Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Περί Παιδείας Παρακαταθήκη Ιωάννου Καποδίστρια

Κείμενα Ι. Καποδίστρια 1806-1831 περί ιδιογενούς εκπαίδευσης και εθνικής ανεξαρτησίας.

γράφει και ανθολογεί ο Ιωάννης Δ. Παπακωνσταντίνου

Τα Θέματα Ελληνικής Ιστορίας παραθέτουν σε πρώτη δημοσίευση ολόκληρο το βαρυσήμαντο άρθρο-ανθολογία περί τής εθνικά κρίσιμης και πάντα επίκαιρης παρακαταθήκης τού Μεγάλου
Εθνάρχου Ιωάννου Καποδίστρια για μια Δημόσια Εκπαίδευση αντάξια της τεράστιας και κοσμογονικής πολιτισμικής κληρονομιάς των Ελλήνων.

Μαρξ, ο λογοκλόπος


 

Αντίθετα με την «κοινή πεποίθηση», ο κομμουνισμός δεν είναι η δημιουργία του Moses Mordecai Levy Marx, που έμεινε γνωστός ως Karl Marx. Στην πραγματικότητα, το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» του που δημοσίευσε το 1848, είχε έντονα «δανειστεί» τόσα πολλά από το βιβλίο του Clinton Roosevelt, «Η Επιστήμη της Διακυβέρνησης Θεμελιωμένη στον Φυσικό Νόμο», που δημοσιεύτηκε το 1841 και το οποίο ο Μαρξ βρήκε στο αναγνωστήριο του Βρετανικού Μουσείου, ώστε να μπορούμε να μιλάμε για λογοκλοπή.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !! Η περιουσία του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ σήμερα ανέρχεται στα 500 τρις. Ευρώ. Του ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ & κουστωδία λένε, «Δύο είναι οι τρόποι για να καθυποτάξεις τους Λαούς της Γης, ο ένας με το σπαθί, (πόλεμος), και ο άλλος με το χρέος»Για υλοποίηση αυτής της θεωρίας, ίδρυσε το Χαλιφάτο των ISIS (Τζιχαντιστές), και το ΔΝΤ της Λαγκάρντ, Τόμσεν, & Δρακουλέσκου....

Επομένως δεν χάθηκε ο κόσμος να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος ύψους 500 δις. Ευρώ.
Απλώς γενναίοι πολιτικοί μας χρειάζονται. Τα 500 δις. ευρώ που χρωστάει η Ελλάς, είναι «Χαρτζιλίκι» για τον Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! 

AΠΟΚΑΛΥΨΗ Κοντονή: ΘΡΙΛΕΡ στη Κυλλήνη! ΝΕΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ! Σύλληψη Τούρκων στο λιμάνι!

Η Ελλάδα είναι Κράτος Δικαίου και δεν συμψηφίζει τις «παράνομες ή παράτυπες συμπεριφορές» σε αντιδιαστολή με την Τουρκία, ανάφερε στην Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, αργά το απόγευμα της Δευτέρας (07.05.2018).
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters