Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ".

Nicos Kastanias
Όλο το σκηνικό με τον κορονοϊό έναν και μόνον σκοπό είχε: Να αποτρέψει το "βαθύ κράτος" την επανεκλογή Τραμπ.
ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ". ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ: ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ
Ενώ σε όλο τον κόσμο οι κυβερνήσεις - μαριονέτες της Cabal ασχολούνται με το πως να ξεμπλέξουν από τις όποιες παρενέργειες του ιού, ο Τραμπ εργάζεται μεθοδικά για να δώσει καίρια πλήγματα στο παρακράτος και την Cabal που βρίσκεται πίσω του.

Τραμπ εναντίον Ιλουμινάτι τον Δεκέμβριο του 2017 / Εωσφορισμός

Περιγραφή του βίντεο
        Οι Ιλουμινάτι και η μάχη του Τραμπ εναντίον τους.        Διαβάστε το ακόλουθο κείμενο που μετέφρασα από τα αγγλικά, γιατί ο πλούτος των πληροφοριών που δίνει δεν εμπεριέχονται στο ίδιο το βίντεο. Όμως το κείμενο θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε το υπόβαθρο για πολλά που θα ακούσετε στο ίδιο το βίντεο. Το κείμενο περιγράφει τις πράξεις του Τραμπ εναντίον των Ιλουμινάτι τον Δεκέμβριο του 2017.

ΦΑΚΕΛΟΣ Ανθ – Ellinika Hoaxes αποκαλύψεις και video για τους άπιστους

Γιατί τα Ellinika Hoaxes μπλοκάρουν τις αναρτήσεις μας ;

Γιατί μπαίνουν στα προφίλ των χρηστών και μαρκάρουν ως σπαμ τις αναρτήσεις ;

Τα Ανθ – ellinika hoaxes και ο βρώμικος ρόλος τους στην αδέσμευτη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία !.............Με ποιό δικαίωμα ;

Δείτε το παρακάτω βίντεο και αξιολογήστε τους μόνοι σας.

Cosmote: Η επίσημη ανακοίνωση για την ανάπτυξη 5G δικτύου στην Ελλάδα

  • Απεριόριστες οι δυνατότητες της τεχνολογίας 5G χάρη στις πολύ υψηλότερες ταχύτητες Mobile Broadband και την πολύ ταχύτερη απόκριση δικτύου (latency)

  • Εκσυγχρονισμός του δικτύου πρόσβασης κινητής 2G/3G/4G/4G+ COSMOTE

ΕΛΛΑΣ 5G ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ


Georgios Moyratidhs
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΙΕΣ 5 G ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ (ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ)
.....ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G ΩΣΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ

Ο Isaac Kappy ΕΚΘΕΤΕΙ την Ελίτ του Χόλιγουντ, Πριν την 'Αυτοκτονία' Βίντεο


Οι περισσότεροι από εσάς δεν θα σας αρέσουν τι θα μάθετε τους επόμενους μήνες ...
Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι συμβαίνει.
Πολλά βγαίνουν τώρα για να μπορούν να κρατήσουν το καπάκι πολύ περισσότερο.
Να τι μοιράστηκε ο Isaac Kappy λίγο πριν από την «αυτοκτονία» του

Παιδεραστία Χόλυγουντ, PizzaGate, βαμπιρισμός-κανιβαλισμός, σατανισμός. Βίντεο στα Ελληνικά

Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη την κατάσταση στην οποία διερχόμαστε, αφού φαίνεται ότι δεν μας επηρεάζει τίποτα, ενώ οι σκοτεινές δυνάμεις που μας κυβερνούν ακολουθούν τα σχέδια τους, για να τελειώσουν με αυτόν τον πολιτισμό.

Οι G7 ευθυγραμμίζονται με τις ΗΠΑ: Ζητούν σε βάθος μεταρρύθμιση του ΠΟΥ


Οι ηγέτες των χωρών της G7 δεσμεύτηκαν σήμερα, στην τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσαν οι ΗΠΑ, οι οποίες ασκούν την προεδρία της Ομάδας αυτήν την περίοδο, να εργαστούν από κοινού για την επανεκκίνηση των οικονομιών τους που έχουν παραλύσει από την πανδημία του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Κίνηση-ματ από Ν.Τραμπ: «Κλείνει» το Κογκρέσο που εμποδίζει την λειτουργία του αμερικανικού κράτους κατά του κορωνοϊού

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας οποιοσδήποτε Αμερικανός πρόεδρος και έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει αυτά που οι προκάτοχοί του δεν τολμούσαν ούτε να τα σκεφτούν και προειδοποίησε σήμερα το Κογκρέσο ότι θα διακόψει την λειτουργία του για να προχωρήσουν οι διορισμοί ομοσπονδιακών δικαστών και άλλων αξιωματούχων, επικαλούμενος ένα άρθρο του Συντάγματος των ΗΠΑ που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ μέχρι σήμερα.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ: ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ !!! Κάτω από τις σκηνές στο Central Park. Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ΗΡΩΑΣ.

Τα μωρά και τα μικρά παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία κάτω από τις σκηνές του ιατρικού νοσοκομείου στο Central Park της Νέας Υόρκης. 
«Η πιο τρομακτική μέρα της ζωής μου ήταν περίπου πριν από ένα μήνα, όταν μετά από μια κουραστική μέρα συναντήσεων η ομάδα μου μου είπε ότι θα χρειαζόμασταν 130.000 αναπνευστήρες - ότι είχαμε εκατοντάδες χιλιάδες αναπνευστήρες», δήλωσε ο Trump κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης καθημερινής ενημέρωσης τύπου του Λευκού Οίκου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters