Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Μισθό 300€ ζητούν οι πολυεθνικές

Νόμο για μισθό 300 ευρώ το μήνα ζήτησαν πολυθενικές εταιρείες, προκειμένου να προσλάβουν νέους ανέργους, σύμφωνα με...
το Βήμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών ζήτησαν από τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, να δοθεί νομοθετικά η δυνατότητα να προσλαμβάνουν νέους άνεργους με μισθούς 300 ευρώ το μήνα για μερική απασχόληση, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος μιας πολυεθνικής ζυμαρικών, στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες είπε μεταξύ άλλων στον κ. Χατζηδάκη: «Σε μια χώρα όπου η ανεργία στους νέους έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να υπάρχει η δέσμευση του κατώτατου ημερομισθίου».

Οι εκπρόσωποι των 11 πολυεθνικών εταιρειών επισήμαναν ότι εκτός από τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας και την απλοποίηση των διαδικασιών για τις παραγωγικές δραστηριότητες οι εκπρόσωποι των πολυεθνικών έθεσαν θέμα μείωσης των ημερομισθίων στην Ελλάδα.

«Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα» φέρεται να απάντησε ο Κωστής Χατζηδάκης και υποσχέθηκε να ενημερώσει τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.


Πηγή: Το Βήμα της Κυριακής
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/300.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters