Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Το μεγαλύτερο κοίτασμα Φυσικού Αερίου στον κόσμο, Ν.Δ. της Κρήτης;

Ειδικοί επιστήμονες προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να μας εξηγήσουν ότι μία πετρελαιοπιθανή περιοχή περιέχει «Υδρογονάθρακες» μόνο όταν αυτοί έχουν ανακαλυφθεί με γεωτρήσεις. Επ’ αυτού βεβαίως δεν διαφωνούμε, αλλά θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι πρόσφατες εξελίξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων τεχνολογιών (π.χ. σεισμικές καταγραφές νέας γενιάς), έχουν αυξήσει δραστικά τις πιθανότητες ακριβέστερου εντοπισμού γεωτρητικών στόχων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων ενώ παράλληλα έχουν μειώσει σημαντικά το πιθανό ρίσκο αποτυχίας των γεωτρήσεων.

Αφύπνιση: η πιο σιωπηλή και καθοριστική επανάσταση

Αφυπνίζομαι σημαίνει συνειδητοποιώ ότι αυτό που είμα πραγματικά δεν προσδιορίζεται από τις σκέψεις, ούτε από το σώμα, αλλά οι σκέψεις και οι αισθήσεις του σώματος είναι παρατηρούμενα αντικείμενα που εμφανίζονται και εξαφανίζονται μέσα στο πεδίο της επίγνωσής μου, δηλαδή μέσα μου.

Το να δει κάποιος ότι οι σκέψεις δεν λένε ποια είναι η πραγματικότητα -για τον ίδιο, για τους άλλους ή για τον κόσμο γενικότερα- είναι ιδιαίτερα απελευθερωτικό. Όταν ξέρεις ότι αυτό που είσαι δεν ορίζεται από λέξεις, κριτικέςταυτότητες, αρχίζεις να αποδεσμεύεσαι από το παρελθόν και τον προγραμματισμό σου.

Νέα έρευνα: Πιθανότατα στην Ελλάδα εμφανίσθηκε ο πρώτος Άνθρωπος



Ο διαχωρισμός του ανθρώπινου είδους από τους ανθρωποειδείς πιθήκους ενδεχομένως να είχε ξεκινήσει μερικά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια νωρίτερα από ότι πιστεύαμε μέχρι σήμερα.
Μάλιστα η διαδικασία αυτή ενδέχεται να είχε γίνει στην Ευρώπη και όχι στην Αφρική, όπως υποστήριζε μέχρι σήμερα η κρατούσα θεωρία. Αυτή η νέα υπόθεση παρουσιάζεται για πρώτη φορά σήμερα σε μια δημοσίευση στο περιοδικό «PLOS One» από ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Τυβίγγης υπό την Μαντλέν Μπέμε -ειδικότερα από το Κέντρο Ερευνών για την Εξέλιξη του Ανθρώπινου Είδους και της Παλαιοπεριβαλλοντολογίας (HEP).

Αν διαφωνείς με αυτά που λέει, τότε τράβα δες ΕυαγγελοΤατιανοΜπογδανοΧατζήΣρόιτερ κλπ


ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΝΗΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ...

Η ΘΕΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΓΑΥΓΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΝΗΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ
2ον ΕΤΟΣ ΤΗΣ 112ης ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΙΝ
Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΙΟΝ -331 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! «Indonesian Gold Treasure» <> ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΗΠΑ!

516159-newego_LARGE_t_1101_53789592
«Indonesian Gold Treasure» <> <<<<ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ>>>>
George Kinikos Η ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΟΥ ΤΟ 1957…. ΗΤΑΝ………$34.95
ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 4.000.000 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΓΓΥΗΣEIΣ ΓΙΑ ΤΗN ΚΙΝΑ…..
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters