Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ίδρυμα Ροκφέλερ το 2010: «'Ενας ιός θα διαλύσει την παγκόσμια οικονομία & θα δώσει απόλυτη εξουσία στις κυβερνήσεις»

Mέχρι τώρα είχαν βγει πολλές περίεργες «προβλέψεις» για την πανδημία του κορωνοϊού από βίβλία που είχαν γραφτεί ακετά χρόνια νωρίτερα και από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που επίσης είχαν γυριστεί χρόνια νωρίτερα.

Τώρα όμως προκύπτει πως υπάρχει και έκθεση του περιβόητου ιδρύματος Ροκφέλερ από το 2010, η οποία αναφέρει ως «μελλοντικό σενάριο» την καταστροφή που θα φέρει η πανδημία ενός ιού.

Από τον κορωνοϊό θα γλιτώσουμε! Με τις ΜΚΟ τι γίνεται;

Γράφει ο Θανάσης Κ.

Δεν το ξέρετε ίσως, αλλά έχει γίνει ήδη ένα μεγάλο κοινωνικό – επιδημιολογικό με τον κορωνοϊό SARS-Covid-19.

Πρόκειται για τους επιβάτες και το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess που έτυχε να βρίσκεται εν πλω στην Κινεζική θάλασσα όταν κοινοποιήθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ η επιδημία (η οποία εξελίχθηκε σε πανδημία).

ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ: «Βροχή» τα πρόστιμα για «άσκοπες μετακινήσεις» αλλά μόνο για τους Έλληνες: Οι αλλοδαποί κυκλοφορούν ελεύθεραl

Σκηνή από κάποιο δρόμο στην Αθήνα πουτ σίγουρα δεν είναι η μόνη. Την ώρα που η ΕΛΑΣ κυνηγά αδιακρίτως τους Έλληνες επιβάλλοντας πρόστιμα των 150 ευρώ, οι αλλοδαποί κυκλοφορούν και μάλιστα ο ένας δίπλα στον άλλο σα να μην συμβαίνει τίποτα.

Τα κύρια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν περάσει υπό τον έλεγχο των "Λευκών Καπέλων"


Nicos Kastanias
Ζούμε σε πολύ συναρπαστικές στιγμές! Δείτε όλη τη δράση του τι συμβαίνει στον κόσμο που δεν καλύπτεται από τα ΜΜΕ.

Τα κύρια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν περάσει υπό τον έλεγχο των "Λευκών Καπέλων",

Ο Πάπας Φράνσις συνελήφθη (Όπως ισχυρίζεται το Γαλλικό site clearlook.unblog.fr)

Ο Πάπας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στις 4.30 π.μ. από τις μυστικές υπηρεσίες των ιταλών πολεμιστών. Ο ίδιος φυλακίστηκε υπό κατ 'οίκον περιορισμό στη θερινή κατοικία του, η οποία βρίσκεται εκτός Ρώμης, στο Castel Gandolfo.
Λόγος σύλληψης : εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (αυτές είναι οι θυσίες των παιδιών που ασκούσε στα μαύρα μαγεία τελετουργικά του), οι πεποιθήσεις σατανιστικών βιασμών σε μια συνάντηση και οι παράνομες χρηματιστηριακές και τραπεζικές εργασίες παραγγελίες του Βατικανού.

Τι συμβούλεψε ο Πάστορας για τα εμβόλια που πάνε να μας περάσουν με δόλο, διάφοροι διάσημοι ανά τον κόσμο. από Πάτερ Κυριάκο (VIDEO)


Σας καλωσορίζω στη σημερινή λειτουργία που θα έχει άλλο χαρακτήρα από το συνηθισμένο. Θα σας μεταφέρω σε αυτό το σημείο πληροφορίες που μου δόθηκαν από Θεό μέσω διαφόρων ανθρώπων, του στρατού, των μυστικών υπηρεσιών κτλ. Σας δίνω λοιπόν πληροφορίες από ανθρώπους που ξέρουν τι συμβαίνει. Οκ;
Πριν προχωρήσω με τις λεπτομέρειες θα σας πω το τελικό συμπέρασμα της ομιλίας μου ποιο θα είναι. Ακόμα και να έχετε συμπτώματα γρίπης ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΦΟΛΑ. Σας το λέω αυτό τώρα και αυτό είναι από τον Κύριο. Εάν έχετε κάποιο σύμπτωμα γρίπης πάρτε κάποιο αντιγριπικό, ξεκουραστείτε και εσείς και το σώμα σας θα θεραπευτεί. 

ο Baby Q και η Διαστημική Δύναμη

Ο Austin Steinbart, γνωστός και ως "Baby Q", δημοσιεύει βίντεο από τότε τον παρουσίασα πριν από τρεις εβδομάδες, αλλά όλα αφορούσαν τα βοοειδή του Twitter με αυτό που αποκαλεί "Q Pharisees", τους αποκωδικοποιητές YouTubers και Q, στα δυόμιση χρόνια έχουν κάνει πολλά χρήματα και έχουν κερδίσει ένα συνδυασμένο σύνολο εκατομμυρίων οπαδών στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και, κατά συνέπεια, έχουν αναπτύξει μια στάση ιδιοκτησίας σε κάτι που δεν είναι δικό τους. Είναι ένας τομέας που έχω μηδενικό ενδιαφέρον και με τον οποίο δεν θέλω καμία συμμετοχή, απολύτως.

Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ


ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – CORONAVIRUS – COVID – 19
Ο κορονοϊός, τα βρώμικά κυκλώματα της παιδοφιλίας και πως παράγεται το αδρενοχρώμιο.

Κορονοϊός – Τι μας κρύβουν και πρέπει να μείνουμε στο σπίτι μας.

Από τα μέσα του Ιανουαρίου του 2020, ξεκίνησε μια είδηση εντονότερα στα ελληνικά ΜΜΕ, που αφορούσε τον κορονοϊό.

Το τέλος του ευρώ!

Οι περισσότεροι, λίγο αντελήφθησαν τη σημασία και τις μεγάλες
 προεκτάσεις της αναγκαστικής απόφασης της Κομισιόν να αναστείλει το
Σύμφωνο Σταθερότητας της Ευρωζώνης
Από: iskra.gr - Παναγιώτης Λαφαζάνης

 Με την απόφαση αυτή, στην ουσία, το Σύμφωνο Σταθερότητας, θεμέλιο του ευρώ, που έχει ως σημαία του να μην ξεπερνούν τα ελλείμματα των προϋπολογισμών των κρατών-μελών το 3% του ΑΕΠ, δεν ανεστάλη απλώς αλλά καταργήθηκε.

Ζωή στο Κλουβί


Η ζωή των υπηκόων σε ρύθμιση από τις δικτατορίες του πλανήτη.(ουπς «δημοκρατίες» ήθελα να πω).
Ε, μα, για το καλό σου φυσικά!!
Για σένα και την υγεία σου νοιάζονται, τι νόμισες;
Η ιδέα ότι το «Δημόσιο συμφέρον» προηγείται των ατομικών δικαιωμάτων και συμφερόντων, έχει μόνο μία ερμηνεία, ότι το συμφέρον ορισμένων ατόμων προηγείται των δικαιωμάτων και των συμφερόντων άλλων.

Μέσα από την εκφώνηση αυστηρών διαγγελμάτων, αφού εξευρεθούν πρώτα με χειρουργική ακρίβεια οι κατάλληλες λέξεις, για τα απαιτούμενα επικοινωνιακά τρικ και τα AstroTurf εργαλεία της Κοινωνικής Μηχανικής, που δεν θα θίγουν τις ευαίσθητες νοητές κόκκινες γραμμές αμφότερων

Θάνατοι παιδιών από εμβόλια ΒΙΝΤΕΟ


Το βίντεο δείχνει συνεντεύξεις, ομιλίες και εκπομπές σχετικά με σοβαρούς τραυματισμούς και θανάτους παιδιών από εμβόλια. «Στο επιστημονικό περιοδικό Νευρολογία, το 1982 ο William C. Torch, παιδιατρικός νευρολόγος, δημοσίευσε τη μελέτη «Εμβολιασμός διφθερίτιδας-κοκίτη-τετάνου (DPT): μια πιθανή αιτία του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS) ». Ο Torch εξέτασε πάνω από διακόσιες τυχαία επιλεγμένες περιπτώσεις αιφνίδιου βρεφικού θανάτου και, στα προκαταρκτικά στοιχεία, στις πρώτες 70 περιπτώσεις που μελετήθηκαν έδειξε ότι τα δύο τρίτα των βρεφών είχαν εμβολιαστεί εντός τριών εβδομάδων πριν από το θάνατο. Έδειξε επίσης πως υπήρχε συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των θανάτων και της χρονικής απόστασης από τον εμβολιασμό.»

Γιατί οι εκκλησίες χτίστηκαν στην ίδια ακριβώς θέση των αρχαίων ναών


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Όποιον ιερέα κι αν ρωτήσουμε γιατί χτίστηκαν εκκλησίες πάνω σε αρχαίους ναούς και ιερά θα μας επαναλάβουν πως ήθελαν να «εξαγνίσουν» το χώρο από την «ειδωλολατρία» των «εθνικών». Το ίδιο μαθαίνουμε στα σχολεία.
Είναι γνωστό από μύθους και θρύλους αλλά και από σύγχρονες έρευνες -συνήθως επιστημόνων του εξωτερικού- ότι η Γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός πάνω στην οποία υπάρχουν διάφορα «κομβικά» μέρη που εκπέμπουν ακτινοβολίες «δύναμης», ενώ κάποια άλλα αν τα επισκεφτούμε αισθανόμαστε δυσφορία και γενικά αρνητική διάθεση.

Ελληνική Σημαία: Δεν αρκεί να την Κρεμάμε. Είναι ντροπή να μην ξέρουμε γι’ αυτήν

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας δεν έλειψαν τα επαναστατικά κινήματα των υπόδουλων Ελλήνων…
Σε όλες αυτές τις εξεγέρσεις υψωνόταν και από μια σημαία, «εν πανίον», αυτοσχέδια επινόηση του κάθε αρχηγού, γεγονός φυσιολογικό εφόσον δεν υπήρχε ενιαία κρατική υπόσταση να επιβάλλει ένα κοινό έμβλημα.

Τα Άγνωστα Μυστικά της Γαλανόλευκης


Πολλά έχουν ειπωθεί για τη σημαία μας, άλλα που αναδεικνύουν στη σωστή τους διάσταση το συμβολισμό και το τι αντιπροσωπεύει και άλλα βδελυρά και αρνητικά που λένε ότι : είναι ένα απλό πανί και τίποτε παραπάνω, προσδιορίζοντας απλά την Ελλάδα και τους Έλληνες. Συνέβη δυστυχώς κατά καιρούς κάποιοι επίορκοι, φανατισμένοι και μισαλλόδοξοι να την αμαυρώσουν, να την σπιλώσουν ή να την κάψουν διαπράττοντας την μεγαλύτερη ύβρη.

Δικαιολογείται να ανησυχούμε για τα παγκόσμια γεγονότα σχετικά με τον κορονοϊό;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ τον κορονοϊό;
 Πρόλογος
Πιο κάτω είναι ένα κείμενο που απέστειλε ο φυσικοπαθητικός διατροφολόγος Σπάρτακος Μαρινάκης μέσω του Newsletter του. Απαντώ στο κείμενο αμέσως μετά.

Καραντίνα... Η Χρυσή μας ευκαιρία!
                          του Σπάρτακου Μαρινάκη

Η ζωή όλων μας αποδεικνύεται για άλλη μια φορά απρόβλεπτη και εύθραυστη.

Πιαστήκαμε για άλλη μια φορά στον «ύπνο»!

Εκεί που ο καθένας από εμάς κάνει σχέδια για το μέλλον και θεωρεί τα πάντα ως δεδομένα και άμεσα ελεγχόμενα, τα πάντα ξαφνικά ανατρέπονται.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters