Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

6/2/2014 /Ωρα: 09.30 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 100,1 FM


ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ.jpg

6/2/2898/Ω: 09:30 π.μ.  

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ 

ΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗ ΣΤΟΝ RADIO KERKYRA 100,1 FM

ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ...

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑRT FM RADIO THΣ ΚΥΠΡΟΥ 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n.jpg



ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ !!! 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΛΙ !!! 
ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!! .. 
ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!! 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ !!! ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ !!!! 


ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ . Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ . !!!!!!!!!!!


 Ψηφοδελτιο ΔΗΜΟΥ Ναυπλιαιων


Δημiουργια Ψηφοδελτιου ΔΗΜΟΥ Αλιμου

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2738.html#more

ΑΣΤΑΝΑ- ΧΑΖΑΡΟΙ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΥΠΟΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ !!


Για να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συμβαίνει και έχουν «πέσει» τόσα πολλά χρήματα για την δημιουργία της πόλης Αστάνα {ή Σατανα} στο Καζακστάν, πόλη-κέντρο της παγκόσμιας θρησκείας, θα πρέπει να ανατρέξουμε στην ιστορία και να ψάξουμε την σχέση της με το παρελθόν και το μέλλον.
 
 Το 722 π.Χ, ο Ασσύριος βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ   επιτέθηκε στο κράτος του Ισραήλ που αποτελείτο από  10 εκ των 12 φυλών των εβραίων γιατί οι άλλες δύο  είχαν αποκοπεί και είχαν   φτιάξει το κράτος του Ιούδα .  Τότε, αφού  εξολόθρεψαν ένα μεγάλο μέρος  του  πληθυσμού, συνέλαβαν  τους 10 βασιλείς 
τους μαζί με τον λαό και τους εξόρισε στα Αλτάια όρη  . 
{ Η Ασσυρία ηταν αρχαία χώρα Βασίλειο της Μεσοποταμίας στην κοιλάδα του Τίγρη που έλαβε την ονομασία της από την αρχική πόλη-κράτος Ασσούρ, που έφερε το όνομα του ομώνυμου θεού.
 
 
Το Ασσυριακό κράτος απετέλεσε επανειλημμένα αυτοκρατορία της οποίας η μεγαλύτερη ακμή της προσδιορίζεται μεταξύ του 9ου και 7ου αιώνα π.Χ. Το Ασσυριακό κράτος καταλύθηκε οριστικά το 612 π.Χ..
Η περιοχή αυτή, όπου σήμερα βρίσκεται το ΒΑ Ιράκ, είναι μεγάλη χαμηλή πεδιάδα με μικρούς λόφους και διαρρέεται από τον ποταμό Τίγρη και τους παραποτάμους του. Τα άφθονα νερά και το καλό κλίμα έκαναν και στην αρχαιότητα τον τόπο αυτόν από τις πιο γόνιμες χώρες της Ασίας. }
 
 
{Το Κράι Αλτάι (Алта́йский край) είναι ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας, υπαγόμενο στο Σιβηρικό Διαμέρισμα. Βρίσκεται στα σύνορα της χώρας με το Καζακστάν. Πήρε το όνομά του από τα Αλτάια Όρη, στους πρόποδες των οποίων εκτείνεται.Κυριότερα αστικά κέντρα του Κράι είναι η πρωτεύουσα Μπαρναούλ (600.749 κάτοικοι - απογρ. 2002), το Μπισκ (218.562) και το Ρουμπτσόβσκ (163.063). Βασικές οικονομικές δραστηριότητες είναι η εξόρυξη μετάλλων και η επεξεργασία τους.Η πλειοψηφία των κατοίκων είναι ρωσικής καταγωγής (92%). Ανάμεσα στους κατοίκους απαντάται και ένας συμπαγής πληθυσμός περίπου 80.000 ατόμων γερμανικής καταγωγής (3%), οι λεγόμενοι Ρώσοι Μεννονίτες. 
 
Πρόκειται για απογόνους Πρώσων και Ολλανδών Αναβαπτιστών, οπαδών της διδασκαλίας του ειρηνιστή προτεστάντη Μέννο Σίμονς, οι οποίοι μετά από πρόσκληση της Μεγάλης Αικατερίνης (τέλη 18ου αι.) είχαν εγκαταλείψει τις πατρίδες τους και εγκατασταθεί ομαδικά σε διάφορες περιοχές της ευρωπαϊκής Ρωσίας, ιδιαίτερα στην Κριμαία. Το 1906 όλοι οι Μεννονίτες συγκεντρώθηκαν σε μία από τις περιοχές που σήμερα καταλαμβάνει το Κράι Αλτάι, λαμβάνοντας ειδικά προνόμια και δωρεάν καλλιεργήσιμη γη. Πηγή }
Εκεί στην σημερινή περιοχή του Καζακστάν ,  συνέβησαν πολλά και διάφορα στα χρόνια πού οι εξόριστοι εβραίοι με τους βασιλιάδες – ραβίνους τους  παρέμεναν {προφανώς  σε ένα είδος φυλακής]  απομονωμένοι.
 
 
Εκεί, στον τόπο της εξορίας τους , λέγετε ότι, από μυστικά ανοίγματα- περάσματα στην γή, βγήκαν από τον υπόγειο κόσμο διαβολικά βδελύγματα τα οποία ήρθαν σε συμφωνία με τους  βασιλείς - ραβίνους του λαού του Ισραήλ. 
Με την υπόσχεση ότι θα τους δώσουν δύναμη και κυριαρχία, και πώς θα γίνουν εξουσιαστές επί όλων των λαών στην Γή , ήρθαν σε συμφωνία, με αντίτιμο να γίνουν τυφλά τους όργανα, να υπακούουν στις εντολές τους , και να υπηρετούν πιστά τους στόχους τους.
Αυτό η θρησκεία θα το μετέφραζε, πώς έγιναν υπηρέτες του Σατανά και έχασαν την ψυχή τους.
Σε μεταφυσικό επίπεδο πάλι, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πώς, χάνοντας την θέλησή τους, άφησαν ένα κενό μέσα τους, σαν τα κούφια καλάμια, το οποίο κατέλαβαν οι οντότητες εκείνες του υπογήινου χώρου, που χρειαζόντουσαν σώματα τα οποία θα τους εξυπηρετούν τους σκοπούς τους.
 
 
Πέρα από το αν είναι θρύλος , αλήθεια ή ψέμα, το ότι υπάρχει μια τέτοια υπόθεση αφήνει υπονοούμενα για το τι μπορεί να σημαίνει περαιτέρω το θέμα.
Κατά πρώτον το ότι εκεί στην εξορία τους ήρθαν σε επαφή με κάποιους υπογήινους μπορεί να έχει όντως να κάνει με κάποια φυλή που ζεί σε ένα υπόγειο βασίλειο με την οποία έκλεισαν συμφωνία ότι θα γίνουν τα υποχείριά τους στον πάνω κόσμο. Από την άλλη , η πιθανότητα να αποτελούν οι ίδιοι οι δέκα αρχηγοί τους , αντιπροσωπευτικά πρόσωπα, εντολοδόχοι , των Ατλάντων .
Το ότι πράγματι κάτι συνέβη εκεί είναι το πιο πιθανό αν το συνδυάσουμε και με τήν παρακάτω περίεργη ανακάλυψη.
 
 
Μια ερευνητική ομάδα το 2008 , ανακάλυψε σε σπήλαιο στα Αλτάια όρη θραύσματα απολιθωμένων οστών  . Συγκεκριμένα  ένα μικρό κομμάτι οστού από το πέμπτο δάχτυλο άπό ένα  ανθρωποειδές ,  πού με την μέθοδο του άνθρακα χρονολογείται γύρω στο 40.000 π.Χ.  Το εκπληκτικό ήταν πώς σε αντιπαράθεση  που έκαναν τού DNA  τού πλάσματος  πού έζησε πρίν  χιλιάδες χρόνια στην περιοχή της Σιβηρίας ,με αυτό του Homo Neanderthal  και τού   Homo Sapiens   , δεν είχε καμιά σχέση. Ήταν μιτοχονδριακό . Συμπέραναν λοιπόν πώς είχαν να κάνουν με ένα εντελώς διαφορετικό τύπο οντότητας. Δηλαδή, το μιτοχονδριακό  DNA   του Homo Sapiens   διαφοροποιείται από αυτό του Homo Neanderthal  κατά μέσω όρο σε 202 ζεύγη νουκλεοτιδίων , του όντος διαφοροποιείται κατά μέσω όρο κατά 358 ζεύγη νουκλεοτιδίων.
Τώρα, άς δούμε ποια είναι η σχέση των περιπλανώμενων εξόριστων εβραίων με τους Χαζάρους.
{Οι Χάζαροι ή Χαζάροι είναι ένας μεσαιωνικός ημινομαδικός λαός, ο οποίος έπαψε να υπάρχει γύρω στον 11ο - 12ο αιώνα. Βρίσκονταν συγκεντρωμένοι δυτικά και βόρεια της Κασπίας Θάλασσας, κυρίως στο βόρειο Καύκασο και την ευρασιατική στέπα. Πέραν της αναμφισβήτητης τουρανικής καταγωγής τους, η ακριβής προέλευσή τους δεν είναι ακόμα εξακριβωμένη. Κατά την πιθανότερη εκδοχή, προήλθαν από την ανάμιξη κάποιων τουρκομογγολικών φύλων με απομεινάρια των Ούνων και τοπικά φύλα της ΒΔ Κασπίας. Το όνομά τους προέρχεται από την αρχαία τουρκική ρίζα «qaz-» που σημαίνει «περιπλανώμαι». 
Η ιστορική ιδιαιτερότητα των Χαζάρων έχει να κάνει με τη θρησκευτική πίστη τους. Αρχικά μοιράζονταν τη σαμανιστική λατρεία του Τένγκρι, εξουσιαστή του γαλάζιου ουρανού, με τους άλλους τουρανικούς λαούς. Τον 8ο αιώνα μ.Χ υιοθέτησαν  τον  ιουδαϊσμός, με «γέφυρα» εβραίους εμπόρους, αν και  οι χάζαροι δεν αναφέρονται ως εβραϊκό κράτος εν τούτοις  ο αρχηγός τους είχε εβραϊκό όνομα (Ζαχαρίας). {πηγή}
Επίσης : { Ποιοι είναι οι σημερινοί Εβραίοι; Είναι κατευθείαν απόγονοι του Αβραάμ ή μήπως αποτελούν ένα συνοθύλευμα πληθυσμιακών ομάδων που εξιουδαΐστηκαν με το πέρασμα των αιώνων;
Η κατεστημένη άποψη υποστηρίζει πως όλοι οι Εβραίοι στον κόσμο είναι το ίδιο, μία και μοναδική «φυλή», την οποία και «επέλεξε ο Θεός». Στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν στη Γη δύο ευδιάκριτες ομάδες Εβραίων. Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι, που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, τη βόρεια Αφρική και την Ισπανία και οι Ασκενάζι Εβραίοι, που προέρχονται από την Ανατολική Ευρώπη. Οι Σεφαραδίτες, κατά κοινή παραδοχή, κατάγονται από τους αρχαίους Εβραίους, που περιγράφονται στη Βίβλο. Είναι σημιτικής καταγωγής και συνεπώς φυλετικά συγγενείς με τους Άραβες: η μόνη διαφορά τους είναι η θρησκεία. Αντίθετα οι Ασκενάζι Εβραίοι, που αποτελούν και το 90% των σημερινών Εβραίων, έχουν μυστηριώδη καταγωγή. Σύμφωνα με αρκετούς ιστορικούς οι Ασκενάζι Εβραίοι δεν υπήρχαν πριν από 1200 Χρόνια. Από πού λοιπόν εμφανίστηκαν;
 
 
Το μυστήριο της εμφάνισης των πολυάριθμων Ασκενάζι Εβραίων της Ανατολικής Ευρώπης ξεδιαλύθηκε, όταν οι ιστορικοί απέδωσαν την προέλευσή τους στον εξιουδαϊσμό των Χαζάρων, μιας Τουρκικής φυλής που ίδρυσε για αρκετούς αιώνες μια ισχυρή μεσαιωνική αυτοκρατορία μεταξύ Κασπίας και Μαύρης Θάλασσας. Οι Χαζάροι, όπως θα δούμε στη συνέχεια, δεν αποτελούν μονάχα τη «13η φυλή του Ισραήλ», αλλά και το 90% των σημερινών Εβραίων! Οι Χαζάροι, μια φυλή τουρανικής καταγωγής, ήρθαν σε αβέβαιους χρόνους από τις στέπες της Ανατολής κι εγκαταστάθηκαν ανάμεσα στην Κασπία και στη Μαύρη Θάλασσα. Οι ελληνικές πηγές τούς αποκαλούσαν και Χαέαρους αλλά και Χοτξίρους, ενώ οι Σλάβοι «Κοζάρους», δηλαδή «κατσικίσιους». Οι Άραβες τους αποκαλούσαν Χαζάρ, οι Εβραίοι Κουζάροι, οι Τούρκοι Σαμπίρ και οι Κινέζοι «Κ' όσα». Το όνομά τους προερχόταν από το τουρανικό gazmak που σημαίνει «περιπλανιέμαι».

 
Εμφανίστηκαν στην περιοχή τον 5ο μ.Χ. αιώνα και δημιούργησαν μια αυτοκρατορία που εκτεινόταν από την Κριμαία μέχρι την Κασπία, την οποία οι Άραβες αποκαλούσαν «Θάλασσα των Χαζάρων». Ανάμεσα σ' αυτές τις δύο θάλασσες οι Χαζάροι δημιούργησαν μια ισχυρή αυτοκρατορία με δύο πρωτεύουσες, τη Σαρκέλ και την Ιτίλ. Η θρησκεία τους ήταν άγνωστη και οι ιερείς της ήταν ταυτόχρονα και «κυνηγοί ονείρων». Οι Χαζάροι είχαν πολύ παράξενες δοξασίες. 'Ενα από τα πράγματα που πίστευαν ήταν και η «ανταλλαγή της μοίρας». Σύμφωνα με τους χαζαρικούς θρύλους υπήρχε ένα μέρος στην Ιτίλ όπου δύο εντελώς άγνωστα μεταξύ τους άτομα, όταν περάσουν δίπλα ο ένας από τον άλλο, μπορούσαν να πάρουν αμοιβαία το όνομα και τη μοίρα του άλλου και να συνεχίσουν έτσι τη ζωή τους με αλλαγμένους ρόλους, σαν να έχουν αλλάξει ρούχα ...; {σας λέει κάτι αυτό με την παραπάνω  θεωρία  όπου οντότητες κατέλαβαν τους εβραίους στην εξορία τους;} Οι Ασκενάζι Εβραίοι που μετανάστευσαν στο Ισραήλ από τη Ρωσία κουβάλησαν μαζί τους την κομμουνιστική ιδεολογία. Οι Εβραίοι που μετανάστευσαν στο Ισραήλ από τη Γερμανία συμπαθούν το Σοσιαλισμό, αλλά υιοθετούν και πρακτικές ναζιστικο-φασιστικού τύπου. Στη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου η ελίτ των Σιωνιστών Ασκε(Νάζι) Εβραίων συνεργάστηκε με τους Ναζί για να στείλουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους φτωχούς Εβραίους. ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” ΤΕΥΧΟΣ 34}
Μήπως τελικά αλλού κοιτάμε και αλλού ετοιμάζετε το έδαφος για να κάνει την εμφάνισή του ο εκ του υπογήινου χώρου προερχόμενος παγκόσμιος ηγέτης της Νέας Τάξης;
Το Καζακστάν ή Χαζαριστάν  με την παγκοσμιοποιημένη νέα;;; πρωτεύουσά του{σέ όχι τυχαία θέση προφανώς} μας καλοσορίζει στον Νέο Κόσμο που μας περιμένει.
Η Αστανά είναι η πρωτεύουσα πλέον του Καζακστάν, μιας πρώην επαρχίας της Σοβιετικής Ένωσης η οποία απέκτησε την ανεξαρτησία της το 1991. Το κράτος του Καζακστάν, όντας μια βασικά γεωργική και κτηνοτροφική χώρα, γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη από το 2000 κι έπειτα, λόγω της ύπαρξης πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου και ιδίως φυσικού αερίου αλλά πρόσφατα και ραδιενεργών υλικών. Με τη μεταφορά της πρωτεύουσας στην Αστάνα, η τελευταία γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη, με αποτέλεσμα μέσα σε 8 χρόνια ο πληθυσμός της να τριπλασιαστεί.
Τι μας ενδιαφέρει όμως η Αστάνα; Πολύ απλά, φαίνεται να είναι μια από τις πόλεις που προωθεί και χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη (εξ ου και η μεγάλη ανάπτυξη). Τα “ενδιαφέροντα” με αυτή την πόλη ξεκινούν καταρχήν με το ίδιο της το όνομα. Διότι “Αστάνα” σημαίνει “μεταίχμιο, κατώφλι”: πράγματι, το κατώφλι της Νέας Εποχής. Δεύτερον στην πόλη αυτή έχουν ανεγερθεί μια σειρά από υπερπολυτελή αλλά και γεμάτα μυστικιστικά σύμβολα κτίρια, όπως η περίφημη πυραμίδα της εικόνας, η οποία αποκαλείται “Πυραμίδα της Ειρήνης” και “Παλάτι της ειρήνης και συμφιλίωσης”.
ΣΟΦΙΑ ΒΛΑΧΟΥ

piso apo thn kourtina
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5.html

'' ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ''

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ''ΕΝΤΕΧΝΑ'' ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΧΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΣΤΟ Ο.Η.Ε ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΟΜΟΥΣ...
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ...

http://www.katohika.gr/2014/02/eidisi-apokalipsi.html

Οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ ερμηνεύουν το τραγούδι " ΓΗ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ "

www.erosellas.blogspot.gr -- Οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ ερμηνεύουν το τραγούδι " ΓΗ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ " σε μουσική και στίχους της Βασιλικής Αϊβατζίδου. Αφιερωμένο στην πολύπαθη Ελλάδα μας, που κάποιοι επιθυμούν να την δουν να σβήνει. "



«ΓΗ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ»
Εσένα σου άξιζαν παλάτια
Αρχαίοι χιτώνες πορφυροί
Τον κόσμο να δουν τα δυο σου μάτια
Ψηλά απ' του Ολύμπου την κορφή

Αυτή την γη δεν θα την πάρουν
Βαμμένη αιώνες μ' αίμα ελληνικό
Μπορεί πολιτικούς να κουμαντάρουν
Μα όχι τον περήφανο λαό
Μπορεί πολιτικούς να κουμαντάρουν
Μα όχι τον περήφανο λαό

Σαν χείμαρρος κύλησαν τα δάκρυα
Ελλάδα σε πρόδωσαν ξανά
Σε κόψαν, σε πούλησαν κομμάτια
Μα θα 'ρθει και πάλι η Λευτεριά

Αυτή την γη δεν θα την πάρουν
Βαμμένη αιώνες μ' αίμα ελληνικό
Μπορεί πολιτικούς να κουμαντάρουν
Μα όχι τον περήφανο λαό
Μπορεί πολιτικούς να κουμαντάρουν
Μα όχι τον περήφανο λαό

Ελλάδα, γη ευλογημένη
Πατρίδα και μητρίδα των θεών
Το φως κι η αυγή σ' όλη την οικουμένη
Το μέλλον, το παρόν, το παρελθόν
Το φως κι η αυγή σ' όλη την οικουμένη
Το μέλλον, το παρόν, το παρελθόν

http://erosellas.blogspot.com

"Στην αναμπουμπούλα ο Τ.Σόρος χαίρεται'' - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ"

Τελικά ο άνθρωπος της νέας τάξης, ο Τζορτζ Σόρος είναι αποφασισμένος να διεισδύσει στην Ελλάδα: Μετά τη δωρεά πετρελαίου στα σχολεία της Ελλάδας το ίδρυμα Open Society Foundations ανακοίνωσε "την υποστήριξή του στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς".
Με τη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων το Solidarity Now, το δίκτυο ανθρώπων που δημιουργήθηκε από το Open Society Foundations θα προσφέρει βοήθεια που θα αφορά στις ανάγκες στέγασης και αποκατάστασης ζημιών σε σχολεία και νοσοκομεία της περιοχής, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών της Κεφαλονιάς.

Ήδη, ανακοινώθηκε ότι "ο Πρόεδρος του ΔΣ του Solidarity Now, κ. Στέλιος Ζαββός και τα στελέχη του Οργανισμού στην Ελλάδα, βρίσκονται σε επαφές με την κυβέρνηση, τα αρμόδια υπουργεία και τις τοπικές αρχές, προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος διοχέτευσης των πόρων στην τοπική κοινωνία για την κάλυψη των απαραίτητων αναγκών. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, κρίνεται αναγκαίο να ληφθούν πρωτοβουλίες για τη στήριξη των πληγέντων. Εργαζόμαστε εντατικά για να αξιοποιήσουμε το δίκτυο των οργανισμών και των ανθρώπων μας, με στόχο την ουσιαστική συμμετοχή, παράλληλα με το κυβερνητικό έργο στην αποκατάσταση των ζημιών στην παθούσα περιοχή", δήλωσε στέλεχος του Solidarity Now.


defencenet.gr
http://www.triklopodia.gr/2014/02/blog-post_5220.html#.UvKh6ft_7pc

Προς ΕΒΕ Ηλείας: Υπάρχει η λύση! Να συμφωνήσουν οι Δήμαρχοι με τον Αρτέμη Σώρρα!

Προτείνει το ΕΒΕ Ηλείας: Αυτές είναι οι προτεραιότητες για έναν τόπο με πραγματική ανάπτυξη!

Ναι,βεβαίως έτσι είναι σαν ένα γενικό πλάνο! Ποιός λέει όχι;... Ή μήπως υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά λένε όχι;...
Κι όμως υπάρχουν! Κι αυτοί είναι οι Δήμαρχοι της Ηλείας! Το γιατί αντιδρούν ή αδιαφορούν ρωτήστε τους! Διότι ενώ έχουν ενημερωθεί ήδη από τον Οκτώβριο μήνα του 2013, οι πέντε Δήμαρχοι από τους επτά, κωφεύουν, κοροϊδεύουν και σφυρίζουν αδιάφορα! Αυτοί οι πέντε που ο γράφων ήταν παρών στις ενημερώσεις, είναι οι: Δήμαρχος Πύργου, Δήμαρχος Πηνειού, Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας και ο Δήμαρχος Ζαχάρως! Για τους άλλους δύο, της Ήλιδας και της Ανδραβίδας-Κυλλήνης δεν γνωρίζω αν έχουν ενημερωθεί...
Δείτε λοιπόν κάποια σχετικά...
ΒΟΜΒΑ!ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ Η END ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΗΝΕΙΟΥ!ΘΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ "ΠΡΩΤΗΣ"
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΟΜΙΛΟ"...ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ!!!
ΔΗΜΑΡΧΟΙ!ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ;
ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ!ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!
ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ (ΔΗΜΟΤΕΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ
ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ; Ή ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ;
ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΤΑΙΝΕ,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ!ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΩΡΑ
Ηλεία: Η Αρχαιολογική Υπηρεσία βάζει φρένο για τις «Λίμνες». ΕΚΘΕΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ!!
ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!
........................................................................................
Δείτε πως θα λυθούν όλα τα προβλήματα και θα υλοποιηθούν όλες οι προτάσεις!!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ (Β' μέρος)
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΙΕΥΚΡΙΝIΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΡΡΑ
ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΤΟΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΕΠΕΙΓΟΝ!ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
............................................................................................
Διαβάστε τώρα τις προτάσεις του ΕΒΕ Ηλείας...

ΕΒΕ Ηλείας: Αυτές είναι οι προτεραιότητες για έναν τόπο με πραγματική ανάπτυξη!

ilia-xartis.jpg
Όλες οι προτάσεις με αφορμή το νέο χωροταξικό σχεδιασμό - Τι προτείνεται συγκεκριμένα ανά τομέα με ουσιαστικά έργα που μπορούν να αλλάξουν το Νομό

Προτάσεις που αν εφαρμοστούν μπορεί να είναι καθοριστικές για την εξέλιξη και την αναπτυξιακή πορεία του Νομού κατέθεσε προς την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος το Επιμελητήριο Ηλείας.

Αφορμή της κατάθεσης πέραν των προτάσεων και αρκετών ακόμη παρατηρήσεων ή αντιρρήσεων σοβαρών για την αντίληψη αλλά και την τακτική που ακολουθείται σήμερα σε περιφερειακό επίπεδο είναι η επιχειρούμενη αναθεώρηση του «Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης».


Πρόκειται ειδικότερα για ένα νέο σχέδιο στο οποίο όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κώστας Νικολούτσος, εισάγονται πολλές αλλαγές σε σχέση με το υφιστάμενο πλαίσιο, ωστόσο, θα μπορούσε να προηγηθεί ένα ευρύτερο χρονικά στάδιο διαβούλευσης και ενημέρωσης.

Αναλυτική και προσεγμένη εργασία

Παρ' όλα αυτά, μετά από συζήτηση με τα μέλη του Δ.Σ. και αναλυτική και προσεκτική εξέταση των δεδομένων και των δυνατοτήτων έγινε μια προσεγμένη εργασία τον συντονισμό της οποίας σε συνεργασία με τον κ. Νικολούτσο, είχε ο Α' Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ κ. Νίκος Παναγιωτακόπουλος.

Επισημαίνεται πάντως, ότι παρά τη δυναμική που εμφανίζει ο Νομός, τα βασικά οικονομικά του μεγέθη και οι δείκτες αποτυπώνουν μια βαθιά αναντιστοιχία δυνατοτήτων και κοινωνικοοικονομικής πραγματικότητας. Καταλυτικό ρόλο εδώ βεβαίως, έχει συντελέσει η έλλειψη των απαραίτητων υποδομών.

Ενδιαφέρον εξάλλου παρουσιάζει στην εργασία του Επιμελητηρίου η αποτίμηση των προβλημάτων, όπως και η αντίρρηση του θεσμικού φορέα, απέναντι στις μέχρι τώρα στρατηγικές επιλογές του σχεδίου, με την κεντρομόλο τάση τους, προς την έδρα της Περιφέρειας, στην Αχαΐα. (Οι συγκεκριμένες απόψεις θα αναπτυχθούν σε προσεχές δημοσίευμα). Όσον αφορά τώρα τις προτάσεις ανά τομέα, αυτές έχουν ως εξής:

Η προτεραιότητα έργων υποδομής

- Η συνέχιση της κατασκευής της Ολυμπίας Οδού σε όλο το μήκος της  μέχρι και την Τσακώνα, σαν απαραίτητο στοιχείο διασύνδεσης της δυτικής Πελοποννήσου, συνδυαζόμενη με έναν κλάδο προς την Αρχαία Ολυμπία (από τον Πύργο).

- Η Οριζόντια διασύνδεση της Πελοποννήσου με την ολοκλήρωση του έργου «Ολυμπία - Βυτίνα - Τρίπολη» που θα ομογενοποιήσει τον ενιαίο γεωγραφικά χώρο της Πελοποννήσου.

- Η αναβάθμιση του λιμένα Κατακόλου, με την αποφασιστική επιτάχυνση των έργων, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και που αφορούν τα λιμενικά έργα, έργα χερσαίου χώρου και διασύνδεσης με το βασικό οδικό δίκτυο (Λαστέικα - Άγιος Ιωάννης ) και παραλληλη αναβάθμιση του λιμένος Κυλλήνης και κατοχύρωση του ρολού του ως επιβατικού και εμπορευματικού  και απόκρουση προσπαθειών για μεταφορά λειτουργιών του σε άλλα λιμάνια (Πάτρας ).

- Η Λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου στην Ανδραβίδα παράλληλα με  το αεροδρόμιο του Άραξου ως απαραίτητο στοιχείο της Τουριστικής ανάπτυξης της Ηλείας, της ανάπτυξης του λιμένος Κατάκολου και της προοπτικής του ως λιμάνι Αφετηρίας Κρουαζιέρας και της υποβοήθησης  της εξαγωγής των αγροτικών  προϊόντων της Ηλείας.

- Η Επανάληψη λειτουργίας του σιδηροδρόμου στην Ηλεία ως πρώτης προτεραιότητας.

Τριες άξονες για
πρωτογενή τομέα

Ψ    - Τον  εκσυγχρονισμό του αρδευτικού και αποστραγγιστικού δικτύου του Νομού Ηλείας.
Ψ    - Τον καθορισμό της Ηλείας ως είναι η κύρια αγροτική παραγωγική περιοχή της ΠΔΕ, που προϋποθέτει την ύπαρξη Δημοπρατηρίου Αγροτικών προϊόντων και την   ανάπτυξη μεταποιητικών βιομηχανιών.
Ψ    - Την αναγκαιότητα μελέτης χωρικού σχεδιασμού των κτηνοτροφικών πάρκων, τη γη υψηλής παραγωγικότητας, με τις απαραίτητες χωροταξικές ρυθμίσεις για ασύμβατες χρήσεις.

Ο αγωγός
φυσικού αερίου

Ψ    - Η Ενέργεια με τις δυνατότητες αξιοποίησης των πιθανών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, αλλά και την ανάγκη επέκτασης του δικτύου του Φυσικού Αερίου (που με βάση το σχεδιασμό φτάνει μέχρι την Μεγαλόπολη) και στην Ηλεία,  αλλά και την αξιοποίηση του δικτύου στην διαφαινομένη εκμετάλλευση των κοιτασμάτων  του Κατάκολου, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποβεί σε βάρος της γενικότερης ανάπτυξης, σε συνδυασμό με τις ΑΠΕ μπορούν να δώσουν αναπτυξιακή ώθηση και να αποφέρει αντισταθμιστικά οφέλη στον Νομό.
Ψ    - Μελέτη έναρξης διαδικασιών για την σύνδεση της Ηλείας  με τον αγωγό φυσικού αερίου από την Μεγαλόπολη


Αξιοποίηση
αρχαιολογικών χώρων

Ψ    - Να τεθεί  στο κέντρο της προσοχής όλης της ΠΔΕ αλλά και της αναπτυξιακής προσπάθειας της η  Αρχαία Ολυμπία, ο φημισμένος παγκόσμια αρχαιολογικός  προορισμός και να αντιμετωπιστεί ειδικά, με ειδικό σχέδιο & ειδική αντιμετώπιση  με την παράλληλη αξιοποίηση & διασύνδεση των αρχαιολογικών χώρων της  Αρχαίας  Ήλιδας, του Επικούρειου Απόλλωνα, του Κάστρου Χλεμούτσι κ.α.
Ψ    - Να αναδειχθεί η πολιτιστική διαδρομή Χλεμούτσι - Ήλιδα - Ολυμπία - Ανδρίτσαινα  - Επικούρειος Απόλλων ως αρχαιολογικό πάρκο, με προσπάθεια ενοποίησης των αρχαιολογικών χωρών,  χρηματοδότηση αναστηλωτικών εργασιών, ενίσχυση του θεσμού της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, ανάδειξη και αξιοποίηση νεοτέρων μνημείων κλπ.
Ψ    - Τουριστική ανάπτυξη του Νομού μας, με συνδυασμένη αξιοποίηση των αρχαιολογικών και πολιτιστικών πόρων του, των όμορφων και εκτεταμένων παραλιών του, το πολυποίκιλο περιβάλλον του ( Αλφειός, Νέδα, Πηνειός, οικότοπος Κοτυχίου Στροφυλιάς, το οροπέδιο της Φολόης και  τα ιαματικά  λουτρά Κυλλήνης και Καϊάφα).
Ψ    - Επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των υγρών και στερεών αποβλήτων - απορριμμάτων του Νομού, απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης ειδικά στον τομέα του τουρισμού

Έρευνα και 
καινοτομία

Ψ    Δεδομένης της ελλιπούς (ανύπαρκτης) υποδομής ερευνητικού κέντρου ή φορέα στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Ηλείας, προτείνεται η ίδρυση ενός ερευνητικού πάρκου στοχευμένων ερευνητικών και επιχειρησιακών δράσεων. H σύσταση ενός νεοφυούς ερευνητικού φορέα στελεχωμένου από αξιόλογους επιστήμονες και ερευνητές (που δραστηριοποιούνται κυρίως στην τοπική περιοχή), που θα δραστηριοποιείται στους κατά βάση άμεσης προτεραιότητας κλάδους ανάπτυξης, διαφαίνεται ως η πλέον ενδεδειγμένη αλλά και επιτακτική λύση, προκειμένου να διασυνδεθεί η εφαρμοσμένη έρευνα με τις τοπικές επιχειρήσεις.

Η ίδρυση ενός κέντρου καινοτομίας εστιασμένου στην εφαρμοσμένη έρευνα με γνώμονα επιχειρηματικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας θα μπορέσει να εστιάσει, αναπτύξει και εξειδικεύσει σε υψηλής τεχνολογίας λύσεις που ανταποκρίνονται σε προορισμένες προδιαγραφές και ανάγκες και έχουν άμεση εφαρμογή και αποτελεσματικότητα στην τοπική ανάπτυξη.

* Προτείνεται ακόμη η δημιουργία οργανωμένων ΒΙΠΕ - ΒΙΟΠΑ και επιχειρηματικού πάρκου στην Ηλεία και στον γενικότερο σχεδιασμό, ζητείται να απαλειφθεί η έννοια «δίπολο Πύργος - Πάτρα» διότι υπονοεί παραρτηματοποίηση και δορυφοροποίηση.

Πηγή: Δελτίο Τύπου
Με πληροφορίες από:
 ilialive.gr
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/pros-ebe-hleias-yparhei-h-lysh-na-symfwnhsoyn-oi-dhmarhoi-me-ton.html 

Αποσυμβολισμός των άθλων του Ηρακλή

 
Μια εξέχουσα μορφή της ελληνικής μυθολογίας, που ξεχωρίζει ιδιαίτερα, όχι μόνο για την τιτάνια φυσική της δύναμη, αλλά και για το ήθος του χαρακτήρα της, ήταν ο Ηρακλής ο Θηβαίος. Η λέξη Ηρακλής, ετυμολογικά, σημαίνει το κλέος της Ήρας, δηλαδή η δόξα της Ήρας, ή δοξασμένη ψυχή. Ο Ζευς (Δίας), σύμφωνα με τη φιλ. Αλτάνη, είναι ο νους του κόσμου, ενώ η Ήρα είναι η ψυχή του. Από τον αναγραμματισμό του ονόματος "Ήρα" προκύπτει το αήρ και κατ' επέκταση η άυλη ουσία που αποτελεί τη δομή της ανθρώπινης ψυχής.

Του Γιώργου Καλλέργη

Ο σοφιστής Πρόδικος μάς αναφέρει ότι την περίοδο που ο Ηρακλής βρισκόταν στον Κιθαιρώνα, αφού είχε ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του ως έφηβος, βρέθηκε μπροστά στο δίλημμα ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσει τελικά στη ζωή του. Το δρόμο της κακίας, τον κοσμικό εκείνο δρόμο με τις ραδιουργίες, τα αξιώματα της εξουσίας, τον παράνομο πλούτο και τις αδικίες, ή το δρόμο της αρετής, ένα δύσκολο ανηφορικό δρόμο γεμάτο περιπέτειες και αγώνες που θα τον οδηγούσαν στην αθανασία;

Ο Ηρακλής επιλέγει το δρόμο της αρετής!
Σε νεαρή ηλικία, ο Ηρακλής ξεσηκώνει τους Θηβαίους και απελευθερώνει τη Θήβα από το βαρύ φόρο, 100 βόδια ετησίως για 20 χρόνια, που πλήρωναν στον Εργίνο βασιλιά του Ορχομενού, όπου τον νίκησε και τον σκότωσε στη συνέχεια. Έπαθλο αυτής της ανταμοιβής του η Μεγάρα, κόρη του βασιλιά της Θήβας Κρέοντα, που πήρε για γυναίκα του. Απ' αυτήν απέκτησε 3 παιδιά και ζούσαν ευτυχισμένοι. Στο έργο του Ευριπίδη "Ηρακλής μαινόμενος", ο Ηρακλής, τυφλωμένος από τη Λύσσα που έστειλε η Ήρα, διαπράττει με τη μανία της Λύσσας ένα ακούσιο έγκλημα αλλοφροσύνης κατά της οικογένειάς του στη διάρκεια της νύχτας, νομίζοντας για εχθρούς του τη γυναίκα και τα παιδιά του ως παιδιά του Ευρυσθέα. Όταν συνειδητοποιεί ότι έχει σκοτώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, ζητά χρησμό από το Μαντείο για εξιλέωση, προκειμένου να εξαγνίσει την ψυχή του. Και ο χρησμός του Μαντείου ήταν «ο δυνατότερος θα υπηρετήσει τον αδύνατο». Ο Ηρακλής λοιπόν έπρεπε να υπηρετήσει το βασιλιά του Άργους Ευρυσθέα και να εκτελέσει τις διαταγές του, ή κατά άλλη εκδοχή του Μαντείου «ο δυνατότερος (Ηρακλής) να υπηρετήσει τον αδύνατο» (λαό).

Λίγο ή πολύ, όλοι γνωρίζουμε την επική περιγραφή των 12 γνωστών άθλων του Ηρακλή από τη σχολική Ιστορία και τον κινηματογράφο, αλλά τι ξέρουμε πραγματικά γι' αυτούς; Πόσοι αλήθεια ασχολήθηκαν με το βαθύτερο νόημά τους και πόσοι τελικά προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν τους κρυμμένους κώδικες πίσω από τη λογοτεχνική τους δομή; Θα προσπαθήσω να προσεγγίσω επιγραμματικά, σαν απλός ερευνητής με το προσωπικό μου στίγμα, αυτό που κρύβεται ως βαθύτερη πνευματική αξία πίσω από κάθε άθλο με γνώμονα την ορθολογική σκέψη, σε συνδυασμό με την ιδεαλιστική αντίληψη από τη μελέτη των 12  άθλων.

Στη Νεμέα, ο Ηρακλής σκοτώνει το γιγαντόσωμο λιοντάρι που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής, τρώγοντας πολλά ζώα και ανθρώπους και ντύνεται με τη λεοντή του. Σύμφωνα με τον Ησίοδο, το λιοντάρι αυτό ήταν γόνος της Έχιδνας και του Όρθρου. Το νεκρό του σώμα μεταφέρθηκε από τους Ολυμπίους στον ουρανό και σχημάτισε τον αστερισμό του Λέοντα.

Η θέληση της ψυχής
Η εξόντωση του λιονταριού της Νεμέας συμβολίζει τη νίκη του γενναίου ανθρώπου (Ηρακλή) να νικήσει τα άγρια, ζωώδη ένστικτά του (λιοντάρι) με τη νοηματική του ισχύ (ρόπαλο), που είναι η ακλόνητη ψυχική θέληση. Ο δεύτερος σημαντικός, αλλά και πολύ γνωστός άθλος του ήρωα, είναι η εξόντωση της Λερναίας Ύδρας, ενός τέρατος με εννέα κεφάλια. Ήταν το παιδί της Έχιδνας και του Τυφώνα, κατά τον Ησίοδο, που βρισκόταν στην περιοχή της Λέρνης και σκορπούσε το θάνατο και τη συμφορά στους κατοίκους της γύρω περιοχής. Η Λερναία Ύδρα συμβολίζει το τέρας που ζει μέσα μας, με τις πολυκέφαλες σαρκοβόρες επιθυμίες του εαυτού μας που ξεπροβάλλουν από τα ελαττώματα του «εγώ» (το σώμα της Ύδρας), που έχει ο καθένας μας, και πρέπει να τις αποκεφαλίσει και να τις κάψει με τη "φωτιά" του πνεύματος, σύμβολο καθαρτήριου εξαγνισμού.

Ο επόμενος άθλος του Ηρακλή ήταν να πιάσει το ιερό ελάφι της Άρτεμης και να το φέρει στον Ευρυσθέα ζωντανό. Τα χρυσά κέρατα του ελαφιού συμβολίζουν την ανώτερη γνώση. Το ελάφι γενικά, μπορεί να συμβολίζει τον ατίθασο χαρακτήρα του ανθρώπου, δηλ. τον εγωισμό του που τρέχει ανεξέλεγκτος παντού και στο τέλος  πιάνεται από τον Ηρακλή (γενναία ψυχή) και τιθασεύεται. Έτσι, ο άνθρωπος απελευθερώνεται και αξιοποιεί τον εγωισμό του σε αξιοπρέπεια, κατακτώντας την πνευματική αγνότητα.

Ο τέταρτος άθλος του ήρωα είναι ο Ερυμάνθιος Κάπρος, ένα τεράστιο και επιθετικό αγριογούρουνο που έσπερνε τον τρόμο και κατάστρεφε τα σπαρτά των χωρικών στην περιοχή του Ερύμανθου της Αρκαδίας, ενώ με τους χαυλιόδοντές του ξέσκιζε όποιο ζώο έβρισκε μπροστά του. Ο Ερυμάνθιος Κάπρος είναι το σύμβολο των ψευδαισθήσεων του ατομικού συμφέροντος. Ο ακραίος ατομικισμός του ανθρώπου ενσαρκώνεται σε επιθετικό κάπρο, βλάπτοντας το φυσικό περιβάλλον, που είναι τα σπαρτά (φυτά) και τα ζώα και, φυσικά, η ανθρώπινη κοινωνία. Οι χαυλιόδοντες του κάπρου είναι τα παράνομα μέσα για την πραγμάτωση του επιδιωκόμενου στόχου. Η σύλληψη του αγριογούρουνου από τον Ηρακλή (ηρωική ψυχή) είναι το σταμάτημα του ακραίου ατομισμού μας και η τιθάσευση του επιφέρει την ανάπτυξη της συλλογικότητας και της ομαδικής συνεργασίας προς όφελος του κοινωνικού συμφέροντος.

Με τον επόμενο, πέμπτο άθλο του, ο Ηρακλής καθάρισε τους στάβλους του Αυγεία, ενός πλούσιου βασιλιά με τα 3.000 βόδια από την κοπριά 30 και πλέον χρόνων, που είχε γίνει ένας τεράστιος σωρός με απαίσια δυσοσμία. Η κόπρος του Αυγεία συμβολίζει τη διαφθορά μιας κοινωνικής ή πολιτικής κατάστασης που για χρόνια πολλά μαστίζει έναν τόπο που δυσοσμεί απαίσια. Είναι η αμαρτωλή περίοδος των Ιχθύων, μια χρονική περίοδος κοινωνικής σκλαβιάς, πνευματικού σκότους, ανθρώπινης εκμετάλλευσης και ισοπέδωσης των κοινωνικών και των ηθικών αξιών.

Τα δύο ποτάμια Αλφειός και Πηνειός που χρησιμοποίησε ο Ηρακλής με το νερό τους να καθαρίσει τους στάβλους, συμβολίζουν την καθαρτική ιδιότητα του νερού. Θα ξεπλύνουν τις πνευματικές και ψυχικές ακαθαρσίες αφυπνίζοντας τις ανθρώπινες συνειδήσεις. Ο Ηρακλής είναι η δύναμη που θα χρησιμοποιηθεί για να κυλήσει το καθαρτήριο ύδωρ του "Υδροχόου" και θα καθαρίσει την πολυετή κοπριά των στάβλων του Αυγεία. Ο ουράνιος αυτός αστερισμός του Υδροχόου κυριαρχεί ως νέα χρονική περίοδος της Νέας Εποχής και αντλεί τη δύναμή του από το νερό, που κατά τον Θαλή τον Μιλήσιο είναι η δύναμη και η αρχή δημιουργίας των πάντων. Ο μυστικισμός των σκοτεινών δυνάμεων θα γίνει ορατός από τη διαφάνεια της Νέας αυτής Εποχής και τα πάντα θα αποκαλυφτούν. Οι μάσκες και τα προσωπεία θα πέσουν και θα διαχωριστεί η ήρα  από το στάρι. Τα ιστορικά ψέματα και οι "κατασκευασμένες" θεωρίες θα καταρρεύσουν! Πολλά "πιστεύω" μας θα μπουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, αφού σίγουρα θα αλλάξουν πάρα πολλά...

Οι Στυμφαλίδες όρνιθες ήταν τα πουλιά της Στυμφαλίας, ανθρωποφάγα αρπακτικά με χάλκινα ράμφη, νύχια και φτερά, των οποίων η εξόντωσή τους ήταν ο έκτος άθλος του Ηρακλή. Συμβολίζουν τα ποταπά στοιχεία του χαρακτήρα μας (κακία, μικροπρέπεια, εμπάθεια, εγωπάθεια, ζήλια, αχαριστία κ.ά.). Τα κρόταλα που δίνει η Αθηνά στον Ηρακλή, έργο του Ηφαίστου, είναι η σφυρηλατημένη γνώση, που θα πετύχουμε το στόχο μας με το τόξο και τα βέλη του Ηρακλή και συμβολίζουν την ψυχική δύναμη, που θα εξοντώσουμε όλα τα ιπτάμενα ψυχικά τέρατα που μας κατατρώνε την ψυχή.

Ο έβδομος άθλος ήταν η σύλληψη του άγριου ταύρου της Κρήτης. Ο ταύρος συμβολίζει τις ασυγκράτητες ανθρώπινες ορμές. Η τιθάσευση του ταύρου είναι η τιθάσευση και ο έλεγχος των ορμών μας, κυρίως των σεξουαλικών ορμών με την ψυχική ρώμη της εγκράτειας, το "μέτρο του άριστου". Σημειωτέον ότι τόσο η καταπίεση των ορμών όσο και το ασυγκράτητο πάθος σε μορφή ακολασίας έχουν δυσάρεστες συνέπειες.

Δαμάζοντας τον υπέρμετρο ενθουσιασμό
Η αρπαγή των αγρίων αλόγων του Διομήδη ήταν ο όγδοος άθλος του ήρωα Ηρακλή. Τα άλογα γενικά συμβολίζουν τον ανθρώπινο νου. Οι νεαρές φοράδες δείχνουν τη θηλυκή όψη του νου γιατί γεννούν ιδέες ή νοηματικές συλλήψεις θετικές ή αρνητικές. Συμβολίζουν την τάση του ανθρώπου να υιοθετεί σκέψεις που φέρνουν καταστροφή, όταν προέρχονται από τον αχαλιναγώγητο κατώτερο νου που είναι το μαύρο άλογο και δημιουργούν, όταν προέρχονται από τον ανώτερο νου (άσπρο άλογο).

Τα άλογα του Διομήδη συμβολίζουν ότι, όταν υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός και ορμητικότητα από τυχόν επιτυχίες της ζωής μας, τότε γεννιέται μια εγωκεντρική ασυγκράτητη αυτοπεποίθηση που εμείς οι ίδιοι πρέπει να τη δαμάσουμε με τη σύνεση της προσωπικότητας μας.

Ο Ευρυσθέας ζητά από τον Ηρακλή να του φέρει την ζώνη της Ιππολύτης, που είναι κόρη του Θεού Άρη και βασίλισσα των Αμαζόνων. Ο Ηρακλής με τη βοήθεια των συντρόφων του νικά τις έφιππες Αμαζόνες της Ιππολύτης, που ήταν υπερδύναμη της εποχής, με μιλιταριστική οργάνωση και δομή εξουσίας. Η ζώνη της Ιππολύτης ήταν το σύμβολο της ισχύος του βασιλείου των Αμαζόνων. Η κατάλυση του Κράτους των Αμαζόνων συμβολίζει την κατάργηση της Μητριαρχίας, όχι μόνο στις Αμαζόνες, αλλά και σε άλλους λαούς.
Η ζώνη της Ιππολύτης, σύμβολο μητριαρχικής εξουσίας, είναι το γκρέμισμα της αυταρχικής γυναικοκρατίας.

Τα βόδια του Γηρυόνη ζητά ο Ευρυσθέας από τον Ηρακλή να του φέρει, που τα φύλαγε ο Όρθρος, ένα φοβερό σκυλί-τέρας. Ο Γηρυόνης, ένας γίγαντας με τρία κορμιά και τρία κεφάλια, ζούσε σ' ένα νησί στη δυτική ακτή του Ωκεανού. Τα κόκκινα βόδια του Γηρυόνη συμβολίζουν τις κρυμμένες υλικές επιθυμίες μας που θέλουμε πάση θυσία να πραγματοποιήσουμε και να κατακτήσουμε, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του πνεύματος και της ψυχής μας…

Είναι ο πρώην αστερισμός των Ιχθύων. Μια νεφελώδης περίοδος της ανθρώπινης ιστορίας με λιγοστές αναλαμπές φωτός και με τεχνολογικά επιτεύγματα που υπηρέτησαν τις σκοτεινές δυνάμεις του κακού με κατακτητικούς πολέμους, υποδουλώσεις λαών και ανθρώπων, καταστροφές πολιτισμών και καταστροφές στο περιβάλλον του πλανήτη μας με παγκόσμιους πολέμους που στόχευαν στην κατάκτηση της ύλης και των αγαθών της.

Η αρπαγή των μήλων των Εσπερίδων ήταν ο ενδέκατος άθλος του Ηρακλή. Οι Εσπερίδες ήταν νύμφες που έμεναν στον κήπο των Θεών για να φυλάνε τα χρυσά μήλα μαζί με τον Δράκοντα και βρίσκονταν στο μέρος Ερύθεια, όπου τα είχε χαρίσει η Γαία στους γάμους του Δία και της Ήρας. Τα μήλα γενικά συμβολίζουν τη γνώση. Τα χρυσά μήλα είναι η ανώτερη γνώση της σοφίας, η Αλήθεια που ολοκληρώνει τον άνθρωπο. Πολλοί λίγοι όμως μπορούν να την πάρουν και είναι αυτοί που έχουν ηρωική ψυχή (Ηρακλής), αποκοιμίζοντας το δράκοντα χωρίς να τον σκοτώνουν. Η γνώση αυτή των «παγχρύσεων μήλων» μεταβιβάζει τις θείες ιδιότητες της στον ηρωικό άνθρωπο (φιλ. Αλτάνη). Ο δράκων/όφις και οι νύμφες είναι οι άγρυπνοι φύλακες της γνώσης που δεν επιτρέπουν στους κακόβουλους θηρευτές να την αρπάξουν και να τη χρησιμοποιήσουν εις βάρος της ανθρωπότητας.

Το πυρ που έδωσε ο Προμηθέας σε κάποιους ανθρώπους με κρόνιες αντιλήψεις δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά η απαγορευμένη γνώση. Υψηλή τεχνολογία και υπερόπλα  που χρησιμοποίησαν εις βάρος άλλων ανθρώπων σε παλαιότερες εποχές με βιβλικές καταστροφές, αλλά που τα χρησιμοποιούν και σήμερα κακόβουλοι απόγονοί τους. Γι' αυτό τον λόγο ο Προμηθέας τιμωρήθηκε σκληρά από τον Δία.

Ο κέρβερος και η κάθαρση
Δεν αλλάζει ο κόσμος, αν δεν αλλάξουμε εμείς
Ο δωδέκατος άθλος του Ηρακλή ήταν ο φοβερός Κέρβερος του Άδη, ένας τρικέφαλος σκύλος που φύλαγε τις Πύλες του Κάτω Κόσμου. Ο Κέρβερος είναι το τερατόμορφο θεριό που έχουμε μέσα μας, κρατά φυλακισμένη την ψυχή μας στο σκοτάδι (Άδης) και δεν της επιτρέπει να απελευθερωθεί. Ο Ηρακλής, η ένδοξη και γενναία ψυχή, αιχμαλωτίζει τον Κέρβερο με τη βοήθεια της Αθηνάς, δηλ. με τη σοφία της γνώσης, και έτσι όταν ο Κέρβερος βγαίνει έξω από τον Άδη, πεθαίνει.

Το κατέβασμα του Ηρακλή στον κάτω κόσμο συμβολίζει τη μύηση του ήρωα. Γίνεται λοιπόν μύστης των ιερών μυστηρίων, εφόσον έχει περάσει όλες τις δοκιμασίες για να βρεθεί στην πνευματική Ακρόπολη της ιερής γνώσης με το "Γνώθι σ' αυτόν".

Κατά αυτόν τον τρόπο, με το δελφικό αυτό γνωμικό, ο άνθρωπος από την άγνοια περνάει στην ηθική γνώση, επιτυγχάνοντας την πνευματική εξέλιξή του και την ψυχική του κάθαρση, που τον οδηγούν στη λύτρωσή και τελικά στη θέωσή του.
Είναι η κορυφαία επανάσταση που μπορούμε να πετύχουμε σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε με τη μεγαλειώδη νίκη επί του εαυτού μας: η επανάσταση της συνείδησής μας! Αλλάζοντας εμείς οι ίδιοι τον (κακό) εαυτό μας, θα αλλάξουν έστω και σταδιακά οι γύρω μας. Μεγάλο λάθος και εσφαλμένη προσπάθεια, όταν προσπαθούμε να κάνουμε το αντίθετο! Δεν αλλάζει ο κόσμος μας, εάν εμείς οι ίδιοι δεν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας.

Ο Ηρακλής, με τη βοήθεια της σωματικής του ρώμης και της βιωματικής γνώσης που αποκτά από τα ταξίδια-εντολές, πετυχαίνει την ψυχική του κάθαρση, λυτρώνοντας έτσι την ψυχή του από όλους εκείνους τους πειρασμούς και τις αλυσίδες που τον κρατούσαν δέσμιο μέσα στο σπήλαιο του μύθου του Πλάτωνα. Δικαίως λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι είναι το τέλειο σύμβολο του ανθρώπινου προτύπου και όχι εκείνων των ευτελών προτύπων που προβάλλονται εδώ και κάποια χρόνια από κανάλια της TV. Μπορεί να μην κατορθώσουμε να πετύχουμε τη σωματική του υπεροχή, αλλά σίγουρα μπορούμε, αν θέλουμε, να επιτύχουμε κάτι από την πνευματική και ψυχική του ευρωστία.

Σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε, που όλα στην Ελλάδα πωλούνται και αγοράζονται, ας ασχοληθούμε επιτέλους σοβαρά όχι με τα ΔΑΝΕΙΚΑ, αλλά με τα ΙΔΑΝΙΚΑ της φυλής μας, εάν θέλουμε να επιβιώσουμε ως έθνος!

Υπ' όψιν ότι «ο γενναίος πεθαίνει μια φορά, ενώ ο δειλός κάθε μέρα».





  Εκτύπωση

 
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1086677&srv=94

ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600.000.000.000

ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600.000.000.000
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡIΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΨΕΩΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΚΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ Ή ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ''ΣΚΛΗΡΑ'' ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ -ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ, ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ K.A.- ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ (ΟΜΟΛΟΓΑ) ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ.
Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΚΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΡΙΖΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΚΙ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ Η΄ ΟΨΕΩΣ, Ο ΤΑΜΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΓΓΙΖΕΙ, ΜΕΤΡΑΕΙ, ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, Ο ΚHΔΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΝΩΣΗ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗ.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΙΤΟΥ, Ο ΤΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ (ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΔΟΣΗΣ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ Κ.Λ.Π.) ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.
ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΣΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΟΣΕΩΝ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ Κ.Α.
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΞΕΙ, ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΩΓΡΑΦΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ.
ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ Η’ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΩΣ ΟΡΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΕΑΝ ΔΕ, ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΤΟΤΕ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.
ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η FED, ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΨΕΥΔΩΣ, ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΙΣΙΟΥ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΥΛΟΓΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΘΟΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΧΡΕΟΡΓΑΦΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ, ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ.-
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡIΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.

TONIΖΟΥΜΕ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ (ΟΜΟΛΟΓΑ) ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΧΡΕΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ (ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ), ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΛΗΠΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΔΙΔΕΙ.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ ΠΛΑΣ (ΑΑΑ+) Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ.

ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΨΕΩΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΚΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ Ή ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ''ΣΚΛΗΡΑ'' ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ -ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ, ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ K.A.- ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ (ΟΜΟΛΟΓΑ) ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ.

Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΚΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΡΙΖΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΚΙ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ.

ΚΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ Η΄ ΟΨΕΩΣ, Ο ΤΑΜΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΓΓΙΖΕΙ, ΜΕΤΡΑΕΙ, ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, Ο ΚHΔΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΝΩΣΗ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΙΤΟΥ, Ο ΤΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ (ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΔΟΣΗΣ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ Κ.Λ.Π.) ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΣΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΟΣΕΩΝ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ Κ.Α.

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΞΕΙ, ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΩΓΡΑΦΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ.

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ Η’ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΩΣ ΟΡΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΕΑΝ ΔΕ, ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΤΟΤΕ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η FED, ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΨΕΥΔΩΣ, ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΙΣΙΟΥ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΥΛΟΓΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΘΟΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΧΡΕΟΡΓΑΦΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ, ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ.-

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ -)(- ΕΛ-ΛΟΓΟΣ

ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ : "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ" ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ


1796430_648169485250392_2061826200_n.jpg
Vasilis Theodoropoulos
ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ : "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"
ΔΙΚΑΖΟΥΝ : "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"
ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ: "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ: "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΝ, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ
ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ..............
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

.........................
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ....ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600δις ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ Η΄ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΊΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600δις ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΑΡΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ....
599829_618988104805657_204238080_n.jpg

Σ Υ Ν Ε Ν Ω Σ Η Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν !!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ....
1185556_1378881962373083_2122116600_n.jpg

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ"


ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ...

........................................................................................................
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ!!!
512624-1234239_713074138718143_563468754_n.jpg

ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ 
ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!
dimops.jpg
1616715_1391251654469908_217317423_n.jpg

ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ!!


507236-1459331_10202596741064725_699745502_n.jpg

ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
-ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ 
-ΑΤΟΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 
-ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΦΟΡΙΑ, Ι.Κ.Α. , Τ.Ε.Β.Ε.). ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΑΙΩΝ. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΜΠΟΥΡΗΣ 6944252861 ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΡΑΣ 6948405541 ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ 6941625649 ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΟΜΠΡΑΣ 6975515991

Ψηφοδελτιο ΔΗΜΟΥ Ναυπλιαιων

https://www.facebook.com/pages/
............................................................................
Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!
ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!!! ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!!!
ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΙΣ 13 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!


dhmarxoi.jpg
(ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ... ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ;...ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ...)
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 13/1/2898 ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ !!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ !!! ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ !!!
ΜΕ ΕΦΟΔΙΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΔΕΛΦΙΑ !!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ !!! ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ !!!
ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΟΡΝΙΩΝ ;
ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ !!! ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ !!! ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ;;;;
ΑΠΑΞΙΩΣΗ,... ΚΟΡΟΪΔΙΑ,... ΧΛΕΥΑΣΜΟ,... ΑΡΝΗΣΗ,... 
ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΑΓΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ...
ΕΝΩ 60 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ...ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ...
ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΗΡΑΝ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΖΩΡΤΖ ΣΒΑΡΤΖ (ΣΟΡΟΣ)...
ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑΧΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ..."ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ" ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ...
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ...
Ή ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ Ή ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ... ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...
ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!! ΤΕΛΟΣ.
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ,... ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ... Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ !!! 
...........................................................

..........................................................................................
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
..................................................................................
Γιάννης Καλογερόπουλος 
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ !!! 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΛΙ !!!
ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!! ..
ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ !!! ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ !!!!
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ . Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ . !!!!!!!!!!!



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/kinhsh-dhmotwn-nayplioy-gia-thn-dhmioyrgia-pshfodeltioy-tipota-d.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters