Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Βρετανική Ακαδημία Επιστημών: "Ο ΟΗΕ να προετοιμαστεί για επαφή με μη φιλικούς εξωγήινους"!


Συγκλονιστικές θέσεις (όπως η δημιουργία διακυβερνητικού οργανισμού υποδοχής εξωγήινων, υπό τον ΟΗΕ) που αφήνουν σαφείς υπόνοιες ότι έχει ηδη επιτευχθεί επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς λαμβάνει η Ακαδημία Επιστημών της Βρετανίας και φαίνεται ότι στηρίζεται στις θέσεις της αυτές και από τη NASA! Στο τελευταίο τεύχος, αφιερωμένο αποκλειστικά στους εξωγήινους, της επιστημονικής επιθεώρησης Philosophical Transactions της Ακαδημίας Επιστημών της Βρετανίας, οι επιστήμονες προτείνουν, μεταξύ άλλων, μια υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών να αναλάβει την ευθύνη για τις εξωγήινες υποθέσεις και να καταλήξει σ’ ένα ενιαίο σχέδιο απάντησης σε περίπτωσης επαφής με έναν εξωγήινο πολιτισμό.

Όπως αναφέρει η ... NASA, όλο και πιο πιθανή θεωρούν οι επιστήμοντες την ύπαρξη πολιτισμών σε άλλους πλανήτες, ωστόσο τίποτα δεν διασφαλίζει τις... αγαθές προθέσεις των εξωγήινων απέναντί μας! Γι’ αυτό το λόγο, έγκριτοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι κυβερνήσεις του πλανήτη μας, κάτω από τον συντονισμό του ΟΗΕ, πρέπει να οργανωθούν για την αντιμετώπιση μιας μη φιλικής συνάντησης!

Όπως αναφέρουν ο καθηγητής Τζον Ζαρνέκι του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και ο δρ Μάρτιν Ντόμινικ του πανεπιστημίου του Σεν Άντριους, στο εισαγωγικό σημείωμά τους στο ειδικό τεύχος, το ερώτημα είναι αν η απάντηση στους εξωγήινους θα δοθεί με υπεύθυνο τρόπο και με τις κατάλληλες συμβουλές από ειδικούς και επιστήμονες ή αν θα επικρατήσουν ειδικά συμφέροντα εξουσίας.

Οι επιστήμονες εισηγούνται να δημιουργηθεί έγκαιρα το αναγκαίο πλαίσιο συντονισμού μέσα από μια παγκόσμια συνεννόηση, υπό την ηγεσία ενός νόμιμου διεθνούς πολιτικού οργανισμού, όπως ο ΟΗΕ, σύμφωνα με τις εφημερίδες Guardian και DailyMail. Ήδη ο ΟΗΕ διαθέτει το πρόπλασμα ενός τέτοιου πλαισίου-φόρουμ.

Πρόκειται για την Επιτροπή Ειρηνικών Χρήσεων του Εξωτερικού Διαστήματος (Copuos), η οποία, κατά τους Βρετανούς επιστήμονες, θα πρέπει πλέον να συμπεριλάβει στην "ατζέντα" της τις εξωγήινες υποθέσεις και να δημιουργήσει δομές παρόμοιες με αυτές που ήδη υπάρχουν για την αντιμετώπιση ουράνιων απειλών, όπως οι αστεροειδείς, οι οποίοι μπορεί να προσκρούσουν στον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τον άκρως επιφυλακτικό καθηγητή εξελικτικής παλαιοβιολογίας του πανεπιστημίου Κέμπριτζ Σίμον Κόνγουεϊ Μόρις, όποιοι χαράξουν σχέδια για μια πιθανή επαφή με εξωγήινους θα έπρεπε να προετοιμαστούν για το χειρότερο δυνατό σενάριο. Είναι πιθανό, όπως γράφει, η ζωή στους εξωγήινους κόσμους να εξελίχτηκε με δαρβινικό τρόπο, πράγμα που -αν έχει συμβεί- θα σημαίνει ότι η εξωγήινη ζωή θα έχει πολλές ομοιότητες με τη γήινη, ειδικά αν προέρχεται από κόσμους που μοιάζουν με το δικό μας, όπου υπάρχουν παρόμοια βιολογικά μόρια.

Αυτό, όμως, επίσης σημαίνει ότι μπορεί οι νοήμονες εξωγήινοι να έχουν ανάλογες τάσεις για βία και εκμετάλλευση με εμάς. Πάντως -ευτυχώς- ο Μόρις εκτιμά ότι οι πιθανότητες εξωγήινης νοήμονος ζωής είναι μικρές. Αν η εξέλιξη είναι ίδια σε όλο το Σύμπαν, όπως γράφει, είναι αδιανόητο να μην έχουν ακόμα φτάσει στη Γη εκπρόσωποι πανάρχαιων πολιτισμών από άλλα μέρη του σύμπαντος.

Από την άλλη, επιστήμονες, όπως ο ψυχολόγος Άλμπερτ Χάρισον, εκτιμούν (ίσως κάπως υπεραισιόδοξα...) ότι η εμφάνιση ιπτάμενων δίσκων πάνω από τις μεγάλες πόλεις της Γης, κάτι που οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχουν ήδη δείξει κατ' επανάληψη, δεν θα σκορπίσει πανικό στα πλήθη. Σύμφωνα με τον Χάρισον, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πια εξοικειωθεί με την ιδέα των εξωγήινων και δεν θα τρομοκρατούνταν, αν τους έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια. Όπως είπε, είναι απίθανο να υπάρξει "εκτεταμένος ψυχολογικός αποσυντονισμός και κατάρρευση" της ανθρωπότητας.

Οι έρευνες της κοινής γνώμης δείχνουν ότι τουλάχιστον οι μισοί άνθρωποι στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό είναι μάλιστα πεπεισμένο ότι εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν ήδη επισκεφτεί τον πλανήτη μας.

Πριν δύο εβδομάδες η ηλεκτρονική έκδοση της ρωσικής εφημερίδας Pravda ανέφερε ότι αριθμός αστρόπλοιων πλησιάζουν τον πλανήτη με εχθρικές διαθέσεις και υπολογίζεται ως χρόνος άφιξής τους το τέλος του 2010.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο τσομπάνης, ολομόναχος πια στο μαντρί με τον σκύλο, προσπαθεί να αναγκάσει τα πρόβατα να ξαναγυρίσουν.

Μήνες τώρα ένα αυθόρμητο κίνημα αυτο-οργάνωσης του λαού, του απλού έλληνα πολίτη, βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο μέσος έλληνας πολίτης, αηδιασμένος από τις κομματικές ηγεσίες που άλλα υπόσχονται και άλλα εφαρμόζουν όταν γίνονται κυβέρνηση, εξοργισμένος από την διαφθορά και την ατιμωρησία, δηλαδή την κατάλυση της νομιμότητας, γονατισμένος από τα άδικα βάρη που φόρτωσαν μόνο στις δικές του πλάτες, κρύβοντάς του μάλιστα και τον λογαριασμό των δανείων, απομακρύνεται ταχύτατα από τα κόμματα και τις παρατάξεις και προσπαθεί να οργανωθεί μαζί με άλλους συμπολίτες του. Και να συστήσει έμβρυα αυτόνομων αλλά κυρίως αμεσο-δημοκρατικών οργανώσεων.
Μια τέτοια αυτο-οργάνωση του λαού μακριά από τα κόμματα, και μάλιστα με τέτοιες διαδικασίες άμεσης, δηλαδή αυθεντικής δημοκρατίας, απειλεί ευθέως την εξουσία των ηγεσιών του κομμάτων και του συνόλου του συστήματος εξουσίας στην χώρα μας. Και δίνει και πολύ κακό παράδειγμα και στους λαούς άλλων χωρών που μας παρακολουθούν. Μας παρακολουθούν, να ‘σαστε σίγουροι. Εδώ κοιτάνε. Το κοπάδι φεύγει λοιπόν από το μαντρί και ο τσομπάνης μένει με την γκλίτσα και τον σκύλο μόνος του.
Τον χρόνο που μας πέρασε είχαμε διάφορες τέτοιες προσπάθειες αυτο-οργάνωσης όπως το GetGreeceBack, την Ελεύθερη Κυριακή (σχετικά πρόσφατα), τον Συντονιστή και φυσικά το Δεν πληρώνω, το κίνημα των διοδίων.
Κανένα κόμμα δεν παραστάθηκε σε αυτές τις κινήσεις. Με κανέναν τρόπο. Ενώ θα μπορούσε να προσφέρει ποικίλη υποστήριξη, όπως νομική, τεχνική και οργανωτική. Οχι μόνο δεν παραστάθηκε αλλά οι κινήσεις αυτές αγνοήθηκαν παντελώς από τα κόμματα. Κι όχι μόνο τα κόμματα αλλά και τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης τήρησαν απόλυτη σιγή. Ακρα του τάφου σιωπή. Ούτε κιχ. Για τα ρίβερ πάρτυ θα λέγανε πολύ πολύ περισσότερα. Κι όχι μόνο τα ΜΜΕ. Αλλά και τα φιλικά τους ιστολόγια, που κάνουν την κάθε μικροκομματική εξέλιξη να παίρνει διαστάσεις ανάλογες με την εκστρατεία του μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στις παρυφές βέβαια του πολιτικού συστήματος, στην περιφέρειά του, εκεί που και πάλι φτάνει το μακρύ συστημικό του χέρι, είχαμε και ορισμένες προσπάθειες απαξίωσης αυτών των προσπαθειών.
Γενικά η αντίδραση του πολιτικού κατεστημένου, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ δηλαδή, στις λαϊκές προσπάθειες αυτο-οργάνωσης μακριά από κόμματα, κυμάνθηκε από την αγνόηση και την αδιαφορία ως την απαξίωση.
Μέχρι πρόσφατα. Οταν το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ των διοδίων άρχισε να γνωρίζει μια εξάπλωση που δεν θα μπορούσε να αγνοηθεί εύκολα. Κι έτσι τώρα άρχισε να διαφαίνεται μια αλλαγή αντιμετώπισης και πολιτικής από το σύστημα απέναντι σε αυτές τις κινήσεις.
Κι όχι φυσικά πως ο κίνδυνος για το σύστημα έγινε συστημικός. Διότι κανένα από αυτά τα κινήματα δεν έβαλε στόχους, από όσο ξέρω τουλάχιστον, αλλαγής του πολιτεύματος στην βάση της υιοθέτησης δημοκρατικών διαδικασιών και μεθόδων όπως είναι η κλήρωση και η λογοδοσία. Οι στόχοι των μέχρι τώρα κινήσεων είναι εστιασμένοι σε συγκεκριμένα ζητήματα. Την ακύρωση του Μνημονίου, το άδικο των διοδίων. Κι όμως το ένστικτο αυτοσυντήρησης του συστήματος το κάνει αισθάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει από τέτοιες κινήσεις και πλέον έχει αρχίσει και αντιδρά. Οι ηγεσίες του συστήματος φοβήθηκαν ότι χάνεται ο έλεγχος.
Πρώτη αντίδραση λοιπόν του συστήματος, πριν 3) τσακίσει αυτές τις κινήσεις και 2) τις προβοκάρει, θα είναι η προσπάθειά του να τις καπελώσει. Ω, ναι. Να τις οικειοποιηθεί. Να τις σφετερισθεί. Να τις εμφανίσει ως δικές του. Είναι τόσο παλιές οι προθέσεις, οι σχεδιασμοί, οι μέθοδοι και οι πρακτικές, που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κρυφτούν. Αρχαίες συνταγές.
Το ΚΚΕ για παράδειγμα, ενώ αρχικά εναντιώθηκε με το κίνημα των διοδίων, τις μέρες αυτές, μέσω του ΠΑΜΕ, σήκωσε και αυτό τις μπάρες. Και τις επόμενες μέρες μην παραξενευτεί κανείς αν δει και συνδικαλιστές από άλλους χώρους όπως της ΝΔ και του ΠαΣοΚ να “κάθονται κάτω από την μπάρα”. Παρά την μέχρι τώρα αγνόηση του “φαινομένου” Κίνημα των διοδίων που έκλεισε πάνω από ένα χρόνο ύπαρξης. Τώρα που το κίνημα αυτό αποκτά βαρύτητα θα κάνουν το παν για να το αλώσουν και να το ελέγξουν. Διότι κινδυνεύουν πολλαπλώς.
Ματαιοπονία. Ο σπόρος έπεσε.
Θραξ Αναρμόδιος
ΥΓ. Οποιος δεν καταλαβαίνει τι είναι σύστημα (ακόμη) δεν θα καταλάβει ποτέ και παρακαλείται να πάει αλλού να το μάθει. Ας μην τον ταλαιπωρούμε κι ας μην μας ταλαιπωρεί.

http://olympia.gr/2011/01/15/1-36/#more-48831

Συνέντευξη – βόμβα του στρατηγού Γρυλάκη σε σκοπιανό κανάλι. Ελάτε για συνομοσπονδία!

http://olympia.gr/
…είχατε συμφωνήσει Σλαυομακεδονία! Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει, ούτε εσείς κινδυνεύετε από την Ελλάδα. Από αλλού κινδυνεύετε.
Το απίστευτο παρασκήνιο της πτώσηςεσωκομματικής ρήξης επί Μητσοτάκη και ο ρόλος των Αμερικανών, για πρώτη φορά στην τηλεόραση!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters