Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Δέκα Πράγματα Που Δεν Θέλουν Να Ξέρουμε Για Τον Καντάφι...Για Αυτό Το Έφαγαν Σαν Το Σκυλί Στο Αμπέλι ..

1. Η κατοικία ήταν ανθρώπινο δικαίωμα και ακατάσχετη.

2. Δωρεάν παιδεία και σύστημα υγείας.
Σπουδές στο εξωτερικό καλύπτονταν από το κράτος, εφόσον το αντικείμενο δεν υπήρχε στη Λιβύη. Ομοίως καλύπτονταν χειρουργικές επεμβάσεις στο εξωτερικό, που δεν μπορούσαν να γίνουν στην χώρα.

3. Το αρδευτικό σύστημα, θα μετέτρεπε την Σαχάρα σε καλλιεργήσιμη έκταση.


4. Αν ήθελες να ασχοληθείς με γεωργία ή κτηνοτροφία, το κράτος σου παρείχε δωρεάν φάρμα με σπίτι, καθώς και ζώα ή σπόρους.

5. Επίδομα τοκετού σε κάθε μητέρα $ 5.000 για κάθε παιδί.

6. Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα.

7. Επί Καντάφι η τιμή λίτρου στο πετρέλαιο ήταν $ 0,14.

8. Προ Καντάφι ο αναλφαβητισμός έφτανε στο 75%. Επί Καντάφι έπεσε στο 13%, ενώ το 25% των Λιβύων τελείωνε πανεπιστημιακή σχολή.

9. Η Λιβύη είχε κρατική τράπεζα που δάνειζε τους πολίτες με 0%. Μηδενικό ήταν και το εξωτερικό χρέος.

10. Ο Καντάφι σχεδίαζε για τις συναλλαγές στην Αφρική, το χρυσό δηνάριο, συνδεδεμένο με τα αποθέματα χρυσού. Το νόμισμα θα έφερνε αναστάτωση στις αγορές, ενώ θα έβγαζε την Αφρική από την υπερεκμετάλλευση της Δύσης και την υπερχρέωση. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος της υποκινηθείσας από το ΝΑΤΟ, λιβυκής “επανάστασης”.



http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters