Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

Δημοσκόπηση: Το 86% των Ελλήνων θέλουν την απέλαση των παράνομων μεταναστών

Έρευνα πραγματοποίησε το διεθνές ερευνητικό κέντρο Pew σε 18 χώρες αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν κατά της παράνομης μετανάστευσης με την απέλαση να είναι ένα από αυτά.

Τα ποσοστά στην Ελλάδα, η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα από την παράνομη μετανάστευση είναι συντριπτικά υπέρ των απελάσεων.

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΥΛΟ…

Ολόκληρο το απόγευμα έγραφε και ξανάγραφε η Μαρία την τιμωρία της στην ορθογραφία…
« πενήντα φορές θα την ξαναγράψεις και θα τη φέρεις αύριο να τη δω..» της είχε πει αγριεμένα ο δάσκαλος. Έγραφε κι έκλαιγε γιατί τα δάχτυλα της πονούσαν από τις ξυλιές που είχε μαζέψει με τη βέργα…

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ….

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ;;; ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ;;;
ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ. ΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ… ΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ,
ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟ 1831, ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 24-3-2019

Δράση Ελλήνων Συνέλευσις πλατεία συντάγματος 24-3-2019
Ελλήνων συνέλευσις πλατεία συντάγματος 24-3-2019

ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 24-3-2019.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

Η Ξένη Δημητρίου ζητεί διώξεις όσων αντιδρούν για τους μετανάστες

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.” ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΌΠΟ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ!!

ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!!

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η "ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ

Επειδή οι μέρες πλησιάζουν ας θυμηθούμε κάποιες σκηνές "ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ" μας με τούς Τούρκους, σύμφωνα πάντα με τούς παραχαράκτες τής Ιστορίας (που συνεχώς αποθρασύνονται).
Περιγράφει, λοιπόν, ξένος αυτόπτης μάρτυρας:
«Οι Τούρκοι σκότωσαν επιτόπου πολλούς Έλληνες ενώ άλλους τούς έδεσαν με σκοινιά και τούς έσερναν στα καλντερίμια, ώσπου οι σάρκες αποκολλήθηκαν από τα οστά και οι δύστυχοι βρήκαν φρικτό θάνατο».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters