Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

«Μολών Λαβέ»! Ένα μαγευτικό οδοιπορικό στο πεδίο μάχης των Θερμοπυλών! (βίντεο)



Καλοκαίρι του 480π.Χ. Έλληνες και Πέρσες αναμετρώνται στο στενό των Θερμοπυλών…
Δείτε από ψηλά το πεδίο της Μάχης. Στα πλάνα διακρίνεται το μνημείο του Λεωνίδα, ο λόφος όπου πιστεύεται ότι άφησε την τελευταία του πνοή καθώς και ο θερμός ποταμός, του οποίου το νερό αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου και είναι ιαματικό. Από τον ποταμό και τα στενά, το μέρος ονομάστηκε Θερμοπύλες.

Κυμβάλειον: Το Θρυλικό Απόκρυφο Βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που Γλίτωσε από την Καταστροφή της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας



Ένα από τα λίγα ερμητικά κείμενα που σώθηκαν από την πυρκαγιά της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας και κατά κάποιο τρόπο θεμελίωσε τις βάσεις των διαφόρων φιλοσοφικο-εσωτερικών ρευμάτων μέχρι τις ημέρες μας, είναι το λεγόμενον Κυμβάλειον.
Εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα (το 1908) από μία ομάδα ατόμων που αποκαλούνται «οι 3 μύστες». Περιέχει τις Αρχές του Σύμπαντος, τους επτά Aρχικούς Νόμους που διοικούν τα πάντα και που μετέδωσε στους ανθρώπους σαν Υψηλή Διδασκαλία ο θεός Ερμής.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ: «Έχω χειρουργήσει 15.000 άπορα παιδιά αφιλοκερδώς και θα συνεχίσω να το κάνω….»

1432544183-217479a24f5b98bcd9028a1675b0f69e
Αυξέντιος Καλαγκός: Μεγάλη καρδιά για άπορα παιδιά. – Ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Γενεύης χειρουργεί αφιλοκερδώς και στην Ελλάδα. «Να προσπαθείς να γίνεις κάποιος που θα προσφέρει στους άλλους». Αυτό είναι το μότο του διεθνούς φήμης καρδιοχειρουργού κ. Αυξέντιου Καλαγκού....
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters