Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!! Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΦΩΤΟ



alt

Η ιστορία το έχει "περιέργως" αποσιωπήσει. Βρίσκεται καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας! 

 
Μπλεγμένος στο αφορολόγητο κόλπο και ο Κουβέλης με τους Εβραίους;;;; Σε ποια τερτίπια βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο; Η καταγγελία για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έγινε προ εβδομάδος στην «Ελεύθερη Ώρα» και μέχρι σήμερα δεν την έχει διαψεύσει! 
 
Με ποιο τρόπο παραχωρήθηκε η διαχείριση της περιουσίας των Ισραηλιτών στους ίδιους και αφαιρέθηκε 
από το Ελληνικό Δημόσιο η δυνατότητα να εισπράττει τον αναλογούντα φόρο; Ποιος σκαρφίστηκε το 
σχετικό νόμο φορολογικής ασυλίας των Ισραηλιτών; Πέρασε από τη Βουλή και πότε; 

alt
Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε προκαλούν ανατριχίλα σε όλα τα επίπεδα. Αρχίζοντας από τον πολιτικό που χάρισε την πλήρη φορολογική ασυλία του ΚΙΣ. Είναι ο αποκληθείς Γέρος της Δημοκρατίας! Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο δημοκράτης Πρωθυπουργός που γνωρίζουμε από την Ιστορία ή μήπως ο ρόλος του σε κάποια σημεία του υπήρξε ιδιαίτερα σκοτεινός και ύποπτος; Πόσο δημοκράτης μπορεί να ήταν ο Πρωθυπουργός της λεγόμενης Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ο οποίος κατέφυγε σε παραποιήσεις ΦΕΚ με την ανάληψη των καθηκόντων του, μόλις δηλαδή αποχώρησαν τα γερμανικά στρατεύματα από τη χώρα μας τον Οκτώβριο του 1944;
Θυμίζουμε ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου ηγήθηκε ωςΠρωθυπουργός, υπουργός Εξωτερικών και προσωρινά υπουργός Στρατιωτικών, της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις 18 Οκτωβρίου 1944, αντικαθιστώντας τη διορισμένη από τους Γερμανούς Κυβέρνηση Ράλλη.
Ανέλαβε τα καθήκοντά του στις  23 Οκτωβρίου 1944, και το πρώτο πράγμα που φρόντισε να κάνει ήταν να προβεί σε δύο πρωτοφανείς πλαστογραφήσεις ΦΕΚ (Φύλλων Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) καταργώντας νόμους που αφορούσαν τη διαχείριση της περιουσίας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ). Ο ...Γέρος της Δημοκρατίας μαζί με το υπουργικό συμβούλιο στις 27 Οκτωβρίου 1944 και στις 10 Νοεμβρίου 1944, φαίνεται πως κατέγραψε δυο μαύρες σελίδες στην ιστορία του, τις οποίες αποκαλύπτουμε σήμερα.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

 
Ως γνωστόν,  κάθε νέο έτος τα ΦΕΚ αρχίζουν την αρίθμησή τους από το Νο1 και τη συνεχίζουν αυξητικά έως τη λήξη του χρόνου, για να ξεκινήσουν πάλι από τον αριθμό 1 την επόμενη χρονιά.
Η διορισμένη κυβέρνηση Ράλλη (η δοσίλογη) παραιτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1944, η δε παραίτησή της δημοσιεύθηκε στο 242 ΦΕΚ με το Διάγγελμα του τότε «Προέδρου της Κυβερνήσεως Δ. Ράλλη προς τον Ελληνικόν Λαόν». Αυτό ήταν και το τελευταίο ΦΕΚ του έτους.
Η οποιαδήποτε επομένη κυβέρνηση, διορισμένη ή εκλεγμένη, όφειλε να συνεχίσει την έκδοση των ΦΕΚ από τον αριθμό που σταμάτησε η προηγούμενη.


Aυτό ήταν το τελευταίο ΦΕΚ-Νο 242- από την παραιτηθείσα κυβέρνηση Ράλλη. Το επόμενο ΦΕΚ έπρεπε να συνεχίζει από τον αριθμό 243. Ο ...Γέρος της Δημοκρατίας φαίνεται πως έκανε...γιάφκα τα ΦΕΚ. 
Έλα όμως που με την ανάληψη των καθηκόντων της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, όλα ήρθαν τα πάνω-κάτω!
Η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου που όπως είπαμε ηγήθηκε της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις  23 Οκτωβρίου 1944, θα έπρεπε να συνεχίσει τα ΦΕΚ από τον αριθμό 243. Αλλά και από την αρχή να ήθελε να ξεκινήσει με το αιτιολογικό ότι μόλις είχε τελειώσει ο πόλεμος, θα έπρεπε να  γράψει «ΦΕΚ 1». Έλα όμως που ο ...Γέρος της Δημοκρατίας έκανε κάτι πρωτοφανές: Πήρε το ΦΕΚ 6 της 18ης Ιανουαρίου 1944 και το ...μετάλλαξε! Έτσι, στις 27 Οκτωβρίου 1944 εξέδωσε νέο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό 6!!! Τι σημαίνει αυτό; Ότι την ίδια χρονιά, είχαμε δύο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό! Απίστευτο! 



Δείτε τα ...δίδυμα ΦΕΚ και κάντε συγκρίσεις. Βρείτε τις διαφορές που λένε στα κουίζ! Απίστευτο, αλλά «για καλό σκοπό και πατριωτικό» πιθανώς να έλεγε ο ...Γέρος της Δημοκρατίας, εάν ζούσε σήμερα. Ποιος ήταν ο ... καλός σκοπός;
Τον διαβάζουμε, όπως αναγράφεται στο παραποιημένο ΦΕΚ 6, με υπογραφή Γεώργιου Παπανδρέου και του τότε υπουργικού συμβουλίου:
Άρθρον 1.
1. Καταργούνται οι Νόμοι 1977/44 και 1180/44.
2. Άπαντα τα εις Ισραηλίτας ανήκοντα πάσης φύσεως περιουσιακά αντικείμενα, τα συμφώνως προς τα διατάξεις του Νόμου 1180/44 τελούντα ήδη υπό την διαχείρισην του Ελληνικού Δημοσίου και ευρισκόμενα εις τα αποθήκας της Υπηρεσίας Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών ή εις ιδιωτικάς τοιαύτας ή αλλαχού, αποδίδονται εις τους νομίμους αυτών κατόχους, καθ'ην διαδικασίαν αρχικώς ταύτα παρελήφθησαν. Η απόδοσις των αντικειμένων τούτων ενεργείται χωρίς αφαίρεσιν του βάσει των οικείων αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών αποδοθέντος ποσοστού 10% εφ' εκάστης ισραηλιτικής περιουσίας εις τον καταδόντα προς το Δημόσιον ταύτην αλλά με κράτησιν ποσοστού 5% του παρακρατούμενου προς τακτοποίησιν προκαταβολών ενεργηθεισών συμφώνως προς τας διατάξεις του Νόμου 1180/44 εκ του Δημοσίου Ταμείου προς αντιμετώπισιν των δαπανών της ρηθείσης υπηρεσίας αφ'ενός, και δι' έξοδα λειτουργίας ταύτης αφ' ετέρου». 
 alt
Σε απλά ελληνικά, ο ...νέος νόμος που καταργούσε τους 1977/44/ και 1180/44, λέει ότι: Τα περιουσιακά αντικείμενα των Ισραηλιτών τα οποία είχαν περιέλθει  στη διαχείριση του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να φορολογηθούν, από την οποία φορολόγηση αποδιδόταν και ποσοστό 10% ως αμοιβή σε όποιον κατέδιδε την κρυμμένη άρα και αφορολόγητη περιουσία τους, επιστρέφονταν στους Ισραηλίτες, με μια απλή παρακράτηση 5% ως έξοδα και δαπάνες του Δημόσιου Ταμείου.  
Φαίνεται όμως πως η πλαστογράφηση αυτή, δεν ικανοποιούσε 100% τα συμφέροντα του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου) με αποτέλεσμα ο ... Γέρος της Δημοκρατίας να έρθει προθύμως στις 10 Νοεμβρίου 1944 και να προβεί σε νέα παραποίηση ΦΕΚ. Πρόκειται για το ΦΕΚ 14 της 24ηςΙανουαρίου 1944, το οποίον πλέον ... μασκαρεύτηκε σε ΦΕΚ 14 της 10ης Νοεμβρίου του ιδίου έτους:



Δείτε τις διαφορές, όπως στο προηγούμενο κουίζ! Δίδυμα ΦΕΚ αλλά με τεράστιες διαφορές.
Στο νέο-μασκαρεμένο ΦΕΚ 14, ο Γ. Παπανδρέου και τα μέλη της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στο 2ο άρθρο, πρόσθεσαν νέα παράγραφο 2, με αποτέλεσμα τον αναριθμητισμό των §2 και 3 οι οποίες ... μετακόμισαν ένα νούμερο παρακάτω. Επιπλέον, δεν πρόκειται περί αναδημοσίευσης, όπως λέει το ΦΕΚ 14 αλλά περί πλήρους μετατροπής του νοήματος του ΦΕΚ. Αντιγράφουμε από το ΦΕΚ 14:
2. Το προσωπικόν της Υπηρεσίας ταύτης, ης προΐσταται ανώτερος υπάλληλος της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού απαρτίζεται εξ υπαλλήλων της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού ή και εξ υπαλλήλων ετέρων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών ή ετέρων Υπουργείων των υπαλλήλων τούτων αποσπασμένων δι' αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών και του οικείου Υπουργού.
Πάσα συναφής διά την λειτουργίαν της Υπηρεσίας ταύτης δαπάνη, προκαταβαλλομένη νυν εκ του Δημοσίου Ταμείου βαρύνει τας ισραηλιτικάς περιουσίας κατά τα εν τω εδαφίω 2 του άρθρου 1 οριζόμενα.
Η δε §3 έχει τροποποιηθεί σε: «Η αμοιβή των διαχειριστών ορίζεται δι' αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών», ενώ το προηγούμενο ΦΕΚ 6 έγραφε: «Η αμοιβή των διαχειριστών τούτων ορίζεται και καταβάλλεται ως και των παρά τη Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών υπηρετούντων Υπαλλήλων»!!! 






 



 "Η πρώτη παραποίηση δεν έφτανε για να ικανοποιήσει το ΚΙΣ και ο...Γέρος της Δημοκρατίας προχώρησε και σε δεύτερο πλαστό ΦΕΚ στις 10 Νοεμβρίου 1944. Προέβη δηλ. σε παραποίηση της παραποίησης".
Θα μπορούσε κανείς να αντιτείνει; «Καλά έκανε ο Γεώργιος Παπανδρέου και απέδωσε στους κατόχους τους τα περιουσιακά στοιχεία των Ισραηλιτών; Γιατί να θεωρηθούν κατεσχημένα;».
Απάντηση: Την προνομιακή μεταχείριση που έδειχνε το ελληνικό Δημόσιο προς τους Ισραηλίτες δεν την έδειχνε καν στους Έλληνες. Αυτό το «απαλλάσσονται πάσης δεσμεύσεως ή οιασδήποτε άλλης υποχρεώσεως, έναντι του Ελληνικού Δημοσίου», δεν το είχαν ποτέ οι γηγενείς Έλληνες. 

 Δείτε, για παράδειγμα, το ΦΕΚ 17 της 22ας Ιανουαρίου 1946: «Άρθρον Μόνον 1. Επί κληρονομιών Ισραηλιτών Ελλήνων υπηκόων απωλεσθέντων κατά την διάρκειαν του πολέμου συνεπεία των φυλετικών διωγμών εκ μέρους του εχθρού εφόσον ούτοι δεν κατέλιπον εκ διαθήκης κληρονόμους, δεν εφαρμόζεται το άρθρον 12 του νόμου 2310/1920 «περί της εξ αδιαθέτου κληρονομικής διαδοχής», αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Β. Διατάγματος Νομικό Πρόσωπον όπερ θα έχη ως σκοπόν την περίθαλψιν και αποκατάστασιν των Ισραηλιτών της Ελλάδος».


Για να δούμε όμως τι έλεγαν αυτοί οι νόμοι 1977/44 και 1180/44 τους οποίους κατάργησαν τα γιαλαντζί ΦΕΚ 6 και ΦΕΚ 14 του Γεωργίου Παπανδρέου; Ψάχνοντας τους συγκεκριμένους νόμους οι οποίοι αφορούσαν στον τρόπο διαχείρισης των κατασχεμένων Ισραηλιτικών περιουσιών, φτάνουμε σε δύο ΦΕΚ: το ΦΕΚ 26 της 12ης Φεβρουαρίου 1944 και στο ΦΕΚ 160 της 1ης Ιουνίου 1843.

 
Στο ΦΕΚ 26 που αφορά στο νόμο 1180/44 αναφέρεται:
Άρθρον 1.
Συνιστάται παρά τω Υπουργείω Οικονομικών Κεντρική Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών. Η υπηρεσία αύτη υπάγεται απ' ευθείας εις τον Υπουργόν των Οικονομικών. Σκοπός της Υπηρεσίας ταύτης είναι η διαχείρισης των δυνάμει της από 23/11/43 διαταγής Στρατιωτικού Διοικητού Ελλάδος κατασχεθεισών και εις το Ελληνικόν Δημόσιον προς διαχείρισιν παραδοθεισών, Ισραηλιτικών περιουσιών. Η αρμοδιότης της Υπηρεσίας ταύτης εκτείνεται εφ' όλης της χώρας εξαιρέσει της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.
Άρθρον 2.
1.     Την κατά το προηγούμενον άρθρον συνιστωμένη υπηρεσίαν διεθύνει ανώτερος δημόσιος υπάλληλος οριζόμενος δι' αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών. Δι' αποφάσεως αυτού του Υπουργού, αποσπάται εκ δημοσίων το λοιπόν αναγκαιούν προσωπικόν εις την υπηρεσίαν ταύτην.
2.     Πάντα τα αφορώντα την αρμοδιότητα της κατά τα ανωτέρω συνιστωμένης υπηρεσίας και την εν γένει λειτουργία αυτής καθορισθήσονται δι' αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών. Δι' ομοίων αποφάσεων θέλουσι καθορισθή τα καθήκοντα, τα δικαιώματα και η αρμοδιότης των οργάνων της υπηρεσίας ταύτης.
Άρθρον 3.
1.     Παρά τη ως ανωτέρω υπηρεσία συνιστάται γνωμοδοτική Επιτροπή αποτελουμένη: α) εκ του Διευθυντού της υπηρεσίας ως Προέδρου και β) των Προέδρων ή αναπληρωτών των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Αθηνών και Πειραιώς και των Εμπορικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς. Η Επιτροπή γνωματεύει επί παντός ζητήματος αφερώσι την διαχείρισιν των Ισραηλιτικών περιουσιών υποβαλλομένη αυτ΄λη υπό της αρμοδίας υπηρεσίας.



Αντιστοίχως, το ΦΕΚ 160 του νόμου 205/43 που αφορά στη διαχείριση των Ισραηλιτικών περιουσιών της Μακεδονίας, αναφέρει στα άρθρα 1,6,11:
Άρθρον 1.
Συνιστάται παρά τη γενική Διοικήσει Μακεδονίας ειδική υπηρεσία υπό τον τίτλον «Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών» σκοπόν έχουσα την επιμέλειαν της διαχειρίσεως των παρά των Γερμανικών Αρχών Κατοχής κατασχομένων ή εγκαταλειπομένων Ισραηλιτικών περιουσιών της περιφερείας της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.
Άρθρον 6.
Παρά τη αυτή υπηρεσία συνιστάται ειδική γνωμοδοτική επιτροπή αποτελουμένη εξ ενός Δικαστικού, ως Προέδρου, εξ ενός Δημοσίου οικονομικού υπαλλήλου, εκ δύο ανωτέρων δημοσίων υπαλλήλων, εξ ων ο έτερος μηχανικός ...κ.λ.π.
Άρθρον 11.
Οι διαχειρισταί εμπορικών, επαγγελματικών και άλλων επιχειρήσεων πάσης φύσεως υποκαθίστανται εις τας σχετικάς προς την επιχείρησιν μισθωτικάς σχέσεις του μισθωτού Ισραηλίτου, μη ευθυνόμενοι πέραν του ποσού της διαχειριζόμενης περιουσίας.
Συμπέρασμα:  Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο αποκληθείς και Γέρος της Δημοκρατίας, επανέφερε το ... έγκλημα του Ελευθέριου Βενιζέλου, ο οποίος το 1920 καθιστούσε το ΚΙΣ Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου προσφέροντάς του φορολογική ασυλία. Με δύο πλαστά ΦΕΚ, ο Γεώργιος Παπανδρέου κατήργησε την υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών και τον Υπουργό των Οικονομικών που  ήλεγχε-διαχειριζόταν και φορολογούσε το ΚΙΣ! Ο ...Γέρος της Δημοκρατίας αφαίρεσε από την Πολιτεία τον έλεγχο των περιουσιών του, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να μην γνωρίζουμε ποια και πόση είναι η Ισραηλιτική περιουσία!
Μην μας φαίνεται λοιπόν παράξενο που μετά από κάμποσα χρόνια, είδαμε τον εγγονό του Γέρου της Δημοκρατίας τον Γιωργάκη Παπανδρέου, να πηγαίνει σε συναγωγή με το κλασικό εβραϊκό σκουφάκι! 


alt

ΠΗΓΗ
http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2015/02/blog-post_594.html?m=1#ixzz3Rb4sy6py

Πριν χάσεις το σπίτι σου θα πληρώσεις και τον ιδιώτη εκτιμητή!


Οι τοκογλύφοι δεν είναι ψιλικατζήδες και κλέφτρόνια! Είναι μεγαλοαπατεώνες επιπέδου που όχι μόνο κλέβουν ολόκληρους λαούς αλλά φροντίζουν να είναι κατοχυρωμένη νομικά η ληστεία από κυβερνήσεις που εξουσιοδοτήσαμε εμείς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις διατάξεις του Προεδρικού Διατάγματος για τους πλειστηριασμούς (ΦΕΚ 95 Α / 27-5-2016), αρμόδιος για τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας του ακινήτου που κατάσχεται είναι ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος, για το σκοπό αυτό, υποχρεούται να προσλάβει, κατά την κρίση του, πιστοποιημένο εκτιμητή, φυσικό ή νομικό πρόσωπο (ιδιώτη δλδ).  Μάλιστα, την αμοιβή για τον προσδιορισμό της αξίας, θα πληρώνει ο οφειλέτης!



Χαρακτηριστικά στο Π.Δ, αναφέρεται:

«Η αμοιβή για τη διενέργεια της εκτίμησης καθορίζεται εκ των προτέρων ελεύθερα μετά από έγγραφη συμφωνία για την ανάθεση του έργου. Υπόχρεος για την καταβολή της αμοιβής είναι ο επισπεύδων την αναγκαστική εκτέλεση. Το ποσό αυτό θα βαρύνει, τελικώς, εκείνον κατά του οποίου στρέφεται η εκτέλεση.»

Σαφώς, όλη η διαδικασία αφορά τους δανειολήπτες των «κόκκινων» δανείων. Ηδη, με στοιχεία που δημοσιοποίησε ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, υπάρχουν σε ετοιμότητα προς εκτέλεση 60.000 διαταγές πληρωμής!

Δυστυχώς οι τράπεζες, οι κολλητοί και οι πολιτικοί, έφτιαξαν ένα σύστημα που πιστοποιεί ως εκτιμητές, οικονομολόγους, τραπεζικούς και άπειρους μηχανικούς της θεωρίας. Πώς αυτοί οι άνθρωποι θα κάνουν πραγματικές εκτιμήσεις και με ποια επιστημονική βάση; Τώρα μάλιστα που θα παίζονται και πολλά λεφτά, θα έχουμε και άλλα περίεργα.

Για αυτό και οι προδότες πολιτικοί φρόντισαν να νομοθετήσουν για ακόμη μια φορά, υπέρ των ξένων τοκογλύφων και εις βάρος του Ελληνικού λαού!


Mε νόμο φορολογούν επί ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ αντικειμενικών αξιών στα ακίνητα για να αρπάξουν όσα περισσότερα μετρητά μπορούν καθιστώντας τον πολίτη ανίκανο να ανταποκριθεί στους φόρους και με νόμο θα του κατάσχουν το σπίτι με βάση την ΕΜΠΟΡΙΚΗ του αξία ώστε να του αφαιρέσουν με το μικρότερο δυνατό κόστος αφήνοντάς τον άστεγο και σταθερά πάλι χρεωμένο.

Αργά ή γρήγορα οι περισσότεροι Έλληνες δεν θα έχουν μετρητά για την πληρωμή των φόρων και ακολούθως θα βρεθούν και χωρίς σπίτια.

Θα περάσει μετά o George Soros των Rothschild και θα αρπάξει χιλιάδες ακίνητα, όπως έκανε και στην Αργεντινή, ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και ποτέ χωρίς την προστασία των κυβερνήσεων.

Από το πλιάτσικο θα πάρουν μερτικό οι Πολιτικοί, οι Συνδικαλιστές, οι ΜΚΟ και οι Δημοσιογράφοι οπότε μην περιμένετε ΚΑΜΙΑ οργανωμένη αντίδραση καμία ενημέρωση.

Η πρώτη φορά Αριστερά δεν είναι παρά μία ακόμα κυβέρνηση πρακτόρων των τοκογλύφων που φόρεσε την Κόκκινη Προβιά.

Τώρα σαν καλά κοράκια , σαν πτωματοφάγα ζώα , κοιτάνε να αρπάξουν κάποιο κομματάκι και να σκυλεύσουν τους ταλαίπωρους..

Και η κατηφόρα δεν έχει τελειωμό....

Επιμέλεια: www.logiosermis.net
http://www.logiosermis.net/2016/06/blog-post_85.html

Η Μυστική Σημασία του Δελφικού Ε

tainia
[Από την πραγματεία του Πλουτάρχου για το δελφικό Ε. Μιλά ο δάσκαλος του συγγραφέα, ο πλατωνικός Αμμώνιος, και αποκαλύπτει το απόκρυφο νόημα του γράμματος:]

Νομίζω, λοιπόν, ότι το γράμμα Ε δε συμβολίζει ούτε αριθμό ούτε σειρά ούτε σύνδεσμο ούτε κάποιο άλλο από τα ελλιπούς σημασίας μόρια. Αλλά είναι μια αυτοτελής προσαγόρευση και προσφώνηση του θεού, η οποία με την εκφώνησή της κάνει αυτόν που την πρόφερε να συλλαμβάνει τη δύναμη του θεού. Γιατί ο θεός σε κάθε έναν που προσέρχεται εδώ απευθύνει το γνώθι σαυτόν σαν ενός είδους χαιρετισμό, ο οποίος δεν είναι σε καμιά περίπτωση κατώτερος από το «χαίρε». Εμείς, πάλι, απαντώντας στο θεό λέμε «εί-σαι» (=εἶ),[1] θεωρώντας ως αληθή, αψευδή και μόνη ταιριαστή μόνο σ’ εκείνον προσφώνηση αυτήν που σημαίνει το είναι…

…Τι είναι, λοιπόν, το όντως ον; Είναι το αιώνιο, το αγέννητο και άφθαρτο, στο οποίο χρόνος κανείς δεν προξενεί μεταβολή. Γιατί ο χρόνος είναι κάτι που βρίσκεται σε κίνηση και εμφανίζεται σε συνάρτηση με την κινούμενη ύλη, κάτι που πάντα ρέει και δε συγκρατεί τίποτα, σαν αγγείο φθοράς και γεννήσεως.


Σ’ αυτόν ανήκουν το «έπειτα» και το «πριν» και το «θα γίνει» και το «έχει γίνει», λέξεις που και μόνο με την εκφορά τους αποτελούν πάραυτα ομολογία του μη όντος. Γιατί είναι αφελές και άτοπο το να λες ότι υπάρχει αυτό που ακόμη δεν έχει υπάρξει στο είναι ή έχει ήδη παύσει να είναι. Όσο γι’ αυτό στο οποίο προπάντων βασίζουμε τη νόηση του χρόνου και προφέρουμε το «υπάρχει», το «είναι παρόν», το «τώρα», όταν η λογική προσπαθεί υπερβολικά να διεισδύσει μέσα του το χάνει. Γιατί το «τώρα» εκθλίβεται και διαχωρίζεται αναγκαστικά σε μέλλον και παρελθόν, σαν ακτίνα για εκείνους που θέλουν να τη δουν.

Αν, λοιπόν, η φύση (=υλικός κόσμος) που γίνεται αντικείμενο μέτρησης υφίσταται τις ίδιες μεταβολές με το υποκείμενο της μέτρησης, τότε κανένα τμήμα της δεν είναι σταθερό ή υπαρκτό, αλλά όλα γεννιούνται και φθείρονται ανάλογα με τη χρονική τους κατανομή. Επομένως, δεν επιτρέπεται και να λέει κανείς για το ον ότι υπήρξε ή θα υπάρξει. Γιατί αυτά είναι παρεκκλίσεις και μεταβάσεις και παραλλαγές αυτού που εκ φύσεως δεν μπορεί να παραμείνει στο είναι.

Όμως ο θεός υπάρχει —αν χρειάζεται να το πούμε- και υπάρχει όχι κατά οποιοδήποτε χρονικό μέτρο, αλλά κατά τον αιώνα τον ακίνητο, τον άχρονο, τον αμετάβλητο, που δεν έχει πριν και μετά, ούτε μέλλον και παρελθόν, ούτε παλιότερο και νεότερο. Αλλά ο θεός, όντας ένας, πληροί την αιωνιότητά του μέσα στο τώρα, και το μόνο που υπάρχει είναι αυτό που υπάρχει κατά τον τρόπο του θεού, δηλαδή αυτό που δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει και ούτε άρχισε ούτε θα τελειώσει.

Ως εξής, λοιπόν, πρέπει με σεβασμό να χαιρετίζουμε και να προσαγορεύουμε το θεό: είσαι. Και, μα το Δία, όπως ορισμένοι από τους παλαιούς: είσαι ένα. Γιατί το θείο δεν είναι πολλά, όπως ο καθένας από μας είναι ετερόκλιτο άθροισμα μυρίων διαφοροποιήσεων που οφείλονται στις μεταβολές μας, ένα ανακάτεμα πανηγυριού. Αλλά το Ον πρέπει να είναι ‘Ένα, όπως και το Ένα Ον, ενώ η ετερότητα, καθόσον διαφέρει από το ον, μεταπίπτει στη γέννηση του μη όντος.

[1] Δηλ. υπάρχεις. Στο πρωτότυπο εἶ, το οποίο είναι το β’ πρόσωπο ενικού ενεστώτα οριστικής του ρήματος είμί (=είμαι, υπάρχω). Οι άνθρωποι, λοιπόν, οι οποίοι αφιέρωσαν το Ε στους Δελφούς αναγνώριζαν στο θεό, σύμφωνα με τον Αμμώνιο, την ιδιότητα της ύπαρξης με την απόλυτη και πλήρη σημασία της, δηλ. τη μόνη αληθινή ύπαρξη. Ο Αμμώνιος αναπαράγει την πλατωνική διάκριση ανάμεσα στον υλικό κόσμο, ο οποίος δεν έχει αληθινή ύπαρξη, και την ιδέα, η οποία έχει αληθινή ύπαρξη, βάζοντας στη θέση της ιδέας το θεό.

Επιπλέον από art ant:

Ε ή ΕΙ = ΕΙ-σαι …το όντως Όν,
ο Α-ΕΙ ΩΝ(γεν. (Δ)Ω-ΝΤΟΣ) ΔΙΑ-ΝΟΗΤΟΣ/ΔΥ-ΝΑΤΟΣ & άρχ-ΩΝ ΝΟΥΣ

& …(Δ)ΕΙ, αυτό που πρέπει, που ο Άνθρωπος οφείλει να ΕΙ-ΝΑΙ,
ή να ΕΙ-σαι/be ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΑΥΤΟΥ <ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ

Δ= η Δομούσα & Δημιουργός Δύναμις
Ε= Εκτεινομένη
Ι= απαύστως τροφοδοτεί

Όταν ο Άνθρωπος απευθύνεται στον Απόλλωνα θεό/ΝΟΥ & αφού έχει προοδεύσει στο ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ, όπως ο θεός τον συμβουλεύει, δύναται να τον αναγνωρίσει ως την μία & Α-ΕΙ ζώσα Δύναμη & να του αποτανθεί με το το εν Δελφοίς …Ε ή ΕΙ

ΧΡΟ-ΝΟΣ, (Κ,Γ,Χ)
ΧΑΡΑ ΝΟΟΣ
ΧΕΙΡ ΝΟΟΣ
ΧΕΙΡΩΝ
ΧΟΡΟς ΝΟΟΣ
ΧΩΡΟς ΝΟΟΣ
ΚΑΡΑ ΝΟΟΣ
ΚΕΡΙΝΟΣ
ΚΕΑΡ ΝΟΟΣ
ΚΗΡ ΝΟΟΣ
ΚΗΡΑΙΝΩ
ΚΗΡΟς ΝΟΟΣ
ΚΟΡΗ ΝΟΟΣ
ΚΡΑΝΑΟΣ
ΚΡΑΝΙΑ
ΚΡΑΝΙΟ
ΚΡΙΝΟ
ΚΡΙΝΩ
ΚΡΟΝΟΣ
ΚΥΡΑ ΝΟΟΣ
ΓΑΡ ο ΝΟΥΣ
ΓΑΡΟΥΝΑΣ/GARONA
ΓΕΡΑΝΙ
ΓΕΡΑΝΟΣ
ΓΕΡΟς ΝΟΥΣ
ΓΕΡΩΝ ΝΟΥΣ
ΓΗΡΑς ΝΟΟΣ
ΓΗς ΡΙΝΑ
ΓΗς ΡΙΝΗ
ΓΗς ΡΙΝΟΣ
ΓΡΑΝΑ-ζι ΝΟΟΣ
ΓΥΡΗ ΝΟΟΣ
ΓΥΡΟς ΝΟΟΣ

ΧΡΟΝΟΣ/ΚΡΟΝΟΣ/ΓΕΡΑΝΟΣ
Χ= τα Χοϊκά (υλικά Γεώδη σωματίδια)
Ρ= Ρέουν με Υπέρτατο Φωτισμό
Ο= από χώρον
Ν= διά Νοός & κατά Νόμον(Συμπαντικό)
Ος= προς περιωρισμένο χώρον
ΝΟς= του Νοός

ο ΚΡΟΝΟΣ/ΧΡΟΝΟΣ/ΓΕΡΑΝΟΣ, που τον Άνθρωπο(το …μη ΟΝ) ΓΥΡΝΑ σε ΓΥΡΟΥΣ, σαν του ΓΕΡΑΝΟΥ πτηνού & χορού, ΚΡΙΝΕΙ με το ΚΕΑΡ & ΚΕΡΑΣ από ΚΡΑΝΙΟΥ, με ΧΑΡΑ ΝΟΟΣ, τον ΚΗΡΑΙΝΕΙ(ασθενεί), τον ΓΗΡΑΙΝΕΙ(τον ΓΕΡΝΑΕΙ) & τον οδηγεί στην ΚΗΡΑ(θάνατο, μεταβολή κατάστασης), αφού λιώνει σαν το ΚΗΡΙΟ (ΚΕΡΙ)

art ant
ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ
http://ramafa.gr/pinakas1.html

– Κήρ, ἡ, Κηρός, αιτ. Κῆρα, η θεότητα του θανάτου, απ’ όπου χαμός, όλεθρος, πεπρωμένο, σε Όμηρ.· ολόκληρο, Κὴρ Θανάτοιο, σε Ομήρ. Οδ.· Κῆρες Θανάτοιο, σε Ομήρ. Ιλ.· γενικά, όλεθρος, καταστροφή, βαρεῖα μὲν κὴρ τὸ μὴ πιθέσθαι, θλιβερός χαμός αν δεν υπακούσει, σε Αισχύλ.· κὴρ οὐ καλή, απρεπές όνειδος, σε Σοφ.
κῆρ, τό, συνηρ. από το κέαρ (όπως αν προερχόταν το ἦρ από το ἔαρ), καρδιά, Λατ. cor, σε Όμηρ.· δοτ. κῆρι, ως επίρρ., με όλη την καρδιά, ολόψυχα, στον ίδ.· στους Τραγ. πάντα κέαρ.
– κηραίνω, μέλ. -ᾰνῶ (κῆρ), είμαι άρρωστος στην καρδιά, ανήσυχος, ταραγμένος, σε Ευρ.
– ῥίν, ἡ, μεταγεν. τύπος αντί ῥίς.
– ῥῑνάω, μέλ. -ήσω (ῥίνη), λιμάρω, ρινίζω, σε Ανθ.
– ῥίνη[ῑ], ἡ, λίμα ή ξέστρο, ξύστρα, χοντρή λίμα, λέγεται για επίξεση ξύλων και μαρμάρων, σε Ξεν.
– ῥῑνόν, τό, 1. = ῥινός II. ακατέργαστο δέρμα ζώου, δορά, προβιά, δέρμα, τομάρι, σε Ομήρ. Ιλ. 2. = ῥινός II. 2, ασπίδα, σε Ομήρ. Οδ.
– ῥῑνός, -οῦ, ἡ, I. δέρμα ζωντανού ανθρώπου, σε Όμηρ. II. 1. δέρμα, τομάρι ζώου, ιδίως βοδιού, στον ίδ. 2. ασπίδα από δέρμα βοδιού, στον ίδ.
– ῥίς, ἡ, γεν. ῥῑνός, αιτ. ῥῖνα, πληθ. ῥῖνες· I. 1. μύτη, Λατ. nasus, σε Όμηρ., Ηρόδ. κ.λπ. 2. στον πληθ., ρουθούνια, αλλά και η μύτη, όπως το Λατ. nares, σε Ομήρ. Ιλ. κ.λπ. II. σωλήνας, αγωγός ή οχετός.

Γαρούνας ή Γκαρόν (γαλλικά: Garonne, οξιτανικά, καταλανικά και ισπανικά: Garona) είναι ποταμός ο οποίος διαρρέει τη νοτιοδυτική Γαλλία και τη βόρεια Καταλωνία (Ισπανία). Ο Γαρούνας πηγάζει από τα Πυρηναία και εκβάλει στον ποταμόκολπο Ζιρόντ. Στην αρχή έχει βορειοδυτική κατεύθυνση, κοντά στο Μοντρεζό στρίβει βορειοανατολικά και στην Τουλούζη πάλι βορειοδυτικά, ακολουθώντας αυτή την πορεία μέχρι το Ζιρόντ, για να καταλήξει στον Βισκαϊκό κόλπο, στον Ατλαντικό ωκεανό. Στην Τουλούζη, ο Γαρούνας εκβάλλει στη Μεσόγειο με το Κανάλ ντυ Μιντί. Ο ποταμός έχει μήκος 575 χιλιόμετρα, ενώ ο ποταμόκολπος Ζιρόντ περίπου 70 χιλιόμετρα. Κύριοι παραπόταμοι του Γαρούνα είναι οι Αριέζ, Ταρν και Λοτ, ενώ λίγο μετά το Μπορντό, δέχεται τα νερά του Ντορντόν και μαζί σχηματίζουν το Ζιρόντ. Ο ποταμός είναι σημαντικός για την ακτοπλοΐα, καθώς επιτρέπει σε μεγάλα πλοία να φτάνουν μέχρι το Μπορντό, ενώ μέσω του Κανάλ ντυ Μιντί μικρά πλοία μπορούν να φτάνουν μέχρι τη Μεσόγειο.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ heterophoton

http://www.diadrastika.com/2016/06/mystiki-simasia-delfikou-e-epsilon.html

Ανακαλύφθηκε τεράστιο αρχαίο μνημείο που για αιώνες παρέμενε κρυμμένο στην αρχαία Πέτρα της Ιορδανίας


Drones και δορυφόροι έφεραν στο φως μια κατασκευή η οποία δεν μοιάζει με καμία άλλη από όσες έχουν βρεθεί στο αρχαίο μνημείο
Mετά από δύο αιώνες ανασκαφών, η αρχαία Πέτρα εξακολουθεί να κρύβει μυστήρια τα οποία έρχονται στο φως με τη βοήθεια της τεχνολογίας

LIFO
NEWSROOM

Ένα τεράστιο μνημείο κρυβόταν σε κοινή θέα μέσα στο αρχαίο Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Πέτρας, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο American Schools of Oriental Research.

Η αρχαιολόγος Sarah Parcak, ένας επιστημονικός συνεργάτης του National Geographic, και ο Christopher Tuttle, εκτελεστικός διευθυντής του Council of American Overseas Research Center, χρησιμοποίησαν υψηλής ανάλυσης δορυφορικές εικόνες και εναέριο υλικό που κατεγράφη από drone και μαζί με τεκμηριωμένα στοιχεία από το έδαφος, αποκαλύπτουν την ύπαρξη της μέχρι τώρα άγνωστης κατασκευής, στην Πέτρα.

Οι ερευνητές αναφέρουν ότι το μνημείο έχει περίπου το μήκος μιας πισίνας Ολυμπιακών διαστάσεων, δύο φορές το πλάτος της, και βρίσκεται μόνο 800 μέτρα νότια του κέντρου της αρχαίας πόλης.

Εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται ετησίως την εμβληματική, λαξευμένη στον κόκκινο ψαμμίτη, πόλη. Ολόκληρη η Πέτρα καλύπτει περίπου 102 τετραγωνικά μίλια, αλλά το κέντρο της, καλύπτει μια έκταση μόλις 2,3 τετραγωνικά μίλια (6 τετραγωνικά χιλιόμετρα).

Όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη ανακάλυψη, ενώ η ενδοχώρα βόρεια και νότια της αρχαίας πόλης της Πέτρας έχει εξερευνηθεί εκτενώς από το 1812, νέες ανακαλύψεις συνεχίζουν να γίνονται γύρω από τον αστικό πυρήνα της.

Οι φωτογραφίες του δορυφόρου που αποκάλυψαν τη δομή στην αρχαία πόλη


Τα πρόσφατα δεδομένα αποκάλυψαν μια δομή σε σχήμα πλατφόρμας που εσωκλείει μια ελαφρώς μικρότερη πλατφόρμα, που αρχικά ήταν στρωμένη με πλάκες. Η ανατολική πλευρά της εσωτερικής πλατφόρμας είναι επενδεδυμένη με μια σειρά από κίονες που κάποτε ήταν αποτελούσαν τα στολίδια στο πλάι μιας σκάλας.

Ένα μικρό (8,5 επί 8,5 μέτρων) κτίριο ήταν στην κορυφή της εσωτερικής πλατφόρμας και είχε άνοιγμα προς τα ανατολικά, προς το μέρος της σκάλας.

Αυτή η τεράστια ανοιχτή πλατφόρμα, που ολοκληρώνεται με ένα σχετικά μικρό κτίριο και μια μνημειακή πρόσοψη, δεν έχει ομοιότητες με οποιαδήποτε άλλη δομή στην Πέτρα. Είναι πιο πιθανό να ήταν χώρος κάποιας δημόσιας τελετής κάτι που σημαίνει πως είναι η δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή λατρευτικού χαρακτήρα στην αρχαία Πόλη, μετά το χώρο του "Μοναστηριού".

Ενώ το μνημείο δεν έχει ακόμη ανασκαφεί, η παρουσία της κεραμικής που χρονολογείται από τα μέσα του δεύτερου αιώνα π.Χ. υποδηλώνει ότι η κατασκευή της δομής ξεκίνησε κατά την εποχή των Ναβαταίων, των πρώτων νομάδων που έφτασαν στην περιοχή της ερήμου.


Τα περισσότερα από τα μνημεία που μπορεί να δει κανείς στην Πέτρα σήμερα, χτίστηκαν κατά τη δεύτερη περίοδο της ακμής της, από το τέλος του πρώτου αιώνα π.Χ. έως το δεύτερο μ.Χ.. Αυτή μπορεί τελικά να είναι η πρώτη μετά από πολλά χρόνια ανακάλυψη, εκείνης της πρώτης περιόδου.


Περιγράφοντας το εύρημα, ο Christopher Tuttle εξαίρει τη χρήση των δορυφορικών συστημάτων και των drones που με την παροχή εναέριων προοπτικών τους βοηθούν να εντοπίζουν τα αμυδρά ίχνη αρχαίων κτιρίων, και στη συνέχεια να κατανοήσουν πώς τα ιστορικά μνημεία και άλλοι τόποι σχετίζονται μεταξύ τους σε όλο την τοπίο.

"Είμαι βέβαιος ότι κατά τη διάρκεια των δύο αιώνων της έρευνας στην Πέτρα, κάποιος θα ήξερε πως αυτή η τοποθεσία ήταν εκεί, αλλά δεν προχώρησε ποτέ σε καταγραφή και μελέτη της. Έχω δουλέψει στην Πέτρα 20 χρόνια, και ήξερα ότι κάτι ήταν εκεί, αλλά είναι σίγουρα θεμιτό να πούμε πως πρόκειται για ανακάλυψη." αναφέρει ο Tuttle.


Με πληροφορίες από το National Geographic

http://www.lifo.gr/now/culture/103663

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1844 ΕΠΙ ΟΘΩΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ «πρέπει να είναι πολίτης(;) του δόγματος της Ανατολικής Εκκλησίας.» ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;

img31_1
LONDON PROTOCOL (3 February 1830)
…………………………..
The Succession Laws of the Greek Monarchy
ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΟΤΤΟ (ΟΘΩΝ) …

Constitution of 4/16 March 1844 (excerpt)
(Source: British and Foreign State Papers vol. 32 p.889).
XXXVI. Η Αυτού Μεγαλειότητα του Βασιλιά Όθωνα, μετά την υπογραφή του Συντάγματος, λαμβάνει πριν από την Εθνοσυνέλευση τον ακόλουθο όρκο:

«Εκ μέρους(;) της Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος ορκίζομαι να προστατεύω την κυρίαρχη(;) θρησκεία των Ελλήνων, για να υποστηρίξω το απαραβίαστο του Συντάγματος και των νόμων του Ελληνικού έθνους, για την υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας, και τη διατήρηση της ακεραιότητας της Ελληνικής Επικράτειας. »

XXXVI. Sa Majesté le Roi Othon après avoir signé la présente Constitution, prêtera devant l’Assemblée Nationale le serment qui suit:
«Au nom de la Consubstantielle et Indivisible Trinité, je jure de protéger la religion dominante des Grecs, de soutenir l’inviolabilité de la Constitution et des lois de la nation Grecque, de défendre l’Indépendance nationale, et de conserver l’intégrité du territoire Hellénique

XL. Κάθε διάδοχος στο θρόνο της Ελλάδας πρέπει να πρεσβεύει κατ’ ανάγκη την θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού.
XL. Tout successeur au Trône de Grèce doit nécessairement professer la religion de l’Eglise Orientale Orthodoxe du Christ.

XLIV. … Ο επίτροπος του ανηλίκου βασιλιά, που διορίστηκε από διαθήκη ή εκλέχθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία, πρέπει να είναι πολίτης(;) του ελληνικού Ανατολικού δόγματος.
XLIV. … Le Tuteur du Roi mineur, qu’il soit nommé par testament ou élu par la Chambre des Députés et par le Sénat, doit être citoyen Grec du dogme Oriental.

XLV. Σε περίπτωση κενής θέσης του Θρόνου, η Βουλή των Αντιπροσώπων και η Γερουσία ενωμένοι σε ένα σώμα, διορίζουν προσωρινό Regent, ο οποίος πρέπει να είναι πολίτης(;) του ελληνικού δόγματος της Ανατολικής Εκκλησίας.

XLV. En cas de vacance du Trône, la Chambre des Députés et le Sénat réunis en un seul corps, nommeront un Régent provisoire, qui doit être citoyen Grec du dogme de l’Église Orientale.
ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ» ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία» (επίσημα: Ορθόδοξη Καθολική και Αποστολική Εκκλησία) 

ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΔΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» , ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ-(ΦΑΝΑΡΙΟΥ)» ΑΨΟΓΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΧΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΠΙ ΤΩΝ «ΑΠΙΣΤΩΝ» ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 

… 6.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ! ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ € ΣΤΟ ΥΠ.Π.Θρησκευμάτων (δια Βίου μάθησης!!!)

ΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.!! «ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ».!!!

Μωάμεθ και Γεννάδιος 
Ποιός είναι λοιπόν το αφεντικό που κάνει κουμάντο εδώ και 1700 χρόνια;;;
2011/02/05 Πληρώνει φόρους στην Τουρκία το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως;
Το οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως δεν είναι πρόσωπο νομικού δικαίου  στην Τουρκία και επομένως (θα πρέπει) να πληρώνει τους ανάλογους φόρους στο τουρκικό κράτος από τα έσοδα που έχει. Πρόσφατα (το 2011)  μάλιστα η Τουρκία επικαλέστηκε το συμφωνητικό της Λωζάννης του  1923 όπου αναφέρεται ότι Έλληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι είναι απλά μη μουσουλμανική μειονότητα μη νομικού δικαίου.
Πληρώνει φόρους στην Τουρκία το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και αν ναι, μήπως στέλνουν τα χρηματάκια μας εν μέσω κρίσης για να δίνουν τους φόρους στην Τουρκία;
………………………………………………………………..


ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ» ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία» (επίσημα: Ορθόδοξη Καθολική και Αποστολική Εκκλησία)
ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΔΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» , ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ-(ΦΑΝΑΡΙΟΥ)» ΑΨΟΓΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΧΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΠΙ ΤΩΝ «ΑΠΙΣΤΩΝ» ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ … 6.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ! ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ € ΣΤΟ ΥΠ.Π.Θρησκευμάτων (δια Βίου μάθησης!!!)
ΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.!! «ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ».!!!

Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ :
Έχουμε λοιπόν ένα Κράτος το οποίο δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει δικό του χρήμα αλλά επιτρέπει να το δανείζεται αποκλειστικά από μια Τράπεζα η οποία ανήκει σε τρίτους (την οποία απλά την έχουν βαφτίσει Εθνική Τράπεζα της Ελλά
δος).
Τώρα απλά και λακωνικά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια γενική αλλά ουσιαστική εικόνα της εξαπάτησης η οποία έχει ως εξής:

Το Κράτος ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να ΚΟΨΕΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ,

Αλλά ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ δια ΝΟΜΟΥ ή ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Διατάγματος να κόψει μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑ από την οποία θα τα ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ

Αρα από την ΠΡΩΤΗ κιόλας Δραχμή η οποία θα μπει στην κυκλοφορία (circulation) το Κράτος ήδη ΧΡΩΣΤΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας προσεγγίσουμε την απάτη με ένα παράδειγμα:

Το Κράτος ζητάει από την Ιδιωτική Εταιρεία η οποία ονομάζεται Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (θα μπορούσε να ονομάζεται και Θανάσης ή Ιακώβ το ίδιο είναι)

να κόψει π.χ. 10 εκατομμύρια Δραχμές να διαθέσει στην αγορά του (circulation), η Τράπεζα ζητάει εγγυήσεις και το Κράτος δίνει Ομόλογα ιδίου ποσού (Ομόλογο = ομολογία χρέους, το Κράτος ομολογεί-αναγνωρίζει τον δανεισμό άρα το ότι χρωστάει).
Ενώ λοιπόν το Κράτος δίνει τα ομόλογα αξίας 10 εκατ. Δραχμών ως εγγύηση, η Ιδιωτική Εταιρεία δεν δίνει αλλά......
ΔΑΝΕΙΖΕΙ με τόκο το χρήμα, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει πίσω 10 εκατ. + τους τόκους.
Έχουμε λοιπόν ένα Κράτος του οποίου η αγορά κινείται με 10 εκατ. Δραχμές, τις οποίες όμως τις χρωστάει εξολοκλήρου σε μια ιδιωτική Εταιρεία + τους τόκους αυτών, άρα 10 εκατ. Δραχμές κεφάλαιο + π.χ. 2 εκατ. ΤΟΚΟΥΣ .....
θα πρέπει να επιστραφούν στην ιδιωτική Εταιρεία - Τράπεζα 12 εκατ. Δραχμές.

Η ερώτηση που γεννάται είναι:
Τι θα συμβεί αν η Ιδιωτική Εταιρεία - Τράπεζα ζητήσει κάποια στιγμή πίσω τα χρήματα της;
απάντηση:
δεν θα μείνει ούτε δραχμή στο Κράτος (στην αγορά) αφού και τα 10 εκατ. θα επιστραφούν πίσω στην Τράπεζα
η αμέσως επόμενη ερώτηση που γεννάται είναι:
και τι θα γίνει με τους ΤΟΚΟΥΣ (+ 2 εκατ); που θα βρεθούν αφού η αγορά έχει maximum 10 εκατ. και το Κράτους δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει χρήμα;
απάντηση:
Δεν μπορούν να βρεθούν διότι έτσι είναι το Fractional Reserve Banking System.
ΛΥΣΗ :
Νέο δάνειο μεγαλύτερο του προηγούμενου με σκοπό την αποπληρωμή και των 12 εκατ. Δραχμών (Κεφάλαιο + ΤΟΚΟΙ) συν την πλήρωση (refill) της αγοράς με νέο ρευστό.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :
Το χρέος του Κράτους προς την Ιδιωτική Τράπεζα να αυξάνει συνεχώς.
Αυτή είναι η βάση για το πως λειτουργεί το Χρηματο-Οικονομικό σύστημα.
.
Δώσαμε μια εικόνα της σχέσεως Κράτους και Κεντρικής Τράπεζας, ας δώσουμε τώρα Τι είναι χρήμα και πως δημιουργείται:
Το χρήμα δεν είναι σαν την πρωτογενή παραγωγή όπως το σιτάρι που ρίχνεις τον σπόρο σε ένα χωράφι, ούτε σαν την δευτερογενή, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ !!
Είναι ένας αέρας κοπανιστός με μπόλικο καθόλου!
Το χρήμα είναι απλά μια συμφωνία, όλοι συμφωνήσαμε (με έναν μαγικό τρόπο) ότι τα ζωγραφισμένα χαρτάκια της ΕΤΕ είναι χρήμα... τόσο απλά!

Το θέμα είναι γιατί το Κράτος να δίνει δικαίωμα να δημιουργεί χρήμα ένας ιδιώτης ο οποίος θα μας το δανείσει και από πάνω, και δεν φτιάχνει δικό του/μας χρήμα ????

Είναι τελικά το Κράτος δικό μας;
Υπήρξε ποτέ Ελληνικό Κράτος;
Υπήρξε ποτέ Δημο-Κρατία;
Υπήρξε ποτέ Ελευθερία;
ΟΧΙ,
ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ!!!

 
Εκκλησιαστικές έριδες την περίοδο των Παλαιολόγων

Υπήρξε δάκτυλος του Πατριαρχείου στον εμφύλιο κατά την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821;

ΑΠ” ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΠΟΡΝΕΣ, ΕΥΝΟΥΧΟΙ, ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ(ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ)

ΜΙΑ «ΑΓΝΩΣΤΗ» ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ)



………………………………………………………………..

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ» Ανωνύμου του Έλληνος ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟ ΤΟΥ 1821

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. 4.564.774 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!

H Αριθ. 2953 Μυστική εγκύκλιος του Καποδίστρια!

ΝΑ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ 1831 ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

«ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΙ ΑΡΧΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ»

Αστικός Κώδικας – Κληρονομικό δίκαιο – Κληρονομικό Καταπίστευμα

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

ΟΤΑΝ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ….

ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤ” ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Ο ΚΟΚΟΣ(de Grecia) ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ, ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΩΝ ΡΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ Η ΚΛΟΠΗ (Δείτε το ντοκυμαντέρ)………………………………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=15982

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters