Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019

Το κομάντο των Ιμίων Κωνσταντίνος Χατζηδάκης με άρθρο παρέμβαση του συγκλονίζει του Έλληνες.

Αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω δυο λόγια για τα τρέχοντα ζητήματα με τα ελληνοτουρκικά!! Μιας κ πολύς κόσμος με ρωτά στο δρόμο τι θα γίνει αν θα γίνει πόλεμος κτλ! Θα πω την δική μου εκδοχή με την μικρή πείρα που έχω!! Δεν είναι ελληνοτουρκικά τα θέματα αλλά...

Αμερικανότουρκικά γιατί ο Ερντογάν έφυγε από την σφαίρα επιρροής του ΝΆΤΟ κ παίζει σε διπλό ταμπλό οι Αμερικανοί ξέροντας το αλλοπρόσαλλο του χαρακτήρα του δεν ποντάρουν πάνω του αλλά δεν θέλουν να τον χάσουν κ από πελάτη μιας κ είναι μεγάλη αγορά κατανάλωσης κ σύνδεσμος με τον αραβικό κόσμο κ το Ιράν!! 
Όλα θα παιχτούν με την τετραμερή συμμαχία Ελλάδος Ισραήλ Κύπρου κ Αιγύπτου!! 

Αν τελικά ασκήσουν επιρροή κ πίεση οι ισραηλινοί στον Τραμπ θα πειστεί ο τελευταίος ότι πραγματικά έχει να λάβει πολλά περισσότερα στον ενεργειακό τομέα με την τετραμερή πάρα με τον Ερντογάν!! 

Πριν γίνει όμως αυτό θα θελήσει ο Αμερικανός να κάνει το διαιτητή σε μια δήθεν «θέρμη» διένεξη μεταξύ Ελλάδος Τουρκίας για να πάρει ολοκληρωτικά το μερίδιο αυτός! 
Και να δώσει κάτι λίγο στους Έλληνες που δεν φωνάζουν κ φαντάζουν ο αδύναμος κρίκος κ κάτι στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων να πάρει κ ο Τούρκος που δεν θα έπαιρνε τίποτα βάση συνθήκης κ διεθνούς δικαίου απλά για να μην φωνάζει να μην δημιουργεί προβλήματα στην ανατολική μεσόγειο κ φυσικά να παραμείνει καλός πελάτης των ΗΠΑ! 
Φυσικά όλα αυτά έχουν ένα αστάθμητο παράγοντα τις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη!! 
Αν τις χάσει κάτι δύσκολο για μένα να το πιστέψω μια κ έχει κατεβάσει όλη την Τουρκία από τα βάθη της ανατολής να ψηφίσουν στην πόλη! 

Αν λοιπόν χάσει τα πράγματα σίγουρα θα είναι ποιο τεταμένα στο Αιγαίο για να δείξει πυγμή αλλά είναι κ η αρχή του τέλους!! 
Αν κερδίσει θα κάτσει στα αυγά του με τις ρητορικές κ θα περιμένει το χρόνο που θα δώσει ο Αμερικανός το έναυσμα!! 
Προσωπικά πιστεύω ότι οι S400 Δεν θα φτάσουν ποτέ στην Τουρκία!! Γιατί ξέρει καλά ότι τον περιμένει το ΔΝΤ στην γωνία! 

Όσο για το γεωτρύπανο θα μετρήσει την ελληνική αποφασιστικότητα για να τολμήσει στο Καστελόριζο!! 
Φυσικά αν έχουν κανονίσει κάτι Τσίπρας Κατρουγκαλος κ λοιποί χωρίς να ξέρουμε δεν μπορώ να πω κάτι μιας κ σε εθνομηδενιστες κ εφιάλτες δεν έχω εμπιστοσύνη!! 
Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβερά καμιά μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει (έχει αργήσει χαρακτηριστικά), κ ξανά προς την δόξα τραβά! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!  fb: 

Κωνσταντίνος Χατζηδάκης  Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης  «Στις 17 Απριλίου του 1996 είχα υπηρεσία σε σκάφος του λιμενικού με αποστολή να περιφρουρήσουμε τα Ίμια. Κοντά στις 15:00 το πρωί είχαμε συναγερμό και κατάσταση εμπλοκής».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει, ο Κώστας Χατζηδάκης, απόστρατος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, την εμπειρία του ως ο άνθρωπος που επιφορτίστηκε με το χρέος να πάρει την ελληνική σημαία πάνω από τη βραχονησίδα εκείνη τη μέρα. 
Και συνέχισε: «Δόθηκε σήμα σε μένα και έναν συνάδελφο που βρισκόμασταν σε ένα φουσκωτάκι να δώσουμε στίγμα τι συμβαίνει στο νησί. 

Όταν δώσαμε το σήμα μας ανατέθηκε να πάρουμε ό,τι υπήρχε πάνω στο νησί έτσι ώστε να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων». Στη συνέχεια ο κ. Χατζηδάκης περιέγραψε τη διαδικασία που έφερε εις πέρας την αποστολή του, αναφέροντας πως έφτασε στο νησί «μισοκολυμπώντας» καθώς και οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες εκείνη την ώρα στην περιοχή και πάνω έκαναν πτήσεις τουρκικά F-16. 

Όταν ο βατραχάνθρωπος ανέβηκε στο νησί εμποδίστηκε, όπως αναφέρει, από όλα τα τουρκικά πολεμικά μέσα που ήταν εκεί. «Η ακταιωρός προσπάθησε να διεμβολίσει το φουσκωτάκι, ενώ το ελικόπτερο είχε ανοιχτή την πόρτα με τον πολυβολητή να με απειλεί». 

Ενδιαφέρον έχει και η μαρτυρία του για το τι ακολούθησε μετά το επεισόδιο στα Ίμια όταν βρέθηκε ενώπιον του διοικητή του και κάποιον ανδρών με πολιτικά και του ζητήθηκε να καταστρέψει τη σημαία. 
«Εγώ δεν το έκανα και την κράτησα στο σπίτι μου» σχολίασε σχετικά ο απόστρατος αξιωματικός.Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters