Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

"ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;"


papades-masonoi
"Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει "βουήξει" το διαδίκτυο απο φωτογραφίες Αρχιερέων και Ιερέων που ποζάρουν καμαρωτοί με κρεμασμένα στο στήθος τους τα μασωνικά "εγκόλπια", δίπλα σε "διάσημους" μασώνους.Οι πιό γνωστές φωτογραφίες (οι οποίες αν και ελπίζαμε να είναι προϊόν φωτομοντάζ δυστυχώς είναι γνήσιες) είναι εκείνες απο την τελετή μύησης "νεοφωτίστων" στις οποίες παρίστατο ο υπέργηρος μητροπολίτης Βελεστίνου ο αρχιμανδρίτης Στάχυς Καψής και κάποιος άλλος Ιερέας , του οποίου το όνομα δεν το γνωρίζουμε ακόμα , καθώς επίσης και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου , ο οποίος αν και δεν φορούσε κανενός είδους μασωνικό μετάλλειο (όπως οι άλλοι) ωστόσο είχε δεχθεί στο αρχιεπισκοπικό γραφείο την αντιπροσωπεία της ηγεσίας του Υπάτου Συμβούλιου της Μεγάλης Επικράτειας της Ελλάδος
Το περίεργο είναι ότι υπήρξαν e-mails τα οποία δήθεν είχαν αποσταλεί απο την αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε ιστολόγια που ανέδειξαν αυτά τα θέματα, στα οποία ενημερώνεται (δήθεν) ο διαχειριστής - διαχειρίστρια του ιστολογίου, ότι κάποιοι (;) έχουν μπεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην διαχείριση του ιστολογίου , ότι παρακολουθούν κάθε τι που γράφει , κάθε επικοινωνία του και ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε συνεργασία με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος , παρακολουθούν τους "παρακολουθούντες" μέχρι να τους εντοπίσουν και να πράξουν τα κατά τον νόμο δέοντα.
Στο τέλος η "αξιωματικό" τάδε της αντιτρομοκρατικής "συστήνει" στον διαχειριστή - διαχειρίστρια του ιστολογίου να είναι "προσεκτικός" στο τί δημοσιεύει ή τι γράφει στα e-mail που στέλνει.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιαίτερα έξυπνος για να αντιληφθεί, ότι το e-mail δεν εστάλη απο την αντιτρομοκρατική υπηρεσία , η οποία δεν θα λάμβανε ποτέ την πρωτοβουλία να "προστατεύσει" τα προσωπικά δεδομένα οιουδήποτε και ειδικά κάποιου άγνωστου blogger.Είναι προφανές ότι κάποιοι μασώνοι έχουν πανικοβληθεί απο τις στυνταρακτικές , ειδικά για τους πιστούς , αποκαλύψεις και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όποιον τις δημοσιεύει ή τις αναδημοσιεύει.
Δυστυχώς γι αυτούς το μόνο που κατάφεραν είναι να μας πεισμώσουν ακόμα περισσότερο".


 
Αναγνώστης

ΠΗΓΗhttp://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16439&catid=10&Itemid=81

Πολιτικοί - Ιερείς στη Μασονία Ποιοί ελέγχουν και την ελληνική μασωνία;(βίντεο)

H λίστα των μασόνωνΜΗΠΩΣ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG; ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΔΩ...

Τι είναι Μασονία; πρέπει να ξέρομε γιατί Μασόνοι μας κυβερνάνε…συνέχεια…Απίστευτο. Εκδήλωση Μασώνων μέσα σε Ελληνικό Ορθοδοξο Ιερό Ναό!!!!!

ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΙ; (!!!)

ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μασονία: Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2513.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters