Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

"Στην αναμπουμπούλα ο Τ.Σόρος χαίρεται'' - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ"

Τελικά ο άνθρωπος της νέας τάξης, ο Τζορτζ Σόρος είναι αποφασισμένος να διεισδύσει στην Ελλάδα: Μετά τη δωρεά πετρελαίου στα σχολεία της Ελλάδας το ίδρυμα Open Society Foundations ανακοίνωσε "την υποστήριξή του στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς".
Με τη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων το Solidarity Now, το δίκτυο ανθρώπων που δημιουργήθηκε από το Open Society Foundations θα προσφέρει βοήθεια που θα αφορά στις ανάγκες στέγασης και αποκατάστασης ζημιών σε σχολεία και νοσοκομεία της περιοχής, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών της Κεφαλονιάς.

Ήδη, ανακοινώθηκε ότι "ο Πρόεδρος του ΔΣ του Solidarity Now, κ. Στέλιος Ζαββός και τα στελέχη του Οργανισμού στην Ελλάδα, βρίσκονται σε επαφές με την κυβέρνηση, τα αρμόδια υπουργεία και τις τοπικές αρχές, προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος διοχέτευσης των πόρων στην τοπική κοινωνία για την κάλυψη των απαραίτητων αναγκών. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, κρίνεται αναγκαίο να ληφθούν πρωτοβουλίες για τη στήριξη των πληγέντων. Εργαζόμαστε εντατικά για να αξιοποιήσουμε το δίκτυο των οργανισμών και των ανθρώπων μας, με στόχο την ουσιαστική συμμετοχή, παράλληλα με το κυβερνητικό έργο στην αποκατάσταση των ζημιών στην παθούσα περιοχή", δήλωσε στέλεχος του Solidarity Now.


defencenet.gr
http://www.triklopodia.gr/2014/02/blog-post_5220.html#.UvKh6ft_7pc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters