε μάλιστα με ειδικό εξοπλισμό συνοδεία αρχαιολόγων στα 200 μέτρα και κατά την παράδοση, που θέλει τους Ρώσους ηγέτες υποχρεωτικά τυχερούς, ανακάλυψε στο βυθό και... δύο αρχαίους αμφορείς.

«Κοίτασμα πετρελαίου»
Η υπηρεσία Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάδυσή του στη λεγόμενη και «ρωσική Ατλαντίδα», στον κόλπο του Ταμάν, που διαμορφώνεται στα Στενά του Κερτς, τα οποία ενώνουν την Αζοφική με τη Μαύρη Θάλασσα. Μιλώντας τη γλώσσα που καταλαβαίνει καλύτερα ο Β. Πούτιν, ο επικεφαλής των ανασκαφών καθηγητής Βλαντίμιρ Κουζνετσόφ συνέκρινε τα εν πολλοίς άγνωστα ακόμη μνημεία της περιοχής «με ένα πλούσιο κοίτασμα πετρελαίου, αν και οι αρχαιολογικοί θησαυροί δεν προσμετρώνται με χρήματα· η "κεφαλαιοποίηση" της Φαναγορίας είναι απλώς αστρονομική». Η ξενάγηση του κ. Πούτιν στο χώρο των ανασκαφών ξεκίνησε από τον ταφικό λόφο, που ονομάζεται σήμερα Μπογιούρ-γκαρά και εκτιμάται ότι διαμορφώθηκε τον 4ο αιώνα π.Χ. Η αρχαιολογική σκαπάνη έχει έως τώρα ανασκάψει στρώμα βάθους 7 μέτρων, από το οποίο και προέκυψαν σαφή συμπεράσματα τόσο για τη δομή του οικοδομήματος όσο κυρίως για το ταλέντο των τυμβωρύχων, οι οποίοι έχουν συλήσει σχεδόν εξ ολοκλήρου τους τάφους της περιοχής μέσω ενός περίπλοκου συστήματος «δρόμων», που από μόνοι τους αποτελούν θαύματα της μηχανικής, σύμφωνα με τους Ρώσους αρχαιολόγους.
Το ύψος του λόφου είναι περί τα 10-11 μέτρα και η διάμετρός του 100, ωστόσο οι επιστήμονες δυσκολεύονται να πουν ποιος ακριβώς σημαντικός παράγοντας της Φαναγορίας έχει ταφεί εκεί. Ως επί το πλείστον οι τυμβωρύχοι, που καταλήστεψαν τα μνημεία της περιοχής, ήταν Γενουάτες του Μεσαίωνα, οι οποίοι έφθαναν στο Ταμάν μέσω της Κριμαίας. «Ας τα φορτώσουμε όλα στους Γενουάτες κι ας κλείσουμε την υπόθεση» σχολίασε ο Β. Πούτιν, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική διάθεση και δήλωνε παντού ότι επισκέπτεται την περιοχή με την ιδιότητα του προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Ρωσικής Γεωγραφικής Εταιρείας, που χρηματοδοτεί τις ανασκαφές κι έχει γνωρίσει μέρες μεγάλης δόξας χάρη στην «προστασία» του Ρώσου πρωθυπουργού.
Ο Β. Πούτιν επισκέφθηκε και μία από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις της ευρύτερης περιοχής, την ακρόπολη στο κεντρικό σημείο της πόλης, όπου βρίσκεται το παλάτι του άρχοντα του Βασιλείου του Βοσπόρου, του Μιθριδάτη του 6ου. Το μνημείο ανακαλύφθηκε πριν από δύο χρόνια από την αρχαιολογική ομάδα του Βλ. Κουζνετσόφ, επικεφαλής της αρχαιολογικής αποστολής της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών στην περιοχή, που κρύβει στο έδαφός της τα απομεινάρια ενός από τα σημαντικότερα ελληνιστικά κέντρα του 1ου αιώνα π.Χ., το οποίο και μετεξελίχθηκε σε Βασίλειο του Πόντου. Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η περιοχή θα γίνει πόλος έλξης περισσότερων τουριστών και ενδιαφερομένων για την αρχαία ιστορία από ολόκληρο τον κόσμο και έχει εντάξει το Ταμάν σε πρόγραμμα ανάπλασης των ρωσικών παραλίων του Νότου.

Ποια είναι, όμως, η περίφημη αρχαία ελληνική πόλη Φαναγορία, την οποία επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, για να υπηρετήσει τις προεκλογικές του φιλοδοξίες; Σίγουρα ήταν το κέντρο της ελληνικής αποικίας, στη Μαύρη και την Αζοφική Θάλασσα, ένα πέρασμα για το διαμετακομιστικό εμπόριο, που επιβίωσε επί 1.600 χρόνια.

Λυδοί και Πέρσες
Ολα ξεκίνησαν από έναν πόλεμο, στον οποίο έχουν εμπλακεί Λυδοί και Πέρσες με τους Ελληνες κατοίκους των ιωνικών πόλεων. Οι γηγενείς, με ξύλινες ασπίδες και γενικώς ελαφρύ οπλισμό, ενώ οι έποικοι έχουν φέρει μαζί τους από τις ελληνικές μητρόπολεις το «φιλοπόλεμο» ορείχαλκο. Η νίκη, σύμφωνα με την τεχνική του πολέμου, θα έγερνε υπέρ των Ελλήνων. Ομως είναι λίγοι μπροστά στους πολυπληθείς «βαρβάρους». Οι αιώνες είναι σκληροί, ο κάθε λαός δεν κοιτάει τα εδάφη του, αλλά διαρκώς λοξοκοιτάει προς το γείτονα κι ακόμη παραπέρα, με ορίζοντα κατάκτησης. Επί δύο αιώνες, τον 7ο και τον 6ο π.Χ., οι ημέρες του πολέμου είναι περισσότερες από τις ημέρες της ειρήνης.
Σ' αυτό το περιβάλλον ανασφάλειας, οι πολίτες της ελληνικής παραθάλασσιας πόλης Τέω (Μινυαίοι από τον Ορχομενό), μίας από τις δώδεκα της ιωνικής κοινοπολιτείας, εγκαταλείπουν τα αποικιακά εδάφη και κατευθύνονται προς την Ταυρική Χερσόνησο, τη σημερινή Κριμαία. Αυτό που προέχει είναι η επιβίωση, αυτό είναι κατανοητό σ' όλους τους κατοίκους, άπαξ και αποφάσισαν ν' αφήσουν πίσω τους τις ελληνικές πόλεις-κράτη. Η πρώτη γραπτή πηγή είναι του Εκαταίου του Μιλήσιου, ο οποίος αναφέρεται στη νεοπαγή πόλη Φαναγορία, που ιδρύθηκε, τον 6ο π.Χ. αιώνα, στη σημερινή χερσόνησο του Ταμάν. Βρισκόταν στις βόρειες ακτές της Μαύρης Θάλασσας, ανάμεσα στη Μαύρη και την Αζοφική Θάλασσα. Εθεωρείτο η μητρόπολη του ασιατικού Βοσπόρου και ήταν διαμετακομιστικό κέντρο εμπορίου, σε διπλό ρόλο, εξαγωγικό και εισαγωγικό. Ιδρυτής της εθεωρείτο ο Φαναγόρης ή Φαναγόρας από την Τέω, ο οποίος ονοματοδότησε τη Φαναγορία. Οι αρχαίες πηγές την αναφέρουν με διαφορετικά ονόματα: Φαναγορεία, Φαναγόρειον, Φαναγορούπολις, Φαναγόρη, Φαναγούρα, Φαιναγόρα. Μέχρι τον 5ο π.Χ. αιώνα λειτούργησε ως μία δημοκρατική πόλη, με βουλή, δήμο και σύνορα. Είχε ακμάσει και είχε γίνει η σημαντικότερη πόλη της περιοχής, όμως η ένωση με τις άλλες πόλεις της περιοχής (Ερμώνασσα, Παντικάπαιο κ.ά.), δημιούργησε το δόγμα «η ισχύς εν τη ενώσει». Ετσι, συγκροτήθηκε το βασίλειο του Βοσπόρου, που κράτησε από το 480 έως το 2ο αι. π.Χ. Αυτά τα περίπου τριακόσια χρόνια η Φαναγορία επιτυγχάνει τη μέγιστη οικονομική ακμή της, που οφείλεται στα άφθονα σιτηρά της, γιατί τα εδάφη είναι εξαιρετικά γόνιμα για τη δημιουργία σιτοβολώνων. Τα εξήγαγε μέχρι τη Μεσόγειο Θάλασσα και αυτή τα αντάλλασσε με ρουχισμό, κρασί, ελαιόλαδο και κοσμήματα.
Η Φαναγορία επιβίωσε συνολικά 1.600 χρόνια, αφού πέρασε στη συνέχεια από την εξουσία του Μιθριδάτη Στ' του Ευπάτορα, των Ρωμαίων, των Ούννων, των βυζαντινών, των Βουλγάρων. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σ' αυτή την πόλη εξορίστηκε ο βυζαντινός αυτοκράτορας Ιουστινιανός Β'. Κατά τον 7ο αιώνα, η πόλη ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα της Μεγάλης Βουλγαρίας.
Τον 19ο αιώνα Ο αρχαίος οικισμός βρίσκεται σε μια περιοχή 65 εκταρίων, έχει ορθογώνιο σχήμα και εκτείνεται σε δύο πλατώματα -άνω και κάτω-, τα οποία έχουν κλίση προς τον κόλπο. Το ένα τρίτο έχει βυθιστεί κάτω από τη θάλασσα. Σ' αυτό, το οποίο εκτείνεται σε 20 εκτάρια, καλύπτεται από ερείπια κτιρίων. Οι ανασκαφές άρχισαν το 19ο αιώνα. Την εποχή εκείνη οι αρχαιολόγοι αναζητούσαν πολυτελή ευρήματα, για να μεταφέρουν στο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης.
Συστηματικά, η Φαναγορία άρχισε να ανασκάπτεται το 1936 από το διάσημο αρχαιολόγο V. D. Blavatskij. Οι επόμενοι διευθυντές τής ανασκαφής ήταν οι Μ.Μ. Kobylina, V.S. Dolgorukij και σήμερα ο Βλαντίμιρ Κουζνετσόφ. Και μια «λεπτομέρεια»: στο πέρασμα των αιώνων, τα λίθινα ερείπια της Φαναγορίας χρησιμοποιήθηκαν από τους ντόπιους για να χτίσουν σπίτια, εκκλησίες και οχυρά
erroso.blogspot.com
 
http://katohika.blogspot.com/2011/08/1600.html

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS??? ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΑΡΟ

Αγαπητέ κ. Κατσαρέ, ξεκινώ αυτή τη συνέντευξη ζητώντας σας να μας εξηγήσετε με λίγα λόγια Τι ακριβώς είναι τα chemtrails ή αλλιώς οι χημικές ουρές που παρατηρούνται στον ουρανό.

Πέρα από στις συμβατικές ουρές που βλέπουμε από τα αεροπλάνα των αερογραμμών (contrails), οι οποίες και εξαφανίζονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά και αποτελούνται από κρυστάλλους υδρατμών που ελευθερώνονται από τις ουρές των αεροπλάνων, υπάρχουν και τα chemtrails, χημικές ουρές που ελευθερώνονται από αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος. Αυτά τα αεροσκάφη συνήθως πετούν χωρίς διακριτικά και είναι τύπου ΚC 10 ή KC 135. Οι ουρές που ελευθερώνονται από τα αεροπλάνα αυτά είναι μεν λευκές, αλλά διαρκούν αρκετές ώρες και πολλές φορές απλώνονται σε ολόκληρο τον ουρανό. Επιπλέον, τα αεροπλάνα αυτά πολλές φορές πετούν σε χιαστί διαδρομές, κάτι που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Ετσι αυτές οι χημικές ουρές καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό για αρκετές ώρες.
Θα μπορούσατε να μας πείτε από πότε ξεκίνησε να παρατηρείται και να καταγράφεται το φαινόμενο των chemtrails ;

Ξεκίνησε να παρατηρείται και να καταγράφεται ως φαινόμενο από τις αρχές του 2000 σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μιλάω για καταγραφές με κοινά χαρακτηριστικά, δηλαδή την παρατήρηση εκπομπών των ουρών αυτών από τα αεροπλάνα του τύπου που ανέφερα προηγουμένως, την πτήση τους σε χαμηλό ύψος και το κυριότερο από όλα την παραμονή τους (σ.σ. των χημικών ουρών) στην ατμόσφαιρα για αρκετές ώρες.
Τις τελευταίες δεκαετίες τα chemtrails έχουν συνδεθεί με θεωρίες συνωμοσίας, που μιλούν για ψεκασμούς με σκοπό τον επηρεασμό της ανθρώπινης σκέψης και διάθεσης, του κλίματος κ.λπ. Ποια η άποψή σας για όλα αυτά; Εσείς θα αποκλείατε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;
Μέχρι σήμερα καμία κυβέρνηση δεν έχει επίσημα παραδεχτεί την ύπαρξη των αεροπλάνων αυτών που εκπέμπουν τις χημικές ουρές. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους διεθνείς οργανισμούς είτε είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση είτε είναι ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών. Παρ’ όλα αυτά, έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι γίνονται πειράματα με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Να αναφέρουμε εδώ ότι οι ουρές αυτές περιέχουν σωματίδια από αλουμίνιο και βάριο. Η ηλιακή ακτινοβολία «χτυπά» πάνω σε αυτά τα σωματίδια και ανακλάται. Κατά συνέπεια εισέρχεται στην ατμόσφαιρα λιγότερη ηλιακή ακτινοβολία, γεγονός που προκαλεί μείωση της θερμοκρασίας. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζεται το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Οπότε κάποιος μπορεί να υποστηρίξει δικαιολογημένα ότι όλα αυτά γίνονται ανεπίσημα για το καλό της ανθρωπότητας, με σκοπό να περιοριστεί η κλιματική αλλαγή και να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Εδώ όμως υπάρχουν δύο βασικές αντιρρήσεις. Η μία είναι; Γιατί δεν τα δημοσιοποιούν σε ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα, έτσι ώστε ο κάθε επιστήμονας και η κάθε ερευνητική ομάδα να βοηθήσουν ή να συμμετέχουν με όποιον τρόπο μπορούν; Και η δεύτερη: Γιατί δεν γνωστοποιούν τις προθέσεις τους και σε ολόκληρο τον κόσμο, δεδομένου ότι πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτό γίνεται για τον περιορισμό του φαινομένου του θερμοκηπίου, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να περιορίσουν και τα σενάρια συνωμοσίας που κυκλοφορούν γι’ αυτή τον υπόθεση;
Το θέμα έφτασε στο παρελθόν και στην Ευρωβουλή, μέσω ερώτησης που κατέθεσε Ολλανδός ευρωβουλευτής στον επίτροπο Περιβάλλοντος, που ήταν τότε ο κύριος Δήμας. Ο κ. Δήμας απάντησε τότε ότι υπάρχουν καταγραφές του φαινομένου, παρ’ όλα αυτά δεν γνωρίζουμε ακριβώς από πού προέρχεται. Ερωτήσεις υπέβαλαν επίσης και τα κόμματα της αντιπολίτευσης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο πριν από μερικά χρόνια. Οι ερωτήσεις απευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το υπουργείο Ανάπτυξης και το υπουργείο Περιβάλλοντος. Οι απαντήσεις τους ήταν του τύπου «δεν γνωρίζουμε», «δεν συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα», αλλά χωρίς να τεκμηριώνουν τίποτα περισσότερο. Εδώ όμως υπάρχει μια πραγματικότητα την οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Τέλος, να αναφέρω ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε πως το θέμα αυτό συζητείται, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδα, ακόμα και μέσα στην πανεπιστημιακή κοινότητα σε πολλά μέρη του κόσμου.
Προηγουμένως κάνατε λόγο για κάποια στοιχεία με τα οποία βομβαρδίζεται η ατμόσφαιρα. Ακόμα και αν όντως οι συγκεκριμένοι ψεκασμοί γίνονται με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ο «ψεκασμός» με αυτού του είδους τα στοιχεία μπορεί να επηρεάσει τον ανθρώπινο ψυχισμό. Και αν ναι, με ποιον τρόπο;
Οπωσδήποτε επηρεάζει την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Δεδομένου ότι τόσο το αλουμίνιο και ιδιαίτερα το βάριο είναι ισχυρά νεκροτοξικά. Επομένως, κάποια στιγμή, τα σωματίδια αυτά θα φτάσουν από την ατμόσφαιρα και στο έδαφος. Θα περάσουν στην τροφική αλυσίδα, στον υδροφόρο ορίζοντα και από εκεί θα προκαλέσουν βλάβες στο περιβάλλον, θα επηρεάσουν το οικοσύστημα, αλλά κυρίως και την ανθρώπινη υγεία. Για αυτό ίσως έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι μαζί με το αλουμίνιο και το βάριο υπάρχει και μια συνθετική ύλη, η οποία διατηρεί στην ατμόσφαιρα τα στοιχεία αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στην πρώτη σας απάντηση αναφερθήκατε σε κάποιους συγκεκριμένους τύπους αεροσκαφών. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχουν φωτογραφηθεί τα συγκεκριμένα αεροσκάφη και αν ναι, τι ακριβώς φημολογείται σχετικά με την προέλευσή τους.
Σαφέστατα και έχουν φωτογραφηθεί. Στο Διαδίκτυο, τόσο σε ιστοσελίδες όσο και σε blogs μπορεί κανείς να βρει εκατοντάδες φωτογραφίες από αυτά τα αεροσκάφη, καθώς και από τις ουρές τις οποίες αφήνουν. Το αεροπλάνα αυτά πετούν χωρίς διακριτικά, έχουν λευκό χρώμα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εξακριβωθεί από πού απογειώνονται και πού προσγειώνονται. Πριν από μερικούς μήνες, κάποιοι ανέφεραν ότι απογειώνονται από στρατιωτικά αεροδρόμια και προσγειώνονται σε στρατιωτικά αεροδρόμια, οπότε δεν είναι και απαραίτητο να δημοσιοποιούν τις διαδρομές πτήσεών τους.
Τον Μάρτιο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε παρουσία σας μια ημερίδα με διεθνή συμμετοχή για τα chemtrails στο νησί της Αίγινας. Το θέμα αυτό συζητήθηκε πρόσφατα και σε ένα διεθνές συνέδριο στην Καλιφόρνια. Θα μπορούσατε να μας μεταφέρετε το κλίμα από όλες αυτές τις συζητήσεις;
Θα έλεγα ότι το κύριο θέμα συζήτησης όλων αυτών των συναντήσεων (αλλά και της Διεθνούς Διάσκεψης για την Κλιματική Αλλαγή στην Κοπεγχάγη) ήταν η Γεωμηχανική.
Η Γεωμηχανική είναι ένας καινούργιος τομέας της τεχνολογίας και της επιστήμης, που προτείνει προγράμματα σε παγκόσμια κλίμακα για την αντιμετώπιση φαινομένων που απασχολούν ολόκληρο τον πλανήτη. Θα αναφέρω ένα παράδειγμα: Ένα αντικείμενο της Γεωμηχανικής είναι να αντιμετωπίσει το φαινόμενο του Θερμοκηπίου. Η Γεωμηχανική έχει ως πατέρα της τον Edward Teller, ο οποίος είναι ο πατέρας της υδρογονοβόμβας. Από τις αρχές της δεκαετίας του ‘60-70, αλλά και πολύ πρόσφατα, στη δεκαετία του ‘90, πρότεινε σε Αμερικανούς προέδρους ότι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, βομβαρδίζοντας την ατμόσφαιρα με σωματίδια τα οποία θα ανακλούσαν την ηλιακή ακτινοβολία. Έκτοτε άρχισε να αναπτύσσεται αυτός ο κλάδος της επιστήμης της Γεωμηχανικής, που προσπαθεί με διάφορους τρόπους να αντιμετωπίσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου και όχι μόνο.
Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Paul Crutzen (είχε πάρει το Νόμπελ χημείας το 1986, ανακαλύπτοντας την τρύπα του όζοντος) πρότεινε κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει με τα chemtrails. Είπε δηλαδή ότι αν εκπέμψουμε σωματίδια στην ατμόσφαιρα, σε αρκετά μεγάλο ύψος, πάνω στα οποία θα πέσει η ηλιακή ακτινοβολία, τότε θα εισέλθει λιγότερη ακτινοβολία στην ατμόσφαιρα και θα αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Έκανε μάλιστα και έναν ενδιαφέροντα παραλληλισμό με ένα φαινόμενα που παρατηρήθηκε στην έκρηξη του ηφαιστείου Pinatubo στις αρχές πις δεκαετίας του ‘90.
Μία ακόμα ενδιαφέρουσα άποψη ανήκει στον υπουργό Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Steven Chu (επίσης Νομπελίστας), ο οποίος και πρότεινε να βαφτούν οι στέγες των σπιτιών λευκές ιδιαίτερα στις περιοχές της Μεσογείου και στις περιοχές που είναι κοντινότερα στον ισημερινό, ώστε να ανακλάται μεγαλύτερο ποσοστό ηλιακής ενέργειας και να αντιμετωπιστεί τα φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Υπάρχουν λοιπόν διάφορες λύσεις που έχουν προταθεί από τον κλάδο της επιστήμης που ονομάζεται Γεωμηχανική. Αυτές οι λύσεις όμως δεν αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της αύξησης της θερμοκρασίας, της αύξησης των εκπομπών λόγω του διοξειδίου του άνθρακα, αλλά μας δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε προσωρινά τα προβλήματά μας, δίχως να λύνουμε το θέμα. Διότι κανείς από αυτούς δεν στέκεται στα ότι η αύξηση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα κάποια στιγμή θα επηρεάσει οπωσδήποτε και το περιβάλλον και την υγεία και ολόκληρα τα οικοσυστήματα.
Γι’ αυτό είμαι ριζικά αντίθετος με τις μεθοδεύσεις αυτές της Γεωμηχανικής. Πιστεύω ότι η επιστημονική κοινότητα στην Ελλάδα και παγκοσμίως πρέπει να πάρει μια πολύ αυστηρά και σοβαρή θέση ενάντια στις λύσεις που προτείνει η Γεωμηχανική, διότι αυτές οι λύσεις είναι προσωρινές και επηρεάζουν αρνητικά τόσο το περιβάλλον όσο και την ανθρώπινη υγεία και τα οικοσυστήματα.
Ξαναγυρίζουμε λίγο στην Ελλάδα και στο θέμα των chemtrails. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχουν επικοινωνήσει μαζί σας πολίτες ή συγκεκριμένοι φορείς μεταφέροντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για το συγκεκριμένο θέμα.
Έχουν επικοινωνήσει και συνεχίζουν να επικοινωνούν μαζί μου πάρα πολλοί άνθρωποι από όλα την Ελλάδα, σχεδόν από κάθε περιοχή τας χώρας. Οι άνθρωποι αυτοί αναφέρουν πως παρατηρούν αεροψεκασμούς που δεν έχουν καμία σχέση με τους ψεκασμούς που γίνονται πάνω από γεωργικές εκτάσεις. Κάνουν λόγο για πτήσεις πάνω από κατοικημένες περιοχές και μάλιστα πριν από μερικούς πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση στον Βόλο γι’ αυτό ακριβώς το ζήτημα, με τη συμμετοχή πάνω των 300 ατόμων.
Οι περισσότεροι από τους μάρτυρες αναφέρουν ότι μετά την παρατήρηση αυτών των αεροψεκασμών εμφανίζουν πόνους στις κλειδώσεις, έχουν πονοκεφάλους, ζαλάδες, αδιαθεσίες κ.λπ. Θα ήθελα να αναφέρω ένα επίσημα καταγεγραμμένο γεγονός, το οποίο και έλαβε χώρο στις αρχές του 2000 σε μια μικρή πόλη του Καναδά 3.500 κατοίκων που ονομάζεται Espanola. Μετά από κάποιους αεροψεκασμούς που πραγματοποιήθηκαν πάνω από την πόλη, το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού εμφάνισε συμπτώματα από μια παράξενη ίωση-γρίπη. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές Υγείας του Καναδά. Οι ειδικοί εξέτασαν τους κατοίκους και πράγματι διαπίστωσαν και κατέγραψαν στην έκθεσή τους ότι το 90% των κατοίκων της μικρής αυτής πόλης είχε εμφανίσει συμπτώματα κάποιας παράξενης ίωσης. Ουδέποτε είπαν από πού προήλθε και τι ακριβώς συνέβη.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν εσείς προσωπικά ό κάποιος φορέας που συνδέεται ίσως με την Ένωση Ελλήνων Χημικών σκοπεύει ή έχει τα περιθώρια να προχωρήσει στη δημοσίευση κάποιας επίσημης έκθεσης πάνω σε αυτό το θέμα. Πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο;
Για να κατατεθεί μια τέτοια έκθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί από κρατικό φορέα, έτσι ώστε να θεωρηθεί αξιόπιστη. Δεν μπορεί ένας οποιασδήποτε ερευνητής ή ερευνητική ομάδα (όσο αξιόλογοι και αν θεωρούνται) να κάνουν τέτοιου είδους πειράματα κι αυτά να αποκτήσουν αυτόματα το χαρακτήρα του έγκυρου. Πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει η συμμετοχή και του κρατικού φορέα.
 
Εάν και εφόσον λοιπόν κάτι τέτοιο επιτευχθεί, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί μετά;
Η ερευνητική ομάδα πρέπει να συλλέξει δείγματα, κατά προτίμηση από την ατμόσφαιρα, αμέσως μετά την πτήση τέτοιου είδους αεροσκαφών ψεκασμού. Το ίδιο ακριβώς θα πρέπει να κάνει και ο κρατικός φορέας. Στη συνέχεια τα δείγματα πρέπει να αναλυθούν εκατέρωθεν και να συγκρίνουν τα αποτελέσματα. Τότε μόνο η συμμετοχή της ερευνητικής ομάδας θα θεωρηθεί αξιόπιστη. Γιατί εάν πάρω π.χ. «εγώ», ανεξάρτητα, δείγματα από το έδαφος, θα πουν ότι αυτός «έβαλε λίγο παραπάνω αλουμίνιο», κάποιος άλλος θα πει «έβαλε λίγο βάριο» κ.ο.κ.
Στις ΗΠΑ διενεργήθηκαν τέτοιες έρευνες από σοβαρά πανεπιστήμια. Πραγματοποίησαν πτήσεις αμέσως μετά την παρατήρηση αεροψεκασμών, συνέλεξαν σε φίλτρα τον αέρα και τη σκόνη και διαπίστωσαν αυξημένη συγκέντρωση αλουμινίου και βαρίου.
Κύριε Κατσαρέ, μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου απαγορεύτηκαν τα χημικά και βιολογικά όπλα που στρέφονταν κατά του ανθρώπου. Θεωρείτε ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου ο κανόνας αυτός επανεξετάζεται, έστω και με αυτόν τον αθόρυβο και σιωπηλό τρόπο;
Είμαι βέβαιος ότι κανόνας αυτός επανεξετάζεται αθόρυβα και σιωπηλά. Ας μην ξεχνάμε τι έγινε κατά τα διάρκεια και του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου και είδαμε τα αποτελέσματα τας χρήσης της ατομικής βόμβας. Επίσης, στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου τη χρήση των χημικών και βιολογικών όπλων... Είμαι σίγουρος ότι και τώρα ετοιμάζουν τα όπλα τας μαζικής καταστροφής της επόμενης γενιάς, τα οποία δεν πρόκειται να είναι ούτε πυρηνικά ούτε χημικά ή βιολογικό. Πιστεύω ότι πρόκειται να δούμε όπλα που θα έχουν τα δυνατότατα να αλλάζουν το κλίμα.
Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Σκεφτείτε να διεξήγαμε ως χώρα πόλεμο με την Βουλγαρία και να κατορθώναμε επί ένα μήνα να πέφτουν καταρρακτώδεις βροχές εκεί. Θα είχε πλημμυρίσει ολόκληρη η χώρα τους και θα είχαν παραδοθεί Χωρίς να υπάρχει ανάγκη να μεταβούν δικά μας στρατεύματα εκεί. Το ίδιο θα συνέβαινε εάν η μεταβολή του κλίματος αφορούσε μια ξηρασία. Τέτοιου είδους πειράματα αποβλέπουν στην αλλαγή του κλίματος. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και τα chemtrails, διότι κατά κάποιον τρόπο σε αυτό αποβλέπουν, δηλαδή στην αλλαγή του κλίματος.
Αξίζει να υπενθυμίσω στους αναγνώστες σας ότι στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Αλάσκα έχουν εγκαταστήσει κεραίες που μεταφέρουν μικροκύματα υψηλής και χαμηλής συχνότητας.
Αυτά τα μικροκύματα διασχίζουν την ατμόσφαιρα, ανοίγουν την ιονόσφαιρα, με αποτέλεσμα φορτισμένα σωματίδια να εισέρχονται στη Γη, και έχουν τα δυνατότατα να προκαλέσουν βραχυκυκλώματα σε αυτοκίνητα, σε αεροπλάνα, σε τρένα, σε πλοία κ.ά. Έτσι μια ολόκληρη πόλη ή και χώρα αδρανοποιείται, από τη στιγμή που τα φορτισμένα σωματίδια από την ιονόσφαιρα εισέρχονται στη Γη. Αυτού του είδους τα πειράματα γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος HAARP.
Παρόλο που επίσημα αναφέρεται ότι τα πειράματα αυτά γίνονται για να βελτιωθούν οι επικοινωνίες μεταξύ των υποβρυχίων σε μεγάλο βάθος ή οι επικοινωνίες μέσα στη γη σε βαθιά ορύγματα, κανείς δεν αποκλείει ότι γίνονται και πειράματα έστω για τη μερική μεταβολή του κλίματος. Όμως το άρθρο 6 των Ηνωμένων Εθνών απαγορεύει να γίνονται πειράματα τα οποία αποβλέπουν στην αλλαγή του κλίματος κι αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται με κάποια μυστικότατα αυτού του είδους οι προσπάθειες.
Έτσι λοιπόν τα καινούργια όπλα μαζικής καταστροφής που θα δούμε τα επόμενα χρόνια θα είναι όπλα μεταβολής του κλίματος. Ας μην ξεχνάμε ότι κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί επίσημες εκθέσεις συμβούλων των Αμερικανών προέδρων (όπως του Μπρεζίνσκι), σύμφωνα με τις οποίες προσπαθούν να επηρεάσουν όχι μόνο το κλίμα αλλά ακόμα και την ανθρώπινα συμπεριφορά.
Από το περιοδικό «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» - ένθετο της εφημερίδας ‘Ελεύθερος Τύπος’, τεύχος 25, 23 Σεπτεμβρίου 2010.
 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/10/chemtrails.html

H πικρή αλήθεια

Προς Ελληνική στρατιωτική αεροπορία:

Όλοι ξέρουμε ότι εδώ και 15 χρόνια μας ψεκάζουν σε καθημερινή βάση.

Πολλοί έχουν ζητήσει απαντήσεις για τα εν λόγω αεροπλάνα που μπαίνουν στο εναέριο χώρο(πιθανόν έρχονται απο τις αμερικάνικες βάσεις του Kοσσόβου) και μας ρίχνουν δηλητήριο απο αέρος,αλλά απάντηση δέν πήραν.

Το θέμα έφτασε και στην βουλή απο διάφορους βουλευτές αλλά πάλι χωρίς κάποια τεκμηριωμένη απάντηση.
Ερχόμαστε λοιπόν σημερα, γνωρίζοντας ότι όλοι οι πολιτικοί είναι βουτηγμένοι μέσα στο ίδιο το σύστημα,ασχέτως αν κάποιοι έφεραν ερώτηση μέσα στην βουλή για τα....
μάτια του κόσμου, χωρίς βέβαια να πάρουν κάποια απάντηση όπως γίνεται άλλωστε σε τέτοιου είδους θέματα..... και θέτουμε την ερώτηση των αεροψεκασμών στην Ελληνική αεροπορία.

Να μας πούνε ποιοί είναι όλοι αυτοί που μπαίνουν μέσα στην πατρίδα μας καθημερινώς(ξεφραγκο αμπέλι) με δεκάδες αεροπλάνα και ψεκάζουν διάφορα μέρη της χώρα μας ανενόχλητοι χωρίς την παρέμβαση της αεροπορίας μας ;

Μήπως γνωρίζει η αεροπορία μας για τα εν λόγω αεροπλάνα ,για το τι μέλλει γενεσθαι και μένουν αμέτοχοι ή μήπως έχουν πάρει απλά εντολές, να επιτρέπουν την εισόδο των συγκεκρίμενων αεροπλάνων χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς ισχύει;

Σε περίπτωση που ισχύει το πρώτο, τότε αυτομάτως χαρακτηρίζονται
συνομώτες στο έγκλημα που διαπράτει η κυβερνηση στο όνομα της νέας τάξης πραγμάτων.

Αν ισχύει το δευτερο, είναι υποχρεωμένοι επιτέλους να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τα εν λόγω αεροψεκαζόμενα αεροπλανα και εν συνεχεία να πάρουν τα καταλληλα μέτρα για την αποτροπή αυτών,όπως επίσης και για την Έγκαιρη και Έγκυρη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των Ελλήνων πολιτών!

www.filoumenos.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/h_11.html 
 

«Φρούριο» η ΔΕΘ για τον "Λαοπρόβλητο" ,"ηγέτη" Γ. Παπανδρέου.Αντιτρομοκρατική και 3.500 αστυνομικοί υπό το φόβο των λαϊκών αντιδράσεων.

«Φρούριο» η ΔΕΘ για τον Γ. ΠαπανδρέουΜία στρατιά (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) αστυνομικών κινητοποιείται προκειμένου ο Γιώργος Παπανδρέου να μην αντιληφθεί τις διαμαρτυρίες χιλιάδων πολιτών κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 76ης ΔΕΘ, στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

Με αλλεπάλληλες συσκέψεις στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης αναζητούνται τρόποι καλύτερης περιφρούρησης του πρωθυπουργού ώστε να κρατηθούν οι διαμαρτυρόμενοι όσο γίνεται πιο μακριά από τον Γ. Παπανδρέου.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα είναι μαζικές και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να επαναληφθούν τα περσινά επεισόδια, στα οποία ο 49 γιατρός Στέργιος Πραπαβέσης πέταξε το παπούτσι του στον πρωθυπουργό.

Όπως δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, αστυνομία, ΜΑΤ, Αντιτρομοκρατική και δικυκλιστές θα απλώσουν ένα δίχτυ προστασίας σε όλο το κέντρο της πόλης, η οποία θα είναι στην κυριολεξία απροσπέλαστη.

Στην επιχείρηση θα συμμετάσχουν περισσότερα από 3.500 στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ενώ το πλάνο περιλαμβάνει και πτήση ελικοπτέρου.

Λίγες μέρες πριν από το επίμαχο Σαββατοκύριακο αναμένεται να φτάσουν ενισχύσεις με άντρες από την Αθήνα και από άλλες πόλεις της Μακεδονίας.Σημαντικός αναμένεται να είναι και ο ρόλος της Αντιτρομοκρατικής, η οποία επίσης θα ενισχυθεί από την Αθήνα.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/3500.html 

This guy is a joke!

  • Πρωθυπουργός – Τσίρκουλο!
  • Απίστευτες σκηνές κιτσαρίας στην Σκιάθο!
Πριν από λίγη ώρα, ένας ηλικιωμένος τύπος με ενδυμασία “κάγκουρα” (κολάν, γυαλιά διαστημάνθρωπου κ.λ.π.) έκανε ποδήλατο κατευθυνόμενος στην περιοχή “Κουκουναριές” στην Σκιάθο.

Πίσω του ακολουθούσε μία υπερπολυτελείς λιμουζίνα “Lexus” αλλά και πάνοπλοι μοτοσικλετιστές!!

Το απίστευτο αυτό τσίρκο, τράβηξε όπως ήταν επόμενο την προσοχή των τουριστών που αναρωτιόντουσαν τι στην ευχή μπορεί να είναι αυτό που έβλεπαν.

Ορισμένοι μάλιστα, νόμιζαν πως τους έκαναν πλάκα και έψαχναν την Candid Camera για να μην γίνουν ρεζίλι…

Που να φανταστούν ότι αυτός ο θίασος ήταν ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του στις καλοκαιρινές του διακοπές μακράς διαρκείας, όπου μετά την Πάρο και την Σκόπελο, βρίσκεται τώρα στην Σκιάθο…

Καταλαβαίνετε τα σχόλια που επακολούθησαν, την ώρα που όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες διέκοψαν τις διακοπές τους για να αντιμετωπίσουν τις πρωτοφανείς συνθήκες που πυροδότησε μία κυβέρνηση – θίασος της Ευρωζώνης…

Η οργή τους μάλιστα όταν πείστηκαν ότι δεν είναι φάρσα, αλλά όντως ο τύπος με το διαστημικό κράνος είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός, ήταν έκδηλη… “This guy is a joke!” ήταν το ελαφρύτερο που ακούστηκε…



http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/this-guy-is-joke.html

Δύο νεαροί αγωνιστές ανέλαβαν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία

Δύο νεαροί αγωνιστές ( φίλοι της Πατρώας Θρησκείας των Ελλήνων ) ανέλαβαν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που την γνωστοποίησαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
Παρ' όλο που το "ζουμί" των δύο κειμένων είναι το ίδιο επιθυμώ να τα παραθέσω και τα δύο ώς μνημείο ελληνικού λόγου και ως μάθημα για όλους μας ( μεγαλύτερους ή μικρότερους ) :

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ.......
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ.
ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.
ΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΕΘΝΟΣ ΜΑΧΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ 'ΤΡΕΛΟΥΣ' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!

Έκτωρ ( απο Θεσσαλονίκη )
-----------------------------

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΝΕΙΣ" .
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ( ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ) ΞΟΦΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ !
ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ !
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ !

Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΩΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΛΜΟΣ . ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ή ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΚΑΘΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ .
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ , ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΡΓΑ .

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ Η ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ !
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΤΤΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ;
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ "ΤΡΕΛΛΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ;

Αίας ( απο Καβάλα )

----------------------------------------------
Τους γνωστοποίησα οτι είμαι πρόθυμος να πάρω μέρος στην πορεία .

Υπάρχουν πολλοί που έχουν αντιρρήσεις για μια τέτοια πορεία .
Ας δούμε τα δύο επιχειρήματά τους :

ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΦΕΛΕΙΣ
Απάντηση : Ήδη σε κάποια μυστικά γραφεία μας λένε αφελείς ( όλους όσους κατοικούμε στην Ελλάδα ) διότι μια ολιγομελείς σπείρα αλλοεθνών κατέλαβε την εξουσία , έκανε την χώρα μπάχαλο και ακόμη δεν τους κρεμάσαμε !
Τον μεγαλόσταυρο της βλακείας τον έχουμε ήδη ! Ένα ακόμη μικρό παράσημο αφέλειας ουδόλως με ενοχλεί .


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΛΑΟΓΕΡΕΤΕΣ ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ; ΕΜΕΙΣ ΑΣΠΡΙΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΔΥΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ;
Απάντηση : Αυτό που πάμε να κάνουμε ουδεμία σχέση έχει με την λογική . Οι οδοί προς την λογική του νεοέλληνα είναι φραγμένοι απο την τηλεόραση . Η πορεία θα στείλει ένα μήνυμα κατ' ευθείαν στο υποσυνείδητο ! Εάν μπροστάρηδες στην πορεία είναι συνομήλικοι των Καραμανλοτζεφρυσαμαράδων τί μήνυμα στέλνουμε ; Οτι είμαστε μία απο τα ίδια !
Ας το πάρουμε απόφαση όσοι "ασπρίσαμε τα μαλλιά μας στον αγώνα" : Ό,τι πείρα και αν αποκτήσαμε , δεν έχουμε το κλειδί που ξεκλειδώνει την καρδιά της νεολαίας . Αυτό το έχουν μόνον οι νέοι .
Εξ' άλλου μεγάλος αριθμός ετών δεν σημαίνει πάντα και μεγάλη πνευματική διαύγεια . Στους μεγάλους αριθμούς ελλοχεύουν διάφορες ασθένειες του εγκεφάλου !
Όσοι λοιπόν νομίζουμε οτι έχουμε πλούσια πείρα ας την αξιοποιήσουμε ορθά : Σαν συμβουλάτορες των νέων . Ας ξεχάσουμε τους θώκους που φωτίζονται απο τα φώτα της δημοσιότητας . Αυτοί ανήκουν στους νέους .
Ας έχουμε πάντα κατα νούν οτι "ΟΣΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ , ΠΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ" .
Είναι σαν το τέλειο κιβώτιο ταχυτήτων που βρίσκεται στο ράφι : ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ !
Το δευτέρας ποιότητος εξάρτημα που βρίσκεται βιδωμένο στην κατάλληλη θέση ( μαζί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα ) ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ .
Ας ξεχάσουμε τους μύθους για τους υπερηγέτες τύπου Ιούλιου Καίσαρα , Ναπολέοντα , Χίτλερ , Μουσολίνι . Δείτε πώς πέθαναν όλοι τους . Αντίθετα , αθόρυβα ιερατεία με συλλογική ηγεσία δείχνουν πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα .
Ας πάψουμε λοιπόν τον μοναχικό αγώνα και ας διαλέξουμε σε ποια ομάδα θα ενταχθούμε . Και είναι μέσα στα χαρακτηριστικά των ομάδων αυτό : Αυτός που έχει την πείρα δεν έχει την δημοσιότητα . Τί να κάνουμε ; Η Φύση τα κανόνισε έτσι για να πεθαίνουν στην ερημιά οι ματαιόδοξοι !


Αφού είδαμε τα επιχειρήματα κατά της πορείας ας δούμε και τα υπέρ :

ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
Το μόνο κοινό που έχουμε με τον κακώς νοούμενο νεοέλληνα είναι ο φόβος "ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ" . Εάν τον νικήσουμε αυτόν τον φόβο έχουμε υψωθεί σε άλλα επίπεδα . Θα είναι αξιέπαινη επιτυχία ακριβώς διότι ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ . Δεν επαινώ τον ψυχασθενή που δεν νοιώθει τέτοιο φόβο . Επαινώ αυτόν που ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ αλλά τον υπερνικά !
Αυτή η μάχη ενάντια στον εαυτό μας είναι κάτι που το έχουν επισημάνει και άλλοι διανοητές και απο τον χριστιανικό αλλά και απο τον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο .

ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
Πρίν απο 15 μήνες οι αντίπαλοί μας έκαψαν το σπίτι του Σωκράτη Χριστοδουλάρη . Πιο πρίν είχαν κάψει όλα τα πατριωτικά βιβλιοπωλεία . Δεν θα ανταποδώσουμε ποτέ ; Προτείνω αυτή η πορεία να χαρακτηρισθεί απάντηση στον εμπρησμό του σπιτιού του Σωκράτη Χριστοδουλάρη . Οι επόμενες θα είναι απαντήσεις σε εμπρησμούς βιβλιοπωλείων .
Κάθε φορά που εμφανιζόμαστε δημόσια προκαλούμε συζητήσεις . Όπως καλά το ξέρετε ήδη , είτε θετικές είναι οι συζητήσεις είτε αρνητικές , για εμάς είναι δύναμη .
Ας το γνωρίζουν λοιπόν οι αντίπαλοι οτι κάθε φορά που μας επιτίθενται θα απαντούμε με τρόπο που αυξάνει την δύναμή μας .


Υ.Γ. "Είδα ένα όνειρο..." ( I had a dream... ) . Καθώς γυρόφερνα στο μυαλό μου αυτές τις σκέψεις είδα ένα όνειρο . Είδα οτι είχαμε διώξει τους αλλοεθνείς πράκτορες που κατέλαβαν την χώρα . Σαν αναγνώριση της συμβολής τους είχαμε μοιράσει στους 300 πρώτους οπλίτες , σε τέτοιες πορείες , την περιουσία των 300 πλέον διεφθαρμένων Ελληνέζων ! Αλλά εγώ βεβαίως είμαι σοβαρός άνθρωπος και δεν δίνω σημασία στα όνειρα !!!

********************************************

Επικοινωνία : pitago99@gmail.com
http://pythas.t35.com/index.html

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_8626.html

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΓΑΠ:"ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ: ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..."

Οι Έλληνες...αυτοί οι Έλληνες...!Επί Βυζαντινοκρατίας και Τουρκοκρατίας,οι λεγόμενοι "στρατιώται" και αργότερα "κλέφτες",έδιναν όρκο στον εαυτό τους και στην ΠΑΤΡΙΔΑ...
Δεν έκαναν οικογένεια,ανέβαιναν στα βουνά κι από κει χλεύαζαν τους κατακτητές και τους πολεμούσαν μέχρις τελευταίας ρανίδος του αίματός τους... 
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΣΒΗΣΤΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ...

Eπιστολή-φωτιά στον Παπανδρέου:, Τιμή μου να υποστώ πολιτική δίωξη από εσένα! 

Επιστολή, που έστειλε αναγνώστης στον πρωθυπουργό και την κοινοποίησε επωνύμως, η οποία, δυστυχώς, μάλλον εκφράζει πολλούς σύγχρονους «αγανακτισμένους» πολίτες. Η «prionokordela.gr» την δημοσιεύει αυτούσια, έχοντας στην διάθεση της τα στοιχεία του αποστολέα. Καλό θα είναι ο κ. πρωθυπουργός να αναμένει πολλές ακόμα παρόμοιες επιστολές…


ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

Για τον φασισμό με τον οποίο τρομοκρατείς την χώρα.

Για την φτώχεια που προσπαθείς να επιβάλλεις στους Έλληνες.

Για την προδοσία και το ξεπούλημα σου.

ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ:

ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΩΣ ΔΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ

ΩΣ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ ΠΟΥ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

ΩΣ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι οδηγούνται στην φυλακή ή στην αυτοκτονία για ασήμαντα χρέη.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, την ώρα που χιλιάδες νέοι οδηγούνται στην ξενιτειά για να γλιτώσουν από τον όλεθρο της ανεργίας και της εξαθλίωσης που έφερες στην πατρίδα μας.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ”ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ”, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αλλά σε λένε Παπανδρέου και θα γλιτώνεις πάντα.

Όχι, όμως, αυτή τη φορά. Γιατί αυτή την φορά, μαζί με την υποθήκη της Ελλάδος, υπέγραψες και το πολιτικό σου τέλος.
Θα παρακαλάς να φύγεις.
Το κόμμα σου μετά βίας θα αγγίξει το 10%.
Ήδη φοβάσαι να περπατήσεις στον δρόμο και εσύ και οι βουλευτίνες σου.
Το πολιτικό σου τέλος θα είναι η διάλυση της παράταξης σου από εσένα τον ίδιο και η φυγή σου από την χώρα (Αλήθεια, έχεις δει το σύνθημα που γράφουν στους τοίχους ”Γιώργο, θα φύγεις νύχτα”
Η Ελλάδα θα ζήσει. Οι Έλληνες θα ζήσουν.
Ζούσαν πολύ πριν από σένα και φυσικά θα ζήσουν και πολύ μετά από εσένα.
Ο δρόμος, όμως, που βαδίζεις εσύ είναι επικίνδυνος.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ”ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΥΓ: Αν νομίζεις ότι σε βρίζω ή σε απειλώ (που δεν κάνω κανένα από τα δυο), δώσε το e-mail μου στην αστυνομία και στους εισαγγελείς του καθεστώτος σου. Γουστάρω να υποστώ πολιτική δίωξη, ειδικά από εσένα.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΠΗΓΗ : www.prionokordela.gr

EΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ 

 

http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/08/blog-post_11.html

Ξενη δημοσιογραφος:Δεν νομίζω ότι έχω βρεθεί παλιότερα σε χώρα όπου όλοι μα όλοι που συνάντησα να συμφωνούν

Μηπως οταν τα λενε ξενοι δημοσιογραφοι μπορουν να πεισουν ευκολοτερα???
Τα ιδια ακριβως λεει σχεδον ολο το ελληνικο διαδικτυο...Οχι ομως οι τηλεορασεις των "παπαγαλων", οχι οι εφημεριδες του Ελλαδισταν(οι εξαιρεσεις, ελαχιστες)

Το άρθρο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στις 8 Αυγούστου 2011 στην σουηδική εφημερίδα Dagens Nyheter, ναυαρχίδας του σουηδικού τύπου, και περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα αντικειμενικά, κόντρα στην κυρίαρχη προπαγάνδα των ευρωπαϊκών ΜΜΕ (και των...
σουηδικών ΜΜΕ δυστυχώς μεταξύ αυτών).

Η Ελλάδα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην οικονομική κρίση.

Η Κάισα Έκις Έκμαν επισκέφτηκε μια παρεξηγημένη χώρα με ένα διερρηγμένο κοινωνικό συμβόλαιο, όπου όλοι συμφωνούν μεταξύ τους.

Πώς θα νιώθαμε αν όλα όσα μας ανήκαν πουλιόνταν για να ξεπληρώσουμε δάνεια από τα οποία δεν είδαμε ποτέ όφελος;
Αν οι μισθοί μας μειώνονταν στο μισό και τα λεφτά πήγαιναν κατευθείαν σε ξένες τράπεζες;
Και αν εμείς, ενώ προετοιμαζόμασταν να ζήσουμε στο όριο διαβίωσης, ως επιστέγασμα όλων αποκαλούμασταν τεμπέληδες και κακομαθημένοι;


Αν κάποιος εξοικειωθεί με αυτή την κατάσταση, μπορεί να αποκτήσει μια ιδέα πώς είναι να είσαι Έλληνας αυτή τη στιγμή.
Έχω μόλις επιστρέψει από την Ελλάδα. Σε μία χώρα που βρίσκεται σε κρίση επικρατεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Μια καχεξία και απελπισία, αναμεμιγμένη με την πολιτική αφύπνιση που ακολουθεί μεγάλα γεγονότα και προκαλεί ευφορία.
Ξαφνικά, οι χαμηλοί μισθοί και η δυσκολία πληρωμής των λογαριασμών, από ατομικό πρόβλημα του καθενός, απέκτησαν κοινό πολιτικό περιεχόμενο.
Ορισμένοι σκέφτονται να μεταναστεύσουν. Άλλοι να ρίξουν την κυβέρνηση.
Μια αναγκαία αντιασφυξιογόνα μάσκα κρέμεται σε πολλά σπίτια, ως ανάμνηση των διαδηλώσεων των 28 και 29 Ιούνη, οπότε το κοινοβούλιο υπερψήφισε το πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα.
Δεν νομίζω ότι έχω βρεθεί παλιότερα σε χώρα όπου όλοι μα όλοι που συνάντησα να συμφωνούν.
Είναι όλοι αγανακτισμένοι με το ευρώ, με τη Γερμανία, με την κυβέρνησή τους και με τους εαυτούς τους που την ψήφισαν. Ύστερα από μια βδομάδα στην Αθήνα, μπορώ να πω ότι αν ήμουν Ελληνίδα, θα ήμουν κι εγώ αγανακτισμένη.


Αυτά που μαθαίνουμε για την Ελλάδα από τις σουηδικές εφημερίδες είναι πάνω κάτω ότι οι Έλληνες δουλεύουν πολύ λίγο και αμείβονται πολύ καλά.
Ο υπουργός Οικονομικών της χώρας μας, Άντρες Μπόρι, έχει δηλώσει ότι «οι Έλληνες βγαίνουν στη σύνταξη στα 40».
Στο άρθρο «Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την Ελλάδα» της 17/6 στην Dagens Nyheter γραφόταν ότι οι μισθοί στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα». Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ έκανε έκκληση στους Έλληνες να δουλεύουν περισσότερο και να μην κάνουν τόσο πολύ καιρό διακοπές.
Όλα αυτά καρυκευμένα με τη συνηθισμένη μπούρδα περί ενός τεράστιου και μη αποτελεσματικού κράτους. Τώρα θα αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση και θα τους δανείσει ακόμα περισσότερα χρήματα, αυτό θα μπορούσε να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα, άρα γιατί διαμαρτύρονται;

Τι τραγικός αχταρμάς παραπληροφόρησης! Και τι τραγική έλλειψη αλληλεγγύης προς μία χώρα που οφείλουμε τώρα να υποστηρίξουμε!

Οι Έλληνες εργάζονται τις περισσότερες ώρες στην...
Ευρώπη – 42 ώρες τη βδομάδα σύμφωνα με τη Eurostat, την στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το μέσο κατά κεφαλήν εισόδημα είναι 803 ευρώ. Το πραγματικό όριο ηλικίας δεν είναι τα 40 χρόνια, όπως ισχυρίζεται ο Άντερς Μπόρι, αλλά τα 61,4.


Πρόκειται δηλαδή για έναν από τους πιο σκληρά εργαζόμενους και ταυτόχρονα πιο χαμηλά αμειβόμενους λαούς της Ευρώπης.

Όμως έχουν μια χώρα που εξαρτάται από τον τουρισμό και όχι από κάποια αμιγώς δικιά της μεγάλη παραγωγή. Και μια χώρα με ένα διερρηγμένο κοινωνικό συμβόλαιο. Όπου ο κόσμος δεν εμπιστεύεται το κράτος ενώ το κράτος δεν παρέχει στους πολίτες του ούτε τις βασικές κοινωνικές υπηρεσίες. Και το οποίο, ως επιστέγασμα όλων, βρίσκεται στη θηλιά του ευρώ.

Κάθε εθνικό νόμισμα μπορεί να παρομοιαστεί με ένα ρούχο. Κάθε χώρα φορούσε μέχρι πρότινος το ρούχο που της ταίριαζε. Μπορούσε να το στενέψει και να το φαρδύνει αν ήταν ανάγκη. Για παράδειγμα, μπορούσε να υποτιμήσει το νόμισμά της σε περίοδο κρίσης, ή να αυξομειώνει τα επιτόκια ανάλογα με τι ανάγκες της.

Όταν όμως εισήχθη το ευρώ, όλες οι χώρες έπρεπε ξαφνικά να φορέσουν τα ίδια ρούχα. Μόνο που τα μέτρα των ρούχων πάρθηκαν για να ταιριάζουν σε ορισμένες μόνο χώρες – όπως τη Γερμανία και τη Γαλλία. Για άλλες χώρες, όπως η Ελλάδα, το εν λόγω κουστούμι δεν ταίριαζε.

Η Ελλάδα κυβερνάται για δεκαετίες από δύο «δυναστείες» – τη συντηρητική Νέα Δημοκρατία και το σοσιαλδημοκρατικό ΠΑΣΟΚ, με δύο οικογένειες στην κορυφή, μία στο κάθε κόμμα. Και οι δύο κυβερνήσεις έχουν πάρει μεγάλα δάνεια, αλλά λίγοι ξέρουν τι δρόμο πήραν τα χρήματα των δανείων. Πολλά από αυτά έχουν εξαφανιστεί στη διαφθορά και σε σκοτεινά συμβόλαια.


Λέγεται ότι η κατασκευή ενός δρόμου στην Ελλάδα κοστίζει πολύ περισσότερο απ’ ότι στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς παρεμβάλλονται πάρα πολλοί μεσάζοντες.

Ο λαός δεν θέλει να πληρώνει φόρους μιας και δεν παίρνει τίποτα ως ανταπόδοση από το κράτος.

Ένα μεγάλο μέρος των φορολογικών εσόδων πηγαίνει στη στήριξη μιας κρατικής γραφειοκρατίας που υπάρχει για να εξυπηρετεί μόνο τον εαυτό της.


Ταυτόχρονα οι βασικές κοινωνικές υπηρεσίες αποτελούν πονεμένη ιστορία για τον κόσμο. Ένας ασθενής πρέπει να πληρώσει φακελάκι στο γιατρό για να τον φροντίσει, ενώ οι Έλληνες μαθητές χρειάζονται ιδιαίτερα μαθήματα για να ανταποκριθούν στις σχολικές εξετάσεις. Και μέσα σ’ όλα αυτά, ήρθε η οικονομική κρίση το 2008. Η Ελλάδα, η οικονομία της οποίας εξαρτάται από τον τουρισμό, επλήγη ακόμα πιο σκληρά.

Υπό άλλες συνθήκες, η κυβέρνηση θα μπορούσε να υποτιμήσει το εθνικό νόμισμα για βγει η χώρα από την κρίση. Όμως μετά την εισαγωγή του ευρώ, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Η Ελλάδα περιορίζεται από το κουστούμι της το οποίο δεν μπορεί να βγάλει. Κι έτσι το κουστούμι καταστρέφεται – μόνο που αυτό δεν επιτρέπεται να συμβεί, καθώς το ίδιο φοράνε και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι προτιμότερο λοιπόν να πετσοκοφτεί αυτός που το φοράει.

Αυτό ονομάζεται «εσωτερική υποτίμηση» και σημαίνει απλά ότι αντί να υποτιμηθεί η αξία του νομίσματος περικόπτεται το εισόδημα του λαού.
Κατ’ απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οι Έλληνες κρατικοί γραφειοκράτες έβαλαν σε εφαρμογή ένα σχέδιο.
Οι μισθοί θα συμπιεστούν και μεγάλα τμήματα γης θα ιδιωτικοποιηθούν. Παραλίες, αεροδρόμια, εθνικές οδοί και κατά το ήμισυ όλες οι δημόσιες επιχειρήσεις θα ξεπουληθούν.

Στην πλατεία Συντάγματος κυκλοφορεί μια φήμη ότι η Ακρόπολη θα εξαγοραστεί από μια γερμανική εταιρεία.

Έμενα στο σπίτι κάποιων νέων που ανήκουν στη «γενιά των 700 ευρώ». Σύντομα θα μεταμορφωθούν στη «γενιά των 500 ευρώ». Είναι στην ηλικία μου – 30 χρονών και πάνω – όχι τόσο νέοι τελικά, όμως νιώθουν πιο νέοι απ’ ότι είναι καθώς ακόμα αναρωτιούνται τι θα κάνουν στο μέλλον. Κανείς τους δεν έχει παιδιά. Το να κάνουν παιδιά είναι κάτι αδιανόητο γι’ αυτούς. Είναι μορφωμένοι, έχουν πολλά χρόνια πανεπιστημιακών σπουδών στο ενεργητικό τους, όμως δουλεύουν ευκαιριακά ως διακοσμητές γάμων. Ο ασφαλέστερος τρόπος να βρουν μια σταθερή δουλειά ήταν παλιότερα δια μέσου του κράτους, όμως αυτό πρόκειται τώρα να αλλάξει. Η κατάσταση αυτή δεν είναι εντελώς άγνωστη· το ίδιο ισχύει για τη γενιά μας σε όλη την Ευρώπη. Μόνο που στην Ελλάδα συμπιέζονται επιπλέον οι μισθοί μέχρι το κατώτερο όριο, με πρόσχημα την κρίση.

Στην πλατεία Συντάγματος διοργανώνεται κάθε απόγευμα συνέλευση. Όταν βρέθηκα εκεί στα μέσα του Ιούλη, ο αρχικός ενθουσιασμός είχε κάπως υποχωρήσει. Οι συμμετέχοντες δεν ήταν πια χιλιάδες, παρά εκατοντάδες. Ο καθένας μπορούσε να πάρει το λόγο και να μιλήσει ενώ τα θέματα ήταν διάφορα: από προτάσεις για γενική απεργία μέχρι εκκλήσεις να μην κλέβονται αντικείμενα από τους συγκεντρωμένους στην πλατεία.

Ορισμένες ελληνικές λέξεις στριφογυρίζουν επίμονα στο μυαλό μου. Μία από αυτές είναι ο «Ισημερινός», που Σημαίνει Εκουαδόρ. Ο πρόεδρος του Εκουαδόρ, Ραφαέλ Κορέα, ήταν ένας μεγάλος ήρωας για την πλατεία. Τρεις στους τέσσερις Έλληνες επιθυμούν η Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα του Εκουαδόρ και της Αργεντινής: να κηρύξει στάση πληρωμών του χρέους.

Ένας στους τέσσερις θέλει να φύγει η χώρα από το ευρώ. Αυτό που πρέπει να καταλάβει κανείς είναι ότι οι Έλληνες δεν είναι εξοργισμένοι με ένα αναγκαίο κακό – παρά με ένα μη αναγκαίο κακό.

Το πακέτο στήριξης που δόθηκε στην Ελλάδα δεν επιλύει την κρίση, παρά αναγκάζει τη χώρα να βυθιστεί βαθύτερα σ’ αυτήν.
Αντί να γίνουν επενδύσεις στην ύπαιθρο, να φτιαχτεί κάποια παραγωγή που να μην βασίζεται στον τουρισμό, να χτιστεί κράτος πρόνοιας και να γεμίσει ο λαός αισιοδοξία, περικόπτονται τα εισοδήματα του κόσμου.
Το ΔΝΤ, διαβόητο για τις πολιτικές λεηλασίας του στον τρίτο κόσμο, τα μάζεψε και έφυγε από τη Λατινική Αμερική. Τώρα κατασπαράσσει τα άκρα της Ευρώπης. Θα το αφήσουμε αυτό να συμβεί;


http://wwwaristofanis.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_1119.html

Morton Abramowitz επίκαιρος όσο ποτέ: Ο διαμελισμός της Τουρκίας προ των πυλών!

Ο Morton Abramowitz, διετέλεσε ως Πρέσβης των ΗΠΑ στη Τουρκία κατά τη περίοδο 1989 – 1991.
Ο Morton Abramowitz το 2007: Έρχεται σύγκρουση μεταξύ Κεμαλικών και Ισλαμιστών, παράλληλα με μία γενικευμένη εξέγερση των Κούρδων!

Στο Αμερικανικό περιοδικό “Newsweek” είχε δηλώσει το 2007, πως προβλέπει μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ Κεμαλικών και Ισλαμιστών, παράλληλα με μία γενικευμένη εξέγερση των Κούρδων, μέσα σε ένα εκρηκτικό περιβάλλον η οποία θα οδηγήσει τη Τουρκία σε επικίνδυνους κλυδωνισμούς και τέλος στην οριστική της διάσπαση.
Η συγκεκριμένη συνέντευξη δημιούργησε σάλο στη Τουρκία και ακολούθησαν πολλές αντιδράσεις.

Την ώρα της συνέντευξης δεν είχε προκύψει η υπόθεση “Εργκένεκον”, ενώ όσον αφορά το θέμα του Κουρδικού από τότε υπάρχουν εξελίξεις, όχι και πολύ ευοίωνες για τους Τούρκους. Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως ο κύριος Morton Abramowitz προέβλεψε πολύ σωστά την κρίση μεταξύ Κεμαλικών και Ισλαμιστών. Τελευταία ωστόσο γίνεται λόγος για εμπλοκή ακόμα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στη περιβόητη υπόθεση.
Από την άλλη, ο κύριος Morton Abramowitz μετά τη πρώτη επίσκεψη του Ομπάμα στην Άγκυρα, τότε που ουσιαστικά αναβαθμίστηκε ο ρόλος της Τουρκίας σε περίπου …περιφερειακή δύναμη, είχε χαρακτηριστικά δηλώσει:
Υπάρχουν δύο δρόμοι μεταξύ των χωρών ΗΠΑ και Τουρκίας, οι οποίοι είναι:
Αφενός η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε (το ξεχνάμε σήμερα αυτό) με αντάλλαγμα ωστόσο πως οι ΗΠΑ θα πιέσουν την Ελληνοκυπριακή πλευρά να δεχτεί μια συμβιβαστική λύση ώστε να ανοίξει ο δρόμος προς την Ε.Ε, και αφετέρου το γεγονός πως η Τουρκία επιθυμεί να γίνει «κόμβος» της ενεργειακής μεταφοράς του φυσικού αερίου.
Ωστόσο στον αντίποδα για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ΗΠΑ να συνδράμουν στο ρόλο της που θα ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ της Ε.Ε από την Ρωσία (εδώ ξεκινά η αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας – Τουρκίας).
Πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/morton-abramowitz.html

Mε πρόσχημα την τρομοκρατία πανευρωπαϊκό όργανο θα συλλέγει προσωπικά δεδομένα

Ολες οι ενδείξεις ήταν ξεκάθαρες. Οι χώρες της Ε.Ε. ετοίμασαν πυρετωδώς και παρουσιάζουν με καμάρι το νέο υπερεθνικό τους «όργανο», μέσα από το οποίο παίρνει «σάρκα και οστά» το μεγαλύτερο φακέλωμα ιδεών και συμπεριφορών που έγινε ποτέ στην Ιστορία. Με πρόσχημα την ασφάλεια, οι κοινωνικοί αγώνες, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, μπαίνουν ευθέως στο....

στόχαστρο των μηχανισμών καταστολής....Ο επίσημα διακηρυγμένος σκοπός της νέας πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας φαίνεται γενικά λογικός: η πρόληψη τρομοκρατικών ενεργειών.

Ομως ο τρόπος και τα μέσα που χρησιμοποιούνται, ξεπερνούν κατά πολύ τον αρχικό σκοπό. Η on line καταγραφή στοιχείων και πληροφοριών οδηγεί σε γενικευμένη ηλεκτρονική παρακολούθηση προσώπων και πολιτικών ομάδων που δραστηριοποιούνται ακόμη και σε μη βίαια κινήματα, όπως το κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης!
Προσωπικές συνήθειες και φιλικές συναναστροφές, πολιτικές προτιμήσεις και οικονομικο-κοινωνικές απόψεις, επισκέψεις και συνομιλίες στο Ιντερνετ, ψυχολογικές αναλύσεις της προσωπικότητας των ατόμων, ευαίσθητα δεδομένα και πληροφορίες, όπως μηνύματα, e-mail και απόψεις των υπόπτων, θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για το νέο «σαφάρι» που στήνουν οι αρχές ασφαλείας κατά όσων θεωρούν επικίνδυνους για τη δημόσια τάξη.
Είναι προφανές ότι όλα αυτά προϋποθέτουν τη συντονισμένη λειτουργία όλων των αστυνομικών υπηρεσιών και σίγουρα τη διενέργεια μαζικών υποκλοπών σε τηλέφωνα και Ιντερνετ προκειμένου να συγκεντρωθεί ο όγκος των ζητούμενων πληροφοριών.
Ο μηχανισμός είναι απλός. Αστυνομικές αρχές και υπηρεσίες ασφαλείας σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης καλούνται να συνεισφέρουν στη συγκρότηση της τεράστιας βάσης δεδομένων που θα συγκροτηθεί, για άτομα και ομάδες τα οποία χαρακτηρίζονται, γενικώς, ύποπτα για σχέσεις τους με τα λεγόμενα φαινόμενα «βίαιης ριζοσπαστικοποίησης».
Η «βίαιη ριζοσπαστικοποίηση», σύμφωνα με την Ε.Ε., αφορά τη διαδικασία μέσω της οποίας κάποιο πρόσωπο στρατολογείται σε τρομοκρατικές ομάδες ή άλλες βίαιες οργανώσεις και αποδέχεται τη χρήση βίας. Οπως αναφέρεται στο κείμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας που αποκάλυψε η ΜΚΟ προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Statewacth», η αξιολόγηση των στοιχείων αυτών θα οδηγήσει αυτόματα σε «τακτική επιχειρησιακή διαδικασία λήψης αποφάσεων». Ορος που, όπως λέει η οργάνωση, αποτελεί ευφημισμό για στοχοποίηση, υπονόμευση και αποσταθεροποίηση των συγκεκριμένων δομών.
Είναι ενδεικτικό ωστόσο ότι στο ίδιο κείμενο η Ε.Ε. εκτός του όρου «βίαιη ριζοσπαστικοποίηση» χρησιμοποιεί και απλώς τον όρο «ριζοσπαστικοποίηση», σαν να πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Με τη σύγχυση αυτή όμως επιτυγχάνεται η ενοχοποίηση συλλήβδην όλων εκείνων τους οποίους οι αρχές ασφαλείας θεωρούν αντιπάλους του σημερινού κοινωνικού καθεστώτος, ακόμη και εάν δεν χρησιμοποιούν βίαιες μεθόδους πάλης! Σύμφωνα με την ίδια οργάνωση, ο όρος «αντιπαγκοσμιοποίηση μοιάζει να αποτελεί μια γενική σύλληψη», η οποία καλύπτει κάθε ομάδα ή οργάνωση που αντιτίθεται στο «status quo».
Είναι φανερό ότι με τα μέτρα αυτά τίθενται υπό αυστηρή επιτήρηση και ποινικοποιούνται πρόσωπα, ηγέτες και κινήματα, τα οποία οι εθνικές αστυνομίες και τα ευρωπαϊκά όργανα ασφαλείας θα χαρακτηρίσουν αυθαίρετα ως «ριζοσπάστες» ή οπαδούς απελευθερωτικών κινημάτων!

πηγη
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/m_23.html

Προφητικό άρθρο από το 2003: Τα σχέδια του Σόρος για την Ελλάδα

anti-ntp:Το προφητικό αυτό άρθρο γράφτηκε το 2003.Είναι τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών για την Ελλάδα.Κάπου αναφέρει και τον έλεγχο των εσόδων απο την πορνεία και τα ''ναρκωτικά''.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ,και μην παραμυθιάζεστε με την προπαγάνδα απο τα κυβερνητικά παπαγαλάκια οτι το νομοσχέδιο είναι υπέρ των χρηστών.Αυτό που θέλουν είναι να διαλύσουν την Ελληνική κοινωνία.



Το καλοκαίρι του 2003 ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Κούρος, δημοσίευσε το ακόλουθο άρθρο στο περιοδικό «ΓΥΝΑΙΚΑ». Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που το θεώρησαν «συνομωσιολογικό». Ξέρετε ποιοι, τα παπαγαλάκια του συστήματος που προσπαθούν να εμφανίσουν ως «γραφική» και «εξωπραγματική» κάθε αποκάλυψη.
Σήμερα, επτά χρόνια μετά, είναι απλώς η πραγματικότητα. Διαβάστε το ...


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2003

Από τον ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΟ

Κάθε ισχυρό κράτος (μητροπολιτικό) διαθέτει γεωπολιτικούς σχεδιασμούς που στην πράξη αποσκοπούν να θέσουν υπό την επιρροή του άλλα μικρότερα κράτη, από άποψη οικονομίας, στρατιωτικής ισχύος και τεχνολογικής ανάπτυξης. Τα κράτη αυτά που εντάσσονται στη σφαίρα επιρροής των μητροπολιτικών ονομάζονται «περιφερειακά».

Κάθε μητροπολιτικό κράτος που σχεδιάζει γεωπολιτικά (οικονομικά, πολιτικά, στρατιωτικά, πολιτιστικά), σχεδιάζει, φυσικά, για την καλύτερη προώθηση των συμφερόντων του και χρησιμοποιεί ανάλογα με την περίπτωση τον οικονομικό, τον πολιτικό, τον στρατιωτικό ή τον πολιτιστικό μοχλό για να αλώσει κάποιο περιφερειακό κράτος και να το θέσει στη σφαίρα επιρροής του. Η Ελλάδα, ως κράτος περιφερειακό υφίσταται πιέσεις από διάφορα μητροπολιτικά κράτη, αλλά κυρίως από τις Η.Π.Α., τη Μ. Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Ρωσία και την Κίνα. Καθένα από αυτά τα κράτη που λογίζονται ως μητροπολιτικά, σχεδιάζουν γεωπολιτικά για να προωθήσουν τα ποικίλα συμφέροντα τους στον ελλαδικό χώρο. Κατά καιρούς βγαίνουν διάφορα σενάρια στο φως της δημοσιότητας. Σενάρια που εκπονούνται από τους σχεδιαστές της εξωτερικής πολιτικής κάθε κράτους ή από διάφορα think tank που ερευνούν επάνω στα γεωπολιτικά δεδομένα.

Οι κυριότερες μέχρι στιγμής πιέσεις που δέχεται η Ελλάδα, είναι στον πολιτιστικό τομέα, στον οικονομικό και στον πολιτικό. Ο στρατιωτικός τομέας δεν υφίσταται τον ίδιο βαθμό πίεσης διότι η στρατιωτική δυνατότητα της Ελλάδας θεωρείται ικανή.

Τα γεωπολιτικά σχέδια των μητροπολιτικών χωρών εκπονούνται σε δεδομένη στιγμή για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα σε βάθος χρόνου. Γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες αδυναμίες του ελληνικού λαού αυτά τα σχέδια λαμβάνουν κατά κύριο λόγο υπόψη τον οικονομικό τομέαπολιτιστικό. (π.χ. ορατά τα αποτελέσματα του πρόσφατου χρηματιστηριακού κραχ) και τον

Ο πολιτιστικός τομέας είναι πολύ σημαντικός για την διατήρηση της ελληνικής ιδιοπροσωπίας και γι' αυτό οι πιέσεις προς αυτή την πλευρά είναι διαρκείς και συνεπείς για τουλάχιστον δύο δεκαετίες και θα συνεχίσουν για αρκετές δεκαετίες ακόμα, έως ότου ομογενοποιηθούμε μέσα στη δίνη της παγκοσμιοποίησης.
Η εσωτερική αντίσταση του ελληνικού λαού ίσως ήταν αυτή που ανάγκασε τον σπουδαίο γεωπολιτικό σχεδιαστή Σ. Χάντιγκτον να μας τοποθετήσει πολιτισμικά στην πλευρά της Ανατολής όταν κατασκεύαζε τον γεωπολιτικό χάρτη που διαχώριζε την Ανατολή από τη Δύση.

Ο Χάντιγκτον δεν είναι ο μοναδικός σχεδιαστής γεωπολιτικών μοντέλων στις Η.Π.Α. Είναι αρκετά τα κέντρα που σχεδιάζουν και προωθούν τα σχέδια τους ανάλογα με τις εκάστοτε επικρατούσες πολιτικές ισορροπίες. Ένα άλλο σενάριο είχε εκπονηθεί από το αμερικανικό Ίδρυμα Στρατηγικών Ερευνών RAD και είχε δεί το φως της δημοσιότητας το 1998, το οποίο μιλούσε για ελληνοτουρκικό πόλεμο που θα ξεσπούσε το 2003. Αφορμή γι' αυτόν τον πόλεμο θα ήταν επεισόδια που θα ξεσπούσαν στην περιοχή της Θράκης, τα οποία θα δώσουν την αφορμή στα τουρκικά στρατεύματα να εισβάλουν στο ελληνικό έδαφος για να προασπίσουν τους μουσουλμάνους δημιουργώντας μια ζώνη ασφαλείας. Αυτός ο σχεδιασμός για ουδέτερη ζώνη στη Θράκη υπήρχε από το 1945 και είχε εκπονηθεί από γερμανικά γεωπολιτικά κέντρα και όπως φαίνεται αυτούς τους σχεδιασμούς τους υιοθέτησαν σήμερα οι Αμερικανοί. Πριν από μερικά χρόνια κυκλοφορούσαν διάφοροι χάρτες αμερικανικής πάλι υποστηρίξεως που έφεραν την Μακεδονία αποκομμένη από τον ελληνικό κορμό και ενσωματωμένη στα Σκόπια. Μάλιστα το ίδιο το Σύνταγμα των Σκοπίων μιλούσε ξεκάθαρα για τις στρατηγικές βλέψεις αυτές των Σκοπιανών. Σήμερα φαίνεται πως έχουν ατονήσει λόγω των εξελίξεων. Τα ίδια πάνω κάτω σχέδια για τη Μακεδονία έχουν και οι Βούλγαροι εθνικιστές παρόλο που εδώ και αρκετά χρόνια τα έχουν απεμπολήσει λόγω της δεινής πολιτικής και οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει.
Εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια κυκλοφορούν χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας που έχουν προσαρτημένη όλη την Ήπειρο . Μάλιστα, στα διάφορα διπλωματικά γραφεία οι Αλβανοί πολιτικοί κυκλοφορούσαν απόψεις για διεκδικήσεις και δικαιώματα επί της αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα.

Ένα άλλο σχέδιο που εκπονήθηκε πάλι σε αμερικανικά γραφεία αφορούσε στη δημιουργία των Ηνωμένων Βαλκανικών Κρατών, κατά το αμερικανικό πρότυπο. Ένα σχεδίασμα που θα απέκοπτε τα Βαλκάνια από την υπόλοιπη Ευρώπη, θα απέκοπτε οριστικά τη Ρωσία από το Αιγαίο και θα ελεγχόταν εξ' ολοκλήρου από τα αμερικανικά κέντρα αποφάσεων.
Ένα τελευταίο σενάριο για το μέλλον του ελληνικού χώρου και του ελληνικού έθνους έχει τεθεί υπό την αιγίδα του διαβόητου Τζ. Σόρος, ο οποίος για περισσότερο από μια δεκαετία δραστηριοποιείται στον χώρο των Βαλκανίων με τα διάφορα ιδρύματα του και τις χρηματιστηριακές του επιχειρήσεις. Το σχέδιο αυτό έχει αρκετές δεκαετίες (;) ορίζοντα υλοποίησης και προβλέπει:

Α. αγορά εδαφών που θα φτάσουν το 30% των εκτάσεων.
Β. εξαγορά των ελληνικών τραπεζών
Γ. εκμηδένιση της ελληνικής βιομηχανίας
Δ. μείωση της αγροτική παραγωγής στο ελάχιστο δυνατό όριο
Ε. εξαγορά των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και μεταβολή της Ελλάδας σε κέντρο τουρισμού φθηνού επιπέδου
Στ. λαθρομετανάστες θα καταλάβουν τους ακατοίκητους χώρους της ελληνικής υπαίθρου
Ζ. Έλληνες εργάτες και διανοούμενοι θα διευκολύνονται να μεταναστεύσουν στις βαλκανικές και στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Η. έλεγχος των εσόδων από την πορνεία και τα ναρκωτικά.

Αυτό είναι το «μαύρο» σενάριο των νέων αμερικανικών γεωπολιτικών σχεδιασμών, αλλά δεν θα κλείσουμε μ' αυτό. Θα κλείσουμε με την άποψη του καθηγητή στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Ι. Μάζη ο οποίος αποδέχεται ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια για να αισιοδοξούμε. Ο Ι. Μάζης θεωρεί ότι όταν λυθούν σοβαρά γεωπολιτικά ζητήματα που αφορούν πρώτα απ' όλα το ξεμπέρδεμα της κατάστασης στην Μέση Ανατολή, την ασφαλή επιβίωση του Ισραήλ, την εξασφάλιση του Ανατολικού Αιγαίου ως ασφαλούς διόδου των πετρελαίων της Κασπίας, τον εκδυτικισμό της Τουρκίας, γεγονότα που έχουν δρομολογηθεί σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο, τότε στην χώρα μας θα υπάρξει ηρεμία και θα λυθούν τα μεγάλα προβλήματα που σήμερα την ταλανίζουν. Είδομεν.

*Το κείμενο δημοσιεύθηκε το καλοκαίρι του 2003 στο περιοδικό «Γυναίκα»
Πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/2003.html

Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Ιατρόπουλου στους «Πνευματικούς Ανθρώπους» του τόπου: Είσαστε Ξεφτίλες!

Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος.
Ποιος μικροαστικός σεισμός ταρακούνησε ωφελιμιστικά την κρανιακή σας κάψα, ω «πνευματικοί άνθρωποι» αυτής εδώ της πατρίδας, (αν τη θεωρείτε ακόμα πατρίδα την Ελληνίδα Γη) και το βουλώσατε;

Ποιος υπαρξιακός πανικός σας πέταξε στην άκρη των γεγονότων, την ώρα ακριβώς που Εσείς, πρώτες και πρώτοι, έπρεπε να μιλήσετε, να εκραγείτε, να ειδοποιήσετε, να οδηγήσετε;



Ποιος μίζερος λογαριασμός ατομικού μικροσυμφέροντος, άραξε μπροστά απ το χαρτί σας, το τελάρο σας, την κινηματογραφική σας μηχανή, τον υπολογιστή σας, το καμαρίνι σας, το βεστιάριό σας, τα σενάριά σας, τα θεατρικά σας έργα, τα αδημοσίευτα ή δημοσιευμένα σας ποιήματα, τα χίλια μύρια καλλιτεχνικά και πνευματοειδή σας τερτίπια, με τα οποία τόσα χρόνια ισχυρίζεστε ότι παράγετε πολιτισμό;

Που είναι η φωνή σας μωρέ; Πού είναι ο Λόγος σας, γραφτός, προφορικός, έστω κι ένας απλός Λόγος της Τιμής δεν χτύπησε την πόρτα της μαραγκιασμένης σας ψυχής, όπως θα σας έλεγε αν ζούσε ακόμα ο Σεφέρης;

Μια φούχτα άνθρωποι μείναμε μονάχοι μας, δε λέω ονόματα, τα ξέρουν όλοι πια, μια φούχτα κλαρίτες ξεμείναμε, με την κάπα μας κρεμασμένη στην αλυγαριά, να σύρουμε φωνή.

Κι εσείς, κουτσομπολεύετε στα εκδοτικά σας καφενεδάκια, στα κοσμικά σας μπαράκια, στους διαδρόμους των εφημερίδων με τα κυριακάτικα «ένθετα Τέχνης και Πολιτισμού», τα λέτε τηλεφωνικά από σπίτι σε σπίτι και χαζογελάτε..

Ότι εμείς οι πέντε-δέκα, πάει πια, «καήκαμε» στο «καινούριο» ΔουΝουΤουΕλλαδιστάν, δεν θα έχουμε προφανώς στον ήλιο μοίρα, έτσι δε λέτε;

Και σερνόσαστε ακκιζόμενοι στην θλιβερή μιζέρια σας και τολμάτε ακόμα να κυκλοφορείτε ανάμεσά μας;

Το ξέρετε πως μόλις περάσει η πρώτη μπόρα του πολιτικού γιαουρτιού, η επόμενη ομάδα που θα μαζέψει τη ροχάλα της αγανακτισμένης, προδομένης και εξαγριωμένης νεολαίας, θα είσαστε εσείς;

Η κατάντια σας θα γεμίσει με πελατεία τους ψυχίατρους, έτσι που κρυφτήκατε στα λαγούμια του σέχταρ σας..

Πώς τολμάτε και αποπειράστε ακόμα να «δημιουργείτε», αν αυτό το ρήμα είναι πλέον ικανό να φιλοξενήσει τον πανικόβλητο φιλοτομαρισμό σας;

Για ποιους «παράγετε πολιτισμό»; Ποιος να σας πλησιάσει, τι να σας κάνουμε, τι να μας πείτε, αφού το πρώτο απ όλα που έπρεπε να πείτε, ένα ΟΧΙ απέναντι στη Νέα Άλωση που επιχειρείται, δεν τολμήσατε να το ξεστομίσετε;

Είσαστε Ανάξιοι της Πατρίδας!

Αντί να βγείτε, με ομαδικές διαμαρτυρίες, με ψηφίσματα, με προσωπικές παρουσίες, με δυνατή αντιστασιακή κραυγή, να δηλώσετε παρούσες και παρόντες, εσείς κρυφτήκατε ακόμα πιο βαθιά στον υπόνομο της δειλής σας προσωπικής τραγωδίας, περιμένοντας τις «εξελίξεις»!

Περιμένοντας να κατακαθίσουν τα πράγματα και να ξαναβγείτε σαν τα σαλιγκάρια μετά απ τη βροχή, να γλείψετε τους καινούριους «άρχοντες», όποιοι και να είναι, Έλληνες προδότες, ή εισαγόμενοι «διαιτητές»,δεν σας νοιάζει, αρκεί να προσκυνήσετε ως επιτυχημένοι σφουγγοκωλάριοι, τον επόμενο «αυθέντη».

Για τίποτε επιχορηγήσεις, για κανένα «πρόγραμμα» απ’ τις Ευρώπες, για κάνα μηχανισμό ψευτοπροβολής από κάποιο δήθεν «Υπουργείο Πολιτισμού του Πολυπολιτισμικού Πολίτη», που θα στηθεί για ξεκάρφωμα, στην καινούρια «ελλαδίτσα» που μαγειρεύουν, τα τομάρια της παγκόσμιας συμμορίας.

Με ενοχλεί που τα ξέρατε όλα, που κανείς δεν σας έπιασε στον ύπνο, που είχατε τις πληροφορίες εδώ και αρκετά χρόνια, και κάνατε όλες και όλοι το κορόιδο!

Με τρομάζει ότι πέρασε ο Σικελιανός από την πόρτα της ψυχής σας, τραντάζοντας το πνευματικό σας σεράι με το «Ηχήστε σάλπιγγες» και τον κλείσατε απέξω!

Την παλιά εκείνη μαγνητοταινία με τη δήλωση του Σεφέρη και τη σιωπηλή κηδεία του, την πετάξατε στο τζάκι σας να καεί μαζί με τα παραμύθια-φούμαρα που ταΐσατε τη γενιά μου και τις επόμενες, για «πνευματική άνοιξη», για «λόγο ελληνικό», για «πολιτισμική επανάσταση και δράση».

 

Τους χιλιάδες άγνωστους ήρωες και τους νεκρούς ποιητές των αγώνων της ιστορίας αυτής της χώρας, τι τους κάνατε; Πήγατε και κατουρήσατε στους τάφους του Περικλή Γιαννόπουλου, του Λορέντζου Μαβίλη και του Γιώργου Σαραντάρη, με τη βρώμικη υστερία του πανικού σας, δειλές και δειλοί!

Υπάρχουν ξέρετε, δύο τρόποι που φεύγει απ’ αυτή τη ζωή ένας άνθρωπος: Ή αφήνοντας την τελευταία του πνοή, ή την τελευταία του πορδή.

Εσείς, αυτές τις ιερά δύσκολες μέρες που περνάει η πατρίδα μου, βγάλατε οριστικά εισιτήριο για να αναχωρήσετε με τον δεύτερο τρόπο.

Όσες και όσοι, δεν βγαίνετε να κατατεθείτε επώνυμα, υπεύθυνα και δημόσια, γι αυτό που συμβαίνει στον τόπο μας, είσαστε Ανάξιοι της Ελλάδας.

Είσαστε Ξεφτίλες!



 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/blog-post_6909.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters