Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Δύο νεαροί αγωνιστές ανέλαβαν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία

Δύο νεαροί αγωνιστές ( φίλοι της Πατρώας Θρησκείας των Ελλήνων ) ανέλαβαν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που την γνωστοποίησαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
Παρ' όλο που το "ζουμί" των δύο κειμένων είναι το ίδιο επιθυμώ να τα παραθέσω και τα δύο ώς μνημείο ελληνικού λόγου και ως μάθημα για όλους μας ( μεγαλύτερους ή μικρότερους ) :

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ.......
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ.
ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.
ΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΕΘΝΟΣ ΜΑΧΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ 'ΤΡΕΛΟΥΣ' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!

Έκτωρ ( απο Θεσσαλονίκη )
-----------------------------

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΝΕΙΣ" .
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ( ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ) ΞΟΦΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ !
ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ !
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ !

Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΩΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΛΜΟΣ . ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ή ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΚΑΘΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ .
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ , ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΡΓΑ .

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ Η ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ !
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΤΤΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ;
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ "ΤΡΕΛΛΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ;

Αίας ( απο Καβάλα )

----------------------------------------------
Τους γνωστοποίησα οτι είμαι πρόθυμος να πάρω μέρος στην πορεία .

Υπάρχουν πολλοί που έχουν αντιρρήσεις για μια τέτοια πορεία .
Ας δούμε τα δύο επιχειρήματά τους :

ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΦΕΛΕΙΣ
Απάντηση : Ήδη σε κάποια μυστικά γραφεία μας λένε αφελείς ( όλους όσους κατοικούμε στην Ελλάδα ) διότι μια ολιγομελείς σπείρα αλλοεθνών κατέλαβε την εξουσία , έκανε την χώρα μπάχαλο και ακόμη δεν τους κρεμάσαμε !
Τον μεγαλόσταυρο της βλακείας τον έχουμε ήδη ! Ένα ακόμη μικρό παράσημο αφέλειας ουδόλως με ενοχλεί .


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΛΑΟΓΕΡΕΤΕΣ ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ; ΕΜΕΙΣ ΑΣΠΡΙΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΔΥΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ;
Απάντηση : Αυτό που πάμε να κάνουμε ουδεμία σχέση έχει με την λογική . Οι οδοί προς την λογική του νεοέλληνα είναι φραγμένοι απο την τηλεόραση . Η πορεία θα στείλει ένα μήνυμα κατ' ευθείαν στο υποσυνείδητο ! Εάν μπροστάρηδες στην πορεία είναι συνομήλικοι των Καραμανλοτζεφρυσαμαράδων τί μήνυμα στέλνουμε ; Οτι είμαστε μία απο τα ίδια !
Ας το πάρουμε απόφαση όσοι "ασπρίσαμε τα μαλλιά μας στον αγώνα" : Ό,τι πείρα και αν αποκτήσαμε , δεν έχουμε το κλειδί που ξεκλειδώνει την καρδιά της νεολαίας . Αυτό το έχουν μόνον οι νέοι .
Εξ' άλλου μεγάλος αριθμός ετών δεν σημαίνει πάντα και μεγάλη πνευματική διαύγεια . Στους μεγάλους αριθμούς ελλοχεύουν διάφορες ασθένειες του εγκεφάλου !
Όσοι λοιπόν νομίζουμε οτι έχουμε πλούσια πείρα ας την αξιοποιήσουμε ορθά : Σαν συμβουλάτορες των νέων . Ας ξεχάσουμε τους θώκους που φωτίζονται απο τα φώτα της δημοσιότητας . Αυτοί ανήκουν στους νέους .
Ας έχουμε πάντα κατα νούν οτι "ΟΣΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ , ΠΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ" .
Είναι σαν το τέλειο κιβώτιο ταχυτήτων που βρίσκεται στο ράφι : ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ !
Το δευτέρας ποιότητος εξάρτημα που βρίσκεται βιδωμένο στην κατάλληλη θέση ( μαζί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα ) ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ .
Ας ξεχάσουμε τους μύθους για τους υπερηγέτες τύπου Ιούλιου Καίσαρα , Ναπολέοντα , Χίτλερ , Μουσολίνι . Δείτε πώς πέθαναν όλοι τους . Αντίθετα , αθόρυβα ιερατεία με συλλογική ηγεσία δείχνουν πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα .
Ας πάψουμε λοιπόν τον μοναχικό αγώνα και ας διαλέξουμε σε ποια ομάδα θα ενταχθούμε . Και είναι μέσα στα χαρακτηριστικά των ομάδων αυτό : Αυτός που έχει την πείρα δεν έχει την δημοσιότητα . Τί να κάνουμε ; Η Φύση τα κανόνισε έτσι για να πεθαίνουν στην ερημιά οι ματαιόδοξοι !


Αφού είδαμε τα επιχειρήματα κατά της πορείας ας δούμε και τα υπέρ :

ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
Το μόνο κοινό που έχουμε με τον κακώς νοούμενο νεοέλληνα είναι ο φόβος "ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ" . Εάν τον νικήσουμε αυτόν τον φόβο έχουμε υψωθεί σε άλλα επίπεδα . Θα είναι αξιέπαινη επιτυχία ακριβώς διότι ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ . Δεν επαινώ τον ψυχασθενή που δεν νοιώθει τέτοιο φόβο . Επαινώ αυτόν που ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ αλλά τον υπερνικά !
Αυτή η μάχη ενάντια στον εαυτό μας είναι κάτι που το έχουν επισημάνει και άλλοι διανοητές και απο τον χριστιανικό αλλά και απο τον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο .

ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
Πρίν απο 15 μήνες οι αντίπαλοί μας έκαψαν το σπίτι του Σωκράτη Χριστοδουλάρη . Πιο πρίν είχαν κάψει όλα τα πατριωτικά βιβλιοπωλεία . Δεν θα ανταποδώσουμε ποτέ ; Προτείνω αυτή η πορεία να χαρακτηρισθεί απάντηση στον εμπρησμό του σπιτιού του Σωκράτη Χριστοδουλάρη . Οι επόμενες θα είναι απαντήσεις σε εμπρησμούς βιβλιοπωλείων .
Κάθε φορά που εμφανιζόμαστε δημόσια προκαλούμε συζητήσεις . Όπως καλά το ξέρετε ήδη , είτε θετικές είναι οι συζητήσεις είτε αρνητικές , για εμάς είναι δύναμη .
Ας το γνωρίζουν λοιπόν οι αντίπαλοι οτι κάθε φορά που μας επιτίθενται θα απαντούμε με τρόπο που αυξάνει την δύναμή μας .


Υ.Γ. "Είδα ένα όνειρο..." ( I had a dream... ) . Καθώς γυρόφερνα στο μυαλό μου αυτές τις σκέψεις είδα ένα όνειρο . Είδα οτι είχαμε διώξει τους αλλοεθνείς πράκτορες που κατέλαβαν την χώρα . Σαν αναγνώριση της συμβολής τους είχαμε μοιράσει στους 300 πρώτους οπλίτες , σε τέτοιες πορείες , την περιουσία των 300 πλέον διεφθαρμένων Ελληνέζων ! Αλλά εγώ βεβαίως είμαι σοβαρός άνθρωπος και δεν δίνω σημασία στα όνειρα !!!

********************************************

Επικοινωνία : pitago99@gmail.com
http://pythas.t35.com/index.html

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_8626.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters