Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ο Baby Q και η Διαστημική Δύναμη

Ο Austin Steinbart, γνωστός και ως "Baby Q", δημοσιεύει βίντεο από τότε τον παρουσίασα πριν από τρεις εβδομάδες, αλλά όλα αφορούσαν τα βοοειδή του Twitter με αυτό που αποκαλεί "Q Pharisees", τους αποκωδικοποιητές YouTubers και Q, στα δυόμιση χρόνια έχουν κάνει πολλά χρήματα και έχουν κερδίσει ένα συνδυασμένο σύνολο εκατομμυρίων οπαδών στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και, κατά συνέπεια, έχουν αναπτύξει μια στάση ιδιοκτησίας σε κάτι που δεν είναι δικό τους. Είναι ένας τομέας που έχω μηδενικό ενδιαφέρον και με τον οποίο δεν θέλω καμία συμμετοχή, απολύτως.
Η χθεσινή θέση του, όμως, ήταν συναρπαστική για μένα γιατί περιέχει λεπτομέρειες, όπως λέει, για το ότι μεγάλα τμήματα της αμερικανικής κυβέρνησης αναδιοργανώνονται στο πλαίσιο της νέας αμερικανικής Διαστημικής Δύναμης, η οποία λέει ότι θα εδρεύει στη βάση της πολεμικής αεροπορίας του Luke στο Glendale της Αριζόνα.
Η πρώτη βόμβα που έριξε, είναι ότι η Πολεμική Αεροπορία θα διαλυθεί, και όλα τα υλικά που δεν σχετίζονται με το διάστημα και τον κυβερνοχώρο θα διανεμηθούν μεταξύ του Στρατού, του Ναυτικού και των Πεζοναυτών. Είπε: «Όπως και η CIA, την οποία επίσης διαλύουμε, η Πολεμική Αεροπορία είναι μια ανεπανόρθωτα συμβιβασμένη οργάνωση, η οποία ιδρύθηκε επίσης το 1947.
"Μάλιστα, μαντέψτε τι drones χρησιμοποιεί η CIA για τις άνευ διακρίσεως αεροπορικές επιθέσεις της; Αν μαντέψατε την Πολεμική Αεροπορία, μαντέψατε σωστά."
Ο ίδιος λέει ότι ο έλεγχος της εναέριας κυκλοφορίας θα αφαιρεθεί από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπλοΐας για να γίνει μέρος της Δύναμης Διαστήματος και "Θα διαλύσουμε επίσης αυτό το άντρο της διαφθοράς που είναι γνωστό ως NASA”.
Συνεχίζει: "Τώρα, πολλοί από εσάς αναρωτιέστε πιθανώς γιατί στο καλό θα έβαζαν έναν παράξενο κομπιουτερά σαν εμένα, υπεύθυνο για τη λειτουργία ενός μεγάλου τμήματος του στρατού. Ο κύριος λόγος είναι απλός: επειδή η Space Force αναλαμβάνει στην πραγματικότητα τον έλεγχο του Διαδικτύου και παροχή δωρεάν Wi-Fi σε όλους, μέσω ενός μαζικού δικτύου δορυφόρων.
Σημ.ΙΒ: Οι Ρώσοι έχουν παρόμοιο σχέδιο σε προχωρημένο στάδιο.
"Κάτι πολύ συναρπαστικό, σωστά; Και το καλύτερο μέρος είναι ότι πολλοί από αυτούς τους δορυφόρους έχουν ήδη τεθεί σε τροχιά, επειδή η Διαστημική Δύναμη υπάρχει προ πολλού, απλά κρύβεται πίσω από έναν από τους κορυφαίους υπερασπιστές της άμυνας μας. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο; Την SpaceX!.
Σημ. ΙΒ: Να που βρίσκει τα λεφτά ο Elon Musk.....
"Η SpaceX, το πιστεύετε ή όχι είναι στην πραγματικότητα ένα μέτωπο της DIA, η οποία δημιουργεί κρυφά τη Νέα Δύναμη του Διαστήματος” ...
"Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους είναι απαραίτητο οι πατριώτες στρατιωτικοί να πάρουν τον έλεγχο του Διαδικτύου, ο πρώτος και καλύτερος είναι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Ζούμε σε έναν όλο και πιο εξελιγμένο κόσμο και με όλα αυτά τα εξελιγμένα εργαλεία hacking που είναι εκεί έξω δωρεάν, είναι αδύνατο να τους κρατήσουμε όλους ασφαλείς αν δεν ελέγχουμε το Διαδίκτυο, ειδικά καθώς ξεκινάνε να βγαίνουν τα αυτοκίνητα με αυτο-οδήγηση που ο Waymo δοκιμάζει εδώ, στην Αριζόνα. Δεν ξέρω για σας παιδιά, αλλά σίγουρα εγώ δεν θέλω σκοτωθώ από ένα χακαρισμένο αυτο-οδηγούμενο αυτοκίνητο.
Αλλά οι τρίχες μου μου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σηκώθηκαν όταν μου είπε:
"Ο δεύτερος λόγος που χρειάζεται ο στρατός για τον έλεγχο του Διαδικτύου είναι η εξουσία. Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο η κυβέρνησή μας να ελέγξει το Big Tech, διότι το Big Tech ελέγχει το Διαδίκτυο και την πρόσβαση όλων μας στις πληροφορίες. Όπως είναι τα πράγματα για να τους ελέγξει η κυβέρνηση, είναι αδύνατον, ακόμα και αν το ήθελε!
"Τα τεχνολογικά μονοπώλια έχουν επίσης περισσότερα χρήματα από τον Θεό, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν τους καλύτερους δικηγόρους και εκπροσώπους ομάδων συμφερόντων που μπορούν να αγοράσουν τους αρμόδιους σε κάθε χώρα, οπότε ακόμα και αν κατορθώσουμε να τους ελέγξουμε εδώ, θα μπορούσαν απλώς να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους σε άλλη χώρα και να συνεχίζουν να λογοκρίνουν και να κλέβουν παράνομα τα δεδομένα μας.
"Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να αντισταθούμε σε αυτά τα μονοπώλια τεχνολογίας είναι να αποκτήσουμε τον έλεγχο του Διαδικτύου. Ακούγεται περίεργα, το καταλαβαίνω, αλλά εγγυώμαι ότι η Διαστημική μας Δύναμη θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά για την προστασία των Συνταγματικών δικαιωμάτων μας, από ό, τι οι τωρινοί σατανικοί τεχνικοί διευθύνοντες σύμβουλοι."
Τι να πω; Ποτέ, σε ένα εκατομμύριο χρόνια, δεν θα πίστευα ότι θα χαιρόμουν για κάτι τέτοιο όπως την στρατιωτική ανάληψη του Διαδικτύου, αλλά η τυραννία του Big Tech είναι τέτοια, που τα λόγια αυτά ήταν μουσική στα αυτιά μου.
Κάποια από αυτά μπορεί να είναι ιστορίες ενός παραμυθά όπως μπορεί να είναι και το "δίκτυο 6G" που ο Trump ανέφερε το 2018, ότι θα είναι η απάντηση της κυβέρνησής του στο δίκτυο 5Gτης Κίνας ... ; Πολλά όμως έχουν μια λογική βάση, και θεωρώ πως θα πραγματοποιηθούν με την Παγκόσμια Αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters