Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Γιατι παιρνουν αυτα τα μετρα στην Ελλαδα;;;;

ΤΟ 1947 ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΛΟΜΟΝΟΣΟΦ.
ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ....ΣΙΒΗΡΙΑΣ.
ΤΟ 1982 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑΣ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ.
ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΗΠΑ (ΛΟΓΩ ΑΡΚΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ(ΛΟΓΩ ΑΙΓΑΙΟΥ).
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΤΕ Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΟΡΟΣΕΙΡΑΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΗ Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΗΠΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ...
ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ(ΜΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 25 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ
ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ (ΩΣ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ.
ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ(ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ) ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΙΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ.
ΜΑΣ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ.
ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GAZPROM ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΝΗ.
ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ).

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ:
1. ΤΟ 2010 ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑΙ.
2. ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΔΑΛΩΣ..........(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ).
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ.
ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΘΕΣΑ:
ΕΡΩΤΗΣΗ 1Η:
ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2Η:
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΟΖ
ΚΑΙ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ;
ΕΡΩΤΗΣΗ 3Η:
ΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ;
ΕΡΩΤΗΣΗ 4Η:
ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ;
ΕΡΩΤΗΣΗ 5Η:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ!
 
http://www.katohika.gr/2013/02/giati-pernoun-ayta-ta-metra-stin-ellada.html

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

ΟΙ «ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ» ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
· Υπέγραψαν δανειακές συμβάσεις χωρίς ποσά και ημερομηνίες!! Τελίτσες υπέγραφαν σαν να
έπαιζαν τρίλιζα!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του λαού ξεπερνά κάθε φαντασία. Δεν έχει προηγούμενο. Τα τρία Μνημόνια και τα συνοδεύοντα αυτά δανειακές συμβάσεις, είναι κυριολεκτικά στον αέρα. Είτε δεν ψηφίστηκαν από τα 3/5 της Βουλής όπως ορίζει το Σύνταγμα είτε όταν πέρασαν με πάνω από 180 ψήφους, ψηφίστηκαν ως προσχέδια και όχι ως δανειακές συμβάσεις. Συνεπώς, το ΠΑΣΟΚ πρώτα και η τρικομματική κυβέρνηση σήμερα εφαρμόζουν επί τρία χρόνια βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού, έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες και στην αυτοκτονία περίπου 4000 συμπατριώτες μας, έχοντας συνάψει Μνημόνια και δανειακές συμβάσεις που είναι όλα παράνομα!
Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε είναι συγκλονιστικά, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση όχι μόνο για τα κόμματα που νομιμοποίησαν τις επαίσχυντες παρανομίες αλλά και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα λεγόμενα αντιμνημονιακά! Εφόσον διακηρύσσουν την αντιμνημονιακή τους πολιτική, πώς είναι δυνατόν να επιτρέπουν να συντελείται μέσα στο Κοινοβούλιο εν ψυχρώ έγκλημα σε βάρος του λαού, χωρίς να εγκαταλείπουν τα έδρανα της βουλής ώστε να προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης; ΣΥΡΙΖΑ, «Ανεξάρτητοι Έλληνες», Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, αφού τάσσονται κατά των Μνημονίων, των βάρβαρων μέτρων εξαθλίωσης του κόσμου και κατά της παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, θα έπρεπε άμεσα να αποχωρήσουν από το Κοινοβούλιο και να μην επιτρέψουν να συνεχίζεται το έγκλημα σε βάρος του τόπου και του πολύπαθου λαού!
Ιδού λοιπόν τα ντοκουμέντα που καταδεικνύουν ότι όσα βιώνει ο λαός τα τελευταία τρία χρόνια είναι απότοκα παράνομων ενεργειών από το ίδιο το Κοινοβούλιο!
1ο Μνημόνιο:
Το πρώτο μνημόνιο ουδέποτε πέρασε από την Βουλή. Ο Παπανδρέου μαζί με τον Παπακωνσταντίνου επέβαλαν το 1ο Μνημόνιο με τον Ν.3845 στις 6 Μαΐου 2010. Η δανειακή σύμβαση που το συνόδευε, ουδέποτε συζητήθηκε! Το Σύνταγμα, που ως γνωστόν προβλέπει ότι πρέπει να ψηφιστεί από τα 3/5 της Βουλής, τουτέστιν από 180 βουλευτές, έγινε κουρελόχαρτο! Το Μνημόνιο δεν ήρθε στη Βουλή. Το νομιμοποίησαν μόνοι τους οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου. Η βουλή έγινε… γιάφκα!
Με βάση αυτό το παράνομο Μνημόνιο ήρθε την 1η Ιουλίου 2011 στην Βουλή ο Ν.3986/2011 προκειμένου να ψηφιστούν τα επείγοντα μέτρα εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 (ο λεγόμενος εφαρμοστικός νόμος). Ήταν η περίοδος που οι αγανακτισμένοι έξω από την Βουλή έδιναν βροντερό παρόν και μία-δυο μέρες πριν οι Παπανδρέου-Σαμαράς έπαιζαν το θέατρο της δημιουργίας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας! Ο νόμος που επέβαλε μέτρα θανάτου σε βάρος των Ελλήνων, ψηφίστηκε 154 ψήφους από το ΠΑΣΟΚ + 1 ψήφο από την Έλσα Παπαδημητρίου.
Κατόπιν, ήρθαν πρόσθετα μέτρα σφαγής με τον Ν.4024/2011, ο οποίος πέρασε από την Βουλή στις 20 Οκτωβρίου 2011 και αφορούσε: Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο − βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012−2015.
Στις 3 Οκτωβρίου 2011 ήρθε στην Βουλή ο Ν.4021/2011 όπου σε αυτόν και συγκεκριμένα στο άρθρο 48 έχουν καταχωρηθεί οι δανειακές συμβάσεις. Ο συγκεκριμένος νόμος, στο 4ο μέρος με το άρθρο 48 κύρωνε τα Μνημόνια που έχουν την ισχύ που ορίζει το άρθρο 28 του Συντάγματος, τουτέστιν με τα 3/5 των βουλευτών. Ψηφίστηκε όμως χωρίς τις απαιτούμενες ψήφους των 180 βουλευτών!
Το Σύνταγμα ως γνωστόν προβλέπει ότι πρέπει να ψηφιστεί από τα 3/5 της Βουλής, τουτέστιν από 180 βουλευτές! Νομιμοποίησαν και πάλι την παρανομία! Μετέβαλαν την Βουλή σε …γιάφκα κατά του λαού.
Το άρθρο 49 όμως του ίδιου Ν.4021/2011 αναφέρει ρητώς ότι πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από την Εθνική νομοθεσία. Οι προβλεπόμενες διαδικασίες που αφορούν στην ψήφιση του νόμου από τα 3/5 της Βουλής δεν τηρήθηκαν και το Σύνταγμα έγινε και πάλι κουρελόχαρτο!
2ο Μνημόνιο:
Ο Ν.4046 μπήκε στο ΦΕΚ στις 14 Φεβρουαρίου-2012 και αφορύσε: Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας. Ο νόμος αυτός πέρασε από την Βουλή στις 12-Φεβρουαρίου 2012 με 199 Βουλευτές! Θα πει κανείς «ψήφισαν 199 βουλευτές άρα τα 3/5 της Βουλής άρα το Μνημόνιο και οι δανειακές συμβάσεις είναι νόμιμες»!
Έλα όμως που δεν ψήφισαν δανειακές συμβάσεις αλλά προσχέδια δανειακών;;;
Αντί για ποσά, στην θέση των ποσών
υπήρχαν τελίτσες (…), κενά και άλλα σχεδιάκια!!! Τρίλιζα ψήφισαν οι αθεόφοβοι! (βλέπε φωτό δίπλα, δεξιά και αριστερά. Τελίτσες και κενά). Είναι σαν να πας στην Τράπεζα να πάρεις ένα δάνειο και αντί για το ποσό σου βάζουν τελίτσες (…)! Τι χρωστάς στην Τράπεζα; Ό,τι ποσό θέλουν αυτοί ή…τελίτσες;
Οι κουτεντέδες της Βουλής στις 14/3/2012 ξαναέφεραν την δανειακή με την ΠΝΠ ΦΕΚ 55/Α/14-03-2012, αλλά και πάλι αυτό ήταν προσχέδιο δανειακών.
Στις 22 Μαρτίου 2012 με τον Ν.4060/2012 κυρώνεται η προηγούμενη ΠΝΠ - Δανειακές συμβάσεις. Δηλαδή τα προσχέδια!!! Και αυτός ο νόμος ήταν ανυπόγραφες δανειακές και μάλιστα χωρίς ποσά και ημερομηνίες.
Πέρασε στις 7 Νοεμβρίου 2012 με τις παρακάτω ψήφους: 126 ΝΔ + 27 ΠΑΣΟΚ το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016!
Η παρανομία της παρανομίας!
3ο Μνημόνιο:
Έρχεται στις 12-12-2012 με την ΠΝΠ ΦΕΚ 240/Α: Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων και άλλες επείγουσες διατάξεις.
Πέρασε την 15η Ιανουαρίου 2013 με 166 Βουλευτές ο Ν.4111/2013 κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης, μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων» και άλλες επείγουσες διατάξεις.
Πού πήγαν οι 180 ψήφοι που απαιτούσε ο νόμος; Σιγά που θα κάτσουν να σκάσουν! Εδώ έκαναν …γιάφκα την Βουλή με την καταμέτρηση των ψήφων και την τήρηση του Συντάγματος θα ασχολούνται; Αρκεί που είναι αξιόπιστοι στους διεθνείς τοκογλύφους!
Ο λαός μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια σε βάρος τους; Εμείς λέμε ναι, μπορεί. Αν και ο συνταγματολόγος σε ραδιοφωνική του εμφάνιση δήλωσε για το θέμα.
Κατρούγκαλος: «Καμία από τις τρεις δανειακές συμβάσεις, κανένα από τα Μνημόνια δεν ήρθε να κυρωθεί στη βουλή με τον τρόπο που προβλέπει το Σύνταγμα δηλαδή ως υπογραμμένη Συνθήκη και μάλιστα με την πλειοψηφία των 3/5. Η πρώτη δανειακή σύμβαση κατατέθηκε και αποσύρθηκε και η δεύτερη και Τρίτη ψηφίστηκαν ως σχέδια και μάλιστα με το τέχνασμα των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Αρχικά εγκρίθηκαν τα σχέδια όχι οι συμβάσεις και μετά κυρώθηκαν . Δεν επιδιώχθηκε η ακύρωσή τους διότι δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε συνταγματικό δικαστήριο που να επιτρέπει τον έλεγχο αυτών των πραγμάτων . Το ΣτΕ ελέγχει μόνο την νομιμότητα Διοικητικών πράξεων, όχι διεθνών συμβάσεων και ο Άρειος Πάγος δεν έχει καμία τέτοια αρμοδιότητα. Όσο δεν έχουν Συνταγματικό Δικαστήριο αυτές οι πολιτικές πράξεις δεν μπορούν να έχουν έλεγχο. Στο δεν Διεθνές Δικαστήριο πάλι δεν υπάρχει δικαστήριο που να ελέγχει ένα τέτοιο εσωτερικό ζήτημα».
Εάν ισχύει αυτό που λέει ο κ. Κατρούγκαλος τότε έχουμε να κάνουμε με το τέλειο έγκλημα σε βάρος του λαού! Είναι δυνατόν κύριε Συνταγματολόγε να μην υπάρχει λύση για να σωθεί ο λαός από αυτούς που μετέτρεψαν σε γιάφκα την Βουλή και τους Βουλευτές σε …συνδικάτο του εγκλήματος;
"Ελεύθερη Ώρα"
 
http://www.katohika.gr/2013/03/paranoma-ola-ta-mnimonia-apodiksis.html

AΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Π/ΓΥ " ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ " Α -- 374 ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΥΡΙΑΣ ,

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , ΣΑΜΑΡΑ Η' ΜΠΕΝ --- ΧΙΡΑΜ --- ΖΑΝΝΑ , ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Η' ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ --- ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ , ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. , ΡΩΣΙΑΣ -- ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ -- ΚΙΝΑΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. -------

ΜΙΚΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΑΘΗΝΑΙ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ . --



ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΚΡΟΥΣΕΩΣ ΑΠΟ 14 ΣΕ 13 ΦΡΕΓΑΤΕΣ , ΜΕΣΩ ΥΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΙΣ 18 /2/2013 ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ " ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ " F - 463 , Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ - ΖΑΝΝΑΣ , Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ " ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ " ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Η' " ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ " ( ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΚΕ ) , ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΔΙΑΚΟΡΕΥΜΕΝΟΙ ΕΝ ΜΑΣΩΝΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ - ΝΑΥΑΡΧΟΣ - ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ " ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ " Α -- 374 AΠΟ TO EΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ , ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΡΟΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ( ΦΡΕΓΑΤΕΣ + ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥΣ + ΚΛΠ ) , ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΛΠ ΠΛΟΙΩΝ , 12 CONTAINERS ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΡΟΥΣΕΩΣ , ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΡΟΥΣΕΩΣ ΕΝ ΠΛΩ . -------

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΘΛΙΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ " ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ " ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:

( 1) : ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΙΑ ΠΛΟΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ : ΤΑ " ΑΞΙΟΣ " Α --464 , " ΑΛΙΑΚΜΩΝ " Α -- 470 " , ΚΑΙ " ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ " Α -- 374 " .-----------
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ 14 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥΣ 5 + 5 + 4 ΦΡΕΓΑΤΩΝ , ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΠΑΡΗΚΟΛΟΥΘΕΙΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ " ΠΛΟΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ " Η' Π/ΓΥ ΟΠΩΣ ΤΟ " ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ " , ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΠΡΟΣ Π/ΓΥ , 5:1 , 5:1, ΚΑΙ 4:1 , ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ , Η ΩΣ ANΩ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3:1 ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΡΟΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ .--------

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ " ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ " ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Π/ΓΥ " ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ " ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ , ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΗΤΟΙ 7:1 ΚΑΙ 6:1 , ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΤΟΛΙΣΚΩΝ , ΗΤΟΙ ΣΤΟΛΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΣΤΟΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΚΑΙ ΣΤΟΛΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΝΕΠΑΡΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ , ΜΕ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΣ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ , ΕΝΑΝΤΙΟN 22 ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ( ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΥΡΟΜΕΝΗ ΤΥΠΟΥ ΚΝΟX " ΤΕPE " ) KAI 13 ΦΡΕΓΑΤΩΝ ( 8 + 3 = 11 ΤΥΠΟΥ " ΜILL -- GEM " ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ , ΚAI 2 ΤΥΠΟΥ "PERRY " AΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ) ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ , ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 35 ( ! ! ! ) ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΤΑ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ 5 ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΣ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ 5 ΣΤΟΛΙΣΚΟΥΣ ΗΤΟΙ ΜΕ 5 Χ 5 = 25 ΦΡΕΓΑΤΕΣ , ΕΝΑΝ ΣΤΟΛΙΣΚΟ ΕΛΛΙΜΕΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΙ' ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟΛΙΣΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΥΠΡΟΥ . ------- 13 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 35 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΥΠΕΡΕΠΑΡΚΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΤΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ! ! ! .-------

ΕΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΦΡΕΓΑΤΩΝ 13 : 35 ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ " ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ " , ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ " ELTA EL/EM -- 8300 ES/ELINT " ΠΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΣ ΤΑ 4 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΡΑΝΤΑΡ BOEING " 737 MESA " , ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ " DEFENCE NET " ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ " ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ BOEING -- 737 -- MESA TON NOEMΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 " ( . . . ) , ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΡΑΝΤΑΡ , ΜΕΣΩ ΑΚΑΡΙΑΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΛΥΠΛΕΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ " LINK 16 " ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ , ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. , ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ -- ΑΛΒΑΝΙΑΣ -- ΣΚΟΠΙΩΝ -- ΤΟΥΡΚΙΑΣ -- ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΩΣ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ , ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ 300 ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΑΙΣΧΡΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ Κ (Υ) ΝΟΒΟΥΛΙΟΥ , ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ --- ΝΑΥΑΡΧΩΝ -- ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ -- ΓΕΣ -- ΓΕΝ -- ΓΕΑ , ΑΠΑΝΤΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ , ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΛΕ -- ΚΟΥΑΛΕ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΕΝ ΣΤΟΑΙΣ ΜΑΣΩΝΩΝ , ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΑΡΘΡΟ 48 , ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ , ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 48 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ .----------

( 2 ) : ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ --- ΝΑΥΑΡΧΟΙ --- ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ - ΓΕΣ -- ΓΕΝ -- ΓΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ " ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ " ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΩΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ " ΣΩΤΗΡΕΣ " ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./ Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ . Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ .------------

( 3 ) : ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ " ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ " ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΓΡΑΦΗ , ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟ ΦΕΡΕΙ 12 CONTAINERS ME ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΡΟΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ . ΕΠΟΜΕΝΩΣ , ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ( Π / Γ Υ ) " ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ " ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ " ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ " ΟΠΩΣ ΑΦΕΛΩΣ Η' ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ . -----------
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. , ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ " ΕΧΘΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ , ΤΟΥ ΙΡΑΝ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ " ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ " Η' " SHANGHAI PACT " .----------

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ , ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΟΥΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ " ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 " ΚΩΝ / ΛΕΩΣ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ 666 " , ΤΟΥ " ΛΑ.Ο.Σ. 666 " , ΤΩΝ " ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGO 666 " THS E.N.D. TOY ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ " ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 666 " , ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ " ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ " , ΔΙΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ . ---------------------

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ " ΓΛΩΣΣΑ " ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ , ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ / ΕΥΠ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ :

<< ΟΜΙΛΕΙ Η Ο.Ε.Α. : ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΕΝΣΤΟΛΟΣ Η' ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ , ΔΕΝ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 20 ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ Η' ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΒΕΒΑΙΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΛΟ, ΑΠΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ , ΔΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ , ΝΟΜΑΡΧΩΝ , ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ , ΔΗΜΑΡΧΩΝ , ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ , ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ , ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΔΕΛΦΗΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΣΟ'Ι' ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΓΑΜΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ , ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ .---------

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ -- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ -- ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ , ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ,ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ , ΚΑΤ ΕΠΙΤΑΓΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ : << ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ >> ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ .-------
ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΒ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ . - ---------------------

ΤΟ ΜΙΚΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΑΘΗΝΑΙ , ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ " Χ " , ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΞΗ ΑΣΤΕΡΩΝ . ----------------------

Α / Α , Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , Ν.ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ , /// Α.Δ.Τ. : Δ . 424 419 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ .----

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/03/a-374.html
kerberos-hellas

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ!


Αυτός είναι ο εφιάλτης τους. Όλοι οι Έλληνες μία γροθιά να γκρεμίζουν τα τείχη του διχασμού και της διαπλοκής. Αυτά που υψώνουν οι πάμπλουτοι “αντεξουσιαστές” του Χάρβαρντ και τα φασισταριά του φεντεραλισμού. Έτσι ελευθερώθηκε η Ελλάδα,

με τον “παπά” δίπλα στον “κομμουνιστή” μέσα στις χιλιετίες. Έτσι γράφτηκε κάθε έπος που αποτελεί ακόμα και σήμερα δρόμο Ελευθερίας για κάθε υπόδουλο και αγωνιζόμενο λαό στον πλανήτη. Αυτός είναι ο δρόμος ο Ελληνικός. Ο οιωνός ο άριστος. Ο δρόμος του Ήρωα, του Αγίου και του Φιλοσόφου. Απέναντι στην πνευματική σήψη του εκσυγχρονιστή, του συνδικαλιστή, του σοσιαλφασίστα, του νεοφιλελεύθερου νεοφασίστα.
Η Πατρίδα απέναντι στην κάστα της ιδεοληψίας και της διαπλοκής.
Μπράβο στην Δημοκρατία που έκανε το θέμα πρωτοσέλιδο. Δείτε το μαζί με την διάλεξη των καταστροφέων της Ελλάδας, ΓΑΠ – Σόρος:


 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_7532.html

Η «Νέα Παγκόσμια Τάξη»


"Invisible Empire A New World Order Defined"

Ντοκιμαντέρ του Jason Bermas, ασχολείται με την λεγόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη και τις λέσχες των οικονομικά και πολιτικά ισχυρών που καθορίζουν τις τύχες του κόσμου...


Δείχνει πώς οι Ελίτ δεν έχουν μόνο συνωμοτήσει για να δημιουργήσουν μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση κατ 'ιδίαν, αλλά έχουν δηλώσει την ατζέντα τους δημοσίως εκατοντάδες φορές.

Τονίζοντας τα λόγια ανθρώπων όπως των Paul Wolfowitz, Michael Mullen, David Cameron, Gordon Brown και πολλών πολλών άλλων. Αποδεικνύει ότι η Αόρατη Αυτοκρατορία έχει παραιτηθεί από τις εικασίες και έχει περάσει σε ωμά σκληρά γεγονότα. Αυτή η ταινία είναι η εγγύηση για να ξυπνήσει ακόμα και τους πιο ένθερμους σκεπτικιστές για την προδήλως αποδείξιμη επιτάχυνση προς την κατεύθυνση ενός αυταρχικού πανγκόμιου καθεστώτος που προτίθεται να ελέγχει και να ρυθμίζει κάθε πτυχή της ύπαρξής μας.





ΚΛΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ MEGA!!!


Πελάτες υπεράνω πάσης υποψίας περιλαμβάνονται στους μακροσκελείς καταλόγους με τις ρευματοκλοπές 2009-2012 που κατέγραψαν ειδικά συνεργεία της ΔΕΗ στην Αττική.

Την ώρα που το ντόμινο των απλήρωτων λογαριασμών παρασύρει στο σκοτάδι όλο και περισσότερα
νοικοκυριά, ισχυροί παίκτες του επιχειρείν στην Ελλάδα, αλλάζουν τα φώτα στη ΔΕΗ, κλέβοντας τεράστια ποσά με τη μέθοδο των “πειραγμένων” μετρητών.

Ένα από τα μεγαλύτερα φέσια στη ΔΕΗ προέρχεται, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρουσιάζουν τα Παραπολιτικά, από την εταιρεία Τηλέτυπος, στην οποία ανήκει το Mega channel.

Κλικ στην εικόνα

O μετρητής του καναλιού στο πάρκο κεραιών του Υμηττού ήταν πειραγμένος, ώστε να καταγράφεται πολύ λιγότερη ενέργεια από αυτή που καταναλώνεται και συγκεκριμένα 12kw αντί για 58kw ανά ώρα.

Πηγή: Εφημερίδα “Παραπολιτικά” – http://dimofantis.blogspot.gr/
olympia.gr

http://www.triklopodia.gr/2013/03/mega.html

ΤΟ ΑΙΜΑ ΖΗΤΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ - Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ

Προβάλλουν μαγικές εικόνες αναπτυξιακής επαγγελίας, ενώ στάζουν το φαρμάκι του εκφασισμού και του διχασμού κι έτσι βαυκαλίζονται πως έχουν τον έλεγχο. Αλλά -δεν εφησυχάζουν...


Οι κυβερνητικοί υπάλληλοι της τρόικας, με πρώτο και καλύτερο τον ακάματο Α. Σαμαρά κινούνται βάσει προγράμματος και μόνο. Δεν πρόκειται για την υλοποίηση μιας πολιτικής, έστω νεοφιλελεύθερης. Πρόκειται για συνταγές θανάτου. Οι λέξεις αποκτούν ένα μοιραίο κυριολεκτικό περιεχόμενο -αν δε χάνουν το νόημα τους- όταν τα ίδια τα συμβάντα μας κεραυνοβολούν...

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις παλεύουν να σωθούν: καταδικάστηκαν να ζεσταίνονται με μαγκάλι στην Ε.Ε. τον 21ο αιώνα! Κι ο υφ. Υγείας, όλο περηφάνια, εξήγγειλε περικοπές 1,1 δισ. στον προϋπολογισμό του φαλιρισμένου ΕΟΠΥΥ.

Χιλιάδες ασθενείς επικίνδυνων χρόνιων ασθενειών, καρκινοπαθείς, διαβητικοί, νεφροπαθείς αδυνατούν να συνεχίσουν τις θεραπείες τους. Τα δημόσια νοσοκομεία διαλύονται, όμως στα χρόνια των υποτιθέμενων «περικοπών στις σπατάλες» τα ιδιωτικά μεγαθήρια της Υγείας, με το νόμο, απομυζούν τους δημόσιους πόρους και το υστέρημα των πολιτών. Τώρα ο κ. Σαλμάς επιχαίρει, κόβοντας κι άλλες δαπάνες από τις ελάχιστες κοινωνικές παροχές που έχουν απομείνει για να πιάσει τα νούμερα!
Ακριβώς το ίδιο εκτελεί παντού αυτή η αδίστακτη κυβέρνηση. Πανηγυρίζουν για το πλεόνασμα μιας οικονομίας, που έχει νεκρώσει. Αλλά αυτά έχουν συνέπειες. Έρημος, αρρώστια, θάνατος. Οι στατιστικές ήδη αποτυπώνουν δραματικά μεγέθη με κλίμακες πάνω από το 30% στα όρια της φτώχειας. Τα έγκυρα Μέσα τώρα μόλις πήραν χαμπάρι την εκθετική αύξηση των αυτοκτονιών. Όμως, κάτω από την τραγική κορύφωση βρίσκεται ένας άτεγκτος προγραμματισμός για την αποστράγγιση κοινωνιών και χωρών (η Ελλάδα είναι το πρότυπο).

Τώρα το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έχουν ανακαλύψει τη νέα καραμέλα της μεγάλης αντίστασης: «Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα» ή «δεν θα επιτρέψουμε άλλα μέτρα». Και τα καθημερινά εγκλήματα; Ποιος θα απολογηθεί για τα νέα δραματικά δεδομένα; Πείνα, αρρώστιες, μείωση του προσδόκιμου της ζωής. Ή μήπως δεν συντελούνται αυτά; Πώς αλλιώς θα πιαστούν οι στόχοι κι η ποθητή ανάπτυξη; Πάνω στο κοινωνικό ολοκαύτωμα και στα ερείπια της αποικιοποιημένης χώρας θα πανηγυρίζει ο Σαμαράς, πως έφτασε πρωθυπουργός ώς τον ... Σεπτέμβρη.
Πώς αλλιώς; Όταν καούν μερικά παραπήγματα των μπράβων της πολυεθνικής, που ξεκοιλιάζει το δάσος στη Χαλκιδική, όταν σπάσουν λίγα μάρμαρα στην Πλατεία Συντάγματος, τότε ζητάνε πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης και εξαπολύουν διώξεις ενάντια σε όποιον αγωνίζεται για τη ζωή και τον τόπο του. Κι οι φυσικοί αυτουργοί της καταστροφής της χώρας εκφράζουν κάθε φορά τη «λύπη» τους για τα δικά τους, μεγάλα καθημερινά εγκλήματα. Δεν θα πληρώσουν;
e-dromos
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_8772.html

Η έξοδος


Τηλεοπτικά παράθυρα, συζητήσεις επί συζητήσεων, πολλαπλασιαστές, ποσοστά ανεργίας, ύφεση, ανάπτυξη, επενδύσεις. Το ίδιο σκηνικό στο ραδιόφωνο, το ίδιο και στις εφημερίδες.
Περιγράφουν καταστάσεις, τσακώνονται για εμάς, χωρίς εμάς. Σήριαλ με καθημερινά επεισόδια
χωρίς τελειωμό η κατάντια της Ελληνικής Δημοκρατίας και των υπηκόων της.

Ποια είναι η χρησιμότητα αυτών των καθημερινών μαχών; Η χρησιμότητα για τον φοβισμένο πολίτη καμία ουσιαστικά. Για τους κυβερνώντες μεγάλη.

Οι ρόλοι και τα σενάρια μοιράζονται καθημερινά από τους σεναριογράφους του μνημονίου. Δημοσιογράφοι μνημονιακοί και άλλοι υποτίθεται «αντιμνημονιακοί» παλεύουν για σένα; Αυτοί και οι εκπομπές τους δεν είναι τίποτε άλλο από βαλβίδες αποσυμπίεσης. Αποσυμπίεση της οργής του λαού από την ανομία, την αντισυνταγματικότητα, την βία και την φαυλοκρατία που εκφράζουν οι τελευταίες μνημονιακές κυβερνήσεις.
Πως γίνεται άραγε «δημοκρατικές» κυβερνήσεις να σαπίζουν στο ξύλο πλήθη πολιτών;
Πως γίνεται στο όνομα της δημοκρατίας να ξεχαρβαλώνουν καθημερινά το Σύνταγμα της πατρίδας μας;
Όταν σταματούν οι λογικές εξηγήσεις και ο διάλογος εγώ ξέρω ότι αρχίζει η βία. Η κυβέρνηση του μνημονίου δεν έχει κανέναν λόγο, καμιά δικαιολογία και έχει επιστρατεύσει το παρακράτος και τις κατασταλτικές δυνάμεις.

Εσχάτως επιστράτευσαν και πολιτικά φαντάσματα που έχουν φύγει χρόνια από το πολιτικό προσκήνιο γιατί στην αφάνεια τους έστειλε ο λαός.
Ο κ. Μητσοτάκης σε παρουσίαση βιβλίου του ανέφερε ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει μικρότερο κράτος και ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις και οι καταλήψεις είναι παράνομες και θα πρέπει να «εξαλειφθούν». Μόνο που ο κύριος Μητσοτάκης μέσα σε όλα αυτά που είπε, δεν μας είπε ποιο δημόσιο δεν θέλει. Αν δεν θέλει το δημόσιο που το ΠΑ.ΣΟ.Κ και η Ν.Δ. έβαζαν τα δικά τους παιδιά να το διοικούν κατά τον τρόπο που όλοι χρόνια ξέρουμε, αν δεν θέλει την ΔΕΗ με τους πράσινους συνδικαλιστές που την ξεζούμισαν για να την φτάσουν στον πάτο και να την πουλήσουν, ούτε ο λαός θέλει τέτοιο δημόσιο κύριε Μητσοτάκη.
Υπάρχει όμως μια λειτουργία στον ιδιωτικό τομέα που μπορεί υπό προϋποθέσεις άνετα να εφαρμοστεί στο δημόσιο και ονομάζεται management, όπου ο γενικός διευθυντής και όλο το επιτελείο του εάν δεν εφαρμόσει κανόνες (κανόνες δεν υπήρχαν τόσα χρόνια στους δημόσιους οργανισμούς) και δεν πιάσει τους στόχους που τίθενται, πηγαίνουν στο σπίτι τους. Γιατί δεν αναφέρει κανείς για το ποια ήταν η μεθοδολογία των κυβερνήσεων για την διοίκηση του δημοσίου τόσα χρόνια;

Όταν στο παρελθόν έκανες την προσπάθεια να χτίσεις ένα σπίτι, τα υλικά που χρησιμοποίησες ήταν σκάρτα και το σπίτι σωριάστηκε. Πως γίνεται να χρησιμοποιήσεις πάλι τα ίδια υλικά για μια καινούρια προσπάθεια; Θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον ανόητος για να χρησιμοποιήσεις πληρωμένους φονιάδες για να σε βγάλουν εκτός τροχιάς θανάτου.

Όλοι αυτοί που τώρα σε κυβερνούν σε κυβερνούσαν. Όλοι αυτοί που τώρα ψεύδονται από πάντα σου έλεγαν ψέματα. Πως και γιατί να τους εμπιστευθείς ξανά; Η πορεία προς την έξοδο είναι ακριβώς η αντίθετη από αυτή που σου δείχνουν αυτοί. Δεν στην έδειξαν στο παρελθόν. Γιατί δεν ήξεραν; Αν ήταν τίμιοι αλλά ανίκανοι θα πήγαιναν σπίτι τους και θα μας άφηναν ήσυχους. Γιατί δεν ήθελαν. Γιατί ο σκοπός ήταν να φτάσουμε εδώ. Το πείραμα στην Λατινική Αμερική δεν έπιασε και θέλησαν να το ξανακάνουν εδώ. Ποια μπορεί να είναι τα βήματα που θα μας βοηθήσουν να βρούμε την έξοδο από τον εφιάλτη;


Συνειδητοποίηση των αιτιών αυτής της κατάστασης

Το να κάθεσαι και να ακούς από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ίδια τηλεοπτικά κανάλια με τους ίδιους πρωταγωνιστές οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν θα σε οδηγήσουν σε κανένα συμπέρασμα δεν έχει καμιά σημασία.
Ο καθένας μας πρέπει να κάνει μια ιστορική αναδρομή στα 30 τελευταία χρόνια. Θα καταλάβει ότι πάντα οι ίδιοι ήταν στην εξουσία και πάντα έσπρωχναν την πατρίδα μας προς το χάος. Ψάξε την πορεία της Ελλάδας και την πορεία των πολιτών. Η ενοχοποίηση του πολίτη που προβάλλουν οι μνημονιακές κυβερνήσεις είναι θρασύτατη και δεν έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα. Αυτό το έκαναν για να σε γονατίσουν ψυχολογικά και για να περάσουν με άνεση τα επαχθή μέτρα τους.
Τους κανόνες πάντα τους επέβαλλαν οι κυβερνήσεις και αυτές θα έπρεπε να τους τηρούν. Υπήρχε πάντα ένα εσκεμμένο μπάχαλο για να καταφέρουν να διατηρηθούν στην εξουσία, να υφαρπάξουν το δημόσιο χρήμα και για να μην καταλάβεις ποτέ το γιατί.

Μέσα σε όλα τα άλλα θα πρέπει να καταλάβεις ότι η αξιοπρεπής ζωή δεν έχει χρώμα και κόμμα. Αυτό που σε συμφέρει δεν είναι το διαίρει και βασίλευε που σου επέβαλλαν έμμεσα ή άμεσα αλλά η αλληλεγγύη. Μόνος και κλεισμένος στα στεγανά μιας ιδεολογίας δεν θα καταφέρεις τίποτε. Με συντροφικότητα και αλληλεγγύη πάνω στα κοινά συμφέροντα του λαού μπορείς να βαδίσεις μπροστά και να τους ρίξεις σε ένα ντουλάπι του χρόνου. Εκεί όπου πήγαν όλοι οι δυνάστες του λαού και της πατρίδας. Και να ξέρεις ότι λίγο πριν ξεκουμπιστούν θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν μεγάλη καταστροφή, όμοια με εκείνη των φίλων τους των γερμανών όταν κατάλαβαν την ήττα τους στο τέλος της κατοχής.


Αντίσταση με κάθε μέσο

Αυτό που προσπαθούν είναι να σε καθηλώσουν στο διαλυμένο σπίτι σου, κρατώντας μια θέση θεατή σε μια ταινία ψυχολογικού θρίλερ. Βρες τον τρόπο και σήκω, ψάξε και άλλους και κάνε αντίσταση. Αντίσταση για τα κοινά δικαιώματα του πολίτη μιας αληθινής δημοκρατίας και όχι του φαντάσματος αυτής. Δωρεάν Παιδεία, εργασία, δωρεάν υγεία, επιστροφή στον λαό του δημόσιου πλούτου. Δεν υπάρχει άλλοθι όταν πεθαίνεις, δεν υπάρχει άλλοθι όταν συντελείται γενοκτονία στο να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Μα πάνω από όλα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Στον εμφύλιο σε έβαλαν οι μεγάλες δυνάμεις και οι ντόπιοι επιτηρητές να σκοτώσεις τον αδερφό σου, τώρα παρέα με τον αδερφό σου σκότωσε εσύ αυτούς.
Διώξτους από την ζωή σου μια και καλή.


Η επόμενη ημέρα

Η επόμενη ημέρα δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Λαϊκή απαίτηση η απονομή δικαιοσύνης με ξεκάθαρες και συνοπτικές διαδικασίες.

Λογιστικός έλεγχος σε κάθε υπουργείο για όλα τα πεπραγμένα των 30 τουλάχιστον τελευταίων ετών. Σε ποιον ανήκει το χρέος, με ποιανού πράξεις ή παραλείψεις δημιουργήθηκε αυτό.

Αναθεώρηση του Συντάγματος με γνώμονα την βαθιά και όσο το δυνατόν πιο άμεση δημοκρατία. Αναθεώρηση του Συντάγματος και εφαρμογή ασφαλιστικών δικλείδων που θα αποτρέψουν τον όποιο απατεώνα στο μέλλον να εκμεταλλευθεί κενά ή αοριστίες και όλα αυτά μόνο προς όφελος του πολίτη.

Επαναπροσδιορισμός του ρόλου του πολιτικού. Βάσει Συντάγματος οι πολιτικοί είναι οι υπηρέτες των πολιτών, του δημόσιου συμφέροντος και των συμφερόντων της πατρίδας.

Έξοδος από το ευρώ και αυτό γιατί μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση κυβερνούν αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες που ξέρουμε σήμερα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ευαγγελιζόταν την ένωση των χωρών της Ευρώπης προς όφελος των πολιτών της και όχι των τραπεζιτών. Δεν γίνεται να παραμείνεις σε μια τέτοια ένωση η οποία έχει αυτά τα θέλω, που δείχνει σήμερα και αυτά τα σχέδια για το μέλλον.
Οι ισχυροί κυβερνούν και έχουν πέσει σαν τα κοράκια επάνω στους λαούς να τους κατασπαράξουν.
Τα οικονομικά μεγέθη που όπως οι ίδιοι οι απατεώνες που μας κυβερνούν σήμερα έχουν πει ήταν λογιστικές αλχημείες για να ενταχθούμε στην Ε.Ε. και σήμερα με στατιστικές αλχημείες μπήκαμε σε έναν μηχανισμό στήριξης. Γιατί; Την απάντηση περίμενε να την ακούσεις από τους σημερινούς δυνάστες όταν αυτοί θα απολογούνται στον εντολέα τους (τον Ελληνικό λαό) και την Ελληνική δικαιοσύνη.
Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι όλα ήταν δρομολογημένα να γίνουν. Ακόμα και η ένταξή μας στον μηχανισμό στήριξης κατά τα λεγόμενα Ευρωπαίων αξιωματούχων ήταν προαποφασισμένη, ακόμα και την στιγμή που ο Γ. Παπανδρέου το απέκλειε κατηγορηματικώς.

Εθνικό νόμισμα με το οποίο θα μπορείς να χαράξεις νομισματική πολιτική για να επανέλθει η παραγωγή και η ανάπτυξη στην πατρίδα μας.

Επιστροφή στον έλεγχο του δημοσίου οργανισμών που έχουν ζωτική σημασία για κάθε χώρα. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ανατρέξει σε ιστορικά κείμενα εκεί θα δει πως όταν μια χώρα δέχεται επίθεση με τα όπλα, τους πρώτους τομείς που χτυπάνε είναι αεροδρόμια, λιμάνια, τηλεπικοινωνίες, εργοστάσια παραγωγής ενέργειας κλπ. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις τα έχουν χαρίσει από τώρα σε ξένες κατά πλειοψηφία εταιρείες.
Η ενέργεια, το νερό, οι τηλεπικοινωνίες είναι δημόσια αγαθά. Καμιά κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν έχει εναντιωθεί στους διαχειριστές αυτών των οργανισμών. Εναντιώνονται στο κακό αόριστο δημόσιο. Ποιος κυβερνούσε το δημόσιο; Οι ίδιοι.
Ένας πολιτικός και μια κυβέρνηση με ήθος θα διόριζε γενικούς διευθυντές με σαφείς στόχους οι οποίοι αν δεν επιτυγχάνονταν θα πήγαινε ο καθένας σπίτι του. Γίνεται αν δεν κάνεις καλά την δουλειά σου για την οποία έχεις διοριστεί να παραμένεις στην θέση σου; Αυτό γινόταν μόνο στην Ελλάδα και γινόταν εσκεμμένα. Ήθελαν ένα κακό δημόσιο με κακές υπηρεσίες ή προϊόντα που εις βάρους του έβγαζαν μαύρο χρήμα, είτε αυτό ήταν νοσοκομείο, είτε αυτό ήταν η ΔΕΗ.
Το αόριστο λοιπόν δημόσιο δεν είναι κακό. Κάκιστοι ήταν οι πρόεδροι και οι διευθυντάδες που τους διόριζε η κάθε κυβέρνηση και ακολουθούσε τις πολιτικές της κάθε κυβέρνησης οι οποίες δεν ήταν υπέρ του δημοσίου συμφέροντος. Με λίγα λόγια δεν σέβονταν τα χρήματα του πολίτη και χρησιμοποιούσαν το δημόσιο σαν τσιφλίκι τους από το οποίο έβγαζαν βρώμικο χρήμα και ικανοποιούσαν τους κομματικούς τους στρατούς. Όλα αυτά ΤΕΛΟΣ.

Χρηματοδότηση και κίνητρα για τον πρωτογενή τομέα. Γεωργία, βαριά βιομηχανία, πρώτες ύλες και ότι χρειάζεται ειδικά τα πρώτα χρόνια για να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι εισαγωγές. Και αυτό γιατί τα προϊόντα εισαγωγής θα είναι πιο ακριβά λόγω διαφορετικού νομίσματος.
Η Ελληνική γη δεν υστερεί σε ΤΙΠΟΤΕ. Με τις κατάλληλες πολιτικές μπορούμε να βγάλουμε πέρα τον δύσκολο δρόμο της ανάκαμψης. Το έκανε η Αργεντινή, το έκανε ο Ισημερινός, το έκανε η Ισλανδία. Αρνήθηκαν την ένταξη σε μηχανισμούς στήριξης και απέδωσαν τα χρέη σε αυτούς που ανήκουν, στις τράπεζες και στους πρώην κυβερνώντες.
Σου έκρυψαν ότι ο Ισλανδός Πρόεδρος αρνήθηκε να κοινωνικοποιήσει τα χρέη των τραπεζών. Σου έκρυψαν ότι το 1936 η Ελλάδα είχε βρεθεί πάλι με την πλάτη στον τοίχο και ότι στην προσφυγή που έκανε η Βελγική τότε κυβέρνηση η Ελλάδα αθωώθηκε στέλνοντας το παρακάτω υπόμνημα: “Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο” (Yearbook of the International Law Commission, 1980,v.l.,sel.25). Την μετέπειτα απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου την που μιλούσε για επαχθές χρέος την χρησιμοποίησαν και άλλα κράτη και είχαν ευνοϊκά αποτελέσματα.

Σύναψη νέων στρατηγικών συμμαχιών που θα εξυπηρετούν τα πραγματικά συμφέροντα της πατρίδας μας και όχι οι παλιές λεόντειες συμφωνίες-συμμαχίες που μόνο κακά έφεραν στην πατρίδα μας. Δεν είμαστε και δεν πρέπει να είμαστε υπόδουλοι σε κανέναν.
Είμαστε ένα μικρό κράτος σε μια τεράστιας σημασίας στρατηγική θέση που μπορούμε επιτέλους να την εκμεταλλευτούμε υπέρ μας. Αλλά αυτό προϋποθέτει πολιτικούς με τιμή, που θα κάνουν το καθήκον τους. Η απάντηση του μέσου πολίτη σε αυτό θα ήταν ότι τέτοιοι πολιτικοί δεν υπάρχουν. Εγώ θα πω ότι δεν τους ψάξαμε ή δεν είχαμε την παιδεία να τους ψάξουμε. Είμαστε χρόνια σε έναν φαύλο κύκλο ασυδοσίας που ήταν καλά σκηνοθετημένος για να μας οδηγήσει εδώ ακριβώς που είμαστε τώρα.

Όλα τα παραπάνω βήματα θα μείνουν στην θεωρία αν δεν ψάξουμε την πραγματική πηγή του κακού που μας έφτασε εδώ. Ο κάθε Έλληνας θέλει και θα πρέπει να έχει μια εργασία με αξιοπρεπείς συνθήκες, να πληρώνει τους φόρους του στο κράτος και το κράτος να του δίνει ποιοτική παιδεία, υγεία, υποδομές και υπηρεσίες. Όλα αυτά ακούγονται ουτοπικά αλλά σε άλλα κράτη ήταν και είναι αυτονόητα.

Η αξιοπρεπής ζωή δεν έχει ιδεολογία ούτε κόμμα. Η αξιοπρεπής ζωή προϋποθέτει πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ανθρώπους που διψάνε για να ζήσουν, να δημιουργήσουν, να κάνουν οικογένεια και όλα αυτά μέσα σε μια πολιτεία που θα τους σέβεται.

Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει΄και έχω διαβάσει αναλύσεις επί αναλύσεων. Είναι καιρός προτού να είναι αργά να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Αν εξαιρέσεις τα μεγάλα κοράκια που τρωγόπιναν στο ίδιο τραπέζι με τις προδοτικές κυβερνήσεις, όλοι οι άλλοι πολίτες που ζούνε σε αυτόν τον τόπο έχουν υποστεί ο καθένας σε άλλο βαθμό τις συνέπειες του θανάτου που μας επέβαλλαν.
Έχεις τα ίδια συμφέροντα που έχει και ο συμπολίτης σου, δεν έχεις τίποτε να χωρίσεις μαζί του. Κάνε ένα βήμα μπροστά και ανέτρεψέ τους. Θα έρθω και εγώ, θα έρθεις και εσύ, ΠΡΕΠΕΙ να έρθουν όλοι.
Μας ξεπουλάνε εμάς και την πατρίδα μας θαρρείς και είναι το σπίτι τους ή το τσιφλίκι τους. Μην τους επιτρέψεις άλλο να σε δολοφονούν και να σε εξευτελίζουν. Οι υπόλογοι είναι αυτοί που κυβέρνησαν χρόνια ολόκληρα και όχι εσύ.
Θα ήθελα πραγματικά να δω πρωτοβουλίες και δράσεις μέχρι αυτές να κορυφωθούν και να τους ανατρέψουν. Παίδεψε το μυαλό σου ,ψάξε, συνειδητοποίησε, ενημέρωσε και αγωνίσου μέχρι να βρεις την ζωή που αξίζει σε κάθε άνθρωπο. Κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει το δικαίωμα να ζήσεις αξιοπρεπώς.

Γράφει ο Νικόλαος Τζαχρήστας

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_4158.html

ΤΙ ΚΛΑΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;


Γιατί θα μαζευτείτε σήμερα βρε ηλίθιοι να ανάψετε ρεσώ στη μνήμη των παιδιών που πέθαναν στη Λάρισα; τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε; τι ακριβώς καταλάβατε εσείς οι συμφοιτητές τους, εσείς οι πατεράδες, εσείς οι μανάδες, εσείς οι παππούδες όλων των παιδιών;

ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕ, ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!
Εσείς οι φοιτητές έρχεστε τώρα στην πλατεία να ανάψετε κερί ενώ χθες ήσασταν στη συνέλευση της ΔΑΠ, της ΠΑΣΠ, της ΠΣΚ, ή όποιας άλλης φοιτητικής κομματικοποιημένης οργάνωσης χρηματοδοτούν όλα τα χρόνια τα κόμματα που ξεπούλησαν τη χώρα και τα παιδιά της.Τι ειρωνεία ε;;
Εσείς οι πατεράδες που μόλις φύγατε από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ή την ομιλία του Σαμαρά, του Κουβέλη, του Τσίπρα ή του Καμμένου τι κλαίτε; Εσείς και τα μυαλά σας σκότωσαν τα παιδιά. Εσείς περιμένετε μέσα από αυτούς που δημιούργησαν αυτήν την κατάσταση να βρείτε τη σωτηρία σας; μα πόσο βόδια είστε; Περιμένετε να σας σώσει ο Τσίπρας ή ο Καμμένος; Μα πόσο αφελείς είστε; Αυτοί καθορίζουν τα πάντα σε όλο τον κόσμο και δεν θα είχαν έτοιμη την διάδοχη κατάσταση; έτοιμη για να σε μαντρώσουν;
Εσείς οι μανάδες που τους ψηφίσατε την τελευταία φορά μην τύχει και σας κόψουν κανένα ευρώ από το επίδομα ή μην βγούμε από την ευρωζώνη, τι κλαίτε;
Εσείς οι παππούδες των παιδιών αυτών φοβάστε μην σας κόψουν τη σύνταξη ή τα φάρμακα; ΤΙ ΠΕΡΜΕΝΑΤΕ;
Εσείς οι αγρότες που τα μαζέψατε τα τρακτέρ μόλις σας έδωσαν από ένα καθρεφτάκι και λίγα ψίχουλα, τι μυξοκλαίτε;
Εσείς, εμείς, όλοι μας είμαστε θύτες πλέον όσο περιμένουμε να σκοτώσουν και άλλα παιδιά μας λόγω έλλειψης θέρμανσης, άλλους παππούδες μας λόγω έλλειψης φαρμάκων και λόγω γενοσήμων, και άλλους απελπισμένους που είτε θα πάθουν έμφραγμα ή εγκεφαλικό ή θα οδηγηθούν στην αυτοκτονία. Πλέον η δική μας ανοχή και αδράνεια τους σκοτώνει. Και μην μου πείτε τι να κάνουμε όπως λένε πολλοί. Ή δεν υπάρχει τίποτα που να φέρει τη σωτηρία.
ΦΤΙΑΞΤΟ ΕΣΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ;
Κάθεσαι και ακούς διάφορες μεγάλες κουβέντες, ευρώ ή δραχμή, μέσα ή έξω από την Ευρώπη, με την Αμερική ή με τη Ρωσία. Το διακύβευμα είναι ένα..........

... ΘΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ή ΣΚΛΑΒΟΣ;

ΘΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΥΡΡΑΝΙΑΣ Ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΗΛΙΘΙΕ, ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!



ΒΑΙΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_6457.html

Γ. Κοντογιώργης: Τι σημαίνει περικύκλωση της Βουλής και τι πρέπει να αντιληφθεί η κοινωνία των πολιτών.


Γ. Κοντογιώργης, Τι κάνουμε; Για να γίνει η εικόνα του “στόχου” δυνατότερη από την εικόνα του “μέσου”

Επισήμανση αναγνώστη στο “κάλεσμα/μανιφέστο για μια κοινωνία των πολιτών”:


“Πιστεύω πως εκείνο που έμεινε στους περισσότερους, τουλάχιστον, από όσους άκουσαν την πρότασή σας αυτή, είναι το περικυκλώστε και όχι το ότι μέσω της περικύκλωσης σκοπούμε στη θεσμική συμμετοχή του πολίτη. Το πρόβλημα δεν έγκειται στο ότι δεν έχετε συμπληρώσει την πρότασή σας αλλά στο ότι είναι τόσο μεγάλη η δύναμη της εικόνας του περικυκλώστε ώστε μόνον αυτό απομένει.
Και ενώ εξηγείτε πως δεν μπορούμε να περιμένουμε πλέον από τις διαδηλώσεις – όπως στο παρελθόν – ταυτόχρονα καλείτε στην περικύκλωση. Από πρώτο άκουσμα – σας το επεσήμανε ήδη σε μιά εκπομπή του ο Σεραφείμ Κοτρώτσος – αυτά τα δύο είναι αντιφατικά.
Χρειάζεται, πιστεύω, και επειγόντως, μία νέα εικόνα που να προβάλει το τί ζητάμε από την περικύκλωση.
Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά, δυστυχώς, η ζωντάνια της εικόνας περί περικύκλωσης ματαιώνει το μήνυμα του τι ζητάμε.
Πρέπει η εικόνα του στόχου να είναι δυνατότερη από την εικόνα του μέσου”.

Διευκρινίσεις στην επισήμανση από τον Γ. Κοντογιώργη.

Ευχαριστώ για την επισήμανση. Έχω πλήρη συνείδηση του προβλήματος. Είχα μάλιστα εξηγήσει στους φίλους μου, που με ενθάρρυναν να γράψω κάτι, ότι θα το έπραττα για να τους καταδείξω πως μια εναλλακτική πρόταση, η οποία θα υπερέβαινε τα εσκαμμένα, θα περνούσε απαρατήρητη. Όπως και έγινε. Νομίζω επομένως ότι η μετάθεση του επικέντρου από τον “στόχο” στο “μέσον”, οφείλει να αναζητηθεί αλλού. Θέλω να πω ότι συναρτάται με δυσκολίες μείζονος σημασίας, που αφορούν στις βεβαιότητές μας, δηλαδή στον βιολογικό μας χρόνο, στο στάδιο της ωριμότητάς μας:

Η μια, αφορά στην κατήχηση που έχει ενσταλαχτεί στις συνειδήσεις μας ότι…


το πολίτευμα που βιώνει ο νεότερος κόσμος είναι δημοκρατία. Άρα, μετά τη δημοκρατία τι άλλο μπορούμε να επιδιώξουμε; Τον αυταρχισμό; Πρώτη μας πράξη είναι, επομένως, η αποκάθαρση από τις ιδεολογικές αυτές ανοησίες, η επίγνωση του κόσμου που ζούμε. Αναθεωρώντας τις έννοιες, θα αντιληφθούμε ότι ζούμε σε ένα ουδέ καν αντιπροσωπευτικό σύστημα, και ότι, ως εκ τούτου, τελούμε σε καθεστώς ιδιωτείας. Με άλλα λόγια, πέραν της δυσκολίας της “γλώσσας” μου, υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία που συναρτάται με το ότι μας έχουν πείσει πως ζούμε σε άλλη εποχή από αυτήν που πράγματι υπάρχουμε.

Η επισήμανση αυτή δεν αποτελεί απλό σχήμα λόγου: έχουμε την βεβαιότητα ότι δημοκρατία είναι να διαδηλώνουμε για να πείσουμε τους κατόχους της πολιτείας να μας συνεκτιμήσουν στις πολιτικές τους. Πέραν του γνωσιολογικού, λοιπόν, προβλήματος, διερωτώμαι, εν απορία, γιατί πρέπει να διαδηλώνουμε για να διεκδικήσουμε την επίλυση των προβλημάτων μας από τρίτους, και δεν διεκδικούμε το αυτονόητο: να έχουμε εμείς ή, έστω, να συμμετέχουμε και εμείς στην αρμοδιότητα αυτή. Εάν επομένως, γνωρίζαμε ότι το πολιτικό σύστημα δεν είναι ούτε δημοκρατικό, αλλά και ούτε αντιπροσωπευτικό, θα θέταμε, είμαι βέβαιος, σε άλλη βάση το ερώτημα. Θα είχαμε αντιληφθεί ότι μας έχουν εγκιβωτίσει στην ιδιωτική μας σφαίρα, μας διδάσκουν να ασχολούμαστε με τα ιδιωτικά μας πράγματα, ότι μάλιστα αυτά είναι αντιθετικά και ασύμβατα με τη συλλογικότητά μας. Με τον τρόπο αυτόν, όμως, όχι μόνο δεν θέλουμε, αλλά και δεν μπορούμε να συγκροτήσουμε τη συλλογικότητα μας, απέναντι στον κάτοχο της απόλυτης εξουσίας, παρά μόνο διαδηλώνοντας ή εξεγειρόμενοι. Ώστε, ξεκαθαρίζοντας τις έννοιες, θα είχαμε αυτομάτως τη διάγνωση της σημερινής μας κακοδαιμονίας. Αποφασίζουν άλλοι για εμάς και, μάλιστα, κατά την απολύτως ελευθέραν τους βούληση και σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα. Ουδείς τους υποχρεώνει για το αντίθετο.

Η άλλη δυσκολία έχει να κάνει με την αυτονόητη σχεδόν αντίληψή μας ότι ο μόνος τρόπος που μια κοινωνία έχει για να συναντηθεί με την πολιτική είναι εξωθεσμικός, στους δρόμους, στα κομματικά ή στα βουλευτικά γραφεία και τα συναφή. Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι βαθιά πεπεισμένος ότι τον πολιτικό θα τον συναντήσει είτε ως “άμορφη μάζα” είτε ως “ατομικός πελάτης”. Έχει επίσης την βεβαιότητα ότι ο πολιτικός τον εκπροσωπεί, ότι δηλαδή η ψήφος του έχει αντιπροσωπευτικό περιεχόμενο. Θα τον συμβούλευα να μπει στον κόπο να διαβάσει το όποιο Σύνταγμα, έστω το ελληνικό, αφού ενημερωθεί για το περιεχόμενο της έννοιας αντιπροσώπευση.

Αν, ωστόσο, στο παρελθόν οι συσχετισμοί επέτρεπαν τη διαμόρφωση κάποιων ισορροπιών που συνέβαλαν και στη συμμετοχή της κοινωνίας στην ευημερία, τώρα πια δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες. Η ισορροπία ανάμεσα στην κοινωνία, στην πολιτική και στις αγορές έχει ανατραπεί δραματικά. Και θα έλεγα επίσης τελεσίδικα. Σ’αυτό διαφέρει η κρίση του 1929 και οι άλλες που προηγήθηκαν, από την τωρινή. Εκείνες ήταν κρίσεις που συνέχονταν με τη εδραίωση του συστήματος, η παρούσα αφορά στην υπέρβασή του. Επομένως, για να αποκατασταθεί η ισορροπία, με την επάνοδο των κοινωνιών στο πολιτικό προσκήνιο, θα απαιτηθούν τρόποι δράσης, θεσμοί και λειτουργίες από το μέλλον, που θα εναρμονίζουν ότι έμεινε πίσω -την πολιτεία, τη σχέση κοινωνίας και πολιτικής- με τη δυναμική των εξελίξεων.

Στο κείμενο μου, “τι πρέπει να γίνει”, διέκρινα σαφώς τη διάφορα μεταξύ της διαδήλωσης (του λαού ως μάζας, που ακολουθεί τους επαγγελματίες καθοδηγητές) και της περικύκλωσης (δίκην δημοαλυσίδας, όπου ο λαός στέκεται απέναντι σ’αυτούς και αξιώνει την απόδοση της πολιτικής του κυριαρχίας). Η διαδήλωση τελειώνει σε προκαθορισμένο χρόνο, η δημοαλυσίδα με την επίτευξη του στόχου. Έδωσα το διάγραμμα της διαδικασίας, κυρίως όμως περιέγραψα το περιεχόμενο του στόχου. Συγκεκριμένες νομοθετικές ρυθμίσεις, που θα άλλαζαν το πολίτευμα και θα μετέβαλαν εφεξής την κοινωνία των πολιτών σε διαρκή θεσμό της πολιτείας. Εξηγούσα ότι εάν δεν γινόταν υποχρεωτική η διατύπωση της γνώμης της κοινωνίας των πολιτών για την λήψη μιας πολιτικής απόφασης, η τελευταία μόνο σε δεινά μπορούσε να ελπίζει. Έλεγα, λοιπόν, ότι αντί οι “αγανακτισμένοι” να περιφέρονται στο Σύνταγμα και να νομίζουν πως βιώνουν την λεγόμενη “άμεση δημοκρατία”, να συμπεριφέρονται δηλαδή ως βραχονησίδα στον Ατλαντικό, να συνάψουν αναγκαστικό γάμο με τους απέναντι, στη Βουλή, να τους εξαναγκάσουν να αλλάξουν τη θεμέλια λογική του πολιτεύματος και, προφανώς, τις πολιτικές τους προτεραιότητες. Υπενθύμιζα ακριβώς ότι ενομιμοποιούντο γι’αυτό εκ του γεγονότος ότι η κοινωνία είναι ο λόγος ύπαρξης της πολιτικής και των αγορών, κι όχι το αντίθετο. Δεν νοείται, επομένως, οι πολιτικές να ανάγονται στο συμφέρον των αγορών (και του πολιτικού προσωπικού) και όχι των κοινωνιών.

Η πρόσκληση για την περικύκλωση της Βουλής, υπεδείκνυε τον τρόπο για την επίτευξη του σκοπού, δεν ήταν ο αυτοσκοπός. Γι’αυτό και υπογράμμιζα ότι έπρεπε να συγκροτηθούν ως εάν ήταν πραγματικός δήμος, δηλαδή σε συντεταγμένη θεσμικά πολιτειακή οντότητα, με σταθερή παρουσία: να παραμείνουν εκεί έως ότου εξαναγκασθεί η Βουλή να ψηφίσει τις προτάσεις τους.

Το πρόβλημα, πιστεύω, δεν είναι ότι δεν διευκρίνισα με σαφήνεια το στόχο, αλλά ότι οι τότε “αγανακτισμένοι”, είχαν χειραγωγηθεί από διάφορες ομάδες -όπως το ανέμενα και το πρόβλεψα ότι θα γίνει- που τους καθοδήγησαν στον εκφυλισμό του εγχειρήματος. Η κοινωνία είναι και σήμερα αντιμέτωπη με το καθεστώς της. Είναι δομημένη ως ιδιώτης, η έμφαση δίδεται στην ατομικότητα που ευδοκιμεί, τρώγοντας τις σάρκες της συλλογικότητας. Έχει συλληφθεί και θα έλεγα διαπαιδαγωγηθεί ως λειτουργός της ιδιωτείας, όχι ως θεσμός της πολιτείας. Εξού και δεν δύναται να συμπήξει συλλογικότητα, να βρεθεί έτσι απέναντι, αντιμέτωπη με την πολιτική τάξη, που κατέχει και νέμεται το κράτος. Το γεγονός ότι η κοινωνία δεν συγκροτεί πολιτική κατηγορία, οδηγεί την πολιτική τάξη να ορίζει το πολιτικό κόστος σε συνάρτηση με την αντίδραση των αμάδων που κινούνται γύρω από τα ΜΜΕ ή την πολιτική εξουσία και όχι με τις όποιες αντιδράσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Που καταλήγουμε; Ότι απαιτείται η κοινωνία των πολιτών να αντιληφτεί δυο τινά:

Πρώτον, ότι πρέπει να αλλάξει το πρόταγμά της. Να αντιληφτεί πρωταρχικά ότι το σύστημα που έχει ο νεότερος κόσμος σήμερα δεν είναι ούτε αντιπροσωπευτικό ούτε δημοκρατικό. Και ότι η αιτία της κακοδαιμονίας της είναι ότι δεν μετέχει της πολιτείας, στην διαδικασία λήψεως των αποφάσεων. Να αξιώσει τη συμμετοχή της στην πολιτεία ως θεσμός, να εξαναγκάσει τη μεταβολή του πολιτεύματος σε αντιπροσωπευτικό. Είναι εύκολο πια, με τα επιστημονικά μέσα που διαθέτουμε, να αντλούμε τη γνώμη, δηλαδή την βούληση της κοινωνίας για κάθε θέμα, κάθε στιγμή. Το θέλουμε όμως; Ή μήπως μας έχουν τόσο βαθιά ενσταλάξει την ολιγαρχική ιδεολογία ώστε η ιδέα να προσεπικληθεί η κοινωνία, δηλαδή εμείς ως συλλογικότητα, μας τρομάζει, εάν δεν προκαλεί αποστροφή; Έως ότου αντιληφτούμε, λοιπόν, ότι είναι η μόνη λύση -και πάψουμε να φοβόμαστε τον συλλογικό εαυτό μας- θα συνεχίσουμε την κάθοδό μας στον Άδη….

Δεύτερον, ότι η κατάσταση δεν θα αλλάξει με την επίκληση της δεοντολογίας, με διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις, αλλά μόνο με τον ενεργό εξαναγκασμό της πολιτικής τάξης. Εάν δεν θέλουμε να μας οδηγήσουν στην απόλυτη εξαθλίωση, οπότε θα μας απομένει μόνον η εξέγερση, πρέπει να πάψουμε να σπαταλάμε απίθανη ενέργεια σε αδιέξοδους τρόπους δράσης, που μόνο τη νομιμοποίηση των δυναστών μας επιφέρει.

Η δομική αλλαγή του πολιτικού συστήματος έναν δρόμο γνωρίζει: τον εξαναγκασμό, την συνολική απόρριψη της ιδέας ότι η εναλλαγή στην εξουσία των δυνάμεων της καθεστωτικής κομματοκρατίας δημιουργεί ελπίδα. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να χαλυβδώσουμε το ταυτοτικό μας έρμα, ότι μας συνδέει ως συλλογικότητα. Να διατυπώσουμε το εναλλακτικό μας αίτημα (την μεταβολή της πολιτείας σε αντιπροσωπευτική) και τέλος να ορθώσουμε όχι το ατομικό μας εγώ, αλλά την συλλογικότητά μας απέναντι στο πολιτικό προσωπικό που μας κατέχει, μέσω της ενσάρκωσης από αυτό του πολιτικού συστήματος. Με άλλα λόγια, η κοινωνία να χειραφετηθεί διανοητικά και να συνειδητοποιήσει ότι διαθέτει ως συλλογικό υποκείμενο μια απολύτως εκρηκτική δύναμη. Αντιμέτωπη με τη δύναμη της κοινωνικής συλλογικότητας, είναι βέβαιο ότι η πολιτική τάξη, η καθεστωτική ή άλλη, θα προσέλθει παράκλητη στην κοινωνία των πολιτών για να την “υπηρετήσει”.

Η άλλη λύση, εάν δεν δημιουργηθούν δικλείδες εκτόνωσης, δηλαδή υπέρβασης του παρόντος με άλμα προς το μέλλον, θα είναι καταστροφική: η μεν ελληνική χώρα θα εκφυλισθεί σε έναν περιδεή έρημο χώρο, ο δε δυτικός κόσμος, τον οποίο επίσης αφορά το σημερινό πρόβλημα, θα οδηγηθεί σε εξεγερτικές καταστάσεις. Η Ελλάδα, θα εκφυλισθεί διότι, ενώ, τη στιγμή αυτή, συντρέχει αφενός η θεματική της εξέγερσης (η εξαθλίωση και ο αποκλεισμός) και αφετέρου η επίγνωση της αιτίας, δηλαδή του στόχου, η κοινωνία τελεί υπό ένα καθεστώς απόλυτης αδυναμίας και η χώρα σε πλήρη κατοχική επιτροπεία. Οι δυνάμεις εσωτερικής κατοχής, οι δυνάμεις της ολιγαρχίας, σιδηρόφραχτες και προστατευμένες από τις δυνάμεις της κατοχικής επιτροπείας, δεν έχουν λόγο να αναζητήσουν την κοινωνική τους νομιμοποίηση. Διότι αυτή προϋποθέτει την εκδήλωση έμπρακτης συγνώμης, αλληλεγγύης και προσήνειας στο κοινωνικό διακύβευμα. Φοβούνται μόνο το “τυχαίο συμβάν”, που θα διαρρήξει την “συνοχή” με πρόσημο την εξαθλίωση και θα αποτελέσει μια ανεξέλεγκτη εξεγερτική θρυαλλίδα. Ή, ακόμη, την ώρα που θα οδηγήσει στη γενικευμένη διαφυγή των εξαθλιωμένων σε πράξεις ασύμμετρης ατομικής αυτοδικίας, προκειμένου να επιζήσουν.

Εάν όμως σήμερα το πρόβλημα απαντάται έντονο σε ορισμένες μόνο χώρες, με πρώτη την Ελλάδα, σε λίγο θα γενικευθεί στον Δυτικό κόσμο. Διότι αυτό που σηματοδοτεί η σημερινή κρίση, όπως προείπα, είναι η συνολική διάρρηξη της ισορροπίας μεταξύ κοινωνίας, κράτους και αγοράς, με την αγορά να έχει μεταβληθεί σε πολιτικά κυρίαρχη πραγματικότητα και τις κοινωνίες σε παρίες μέσα στις ίδιες τις χώρες τους.

Με διαφορετική διατύπωση, το ζητούμενο για τις κοινωνίες εστιάζεται στην υπέρβαση, πρωταρχικά, των βεβαιοτήτων τους, του τρόπου που σκέπτονται, ώστε να αντιληφθούν το διακύβευμα, δηλαδή το πρόβλημά τους. Το εγχείρημα αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Αυτός είναι και ο λόγος, πιστεύω, που δεν έγινε και δεν θα γίνει αντιληπτή η πρόταση μου στο άμεσο μέλλον. Και θα συνεχίσει να μην γίνεται αντιληπτή έως ότου η ανάγκη οδηγήσει τις εξελίξεις.

Γ. Κοντογιώργης
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_4044.html

"Γιατί πρέπει να επανέλθει το γένος στις στρατιωτικές σχολές". Άρθρο αξιωματικού


Γράφει ο

ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ (ΥΙ)
ΖΩΗΣ Κ. ΜΠΕΧΛΗΣ Π.Ν.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Onalert,διότι με την εύστοχη παρατήρησή του ,μας δίνει την ευκαιρία να διακρίνουμε μεταξύ εξαιρέσεων και κανόνα,και θεωρώ ότι ο ανώνυμος συνάδελφος που θέτει επι τάπητος την απορία του ,θα μπορέσει να κατανοήσει την ιδιαιτερότητα του θέματος,διότι την σκοπιμότητα είμαι σίγουρος ότι την αντιλαμβάνεται.
Θα υποστηρίξω επωνύμως την θέση μου ,ως εν ενεργεία αξκός.

Θα είμαι λακωνικός για να γίνω κατανοητός.

Ο αντισυνταγματάρχης Φριζής ,έκανε το καθήκον του όπως όλοι οι 8000 πεσόντες έλληνες αξκοι και οπλίτες στο μέτωπο της Β.Ηπείρου
Το ερώτημα που προβάλλει με την κακή κατα την γνώμη μου χρήση του ονόματος του Γενναίου Φριζή ,πρέπει να επεκταθεί στα αλληλοσυγκρουόμενα εθνικά συμφέροντα.

Δηλαδή ,εαν θα είχε κάποιος να διαλέξει μεταξύ της υπηρεσίας στο γένος και της υπηρεσίας στο κράτος ,τι θα έπραττε,και κατά πόσο μπορούμε εμείς να δημιουργήσουμε αμφιβολίες για το ποιον έχει στην πλάτη του ο έλληνας στρατιώτης,η αν θα πρέπει να φροντίσουμε ,ο έλλην στρατιώτης να έχει τις όσο το δυνατόν λιγότερες αμφιβολίες γαι την ηγεσία του .

Να υπενθυμήσω την περίπτωση του Ελληνα αξκού του τουρκικού στρατού,ο οποίος παρέδωσε στον ελληνικό στρατό τα σχέδια στο Μπιζάνι.

ΕΠΡΑΞΕ ΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΟΣ και ήταν ελληνας στο γένος ,αξκός του τουρκικού στρατού.
ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ,και αυτό μας δείχνει το παράδειγμα του γενναίου έλληνα.
Εσείς πιστεύετε ότι δεν θα κάνει το ίδιο ο αλβανός ,ο τούρκος ,ο ισλαμιστής πακιστανός και νιγηριανός ,όταν η χώρα του,η μια μουσουλμανική χώρα θα βρεθεί απεναντί μας;;;;

Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει αξκός ,που να σκέφτεται επιπόλαια ,δεδομένου ότι για κανέναν λόγο ,δεν θα ρισκάραμε ως αξκοί, την ασφάλεια των ελλήνων οπλιτών.. αλλά και την έκβαση της όποιας στρατιωτικής επιχείρησης

ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΚΟΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ και ας μου επιτραπεί ,να το τονίσω αυτό ως απάντηση στην κριτική που εδέχθη ως τώρα ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας,Στρατηγός Κωσταράκος, για την υπεύθυνη θαρραλέα και ουσιαστική τοποθέτηση επι ενός θέματος που αφορά την ουσία της αποστολής του και όχι ιδεολογικούς νεολογισμούς.

Ωστόσο ,επειδή θεωρώ ότι ο προβληματισμός κάποιων ,λόγω της ελλειπούς γνώσης τους,είναι ειλικρινής ,εγώ θα πρότεινα να παραδειγματιστούμε απο τα καλύτερα απο εμάς κράτη,όπως το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ.
Οι εβραίοι είναι ένα γένος ,που έχει παράλληλη διαδρομή με εμάς.

Εδιώχθησαν,υπέστησαν ολοκαυτώματα,και το κράτος τους αυτήν την στιγμή περιστοιχίζεται απο εχθρούς ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ είναι εθνικό κράτος ,στηρίζεται στον νόμο του αίματος και όχι στον νόμο του εδάφους........και αυτό διότι το εβραικό κράτος φτιάχτηκε για να αποτελεί καταφύγιο των εβραίων,όπως φτιάχτηκε και το ελληνικό,απλά εμείς κάπου χάσαμε τον δρόμο.......Ας πάρουμε μερικές ιδέες απο τον στρατό τους.

Ευχαριστούμε για την προβολή του θέματος Φριζή,διότι μας έδωσε την ευκαιρία να διαλεχθώμεν ελλόγως και ουχί δογματικώς ,όπως κάποιοι εις βάρος της φυσικής πραγματικότητας που ειναι το ελληνικό γένος,διαλέγονται.

Τελειώνοντας να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι επ ουδενί λόγω θα συμβιβαστούμε με την παράδοση της διοίκησης των ελληνικών ενοπλων δυνάμεων σε αλλοφύλους,πολύ περισσότερο μάλλον, όταν αυτό, προτείνεται απο ανθρώπους που όχι μόνο δεν έχουν ωφελήσει το ελληνικό κράτος,αλλά αντιθέτως ,με δογματικό τρόπο ,βερμπαλισμούς και χρησιμοποιώντας εξαρτημένα αντανακλαστικά, που επι σειράν ετών διέσπειραν στην λαική συνείδηση,στηρίζουν ανθελληνικά ιδεολογήματα και απόψεις ,στοχεύοντας σε ένα κράτος θρησκευτικά και εθνικά αποχρωματισμένο και χωρίς ρίζες,οπότε έχουμε και κάθε δικαίωμα να αμφιβάλλουμε για τις αγαθές προθέσεις τους.

Η ΕΧΘΡΟΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Γνωρίζοντας την επιμονή σας στην όσο το δυνατόν ορθότερη προσέγγιση των θεμάτων που φιλοξενείτε ,σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ενημέρωση των αναγνωστών σας
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_5004.html

ΟΥΤΕ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤ. ΜΠΛΟΚ!

Εξευτελισμού συνέχεια: Κατεβάζουν εμμέσως τους μισθούς στα 300 ευρώ!


Οι εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών ζήτησαν από την κυβέρνηση και ειδικότερα από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη να δοθεί νομοθετικά η δυνατότητα να προσλαμβάνουν νέους άνεργους με μισθούς 300 ευρώ το μήνα για μερική απασχόληση!


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες επισήμαναν ότι εκτός από τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας και την απλοποίηση των διαδικασιών για τις παραγωγικές δραστηριότητες οι εκπρόσωποι των πολυεθνικών έθεσαν θέμα μείωσης των ημερομισθίων στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα ο διευθύνων σύμβουλος μιας πολυεθνικής ζυμαρικών είπε μεταξύ άλλων: «Σε μια χώρα όπου η ανεργία στους νέους έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να υπάρχει η δέσμευση του κατώτατου ημερομισθίου».

"Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα" φέρεται να απάντησε ο κ. Χατζηδάκης και υποσχέθηκε να ενημερώσει τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Εν ολίγοις, βρήκαν έναν έμμεσο -πλην σαφέστατο- τρόπο ώστε να κατακρημνίσουν τους μισθούς των Ελλήνων εργαζομένων πιο κάτω και από τις χώρες του λεγόμενου πρώην ανατολικού μπλοκ. Πιο χαμηλά ακόμη και από τη Βουλγαρία όπου ο κατώτατος μισθός είναι 320 ευρώ (τη "βουλγαροποίηση" φοβόμασταν, χειρότερα μας ετοιμάζουν...).

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/300.html

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !‏


Κυριακή 3-3-2013.
Στην πρωινή εκπομπή του MEGA με τους κυρίους Χασαπόπουλο και Αναγνωστάκη ήταν καλεσμένος ο Μητροπολίτης Σιατίστης και ένας επιστήμονας ψυχολόγος για να αναλύσουν το φαινόμενο της
«κατήχησης» μικρών παιδιών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ό Μητροπολίτης , δεδηλωμένος κομμουνιστής Παύλος Ιωάννου (που έχει πει πως η Χρυσή Αυγή είναι ο Δούρειος Ίππος για να αλωθεί η Εκκλησία από τους Νεοειδωλολάτρες, και ότι όποιοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, δεν μπορεί να είναι Χριστιανοί. Αντίθετα, Χριστιανοί μπορούν να είναι όσοι ψηφίζουν ΚΚΕ, Σύριζα και Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά!..), έκανε ολόκληρη ανάλυση για το πόσο επικίνδυνο κόμμα είναι, ο δε ψυχολόγος τον επαίνεσε για τον λόγο του, ο οποίος διαφέρει πολύ από τους λόγους άλλων ιεραρχών και σταθήκανε και οι δύο στο ότι «η κατήχηση» αυτή κακοποιεί τις αθώες ψυχές των παιδιών και τις διαστρέφει καλλιεργώντας την «ξενοφοβία, τον ρατσισμό και τον εθνικισμό με πρότυπα φασιστοειδούς έμπνευσης».
Έτσι τα παιδιά δεν ανοίγονται να δεχτούν «το διαφορετικό» και οι γονείς αυτών των παιδιών φέρουν ευθύνη για το που πάνε τα παιδιά τους.

Επιπλέον ο κ. Χασαπόπουλος ρώτησε ευθέως τον Μητροπολίτη αν δίνει οδηγίες στους ιερείς της περιοχής του, να ενημερώνουν το ποίμνιο για την επικινδυνότητα της χρυσής αυγής!!!
Δεν είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής αυγής, αλλά μου έχουν γεννηθεί εύλογα ερωτήματα όπως:

 Γιατί εναντιώθηκαν όλοι με το μάθημα ιστορίας, μυθολογίας και θρησκευτικών της Χρυσής αυγής στα παιδιά; Αν η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ έκανε κάτι ανάλογο θα υπήρχε αυτή η αντίδραση;

 Η κατήχηση και η προπαγάνδα που γίνεται μέσα στα σχολεία για να εδραιωθούν οι αρχές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που αλλοιώνει την εθνική συνείδηση των μαθητών και την ελληνική ιστορία, κάνοντας στην κυριολεξία πλύση εγκεφάλου στα παιδιά για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, δεν μας πειράζει;

 Το γεγονός ότι εδώ και δεκαετίες η αριστερά και ειδικά το ΚΚΕ κάνει κατήχηση στη νεολαία μέσα από μαζώξεις για να «στρατολογεί» νέα μέλη, γι αυτό δεν μιλάμε;

 Γιατί μόλις κάποιος ιεράρχης εκφραστεί πατριωτικά, γίνεται σύμβολο σκοταδισμού και χρησιμοποιούν το επιχείρημα «η εκκλησία δεν πρέπει να ανακατεύεται στην πολιτική» , ενώ αντίθετα αναδεικνύουν τους ιεράρχες που συντάσσονται με τις επιταγές της Νέας Εποχής και προωθούν τις απόψεις της;

 Τί θα λέγανε σε κάποιον Ιεράρχη αν καθοδηγούσε το ποίμνιο λέγοντας ας πούμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι επικίνδυνο κόμμα; Αυτό προφανώς θα ήταν απαράδεκτο, αλλά η κατήχηση για την επικινδυνότητα της Χρυσής Αυγής είναι αναγκαία; Αυτό δεν είναι άμεση παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα και κομματική καθοδήγηση από μέρους της εκκλησίας;

 Όσον αφορά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιατίστης, έχει αναφέρει ποτέ στο ποίμνιο πόσο επικίνδυνος Δούρειος Ίππος είναι η αίρεση του Οικουμενισμού-εργαλείο της Νέας τάξης-μέσα στην ορθοδοξία, που απλώνει όλο και πιο πολύ τα πλοκάμια της στον κλήρο και το λαό ,αλλοιώνει τη πίστη ,τις παραδόσεις διαστρέφοντας και τις αρχές της εκκλησίας και πλανεύοντας τους πιστούς; Μήπως και ο Σεβασμιώτατας βρίσκεται εν τω μέσω της πλάνης;

 Όσον αφορά τους δημοσιογράφους:

Βαρεθήκαμε κύριοι να σας ακούμε!
Πιο επικίνδυνοι απ’ όλους είστε εσείς!
Εσείς χρησιμοποιείτε την πίστη και την εκκλησία κατά πως θέλετε!
Από εσάς υφιστάμεθα κατήχηση καθημερινά και βομβαρδισμό με τις διεστραμμένες αρχές της Νέας Τάξης, τις οποίες προωθείτε!
Εσείς έχετε εκμαυλίσει την κοινωνία εδώ και τόσα χρόνια μέσα από τα πορνο-κάναλα στα οποία δουλεύετε και προβάλλετε μόνο το ψεύτικο, το φτηνό και το χυδαίο!
Εσείς κάνετε το μαύρο άσπρο αναλόγως με τα συμφέροντα των αφεντικών σας!
Πιο επικίνδυνοι είστε εσείς κύριοι και από εσάς πρέπει να προστατεύουμε τα παιδιά μας, διότι με τα διεστραμμένα ήθη και τα φτηνά θεάματα τα οποία προβάλλετε, προκαλείτε ανεπανόρθωτη βλάβη στις ψυχές τους!

ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ «ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

ΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΚΟΥΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΙΔΕΩΝ!

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΜΑΣ!

ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ!

ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ!

«ΠΟΔΗΓΕΤΕΣ» ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!

http://www.triklopodia.com/2013/03/blog-post_8175.html

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



http://greeknation.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8652.html

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΣ. “Ούτε ένα τζαμί δεν θα χτιστεί”

Κάθετα αντίθετος εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο δήμαρχος της Μόσχας, στην προοπτική κατασκευής τζαμιών στην πόλη.
“Δεν θα χτιστεί ούτε ένα. Αυτοί που το “απαιτούν” είναι παράνομοι και δεν έχουν σχέση με την Ρωσική κουλτούρα. Δεν θα χτίσουμε τζαμιά για ανθρώπους που βρίσκονται στην Μόσχα παράνομα. Δεν μπορεί κάποιος που δεν είναι καν Ρώσος να έχει απαιτήσεις που πληρώνουν οι Ρώσοι. Ήδη πολλοί συμπολίτες μου είναι εξοργισμένοι με την συμπεριφορά τους (των παράνομων μεταναστών)” συμπλήρωσε ο δήμαρχος Σομπυάνιν. Η εξέλιξη αυτή...
προκάλεσε εκνευρισμό στον εκπρόσωπο των μουσουλμάνων στην Μόσχα, που δήλωσε απογοητευμένος και έτοιμος να “προσφύγει στον Πούτιν”.
 
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6331.html

Μισθό 300€ ζητούν οι πολυεθνικές

Νόμο για μισθό 300 ευρώ το μήνα ζήτησαν πολυθενικές εταιρείες, προκειμένου να προσλάβουν νέους ανέργους, σύμφωνα με...
το Βήμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών ζήτησαν από τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, να δοθεί νομοθετικά η δυνατότητα να προσλαμβάνουν νέους άνεργους με μισθούς 300 ευρώ το μήνα για μερική απασχόληση, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος μιας πολυεθνικής ζυμαρικών, στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες είπε μεταξύ άλλων στον κ. Χατζηδάκη: «Σε μια χώρα όπου η ανεργία στους νέους έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να υπάρχει η δέσμευση του κατώτατου ημερομισθίου».

Οι εκπρόσωποι των 11 πολυεθνικών εταιρειών επισήμαναν ότι εκτός από τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας και την απλοποίηση των διαδικασιών για τις παραγωγικές δραστηριότητες οι εκπρόσωποι των πολυεθνικών έθεσαν θέμα μείωσης των ημερομισθίων στην Ελλάδα.

«Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα» φέρεται να απάντησε ο Κωστής Χατζηδάκης και υποσχέθηκε να ενημερώσει τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.


Πηγή: Το Βήμα της Κυριακής
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/300.html

Τα σεισμικά δεδομένα της ελληνικής ΑΟΖ


 

Του Νίκου Λυγερού
Αφού μερικοί αμφισβητούν ακόμα το έργο των ειδικών, όπως είναι ο Ηλίας Κονοφάγος και ο Αντώνης Φώσκολος ας διαβάσουν τώρα τα λεγόμενα του αντιπρόεδρου της νορβηγικής εταιρείας PGS αφού αυτός δεν έχει το πρόβλημα των Ελλήνων. Έχει πλέον το πλεονέκτημα να είναι ξεκάθαρος στις δηλώσεις του δίχως να περιμένει οποιαδήποτε γεώτρηση επιβεβαίωσης «Στα υποστρώματα του θαλασσίου πυθμένα νότια της Κρήτης και στο Ιόνιο υπάρχουν υδρογονάνθρακες». Ήδη με αυτή τη δήλωση δικαιώνονται οι Έλληνες ερευνητές. Όμως ο αντιπρόεδρος δεν είπε μόνο αυτό. Επισήμανε και το εξής. «Το κέλυφος που βρίσκεται στα ανώτερα στρώματα του πυθμένα εκτιμάται ότι είναι πολύ κοντά στη γεωλογική κατάσταση που κρύβει πετρέλαιο ή φυσικό αέριο. Συνήθως αυτές οι διατάξεις των στρωμάτων του υπεδάφους είναι πιο σκληρές και εγκλωβίζουν στο εσωτερικό τους, σαν κάλυμμά τους, τους υδρογονάνθρακες που βρίσκονται στα χαμηλότερα στρώματα». Με άλλα λόγια επιβεβαιώνεται και η προσέγγιση της αναλογικής γεωλογίας που θέλουν δεν θέλουν άλλοι, είναι μια επιστήμη που μπορεί να κάνει προβλέψεις. Με αυτά τα σεισμικά δεδομένα που διαθέτει η Ελλάδα ακόμη και μερικοί δικοί μας που είναι πάντα δύσπιστοι θα δυσκολευτούν τώρα να μας πείσουν ότι η πατρίδα μας δεν έχει αποθέματα σε υδρογονάνθρακες. Ας αφήσουμε τώρα τα διάφορα επιχειρήματα που δεν στέκουν πια κι ας συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την ελληνική ΑΟΖ, η οποία είναι απαραίτητη για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων μας. Διότι τώρα βλέπουμε αντικειμενικά ότι υπάρχει ένα υπόβαθρο στη στρατηγική που ακολουθούμε εδώ και χρόνια κι έχουμε αναδείξει ως πλαίσιο για την αναγκαία ανάκαμψη για την οικονομία της πατρίδας μας, για να μπορέσουμε να περάσουμε μετά στο πεδίο της ανάπτυξης. Πάντως σε κάθε περίπτωση ο αγώνας μας πήγε ένα βήμα πιο μπροστά.
Πηγή: http://www.lygeros.org/articles.php?n=11601&l=gr
 
http://greeksurnames.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3762.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters