Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Δείτε πως προσπαθούν να παρουσιάσουν τον ΓΑΠ ως ήρωα..και μετά ψάχνουμε τα “μυστικά” κονδύλια…

Πόσοι αλήθεια δεν έχετε αναρωτηθεί, γιατί έφυγε και τα παράτησε ο Γ.Α.Π..
Αγαπητοί φίλοι, σας προτείνω να κάνετε έναν απλό έλεγχο στη μηχανή αναζήτησης της Google..
Γράψτε την φράση "why papandreou left" .

Στα αποτελέσματα θα δείτε  καταχωρήσεις που αναφέρονται στην ουσία το ίδιο άρθρο.
Το άρθρο έχει τίτλο.....


"Greece’s born-again democracy has lessons for U.S." του MarketWatch (The Wall Street Journal)
Ας δούμε (στα ελληνικά) τι λέει αυτό το άρθρο...
H Αναγεννημένη δημοκρατία της Ελλάδας έχει μαθήματα για τις ΗΠΑ
Οι άνθρωποι έχουν επιτέλους μια φωνή.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τελικά θυμήθηκε ότι η χώρα του είναι η γενέτειρα της δημοκρατίας και αποφάσισε να καταγγείλει αποτελεσματικά το ευρωπαϊκό σχέδιο "διάσωσης" για την Ελλάδα, βάζοντας το στην κρίση ενός δημοψηφίσματος.
Οι Έλληνες αντιστέκονται στην ιδέα μιας γενιάς δημοσιονομικής λιτότητας, προκειμένου να σωθούν οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες. 
 
 
Αποτελούσε μυστήριο μέχρι τώρα γιατί η αριστερά-λαϊκή κυβέρνηση του Παπανδρέου ήταν πρόθυμη να αφήσει τη Γερμανία, που ήταν ο κύριος κερδισμένος του δεκαετούς βίου του ευρωπειράματος, να επιβάλει δρακόντειες μέτρα στον ελληνικό κοινό.
Μπαράκ Ομπάμα, ακούς;
Ο Παπανδρέου, η τρίτη γενιά της οικογένειάς που με αριστερά-λαϊκή κυβέρνηση κυβερνούν την Ελλάδα, στο τέλος άκουσε τους διαδηλωτές στο δρόμο και σήκωσε το ανάστημά του στις τράπεζες και τους πολιτικούς πληρεξούσιους των. Μπορεί να τον κρατήσει ή όχι στην εξουσία, αλλά είναι σαφώς το καλύτερο πράγμα για την Ελλάδα σε αυτό το σημείο.
 
 
Δύο ζήτω για τον Παπανδρέου, γιατί έδωσε στη δημοκρατία την ευκαιρία να ζήσει και πάλι στην Ελλάδα.
Ας δούμε αν Αμερικανοί πολιτικοί δίνουν προσοχή σε αυτό...
 
 
Υ.Γ
Α ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ αθάνατη....
Γεια σου ΓΑΠ που ανακάλυψες ξανά την δημοκρατία στην Ελλάδα...
Με τον ΓΑΠ ο κόσμος απέκτησε ξανά φωνή !!!
Γεια σου ΓΑΠ αντεξουσιαστή, που άκουσες τον κόσμο στον δρόμο και σήκωσες το ανάστημα στα συμφέροντα...
Ζήτω λέει στον ΓΑΠ και μάλιστα δυο ζήτω, γιατί έδωσε στη δημοκρατία την ευκαιρία να ζήσει και πάλι στην Ελλάδα...
Τα ακούς Ομπάμα ;;; 
Και μετά ψάχνουμε που πήγαν τα "μυστικά" κονδύλια...

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/11/blog-post_7010.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/blog-post_1490.html 

«Ευτυχείτε»!

Αν ανήκετε στο 99% του πληθυσμού που κοιτά με δέος την τιμή στην οποία έχει φτάσει το πετρέλαιο και ψάχνει «πατέντες» για να βρει λίγη ζεστασιά μέσα στο χειμώνα,
ή αν ανήκετε στα εκατομμύρια που βλαστημάνε την ώρα και τη στιγμή όταν φτάνουν μπροστά στην αντλία του βενζινάδικου,
προσπαθήστε να «ξεχαστείτε». Πώς; Μα φέρνοντας στο μυαλό σας πιο ευχάριστες σκέψεις. Να μια ευχάριστη σκέψη:
*
1) Τα κέρδη της «Motor Oil» αυξήθηκαν κατά το τρέχον 9μηνο με ρυθμό 6,4% και διαμορφώθηκαν στα 143,1 εκατ. ευρώ!
*
Τι πιο... ευχάριστο για κάποιον εργαζόμενο που πληρώνει χρυσάφι τη βενζίνη ή που δεν έχει...
να πληρώσει για πετρέλαιο, να ξέρει ότι αυτός από τον οποίο αγοράζει καύσιμα... θησαυρίζει!
***
Αν ανήκετε στους εκατοντάδες χιλιάδες νέους ανέργους, κι αν η κατάθλιψή σας μεγεθύνθηκε τόσο καιρό που ακούτε από τα δελτία ειδήσεων ότι εκτός από εσάς που είστε άνεργοι είναι και οι τραπεζίτες μας που «έχουν πρόβλημα»,
ήρθε η ώρα να χαμογελάσει το χειλάκι σας!
Γιατί; Ιδού:
*
2) Τα καθαρά κέρδη της «Eurobank» στο 9μηνο του 2011 σημείωσαν αύξηση 48% (!) και διαμορφώθηκαν στα 89 εκατ. ευρώ από 60 εκατ. ευρώ που ήταν το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
*
Τι πιο ενθαρρυντικό από αυτό;
Να ξέρεις ότι σε αυτή τη ζωή δεν είναι όλα μαύρα κι ότι από πέρσι μέχρι φέτος - που εσύ είχες δουλειά αλλά έμεινες άνεργος - ένας άλλος συνάνθρωπός σου, ο τραπεζίτης, έγινε κατά 48% πλουσιότερος;...
***
Αν, τέλος, ανήκετε στα εκατομμύρια των χαρατσωμένων που παθαίνουν εγκεφαλικό την ώρα που τους έρχεται η ΔΕΗ, αν τρελαίνεστε με την ιδέα ότι ο φόρος αίματος στον οποίο υποβάλλεστε καταλήγει με μαθηματική ακρίβεια στην εξόντωσή σας,
μάθετε ότι καμιά φορά οι προβλέψεις πέφτουν πολύ - μα πάρα πολύ - έξω!
Για παράδειγμα:
*
3) Ενώ η αρχική πρόβλεψη των αναλυτών ήταν ότι τα κέρδη της «Alpha Bank» θα ήταν της τάξης των 4,7 εκατ. ευρώ, τελικά τα καθαρά κέρδη 9μήνου της τράπεζας εκτινάχτηκαν στα 41,6 εκατ. ευρώ!
*
Ετσι συμβαίνει με τις προβλέψεις:
Ενώ επιβεβαιώνονται πλήρως όταν πρόκειται για την πτώχευση του λαού, ενίοτε διαψεύδονται - παταγωδώς - και αδυνατούν να εκτιμήσουν σωστά πόσο θα αυξηθούν τα πλούτη των κεφαλαιοκρατών...

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, μοντάζ Γρέκι 
 
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_2135.html

Ειρηνοδικείο Ιωαννίνων διέγραψε το 93% των χρεών δανειολήπτριας. - - - Μεγάλη επιτυχία του ΙΝ.ΚΑ. Ηπείρου.

Δημοσιεύθηκε την 17-11-2011 η υπ’ αριθμ. 1/2011 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ζίτσας Νομού Ιωαννίνων, η οποία διέγραψε τα χρέη δανειολήπτριας μέλους του Ινστιτούτου Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου κατά ποσοστό 93%.

Συγκεκριμένα, από συνολική οφειλή της δανειολήπτριας έναντι των τραπεζών ύψους 67.374,35 Ευρώ, διέγραψε 62.574,35 €. Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση η.....
αιτούσα υποχρεούται να καταβάλλει στις πιστώτριες τράπεζες κάθε μήνα και επί μια τετραετία, το ποσό των 100 Ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην συγκεκριμένη απόφαση, το Δικαστήριο έκρινε μεταξύ άλλων τα εξής:...



1ον Απερρίφθη ως αόριστος ο ισχυρισμός μίας εκ των πιστωτών με την οποία ισχυριζόταν ότι η δανειολήπτρια περιήλθε σε αδυναμία πληρωμής εκ δόλου, γιατί ενώ γνώριζε το μικρό εισόδημά της και την αδυναμία της να ανταποκριθεί στις δανειακές της υποχρεώσεις, παρόλα αυτά ζήτησε και έλαβε τα παραπάνω δάνεια. Ο ανωτέρω ισχυρισμός απερρίφθη με το σκεπτικό ότι δεν νοείται δολιότητα του δανειολήπτη με μόνη την ανάληψη της δανειακής υποχρέωσης της οποίας η εξυπηρέτηση είναι επισφαλής, αλλά απαιτείται και η από τον δανειολήπτη πρόκληση άγνοιας της επισφάλειας στους πιστωτές, γεγονός όμως που δεν εξειδικεύεται.

2ον Εξαιρέθηκε από την εκποίηση το αυτοκίνητο της δανειολήπτριας το οποίο είναι παλαιότητας 11 ετών και έχει κινητήρα 1.100 κ.ε εφόσον το Δικαστήριο έκρινε ότι η εμπορική αξία του αυτοκινήτου δεν θα προκαλέσει αγοραστικό ενδιαφέρον αλλά ούτε θα αποφέρει κάποιο αξιόλογο τίμημα για την ικανοποίηση των πιστωτριών της δανειολήπτριας.

3ον Τηρήθηκε η προδικασία του εξωδικαστικού συμβιβασμού με την διαμεσολάβηση του ΙΝΚΑ ΗΠΕΊΡΟΥ βάσει του άρθρου 2 Ν. 3869/2010

Το ΙΝ.ΚΑ. Ηπείρου καλεί όλους τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες να προστρέξουν στις διατάξεις του Νόμου ( Ν. 3869/2010.) να εμπιστευτούν τις Πιστοποιημένες Ενώσεις Καταναλωτών, και να είναι σίγουροι πως η ελληνική δικαιοσύνη στέκεται θεματοφύλακας των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων..-

-Οι πολίτες δανειολήπτες καταναλωτές, μέλη του ΙΝΚΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, με αυτές τις αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων, επανακτούν την αγοραστική τους δύναμη, προάγοντας την οικονομική και κοινωνική τους δραστηριότητα.-.

http://www.epirus-ellas.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/93.html

Ετοιμάζουν δικτατορία;

Μας τρομοκρατούν για εκτροπή πολιτεύματος, αλλά την έχουν προετοιμάσει μεθοδικά...


Πριν από αρκετές ημέρες το Forbes είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο, το οποίο δήθεν μεταξύ σοβαρού και αστείου περιγράφει πως καλύτερη λύση για την Ελλάδα θα ήταν μια στρατιωτική δικτατορία. Το συγκεκριμένο εφιαλτικό σενάριο μεταδίδεται όλο και πιο συχνά ως φήμη ή ράδιο αρβύλα. Από περιοδικά και εφημερίδες άλλων χωρών, μέχρι και από Ευρωπαίους ηγέτες, με τρόπο αινιγματικό. Οι οικονομικές πολιτικές που εφαρμόζονται ως τώρα, δεν γίνεται να προχωρήσουν μακροπρόθεσμα. Όχι με συνεχείς αντιδράσεις του λαού, που πρέπει να καταπνίξουν. Σε όποια χώρα εφαρμόστηκε νεοφιλελεύθερη πολιτική, ο αυταρχισμός της εξουσίας συνδυάστηκε με στρατιωτική δικτατορία.

Ο φόβος έχει διαχυθεί προσεκτικά και κάποιοι αντιλαμβάνονται πως αν το ντόμινο της οικονομικής κατάρρευσης πέσει σε όλη την Ευρώπη, η αστική δημοκρατία δεν θα επαρκεί για να ελέγξουν τα πλήθη των πεινασμένων και των απογοητευμένων. Για τις ελίτ η κρίση μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με πιο…(απο)φασιστικά μέσα. Επίσης, η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη έχει αποκτήσει ορατότητα ακόμη και στους πιο “αθώους”. Στην Ελλάδα για παράδειγμα, το ΛΑΟΣ, ενώ ψήφισε το μνημόνιο (και όχι μόνο) τώρα δίνει βάση στην “εθνική” υπόσταση, προκειμένου να προσελκύσει ψηφοφόρους. Κι ας είναι το κόμμα της κωλοτούμπας, προτείνει συνεχώς την -δήθεν- λύση της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, προκειμένου να φάει ένα κομμάτι της πίτας.

Οι “εθνικόφρονες” εύκολα μπορούν να πείσουν πως παλεύουν εναντίον της σύγχρονης κατοχής για την ελευθερία της Ελλάδος. Επίσης η ΝΔ, έχει αυξήσει τα ποσοστά της και επισήμως δεν έχει αποκλείσει συμμαχία με το ΛΑΟΣ. Μια ενωμένη δεξιά λοιπόν! Προσθέστε και το ανέκδοτο της Δημοκρατικής Συμμαχίας και συμπληρώνεται η εικόνα. Από την άλλη το ΠΑΣΟΚ, ειδικά μετά από μια πιθανή κατάρρευση μετά την διακυβέρνηση Παπαδήμου, μπορεί να μπει στο περιθώριο ή να μιλήσουν τα πιο δεξιόστροφα μέλη του. Η Αριστερά ακόμη μια φορά είναι κατώτερη των περιστάσεων, αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις δογματικά και καθεστωτικά.

Ειδικά αν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ ή την αποπέμψουν από την Ε.Ε για παραδειγματισμό, θα οδηγηθεί στην απόλυτη φτώχεια σε όλους τους τομείς. Σε μια τέτοια κατάσταση, φανταστείτε τι έχει να γίνει, με τον οποιονδήποτε (εν δυνάμει) από εμάς να είναι απελπισμένος. Η πείνα μπορεί να φέρει τρομακτικές παρενέργειες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν για να θέσουν την χώρα σε “κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να επιβάλουν στρατιωτικό νόμο. Η δικτατορία θα είναι γεγονός και η ευρωπαϊκή προοπτική όνειρο από τα παλιά.

Το εσωτερικό θα είναι καμένη γη και οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι πολλαπλοί. Μας τρομοκρατούν για εκτροπή πολιτεύματος, αλλά την έχουν προετοιμάσει μεθοδικά. Παιχνίδια με τις ψυχές των λαών.


http://kostasxan.blogspot.com/2011/11/blog-post_445.html

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να καεί εν τέλει το πελεκούδι και μάλιστα λίαν συντόμως κι όχι μόνον στην Ελλάδα...



Δεν φταίει ο κ. Βορίδης ή ο κ. Αδώνιδας Γεωργιάδης. Ο Παπανδρέου φταίει για τον κ. Βορίδη. Και ο κ. Σαμαράς που συνεργάζεται μαζί τους. Ο κ. Βορίδης ένας «εθνικόφρων με τσεκούρι» υπήρξε, και ο κ. Γεωργιάδης έγινε διάσημος (και βουλευτής) διότι διάφοροι μαυροντυμένοι ανεγκέφαλοι (ήγουν μελανοχίτωνες) του έκαιγαν κάθε τρεις και λίγο το βιβλιοπωλείο.

Είναι όμως ανατριχιαστική η ειρωνεία της Ιστορίας: σε μιαν κυβέρνηση που απολογείται κυρίως στους Γερμανούς, όπως η κυβέρνηση του κ. Γκόλντμαν Σακς Παπαδήμου, να συμμετέχουν σήμερα οι ιδεολογικοί επίγονοι εκείνων που συμμετείχαν επίσης στις Γερμανικές κατοχικές κυβερνήσεις τότε, των δωσιλόγων και των προδοτών, που αργότερα επί εμφυλίου και μετά τον εμφύλιο «μεταμορφώθηκαν» σε εθνικόφρονες κλείνοντας τη λέξη «πατρίς» σε όλες τις πτώσεις (η πατρίς, της πατρίς, την πατρίς, ω πατρίς) - σχοινί κορδόνι απ' την Κατοχή έως τη χούντα, απ' τον φασιστικό πέλεκυ έως το τσεκούρι στο χέρι του κ. Βορίδη...

Η Γερμανία «επανεξοπλίζεται»...

Η Γερμανία έχει μπει πάλι στον «ευρωπαϊκό πειρασμό της». Από την εποχή που συνετέθη ως ενιαίο αστικό κράτος, επί Βίσμαρκ, είναι η τέταρτη φορά (αν συνυπολογίσουμε και τον Γαλλοπρωσικό πόλεμο του 1870-71) που η Γερμανία δείχνει να αντιλαμβάνεται την Ευρώπη ως ζωτικό χώρο των Οστρογότθων ανατολικώς και των Βησιγότθων δυτικώς.

Οι εξελίξεις είναι ταχύτατες - μπλιτς κριγκ, σαν να γίνεται κεραυνοβόλος πόλεμος.

Μέσα σε λίγα χρόνια η Γερμανία υπερφαλάγγισε το άτυπο Ευρωπαϊκό Διευθυντήριο (ήδη δεσποτικό για την Ενωση) των τεσσάρων (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία με ολίγον από Αγγλία) και τώρα, μέσα σε λίγους μήνες, έσπασε τον Γαλλογερμανικό Αξονα και φέρεται πλέον ως μονοκράτορας της Ενωσης.

Σε αυτήν την, από ένα σημείο και μετά, φρενήρη πορεία της Γερμανίας προς την «αυτο-κρατορική μονοκρατορία επί της και επί την Ευρώπη, οι ομοιότητες της συμπεριφοράς της με εκείνες του παρελθόντος της, είναι ανατριχιαστικές.

Αντιθέτως προς τον Γερμανικό λαό, η συντριπτική πλειοψηφία του οποίου βδελύσσεται το μιλιταριστικό, ρατσιστικό και και φασιστικό παρελθόν της χώρας, η Γερμανική ελίτ δείχνει να «ξεχνά», ακριβώς επειδή δεν ξέχασε! όπως αποδεικνύει ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας, τον άτυπο «Ανσλους» που επιχειρείται με την Ολλανδία, την Τσεχία, τη Φινλανδία, την Αυστρία, ο «ζωτικός χώρος» προς Ανατολάς, η ταπείνωση της Ελλάδας και η υπαγόρευση πολιτικής στην Ισπανία (όπου προχθές εξελέγη πρωθυπουργός η κυρία Μέρκελ, καθώς άλλωστε το Σύνταγμα Θαπατέρο πλέον προβλέπει), ή στην Ιρλανδία. Για τη διακυβέρνηση της οποίας νομοθετεί απ' ευθείας το... Γερμανικό Κοινοβούλιο...

Και είμαστε ακόμα στην αρχή αυτού του κεραυνοβόλου πολέμου -ο οποίος διεξάγεται εν καιρώ ειρήνης με «άλλα μέσα»: το Ευρώ, πράγμα που δεν αποκλείει στο μέλλον, μάλιστα το εγγύς, να διεξαχθεί επίσης με «άλλα μέσα», τα όπλα.

Η πολιτική που ασκεί η Γερμανία είτε με την κυρία Μέρκελ είτε με άλλον Κάιζερ ή Φύρερ επικεφαλής, ήδη παράγει μίσος.

Μίσος των λαών εναντίον της Γερμανίας, μίσος των λαών μεταξύ τους - όπου ο ένας «φταίει» για την πενία και τη δυσπραγία του άλλου - παλιά κλισέ του ρατσισμού σηκώνουν κεφάλι και ο εθνικισμός τρέφεται πλουσιοπάροχα από ληστρικές ταξικές πολιτικές που πλουτίζουν τους πλούσιους και εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους.

Η Γερμανία σκοτώνει τις χώρες γύρω της κι ύστερα αναλαμβάνει τη σωτηρία τους, αν υποταχθούν και μετατραπούν σε προτεκτοράτα.

Αίφνης προχθές η Μάλτα μπήκε προληπτικώς στον γύψο. Στην Ελλάδα έχουμε ακόμα τύποις δημοκρατία, στην ουσία όμως Γερμανική.

Ο ίδιος της ο Πρωθυπουργός, ο κ. Γκόλντμαν Σακς Παπαδήμος αρνείται να βεβαιώσει ενώπιον του Δ' Ράιχ το γνήσιον της υπογραφής του κ. Αντώνη Σαμαρά, αν δεν αποδεχθεί ο ίδιος ο κ. Σαμαράς να παρουσιασθεί όμηρος στην πλησιέστερη κομαντατούρ της περιοχής του.

Η κυβέρνηση της Γερμανίας και πέντε καραγκιόζηδες οργανέτα του νέου Ράιχ στην Ενωση, όπως ο κομίντιαν Μπαρόζο κι εκείνο το γκόλουμ ξωτικό ο Βαν Ρόμπαϊ μιλούν για την Ελλάδα και τους Ελληνες με εκείνον τον απαξιωτικό τρόπο που παραπέμπει σε Βογιάρους, Πασάδες, Βαρώνους και λοιπά περιττώματα της ιστορίας...

Αν οι (φονιάδες των λαών) Αμερικάνοι μάς μιλούσαν με τον τρόπο που μάς μιλούν επ' εσχάτοις οι οφειλέτες μας κι όχι πιστωτές μας Γερμανοί, θα καιγόταν στην Ελλάδα το πελεκούδι.

Πράγμα που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να καεί εν τέλει το πελεκούδι και μάλιστα λίαν συντόμως κι όχι μόνον στην Ελλάδα...

ΣΤΑΘΗΣ Σ. από enet

H φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"

http://kostasxan.blogspot.com/2011/11/blog-post_6870.html

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ; - ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ!

Μεγάλη προβολή από τους χρυσοπληρωμένους αστέρες της δημοσιογραφίας (Χατζηνικολάου, Κουίκ κλπ) γνώρισε πρόσφατα το επονομαζόμενο «κόμμα των αποστράτων». 

Φυσικά ουδείς δικαιούται να δηλώνει εκπρόσωπος του Στρατεύματος, πόσο μάλλον μία παρέα ατόμων που τόσα χρόνια έκανε γαργάρα το ξεπούλημα της Πατρίδας και θυμήθηκε τους εθνικούς κινδύνους μετά την συνταξιοδότηση. Στην διοικούσα επιτροπή της εν λόγω κίνησης μετέχει – πλην των αποστράτων – και ένας πολίτης, ονόματι Αθανάσιος Δρούγος, εβραιομαθής στρατιωτικός αναλυτής, εξειδικευθείς και μετεκπαιδευθείς στο Ισραήλ.

Στο πλούσιο βιογραφικό του εν λόγω κυρίου τονίζεται η «βαθιά πίστη και προσήλωσή του στους σκοπούς του ΝΑΤΟ». Ο κ. Δρούγος δηλώνει πως διαθέτει διδακτορικό τίτλο (δεν αναφέρει όμως από ποιο πανεπιστήμιο έχει αποφοιτήσει, ελληνικό ή ξένο…) και πως μία από τις πιο πρόσφατες μελέτες του αφορά την: «Απειλή του ιρανικού πυρηνικού και πυραυλικού προγράμματος». Εκτός των άλλων «ιδιαίτερη έμφαση έχει δώσει τα τελευταία χρόνια στη διεύρυνση του ΝΑΤΟ και στις παγκόσμιες προεκτάσεις της συμμαχίας».  

Φυσικά «έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια σε θέματα τρομοκρατίας-αντιτρομοκρατίας στο Ισραήλ». Πολυμαθής και εβραιομαθής λοιπόν ο μοναδικός «πολίτης» του «κόμματος των αποστράτων», που τυγχάνει τεράστιας προβολής από κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα.

Σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις που έδωσε ο επικεφαλής της συγκεκριμένης κίνησης, άκουσα με… δέος ότι χρησιμοποιούν τον όρο «Σύνδεσμος» στην επωνυμία τους, ως παραπομπή στον Στρατιωτικό Σύνδεσμο του 1909! Έλεος κύριοι! 

Στον Στρατιωτικό Σύνδεσμο συμμετείχαν Αξιωματικοί που είχαν πολεμήσει ως αντάρτες στον Μακεδονικό Αγώνα, μέσα σε λάσπες και σε χιόνια, μέσα σε «θεριά και αίματα και Βουλγάρους», όπως έγραψε κάποτε ο αείμνηστος Ίων Δραγούμης. Τι σχέση μπορεί να έχουν με αυτούς τους Ήρωες, οι ιδρυτές του εν λόγω κόμματος;

Τα παραπάνω αποκαλυπτικά γράφει η ιστοσελίδα της "Χρυσής Αυγής": Πριν βιαστούν κάποιοι να "επιχειρηματολογήσουν" πως το κάνουν για...ψηφαλάκια, ενημερώνουμε πως κάθε πληροφορία εξετάζεται ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. Το ίδιο θα κάνουμε και με τις συγκεκριμένες για τον εβραιόφιλο Δρούγο.

Όταν ανακοινώθηκε το εγχείρημα της δημιουργίας κόμματος Απόστρατων, ευχηθήκαμε "να βγει κάτι καλό": Είναι αλήθεια πως η αρκετά μεγάλη προβολή των τουρκοκάναλων μας ξένισε, καθότι είναι γνωστό πως ούτε πατριώτες είναι, ούτε φυσικά τρέφουν καμία ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Στρατό, τον οποίο απεχθάνονται ως γνήσιοι προσκυνημένοι.

Ακούγαμε διάφορα αυτές τις μέρες για τα στελέχη που απαρτίζουν το κόμμα (όπως π.χ ότι η πλειοψηφία τους προέρχεται από το Πασοκ), αλλά δεν δίναμε σημασία: Όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και για κάποιον που έχει στενότατες σχέσεις με το εβραιοαμερικανικό κατεστημένο, σε βάρος φυσικά των ελληνικών συμφερόντων!

Ο κύριος αυτός, τι ακριβώς έκανε στο Ισραήλ για "εκπαίδευση"; Μήπως πήγε και σε κάνα Κιμπούτζ, όπως η Τζαβέλα;
Από πού κι ως πού γνωρίζει τον Αμερικανοεβραίο πρώην πρέσβη στη χώρα μας που χαιρετάει με θέρμη, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία;

Όπως διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του, έχει ιδιαίτερη...ανησυχία για το αν οι Σιωνιστές θα χτυπήσουν το Ιράν!!!
Ενώ δικαιολογεί όλες τις ενέργειες του ΝΑΤΟ, ακόμα και τις σφαγές στη Σερβία!

Αν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος πρεσβεύει υγιή πατριωτισμό και όχι ξενοκίνητο ραγιαδισμό, να τον χαίρονται εκεί στο κόμμα των Απόστρατων! 


 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/11/blog-post_29.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/11/blog-post_2267.html

Επιχείρηση διάσωσης του Νίκου Παπανδρέου


  • Οι μπίζνες του πρωθυπουργικού αδελφού ανησυχούν τώρα το Καστρί
Πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο οι αναφορές ενίοτε και οι καταγγελίες για τις δραστηριότητες του αδελφού, του πρώην Πρωθυπουργού, κ. Νίκου Παπανδρέου. Όταν ακόμα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ήταν ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου είχε παραλάβει ογκώδη φάκελο σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου.

Οι στενοί του συνεργάτες τότε είχαν συστήσει ψυχραιμία και μυστικότητα προκριμένου να μην λάβει το θέμα διαστάσεις στα ΜΜΕ. Στην συνέχεια έρχεται ο κ. Πάνος Καμμένος ο οποίος μάλιστα μέσα στην Βουλή εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην οικογένεια Παπανδρέου για παράνομο πλουτισμό. Όποιος μάλιστα τόλμησε να γράψει ή να κάνει αναφορές σχετικά με το θέμα απειλήθηκε με μηνύσεις εκ μέρους του κ. Νίκου Παπανδρέου. Τα πράγματα ηρέμησαν και σε μεγάλο βαθμό το θέμα αποσιωπήθηκε.

Στο μεταξύ μετά την άδοξη και ταχύτατη πτώση του Γιώργου Παπανδρέου το θέμα φαίνεται να επανέρχεται και μάλιστα από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία διοχετεύουν στον Τύπο διαφόρων τύπων πληροφορίες οι οποίες δεν είναι διασταυρωμένες αλλά και είναι εξόχως δύσκολο να βρεθούν αποδείξεις.

Σε κάθε περίπτωση όμως η οικογένεια του πρώην Πρωθυπουργού δεν παύει να ανησυχεί. Καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι πραγματοποιούνται συχνά-πυκνά συναντήσεις στο Καστρί προκειμένου να μην επανέλθει το ζήτημα στην δημοσιότητα.

Στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου μιλάνε για ανυπόστατο μύθο ενώ κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι τα λεφτά είναι πολλά!!!


Κύκλοι προσκείμενοι στο περιβάλλον του κ. Σαμαρά εκτιμούν ότι το ζήτημα θα έχει συνέχεια αφού πολλά από τα κατά καιρούς δημοσιευμένα στοιχεία έχουν φτάσει και στην Συγγρού και η Νέα Δημοκρατία έχει αρχίσει την ψηλάφηση του θέματος.


Σχόλιο ιστολογίου: http://kostasxan.blogspot.comΕμείς είχαμε γράψει κατ' επανάληψη πως το χειρότερο για τον Γιώργο Παπανδρέου δεν θα είναι η αποκαθήλωσή του από την πρωθυπουργία, αλλά η επόμενη ημέρα... και συγκεκριμένα, οι διαρροές που θα υπάρξουν από στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον βίο, τα έργα και τις ημέρες τόσο του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, όσο και τις δραστηριότητες της οικογενείας του... Το επόμενο διάστημα είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα υπάρξουν περισσότεροι θαρραλέοι στο ΠΑΣΟΚ, που θα διαρρεύσουν ή θα καταγγείλουν πολλά περισσότερα, στην ύστατη προσπάθεια της προσωπικής τους διάσωσης...

http://kostasxan.blogspot.com/2011/11/blog-post_489.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters