Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Τι γίνεται εδω βρε Κυριάκο; ΟΛΑ στους Γερμανούς & στην οικογένεια; Η Ξαδέλφη στον Σορος, η αδελφή στα Αιολικά, εσυ στα λιοτρίβια,η Ντόρα "Νονά" στις μάσκες Λαρίσης κ.λ.π. ΠΟΥ πάει το θέμα; ΕΓΓΡΑΦΟ

Εκστρατεία για την κάμψη των κοινωνικών αντιδράσεων απέναντι στην ανεξέλεγκτη ανάπτυξη αιολικών πάρκων σε όλη τη χώρα, με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, αναλαμβάνει από το «Πράσινο Ταμείο» η κοινή πρωτοβουλία EPLO/ISD και ΣΥΚΓΛΙΣΕΙΣ, Πρόεδρος στην οποία είναι η αδερφή του Πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Μητσοτάκη...
Πιο συγκεκριμένα, το «Πράσινο Ταμείο» αναθέτει στους δύο φορείς ένα έργο ύψους 130.000 ευρώ με σκοπό να εξασφαλιστεί η συναίνεση των τοπικών κοινωνιών, που εναντιώνονται στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση βιομηχανικών αιολικών πάρκων στην επικράτεια.

"ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

Μία γρήγορη ματιά σε όσους ισχυρίζονται ότι ενδιαφέρονται για την υπογεννητικότητα κ για αυτό είναι υπέρ της μαζικής μετανάστευσης.

Βιντεάκι φτιαγμένο αρχικά για το τουίτερ, όπου επιτρέπονται βίντεο έως 140".


Δείτε το σχετικό βίντεο από Epicrotus

Η Microsoft κλείνει μόνιμα όλα τα φυσικά εμπορικά καταστήματα


Η Microsoft κλείνει μόνιμα όλα τα φυσικά εμπορικά καταστήματα
Η Microsoft, είναι ένας από τους πρωτοπόρους του σύγχρονου λογισμικού και θα συνεχίσει να πωλεί τα προϊόντα της στο διαδίκτυο
Η Microsoft αποχωρεί από το λιανεμπόριο, αφού σύμφωνα με ανακοίνωσή της αποφάσισε να να κλείσει κλείσει και τα 83 φυσικά καταστήματά της και να διατηρήσει μόνο τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η CABAL ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ

Nicos Kastanias · 
Μια 80χρονη γυναίκα θα μπορεί να γίνει ξανά 30 ετών σε λιγότερο από 3 λεπτά και θα μπορεί να κάνει και πάλι παιδιά..
Με εκτελεστικό διάταγμα του Τραμπ έρχονται οι Θεραπευτικοί Θάλαμοι των Med Beds
Τέρμα στον καρκίνο, στους χρόνιους πόνους, στον αυτισμό και σε σωρεία άλλων ασθενειών που μένουν αθεράπευτες εξ' αιτίας των πρωτόκολλων που επέβαλε η Cabal
ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ MED BEDS ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΑ Ή ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ Ή ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΛΑΦΡΩΝ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.

Όλη η εβραϊκή αριστερίλα της Αμερικής θα καθίσει στο σκαμνί

Κατατέθηκαν αγωγές εναντίον των Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθέως κράτους».

Ο έλεγχος των Αμερικανών κυρίαρχων και παγκοσμιοποιητών, μπήκε τελικώς στο νομικό πλαίσιο. Έχει υποβληθεί αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια, εναντίον δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ, πολλών μελών των οικογενειών τους, στενών συνεργατών, χορηγών, καθώς και ξένων πολιτικών και εταιρειών.

Τα ίχνη του πρώτου πολιτισμού της Γης στην Αμερική και η επιγραφή με το ελληνικό αλφάβητο…

Ο Άγγλος Συνταγματάρχης, αρχαιολόγος, χαρτογράφος και εξερευνητής Percy Fawcett, συνοδευόμενος από τον γιο του Jack και έναν φίλο του γιου του, τον Raleigh Rimell, είχε αναλάβει εκ μέρους της χώρας του να εξερευνήσει τα άγνωστα και δυσπρόσιτα εδάφη του αχανούς εσωτερικού της Βραζιλίας, όπου τουλάχιστον δύο εκατομμύρια τετραγωνικών χιλιομέτρων ήταν ακόμη παρθένα γη.

Ο Fawcett ήλπιζε ότι το ταξίδι αυτό, αν κατάφερνε να το φέρει εις πέρας, πράγμα που τελικά δε συνέβη, καθώς χάθηκε μυστηριωδώς στη ζούγκλα το 1925, θα συνέβαλε στην αποκωδικοποίηση της ιστορίας του παγκόσμιου πολιτισμού.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters