Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ενα κίνημα που έρχεται από το μέλλον..

Το σημερινό κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κ. Ρέππα έρχεται από το μέλλον. Έρχεται και ορθώνεται απέναντι σε εσάς και τα συμφέροντα που υπηρετείτε με τη δύναμη και την ορμή που αποκτάει το τσουνάμι και δεν μπορεί κανένας εργολάβος της πολιτικής ή του τσιμέντου να σταματήσει. Είναι κίνημα αυτογνωσίας, ανατροπής και ευθύνης απέναντι στις νέες γενιές που έρχονται. «Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας, δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει». Δεν θα τους παραδώσουμε μια χώρα υποτελή σε μια φούχτα καπιτα – ληστών αρπαχτικών. Η οργή μας θα σας συμπαρασύρει μαζί τους.
«Δεν έχει να φοβάται η χώρα από το λαό, αλλά από αυτούς που κυβερνούν»
Μετά τα ΜΜΕ που έχουν αναλάβει και την εργολαβία της υποστήριξης των εργολάβων, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, αντίθετα,  αν κρίνουμε από την καθημερινά αυξανόμενη ανταπόκριση του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», ανέλαβε «δράση» ο υπουργός κ.Ρέππας.
Τζαμπατζήδες και επιζήμιους για το δημόσιο συμφέρον  χαρακτήρισε τους πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν τα χαράτσια είτε αυτά λέγονται διόδια, είτε αυξημένα εισιτήρια, είτε εισιτήρια στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα.
Εμείς οι τζαμπατζήδες πληρώναμε τόσα χρόνια φόρους για να φτιαχτούν οι δρόμοι. Πληρώνουμε σήμερα φόρους στη βενζίνη και τα τέλη κυκλοφορίας για να συντηρούνται οι δρόμοι. Πληρώνουμε φόρους και υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές για να έχουμε δημόσια περίθαλψη. Πληρώνουμε φόρους για τα ελλείμματα των δημόσιων συγκοινωνιών αφού προηγουμένως  είχαμε αγοράσει τα λεωφορεία και έχουμε χτίσει τα μηχανοστάσια και τις υποδομές.  Πληρώναμε φόρους για να κάνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ  στην οποία μετείχε ο κ. Ρέππας τους Ολυμπιακούς αγώνες της αρπαχτής με τα γνωστά αποτελέσματα.
Αντί  να απολογείται σήμερα ο κ. Ρέππας, προανήγγειλε πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των πολιτών που αρνούνται να πληρώσουν διόδια, εισιτήρια κ.λ.π. λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η στάση αυτή «είναι αντικοινωνική και συνιστά δολιοφθορά καθώς υπονομεύει τόσο τη βιωσιμότητα των αστικών συγκοινωνιών όσο και τις θέσεις των εργαζομένων».
Δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τις προθέσεις της σημερινής κυβέρνησης και δεν έχουμε καμιά αυταπάτη για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει. Πρώτα ανέλαβαν την πρωτοβουλία να φέρουν το ΔΝΤ και τα κοράκια της ΕΕ , υπέγραψαν το μνημόνιο και ανέλαβαν ρόλο κατοχικής κυβέρνησης. Καιρός ήταν μετά την διασφάλιση των συμφερόντων στους ξένους «δανειστές»  να προωθήσουν την εξασφάλιση συμφερόντων των «εθνικών» μας εργολάβων.  Παλιά μου τέχνη κόσκινο, θα πείτε. Μίλησε περί υπονόμευσης της θέσης των εργαζόμενων, ο υπουργός που σχεδίασε μαζί με την κυβέρνησή του την περικοπή των μισθών και των συντάξεων, την κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, την καταδίκη στην ανεργία εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας.
Το σημερινό κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κ. Ρέππα έρχεται από το μέλλον. Έρχεται  και ορθώνεται απέναντι σε εσάς και τα συμφέροντα που υπηρετείτε με τη δύναμη και την ορμή που αποκτάει το τσουνάμι και δεν μπορεί κανένας εργολάβος της πολιτικής ή του τσιμέντου να σταματήσει. Είναι κίνημα αυτογνωσίας, ανατροπής  και ευθύνης απέναντι στις νέες γενιές που έρχονται. «Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας, δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει». Δεν θα τους παραδώσουμε μια χώρα υποτελή σε μια φούχτα καπιτα – ληστών αρπαχτικών. Η οργή μας θα σας συμπαρασύρει μαζί τους.
«Όταν ο λαός εξεγείρεται και παραδίνεται στην οργή του, είναι μια φλόγα σφοδρή, που μάταια προσπαθείς να τη σβήσεις»  ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, Σαλαμίνα 480 – 406 π.χ
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2 , ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ
Η καθε κατα τοπους επιτροπη θα αποφασιζει μεσω συνελευσεων την ωρα και τα επι μερους των κινητοποιησεων τους. Οι αποφασεις τους θα ανακοινωθουν τις μέρες που έρχονται στο μπλογκ www.oxidiodia.gr
ΑΦΙΔΝΕΣ: 3 μμ
ΠΑΤΡΑ: ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ- ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 2 μμ
ΑΣΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: 3 μμ
ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΛΥΜΥΛΟΣ: 4 μμ
ΜΩΛΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: 2 μμ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 11.30 πμ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
πηγη  denplirono.wordpress.com
Αναρτήθηκε από STOP CARTEL

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΙ ΚΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΕΝΑ …ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!!

Κατάθεσαν Αγωγή Κατά Του Πρώην Προέδρου Κάρτερ, Με Την Οποία Του Ζητούν Αποζημίωση 5.000.000 $, Για Το Βιβλίο «Παλαιστίνη – Ειρήνη Χωρίς Απαρντχάϊντ» 

Του Stephen Lowman

Πέρασαν, περισσότερα από τέσσερα χρόνια μετά τη δημοσίευσή του, και πέντε δυσαρεστημένοι αναγνώστες έχουν κατέθεσε αγωγή (που θα εκδικαστεί) σε τακτική δικάσιμο, εις βάρος του (πρώην) προέδρου Τζίμι Κάρτερ και του εκδότης του, “Simon & Schuster”, ισχυριζόμενοι ότι (διαθέτουν στην αγορά) από το 2006, το βιβλίο του “Παλαιστίνη – ειρήνη χωρίς Απαρτχάιντ”, (στο οποίο) περιέχονται “πλείονες ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις, εν γνώσει τους ότι αυτές προορίζονται για να προωθήσουν τις απόψεις του συγγραφέα με αντι-Ισραήλ προπαγάνδα και για να παραπλανήσουν το αναγνωστικό κοινό, αντί να παρουσιάζουν ακριβείς πληροφορίες όπως διαφημίζεται (το βιβλίο)”.
Οι πέντε ενάγοντες, που κατονομάζονται στην αγωγή, απαιτούν τουλάχιστον 5 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση. Η έκδοση με σκληρό εξώφυλλο του βιβλίου κοστίζει 27$.
Το κατηγορητήριο κατά του Κάρτερ και του εκδότη του, επικαλείται την παραβίαση της νομοθεσίας της Νέας Υόρκης για την προστασία των καταναλωτών, επειδή ενήργησαν με «δόλιες ενέργειες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας εργασιών (συγγραφής του βιβλίου)» και ισχυρίζονται ότι ζήτησαν να εμπλουτισθεί τη προς προώθηση βιβλίο του, “γιατί ήταν ένα έργο χωρίς φαντασία”.

Σε ανακοίνωσή του, ένας από τους πληρεξούσιους δικηγόρους, ο Nitsana Darshan-Leitner δήλωσε: “Στη δίκη θα εκτεθούν όλες τις αναλήθειες και οι ψευδείς δηλώσεις (που περιέχονται) στο βιβλίο του Κάρτερ και θα αποδειχθεί, ότι το μίσος του κατά του Ισραήλ,     τον οδήγησαν να διαπράξει την απάτη σχετικά με την (εξεπάτηση) του κοινού, χωρίς να έχει δικαίωμα, με τις γνώμες του, αλλά και τις απάτες του και τα ψέματά του, που δεν έχουν καμία θέση σε έργα της ιστορίας”.
Ο Adam Rothberg, εκπρόσωπος της εκδοτικής “Simon & Schuster”, είπε σε μια δήλωση που την απέστειλε στην “The Washington Post”: “Αυτή η δίκη είναι επιπόλαια, χωρίς καμιά αξία, και είναι μια φανερή προσπάθεια από τους ενάγοντες, παρά τους ισχυρισμούς τους, να τιμωρήσει τον συγγραφέα, που βραβεύθηκε με ένα Νόμπελ Ειρήνης και είναι ένας παγκοσμίου φήμης πολιτικός, και ο εκδότης του, για τη σύνταξη και έκδοση ενός βιβλίου, για το οποίο οι ενάγοντες απλώς διαφωνούν. Πρόκειται για μια ανατριχιαστική επίθεση στην ελευθερία του λόγου, την οποία θέλουμε να υπερασπιστούμε σθεναρά”.
Οι αιτήσεις (στην εφημερίδα) για απαντήσεις στο σχόλιο του εκπροσώπου του Κάρτερ δεν γίνονται αμέσως.
Από την αρχή, το βιβλίο του Κάρτερ. έτυχε κριτικής από ορισμένους κύκλους που το θεώρησαν μονόπλευρο. Για παράδειγμα, σε σχόλιο αναθεώρησης από την Washington Post, ο Jeffrey Goldberg έγραψε:
“(Το βιβλίο) -Παλαιστίνη — ειρήνη χωρίς Απαρτχάιντ- (κυκλοφόρησε) στο εμπόριο απλά, ως ένα έργο της ιστορίας, αλλά θα ήταν ένα τίμια (γραμμένο) βιβλίο, αν κατά την αξιολόγηση των αιτιάσεων (του στγγραφέα), για τις οποίεςς επιρρίπτονται ευθύνες για την σύγκρουση, (έγγραφε ότι) δεν φταίνε μόνο οι (παράνομοι εβραϊκοί) οικισμοί, αλλά έπρεπε επίσης να λάβει υπόψη και να σημειώσει ως σημαντικό, το γεγονός ότι οι Άραβες που περιβάλλουν το Ισραήλ έχουν ξεκινήσει πολυάριθμους πολέμους εναντίον του, οι οποίοι αποβλέπουν να το κάψουν και να το εξαφανίσουν”.

Το κατηγορητήριο, “Unterberg et al -κατά- Jimmy Carter et al”, κατατέθηκε χθες (1-2-2011) στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης. Οι δικηγόροι του (Jimmy Carter) λένε, ότι αυτό είναι η πρώτη φορά που ένας πρόεδρος και ο εκδότης του έχουν εναχθεί για παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία των καταναλωτών.
Αντίγραφο της καταγγελίας μπορείτε να βρείτε εδώ.
ΠΗΓΗ: The Washington Post
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης


http://tsoutsouneros.wordpress.com/

Η κυβερνητική βαρβαρότητα, η …ταλαιπωρία των πολιτών και ο ρόλος των ΜΜΕ!

http://www.ramnousia.com/2011/02/blog-post_2984.html


Τα ΜΜΕ συνδέουν το απεργιακό κίνημα με την ταλαιπωρία του κοινού.


Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες του...απεριόριστου ενδιαφέροντος, που δείχνουν τα Μέσα Μαζικής...Ενημέρωσης για μας τους πολίτες, σχετικά με την...ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουμε, εξ'αιτίας των αλλεπάλληλων κινητοποιήσεων, που τείνουν πια να πάρουν τη μορφή τεράστιου απεργιακού κύματος.

Συγκοινωνίες, γιατροί, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, υγειονομικοί, αγρότες και έπεται συνέχεια! Συμπεριφέρονται αυτοί, οι ...υπερασπιστές της αλήθειας(!) σαν εμείς οι πολίτες να ζούμε σε έναν άλλο κόσμο και όχι στον κόσμο της σημερινής βαρβαρότητας, που με αγαστή σύμπνοια κυβέρνηση και «εταίροι» μας έχουν επιφυλάξει!

Είναι γεγονός ότι πάντα την όποια κινητοποίηση την συνδέουν άμεσα με την ταλαιπωρία του κοινού, των πολιτών, με σαφή στόχο να στρέψουν την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης.

Απτόητοι και σοβαροφανείς, πρωί και βράδυ, οι τηλεπαρουσιαστές των μεγάλων καναλιών και οι...έγκυροι σχολιαστές τους, εξαργυρώνουν αδρά τις υψηλές αμοιβές τους, τις οποίες βέβαια η κρίση δεν αγγίζει, όπως και τα κέρδη των ίδιων των αφεντικών τους(!), παραπληροφορώντας και τρομοκρατώντας τους πολίτες.

Οι δημοσιογράφοι στρέφουν την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης


Ανέκαθεν οι χρυσοπληρωμένοι τηλεπαρουσιαστές και δημοσιογράφοι είχαν εργολαβικά αναλάβει να ενεργοποιούν τον λεγόμενο κοινωνικό αυτοματισμό και να στρέφουν τον έναν κλάδο εργαζόμενων εναντίον του άλλου, αφήνοντας στο απυρόβλητο αυτούς, που άγρια μας εκμεταλλεύονται και φυσικά τις κυβερνήσεις που δημιουργούν το πρόσφορο έδαφος γι’ αυτήν την εκμετάλλευση.

Παρουσιάζουν ως ταλαιπωρία την έλλειψη για κάποιες μέρες των συγκοινωνιών και όχι το πανάκριβο εισιτήριο, που μας έχει επιβληθεί εσαεί!

Παρουσιάζουν ως ταλαιπωρία τα υπαρκτά προβλήματα που δημιουργεί μια απεργία των γιατρών και αποσιωπούν τις κυβερνητικές ευθύνες για τη σημερινή κατάντια του συστήματος υγείας, που σε όλους μας είναι γνωστή! Για παράδειγμα δεν ασχολήθηκε κανείς «μεγαλοδημοσιογράφος» με την...ταλαιπωρία του νέου που έδιωξαν κυριολεκτικά, πριν λίγες μέρες από το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης με 40 πυρετό, χωρίς καν να υπολογίσουν τον κίνδυνο που διέτρεχε η ίδια του η ζωή, επειδή δεν είχε να πληρώσει! Ούτε φυσικά με την ταλαιπωρία αυτών που περιμένουν μήνες ‚ ολόκληρους για μια ιατρική εξέταση ή αυτών που κάνουν δεκάδες χιλιόμετρα για ένα φάρμακο του ΙΚΑ, χωρίς να είναι σίγουρο, αν θα τους δοθεί ή αυτών που περιμένουν ουρές στα νοσοκομεία για ένα κρεβάτι.

Και φυσικά δε διανοούνται να ασχοληθούν επί της ουσίας με αυτούς που καθημερινά στήνονται στην ουρά του συσσιτίου και που πληθαίνουν μέρα με τη μέρα.

Προπαντός είναι αδιανόητο γι’ αυτούς να ασχοληθούν με τις αιτίες που γενούν όλες αυτές τις καταστάσεις, γιατί ξέρουν ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με τα ίδια τους τα αφεντικά και με τα ασύλληπτα κέρδη τους...

Γίνονται αβανταδόροι για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της υγείας, και όχι μόνο, που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Αβανταδόροι για το ξεπούλημα και των τελευταίων δημόσιων περιουσιακών στοιχείων και επιχειρήσεων. Και προπαντός επιδιώκουν να βάλουν καλά στο μυαλό μας, για να το χωνέψουμε ότι η υγεία, η παιδεία, οι συγκοινωνίες κλπ, δεν πρέπει να είναι κοινωνικά αγαθά, αλλά εμπορεύσιμα προϊόντα! Όπως επίσης ότι η δημόσια περιουσία είναι για το λαό βαρίδιο, άχρηστη και επιζήμια και πρέπει όπως-όπως, το γρηγορότερο δυνατόν, να απαλλαγούμε από αυτήν για να...ανασάνουμε! Και φυσικά να είμαστε και ευγνώμονες απέναντι σ’ αυτούς που έχουν την...καλοσύνη, αντί πινακίου φακής, να μας απαλλάξουν από το...περιττό της βάρος!

Βέβαια η βαρβαρότητα, πλέον και δια νόμου, των εργασιακών σχέσεων, των δεκάδων χιλιάδων απολύσεων, της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης, η βαρβαρότητα της σκληρής χωρίς τελειωμό λιτότητας, η βαρβαρότητα της συγχώνευσης σχολείων και του «νέου» πιο βάρβαρου εκπαιδευτικού συστήματος που έχουν «έτοιμο από καιρό», η βαρβαρότητα να μας θέλουν υποταγμένους χωρίς λόγο και προσωπικότητα, που φτάνει μέχρι και την εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων σε τρίτους αλλά και την υποθήκευση της ίδιας μας της πατρίδας στους «εταίρους», ή όπου αλλού, φαίνεται ότι είναι έξω από τα όρια της «ελεύθερης και δημοκρατικής ενημέρωσης» που...απολαμβάνουμε σήμερα από τα ΜΜΕ! Εννοείται ότι είναι έξω από τα όρια κάθε σχολιασμού και πολύ περισσότερο έξω από τα όρια κάθε χαρακτηρισμού!

Όμως, ας γνωρίζουν ότι η οργή μας δεν στρέφεται μόνο ενάντια στους οσφυοκάμπτες που «κυβερνούν», αλλά και στα φερεφωνά τους, μεταξύ των οποίων οι «μεγαλοδημοσιογράφοι» καταλαμβάνουν δεσπόζουσα θέση.

Πάντως σε πείσμα όλων αυτών, όλο και γίνεται σαφές στους εργαζόμενους ότι το βάδισμα μας, για να σαρώσει, πρέπει να είναι πάντα προς την ίδια κατεύθυνση και εναντίον όσων μας εκμεταλλεύονται.

Όσο γι’ αυτούς που συνειδητά παραπληροφορούν και έχουν αναλάβει εργολαβία, να στρέφουν την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, αν υποθέσουμε ότι το ντόμινο των εξεγέρσεων στον Αραβικό Κόσμο περάσει και στην απέναντι πλευρά της Μεσογείου, πώς νομίζουν ότι θα τους αντιμετωπίσουν οι εξεγερμένοι;

Η αλληλεγγύη σε κάθε αγωνιζόμενο κλάδο φρένο στα σχεδιά τους!

Δια χειρός Αλιθέρση

Οι Πόντιοι της Τουρκίας και το βρετανικό “δούλεμα”

…βρε μπας και είμαστε φυλή του Αμαζονίου;
Διαβάζουμε στον βρετανικό ΤΗΕ INDEPENDENT : “Οι κάτοικοι της κοινότητας στη Μαύρη Θάλασσα μιλούν ρωμαίικα και μάλιστα παίζουν και τη λύρα. Αν φορούσαν χιτώνες και σπούδαζαν τους κλασικούς, θα μπορούσαν να ανοίξουν ένα θεματικό πάρκο αρχαίας Ελλάδος και να κάνουν ευτυχισμένους τους καθηγητές κλασικών σπουδών σε όλο τον κόσμο. Η κοινότητα βρίσκεται στην περιοχή, όπου υποτίθεται ότι ο Ιάσονας και οι Αργοναύτες αναζητούσαν το Χρυσόμαλλο Δέρας. Και, όπως ο Ιάσων, οι γλωσσολόγοι έχουν να διεκπεραιώσουν σημαντικό έργο. Πρέπει να μελετήσουν τη διάλεκτο, την οποία μιλούν περίπου 5.000 άνθρωποι, προτού εξαφανιστεί. Τους ευχόμαστε καλή τύχη. Θέλουμε όμως να τους προτείνουμε κάτι: όσο βρίσκονται στην κοινότητα, μελετώντας τα ρωμαίικα, να ελέγξουν μήπως οι κάτοικοι έχουν στην κατοχή τους τίποτε πολυτελείς χρυσές προβιές…”
Αφορμή δόθηκε από ένα κείμενο της ελληνίδας λέκτορος γλωσσολογίας στο Κέμπριτζ Ιωάννας Σιταρίδου. Το κείμενο αυτό προκάλεσε τη συγγραφή ενός άρθρου στην Ελευθεροτυπία, από τη δημοσιογράφο Ι. Νιαώτη. Στο άρθρο αυτό απάντησε αξιοπρεπώς ο Γιάγκος Ανδρεάδης, καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με άρθρο  στην ίδια εφημερίδα υπό τον τίτλο: “«Αρχαία» θεματικά πάρκα στην Τουρκία και βρετανικό «χιούμορ»”, το οποίο και αναδημοσιεύουμε στη συνέχεια:
“Με τον τίτλο «Οι μουσουλμάνοι Πόντιοι που μιλούν «ρωμέικα»», η κυρία Ιωάννα Νιαώτη δημοσίευσε στην «Ε» της Τρίτης 4 Ιανουαρίου ένα άρθρο βασισμένο σε δημοσίευμα της αγγλικής «Ιντιπέντεντ».
Το δημοσίευμα μας πληροφορεί ότι η γλωσσολόγος κ. Ιωάννα Σιταρίδου, λέκτωρ του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, ανακάλυψε «την πιο… στενή ζωντανή συγγενή της αρχαίας ελληνικής γλώσσας». Με το κατάλληλο ανάλαφρο ύφος, η αγγλική εφημερίδα προσθέτει ότι «αν (οι κάτοικοι της περιοχής αυτής του τουρκικού Πόντου) φορούσαν χιτώνες και σπούδαζαν τους κλασικούς, θα μπορούσαν να ανοίξουν ένα θεματικό πάρκο αρχαίας Ελλάδας και να κάνουν ευτυχισμένους τους καθηγητές κλασικών σπουδών σε όλο τον κόσμο».
Αυτό που θα σχολιάσω εδώ δεν είναι οι έρευνες της κ. Σιταρίδου, των οποίων τη διατύπωση στο πρωτότυπο για την ώρα αγνοώ, αλλά το δημοσίευμα του «Ιντιπέντεντ» με τις όποιες παραδηλώσεις του σε μια εποχή όπου τα Μέσα επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τόσο την επιστημονική έρευνα καθαυτήν, στο επίπεδο π.χ. των χρηματοδοτήσεων, όσο και την εκλαϊκευμένη της εικόνα και τον πολιτικό της αντίκτυπο. Το πρώτο ζήτημα που εγείρει το δημοσίευμα είναι επιστημονικό:
Οπως ήδη γνωρίζουν, όχι μόνον πολλοί ενδιαφερόμενοι στην Ελλάδα, αλλά και η διεθνής επιστημονική κοινότητα, η περίπτωση των ελληνόφωνων μουσουλμάνων Ποντίων της μαυροθαλασσίτικης περιοχής του Οφ έχει μελετηθεί εδώ και καιρό.
Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ο Ομέρ Ασάν, νέος Τούρκος εθνολόγος, λόγιος και φωτογράφος, εξέδωσε το βιβλίο του «Pontos kulturu», το οποίο μεταξύ άλλων περιείχε την πολύτιμη πρώτη παγκοσμίως καταγραφή του λεξιλογίου και της γραμματικής των «Οφιτών», Ποντίων Ρουμ. Το βιβλίο μεταφράστηκε και εκδόθηκε στα ελληνικά («Ο πολιτισμός του Πόντου», εκδόσεις «Κυριακίδη»), με πρόλογο του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή, ενώ παρουσιάστηκε διθυραμβικά και από τον ομότιμο σήμερα καθηγητή της Γλωσσολογίας της Οξφόρδης κ. Πίτερ Μάκριτζ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί η κυρία Σιταρίδου.
Σύμφωνα με τον συγγραφέα, οι κάτοικοι του Οφ, που σήμερα έχουν τουρκική συνείδηση, κρατούν, ιδίως οι γεροντότεροι, τη μνήμη μιας καταγωγής από τους Ρουμ, λέξη που στην περίπτωση αυτή δηλώνει τους Ελληνες. Δεν χωρεί αμφιβολία ότι πολλά ακόμα μένουν να μελετηθούν, αλλά η αναφορά στο πρωτοπόρο έργο του Ασάν είναι περισσότερο από επιβεβλημένηαπό άποψη δεοντολογίας, σε οποιονδήποτε ασχολείται με το θέμα.
Το δεύτερο ζήτημα είναι όχι απλώς γλωσσολογικό, αλλά πιο σωστά γλωσσικό, με την έννοια ότι η γλώσσα είναι όχι μόνον γλωσσολογικό, αλλά και πολιτισμικό και ακόμη πολιτικό ζήτημα. Ο εντοπισμός του «γλωσσολογικού χρυσωρυχείου» στην περιοχή του Οφ, έστω και αν δεν αποτελεί επιστημονική πρωτοτυπία, είναι κάτι το πολύ σημαντικό και η εμφάνιση και άλλων εργασιών καλοδεχούμενη. Ωστόσο, θα είχα να παρατηρήσω ότι πριν εκτεθεί κανείς με εντυπωσιακές δηλώσεις ότι ανακαλύφθηκε η διάλεκτος που έχει τις «στενότερες» σχέσεις με την «αρχαία» ελληνική, θα ήταν πιο συνετό να προχωρήσει σε μια συστηματική αντιπαραβολή των δεδομένων του Οφ με τις άλλες διαλέκτους που έχουν πολλές συγγένειες με την αρχαία:
Αναφέρω κατά σειράν, τα τσακώνικα, τα κυπριακά, τα γραικάνικα της Κάτω Ιταλίας και, βέβαια, τα ποντιακά, ιδιαίτερα αυτά των επί αιώνες απομονωμένων -και άρα ανεπηρέαστων από την κοινή νεοελληνική- Ελλήνων Ποντίων της Κριμαίας, της Τουρκίας και άλλων περιοχών: Γλωσσικών θησαυρών που, αν είχαμε τη στοιχειώδη πολιτιστική πολιτική, θα τους μελετούσαμε επισταμένως και θα τους προβάλλαμε πολλαπλά, αντί να τους περιφρονούμε ως αναχρονισμούς που καλό θα ήταν να εκλείψουν μια ώρα αρχύτερα. Ετσι κι αλλιώς τα ελληνικά είναι μια γλώσσα με επίμονη συνέχεια: Στη διαδρομή της, όπως γράφει ο Πιερ Βιντάλ Νακέ, κάθε γενιά από τον Ομηρο ώς τον Καζαντζάκη καταλάβαινε αδιάσπαστα την άλλη και ακόμα, όπως γράφει ο Κωνσταντίνος Τρυπάνης, κάθε γενιά είχε τους δικούς της ποιητές. Για να δώσω με ένα νούμερο τη συνέχεια αυτή, θυμίζω ότι το «Ομηρικό λεξικό» του Πανταζίδη (εκδόσεις «Σιδέρη») παραθέτει περίπου 1.000 ομηρικές λέξεις, που επιβιώνουν στην κοινή λαϊκή νεοελληνική.
Το τρίτο και λεπτότερο ζήτημα είναι πολιτικό. Μια στοιχειώδης περιήγηση στο Διαδίκτυο μπορεί να πληροφορήσει οποιονδήποτε για τους διωγμούς που υπέστη από το 2002 ο Ομέρ Ασάν, εξαιτίας της δημοσίευσης του βιβλίου του στα ελληνικά, με την κατηγορία ότι, μελετώντας τον πολιτισμό και τη γλώσσα τον Οφιτών, ασκούσε «γραπτή προπαγάνδα, με σκοπό τον διαμελισμό της Τουρκίας». Το άρθρο οκτώ του τουρκικού Συντάγματος καταργήθηκε ευτυχώς το 2003 και έτσι ο ερευνητής αθωώθηκε, οι ανησυχίες ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δεν έχουν εκλείψει.
Ενα στατιστικό στοιχείο είναι από την άποψη αυτή εντυπωσιακό: Η τουρκική έκδοση του βιβλίου του είχε σε σύντομο μετά την έκδοσή του διάστημα, σύμφωνα με σοβαρές πληροφορίες, φτάσει τις 4.000 αντίτυπα, αριθμό εντυπωσιακό για τα εκδοτικά δεδομένα μιας περιοχής, με πληθυσμό γύρω στις τριακόσιες χιλιάδες. Πώς όμως συμβιβάζεται το δεδομένο αυτό με το στοιχείο που παραθέτει η κυρία Σιταρίδου ότι η γλώσσα που έφερε ο Ασάν στο φως ομιλείται σήμερα από μόνον 5.000 άτομα (λίγο περισσότερους μόνον από τους αγοραστές του βιβλίου); Τι έχει συμβεί με τον υπόλοιπο πληθυσμό των Οφιτών που ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες; Η επιφύλαξη σχετικά με τα νούμερα είναι επιβεβλημένη, αν όμως ο αριθμός 5.000 είναι κάτι παραπάνω από μια εικασία, τότε δικαιολογείται ο φόβος ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια εντυπωσιακή συρρίκνωση, που θα έπρεπε να προκαλέσει τις πιο έντονες ανησυχίες των επιστημόνων και των υπερασπιστών της παγκόσμιας άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς που περιλαμβάνει τις γλώσσες και τις ταυτότητες.
Αν σκεφτούμε τα δεδομένα αυτά και το γεγονός ότι, όπως σημείωνε παλαιότερα και ο Πίτερ Μάκριτζ, στην Τουρκία οι δηλώσεις περί σεβασμού των πολιτισμικών ταυτοτήτων διαψεύδονται από τη βίαιη και εκφοβιστική συμπεριφορά του κράτους, τότε τα ευφυολογήματα του «Ιντιπέντεντ» περί «θεματικού πάρκου αρχαίας Ελλάδας» στο Οφ μοιάζουν μάλλον με κυνική υποκρισία είτε με κακής ποιότητας βρετανικό χιούμορ. Εκτός κι αν κάποιοι ευφάνταστοι μάνατζερ στήσουν πραγματικά για λίγες μέρες ένα τέτοιο πάρκο με Τουρκοπόντιους μασκαρεμένους σε αρχαίους με χλαμύδες και μαιάνδρους, σαν ένα χάπενινγκ για όσο καιρό θα κρατά το άλλο χάπενινγκ της συνάντησης κορυφής των κ. Ερντογάν και Παπανδρέου. *

Δες:
Οι μουσουλμάνοι Πόντιοι που μιλούν «ρωμαίικα»http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=237923
Και ΕΔΩ ο αξιοπρεπής σχολιασμός:
«Αρχαία» θεματικά πάρκα στην Τουρκία και βρετανικό «χιούμορ»
Παρακάτω δημοσιεύουμε το άρθρο της κ. Νιαώτη για την κ. Σιταρίδου:
Οι μουσουλμάνοι Πόντιοι που μιλούν «ρωμαίικα»
Την πιο… στενή… ζωντανή συγγενή της αρχαίας ελληνικής γλώσσας πιστεύουν ότι ανακάλυψαν γλωσσολόγοι εντοπίζοντας απομονωμένη κοινότητα μουσουλμάνων στη Μαύρη Θάλασσα, οι οποίοι μιλούν ελληνική διάλεκτο με εντυπωσιακές ομοιότητες με τα αρχαία.
Η Ιωάννα Σιταρίδου, καθηγήτρια στο Κέμπριτζ, μιλάει για γλωσσολογικό χρυσωρυχείο Για «γλωσσολογικό χρυσωρυχείο» κάνει λόγο η καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, Ιωάννα Σιταρίδου, η οποία πριν από λίγους μήνες εντόπισε σε χωριά της περιοχής της Τραπεζούντας περίπου 5.000 κατοίκους που μιλούν «ρωμαίικα».
«Ουσιαστικά μιλούν διάλεκτο με λεξιλόγιο και συντακτικό πιο κοντά στην αρχαία παρά στη νέα ελληνική» δηλώνει η κ. Σιταρίδου, μέλος του Συλλόγου για τις Απειλούμενες Γλώσσες και Πολιτισμούς του Κέμπριτζ (CELC), στη βρετανική εφημερίδα «Ιντιπέντεντ».
Οπως σχολιάζει και το βρετανικό δημοσίευμα, πρόκειται για συναρπαστική ανακάλυψη «στην περιοχή όπου ο Ιάσων και οι Αργοναύτες αναζητούσαν το Χρυσόμαλλο Δέρας» καθώς, πέρα από τη γλωσσολογική ιδιαιτερότητα, η κοινότητα αυτή είναι και πολιτισμικά μοναδική. Πρόκειται για μουσουλμάνους που μιλούν ελληνικά, χωρίς όμως να γράφουν, και παίζουν την ποντιακή λύρα. Σημάδι της πολιτιστικής και γεωγραφικής τους απομόνωσης είναι επίσης το γεγονός ότι, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων,τα μέλη της κοινότητας παντρεύονται μόνο με άντρες ή γυναίκες από τα χωριά τους.
Αξιοσημείωτο είναι, σύμφωνα με την κ. Σιταρίδου, ότι, παρά τις χιλιετίες αλλαγών στην κοινωνικοπολιτική ιστορία της ευρύτερης περιοχής, σε αυτή την απομονωμένη βόρειο-ανατολική γωνιά της Μικράς Ασίας οι άνθρωποι εξακολουθούν να μιλούν ελληνικά. Η μοναδικότητα της διαλέκτου ανοίγει ένα συναρπαστικό παράθυρο στην εξέλιξη της αρχαίας ελληνικής γλώσσας. «Φανταστείτε να μπορούσαμε να μιλήσουμε με άτομα, των οποίων η γραμματική είναι πιο κοντά στη γλώσσα του παρελθόντος. Αυτή είναι η ευκαιρία που μας δίνουν τα “ρωμαίικα”» εξηγεί η κ. Σιταρίδου.
Στο βρετανικό δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι περαιτέρω έρευνα απαιτείται για να αποδειχτεί εάν οι κάτοικοι είναι γνήσιοι απογόνοι των αρχαίων Ελλήνων που δεν δέχτηκαν άλλες επιρροές στο πέρασμα των αιώνων ή αν πρόκειται για απογόνους τοπικών πληθυσμών που υποχρεώθηκαν να μιλούν την ελληνική γλώσσα από τους αρχαίους Ελληνες αποίκους.
ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΑΩΤΗ (Πηγές: www.research-horizons.cam.ac.uk, The Independent)

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Webster Tarpley στον Alex Jones που μετέφρασε για εμάς η Βασούλα.








http://thalamofilakas.blogspot.com/2011/02/blog-post_2153.html

Οι Πυραμίδες του κόσμου (Αυτό δεν είναι, επιστημονικής φαντασίας)

Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας
Οι Πυραμίδες ενσαρκώνουν την πανανθρώπινη επιδίωξη της αθανασίας και μοιάζουν να την εκπληρώνουν περισσό­τερο οπό οποιαδήποτε άλλη κατασκευή στη Γη.Είναι βαθιά μυστηριώδεις και ταυτόχρονα εντελώς απλές ανήκουν πλέον στην κατηγορία των αρχέτυπων. Από το Λούβρο στο Παρίσι μέχρι το Κανάρι Ουάρφ στο Λονδίνο οι σύγχρονοι αρχιτέκτονες μιμούνται το σχήμα τους "οι πυραμίδες είναι έργο εξωγήινων πολιτισμών που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας 10.000 χρόνια πριν την γέννηση του Χριστούκάπου κοντά στον καταποντισμό της Ατλαντίδος  ???
Οι Πυραμίδες φανερώνουν μια θαυμαστή δεξιότητα στη χρήση της διαθέσιμης της εποχής εκείνης τεχνολογίαςΑν το ανθρώπινο είδος εξαφανιζόταν από τον πλανήτη αφήνοντας πίσω του μόνο τη Μεγάλη Πυραμίδα ως παρά­δειγμα του τι θα μπορούσε να κάνει, θα ήταν ο καλύτερος μάρτυρας του βαθμού στον οποίο ο άνθρωπος κατάφερε να χειραγωγήσει τον υλικό κόσμο και το συνάνθρωπο του.
Από μια πλευρά αποτελούν μνημεία ενός γιγάντιου εγωισμού, αλλά μπορούν να θεωρηθούν και ως απόδειξη του πού μπορεί να φτάσει ένα ολόκληρο έθνος για να επιβεβαιώσει μια θρησκευτική τάξη
Κατ 'αρχάς, απλά ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις αρχαίες πυραμίδες σε όλο τον κόσμο και πότε χτίστηκαν.
                  Οι φωτογραφίες μεγεθύνονται με κλικ πάνω τους
Silbury Πυραμίδα, Αγγλία - 2660 π.Χ.




Πυραμίδες της Güimar, Κανάρια Νησιά - 200 π.Χ.


Πυραμίδα Ελλάδας - 2720 π.Χ. - έχει προηγηθεί νωρίτερα από την αιγυπτιακή πυραμίδα κατά περίπου 100 χρόνια.


Πυραμίδα του Ήλιου, Visoka, Βοσνία - 37.000 π.Χ.


Η Falicon, Nice, Γαλλία - 1808 μ.Χ.


Πυραμίδες της Αιγύπτου, - 2575 π.Χ. -2150 π.Χ.


  Nubian Πυραμίδες του Σουδάν - 2600 π.Χ. - 300 μ.Χ. - Περίπου 220 είχαν κατασκευαστεί.


Πυραμίδες της Κίνας - 156 π.Χ. - 141 π.Χ. - 38 έχουν εντοπιστεί στην Τσιν Τσουάν Πεδιάδες στην επαρχία Shaanxi.


Μεσοαμερικανικές Πυραμίδες έχουν βρεθεί στο Μπελίζ, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Ονδούρα και Μεξικό - 700 π.Χ. έως το 1500 μ.Χ. - Κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των χτισμένων πυραμίδων απλά επειδή άλλα βρίσκονται στο στάδιο που βρίσκονται σήμερα, αλλά μέχρι στιγμής είναι της τάξεως των 300 περίπου .



Cahokia Πυραμίδες, Collinsville, Illinois Ηνωμένες Πολιτείες - 3000 π.Χ. -1000 μ.Χ. - Μέσα σε 2200 στρέμματα έχουν βρεθεί 120 πυραμίδες. Προγενέστερες των αιγυπτιακών πυραμίδων κατά 500 χρόνια!
Πώς  οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν τίποτα σχετικά με αυτές τις πυραμίδες σε κάποιο από τα δημόσια βιβλία ιστορίας στο σχολείο; Μια πυραμίδα που χτίστηκε το 3000 π.Χ. φαίνεται πως θα ήταν ένα πολύ σημαντικό μέρος της ιστορίας δεν νομίζετε; Γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες  τις λένε αναχώματα;

Η Kolomoki Πυραμίδες, Georgia Ηνωμένες Πολιτείες - 350 μ.Χ. - 600 μ.Χ.


Ναός Πυραμίδα, Witherville, Μισισιπή των Ηνωμένων Πολιτειών -1000 μ.Χ.


Πυραμίδα (Τύμβος) Α, της φτώχειας Point, West Carroll, Λουιζιάνα Ηνωμένες Πολιτείες - 1650 π.Χ. - 700 π.Χ. - Αυτό είναι το μεγαλύτερο των πέντε πυραμίδων στην περιοχή.


Grave Creek Πυραμίδα (Τύμβος), Moundsville, Δυτική Βιρτζίνια - 250 π.Χ. - 150 π.Χ.


Watson Brake Πυραμίδες (Mounds) Watson φρένων, Louisiana - 3500 π.Χ. - Αυτό είναι μία από τις έντεκα πυραμίδες.


Πυραμίδα του Cestius, Ρώμη, Ιταλία 18 π.Χ. - 12 π.Χ. Σήμερα αποτελεί ένα από την ρωμαιοκρατία καλύτερα διατηρημένα κτίρια.


Borobudur Πυραμίδα, Κεντρική Ιάβα, Ινδονησία 760 μ.Χ. - 800 μ.Χ.


 Canda Sukuh, Ανατολική Ιάβα, Ινδονησία - 1437 μ.Χ.


Η Μεγάλη Ziggurat της Ουρ, Dhi QAR επαρχία, στο Ιράκ - 2100 π.Χ. Το βόρειο ανάχωμα χρονολογείται από το 7.500 π.Χ.


Chogha Zanbil Πυραμίδα, Κουζεστάν επαρχία, στο Ιράν 1250 π.Χ.


Yonaguni Υποβρύχια Πυραμίδα, Yonaguni-Jina, Ιαπωνία - Κανείς δεν ξέρει την ημερομηνία της όταν αυτό κτίστηκε, γιατί είναι υποβρύχια, έτσι είναι πραγματικά πολύ παλιά.


Οι πυραμίδες της Κυδωνίας, Άρη - 200.000 δισ. π.Χ.



Huallamarca Πυραμίδα, Huallamarca, Περού - 200 π.Χ. - 300 μ.Χ.



Τώρα θα προχωρήσουμε σε πυραμίδες κατασκευάστηκαν κατά τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Nekoma πυραμίδα με ραντάρ, Βόρεια Ντακότα


Ryugyong ξενοδοχείο,  Βόρεια Κορέα


Muttart Ωδείο, Έντμοντον, Αλμπέρτα, Καναδάς


Goja Μέγαρο Μουσικής, στην Πράγα, Checkoslovakia


Moody Gardens, Galveston, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες


Η Πυραμίδα στο Osho Κομμούνας, Pune, Ινδία


Παλάτι της Ειρήνης και της Συμφιλίωσης, Αστάνα, Καζακστάν


Πυραμίδες της Ρωσίας , που χτίστηκαν για επιστημονικούς σκοπούς. Υπάρχουν περισσότερες από 20 σε όλη τη Ρωσία.


Steelcase Πυραμίδα, Grand Rapids, Michigan





Purn αρένα , Purn, Ινδία




Memphis, Tennessee, Ηνωμένες Πολιτείες


San Fransisco, California, Ηνωμένες Πολιτείες


Έντμοντον, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες


Η σχισμής Πυραμίδα - Παρίσι, Γαλλία


Λας Βέγκας, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες


Stockport, Ηνωμένο Βασίλειο


Ο Walter Pyramid, παραλία Long, Καλιφόρνια


Summum Πυραμίδα, Salt Lake City, Utah


 Zafer Plaza Πυραμίδα, Προύσα, Τουρκία


Άγνωστο Πυραμίδες


Grand Pryamid, Ντουμπάι μέλλον του έργου



Herzog και de Meuron - πυραμίδα, ολοκλήρωση  το 2014 στο Παρίσι, Γαλλία


Μέλλον Πυραμίδα, κάπου

Υπάρχουν χιλιάδες πυραμίδες γύρω από τον πλανήτη. Οι Πυραμίδες είναι το κλειδί για την ύπαρξή μας. Έχουν καταπληκτική ενεργητική εξουσία που οι περισσότεροι άνθρωποι είναι απληροφόρητοι.

Αυτή είναι μια λίστα των αποτελεσμάτων της έρευνας που βρέθηκαν από το Ρωσική Εθνική Ακαδημία Επιστημών η οποία περιλαμβάνει: της Ρωσικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών, Ινστιτούτο Θεωρητικής και Πειραματικής Βιοφυσικής, Graphite Επιστημονικής Έρευνας Ινστιτούτο και το Ινστιτούτο Φυσικής στην Ουκρανία. Αυτό δεν είναι, επιστημονικής φαντασίας.

- Τα ανοσοποιητικά συστήματα των οργανισμών που είναι σε έκθεση στην πυραμίδα (σύνθεση λευκοκυττάρων του αίματος αυξάνεται). Επίσης, και η ανάπλαση των ιστών.

- Γεωργικοί σπόροι τοποθετούνται στην πυραμίδα για 1-5 ημέρες παρουσίασαν 30-100% αύξηση στην απόδοση.

- Ρωσικό στρατιωτικό ραντάρ (locator) εντόπισε μία στήλη ενέργειας που αυξάνεται αρκετά μίλια ψηλά στον ουρανό πάνω από τη λίμνη 22m Seliger της πυραμίδας. Αρκετούς μήνες μετά από αυτή την πυραμίδα χτίστηκε, το στρώμα του όζοντος βελτίωσης της ατμόσφαιρας στη Ρωσία.

-Περιοχές κοντά στις πυραμίδες φαίνεται να έχουν μειωμένη σεισμική δραστηριότητα.Επίσης βίαιος καιρός φαίνεται να μειώνεται στην περιοχή των πυραμίδων.

-Πυραμίδα συγκρότημα χτίστηκε σε ένα τομέα του πετρελαίου στη νότια Ρωσία (Bashkiria). Το πετρέλαιο έγινε ελαφρύτερο (ημίρρευστου) κατά 30% και η απόδοση των φρεατίων πετρελαίου αυξήθηκαν. Αυτά τα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν από (Gubkin)  Ακαδημία Μόσχας Πετρελαίου και Αερίου.

-Στα νεογνά δόθηκαν λύσεις που είχαν τοποθετηθεί στην πυραμίδα και οι δείκτες υγείας τους αυξήθηκαν σημαντικά.

-Πειράματα με περίπου 5000 άτομα στις φυλακές της Ρωσίας έδειξαν ότι σε λίγους μήνες τα περισσότερα εγκλήματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και η συμπεριφορά ήταν πολύ βελτιωμένη. Αυτό αποδόθηκε στο αλάτι και το πιπέρι που προστίθενται στα τρόφιμα τους, τα οποία είχαν τοποθετηθεί εκ των προτέρων στην Πυραμίδα.

-Η δραστικότητα των φαρμάκων αυξάνεται με την μείωση των ανεπιθύμητων ενεργειών.

- Υπάρχει μια αύξηση στην επιβίωση του κυτταρικού ιστού που έχει μολυνθεί από ιούς και βακτήρια - Οι πυραμίδες μειώνουν την αντοχή των διαφόρων ιών και των βακτηρίων.

-Όταν τα ραδιενεργά απόβλητα τοποθετούνται στο εσωτερικό των πυραμίδων, υπάρχει μια μείωση στο επίπεδο της ραδιενέργειας.

-Αυτόματη φόρτιση των πυκνωτών (Leyden και πηγή ενέργειας;)

-Στις αλλαγές στα όρια της θερμοκρασίας υπεραγωγιμότητα και τις ιδιότητες των ημιαγωγών και των υλικών του άνθρακα.

- Το νερό δεν παγώνει ακόμη και στους 40 βαθμούς υπό το μηδέν και να διατηρεί τις ιδιότητές του για χρόνια.

  Αν περιπλανιέσται σε οποιοδήποτε τοπίο της πόλης, θα παρατηρήσετε ότι σχεδόν κάθε πόλη έχει μια φωτιζόμενη πυραμίδα ή πυραμίδες που έχουν ενσωματωθεί στην αρχιτεκτονική και τώρα ξέρετε γιατί.


Atlanta, Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες


Βοστώνη, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες Οχάιο


Σικάγο, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες


Κλίβελαντ, Οχάιο, Ηνωμένες Πολιτείες


De Moines, Iowa, Ηνωμένες Πολιτείες


Minneapolis, Minnesota, Ηνωμένες Πολιτείες


 Λονδίνο, Αγγλία


Φρανκφούρτη, Γερμανία


Μόντρεαλ, Καναδάς


New York City, New York, Ηνωμένες Πολιτείες


Philadelphia, Pennsylvania, Ηνωμένες Πολιτείες


Σιάτλ, Ουάσιγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες


Σαγκάη της Κίνας
Πυραμίδες υπάρχουν παντού και έχουν μια πολύ βαθύτερη σημασία από ό, τι ακριβώς είναι τα ανθρώπινα κτίσματα. Ενέργεια και πεδία είναι πολύ πραγματικά και οι πυραμίδες είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την αξιοποίηση αυτής της ενέργειας και όταν βασίζονται σε μια τέτοια μεγάλη κλίμακα, πιστεύω ότι δημιουργούν ένα απίστευτο ποσό της ενέργειας που εστιάζεται ότι η ενέργεια τους μπορεί να βρίσκεται στο εσωτερικό τους.
Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια
Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας.
Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. 
Κατακτήστε τον νου σας.
ask2use: Υποχρεωτική αναφορά πηγήςΟ δημιουργός σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή, ως ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) ολόκληρου του άρθρου.Με αυτή τη μορφή
ΠΗΓΗ http://www.apocalypsejohn.com/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters