Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Η Αλλοίωση των Γνωρισμάτων του Ελληνικού Έθνους

Αντωνίου Α. Αντωνάκου
Του Αντωνίου Α. Αντωνάκου, antonakos@kadmos.org
Καθηγητού – Κλασσικού Φιλολόγου, Ιστορικού – Συγγραφέως

Στο τελευταίο άρθρο μας αναλύσαμε τις διάφορες όψεις τού διεθνισμού, και τον σκοπό όλων αυτών, ο οποίος είναι ένας και αποβλέπει στο κόψιμο των ριζών. Ο στόχος λοιπόν των διεθνιστών – παγκοσμιοποιητών ήταν πάντοτε οι ρίζες. Ένα δένδρο όσο πιο βαθειές γερές, μεγάλες και δυνατές ρίζες έχει, ακόμη κι αν το κόψουν θα μπορέσει και πάλι στο μέλλον να βλαστήσει, να βγάλει νέα κλαδιά, νέα φύλλα, και να ανθίζει ες αεί παίρνοντας δύναμη από τους ζωογόνους χυμούς αυτών των ριζών.

Ο ποιητής το έχει αποδώσει πολύ παραστατικά: «Μη φοβηθείς το δένδρο που άπλωσε τις ρίζες του βαθιά στο χώμα…κι ας σπάσει το κορμί του ο άνεμος και τα πυκνά κλαδιά του ακόμα»!

ΑΠΟΛΛΩΝ 11. Η Μεγάλη Αλήθεια. Ο πραγματικός λόγος που πήγανε στη Σελήνη (video)

Πολλά θέματα της Σελήνης, παραμένουν ένα μυστήριο…

Ανάμεσα σε αυτό είναι και το αν πραγματικά πάτησε άνθρωπος εκεί πάνω.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, αξίζει να δούμε το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί Ντοκυμαντέρ ισπάνικης παραγωγής που προβλήθηκε στην ΕΤ1 (άγνωστο πότε), το οποίο μας αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο των διαστημικών αποστολών στη Σελήνη.

Θα σοκάρει: Ισχυρές Ενδείξεις ότι Ζούμε σε Κόσμο με Ψεύτικη Δομή; (video)


Ζούμε μία προσομοίωση;Για το Μάτριξ
μίλησαν ο Σωκράτης ο Πλάτωνας
με το μύθο του σπηλαίου
αλλά και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός!
Ότι δηλαδή
αυτός ο κόσμος που βιώνουμε καθημερινά, ο υλικός
δεν είναι ο πραγματικός αλλά ο ψεύτικος
στημένος για τη δοκιμασία των ανθρώπων!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters