Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Το ζήτημα της αυτονομίας των οπλικών συστημάτων...

“Όταν οι άνθρωποι με ακούν να μιλώ γι’ αυτό (για την αυτονομία), αμέσως αρχίζουν να σκέφτονται το Skynet και τον Εξολοθρευτή, εγώ σκέφτομαι σε όρους του Iron Man…

ΕΜΑΚ ΚΛΗΣΗ ΖΩΗΣ – Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ για την Ειδική Μονάδα του Πυροσβεστικού Σώματος


Η Ελλάδα σταματάει να εκδίδει αντι-Navtex απέναντι στις παράνομες Navtex αμφισβήτησης του Αιγαίου από την Τουρκία – Αλλαγή τακτικής ή μία ακόμη υποχώρηση;



Η Ελλάδα αλλάζει τακτική και σταματάει να βγάζει αντι-Navtex όταν οι Τούρκοι με παράνομες Navtex δεσμεύουν περιοχές στο Αιγαίο για να πραγματοποιήσουν στρατιωτικές ασκήσεις. Το ΓΕΕΘΑ αποφάσισε να επικεντρώσει την πολιτική του σε διαβήματα και παρεμβάσεις στον διοικητή του φορέα που είναι υπεύθυνος για όλο την περιοχή, συμπεριλαμβανομένου και του ελληνικού Αρχιπελάγους με στόχο να σταματήσει αυτός ο «χαρτοπόλεμος» που κρίνεται αναποτελεσματικός.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ἩΓΕΤΕΣ" ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

Το Δόγμα του Σοκ κατά του Λαού και της Πατρίδος έθεσαν οι πολιτικοί απατεώνες, σε πλήρη εφαρμογή.

Η πολιτική της σχολής του Σικάγου σε πλήρη εξέλιξη.

Οι πολιτικοί πιστεύουν πως για λόγους έξυπνης διπλωματίας, δεν πρέπει να ενημερώνεται ο Ελληνικός Λαός.

Πάρτε πίσω το μυαλό σας !


ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ το Καθεστώς ερεθίζει στοχευμένα τον…..

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΑπό τους τρείς εγκεφάλους μας το Καθεστώς ερεθίζει στοχευμένα τον 1ο των ενστίκτων  επιβίωσης ( συναντάται στα ερπετά) και τον 2ο των συναισθημάτων (συναντάται στα ανώτερα ζώα, στα θηλαστικά), ελέγχοντας τον 3ο της λογικής (συναντάται στα δελφίνια, στις φάλαινες, στους χιμπατζήδες και φυσικά στον Άνθρωπο αλλά σε εξαιρετικά εξελιγμένη μορφή -με δύο ημισφαίρια- και μέγεθος μεγαλύτερο από των άλλων ανώτερων ζώων

Η ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Η  ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ  ΣΤΟΝ  ΧΡΟΝΟ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ  ΚΑΙ  ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΤΩΝ  ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ,  ΟΠΩΣ  ΑΥΤΕΣ  ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ  ΓΗΙΝΟ  ΠΕΔΙΟ  ΔΙΑ  ΤΩΝ  ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ  ΤΟΥΣ,  ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  δλδ.  ΤΟΥΣ  ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΔΙΚΑ  ΤΟΥΣ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ  ΄΄ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ΄΄.

Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ

ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΑΡΧΕΣ  ΤΟΥ  18ου  ΑΙΩΝΑ  ΓΙΝΟΝΤΑΝ  ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΒΕΒΑΙΩΣΗ  ΤΗΣ  ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ  ΑΙΘΕΡΑ,   ΜΕ  ΚΟΡΥΦΩΣΗ  ΤΑ  ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ  ΤΩΝ  ΔΥΟ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ  ΦΥΣΙΚΩΝ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ    ΑΛΜΠΕΡΤ  ΜΙΚΕΛΣΟΝ   ΚΑΙ   ΕΝΤΟΥΑΡΤ   ΜΟΡΛΕΫ.
ΑΠΟ ΤΟ   1905   ΕΩΣ  ΤΟ   1915   ΟΛΗ  Η  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ  ΣΕ  ΑΔΥΝΑΜΙΑ  ΜΕ  ΤΗΝ ΤΟΤΕ  ΠΡΟΟΔΟ  ΤΗΣ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΔΩΣΕΙ  ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ.    ΤΟΤΕ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ  Ο ΑΪΝΣΤΑΙΝ   ΤΗΝ  ΘΕΩΡΙΑ  ΤΗΣ  ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ   ΚΑΙ   ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ   ΟΤΙ  Ο  ΑΙΘΕΡΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ  ΚΑΙ  ΟΤΙ  Η  ΤΑΧΥΤΗΤΑ  ΤΟΥ  ΦΩΤΟΣ  ΔΕΝ  ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ KYBEΡΝΗΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ


 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,  ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ,  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ  ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ  ΝΑ  ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Κ. ΛΙΑΡΓΚΟΒΑΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ?? 

Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΑΝΑΨΕ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΧΑΝΟΥΚΑ… ΩΣ ΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Στην Συναγωγή Αθηνών -και μάλιστα σε περίοπτη θέση- βρέθηκε ο νουδούλης Κουμουτσάκος για την εβραϊκή γιορτή της Χανουκά (σε ανάμνηση της νίκης των Μακκαβαίων κατά των Ελλήνων).

Μάλιστα, ο τομεάρχης Εξωτερικών της νουδούλας άναψε και κεράκι. Θα ήμασταν… αδιάκριτοι αν ρωτούσαμε υπό ποια ιδιότητα το έπραξε αυτό; 

Μήπως έχει ασπαστεί τον ιουδαϊσμό ή απλώς εκπροσωπούσε τον Κούλη νουδούλη;

Η νύχτα των μεγάλων τροπολογιών

 Ωραία αγόρευε ο Τσίπρας στη Βουλή, και αφού καλά αγόρευσε, κατέβηκε απ’ το βήμα, πήγε παραδίπλα κι εκεί, εν κρυπτώ και τσίφτικα, σκάρωσε μια τροπολογία για «αυτεπάγγελτη δίωξη όσων παρεμποδίζουν την εκτέλεση πλειστηριασμών»! Άσσος ο τύπος, δεν παίζεται! (Ερώτηση: όσους συλλαμβάνουν θα τους κουρεύουν κιόλας;).
  Κάνει την γκάφα του με τον Αϊνστάιν ο Κούλης, τον παραλαμβάνει ο Τσίπρας και τον κάνει με τα κρεμμυδάκια! Ποιος; ο Τσίπρας, ο άρχοντας της κοτσάνας!

Γενική Συνέλευση ΟΗΕ: 128 κράτη ψήφισαν «ναι» στην καταδίκη των ΗΠΑ - Αψήφησαν τις απειλές Τραμπ. ΥΠΕΡ ΨΗΦΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

 
Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησε κατά μεγάλη πλειοψηφία το σχέδιο απόφασης που καταδικάζει τις ΗΠΑ για την μονομερή αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Αψηφώντας τις απειλές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, 128 κράτη μέλη ψήφισαν υπέρ του σχεδίου και 9 κατά, ενώ 35 αποφάσισαν να απέχουν.

Οι δικαστές επιρρίπτουν ευθύνες στην κυβέρνηση για βομβιστική επίθεση στο Εφετείο

Ευθύνες στην κυβέρνηση ουσιαστικά επιρρίπτει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) για τη βομβιστική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών.

Ειδικότερα, η ΕΔΕ επισημαίνει ότι «η σημερινή βομβιστική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών αποτελεί επίθεση κατά της Δημοκρατίας» και προσθέτει με νόημα:

Χιλιάδες ελληνικοί θησαυροί στα χέρια του ISIS: Συγκλονίζουν τα ευρήματα που βρήκε η τουρκική αστυνομία

Χιλιάδες ελληνικοί θησαυροί βρέθηκαν στα χέρια του ISIS τους οποίους οι ισλαμιστές πωλούσαν για να χρηματοδοτήσουν τις εξετρμιστικές τους ενέργειες αλλά και τον χαμένο πλέον πόλεμο σε Ιράκ και Συρία.

Στο Ιράκ μάλιστα η απειλή του ISIS θεωρείται ότι έχει πλέον εξαλειφθεί ενώ στην Συρία ενεργή απειλή παραμένει ακόμα η συριακή Αλ Κάιντ η οποία και αυτή βρίσκεται σε στάδιο συρρίκνωσης.

Το πιο μεγάλο φως οι θεοί το έκρυψαν στην πιο μεγάλη νύχτα

"Η πιο μεγάλη νύχτα του χρόνου, προσφέρει χρόνο και χώρο για σκέψεις. 
Η πιο μεγάλη νύχτα κρατά σφιχτά μέσα της ότι στο παρελθόν πράξαμε αλλά και όσα δεν τα τολμήσαμε. 
Όσα κερδίσαμε και όσα χάσαμε. 
Ότι αγαπήσαμε, όσα είπαμε μα και όσα ο φόβος με δειλία έκρυψε. Στην πιο μεγάλη και σκοτεινή αγκαλιά την αποψινή, χωρούν τα πάντα. 

MK-ULTRA: Aυτό είναι το πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου της CIA (βίντεο)

Η δεκαετία του 1950 ήταν η εποχή του αμερικανικού ονείρου. Οι ταινίες θύμιζαν στις αμερικανικές οικογένειες ότι αποτελούν πρότυπο ευτυχίας σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας.

Σε αυτό το παραμυθένιο σκηνικό, στις 13 Απριλίου το 1953, πίσω απ’ το αμερικανικό όνειρο και τις

Δείτε ποιο είναι το πρώτο αυτοκίνητο που έλαβε κλήση υπερβολικής ταχύτητας: Δεν θα πιστεύετε με πόσα έτρεχε

Στις 28 Ιανουαρίου 1896 ο Walter Arnold, οδηγώντας ένα Motor Carriage, ξεπέρασε τέσσερις φορές το όριο ταχύτητας και έλαβε την πρώτη κλήση στην ιστορία για υπερβολική ταχύτητα τρέχοντας με μόλις 12,87 χιλιόμετρα την ώρα.

Κι όμως! Τα αρχαία ελληνικά θεραπεύουν και επαναπρογραμματίζουν τον εγκέφαλο

 
Την συστηματική διδασκαλία της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας προτείνουν ξένοι καθηγητές, σαν θεραπεία σε δυσλεκτικά παιδιά.

Σύμφωνα με την θεωρία, του Καθηγητού της Φιλολογίας Eric Havelock, η οποία στηρίζεται στον Πλάτωνα…το αρχαίο Ελληνικό αλφάβητο προκάλεσε πακτωλό αφηρημένων εννοιών στον Αρχαίο Ελληνικό κόσμο, λόγω ενεργοποίησης του εγκεφάλου των χρηστών του.

Ο ΑΙΘΕΡΑΣ, ΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

 
Σύμφωνα με τους μεγάλους Έλληνες σοφούς, (Αριστοτέλης, Ευριπίδης, Εμπεδοκλής, Πλάτωνας κ.α), ο αιθέρας είναι το πέμπτο στοιχείο, από τα οποία είναι φτιαγμένος και δομείται ολόκληρο το Σύμπαν. Τα πέντε αυτά στοιχεία είναι: 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters