Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Αν μας ψεκαζουνε λεει; Δειτε πως ειναι μεσα τα αεροπλάνα. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Φωτογραφίες ΒΟΜΒΑ


Μεγάλο θέμα με θερμούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους έχει δημιουργηθεί με τους χημικούς αεροψεκασμούς...

 Μας ψεκάζουν με ειδικά χημικά για να καταστείλουν την οργή μας βροντοφωνάζουν οι υποστηρικτές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας με απλά καυσαέρια αεροσκαφών λένε οι πολέμιοι...

Το θέμα γιγαντώνεται ακόμα περισσότερα απο τη σιωπή της κυβέρνησης καθώς επίσημη απάντηση ή διάψευση όλων αυτών των σεναρίων δεν υπάρχει, αντιθέτως σοβαροί επιστήμονες όπως ο
ερευνητής του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Νίκος Κατσαρός αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι...γίνεται και η κυβερνητικοί το καλύπτουν...
Φίλος αναγνώστης του makeleio μας απέστειλε πραγματικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες με εσωτερικά αεροσκαφών που έχουν τροποποιηθεί και χρησιμοποιούνται γι αυτό τον σκοπό...Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμμεράσματα...δικά σας!!! 
plane1
plane6
plane8
plane10
plane11
plane12
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_296.html

ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!

 
Κατερίνα Πάνου
ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!
ΚΩΝ. ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ
17,18 και 19 Μαϊου στην Κατερίνη
Ένα Σαββατοκύριακο διαφορετικό από τας άλλα. Αποκαλυπτικό αναφορικά με την μεθοδολογία των εγκαθέτων του συστήματος (βιαία επιβολή των μεθόδων τρομοκράτησης των πολιτών – σφιχτός εναγκαλισμός μέχρι πνιγμού και κοματοκρατία σε όλο της το μεγαλείο). Οι φερέλπιδες υποδουλωτές του λαού με τα μισθαρνά όργανά τους και τους μηχανισμούς τους «σε πρακτική εξάσκηση ελέγχου και επιβολής».
Μας έχουν επιβάλλει το σκύψιμο του κεφαλιού σε όποια διαστροφή περάσει από τον νεοφεουδαρχικό εγκέφαλό τους………
Τα ζητήματα είναι απλά…. Περισσότερο απλά δεν γίνεται. Το πολίτευμά μας είναι «Δημοκρατία». Η λέξη το λέει και μόνη της. Επειδή όμως πρακτικά δεν είναι εφικτή εξάσκησή της, ο λαός συνέρχεται και εκλέγει τους εκπροσώπους του, που υποτίθεται ότι θα διαχειρισθούν τα συμφέροντά του και τα συμφέροντα της χώρας. Ένα παράδειγμα από την καθημερινότητά μας είναι μια συνηθισμένη πολυκατοικία η οποία εκλέγει τον διαχειριστή της για να φροντίζει και να διαχειρίζεται τα κοινά. Εδώ λοιπόν είναι η αρχή των πάντων. Οι διαχειριστές αυτοδιορίζονται «αυθέντες των υπολοίπων και τους κυβερνούν με περίπου Σταλινικές μεθόδους». Ο λαός Γιδοφέρνει και δεν παίρνει το αραμπαδόξυλο να τους κυνηγήσει…. Αφού λοιπόν έσκυψε οι άλλοι του κάθισαν στον σβέρκο ….. και αλωνίζουν. Το πολίτευμα μας λοιπόν είναι Νεοφεουδαρχία…. Κάτι περίπου σαν την Δικτατορία…… Μόνον που εδώ απουσιάζει παντελώς ο Στρατός που τελεί υπό απηνή διωγμό.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Μια ομάδα εθελοντών ελευθέρων και ανένταχτων πολιτών παρακολουθώντας την γενική κατάσταση της χώρας και διαβλέποντας το που οδηγούμαστε αποφάσισε να πραγματοποιήσει μιαν απόπειρα ενημέρωσης όποιων πολιτών είχαν διάθεση ….. να ενημερωθούν….. Αρχίσαμε φυσικά από τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς. Εδώ πρέπει να εκφράσω τις ευχαριστίες μας προς τον Δήμαρχο και τις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης για την ευνοϊκή παραχώρηση της αδείας χρήσης τμήματος της κεντρικής πλατείας της πόλεως.
Από την Παρασκευή το απόγευμα τον λόγο πήραν τα μηχανήματα ενίσχυσης ήχου και προβολής εικόνων προκειμένου να ακουσθεί και να γίνει αντιληπτό το αξιοπερίεργο γεγονός ενός κυρίαρχου κράτους το οποίο περιήλθε σε δυσμενή οικονομική κατάσταση , προσχεδιασμένα και προοδευτικά, με σκοπό την ένδεια των κατοίκων και την ολοσχερή τους εξαφάνιση από προσώπου Γής. ΄Όπως έχει ξανασυμβεί με το υπ΄όψιν κράτος κατά την διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας του…… Την τελευταία στιγμή συμβαίνει το απίθανο!!!!
Αυτή την χρονική περίοδο παρουσιάσθηκε κυριολεκτικά από το πουθενά, ένας ένθερμος πατριώτης (ξεχασμένη έννοια και ιδέα) ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος κινήθηκε δραστικά με την ομάδα του END (που εξηγείται σαν ακροστοιχίδα των λέξεων Τέλος Εθνικού Χρέους) και μας απέτρεψε κυριολεκτικά στο παραπέντε (Οκτώβριος του 2012) από την σχεδιαζόμενη χρεωκοπία της χώρας, καταθέτοντας 600.000.000.000 δολάρια στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ετσι αποφεύχθηκε η χρεωκοπία της χώρας. Η συνέχεια θα μπορούσε να έχει στιγμές απείρου κάλλους, αλλά το σύστημα προ του κινδύνου αλώσεώς του έβγαλε νύχια και δόντια απαγορεύοντας στην ιθαγενή (με πολλά ερωτηματικά ως προς το αληθές του όρου) κυβέρνηση (τους διαχειριστές που λέγαμε) να δείξουν ότι υπάρχουν αυτά τα χρήματα… πολύ περισσότερο να τα αγγίξουν.Τα μεγάλα τους αφεντικά το ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ . Οι κάτοικοι της χώρας μας βρίσκονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό «στην κοσμάρα τους» Αυτό ήταν και είναι πάντοτε το επιδιωκόμενο του συστήματος «αποπροσανατολισμός και παραπληροφόρηση». Δεν μπορούμε βέβαια να ισχυρισθούμε ούτε ότι υπάρχει ολοσχερές σκότος ούτε ολική κουφαμάρα. Εμείς χτυπήσαμε την καμπάνα….. Κάποιοι την άκουσαν, κάποιοι θέλησαν να ακούσουν ή να διαβάσουν πέντε λόγια. Ο σπόρος έπεσε. Αυτή είναι η ηθική ανταμοιβή της ομάδας που υπερέβαλλε εαυτήν με τις προσπάθειές της και ΕΥΓΕ στους νέους ανθρώπους που ανέλαβαν αυτή την υπερπροσπάθεια χωρίς υλικά μέσα βοηθούμενοι από φίλους που τους τα παραχώρησαν αφιλοκερδώς.
Τα παρατράγουδα ήταν κάπως τραγελαφικά. Κατά καιρούς στον χώρο που χρησιμοποιήσαμε έχουν συμβεί Ηχητικά όργια με βαρβαρικές εκφράσεις ήχων που πολύ επιεικά θα μπορούσαν να ονομασθούν μουσική, η ένταση στα όρια της κακοφωνίας να χτυπάει κατ΄ευθείαν στο στομάχι . Αφού λοιπόν πέρασε η έκπληξη ή μάλλον ο αιφνιδιασμός της πρώτης ημέρας, το σύστημα αναδιοργανώθηκε και αντέδρασε ρίχνοντάς το στην ηχορύπανση και στέλνοντας τα αρμόδια όργανα για την ΦΙΜΩΣΗ του λόγου. Προφανώς τα όργανα εκ της θέσεώς τους αυτό έπρεπε να κάνουν και καλώς έπραξαν…… Τα διάφορα υπάρχοντα και λειτουργούντα τοπικά Μπλόκ προφανώς λόγω ζέστης εστάλησαν να κολυμπήσουν.
Διαπιστώσαμε εμπράγματα ότι αγόμαστε και φερόμαστε από αυτούς που μας κάθισαν στον σβέρκο (βέβαια και σε αυτούς έχουν καθίσει άλλοι ποιο τρανοί στον σβέρκο) και ότι η μεγάλη δυσαρέσκεια προκαλείται από τα ονόματα Αρτέμης Σώρρας και END. Από την πρώτη στιγμή το σύστημα μας επιτηρούσε με τους παλιούς και νέους εγκάθετούς του.
Τελειώνοντας θέλω να σημειώσω ότι πάρα πολλοί από τους συντοπίτες μας δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται και ακόμα περισσότερο το που μας πάνε και τι μας έρχεται….. Αρνήθηκαν ακόμα και να πάρουν πληροφοριακό υλικό που προσπαθήσαμε να διανείμουμε…… Ας είναι καλά και αν περνούν ακόμα καλύτερα πράγμα που αποτελεί την επιδίωξή τους.
Αστερίων(ΚΒ) Ανάρτηση στο μπλόκ http://diaelefsis.pblogs.gr/
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3830.html

"ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;"


papades-masonoi
"Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει "βουήξει" το διαδίκτυο απο φωτογραφίες Αρχιερέων και Ιερέων που ποζάρουν καμαρωτοί με κρεμασμένα στο στήθος τους τα μασωνικά "εγκόλπια", δίπλα σε "διάσημους" μασώνους.Οι πιό γνωστές φωτογραφίες (οι οποίες αν και ελπίζαμε να είναι προϊόν φωτομοντάζ δυστυχώς είναι γνήσιες) είναι εκείνες απο την τελετή μύησης "νεοφωτίστων" στις οποίες παρίστατο ο υπέργηρος μητροπολίτης Βελεστίνου ο αρχιμανδρίτης Στάχυς Καψής και κάποιος άλλος Ιερέας , του οποίου το όνομα δεν το γνωρίζουμε ακόμα , καθώς επίσης και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου , ο οποίος αν και δεν φορούσε κανενός είδους μασωνικό μετάλλειο (όπως οι άλλοι) ωστόσο είχε δεχθεί στο αρχιεπισκοπικό γραφείο την αντιπροσωπεία της ηγεσίας του Υπάτου Συμβούλιου της Μεγάλης Επικράτειας της Ελλάδος
Το περίεργο είναι ότι υπήρξαν e-mails τα οποία δήθεν είχαν αποσταλεί απο την αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε ιστολόγια που ανέδειξαν αυτά τα θέματα, στα οποία ενημερώνεται (δήθεν) ο διαχειριστής - διαχειρίστρια του ιστολογίου, ότι κάποιοι (;) έχουν μπεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην διαχείριση του ιστολογίου , ότι παρακολουθούν κάθε τι που γράφει , κάθε επικοινωνία του και ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε συνεργασία με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος , παρακολουθούν τους "παρακολουθούντες" μέχρι να τους εντοπίσουν και να πράξουν τα κατά τον νόμο δέοντα.
Στο τέλος η "αξιωματικό" τάδε της αντιτρομοκρατικής "συστήνει" στον διαχειριστή - διαχειρίστρια του ιστολογίου να είναι "προσεκτικός" στο τί δημοσιεύει ή τι γράφει στα e-mail που στέλνει.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιαίτερα έξυπνος για να αντιληφθεί, ότι το e-mail δεν εστάλη απο την αντιτρομοκρατική υπηρεσία , η οποία δεν θα λάμβανε ποτέ την πρωτοβουλία να "προστατεύσει" τα προσωπικά δεδομένα οιουδήποτε και ειδικά κάποιου άγνωστου blogger.Είναι προφανές ότι κάποιοι μασώνοι έχουν πανικοβληθεί απο τις στυνταρακτικές , ειδικά για τους πιστούς , αποκαλύψεις και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όποιον τις δημοσιεύει ή τις αναδημοσιεύει.
Δυστυχώς γι αυτούς το μόνο που κατάφεραν είναι να μας πεισμώσουν ακόμα περισσότερο".


 
Αναγνώστης

ΠΗΓΗhttp://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16439&catid=10&Itemid=81

Πολιτικοί - Ιερείς στη Μασονία Ποιοί ελέγχουν και την ελληνική μασωνία;(βίντεο)

H λίστα των μασόνωνΜΗΠΩΣ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG; ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΔΩ...

Τι είναι Μασονία; πρέπει να ξέρομε γιατί Μασόνοι μας κυβερνάνε…συνέχεια…Απίστευτο. Εκδήλωση Μασώνων μέσα σε Ελληνικό Ορθοδοξο Ιερό Ναό!!!!!

ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΙ; (!!!)

ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μασονία: Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2513.html

Στο κελί Ισπανός τραπεζίτης. Εμείς τι κάνουμε;




Την πρώτη νύκτα στο κελί πέρασε χθες το βράδυ o πρόεδρος της ισπανικής τράπεζας Caja Madrid , για ευθύνες στην κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού τομέας. Ο 65χρονος, είναι ο πρώτος μεγαλο τραπεζίτης της Ισπανίας που συλλαμβάνεται για τις ευθύνες του στην κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού τομέα.
Στην Κύπρο τι γίνεται; Διορίστηκε μια διερευνητική Επιτροπή για να βρει τα αίτια της τραγωδίας. Τώρα αν θα χρησιμεύσου κάπου, αν θα αξιοποιηθούν σαν τεκμήρια, αυτό είναι άγνωστο..
Μην ξεχνάμε και τα ως τώρα δείγματα, σε αντίθεση με την Ισπανία που άρχισαν να οδηγούν τους υπεύθυνους στην φυλακή, εμείς τους μετρημένους στα δάκτυλα υπεύθυνους για την κατάρρευση της οικονομίας μας τους αποζημιώσαμε για να φύγουν..
Και σαν να μην έφτανε αυτό, σαν γνήσια δημοκρατία της μπανανίας τους δίνουμε και βήμα για να μας πουν τα δικά τους, ενώ την ίδια στιγμή οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν να επωφελούνται από την κατάσταση μας .
Π.χ ξεπουλήσαμε σε τιμή ευκαιρίας τα υποκαταστήματα των τριών κυπριακών τραπεζών , που στο κοντινό παρελθόν η πώληση τους θα μπορούσε να είχε δώσει λύσεις στα σημερινά οικονομικά προβλήματα, τόσο του τραπεζικού όσο και του κρατικό τομέα.
Ποιοι άραγε επωφελήθηκαν από αυτό; Η και τόσες άλλες χρυσές ευκαιρίες που φέρνει τους λίγους η οικονομική κρίση; Μην μου πείτε ότι δεν πιστεύεται ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές δεν θα γίνουν σύντομα μια τέτοια χρυσή ευκαιρία; Καθώς και τόσες άλλες επιχειρήσεις από την Δημοκρατία, δεν θα εξελιχθούν σε χρυσές ευκαιρίες για κάποιους… Μην σου πω ότι θα στρώσουμε και σε αυτούς κόκκινα χαλιά για να μας ξανασώσουν.

Μήπως έφτασε η ώρα για μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να οδηγηθούν στην φυλακή οι ένοχοι. Να μπουν οι σωστές βάσεις, γιατί αυτό θα πει Δημοκρατία και Δικαιοσύνη, οι ένοχοι να πληρώνουν, όποιοι και αν είναι.

Ελένη Χαραλάμπους

ΠΗΓΗ
http://www.laimitomos.com/2013/05/18/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%AF-%CE%B9%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CE%BA/

ΕΛΛΑΔΑ_Νόμος-ταφόπλακα για τον δημόσιο έλεγχο της Εθνικής!
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5292.html

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

epixorhghseis
Λέφτα όπως βλέπετε υπάρχουν και μάλιστα όπως σας γράφουμε και σας ξαναγρ5άφουμε πολλά λεφτά...Δείτε τι ωραία που επιχορηγούν με  3,6 εκατομμύρια ευρώ το  Μέγαρο και με 1,5  το...
μουσείο της μάνας του Γερουκλάνου...10,7 εκατομμύρια απο το υστέρημα μας υπογράφει φαρδιά πλατιά ο Σταϊκούρας και βέβαια χωρίς "ψαλίδι" και εκπτώσεις...
epixorigiseis1
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6132.html

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ


A. abyss, academy, acme = ακμή, δόξα, acrobat, acropolis, aegis, aerial, aerodrome, aeronautics, aeroplane, aesthetic, air, all, allegory, allergy, alphabet, amalgam, ambrosia, amethyst, amnesia, amphibian, amphitheatre, amphora, anachronism, anaemia, anagram, analogy, analysis, anarchism, anathema, anatomy, angel, anomalous, antagonism, anorexia, anthology, anticyclone, aorta, apathetic, aphorism, apocalypse, apologise, apoplexy, apostasy, apostle, apostrophe, apothecary, archaeology, archbishop, archdeacon, archipelago, architect, arctic, aristocratic, arithmetic, aroma, arsenic, asbestos, ascetic, asphyxia, asthma, astrology, astronaut, astronomy, asylum, atheism, athlete, atmosphere, atom, atrophy, aura, austere authentic, autobiography, autocrat, automatic, autograph, autonomous, autopsy, axiom.
B. bacterium, baptism, barbarian, baritone, barometer, basic, basil, bathos, basis, Bible, bibliography, bigamy, biochemistry, biography, biology, biplane, blasphemy, botany.
C. call = καλώ, calando, callus, calyx, canon, captain, card, cartography, castor, cataclysm, catacombs, catalogue, catalyst, catapult, cataract, catarrh, catastrophe, catechism, category, cathedral, cathode, catholic, caustic, cell, cemetery, cenotaph, centre, ceramic, chameleon, chaos, character, chart, chasm, chimera, chiropractor, choir, chiropodist, chord choreography, chorus, Christ, chromatic, chromosome, chronic, chronicle, chronological, chronometer, chrysalis, chrysanthemum, cinema, cirrhosis, claustrophobia, cleric, climacteric, climate, climax, clinic, code, colossal. Comedy, comic, comma, cosmos, cosmetic, cosmonaut, cost, crisis, criterion, criticism, crypt, crystal, cybernetics, cycle, cyclone, cyclopaedia, cyclotron, cylinder, cymbal, cynic, cyst.
D. deacon = διάκων, decade, Decalogue, delta, demagogic, democracy, demography, demon, demotic, dermatology, diabetes, diabolic, diadem diaeresis (διαλυτικά), diagnosis, diagonal, diagram, dialect, dialogue, diameter, diamond, diaphanous, diaphragm, diatribe, dichotomy, dictator, didactic, diet, dilemma, dinosaur, dioxide, diorama, diphtheria, diphthong, diploma, diplomat, disaster, disc, dolphin, dose, double, draconian, dragon, drama, drastic, dynamic, dynamite, dynasty, dyspepsia, disharmony…
E. eccentric, ecclesiastic, echo, eclectic, eclipse, ecology, economic, ecstasy, ecumenical, ecumenical, eczema, egoism, elastic, electric, elegiac, elephant, elliptic, emblem, embryo, emetic, emphasis, empiric, emporium, encyclopaedia, endemic, energy, enigma, enthrone, enthusiasm, entomology, enzyme, ephemeral, epidemic, epigram, epilepsy, epilogue, epiphany, episode, epistle, epistyle, epitaph, epithet, epitome, epoch, erotic, esoteric, ether, ethic, ethnic, ethos, etymology, eucalyptus, Eucharist, eugenics, eulogize, eunuch, euphemism, euphony, euphoria, Eurasia, eureka, evangelic, exodus, exorcize, exotic……
F.fable=φαύλος-μύθος, fanatic, fantasy, father, frenetic=φρενήρης…..
G. galaxy, gastronomy, general, genesis, genus, genitive = γενική, George, geo, geography, geometry, geocentric, geophysics, geopolitics, geology, geometry, gerontology, gigantic, glycerine, gyro, government, grammatical, gramophone, graphic, gymnasium, Gregorian, gynaecology…..
H. hagiology, halcyon = αλκυών, harmony = αρμονία, hecatomb, hectare, hedonism, hegemony, helicopter, heliotrope, helium, helot, hemisphere, haemorrhage=αιμορραγία, haemorrhoids, hepatitis, heretic, hermaphrodite, hermetic, hermit, hero, heroin, Hesperus, heterodox, heterogeneous, heterosexual, hexagon, hexameter, hierarchy, hieroglyph, hilarious, hippopotamus, hippodrome, history, holocaust, holograph, homeopathy, homogeneous, homonym, homophone, hour = ώρα, (χώρα), horizon, hymen, hyperbole, hypnosis, hypocrisy, hypotenuse, hysteria, homosexual, horde, horizon, hormone, hour, hydrostatics, hydrophobia, hyena, hygiene, hymn, hypertrophy, hypochondria, hypodermic, hypothesis.
I. iamb, icon, iconoclast, idea, ideogram, ideology, idiot, idiolect, idiom, idiosyncrasy, idyllic, ironic, isobar, isosceles, isotope, isthmus.
K. kaleidoscope, kilo, kilocycle, kilogram, kilometre, kilolitre, kinetic, kleptomania…...
l. labyrinth, laconic, laic, lachrymal = δάκρυσμα, larynx, lava, lesbian, lethargy, leukaemia, lexical, lithography, logarithm, logic, logistics, lynx, lyre, lyric …..
M. macrobiotic, macrocosm, magic, magnet, mania, mathematics, mechanic, medal, megacycle, megalith, megalomania, megaphone, megaton, meiosis, melancholia, melodic, melodrama, meningitis, menopause, metabolism, metallic, metallurgy, metamorphosis, metaphor, metaphysics, meteor, meteorite, meteorology, meter, metre, metric, metronome, metropolis, miasma, microbe, microbiology, microelectronics, micrometer, micron, micro organism, microphone, microscope, mimeograph, mimetic, monarch, monastery, monogamy, monogram, monolith, monologue, monomania, monoplane, monopoly, monosyllable, monotheism, monotone, morphology, museum, music, myopia, myriad, mysterious, mystic, myth…..
N. narcissism, narcotic, nautical, nautilus, necromancy, necropolis, nectar, nemesis, Neolithic, neologism, neon, news, nerve, neoplasm, nephritis, neuralgia, neurasthenia, nominative = ïíïìáóôéêÞ, nostalgia, nymph.
O. oasis, ocean, octagon, octane, octave, octogenarian, octopus, ode (ωδή), odyssey, oesophagus, Oedipus complex, orgy, oligarchy, Olympiad, Olympic, onomatopoeia, ontology, ophthalmic, optic (optimist, option), orchestra, orchid, organ, organic, organism, organize, orgasm, orphan, orthodox, orthographic, orthopaedic, osteopath, ouzo, oxide, oxygen. …..
P. pachyderm, pagan=παγανιστής-ειδωλολάτρης, Paleolithic, paleontology, palm, panacea, panchromatic, pancreas, pandemic, pandemonium, panegyric=πανηγυρική ομιλία, panic, panoply, panorama, pantechnicon, pantheism, pantheon, panther, parabola=παραβολή, paradigm, paradox, paragon=παράγων-υπόδειγμα, paragraph, parallel, paralysis, paranoia, paraphrase, paraplegia, parasite, paratyphoid, parenthesis, pariah=παρίας, parody, paroxysm, patter, pathetic, pathology, pathos, patriarch, patriot, patronymic, pedagogue, pederasty, pediatrics, pedometer=βηματομετρητής, pentagon, pentameter, Pentateuch, pentathlon, Pentecost, Pepsis, perihelion=περιήλιο, perimeter, period, peripatetic, periphrasis, periphery, periscope, peristyle, peritonitis, petal=πέταλο άνθους, phalanx, phallus=φαλλός, phantasm, pharmacology, pharmacy, pharynx, phase, phenomenon, philanthropy, philately, philharmonic, philology, philosophy, philter, phlebitis, phlegm, phobia, phoenix, phone, phoneme=φώνημα, phonetic, phonograph, phonology, phosphorous, photo, photoelectric, photogenic, photograph, photolithography, photometer, phrase, phrenology, phthisis, physics, physiognomy, physiology, physiotherapy, planet, plasma, plasma, plastic, plectrum=πλήκτρο, pleonasm, plethora, plural, πλήθος, πληθυντικός, plutocracy, plutonium, pneumatic, pneumonia, pole=πόλος, polemic, policy, police, politics, polyandry, polygamy, polyglot, polygon, polymorphous, polyphony, polypus, polysyllable, polytechnic, polytheism, porn, practice, pragmatism, presbyter, prism, problem, prognosis, programmer, prologue, prophecy, prophylactic, proscenium=προσκήνιο, proselyte, prosody, protagonist, protocol, proton, protoplasm, protozoa, prototype, psalm, pseudonym, psyche, psychedelic, psychic, psychoanalysis, psychology, psychopath, psychosis, psychotherapy, pterodactyl, pylon=πυλώνας, pyramid, pyre=πυρά, pyrites, pyrotechnics=πυροτέχνημα, python…..
Q = k: qoppa – Kappa …
R. radio, Reyna, rhyme, rhythm…..
S. sandal, sarcasm, sarcophagus, sardonic, satyr, scene, skeptic, schematic, schism, schizophrenia, scholar, scholastic, school, scoria, scorpion, Scylla, seismic, semantic, semaphore=σηματοφόρος, septicemia=σηψαιμία, serial, sir, solecism=σολοικισμός, sophism, spasm, sphinx, stadium, stalactite, stalagmite, star, static, statistics, stereophonic, stereoscopic, sternum, stigma, stoic, stomach, strategy, stratagem, stratosphere, streptococcus, streptomycin, strophe, sycophant, syllogism, syllable, symbol, symmetry, sympathetic, symphony, symposium, symptom, synagogue, synchronize, syncope, syndrome, synod, synonym, synopsis, syntax, synthesis, syphilis, syringe, system…..
T. tactic, talent, tantalize = Τάνταλος, tartar, tautology, taxidermy, technique, technocracy, technology, telegram, telegraph, telemetry, teleology, telepathy, telephone, telephoto, telescope, theatre, theism, theme, theocracy, theology, theorem, theoretic, theory, theosophy, therapeutic, therapy, thermo, thermal, thermion, thermometer, thermos, thesaurus, thesis, tone, topography, Trapeze, tragedy, tragicomedy, tremor, trigonometry, trilogy, tripod, trireme = τριήρη, triple, trophy, tropic, typhoon, typo, typical, typography, tyranny…..
U. unanimous, anonymous, Uranus, uranium……
V = W = B(β): basic, barbarian..
X. xenophobe, xylophone, xenia, xenon …..
y. hypo - hyper , super = υπό - υπέρ…..
Z. Zeus = Ζευς, zephyr, zeugma, zodiac, zone, zoology…..

 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/a.html

Ἕτοιμη τυπογραφημένη δήλωση ἄρνησης δωρεᾶς ὀργάνων

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΣΔΟΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Γιά τήν διευκόλυνση ὅσων θά ἀποστείλουν δήλωση ἄρνησης δωρεᾶς ὀργάνων, παραθέτουμε ἕτοιμο τό ἔντυπο τῆς δήλωσης καί ἕτοιμο τυπογραφημένο κείμενο.
Προσπαθήσαμε νά ἀποκλείσουμε κάθε ἐνδεχόμενο νά «μήν κατανοήσει» τό Κράτος τήν ἄρνησή μας στή μεταμόσχευση ζωτικῶν ὀργάνων ( καί ὡς δότες καί ὡς λῆπτες ), ἡ ὁποία ἀποτελεῖ ΦΟΝΟ καί ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!

Προσοχή:
1. Στήν δεύτερη σειρά τοῦ κειμένου στή λέξη: νεκρ (ός ἤ ή) καί στήν τρίτη σειρά τοῦ κειμένου στή λέξη: ἀναίσθητ (ος ἤ η), ἀφήσαμε τήν κατάληξη κενή, γιά νά συμπληρωθεῖ ἀνάλογα μέ τό φύλο.
2. Τό πλαίσιο τοῦ εἰκονιδίου τῆς Σημαίας στό ἐπάνω μέρος τῆς δήλωσης, στήν ἐκτύπωση δέν θά φαίνεται, γιά τήν καλύτερη αἰσθητική τοῦ ἐντύπου
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Οἱ δηλώσεις νά ἀποστέλλονται στή διεύθυνση:
Ἐθνικός Ὀργανισμός Μεταμοσχεύσεων



ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:
1. Θά πρέπει νά πιστοποιηθεῖ τό γνήσιο τῆς ὑπογραφῆς σέ Κ.Ε.Π. ἤ σέ Ἀστυνομικό Τμῆμα!
2. Νά βγεῖ φωτοτυπία τῆς δήλωσης καί νά ἐπικυρωθεῖ,
γιά νά ἔχουν ὁ δηλών ἤ ἡ δηλοῦσα πιστό ἀντίγραφο στήν κατοχή τους!
3. Ἡ δήλωση νά ταχυδρομηθεῖ ἀπό ΕΛΤΑ ὥστε νά κρατηθεῖ ἀποδεικτικό ἀποστολῆς,
γιά καλύτερη κατοχύρωση ὅτι ἐστάλη στόν Ε.Ο.Μ. (Ἐθνικός Ὀργανισμός Μεταμοσχεύσεων)!
Καλή ἐπιτυχία. Ὁ Θεός μαζί μας.

http://epamioanninon.wordpress.com/2013/04/18/%E1%BC%95%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%E1%BC%84%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/

ΝΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!

AEROPSEKASMOI10


Πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν ότι το αίμα των Ελλήνων είναι γεμάτο αλουμίνιο!
·       Όχι μόνο μας ψεκάζουν αλλά τους πληρώνουμε κιόλας με ετήσια συνδρομή!
·       Χρήστος Παππάς: «Ο λαός είναι σε εγρήγορση. Έμμεσα παραδέχεται και το κράτος ότι μας ψεκάζουν»
·       Μέχρι και οι Κουβέλης-Βορίδης έκαναν παρέμβαση για τους αεροψεκασμούς!

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Κάποιοι εξακολουθούν να επιμένουν ότι οι αεροψεκασμοί βρίσκονται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και ότι δεν υφίστανται. Ότι, τρομολάγνοι έχουν επιβάλει καθεστώς φόβου με κάτι ανύπαρκτο.Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκπομπή του MEGA συμπεριέλαβε τους αεροψεκασμούς σε μια γενική συνωμοσιολογία χωρίς ουσιαστικές αποδείξεις.
Μήπως όμως τελικά οι αεροψεκασμοί  είναι συνωμοσία σε βάρος του λαού και  αποτελούν μέρος της χειραγώγησης και ελέγχου της μάζας των πολιτών; Μήπως οι  αεροψεκασμοί είναι όπλο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι  μεταβάλλουν ευκολότερα σε πειραματόζωα τους ανθρώπους;
Η ραγδαία ανάπτυξη των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και κυρίως η γιγάντωση του διαδικτύου, φαίνεται πως  αποκαλύπτουν την πραγματικότητα, επιβεβαιώνοντας τους φόβους  των δεύτερων. Οι αεροψεκασμοί είναι γεγονός και αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο στη χώρα μας.
Η «Ε.Ω» πρόσφατα προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν τους αεροψεκασμούς:
    1.    ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!
Το ντοκουμέντο-φωτιά που φέραμε στη δημοσιότητα τον περασμένο Φεβρουάριο αποδεικνύει ότι όχι μόνο μας ψεκάζουν αλλά τους πληρώνουμε και με ετήσια συνδρομή από πάνω!!! Συγκεκριμένα, ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων) πλήρωσε 2000 δολάρια το 2012, ως συνδρομή του 2011, στην εταιρεία WMA, την διεθνή Οργάνωση για την Τροποποίηση του Καιρού!
Το έγγαφο-σοκ, ανέφερε επί λέξει:
«Ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων)
 Παρακαλούμε να χρεώσετε τον λογαριασμό μας με το ποσό των 2000 δολαρίων Αμερικής .
Σε αντίστοιχη περίπτωση του κάτωθι λογαριασμού με το αντίστοιχο ποσό τα έξοδα βαρύνουν τον ΕΛΓΑ .
Το ανωτέρω ποσό αφορά ετήσια συνδρομή του ΕΛΓΑ ως μέλος της Διεθνούς Εταιρείας για την τροποποίηση καιρού (WMA) για το έτος 2011.
Σημείωση. Παρακαλούμε στην κίνηση του λογαριασμού  μας να αναφέρεται οπωσδήποτε ο αριθμός Πρωτοκόλλου και η ημερομηνία της παρούσας εντολής μας.
Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης
Γ. Αλεβίζου»


ΟΠρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Βασίλης Έξαρχος, ακόμη να μας απαντήσει γιατί ο ελληνικός λαός καταβάλλει χρήματα στην Weather Modifiction Association για να τον ψεκάζουν! Δήλωσε άγνοια, είπε ότι θα ενημερωνόταν και θα έδινε επίσημη απάντηση αλλά ακόμη τον περιμένουμε!  
Τα ερωτήματά μας, ωστόσο, παραμένουν και ζητούν επιτακτική απάντηση:
Πόσο καιρό ο ΕΛΓΑ είναι μέλος αυτής της …ψεκαστικής εταιρείας; Πόσα χρόνια μας ψεκάζουν και πόσα λεφτά έχει δαπανήσει ο φορολογούμενος πολίτης για να τον …σκοτώσουν;
Η αποκάλυψη-ντοκουμέντο της «Ε.Ω.» με την  ετήσια συνδρομή που καταβάλλει ο ΕΛΓΑ (ΟΟργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων που βρίσκεται υπό την επιστασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης) στη Διεθνή Εταιρεία για την τροποποίηση καιρού (WMA αποκάλυψε  ακόμη έναν εμπαιγμό σε βάρος του λαού. Μας ψεκάζουν με κατασταλτικά και καρκινογόνα χημικά και πληρώνουμε από πάνω την εταιρία ψεκασμών για να μας σκοτώνει!

2.    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: «ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ»
     Ο Χρήστος Παππάς, παρενέβη για το θέμα των αεροψεκασμών με συνεχείς ερωτήσεις του προς τα συναρμόδια υπουργεία. Οι απαντήσεις όμως που έλαβε ήταν αόριστες και η μία υπηρεσία πέταγε το μπαλάκι στην άλλη. Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Παππάς στην ‘Ε.Ω.» ήταν αποκαλυπτικές:
«Η φράση ”Μας ψεκάζουν” που ακούμε συχνά, κρύβει μια πεποίθηση. Είτε χιουμοριστικά λέγεται, είτε μεταξύ σοβαρού και αστείου, είτε διστακτικά “λες να…”, εκφράζει μια εδραιωμένη υποψία.
Είναι διάχυτη η αίσθηση του κόσμου ότι κάτι συμβαίνει που κρατά το Λαό σε διαρκή καταστολή ώστε να μην διαμαρτύρεται, ώστε να μην μπορεί να πάρει αποφάσεις. Αισθάνεται κατατονία, υπνηλία, πονοκεφάλους, ζαλάδες που δεν έχουν πραγματική αιτία. Δεν του το υπαγορεύει κάποιος, το αισθάνεται ο ίδιος στην καθημερινότητά του.
Παράλληλα, σηκώνει τα μάτια του και βλέπει τα αεροπλάνα που αφήνουν περίεργες ουρές, σε συγκεκριμένο σχήμα διχτυού πάνω στον ουρανό, με τις “ουρές” να διαστέλλονται, που δεν είναι αυτές των αεροπλάνων της γραμμής. Δεν διαλύονται μετά από λίγα λεπτά, όπως συμβαίνει με τα συνήθη αεροπλάνα, δεν είναι ψεκασμός πάνω από καλλιέργειες. Είναι ψεκασμός πάνω από πόλεις.
 Έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες που τα αεροπλάνα είναι κοινό θέαμα στον ουρανό, και όλοι μας ξέρουμε τι ουρά αφήνει πίσω του ένα συνηθισμένο αεροπλάνο. Κι αρχίζει κανείς να ψάχνει παραπάνω. Πλέον, ξέρετε, ο κόσμος δεν εξαρτά την ενημέρωσή του από το τι του λέει ο καθεστωτικός δημοσιογράφος. Ψάχνει, διαβάζει, αναζητά. Και μαθαίνει. Και όσοι μπορούν, χρησιμοποιούν την λογική τους. Αυτά τα αεροπλάνα με τις περίεργες «ουρές» είναι αεροπλάνα ψεκασμών, είναι αεροπλάνα χωρίς όνομα.
Εμείς στις 28 Ιανουαρίου 2013 καταθέσαμε ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Περιβαλλοντικής Αλλαγής, και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, την οποία σας παραθέτω, και ρωτάμε μεταξύ άλλων ποια είναι η σύσταση του ψεκαζομένου υλικού και από ποια αρχή έχει αδειοδοτηθεί η διενέργειά τους; Πότε άρχισαν, με τι πρόγραμμα εκτελούνται και πότε θα ολοκληρωθούν.
Στην απάντηση του Υπουργείου Άμυνας παρατίθεται ένα Δελτίο Τύπου του ΓΕΑ όπου υποστηρίζεται ότιψεκασμοί γίνονται μόνον σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και σε χαμηλό ύψος. Οι ψεκασμοί για τους οποίους μιλάμε δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτή, εφόσον γίνονται πάνω από μεγάλες πόλεις.
Το Υπουργείο Ανάπτυξης μιλά στην απάντησή του για δραστηριότητες πυρόσβεσης. Προφανώς και δεν πρόκειται για την περίπτωση αυτή. Λέει όμως ότι οι ψεκασμοί για τις καλλιέργειες και για πυρόσβεση, δεν αφήνουν τα ίχνη συμπύκνωσης που παρατηρούνται στα μεγάλα ύψη. Συνεχίζει δε και λέει ότι ουδέποτε έχει αδειοδοτήσει ή πιστοποιήσει οποιονδήποτε φορέα ή φυσικό πρόσωπο για την εκτέλεση έργου αεροψεκασμού χημικών τύπου “chemtrail”. Εμμέσως δηλαδή  παραδέχεται την ύπαρξη τέτοιου τύπου ψεκασμών αλλά δεν τις αδειοδοτεί.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι πρόκειται για μια προσπάθεια παραπλάνησης, συσκότισης και απόκρυψης με ισχυρισμούς που είναι οφθαλμοφανώς αφελείς άρα είναι εκ του πονηρού. Ουσιαστικά κανένα υπουργείο δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να τοποθετηθεί επί του θέματος.
Μέχρις ότου λοιπόν πάρουμε πειστικές απαντήσεις για την προέλευση, την άδεια και την εν γένει ταυτότητα των πτήσεων καθώς και την σύσταση των ψεκασμών, είναι δικαίωμά μας να διατηρούμε τις αμφιβολίες μας, να πιέσουμε ώστε να δοθούν πειστικές απαντήσεις και όχι υπεκφυγές, και βεβαίως καλούμε το λαό να βρίσκεται με κάθε τρόπο σε εγρήγορση».
  3.  ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΙΔΗ-ΚΟΥΒΕΛΗ! ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ
Για το καυτό ζήτημα των αεροψεκασμών, παρεμβάσεις τους στην Βουλή έχουν κάνει τόσο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης  όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, με σχετικές ερωτήσεις, ζητώντας απαντήσεις  από τους αρμόδιους υπουργούς.
Η ερώτηση δε του κ. Βορίδη, που έγινε όταν ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ, αφορούσε σε δημοσίευμα της «Ελεύθερης Ώρας».

Ερώτηση Βορίδη:
«Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερη Ώρα” κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, διάφοροι επιστήμονες, ερευνητές και πολίτες, έχουν παρατηρήσει ένα συχνό και ταυτόχρονα ανησυχητικό φαινόμενο στους ουρανούς, και μάλιστα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πρόκειται για μεγάλου μήκους, πυκνές και λευκές ή υπόλευκες νεφελώδεις γραμμές οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό της περιοχής.
Από τα ευρήματα και τις γνώμες των ειδικών,έχει διευκρινιστεί ότι δεν πρόκειται για ψεκασμούς παρασιτοκτόνων (αφού αυτοί λαμβάνουν χώρα σε πολύ χαμηλό ύψος και πάνω από αγροκαλλιέργειες) αλλά ούτε και για υδρατμούς από αεριωθούμενα αεροσκάφη,αφού αυτοί ερχόμενοι σε επαφή με την ατμόσφαιρα, διαλύονται σύντομα,το πολύ εντός ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος.
Αντίθετα στην περίπτωση των παρατηρηθέντων αεροψεκασμών,οι μεγάλου μήκους πυκνές γραμμές, όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται, δημιουργώντας λεπτά τεχνητά νέφη που μπορούν να καλύψουν μιας μεγάλης έκτασης περιοχή.

Και ο κ. Βορίδης ρωτούσε:

Δεδομένου τους γεγονότος ότι υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο που καταγράφουν αυτή τη δραστηριότητα πάνω από ελληνικές πόλεις είναι σε γνώση της Κυβέρνησης, αυτοί οι αεροψεκασμοί; Αν όχι,γιατί και αν ναι, ποια είναι η αποστολή τους και από ποιους διενεργούνται;
Εντάσσονται οι ψεκασμοί στο πρόγραμμα της λεγόμενης «Γεωμηχανικής» που επικαλείται το δημοσίευμα, δηλαδή της τεχνικής παρέμβασης στη φύση για τον έλεγχο των κλιματολογικών συνθηκών;
Ποια είναι η σύσταση του ψεκαζόμενου υλικού και από ποια αρχή έχει αδειοδοτηθεί η διενέργειά τους; πότε άρχισα, με τις πρόγραμμα εκτελούνται και πότε θα ολοκληρωθούν;».
ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!
Το θέμα που σοκάρει αποκάλυψε  Αλέξανδρος η Γεωργίου. Πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.Σύμφωνα λοιπόν με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών.

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.
Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων.
Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.
Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http:// www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.

"Ελεύθερη Ώρα"

Σύσκεψη στο Πεντάγωνο για τους S-300 και εντολή Α/ΓΕΕΘΑ...Βρείτε στόχους άμεσα !!

Θα κάνουμε βολή με τους S-300 έστω και αν χρειαστεί να ''πετάξω εγώ για στόχος '' ! δήλωσε Βετεράνος Ιπτάμενος που είχε επισκεφτεί την 126 ΣΜ !!
Η αντίστροφη μέτρηση για την εκτόξευση βλήματος από τους Ελληνικούς S-300 μετά από αρκετά
χρόνια αγρανάπαυσης
και κόντρα σε πολιτικά ,Ελληνικά και αντι-Ρωσικά συμφέροντα άρχισε !!...

Όλα είναι έτοιμα για την εκτόξευση που θα δώσει βροντερή απάντηση και θα τρομάξει τους εχθρούς μας σύμφωνα με τους Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ !
Ο Αρχηγός του ΑΤΑ Αντιπτέραρχος Βαίτσης μετέφερε την εντολή στην 126 ΣΜ πριν από λίγο καιρό και όλοι δήλωσαν έτοιμοι !

Μοναδικό μέχρι στιγμής πρόβλημα οι στόχοι που πρέπει να πετάξουν γιατί το ΝΑΤΟ και οι χρησιμοποιούμενοι στόχοι του ΠΒΚ δεν έχουν καμιά σχέση με το σχεδιασμό σε τακτική βάση όπως θέλουν την εκτόξευση του πρώτου Βλήματος των Ελληνικών S-300!

H εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου Μιχαήλ να βρούνε στόχους για τη βολή των S-300 πάση θυσία ,αλλά και το ταξείδι του επικεφαλής της εταιρίας στόχων του ΠΒΚ στο εξωτερικό είχε να κάνει και με αυτό !

Φέρτε στόχους γιατί θα βρω αληθινούς στόχους !! !! δήλωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι Επιτελείς πήραν φωτιά !

Στοίχημα ζωής και για τον Αρχηγό του ΑΤΑ που σε σύσκεψη δήλωσε θα κάνουμε βολή με τους S-300, έστω και αν χρειαστεί να πετάξει και ''Ιπτάμενος για στόχος'' !
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε το ταξείδι αστραπή στη Κρήτη του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου επ' ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της Μάχης Κρήτης στο τέλος της εβδομάδος, με σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων ... !!

Για μια ακόμη φορά ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που κατάλαβαν επιτέλους οτι στην πραγματική ζωή δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά ...Αλλά FIR και Κill ! και είναι πραγματικοί επαγγελματίες ...Ευτυχώς !
 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/05/s-300_212.html

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ = ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ 

 ΚΑΘΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ 
 .......ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.......... Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ


ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ = ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ



 ΚΑΘΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ



 .......ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ..........

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ




           ΑΝ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΝΑ ΤΟ  ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ
          ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ   email   στο   antistasi.nai@gmail.com
                   ΝΑ  ΣΑΣ  ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ  ΤΟ  ΑΡΧΕΙΟ

ΠΗΓΗhttp://antistasitora.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4866.html
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5117.html

Ποιος και πώς θα ξεκινήσει την επικείμενη έκρηξη;


Οι κίνδυνοι για μία κοινωνική έκρηξη αυξάνουν αλματωδώς

Η πολιτική είναι η επιστήμη (κατ’ άλλους «τέχνη» και κατ’ άλλους «επάγγελμα») η οποία καλείται να δημιουργήσει κατευθύνσεις βασιζόμενη σε ένα γενικό εθνικό στρατηγικό σχέδιο, αναλύοντας τα
δεδομένα του παρόντος και αποφεύγοντας το χείριστο σενάριο - αποτέλεσμα (βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα) για το μέλλον. Είναι λοιπόν, εκείνη η επιστήμη που σαν σκοπό έχει να επιφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για την χώρα και τους κατοίκους, τοποθετώντας μία κλίμακα στόχων (με μετρήσιμα αποτελέσματα).

Τι γίνεται, όμως με την πολιτική στην Ελλάδα;
Στην περίπτωση της χώρας μας, είναι πασιφανές πως οι πολιτικοί είτε δεν έχουν την ικανότητα να «προβλέψουν» και μέσω εντατικής εργασίας να δημιουργήσουν μία θετική πορεία για την χώρα την οποία υποτίθεται ότι υπηρετούν, είτε δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας. Βέβαια, υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο να μην έχουν την διάθεση λόγω οκνηρότητας να εργαστούν (ως γνωστόν το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτικών της Ελλάδας δεν έχει εργαστεί ποτέ) και προτιμούν τις έτοιμες – «πακεταρισμένες» λύσεις που τους προσφέρονται από το εξωτερικό (οι οποίες όμως εξυπηρετούν τα συμφέροντα εκείνων που εκπονούν αυτές τις «λύσεις»).

Στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί το εξής παράδοξο ζευγάρι, το οποίο και φέρει την ευθύνη για την κατάντια της χώρας: οι πολιτικοί έγιναν πωλητικοί και οι πολίτες έγιναν πελάτες. Και τα δύο μέρη αυτού του εκτρωματικού «ζευγαριού» προσπαθούν εναγωνίως να διαιωνίσουν την ύπαρξή τους, χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο και κάθε μέσο… Ηθελημένα ή μη, αλληλο-εξυπηρετούνται και υποβοηθούν τα μέγιστα στην περαιτέρω αποδόμηση της χώρας. Επικεντρώνονται στα επιμέρους προσωπικά μικροσυμφέροντα και διαλύουν την γενικότερη εικόνα και ύπαρξη της χώρας. Έχουν δημιουργήσει ισχυρότατες συντεχνίες και κατορθώνουν να μετακυλύουν τόσο τις υποχρεώσεις όσο και τις ευθύνες τους στους ανίσχυρους, δημιουργώντας έτσι –με γοργούς ρυθμούς- μία μάζα πολιτών η οποία εξαθλιώνεται και ταυτόχρονα αργά αλλά σταθερά σωρεύει ένα καταστροφικό στοιχείο, την οργή, η οποία και θα εκδηλωθεί με τον πλέον βίαιο τρόπο όταν δημιουργεί η «ικανή μάζα» πολιτών που δεν θα έχουν να χάσουν τίποτε απολύτως…

Δεν είναι ένα απλό τέχνασμα της πολιτικής τάξης ο φόβος της κοινωνικής έκρηξης. Βέβαια, επειδή η άρχουσα πολιτική τάξη (μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η άρχουσα οικονομική τάξη, της οποίας τα συμφέροντα δεν έχουν πάψει να εξυπηρετούνται) ελέγχει πλήρως τους μηχανισμούς καταστολής μίας εξέγερσης, επιθυμεί να ορίσει η ίδια τον τόπο, τον χρόνο, αλλά και το μέγεθος αυτής της έκρηξης. Εργαζόμενη προς αυτή ακριβώς την κατεύθυνση -και προκειμένου να εμφανιστεί ο πολιτικός κόσμος ως λυτρωτής – διασώστης- εδώ και πολύ καιρό έχει τοποθετήσει την λέξη «εμφύλιος» (μέσω πολιτικών δηλώσεων και "βαθυστόχαστων" αναλύσεων μνημονιακών δημοσιογράφων), προκειμένου να ενοχοποιήσει εκ των προτέρων τους πολίτες που θα τολμήσουν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα, που θα επιχειρήσουν να αποκτήσουν τον έλεγχο της ζωής τους.

Το εμφυλιοπολεμικό αυτό κλίμα απαιτεί την ύπαρξη εικονικών συγκρουσιακών πόλων ή την ύπαρξη ενός –έστω και δημιουργημένου- «μπαμπούλα». Και αυτά τα στοιχεία ήδη δημιουργούνται μέσα από «ριζοσπαστικές» ή πολυπληθείς πολιτικές κινήσεις που έχουν έναν υποτιθέμενα κοινό στόχο, αλλά δεν συμφωνούν για την κρίσιμη επόμενη ημέρα και την διαχείριση της χώρας. Η ύπαρξη των δύο αντίπαλων πόλων ή και των πολλών μικροκινημάτων, εξασφαλίζει την παράταση ύπαρξης του υφιστάμενου πολιτικού εκτρώματος, αφού η γενικότερη εικόνα προς τους πολίτες είναι ασαφής και απολύτως ομιχλώδης. Στην περίπτωση που θα υπάρξει ακέφαλη έκρηξη των πολιτών (πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, λόγω της υφιστάμενης και ιστορικής πολιτικής κουλτούρας των Ελλήνων που θέλουν έναν αρχηγό επικεφαλής), τότε το πολιτικό σύστημα θα διαλύσει πάρα πολύ εύκολα και με ισχυρότατες δόσεις κυβερνητικής βίας (μην ξεχνάμε την ύπαρξη της αστυνομίας, της οποίας η ηγεσία υπακούει και εκτελεί όλες τις μη νόμιμες (έχει αποδειχθεί σε πλείστες περιπτώσεις) «άνωθεν εντολές» και έχει μετατρέψει την Αστυνομία από προστάτη των πολιτών σε «πραιτωριανούς» υπαλλήλους της τροϊκανής κυβέρνησης). Αυτό το «τσάκισμα» των πολιτών, θα λειτουργήσει καταλυτικά και θα προσθέσει αρκετά χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας των σημερινών κυβερνώντων.

Επειδή όμως οι «δημοκρατίες» επιτάσσουν την αλλαγή προσώπων, το σύστημα (και οι έξωθεν εντολείς του) είναι αναγκασμένο να δημιουργεί νέες –αλλά υπάκουες- προσωπικότητες, οι οποίες θα εμφανίζονται στην εξουσία και όντας μαριονέτες αλλά με την βιτρίνα ενός δημοκρατικού πολιτεύματος θα κάνουν κατορθωτή την συνέχεια της ύπαρξης ενός κράτους χρέους, ενός κράτους απόλυτα αστυνομευόμενου –φυσικά για «το καλό των πολιτών του»- κι ενός κράτους που θα έχει γίνει μία τεράστια φυλακή ανθρώπων και χώρος κοινωνικών πειραματισμών για περαιτέρω εφαρμογή σε άλλες δυτικές χώρες.

Εάν όλα αυτά δεν αποτελούν κίνδυνο για μία χώρα, τότε με δεδομένη την απόλυτη ανυπαρξία της πολιτικής ηθικής των κυβερνώντων, ο κίνδυνος για μείωση του γεωγραφικού χώρου της Ελλάδας είναι περισσότερο από εμφανής. Ενδέχεται, μάλιστα, να χρησιμοποιηθεί η απειλή αυτή από τους ίδιους τους κυβερνώντες, προκειμένου να συσπειρώσουν τους πολίτες υπέρ τους και απέναντι στην «εξωτερική απειλή».

Ενδέχεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει κάποιο «λάθος» (από κάποιον "πιεσμένο", "ηθικά και ψυχολογικά καταρρακωμένο" στρατιωτικό), το οποίο θα λειτουργήσει ως πυροκροτητής ενός θερμού επεισοδίου. Ευχή όλων, σε μία τέτοια εξέλιξη, είναι η αποφυγή κάποιας εθνικής ήττας (μετά από πολιτική συμφωνία, όπως έγινε στα Ίμια το 1996 από την κυβέρνηση Σημίτη και την παγίωση γκριζοποίησης μέρους του Αιγαίου, το οποίο σήμερα αμφισβητείται ευθέως και χωρίς καμία απολύτως συνέπεια από τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου).
Παράλληλα, ο υπαρκτός κίνδυνος κάποιας «μουσουλμανικής άνοιξης» στην Ελλάδα, είναι ορατός και τα στοιχεία που θα πυροδοτούσαν κάτι τέτοιο είναι γνωστά και βρίσκονται τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, έχουν δε προ καιρού πάρει "θέσεις μάχης". Κάτι τέτοιο, μάλιστα, θα εξυπηρετούσε στον μέγιστο βαθμό την σημερινή κυβέρνηση, αφού θα της δινόταν η ευκαιρία επιβολής αυστηρότατων αστυνομικών μέτρων (πέρα από τα όρια που κινείται η Δημοκρατία), ενώ παράλληλα θα περνούσε σε σειρά μέτρων ικανοποίησης των «εξεγερμένων», προκειμένου να μην υπάρξει επανάληψη κάποιας μουσουλμανικής «έκρηξης» στο μέλλον.

Όλα τα παραπάνω σας φαίνονται απίθανα; Ίσως... και μακάρι να είναι. Δυστυχώς, μέρος από αυτά ήδη είναι μέρος της ζωής μας, της καθημερινότητάς μας. Ευελπιστούμε πως οι πολιτικοί θα πάψουν να είναι πωλητικοί και πως οι πολίτες θα πάψουν να είναι πελάτες. Μόνο τότε θα μπορέσει η χώρα να επανέλθει σε πορεία ανάκαμψης (ουσιαστικής και όχι εικονικής ή μέσω επιτηδευμένων δηλώσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού) και θα σταθεί στα πόδια της.
Για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει οι πολίτες να κατανοήσουν την σημερινή πορεία της χώρας και το αύριο που αυτή η πορεία τους επιφυλάσσει. Επίσης, οι πολιτικοί θα πρέπει να κατανοήσουν πως όλα έχουν ένα τέλος και πως στο χέρι τους είναι το δικό τους τέλος να είναι αίσιο και όχι φρικώδες… Γιατί δεν πρέπει κανείς να ξεχνά πως η οργή φέρνει φρίκη. Και η φρίκη δεν θα έρθει μέσω ενός ανύπαρκτου εμφύλιου πολέμου, αλλά από ανθρώπους της καθημερινότητας που θα έχουν οδηγηθεί στον παραλογισμό και θα λειτουργούν έχοντας στο μυαλό τους μόνο μία σκέψη: «αν είναι να καταστραφώ, θα πάρω μαζί μου όσους περισσότερους μπορέσω»…

Επανερχόμενοι στο αρχικό ερώτημα, "ποιός και πως θα ξεκινήσει την επικείμενη έκρηξη", θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι πως η επόμενη ημέρα σε καμία περίπτωση (οτιδήποτε και αν συμβεί) δεν θα βρει την Ελλάδα ίδια. Είτε χειρότερα, είτε καλύτερα, το αποτέλεσμα θα κριθεί στο ποιοί και πως θα συμμετέχουν στην επικείμενη έκρηξη...
Κωνσταντίνος

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_671.html

Προσευχή στον Αλλάχ σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα!


Σημερινό δημοσίευμα φέρει καθηγητή να μαθαίνει μουσουλμανικές προσευχές στους μαθητές
Για την κατάσταση στο Κέντρο της Αθήνας έχουν γραφεί πάρα πολλά και ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι επικρατεί στα σχολεία.

Οι Έλληνες μαθητές αρχίζουν να αποτελούν μειονότητα καθώς οι περισσότερες οικογένειες είτε μετακομίζουν σε άλλες περιοχές, είτε στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία άλλων δήμων.

Αυτό όμως που δημοσιεύεται στο σημερινό Τύπο, ξεπερνά κάθε φαντασία. Όπως αποκάλυψε μαθητής σχολείου του Αγίου Παντελεήμονα στους γονείς του, ο δάσκαλος της τάξης, άρχισε να τους διδάσκει μία καινούργια προσευχή. Όταν η μητέρα του παιδιού του ζήτησε να μάθει τι προσευχή ο νεαρός της διηγήθηκε πως επρόκειτο για μία προσευχή με τα χέρια υψωμένα σε μία “ακαταλαβίστικη” γλώσσα.

Από την περιγραφή, είναι ξεκάθαρο πως επρόκειτο για προσευχή στον Αλλάχ, γεγονός που ξεπερνά κάθε έννοια πολυπολιτισμικότητας.
Άραγε στο Υπουργείο Παιδείας έχουν πάρει χαμπάρι τέτοιες πρωτοβουλίες καθηγητών;
Υπάρχει στην διδακτέα ύλη το συγκεκριμένο... "μάθημα";
Άραγε, γνωρίζει ο συγκεκριμένς καθηγητής πως στην Ελλάδα απαγορεύεται ο προσηλυτισμός;
Το σκοπεύει να κάνει ο κύριος Ρουπακιώτης, ως ο καθ' ύλην υπεύθυνος υπουργός Δικαιοσύνης;

Νέος “άθλος” Ρουπακιώτη! Υπό όρους αποφυλακισμένος ο Αλβανός που έπαιζε ρώσικη ρουλέτα στον κρόταφο μεροκαματιάρη ταξιτζή!

Ο 23χρονος που πιάστηκε στην Παλλήνη, είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους ενώ εξέτιε ποινή κάθειρξης επτά ετών για ληστείες σε βάρος οδηγών Ταξί, που είχε διαπράξει μαζί με συνεργούς του το έτος 2009. Και τι έκανε με το που βγήκε; Λήστευε ταξιτζήδες!

Αυτή η φαρσοκωμωδία Ρουπακιώτη πρέπει κάποτε να τελειώσει. Εάν δεν μπορεί ο αρμόδιος υπουργός να ανατρέψει την κατάσταση όπου τα σοφρωνιστικά ιδρύματα της χώρας έχουν μετατραπεί σε στρατηγεία του UCK, ας ζητήσει τουλάχιστον μία συγγνώμη από τα θύματα και ας παραιτηθεί.
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_1449.html

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο «κλυδωνίζει» την κυβέρνηση


H υπόγεια σύγκρουση του Αντώνη Ρουπακιώτη με το Μέγαρο Μαξίμου καλά κρατεί με αιχμή του δόρατος το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Το νομοσχέδιο που πριν καν κατατεθεί έχει προκαλέσει μια ενδοκυβερνητική ρήξη και μια
πρωτοφανή αντιπαράθεση στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή, φαίνεται πως αποτελεί προσωπική υπόθεση του υπουργού Δικαιοσύνης που διαμηνύει πως αν δεν προχωρήσει θα παραιτηθεί.

Ο κ. Ρουπακιώτης μάλιστα λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη δήλωσε πως «η πρόθεση του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο να προωθηθεί στη Βουλή», ενώ και ο κ. Μανιάτης κάλεσε με τη σειρά του τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Το νομοσχέδιο έχει προκαλέσει και μεγάλες αντιδράσεις στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Στο κόμμα υπάρχει έντονος προβληματισμός για την ορθή κατεύθυνση του νομοσχεδίου στη λογική ότι ενδέχεται να ενισχύσει τη Χρυσή Αυγή, που θα αντλήσει ψήφους από τη δεξιά δεξαμενή της ΝΔ.

Στην κριτική αυτή προστίθενται και οι φωνές που υποστηρίζουν ότι το υπάρχον ποινικό σύστημα μπορεί να καλύψει τις ρατσιστικές πράξεις εάν και εφόσον επιβληθούν με αυστηρότητα οι νόμοι. Εκφράζουν μάλιστα την άποψη ότι η Δημοκρατία δεν επιβάλλεται αλλά καλλιεργείται και εμπνέεται. Η επιβολή ακραίων μέτρων και νόμων μόνο ακραίες αντιδράσεις μπορεί να φέρει.

Με αυτά τα δεδομένα είναι αμφίβολο το αν θα ψηφιστεί από όλους τους βουλευτές του κόμματος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε ένα πολιτικό παράδοξο, το νομοσχέδιο δηλαδή να περάσει από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και όχι από σύσσωμη την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ υποδαυλίζει αυτή την υπόγεια σύγκρουση προσβλέποντας στη δημιουργία μιας γέφυρας με τη ΔΗΜΑΡ. Στην Κουμουνδούρου μπορεί το νομοσχέδιο αυτό να αλλάξει την ατζέντα και να καλλιεργήσει ένα έδαφος μελλοντικών συνεργασιών.

Αν στην πολιτική ατζέντα σκαρφαλώσει και διατηρηθεί η απειλή της Χρυσής Αυγή τότε δεν αποκλείεται η συγκυρία αυτή να φέρει πιο κοντά τα δύο κόμματα, στη λογική του ευρύτερου αριστερού χώρου.

Έλενα Σιάνου

http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_8719.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters