Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Nicos Kastanias
Aπίστευτο!
Την ώρα που υποτίθεται ότι κόπτεται για την ενεργειακή αναβάθμιση της Ελλάδας και της Κύπρου, η Eλληνική Kυβέρνηση αρνήθηκε χορηγία 355 εκατ ευρώ (!) από το CEF για την ενεργειακή σύνδεση Κρήτης - Αττικής στο πλαίσιο του έργου ενεργειακής σύνδεσης της Κύπρου με την Κρήτη και την Αττική, θέτοντας επί της ουσίας την Κύπρο σε ενεργειακή απομόνωση!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 429.467 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΑΞ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ



Οι συριζαίοι φεύγουν και δεν θέλουν ν’ αφήσουν πίσω τους καμιά «εκκρεμότητα». Στα πλαίσια αυτά, και με πίστη στο σλόγκαν «υπάρχουν λεφτά για τα δικά μας παιδιά», το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής (του Νίκου Παππά) ενέκρινε νέα επιχορήγηση, συνολικού ύψους 429.467 ευρώ σε διάστημα ενός μήνα, στην εταιρεία Green Pixel Productions, «για την παραγωγή ελληνικών τηλεοπτικών σειρών», στην οποία –όλως τυχαίως- σκηνοθέτης είναι ο γιός του Τέρενς Κουάξ-Κουάξ!
Είπες τίποτα κοροϊδάκι, που είσαι άνεργο αλλά δεν τυγχάνεις τέκνο υπουργάρας της αριστεράς κι έτσι δεν παίρνεις ούτε φράγκο;

Οι επιστήμονες εντόπισαν την «αχίλλειο πτέρνα» του καρκίνου

Σε ποια λαχανικά βρίσκεται το πολύτιμο συστατικό που καταστέλλει τους καρκινικούς όγκους
Μια νέα μελέτη που έγινε από επιστήμονες από το Ιατρικό Κέντρο Beth Israel Deaconess με την υποστήριξη του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, διαπίστωσε ότι το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το λάχανο, το κουνουπίδι και τα χόρτα περιέχουν μια ουσία που θα μπορούσε να αδρανοποιήσει ένα ζωτικής σημασίας γονίδιο που παίζει ρόλο σε διάφορους καρκίνους.

Πιστεύετε στο μάτιασμα; Είστε της άποψης πως το βλέμμα κάποιων ανθρώπων μπορεί να τσακίσει ανθρώπους, ζώα, φυτά ή ακόμα και άψυχα όπως αναφέρει ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στο διήγημά του «Ο αβασκαμός του Αγά»

Τραγούδι για την επανένωση των Γλυπτών ακούστηκε στο Βρετανικό Μουσείο: «Bring them back!» (βίντεο)

«Φέρτε τα πίσω, ως ένα κομμάτι, πίσω στην Ελλάδα…πίσω…στην πατρίδα» είναι ένα μέρος των στίχων που ακούστηκαν μέσα στο Βρετανικό Μουσείο, στη διάσημη αίθουσα 18, όπου φιλοξενούνται τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Anunnaki, Η Ταινία Δεν Βγήκε Ποτέ Γιατί; Η Πραγματική Ιστορία Του Ανθρώπου! Video


Το 2005 άρχισε την εργασία για μια τριλογία ταινιών για τους αρχαίους Anunnaki … αλλά μετά από λίγους μήνες συνέβη κάτι, το έργο ματαιώθηκε. Η ταινία δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Όλες οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι πληροφορίες είχαν απαγορευτεί από το internet. Ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Jon Gress, του σκηνοθέτη, έκλεισε επίσης.

Δέκα Πράγματα Που Δεν Θέλουν Να Ξέρουμε Για Τον Καντάφι...Για Αυτό Το Έφαγαν Σαν Το Σκυλί Στο Αμπέλι ..

1. Η κατοικία ήταν ανθρώπινο δικαίωμα και ακατάσχετη.

2. Δωρεάν παιδεία και σύστημα υγείας.
Σπουδές στο εξωτερικό καλύπτονταν από το κράτος, εφόσον το αντικείμενο δεν υπήρχε στη Λιβύη. Ομοίως καλύπτονταν χειρουργικές επεμβάσεις στο εξωτερικό, που δεν μπορούσαν να γίνουν στην χώρα.

3. Το αρδευτικό σύστημα, θα μετέτρεπε την Σαχάρα σε καλλιεργήσιμη έκταση.

Μάχη Του Κιλκίς:- Βούλγαρος Στρατηγός: «Όλα Τα Είχα Προβλέψει, Τα Είχα Σκεφθεί, Όλα Εκτός Από Την Τρέλα Των Ελλήνων»

Μάχη του Κιλκίς: ανύπαρκτη για τα σχολικά βιβλία Ιστορίας
«Όλα τα είχα προβλέψει, τα είχα σκεφθεί, όλα εκτός από την τρέλα των Ελλήνων».
Ν. Ιβανώφ, Βούλγαρος στρατηγός, στη μάχη του Κιλκίς.

Έχω ενώπιόν μου τρεις, ας το ονομάσουμε έτσι, γενεές βιβλίων ιστορίας της Στ΄Δημοτικού. 
Το πρώτο, το οποίο μόρφωνε τους μαθητές μας ως το σχολικό έτος 2005-2006, με τίτλο «Στα νεότερα χρόνια» και είχε πρωτοεκδοθεί το 1983, αν θυμάμαι καλά.

Κυνηγοί Θησαυρών Υποστηρίζουν Ότι Βρήκαν Το Χαμένο 8ο Θαύμα Του Κόσμου (Φωτο)

Το χαμένο όγδοο θαύμα του κόσμου αξίας 280 εκατομμυρίων ευρώ ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει κυνηγοί χαμένων θησαυρών σε ένα μυστικό τούνελ στο βορειοανατολικό τμήμα της Πολωνίας. 
Αυτό δεν είναι άλλο από το Κεχριμπαρένιο Δωμάτιο ή Yantarnaya komnata, αποκλειστικά φτιαγμένο από αμέτρητο χρυσάφι και τόνους κεχριμπαριού, που κατασκευάστηκε τον 18ο αιώνα στην Πρωσία και δωρήθηκε στην Αγία Πετρούπολη.

Το κομάντο των Ιμίων Κωνσταντίνος Χατζηδάκης με άρθρο παρέμβαση του συγκλονίζει του Έλληνες.

Αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω δυο λόγια για τα τρέχοντα ζητήματα με τα ελληνοτουρκικά!! Μιας κ πολύς κόσμος με ρωτά στο δρόμο τι θα γίνει αν θα γίνει πόλεμος κτλ! Θα πω την δική μου εκδοχή με την μικρή πείρα που έχω!! Δεν είναι ελληνοτουρκικά τα θέματα αλλά...

Κώδικας ΙΧΩΡ. Μάθετε Ποιοι Είμαστε Και Για Ποιόν Λόγο Μας Πολεμούν

ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΧΩΡ
Αν και η λέξη απαντάται συχνά από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας ο ορισμός του «ιχώρ»,οι ιδιότητές του και η ετυμολογία της λέξης μας διαφεύγουν. 

Το ιχώρ ή ιχώρος ή ιγώρ αναφέρεται από 
τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό,τον Αριστοτέλη κ.α. Πρόκειται για μία ζωογόνο (όχι ζωοποιό) ουσία που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και λέγεται πως δύναται να κληροδοτηθεί από τον πατέρα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters