Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Νίκη της Ελλάδας στις Βρυξέλλες για την ΑΟΖ



09.10.2013
Θετικές υπήρξαν οι ειδήσεις για την Ελλάδα από τις Βρυξέλλες. Πιο συγκεκριμένα, υιοθετώντας πλήρως τις ελληνικές θέσεις για θέματα αλιείας στη Μεσόγειο, η ΕΕ ανοίγει θέμα και για τις ΑΟΖ, τις οποίες βαπτίζει "κοινό θέμα" για την Ευρώπη, ενισχύοντας την ελληνική διαπραγματευτική πλευρά στο πρόβλημα που υπάρχει με την Τουρκία.

Πρόκειται για δικαίωση των θέσεων που πριν από ένα μήνα εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς περί «ευρωπαϊκών ΑΟΖ», αλλά και της Ελληνίδας Επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη, που είχε εργαστεί γι' αυτό το θέμα. Τι ακριβώς όμως προβλέπει η ευρωπαϊκή αυτή απόφαση; Ειδικότερα, τονίζεται πως ο ανταγωνισμός για μειωμένα επίπεδα αποθεμάτων θαλάσσιων πόρων ενδέχεται να αποτελέσει πηγή τριβής με τρίτες χώρες.
Προτρέπεται λοιπόν η ΕΕ και τα κράτη - μέλη να εργαστούν «από κοινού», προκειμένου να διασφαλιστούν η επαγρύπνηση, ο έλεγχος, η σταθερότητα και η ασφάλεια των ευρωπαϊκών παράκτιων και χωρικών υδάτων, οι αποκλειστικές οικονομικές ζώνες (ΑΟΖ), η υφαλοκρηπίδα, οι ναυτιλιακές υποδομές και οι θαλάσσιοι πόροι όπως είναι το αέριο ή το πετρέλαιο.

Η ευρωπαϊκή αυτή παρέμβαση επισημαίνει ότι η ΕΕ θα πρέπει να διατηρήσει υψηλό πολιτικό προφίλ ως προς τα ανωτέρω και ότι θα πρέπει να προσπαθήσει να αποτρέψει μια διεθνή διαφωνία.

Η απόφαση αυτή έχει ιστορική σημασία, καθώς η Ελλάδα δεν αφήνεται πλέον μόνη της να λύνει κομβικά προβλήματα στις σχέσεις της με την Τουρκία, όπως είναι η υφαλοκρηπίδα.

Με τον τρόπο αυτό η ΕΕ θεωρεί πως το ζήτημα αυτό είναι διμερές -μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας- και επί της ουσίας αναγορεύει τα ελληνικά σύνορα, σε σύνορά της.

Παράλληλα, το ψήφισμα αυτό προτρέπει την ΕΕ να χρησιμοποιήσει τη διπλωματία της, για να προαγάγει το διάλογο μεταξύ κρατών - μελών και τρίτων χωρών, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι θα εκτιμούν τις αρχές της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής της ΕΕ, και να παρακολουθεί τη συμμόρφωση με τους κανόνες της εν λόγω πολιτικής.

Επίσης, με ξεκάθαρο μήνυμα προς την τουρκική πλευρά, τονίζει ότι ιδίως οι υποψήφιες προς ένταξη στην ΕΕ χώρες θα πρέπει να τηρούν τις αρχές της αλιευτικής πολιτικής της ΕΕ, καθώς και το σχετικό ενωσιακό και διεθνές δίκαιο που ισχύει για τις αλιευτικές δραστηριότητες.

Ταυτόχρονα, επισημαίνει ότι, από τα 21 κράτη της Μεσογείου, τρία δεν έχουν ούτε υπογράψει ούτε κυρώσει την UNCLOS, αναφέροντας το ειδικό πρόβλημα της Τουρκίας και ζητώντας από την Επιτροπή να παροτρύνει αυτές τις χώρες, ιδίως αυτές που είναι υποψήφιες προς ένταξη στην ΕΕ, να προσχωρήσουν στη Σύμβαση και να εφαρμόσουν την UNCLOS ως αναπόσπαστο μέρος του κανονιστικού πλαισίου της ΕΕ για τις θαλάσσιες υποθέσεις.

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΦΑΝΙΣΤΕ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στο 90% !!!

«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 - 300.000.000 ανθρώπων και η κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικά».
Ted Turner -Ιδρυτής του CNN 
 
«Οι κύριοι στόχοι μου θα ήταν η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και εξάλειψη της βιομηχανικής υποδομής. Τότε θα δείτε την άγρια φύση,  πλήρη σε κάθε είδος να επιστρέφει σε όλο τον κόσμο».
Dave Foreman, συνιδρυτής του Earth First.
 
«Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη μας γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικά εμφανής».
David Rockefeller.
 
Σε ανάλογο πνεύμα είναι και ο Bill Gates


H Ατζέντα 21 δεν είναι παρά... εφιαλτικές (για να μην πω οργουελικές) προτάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα στον 21ο αιώνα: παγκόσμια οικονομική δικτατορία, κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και ατομική ιδιοκτησίας, αναδιάρθρωση των οικογενειών. Απώτερος σκοπός είναι ο αθόρυβος, δίχως πόλεμο, αφανισμός του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη στο 80-90%.
Πρόσχημα, για την επίτευξη των παραπάνω, είναι  η υπερθέρμανση του πλανήτη και γενικότερα η κλιματική αστάθεια (σύμφωνα πάντα με την Αgenda 21  και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNEP).

Ωστόσο, σχετικοί επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίων  διατείνονται ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κάποιας κλιματικής αποσταθεροποίησης, επίσης ότι -κι αν ακόμα συμβαίνει- δεν μπορεί να είναι ανθρωπογενή

Τι προτείνει η Agenda 21:
  • Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν: κάθε κράτος ξεχωριστά θα πρέπει να κάνει νόμους, σύμφωνα με τους οποίους οι πολίτες τους δεν θα ενεργούν σαν πολίτες αυτών των κρατών αλλά σαν παγκόσμιοι πολίτες,  οι οποίοι παγκόσμιοι πολίτες θα υπακούν στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτή η δήλωση (12/9/2003) υπονοεί την Παγκόσμια Κυβέρνηση αλλά και την Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση. 
  • Σύμφωνα με τις αποφάσεις (31/5/1976): προοδευτική εκμηδένιση των τοπικών εκκλησιών και θρησκειών, προκειμένου να καθιερωθεί σταδιακά μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία πιθανότατα θα έχει ως αντικείμενο λατρείας την «Μητέρα Γη», όπως ακριβώς γινόταν και παλιά στα παραδοσιακά-παγανιστικά συστήματα απόδοσης τιμών. Η εδραίωση μίας και μοναδικής θεότητας προωθείται πίσω από την συνάντηση του Πάπα και του Αρχιεπισκόπου (Απρίλιος 2001) αλλά και κατά την συμπροσευχή που πραγματοποιήθηκε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες εκτός χριστιανισμού, μπροστά στο είδωλο της Γαίας. 
  • Κάθε είδους ιδιοκτησία (κρατική, εθνική, ιδιωτική, κτιρίων, κατοικιών, γης, πάσης φύσεως ζώων, αγρών) θα περιέλθει στην διαχείριση του ΟΗΕ ο οποίος, σύμφωνα με την UNCCD (United Nation Convention to Combat Desertification), θα έχει «πλήρη και απόλυτο» έλεγχο του 70%,, τουλάχιστον, της γης, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν θα συμβαίνουν ανθρώπινες δραστηριότητες, προκειμένου η Φύση να μπορέσει να αναπτυχθεί όπως της αρμοζει. Οι άνθρωποι θα μεταφερθούν (εξοριστούν) σε ειδικές πόλεις ή/και νησιά όπου θα ζουν υπό πλήρη έλεγχο, όπως ακριβώς έχει ήδη αρχίσει και εφαρμόζεται στο New Jersey. Κάποια στιγμή κάε είδους ιδιοκτησία θα είναι παράνομη. 
  • Θα επιτρέπεται η τριμελής οικογένεια (πολιτική του ενός παιδιού), ενώ για κάθε παραπανίσιο παιδί, από τα επιτρεπόμενα, θα πληρώνεται φόρος.
Η εφαρμογή όλων αυτών που αναφέραμε συγκεντρωτικά και σε περίληψη, οδηγούν στον περιορισμό της βιομηχανίας, στον περιορισμό της κτηνοτροφίας, στον περιορισμό του μορφωτικού επιπέδου, στον περιορισμό του βοιωτικού επιπέδου, στον περιορισμό της οικογένειας, στον περιορισμό της ανθρωπότητας όπως πολύ σωστά διατύπωσε και ο φίλτατος Ted Turner (αρχή της παρούσας ανάρτησης) βάζοντας αριθμούς (δηλαδή μείωση στο 95% του παγκόσμιου πληθυσμού) στα εξής:
«Ένα ακόμα θετικό σημείο είναι πως οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού έχουν μειωθεί παγκοσμίως[ ...]» ΙΙ, 8 
« Η σημερινή πτώση των ρυθμών αύξησης του πληθυσμού θα πρέπει να προωθείται περαιτέρω με εθνικές και διεθνείς πολιτικές [ ...]» ΙΙΙ, 30. (Agenda 21, κείμενο Ηνωμένων Εθνών S/19-2 στις 19/9/1997).

Ένας από τους πολλούς τρόπους εφαρμογής μη αύξησης πληθυσμού, είναι τα γνωστά μας chemtrails,
κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο πρώην διευθυντής του FBI, Ted Gunderson. Όλα τα παραπάνω έχουν αποφασιστεί και υπογραφεί στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, από 178 κυβερνητικές αντιπροσωπείες κρατών μελών του ΟΗΕ (συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας), μέλη ΜΚΟ, τοπικών αρχών, αντιπρόσωπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών και βασίζονται στο «Report  From TheIron Mountain».


Διαφημιστικό βίντεο του Ο.Η.Ε. για την προώθηση της Ατζέντας 21.








http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/atzenta-21-afaniste-thn-anthrwpothta-sto-90.html

Τι μέλλει γενέσθαι μετά την 17η Οκτωβρίου;

Μέχρι 17 Οκτωβρίου: Η Κίνα προειδοποιεί τις ΗΠΑ: “Ο χρόνος τρέχει”

Κίνα και Ρωσία παρακολουθούν με ανησυχία τις εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, ελπίζοντας πως μέχρι τις 17 Οκτωβρίου θα έχει βρεθεί λύση για την αύξηση του ορίου του αμερικανικού χρέους, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα κηρυχθεί και επισήμως στάση πληρωμών, με δυνάμει καταστροφικές συνέπειες.
"Ο χρόνος τρέχει", προειδοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών της Κίνας Τσου Γκουαντζιάο, ο οποίος κάλεσε επίσης την Ουάσινγκτον να διαφυλάξει τα οικονομικά συμφέροντα της Κίνας. "Ελπίζουμε ότι ως τις 17 Οκτωβρίου οι ΗΠΑ θα λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να ανταποκριθούν στο πάγωμα του ορίου του χρέους, ώστε να αποφύγουν μια στάση πληρωμών και να εγγυηθούν την ασφάλεια των κινεζικών επενδύσεων στις ΗΠΑ", σημείωσε ο ίδιος.
"Όπως είναι αναμενόμενο, η Κίνα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της κατάστασης στις ΗΠΑ", πρόσθεσε ο Τσου, υπογραμμίζοντας ότι είναι σημαντικό η Ουάσινγκτον να διατηρήσει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στα ομόλογα του αμερικανικού Δημοσίου.
Την ίδια ώρα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι κατανοεί την απόφαση του Αμερικανού ομολόγου του. Μπαράκ Ομπάμα, να ακυρώσει το ταξίδι του στην Ασία, σημειώνοντας ότι και εκείνος θα είχε κάνει το ίδιο αν αντιμετώπιζε τις ίδιες εσωτερικές προκλήσεις.
"Βλέπουμε τι συμβαίνει στην εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ και δεν είναι μια εύκολη κατάσταση. Πιστεύω ότι το γεγονός πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ήρθε εδώ είναι απολύτως αιτιολογημένο", σημείωσε ο Πούτιν μιλώντας στην σύνοδο. "Πιστεύω ότι αν βρισκόμουν στη θέση του, ούτε εγώ θα ερχόμουν. Μάλλον οποιοσδήποτε αρχηγός κράτους θα το έκανε αυτό", πρόσθεσε.
Πηγή...

http://http---ellinon-anava.pblogs.gr/2013/10/mehri-17-oktwbrioy-h-kina-proeidopoiei-tis-hpa-o-hronos-trehei.html

ΜΠΟΟΥΜ! ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ!!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΤΑΜΗΛΟΣ!!

ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ;;;
Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΑΜΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ;

Aίρεται η ασυλία Ταμήλου, Χριστογιάννη, Βλαχβέη, Μιχελογιαννάκη

Την άρση ασυλίας τεσσάρων βουλευτών αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Συγκεκριμένα αίρεται η βουλευτική ασυλία του Μιχάλη Ταμήλου (ΝΔ, Τρίκαλα), Μενέλου Βλαχβέη (ΝΔ, Σέρρες) Δημήτρη Χριστογιάννη (ΝΔ, Πιερία) και Ιωάννη Μιχελογιαννάκη (ΣΥΡΙΖΑ, Ηράκλειο).

Η άρση της βουλευτικής ασυλίας του Μενέλαου Βλάχβεη είχε ζητηθεί για απιστία από κοινού κατ' εξακολούθηση, από την οποία η περιουσιακή ζημιά υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ.


Υπέρ της άρσης του Ιωάννη Μιχελογιαννάκη ψήφισαν 203 βουλευτές, 5 βουλευτές ψήφισαν κατά, 2 «παρών» και 3 βουλευτές ψήφισαν λευκό. Η άρση αφορά σε υπόθεση απιστίας στην υπηρεσία κατ' εξακολούθηση, συνολικής αξίας αντικειμένου της πράξης υπερβαίνουσας το ποσό των 120.000 ευρώ αλλά και αυτό των 150.000 ευρώ στρεφόμενη κατά ΟΤΑ.

Επίσης, 159 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του βουλευτή Μιχάλη Ταμήλου 42 για υπόθεση παράβασης καθήκοντος.

Για την άρση ασυλίας του Δημήτρη Χριστογιάννη ψήφισαν υπέρ 151 βουλευτές, κατά 55, 6 «παρών» και 1 λευκό. Ο κ. Χριστογιάννης εμπλέκεται σε υπόθεση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/mpooym-arsh-asylias-gia-4-boyleftes-apofasise-h-boylh-anamesa-to.html 

Προσκύνησε τους Εβραίους ο δωσίλογος Σαμαράς

 



Δείτε τι πρωθυπουργό έχει η Ελλαδα...Εναν αρχιμασώνο ΔΩΣΙΛΟΓΟ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ των Σιωνιστών Εβραίων...

 Δείτε και το άλλο βίντεο της ντροπής...


Πήγε να πάρει τα...

εύσημα για τις εντολές που εκτέλεσε πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες ο "συνταγματικός"!
Και να ξεπουλήσει την ενέργεια της χώρας στα αφεντικά του

Κοντοζυγώνη η ΩΡΑ για το ΓΟΥΔΙ προδότη ! ! !

http://epanastasi-gr.blogspot.com/2013/10/blog-post_30.html

Η αλληλογραφία Αρτέμη Σώρρα - Στουρνάρα!Αφιερωμένο στους ρεκένδυτους συκοφάντες...

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΗΣΗ "ΣΟΥΒΛΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΜΕ "ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΨΗΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΣ!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...
(ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ", ΑΡΝΗΤΕΣ, ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ, ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΥΣ, ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ, ΕΜΠΑΘΕΙΣ, ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΕΙΡΩΝΕΣ, ..... ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ "ΜΑΣ"!

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΛ.ΩΡΑ.jpg
542656_135848109915759_221726927_n.jpg
557927_135848129915757_1065368899_n.jpg
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ 
 
alfeiospotamos.pblogs.gr
 
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2013/10/blog-post_510.html#more

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ

Χάρτης της επιφανειας του πλανητη μας
με τις εισοδους και προσβασεις
στον υπογειο κοσμο. 
"Κάτω από το φλοιό της γης που έχει πάχος 800 χιλιόμετρα, υπάρχει ένα κενό. Ένα τεράστιο κούφωμα. Μέσα σε αυτό το κενό, υπάρχουν τρεις ομόκεντροι πλανήτες, με τον ίδιο άξονα. Έχουν περίπου το μέγεθος του Αρη της Αφροδίτης και του Ερμή..."

ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΫ αστρονόμος 1692

"Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια. Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από ένα αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή 16η μοίρα. Αναζητώ εκατό γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο από
τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της βόρειας παγωμένης θάλασσας.

Μυστικοι και κωδικοι χαρτες τις κουφιας Γης
απο την παραξενη μυθικη Ο.Ε.Α 
Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρούμε μία θερμή και πλούσια χώρα γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα. Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους όταν φθάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη."

ΤΖΩΝ ΚΛΗΒΣ ΣΥΜΣ πρώην λοχαγός πεζικού Μάιος 1818

Το φερομενο ως πολικο ανοιγμα - εισοδος προς την κουφια γη στον βορειο πολο.


"Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας."


ΠΛΑΤΩΝ
"Ο κόσμος μας δημιουργήθηκε αρχικά μόνο για το εσωτερικό του. Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικών επιφανειών είναι 1000 χιλιόμετρα λιγότερη από τη διάμετρο της Γης. Στο κέντρο βρίσκεται μία τεράστια μπάλα θαμπής κόκκινης φωτιάς, περικυκλωμένη από ένα λευκό απαλό φωτεινό σύννεφο. Εκεί βρίσκεται ο θρόνος του βασιλιά του κόσμου."

ΓΟΥΙΛΣ ΤΖΩΡΤΖ ΕΜΕΡΣΟΝ1908

Ο Ελβετός μαθηματικός ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΟΗΛΕΡ (1707-1783), πίστευε ότι στο κέντρο της γης, υπήρχε ένας μικρός ήλιος, που έριχνε το ήπιο φως του σε ένα πολύ ανεπτυγμένο υπόγειο πολιτισμό.


Ο ΛΟΡΔΟΣ ΛΥΤΟΝ (1803-1873), στο βιβλίο του "Η Επερχόμενη φυλή" λέει πως ακολουθώντας τις στοές ενός μεταλλείου, βρέθηκε σε ένα υπόγειο κόσμο όπου συνάντησε φτερωτά όντα, καθώς και μία φυλή που αποκαλεί τον εαυτό της Βριλ-για.Οι Βριλ-για, διατηρούν ένα σοφό και ανώτερο πολιτισμό, και είναι κάτοχοι της "δύναμης Βριλ", που την χειρίζονται μέσω ενός θαυματουργού ραβδιού. Η δύναμη Βριλ, είναι η υπέρτατη γήινη δύναμη και δημιουργήται από τη συλλογή της αιθερικής ενέργειας της γης, σε σύνδεση με την προσωπική ενέργεια του ανθρώπου. (Βλέπε υπερόπλα Τέσλα, οργογεννήτρια Ράϊχ, εναέριο εύπλαστο ρευστό του Συμς, Μέσμερ κλπ)
Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, που ήταν μέλος της εταιρείας της Θούλης και της αδερφότητος των Βριλ, ξεκίνησε την επιχείρηση Υπερβόρεια που είχε ως σκοπό τις ανασκαφές σε διάφορα σημεία της Ευρώπης για την ανακάλυψη ιχνών μιας Αρείας υπόγειας ανώτερης φυλής.
Το Συμβολο Βριλ
Το Συμβολο του εσωτερικου μαυρου Ηλιου τις κουφιας γης
Το Συμβολο της εταιρειας τις Θουλης

Στην Ελλάδα έγιναν έρευνες στο φαράγγι του Βίκου, στη Γαύδο, στο Δίστομο και αλλού. Ο Χίτλερ πίστευε πως η γη είναι κούφια και πως η καμπυλότητά της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκπομπή υπέρυθρων ακτινών, που θα μπορούσαν να καταγράψουν κινήσεις σε τεράστιες αποστάσεις και για την διενέργεια πολεμικών επιχειρήσεων πίσω από τις γραμμές του εχθρού μέσω υπόγειων διαδρομών.
Το φαραγγι του Βικου
Νησος Γαυδος
Η εταιρεια τις Θουλης σε ολο τους το μεγαλειο.
Η Βουδιστική παράδοση ονομάζει ΜΑΝΟΥ τον άρχοντα - επόπτη του πλανήτη. Το όνομα Μανού συναντάται με διάφορες παραλλαγές σε πολλούς αρχαίους λαούς. Είναι ο ΜΕΝ ή ΜΗΝ των Αιγυπτίων, αλλά και ο ’μμων-Ρα (κρυμμένος ήλιος), ο Μίνωας των Ελλήνων κ.ά.


Ραδαμανθυς - Μινωας - Αιακος (Οι κριτες του κατω κοσμου...) ο Μανου
Η Ινδουιστική παράδοση έχει αναφορές στον ΤΣΑΚΡΑ-ΒΑΡΤΗ (εκείνος που θέτει σε περιστροφή τον τροχό) ή παγκόσμιο μονάρχη (βλ. Α-πόλλων ή Α-πολλών ή Α-Πόλον του Πλάτωνα). Η σπηλιά της Πεντέλης θεωρείται "Αιπόλειο του Πανός", δηλαδή ο πόλος του Πάνα ή του παντός. Το σύμβολο του πόλου είναι η σβάστιγκα.



Για τους Ναζί η σβάστιγκα συμβόλιζε την αιώνια κίνηση του κόσμου και τον άξονα αυτής της κίνησης, τον πόλο, από όπου εξήλθαν οι ’ρειοι. Είναι ένα σύμβολο περιστροφικής κίνησης. Θυμηθείτε ότι στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι σύμμαχοι αποκαλούσαν τον εχθρό "οι δυνάμεις του άξονα".


Οι ΑΝΑΣΑΖΙ, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά στην Δυτική Αμερική το 100 πΧ και εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς 15 αιώνες αργότερα, πίστευαν πως οι πρόγονοί τους βγήκαν από τον κάτω κόσμο μέσα από μία τρύπα που ενώνει την επιφάνεια με το κέντρο της γης, μέσα από την ίδια τρύπα οι ψυχές των νεκρών γυρνάνε στην αρχέγονη πατρίδα τους. Έχτιζαν υπόγειες κατοικίες ή σε κοιλώματα του εδάφους και ναούς κοντά σε τρύπες. Έχτιζαν πενταόροφα κτήρια 2000 δωματίων!!! Οι Ινδιάνοι Ναβάχο τους έδωσαν το όνομα Ανασάζι που σημαίνει "ξένοι -αρχαίοι".




Οι μυστηριωδεις υπογειες πολιτειες των Ανασαζι
Σπηλαια,υπονομοι,αρχαιες υπογειες συραγκες,καταβασια,αρχαια βαραθρα,φυσικα υποχθωνια διαμερισματα η κατι αλλο.
Παρτε μια γευση απο φωτογραφιες μιας αλλης Ελλαδας ,υπογειας εκει που ολα μπορουν να συμβουν!

1-2-3: Το -σφραγισμένο πλέον- πολυσυζητημένο «Σπήλαιο του Ευριπίδη» στη Σαλαμίνα (με τη μεταλλική πόρτα πυροβολημένη), με τις λαβυρινθώδεις γαλάζιες στοές του. Τα αινίγματά του παραμένουν ανεξερεύνητα, και η απαγορευμένη πρόσβαση ουσιαστικά απαγορεύει την έρευνα για το γιατί σύχναζε εκεί ο Ευριπίδης και έγραφε στις στοές τις τραγωδίες του. Τρομακτικές διαδρομές και αινιγματικές επιγραφές.



4-5: Είσοδοι στους μεταφυσικούς αρχαίους λαβύρινθους των Μυκηνών, μία ιερατική πρόσβαση στον προθάλαμο του Κάτω Κόσμου. Νεκρομαντείες και πράξενα ηλεκτρομαγνητικά και ηχητικά φαινόμενα.


6: «Σπήλαιο Γενέσεως Ερμού», όρος Κυλήνη. Εδώ μέσα, σύμφωνα με τη μυθολογία γεννήθηκε ο Ψυχοπομπός Ερμής, και φυσικές στοές του σπηλαίου αποτελούν ένα μυστικό ψυχοπομπείο. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία (μία από τις εκατοντάδες αυτού του είδους από το αρχείο μας), συχνάζουν κι εδώ τα θρυλικά ιπτάμενα φωτάκια, καθώς και άλλα φωτιστικά φαινόμενα.

7: Μία από τις εισόδους στο αινιγματικό Τροφώνιο Άντρο στη Λιβαδιά, όπου σύμφωνα με τον Παυσανία -αφού περνούσες από καθαρμούς με μαγικές τελετές- έβαζες τα πόδια σου μέσα σε μία τρύπα κι αυτή σε ρουφούσε σαν ηλεκτρική σκούπα, ταξίδευες στον Κάτω Κόσμο ή σε μία ονειρική πραγματικότητα, κι έπειτα το σύστημα σε ξέβραζε μέσα από μία άλλη τρύπα, και στον τέλος σε ανέκριναν οι ιερείς για το τι είδες και τι άκουσες εκεί. Οι χιλιάδες μαρτυρίες καταγράφονται σε πινακίδες, οι οποίες -φυσικά- έχουν εξαφανιστεί. Σήμερα, γενικά οι προσβάσεις είναι σφραγισμένες με τη δικαιολογία ότι πριν από αρκετά χρόνια εξαφανίστηκε εκεί μέσα ένα νεαρό ζευγάρι. (Ξαναδείτε την ταινία Στο Μυαλό Του Τζων Μάλκοβιτς).

8: Από το Τροφώνιο Άντρο. Αυτές είναι οι στοές που φιλοξενούν το «Νερό της Λήθης», ενώ από την άλλη μεριά ρέει το ποταμάκι του «Νερού της Μνημοσύνης». Έπινες το πρώτο για να ξεχάσεις αυτά που είδες στο υπόγειο «ταξίδι» σου, ή το δεύτερο για να τα θυμάσαι.


9: «Νανικά» τούνελ στην Άρνη της Κοπαΐδας, κοντά στο κάστρο «Γλα» (λαμπερό). Ιδιαίτερα εφιαλτικά για κλειστοφοβικούς, κι ακόμη πιο εφιαλτικά για εκείνους που ανακαλύπτουν πού οδηγούν.




10: Οι νυχτερίδες -που είναι το ιερό ζώο της Περσεφόνης, βασίλισσας του Άδη- είναι οι έριδες της νύχτας, και δεν διστάζουν να επιτεθούν στον απροετοίμαστο περιηγητή.


11-12: Από τις -κινηματογραφικά ατμοσφαιρικές- στοές του Ναυαρίνου της Πύλου. Ιδανικό μέρος για ένα Role Playing Game, με τα goblins να συμμετέχουν ενθουσιωδώς.


13: Ένας ολόκληρος αρχαίος υπόγειος κόσμος που ξετυλίγεται σαν υποχθόνιο φίδι κάτω από την Αρχαία Ίλιδα στο νομό Ηλείας. Οι αρχαιολόγοι αρνούνται ότι υπάρχει. Φαίνεται ότι τους αρέσει να βολτάρουν εκεί κάτω και δεν θέλουν να τους ενοχλεί κανείς.



14: Από τις στοές στο κρυφό σπήλαιο της «Σχολής του Αριστοτέλη», στο «νυμφαίο» της αρχαίας Μίεζας, κοντά στον Κοπανό της Νάουσας, όπου δίδασκε ο Αριστοτέλης τον Μέγα Αλέξανδρο, «σε υπόσκιους περίπατους, όπου έτρεχαν τα δάκρυα για την πικρή τη γνώση που έπαιρνε ο Αλέξανδρος» (από τους σταλακτίτες). Η «Σχολή», παρ' όλο που παραμένει άγνωστη στο ευρύ κοινό, βγήκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα λόγω των ερευνών και των αποκαλύψεών μας το 1996 (βλέπε περιοδικό Ανιχνεύσεις, τεύχος 16). Ο Παντελής Γιαννουλάκης θυμάται ακόμη έναν συμπαθέστατο συνοδό της αρχαιολογικής υπηρεσίας - που μας είχαν αναγκάσει να τον έχουμε μαζί μας για να μας προσέχει- να παρακαλάει γονατιστός ότι έχει παιδάκια να θρέψει, για να μην πούμε τίποτα όταν ανακαλύψαμε το σύμπλεγμα σπηλαίων που ήταν η αληθινή Σχολή του Αριστοτέλη, κι όχι εκείνες οι σπηλίτσες που μας είχαν παρουσιάσει στην αρχή. Επίσης, «νυμφαίο» σημαίνει «τόπος των νυμφών», δηλαδή «νεραϊδότοπος». Ο Αριστοτέλης ήταν πολύ εκλεκτικός στις παρέες του.


16: Μία εσωτερική είσοδος από τις αρχαίες υπόγειες στοές του ευρύτερου υποχθόνιου δικτύου της Θεσσαλονίκης, που κι αυτές δεν υπάρχουν για τους αρχαιολόγους. Ακόμη και για τις κατακόμβες του Αγίου Δημητρίου λένε ότι είναι «απλώς υπόγεια ρωμαϊκά λουτρά». Ναι, ήθελαν να κάνουν το λουτρό τους, έμπαιναν στις κατακόμβες του Αγίου Δημητρίου, έβγαιναν στην Αγία Σοφία κι από εκεί στον «Άη Γιάννη τον Υπόγειο» στην Παύλου Μελά, κι από εκεί στην Ιπποδρομείου, κλπ, κλπ. Όλο το υπόγειο δίκτυο της Θεσσαλονίκης, ήταν μια πολύ περιπετειώδης μπανιέρα!

 
17-18: Ρεντίνα, κοντά στη λίμνη Βόλβη, γενικά επίκεντρο των σεισμών της Θεσσαλονίκης. Μια εκκλησία στο πουθενά, κοντά σε ένα θρυλικό κάστρο, και δίπλα της η είσοδος της «μυστικής κλίμακας», κατεβαίνοντας μέσα στα σωθικά του λόφου. Κλασσικό τούνελ διαφυγής, θα πείτε. Ναι, αλλά διαφυγής από κάτω προς τα πάνω ή από πάνω προς τα κάτω; Όποιος έρχεται από κάτω ή όποιος φεύγει για κάτω, πριν ή μετά, επ' ευκαιρίας ανάβει κι ένα κεράκι στην εκκλησία.



19-20: Στο δρόμο για τη Ρεντίνα, μέσα στην παμπάλαια εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Η εικόνα της Αγίας Μαρίνας που έχει πιάσει φιλίες με έναν δαίμονα (ως γνωστόν, υποχθόνιας προελεύσεως). Αλλά ακριβώς από κάτω της στο δάπεδο, βρίσκεται η σφραγισμένη με τσιμέντο πρόσβαση της κατακόμβης, χαραγμένη σαν ένας ήλιος, αντικαθιστώντας έτσι εικονικά τον ήλιο του μεσονυχτίου.


21: Χαρακτηριστικό δείγμα εξορκιστικού σφραγίσματος καταπακτής στοών στο δάπεδο χριστιανικού ναού, που σφραγίζει τις αρχαιότερες στοές απ' όπου «εξέρχονταν οι δαίμονες των ειδωλολατρών», χαράζοντας τον αποτρεπτικό κώδικα «Ιησούς Χριστός Νικά» (αν και με τη μορφή ΙΣ-ΧΣ-ΝΙ-ΚΑ θα μπορούσε να σημαίνει «Ιησούς Χριστός Νικητής Καταπακτής»).


22: Να και μία φωτογραφία από τα θρυλικά αινιγματικά καπάκια με τα παράξενα σύμβολά τους, που βρίσκονται σε ειδικά σημεία στους δρόμους μεγάλων πόλεων. (Περισσότερα στο Megapolisomancy)...


23: Η εκκλησία αυτή είναι κτισμένη ακριβώς πάνω από το ιερό υπόγειο Άδυτο της Ελευσίνας, ένα από τα υπόγεια μέρη «περιπομπής» των Ελευσινίων Μυστηρίων.


24: Ελευσίνα. Μυστήρια με εξαερισμό.


25-26: Κνωσός, Κρήτη. Φυσικά, κάτω από τα ανάκτορα της Κνωσού, απλώνεται ο λαβύρινθος του Μινώταυρου, όπως υποδεικνύουν οι δεκάδες σχάρες στο δάπεδο από τις οποίες φαίνονται οι υπόγειοι διάδρομοι, όπως υποδεικνύουν και οι σφραγισμένοι είσοδοι που οδηγούν στα σκαλοπάτια για εκεί κάτω. Οι ξεναγοί αρνούνται την ύπαρξη του υπεκφεύγοντας στις ερωτήσεις τουριστών. Την αρνούνται με τις σχάρες να στέκουν κάτω από τα πόδια τους. Πολλές φορές τους ρωτούσαμε «τι είναι αυτά;» και απαντούσαν: «α, τίποτα...» (Και όταν στο παρελθόν είχαμε δημοσιοποιήσει τα περί των Έψιλον συμβόλων στον τοίχο πίσω από το θρόνο του Μίνωα, αυτοί από τότε απαγόρεψαν την πρόσβαση στην αίθουσα του θρόνου, και πλέον βλέπεις μια ξύλινη ρέπλικα σε γειτονική αίθουσα).


27: «Νιίτες Πύλες», Θήβα. Προθάλαμος για αρχαίους περιπέτειες.




28-29: Κιλκίς. Το «Γυναικόκαστρο» και το «νανικό κάστρο» στο Χορύγι. Αγναντεύαμε τον κάμπο από τις επάλξεις του πρώτου και ανακαλύψαμε -απέναντι, στην ίδια ευθεία- το δεύτερο νομίζοντας πρως πρόκειται για κάστρο, ενώ είναι φυσικός μεγαλιθικός σχηματισμός, κελτικής ατμόσφαιρας. Και οι δύο «τούμπες» είναι πολύ ιδιαίτεροι «τόποι δύναμης» και κρύβουν πολλά μυστικά που σχετίζονται με τα μυστήρια της Κούφιας Γης.


30: Το ιερό «Σπήλαιο της Αποκάλυψης» στην Πάτμο, εκεί ο Ιωάννης άκουσε τις αποκαλύψεις από μια σχισμή στο βράχο και τις απάγγειλε στο μαθητή του, Πρόχωρο. Δηλαδή, είναι μια σπηλιά μέσα από την οποία μιλά ο Θεός... (Φυσικά, απαγορεύεται να μπεις στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του, απ' τη σχισμή και πέρα είναι Άβατον).


31: Η είσοδος σε ένα θρυλικό σπήλαιο, στην «Αίθουσα της Υπογραφής» στον Παρνασσό, απέναντι από το Ζεμενό (1600 μ. υψόμετρο), τοποθεσία που κατακλύζεται από παραδόσεις για εμφανίσεις Νεράιδων και ξωτικών, ενώ απεικονίζεται και σε μια τοιχογραφία μέσα σε αίθουσα του Βατικανού («της Υπογραφής», ποιας υπογραφής, ψάξτε το). Μια νύχτα, κατεβαίνοντας από εκεί με το αυτοκίνητο, μας είχαν στήσει μπλόκο πέντε τζιπ και πάνοπλοι άντρες των τοπικών αρχών, χωρίς εμφανή λόγο. Τελικά τη γλιτώσαμε γιατί είχαμε βιντεοκάμερες κι ένα στίκερ της ΕΡΤ στο παρμπρίζ του βαν, λέγοντάς τους ότι γυρνάμε ντοκιμαντέρ...


32: Στοές που διατρέχουν την αρχαία Κόρινθο...


33: Αλιφείρες Πελοποννήσου. «Άπελ Κάλιε Ρα Χαίρε»...




34: Όχι δεν είναι εικόνα από διήγημα του Άρθουρ Μάχεν στην Ουαλία, είναι μια «εξωκοσμική» περιοχή χωροχρονικών μυστηρίων κοντά στο χωριό Αγία Μαρίνα της Βοιωτίας. Καθώς πλησιάζεις, το σκοτεινό άνοιγμα ενός άλλου κόσμου, στο βάθος, σε παρακολουθεί..


Δείτε το παρακάτω βίντεο για την υπόγεια Καβάλα και άλλα από την Ελληνική κούφια γη

 
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters