Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ (ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ)

ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ
Ι. ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣΑ ΤΗΝ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 1923
Η ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΙΤΑΛΙΑ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΣ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΤΟ ΣΕΡΒΟ-ΚΡΟΑΤΟ-ΣΛΟΒΕΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ
αφ’ ενός 

ΚΑΙ Η ΤΟYΡΚΙΑ
αφ’ ετέρου

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ; Ποιοί είναι που ΕΧΤΙΖΑΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ από ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ προς ΤΑ ΠΑΝΩ και ΌΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;;;


 

Γράφει ο Φοίβος Καλφόπουλος

Υπόγειες Πολιτείες

Ήταν το φθινόπωρο του 1963 , όταν ο Omer Demir στην πόλη Ντερινκούγιου (Μαλακοπή) της Τουρκίας γκρέμισε ένα τοίχο στον υπόγειο του σπιτιού του. Ξαφνιασμένος ανακάλυψε πως υπάρχει συνέχεια πίσω από το τοίχο αλλά τίποτα δεν μπορούσε να τον προϊδεάσει για το μέγεθος της αποκάλυψης που τον περίμενε.

Μέγας Αλέξανδρος και τα Χειρόγραφα για τους Νεφελίμ


Μέγας Αλέξανδρος; 

Συνεχίζοντας την σειρά άρθρων σχετικά με τις αποδείξεις της ύπαρξης των αρχαίων θεών στον κόσμο, των Νεφελίμ ή Γιγάντων αλλιώς, θα αναφερθώ σε ένα θέμα που είναι ελάχιστα γνωστό και αυτό είναι η άγνωστη εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην έρημο Τάκλα Μακάν ώστε να νικήσει όντα τα οποία μπορούσαν να απειλήσουν ολόκληρο τον κόσμο όπως το είχαν κάνει πολλά χρόνια πρίν αφού όταν γεννήθηκαν το 40.000 π.Χ περίπου και μετά καθώς ζούσαν πλέον ανάμεσα μας, αποτελούσαν μέγα δυνάστη του ανθρωπίνου γένους.

Ο Προμηθέας Αποκαλύπτει Πως και Γιατί Έφτιαξε τους Ανθρώπους

Ο Προμηθέας Πρίν παρακολουθήσουμε ένα απόσπασμα από την απάντηση του Προμηθέα στον Ερμή, για την παράδοση της φωτιάς στους ανθρώπους, λίγα λόγια για τον Προμηθέα δεσμώτη.
Στον Προμηθέα του Αισχύλου οι άνθρωποι πριν από την παρέμβαση του Προμηθέα ζούσαν σε σπηλιές και δεν διέθεταν πρακτική νοημοσύνη για να μπορούν να συλλάβουν, να κατανοήσουν τον κόσμο και να επινοήσουν τρόπους βελτίωσης της ζωής τους. Ο Προμηθέας, λοιπόν, τους διδάσκει όλες τις τέχνες: αρχιτεκτονική, ξυλουργική, αστρονομία, μαθηματικά, γραφή, γλώσσα, ιστορία, γεωργία, τη χρήση των ζώων και την ίππευση, τη ναυτική τέχνη, την ιατρική, τη φαρμακευτική, τη μαντική και τη μεταλλοτεχνία.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters