Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΚΚΕ - Αυτή Τη Φωτογραφία Κόψτε Την, Πλαστικοποιήστε Την Και Φυλάξτε Την Καλά Στο Αρχείο Σας.

«Δύο Κάπα κι ένα Ε, μετρητά στο ΚΚΕ»! Σύνθημα που ενώνει και δονεί (διαχρονικά) την καθοδήγηση των ελληνόφωνων μαρξιστών
Αυτή τη φωτογραφία κόψτε την, πλαστικοποιήστε την και φυλάξτε την καλά στο αρχείο σας. Δείχνει κάτι για το οποίο

όλοι ήμασταν πεπεισμένοι αλλά δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε τόσο... θεαματικά. Τι δείχνει; Στη σελίδα του facebook «Στηρίζουμε τον “Ιστορικός Συλλέκτης Βέροιας”» (https://www.facebook.com/Στηρίζουμε-τον-Ιστορικός-Συλλέκτης -Βέροιας-128037153879904) η λεζάντα της φωτό γράφει:

Wikileaks: Αυτές Είναι Οι Δέκα Μεγάλες Αποκαλύψεις Που Έκανε Ο Ασάνζ Και Τον Μετέτρεψαν Σε Υπ’ Αριθμόν Ένα Δημόσιο Εχθρό Των ΗΠΑ

H κοινή γνώμη παγκοσμίως παραμένει σοκαρισμένη από τη σύλληψη μέσα από την πρεσβεία του Ισημερινού του Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτή της ιστοσελίδας Wikileaks που συντέλεσε σε σειρά πολύ σημαντικών αποκαλύψεων μεταξύ άλλων για ζητήματα όπως τι συνέβαινε μέσα στο Γκουαντάναμο, ο πόλεμος στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, για τις μεγάλες παγκόσμιες εμπορικές συμφωνίες και τα συμφέροντα πίσω από αυτές, τον πόλεμο στη Συρία, σημαντικές αποκαλύψεις σε σχέση με τη λειτουργία της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA)

Ο Πρώτος Ιδιοκτήτης Σκλάβων Στις ΗΠΑ Ήταν Μαύρος... Η Ιστορία Που Δεν Θέλουν Να Ξέρεις!!!

Πόσοι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι ο πρώτος ιδιοκτήτης σκλάβων στην Αμερική ήταν ένας μαύρος αγρότης καπνού; Πόσοι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι χιλιάδες ελεύθεροι μαύροι στο Νότο ήταν, οι ίδιοι, ιδιοκτήτες σκλάβων;
Απάντηση: Πολύ λίγοι.
Ενσωματωμένη στο μυαλό των Αμερικανών είναι μια μεγάλη στρέβλωση της ιστορίας των μαύρων .
Η αντίληψή μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ακτιβιστές του Χόλιγουντ και τους ρεβιζιονιστές του ακαδημαϊκού χώρου. Προσθέστε και αυτούς που παπαγαλίζουν το Hollywood και τον ακαδημαϊκό κόσμο και έχετε μια ευρεία άποψη της άγνοιας που επικρατεί στην Αμερική.
Καιρός να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Τουλάχιστον εν μέρει.
Γνωρίζετε τα ακόλουθα σχετικά με την ιστορία των μαύρων στην Αμερική;

Νομίζεις Είναι Κουνούπι Ε; Για Κοίτα Όμως Πιο Προσεκτικά

Όχι, είναι ένα μηχανικό έντομο κατάσκοπος. Εμείς θα σας πούμε τι μπορεί να κάνει και τα σχόλια δικά σας

Το "κουνούπι" αυτό Βρίσκεται ήδη στην παραγωγή και χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Μπορεί να ελέγχεται εξ αποστάσεως και είναι εξοπλισμένο με μια κάμερα και ένα μικρόφωνο.

Μπορεί να προσγειωθεί επάνω σας και έχει τη δυνατότητα να πάρει δείγμα DNA ή να αφήσει ένα μικροτσίπ (RFID νανοτεχνολογίας) παρακολούθησης στο δέρμα σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΒΑΡΟ!!! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ!!!


Σημ. για ανήξερους :

τα γενετικά μεταλλαγμένα προϊόντα δεν είναι απλά πολύ επικίνδυνα για την υγεία, αλλά προκαλούν στείρωση. Τα γενετικά μεταλλαγμένα φυτά δεν βλαστούν, δηλ. είναι στείρα. Και όπως είναι γνωστό «είσαι ότι τρως». 


Σήμερα είναι όλο και πιο δύσκολο, σε μερικές περιοχές της χώρας μας ακόμη και αδύνατο, να βρίσκει κανείς παραδοσιακούς σπόρους που να βιαστούν. 

Σχεδόν όλοι ο αγρότες αγοράζουν από τους λεγόμενους «γεωπόνους» και «φυτώρια» έτοιμους βλαστούς. Μια φορά, όταν σκόπευα να αγοράσω βλαστούς ντομάτας, ρώτησα έναν «γεωπόνο» από πού είναι οι σπόροι η απάντηση με άφησε άφωνο: από το Ισραήλ γιατί το Ισραήλ είναι πρωτοπόρος στον βιογενετικό τομέα… 

Οι Κίναιδοι Στην Αρχαία Ελλάδα

-Γραφουν η Κίττυ Παπαδοπούλου και η Μαρία Κομνηνού*

Η ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα παραμένει πάντοτε ένα  επίκαιρο θεμα.

Οι διάφορες αναφορές στα έργα αρχαίων συγγραφέων "περί τῶν παιδικῶν" καθώς και οι αναπαραστάσεις ομοφυλοφιλικών σκηνών σε αρχαίους αμφορείς έδωσαν λαβή σε όσους επιθυμούσαν να κατηγορήσουν συλλήβδην τους  αρχαίους Έλληνες ως ομοφυλόφιλους.

Οι αρχαίοι Αθηναίοι είχαν λάβει μία σειρά από  μέτρα για να προστατεύσουν τους νεαρούς Αθηναίους από επίδοξους εραστές, όπως μας πληροφορεί ο Αισχίνης. (1)

Αυτός Είναι Ο Άνθρωπος Που Μπορεί Να Συντρίψει Την Monsanto Και Να Αλλάξει Εντελώς Τον Κόσμο Μας (Video)


Το 2006 χορηγήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε έναν από τους μεγαλύτερους μυκητολόγους στον κόσμο, τον Paul Stamets. Ωστόσο, λίγοι έμαθαν γι' αυτή την ευρεσιτεχνία. Γιατί;
Όπως αναφέρουν στελέχη της βιομηχανίας φυτοφαρμάκων, αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μπορεί να οδηγήσει στην πλήρη διάλυση αυτής της βιομηχανίας χημικών φυτοφαρμάκων.

επιμέλεια: Βιβή Συργκάνη, enallaktikos.gr

Κανείς δεν μπορεί πλέον να αρνηθεί ότι τα φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούνται ευρέως στην σύγχρονη συμβατική γεωργία έχουν βλαβερές συνέπειες για τη γη, τους ανθρώπους, τα ζώα, τα φυτά και τα έντομα.

Τρώμε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ Χωρίς Να Το Γνωρίζουμε Και Στην Ελλάδα, Διαβάστε Σε Ποια Προιόντα ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Όταν το πρωτοείδαμε, σοκαριστήκαμε. Η είδηση αυτή είναι πραγματικά αποκρουστική ή και αηδιαστική…

Είναι, όμως, πραγματική. Μετά το γεγονός ότι ζύμες (όπως για πίτσες κλπ) περιέχουν ως συστατικό ανθρώπινες τρίχες (το αμινοξύ L-Κυστείνη) ως βελτιωτικό… έρχεται και ένα άλλο ξεχωριστό «συστατικό» που βρίσκεται μέσα σε αρκετά είδη τροφίμων από αυτά που καθημερινά καταναλώνουμε.

Μιλάμε για «ενισχυτικά γεύσης» που προέρχονται από μέρη ανθρώπινων εμβρύων.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΑ

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ…: ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Την ώρα που χιλιάδες ακίνητα του Ελληνικού δημοσίου έχουν μεταβιβαστεί στο Υπερταμείο με σκοπό την εκποίηση και την πώληση ακόμη και αρχαιολογικών χώρων, ο υπουργός Οικονομικών κύριος Τσακαλώτος ξαφνικά αποφάσισε 80 χρόνια μετά να συστήσει επιτροπή εκχώρησης ακινήτων του δημοσίου τα οποία περιήλθαν στην ιδιοκτησία του από εβραίους οι οποίοι λόγω της Ναζιστικής κατοχής θανατώθηκαν και δεν είχανε κληρονόμους..

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ

Συγκεκριμένα στα βιβλία της ιστορίας έχουν αφαιρεθεί οι χάρτες των Ελληνικών αποικισμών της κλασσικής εποχής στις περιοχές της Μεσογείου, Ευξείνου Πόντου και Βαλκανίων με αποτέλεσμα ο Ελληνικός κόσμος εκείνης της εποχής, αντί να φαίνεται ως μια κραταιά αυτοκρατορία φαντάζει πλεον ως μια κουκίδα στα μάτια των μαθητών!!!

Για ποιόν λόγο και απο ποιούς όμως επιτελείται αυτή η σταδιακή αποξήλωση της ιστορίας μας;

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters