Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Τα Αρχαία Μνημεία του Αγίου Όρους


-
Γράφει ο Γιώργος Εχέδωρος

Το Άγιο Όρος είναι η μοναδική, ίσως, περιοχή της Ελλάδας όπου δεν έχουν γίνει ανασκαφικές έρευνες από τους αρχαιολόγους.

Ό, τι έχει βρεθεί, είναι τυχαίο και αδημοσίευτο. Εντούτοις όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, σε αυτόν τον ξεχωριστό τόπο, συνυπάρχει το αρχαίο με το σύγχρονο.

Δεν θα έλεγα πως υπάρχει αποστροφή των μοναχών στις αρχαιότητες του Άθω.
Αθωνίτες μοναχοί σε γραπτά μνημεία, τα οποία μας έχουν αφήσει, εκδηλώνουν το θαυμασμό τους για τα κείμενα των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων τα οποία είχαν μελετήσει.
Μέσα στο πνεύμα αυτό, αγιορείτες αγιογράφοι ενσωμάτωσαν στις αγιογραφίες τους Έλληνες φιλοσόφους, δείχνοντας με τον τρόπο αυτόν την εκτίμηση και το σεβασμό στα έργα τους.

Το ερώτημα είναι: πόσο μπορεί να συνυπάρξει η αρχαία ελληνική φιλοσοφία (όχι, βέβαια, η αρχαία θρησκεία) με την χριστιανική;

Μια ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημα αυτό παίρνουμε από τον ιστοχώρο «Άγιον Όρος». Έτσι:
«Οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας, έχοντες την άνωθεν σοφία, την Αγιοπνευματική βιωμένη εμπειρία, και την όντως θεολογία, όταν το απαίτησαν οι καιροί και οι περιστάσεις, και οι κάθε λογής αιρετικοί και πλανώντες και πλανώμενοι, τι έκαναν;»Πήραν από τους αρχαίους φιλοσόφους, την γλώσσα, τα νοήματα, την προυπάρχουσα θύραθεν σοφία, αυτήν την έστω ελλιπή ως προς την αποκάλυψη του αληθινού Θεού, αλλά τόσο πλούσια σε λόγο, και την ανακαίνισαν, της έδωσαν την πραγματική της διάσταση και νόημα και σκοπό.»

Και πιο κάτω:
«Έτσι, λοιπόν, η Εκκλησία, θέλοντας να τιμήσει τους αρχαίους ημών προγόνους και μοναδικούς στα παγκόσμια δεδομένα φιλοσόφους, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Πυθαγορείους, και τις άλλες σχολές, ακόμα δε και Νεοπλατωνικούς, δεν δίστασε να τους εισάγει και στην λειτουργική της τέχνη, την αδιάστατη ιστορικά Αγιογραφία της.»

Πιστεύουμε πως υπάρχουν σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία στην απομονωμένη αυτή χερσόνησο, και δεν θα ήτανε κακή η συνύπαρξη των αρχαίων, βυζαντινών και σύγχρονων μνημείων σε έναν ιδιαίτερο χώρο της αθωνικής πολιτείας.
Ο Άθως, όπως είναι γνωστό, πρωτοαναφέρεται στην Ιλιάδα του Ομήρου:
ἐξ Ἀθόω δ᾽ ἐπὶ πόντον ἐβήσετο κυμαίνοντα
(Ομήρου Ιλιάς Ξ, 229)

Η ονομασία του προήλθε από το Γίγαντα Άθω που κατά τη γιγαντομαχία έριξε στον Ποσειδώνα ένα μεγάλο βράχο, από τον οποίο σχηματίστηκε ο σημερινός ορεινός όγκος του Άθω.

Ο Ηρόδοτος μας αναφέρει τις πόλεις που υπήρχαν στην εποχή του:

[3] ἐν δὲ τῷ ἰσθμῷ τούτῳ, ἐς τὸν τελευτᾷ ὁ Ἄθως, Σάνη πόλις Ἑλλὰς οἴκηται, αἳ δὲ ἐκτὸς Σάνης, ἔσω δὲ τοῦ Ἄθω οἰκημέναι, τὰς τότε ὁ Πέρσης νησιώτιδας ἀντὶ ἠπειρωτίδων ὅρμητο ποιέειν· εἰσὶ δὲ αἵδε, Δῖον Ὀλόφυξος Ἀκρόθῳον Θύσσος Κλεωναί. (Ηρόδοτος 7, 22)

Ο Άθως μας λέει έφθανε μέχρι τη διώρυγα του Ξέρξη όπου βρισκόταν η πόλη Σάνη ενώ πέρα από αυτήν ήταν οι πόλεις: Δίον, Ολόφυξος, Ακρόθωον, Θύσσος και Κλεωναί.

Ο Στράβων αναφέρει ακόμη μία που υπήρξε στην εποχή του, την Χαράδρια, ενώ ο Ρωμαίος Πλίνιος αρκετά μετά αναφέρει τις πόλεις: Ουρανόπολις, Παλαιώτριον, Θύσσον, Κλέωνας και Απολλωνία.

Εδώ γίνεται επιτακτική η ανάγκη αρχαιολογικών ανασκαφών για να εντοπιστούν μνημεία του παρελθόντος, ό, τι κατόρθωσε να διασώσει η αθωνική γη.
http://www.echedoros-a.gr/

http://visaltis.blogspot.com/2011/12/blog-post_4500.html

ΕΜΒΟΛΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  ΘΑΝΑΤΟΥ    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Γράφει η Πόπη Σουφλή
Τα όσα βλέπουν πλέον το φως της δημοσιοτητας σχετικά με τους εμβολιασμούς, μόνο ΣΟΚ προκαλούν,  καθώς αποκαλύπτεται ότι από τις Φαρμακοβιομηχανίες, σε συνεργασία με τον ΕΟΦ και τις πολιτικές εξουσίες, έχει στηθεί ένα απίστευτο βρώμικο παιχνίδι, εις βάρος του ελληνικού λαού – και όχι μόνο,  σε συνεργασία και με τα ΜΜΕ που παραπληροφορούν και τρομοκρατούν τον κόσμο. 
Τις τελευταίες μέρες, τα attikanea, έχουν δημοσιεύσει τις παρενέργειες εμβολίων σε σχέση με τον Παιδικό Καρκίνο και πως αυτός δημιουργείται από τους  εμβολιασμούς. καθώς και το άλλο σκάνδαλο σχετικά με την χοληστερίνη, τα φάρμακα για την μείωσή της και οι τρομακτικές παρενέργειες αυτώ των φαρμάκων.  
(δείτε τα σχετικά συγκλονιστικά  άρθρα στη θεματολογία ΥΓΕΙΑ)
Αυτή τη φορά, ένα νέο αποκαλυπτικό άρθρο δημοσιεύεται από τις ηλεκτρονικές σελίδες του blog attikanea, και αφορά στο σύνολο των εμβολίων.
Διαδώστε τα άρθρα αυτά στους φίλους σας και στο facebook. Ο κόσμοςξ πρέπει να γνωρίζει το παιχνίδι θανάτου που έχει στηθεί από τις Φαρμακοβιομηχανίες, τον ΕΟΦ και τις πολιτικές εξουσιες, εις βάρος του λαού.
Αυτά που αποκρύπτουν τα κατευθυνόμενα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ, τα attika nea και τα blogs, τα αποκαλύπτουν , για να γνωρίζουν οι πολίτες και να μην γίνονται εν αγνοία τους πειραματόζωνα των φαρμακοβιομηχανιών και των συνεργατών τους που  θησαυρίζουν εις βάρος τους.

ΕΜΒΟΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ Τα απόκρυφα έκδοχα τού Ε.Ο.Φ. και ο Συνήγορος των Φαρκακευτικών.
Κρατικοί φορείς – όργανα των φαρμακευτικών,
ενώ συνιστούν ή/και υποχρεώνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν,
αποκρύπτουν επιμελώς την αναλυτική σύσταση των εμβολίων.

Γράφει ο Μαυρομμάτης Βασίλειος  
Όταν η υπόθεση τής απάτης τής γρίππης των χοίρων βρισκόταν στο αποκορύφωμά της, το φθινόπωρο τού 2009, τότε, που όλα τα Μ.Μ.Ε. προπαγάνδιζαν τη στημένη από τις φαρμακευτικές και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας παγκόσμια τρομολαγνεία για τη δήθεν φονική γρίππη Η1Ν1, που απειλούσε την ανθρωπότητα, στην «Ελεύθερη Έρευνα» με μια σειρά δημοσιευμάτων μας (*) είχαμε αφ΄ ενός δείξει με στοιχεία το φιάσκο τής υπόθεσης (για το οποίο έχουμε ήδη δικαιωθεί) κι αφ΄ ετέρου είχαμε επισημάνει, ότι ο προπαγανδιζόμενος εμβολιασμός όχι μόνον δεν θα είχε κανένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά αντίθετα ήταν επικίνδυνος για την υγεία, λόγω των ιδιαίτερα επιβλαβών στοιχείων, που περιέχουν τα εμβόλια (π.χ. αιθυλικό υδράργυρο, καρκινικά κύτταρα, σκουαλένιο, αλουμίνιο, ανοσοενισχυτικά κ.ά.).
Δεδομένου, ότι οι αρμόδιοι φορείς τού επίσημου κράτους όχι μόνο προπαγανδίζουν συνεχώς τους εμβολιασμούς, αλλά επί πλέον σε πολλές περιπτώσεις τους έχουν καταστήσει κι υποχρεωτικούς (π.χ. στο στρατό, στην πρόσληψη για ορισμένες εργασίες  κ.λπ.), απευθυνθήκαμε το Νοέμβριο 2009 στον Ε.Ο.Φ. (Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων), από τον οποίο ζητήσαμε να μάς δώσει την αναλυτική σύσταση τριών ευρέως κυκλοφορούντων εμβολίων (ιλαράς, 1ης δόσης τριπλού και γρίππης Η1Ν1).
Έκτοτε, και για δύο χρόνια, βρεθήκαμε μπλεγμένοι σε ένα κυκεώνα εγγράφων, τηλεφωνημάτων, πήγαινε – έλα σε διάφορες υπηρεσίες και στο Συνήγορο τού Πολίτη προσπαθώντας να πάρουμε το αυτονόητο: 
Το περιεχόμενο των εμβολίων, τις ουσίες δηλαδή, που το επίσημο κράτος μάς προτείνει ή/και μας υποχρεώνει να βάζουμε στούς οργανισμούς τούς δικούς μας, αλλά και των παιδιών μας.  Εξ αρχής βέβαια υποψιαζόμασταν την στάση τους. Αντί να φροντίσουν να δώσουν απάντηση στο εύλογο ερώτημά μας, ως υπηρεσίες των κράτους, που είναι και υποτίθεται, πως λειτουργούν προς όφελος των πολιτών, από την αρχή κράτησαν στάση επιθετική, προσπάθησαν να μάς ξεφορτωθούν κι αναγκάζονταν να μάς απαντούν, όταν γινόμασταν μάλλον ενοχλητικοί κι αντιλαμβάνονταν, πως δύσκολα θα ξεμπέρδευαν μαζί μας. Μάς έδωσαν την εντύπωση, πως δεν ήταν υπάλληλοι τού κράτους, αλλά των φαρμακευτικών, των οποίων προάσπιζαν δήθεν το…
βιομηχανικό απόρρητο.  

2009: Το Υπουργείο Υγείας προπαγανδίζει για τον εμβολιασμό για τη νέα, αλλά και τις παληές γρίππες με εγκύκλιό του προς τα υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Εθνικής Άμυνας, Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όλες τις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις, τις Υ.Π.Ε τής χώρας (με την υποχρέωση να ενημερώσουν Νοσοκομεία, ΚΥ, ΙΑΚ και φορείς κοινωνικής φροντίδας αρμοδιότητάς τους) και το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:
Δραστικά και έκδοχα
Η πρώτη αντίδραση των υπαλλήλων τού Ε.Ο.Φ, ήταν: «Μα τι ζητάτε για τα εμβόλια; Αφού η σύσταση αναγράφεται επάνω στη συσκευασία!» Διευκρινίζεται εδώ, ότι κάποια από τα έκδοχα-συστατικά των εμβολίων συγκαλύπτονται με εναλλακτικές ονομασίες (όπως thimerosal αντί για αιθυλικός υδράργυρος), άλλα δεν αναφέρονται καθόλου και άλλα αναγράφονται με κωδικοποιημένα αρχικά γράμματα και αριθμούς, όπως το χημικό συστατικό AS03, που αποτελεί ένα επικίνδυνο χημικό ανοσοενισχυτικό. Αλλά και πώς θα μπορούσαν να αναγραφούν αυτά τα επικίνδυνα συστατικά με τις πραγματικές τους ονομασίες, χωρίς αντιδράσεις; Οι μηνύσεις θα έπεφταν βροχή…

Η αρχική αίτησή μας προς τον Ε.Ο.Φ. (9.11.2009) για τη χορήγηση τής χημικής σύστασης (δραστικά και έκδοχα) των εμβολίων τής ιλαράς, τής 1ης δόσης τού τριπλού και τής γρίππης Η1Ν1. (Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).
Ε.Ο.Φ.: Εθνικός Οργανισμός Φαρμακευτικών
Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και επισκέψεις μας στον Ε.Ο.Φ., πήραμε μετά από δυόμισυ μήνες (22.1.2010) την απάντησή τους: Προκειμένου να μάς έδιναν τα συστατικά των εμβολίων, τα οποία θεωρούσαν βιομηχανικό απόρρητο των φαρμακευτικών, ήθελαν πρώτα εισαγγελική εντολή. Αλλά και εισαγγελική εντολή να έπαιρναν, πάλι δεν ήταν σίγουρο, ότι θα μάς τα έδιναν, διότι -όπως έγραψαν- για τη χορήγηση ή μή των στοιχείων θα γνωμοδοτούσε τελικά, ακόμα και μετά την εισαγγελική εντολή, η Νομική τους Υπηρεσία  

Εισαγγελική εντολή ζήτησε ο Ε.Ο.Φ., προκειμένου να μάς χορηγήσει τη σύσταση των εμβολίων. (Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).

Πήγαμε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών (9.2.2010), η οποία απέρριψε το αίτημα τού Ε.Ο.Φ., διότι δεν στηριζόταν στο νόμο. Δηλαδή ο Ε.Ο.Φ. είχε απορρίψει την αίτησή μας και μάς είχε ζητήσει να κάνουμε κάτι έκνομο, προκειμένου αργότερα η Νομική του Υπηρεσία να αποφάσιζε σχετικά. Τραγέλαφος…

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών απορρίπτει ως μη στηριζόμενο από το νόμο το αίτημα τού Ε.Ο.Φ.. (Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).

Εκατομμύρια ευρώ ξόδεψε η υπό χρεωκοπία Ρωμιοσύνη για εμβόλια, που ποτέ δεν έγιναν, για μια πανδημία, που ποτέ δεν υπήρξε…

 Ο Συνήγορος των Φαρμακευτικών
Ύστερα από τα παραπάνω, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στο Συνήγορο τού Πολίτη. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη αρχή, η οποία έχει αποστολή τη διαμεσολάβηση μεταξύ τής δημόσιας διοίκησης και των πολιτών, προκειμένου να βοηθάει τούς πολίτες στην αποτελεσματική άσκηση των δικαιωμάτων τους. Έχει μάλιστα ειδικά τμήματα για το Παιδί και την Υγεία.  Στην αίτησή μας είχαμε αναγράψει: «Δεδομένου, ότι είμαι πολίτης και το κράτος μού συνιστά ή/και με υποχρεώνει να κάνω τα εμβόλια αυτά εγώ και τα παιδιά μου, εκτιμώ, πως δικαιούμαι να γνωρίζω επ΄ ακριβώς τί ουσίες περιέχουν τα σκευάσματα αυτά, που βάζουμε (ή θα βάλουμε) στούς οργανισμούς μας.» 

Αίτηση για τη μεσολάβηση τού Συνήγορου τού Πολίτη με ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2010. (Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).

Η συμπεριφορά τού Συνήγορου τού Πολίτη ήταν ακόμα χειρότερη από τού Ε.Ο.Φ.. Χρειάστηκε να τούς πάρουμε πολλά τηλεφωνήματα και να πάμε αρκετές φορές στα γραφεία τους, ώσπου να αποφασίσουν εν τέλει -μετά από ένα χρόνο(!)- να κάνουν κάτι. Μετά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μας, αναγκάστηκαν να στείλουν τελικά ένα έγγραφο προς τον Ε.Ο.Φ. (στις 27 Ιανουαρίου 2011), με το οποίο δεν τού ζήτησαν βέβαια, να μάς δώσει τα στοιχεία, που ζητούσαμε, αλλά τον ρώτησαν βάσει ποιών διατάξεων τα στοιχεία αυτά συνιστούν βιομηχανικό απόρρητο. 

Ο Συνήγορος τού Πολίτη αποφασίζει να κάνει την πρώτη του ενέργεια ένα χρόνο μετά την αρχική αίτησή μας!

Για μεγέθυνση κάντε κλικ αντίστοιχα:
Α΄ σελίδα,
Β΄ σελίδα.

 

 

 
ΜΜΕ: Τα παπαγαλάκια των φαρμακευτικών.

Δύο μήνες μετά ο Ε.Ο.Φ. απάντησε με ένα τρισέλιδο έγγραφο, με το οποίο το μόνο που κάνει είναι να κωφεύει για την αίτησή μας μιλώντας για απαραίτητη εχεμύθεια κι ότι διατηρεί το βιομηχανικό απόρρητο των χημικών σκευασμάτων αποκρύπτοντας το περιεχόμενο των εμβολίων για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού… Μάλιστα, απειλεί με πολύ σοβαρές ποινές και φυλάκιση τους υπαλλήλους εκείνους, που θα τολμήσουν να σπάσουν το απόρρητο των χημικών σκευασμάτων και δη των εμβολίων. Δηλαδή, μας ζητάει να εμβολιαστούμε ή να παίρνουμε φάρμακα χωρίς να έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε τι είναι και από τι αποτελούνται αυτά. Ο νοών νοείτω…

Η απάντηση τού E.O.Φ. στο Συνήγορο τού Πολίτη.
Για μεγέθυνση κάντε κλικ:

Το “απόρρητο τού χαρακτήρα τους”… 
Η απάντηση του Συνηγόρου τού Πολίτη (Συνηγόρου των Φαρμακευτικών καλύτερα), όπως φαίνεται παρακάτω, είναι αρνητική προς εμάς, τον πολίτη, δηλαδή εσάς. Αντίθετα, υπερασπίζεται με κάθε μέσο και τρόπο το απόρρητο καθεστώς των φαρμάκων. Με επιχειρήματα όπως «η εμπορική αξία των φαρμάκων απορρέει από το απόρρητο τού χαρακτήρα τους» και «η σύνθεση των φαρμακευτικών προϊόντων δεν κοινοποιείται σε ιδιώτες» και άλλα τέτοια συνωμοτικά επιχειρήματα, προσπαθεί να μας αποτρέψει να γνωρίσουμε τι περιέχουν τα φάρμακα και τα εμβόλια, που θα εισάγουμε για «θεραπεία» στο σώμα μας. Χημικά, που μας υποχρεώνουν οι ειδικοί να εισάγουμε στο σώμα μας, χωρίς να έχουμε ιδέα το τι περιέχουν… 
H απάντηση τού Συνήγορου τού Πολίτη στην αρχική μας αίτηση, ένα χρόνο μετά!
Για μεγέθυνση κάντε κλικ: 
Α΄ σελίδα,
Β΄ σελίδα,
Γ΄ σελίδα,
Δ΄ σελίδα.

Mέχρι και τα στρώματα έχουν δαιμονοποιήσει για το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου των βρεφών, το οποίο παρουσιάζεται σε βρέφη, που έχουν προηγούμενα εμβολιαστεί με το πολλαπλό εμβόλιο. (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Εμβολιασμοί και βρεφική θνησιμότητα).  
Στην περίπτωση τoύ στρατιωτικού προσωπικού, το οποίο αποτελεί σε όλο τον κόσμο πειραματόζωο των φαρμακευτικών, τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που εμφανίζουν οι στρατιωτικοί μετά την επιστροφή τους από ειρηνευτικές αποστολές, τα ονόμασαν “Σύνδρομο τού Κόλπου” και δαιμονοποίησαν γι΄ αυτά τα …ανύπαρκτα χημικά και ραδιενεργά όπλα τού Σαντάμ. Όλοι όμως, οι ήδη πολυεμβολιασμένοι στρατιωτικοί, πριν αναχωρήσουν για ειρηνευτικές αποστολές, υποβάλλονται επιπλέον σε ισχυρά και πολλαπλά κοκτέηλ εμβολίων. 
Ούτε οι γονείς θα δέχονταν να εμβολιαστούν τα παιδιά τους ούτε οι στρατιωτικοί θα δέχονταν να εμβολιαστούν οι ίδιοι εάν γνώριζαν τι περιέχουν τα εμβόλια και τι κινδύνους για την υγεία εγκυμονεί το κάθε συστατικό τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 
(*) Σ.σ. Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα» μια σειρά άρθρων τού συνεργάτη μας κ.Βασίλειου Μαυρομμάτη (Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών), ο οποίος είχε εξ αρχής αποκαλύψει το φιάσκο τής υπόθεσης τής νέας γρίππης, που δήθεν απειλούσε τότε την ανθρωπότητα, η οποία θα γλύτωνε μόνο εάν εμβολιαζόταν:
Από την απάτη της γρίππης των πτηνών, στην απάτη της γρίππης των χοίρων. Το πρώτο αυτό σχετικό με τη νεά γρίππη άρθρο τού κ. Μαυρομμάτη είχε αναρτηθεί από τις 28 Απριλίου 2009! Πρόκειται για το πρώτο δημοσίευμα τουλάχιστον πανελληνίως, που αμφισβήτησε ανοικτά και με στοιχεία την προπαγανδιζόμενη παγκοσμίως τρομολαγνεία. Έκτοτε, τόσο το άρθρο αυτό, όσο και τα υπόλοιπα τού κ. Μαυρομμάτη αναδημοσιεύτηκαν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο, το οποίο σε αντίθεση με τα Μ.Μ.Ε. δέν μπορεί να χειραγωγηθεί και διατηρεί ακόμα την ανεξαρτησία του.


http://1greek.wordpress.com/2011/12/28/%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD/

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΨΙΛΟΝ (Ε); Κάτι αντίστοιχο μερικοί δεν έχετε ξαναδιαβάσει!!!


 Στη σημερινή εποχή, που οι ελληνικές αξίες και ιδέες εχουν γίνει σκιά ενός ένδοξου παρελθόντος, υπάρχουν κάποια άτομα που είχαν ,έχουν και θα έχουν σαν σκοπό τη διαφύλαξη της ελληνικής κληρονομιάς και να προστατεύουν τις αρετές ενός λαού, που επί 15.000 έτη έδινε ζωή σ’ αυτόν το κόσμο.

Ας γίνω όμως πιο συγκεκριμένος: Μεταφερόμαστε παλιά, πολύ παλιά πίσω στο χρόνο και για την ακρίβεια στο 9.600,χρονολογία που στην οποία διεξάγεται ένας τρομερός πόλεμος μεταξύ των Υιών του Φωτός, τους Έλληνες και των Υιών του Σκότους, τους Άτλαντες. 

 Οι τελευταίοι ήταν κατά κάποιο τρόπο μαθητευόμενοι των Ελλήνων αρκετές χιλιετίες, και οι Έλληνες τους έλεγαν να είναι υπομονετικοί, ώστε κάποτε να αποκτήσουν κι αυτοί τα μυστικά των μυστικών αλλά και «Γνώθι Σ’ Αυτόν» – εξού και το όνομα Άτλαντας, που σημαίνει «αυτός που έχει υπομονή».

Οι Άτλαντες όμως ανυπομονούσαν να γίνουν κι αυτοί σαν τους Έλληνες και επαναστάτησαν (υπόψιν ότι ποτέ δεν κακοποιήθηκαν σωματικά ή ψυχικά) , θέλοντας να φτάσουν τη σοφία των Ελλήνων.

Ο πόλεμος που ακολούθησε είναι κάτι ασύλληπτο για τα σημερινά ανθρώπινα δεδομένα, αφού χρησιμοποιήθηκαν υπερόπλα φτιαγμένα απ’ τους ίδιους τους Θεούς, αν και οι τελευταίοι είχαν προειδοποιήσει τα παιδιά τους, τους Έλληνες, να μην γίνει κάτι τέτοιο. Αποτέλεσμα ; Ολόκληρη η ήπειρος μέσα σε μια νύχτα καταβυθίστηκε, μέσα σε μια τρομαχτική καταιγίδα από λάβα και θειάφι. Όσοι απ’ τους Άτλαντες σώθηκαν κατέφυγαν στα παράλια της κοντινής ηπείρου (Αμερικής) και οι Έλληνες δυτικά, προς την Αλγερία όπου και διέσωσαν την αφήγηση της καταστροφής της ηπείρου. Αυτό που μας νοιάζει όμως είναι τι έγινε μετά την εξαφάνιση της νήσου. Ο πόλεμος αυτός, όσο κι αν κράτησε, ήταν εξουθενωτικός για τους Έλληνες και ο κίνδυνος να περάσουν σε λάθος χέρια τα θεία μυστικά τους, ήταν μεγάλος. Τότε οι αρχιερείς σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες δημιούργησαν μια ομάδα, την ομάδα Έψιλον, την ονόμασαν έτσι επειδή οι Έλληνες θεοί (και κατά συνέπεια οι Έλληνες) προέρχονται απ’ το άστρο Έψιλον του Σειρίου, με σκοπό να προστατεύει την ελληνική φυλή και να κρατήσει ζωντανές τις αξίες της. Με τελετές και μυήσεις τα κατάφεραν και το ελληνικό έθνος μπόρεσε να αναγεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες του! Αποδείξεις για τα λεγόμενά μου υπάρχουν πολλές (π.χ. τα βάζα και οι αμφορείς με θαυμάσιες ελληνικές παραστάσεις, που βρίσκονται στα κρατικά μουσεία του Βερολίνου, με την υπογραφή κάτω χαμηλά «ΟΜΑΣ Ε»!!) και έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά γι’ αυτό το θέμα (τους Έψιλον δηλαδή),αλλά πρέπει κάποτε να χωριστεί η αλήθεια με το ψέμα και η χιλιοταλαιπωρημένη Ελλάς να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Τι γίνεται όμως σήμερα;; Στις μέρες μας , η οργάνωση Έψιλον είναι ένας θρύλος, που ενσαρκώνει τις επιθυμίες και τους πόθους όλων των Ελλήνων. Ποια είναι όμως τα «πιστεύω» των (Ε);Η ομάδα αυτή δεν ανήκει σε καμία πολιτική παράταξη παρά μόνο στην ιερή εκείνη ιδέα που ονομάζεται Ελλάς. Στόχος τους είναι η συμφιλίωση των λαών, η κατάργηση των ναρκωτικών αλλά κυρίως να αποκτήσει η Ελλάδα τις σκλαβωμένες πατρίδες (Α.Ρωμηλία, Κύπρο, Μ.Ασία, Κωνσταντινούπολη κλπ) που μέσω του πολέμου έχασε, ώστε η χώρα μας να ξαναγίνει όπως ήταν τα χρόνια του κοσμοκράτορα Αλέξανδρου, μια χώρα που ενέπνεε σεβασμό και περηφάνια σε όλους!


ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ


Η προηγμένη τεχνολογία των Εψιλον, θα μπορούσε και τώρα να δωθεί στο Ελληνικό κράτος, αλλά τα υψηλόβαθμα στελέχη της (Ε) , γνωρίζουν οτι αυτοί που κυβερνάνε τον τόπο αυτή τη στιγμή,είναι απλώς πιόνια των Σιωνιστών.Ετσι έχουμε το εξής συγκλονιστικό γεγονός: Ενώ οι επιστήμονες της (Ε) κατασκεύαζαν το Μπέβατρο (εδώ σε μια μεγάλη παρένθεση να σας εξηγήσω τι είναι το Μπέβατρον.ΤοΜπέβατρον λοιπόν, γνωστό και ως «Γοργόνειο» και « η κεφαλή της Μεδούσης»,είναι ένα υπερόπλο, ένα σύστημα για τη σύντηξη του πλάσματος της ύλης-σε καμιά περίπτωση δεν το συγχέουμε με τη σύντηξη του πυρήνος της ύλης- και έχει φωτοδέσμη πλάσματος.Αυτόσημαίνει ότι το πλάσμα που προέρχεται από τη σύντηξη της ύλης, εξερχόμενο απ’ το μαγνητικό πεδίο, γίνεται φωτοδέσμη, δηλαδήακτινοβολία.Το υπερόπλο αυτό βρίσκεται σε κάποια χώρα της Αφρικής ενώ οι Εβραιο-σιωνιστές, το «παρουσίασαν» στη ξένη ταινία : «Τζέημς Μποντ πράκτωρ 007:Επιχείρηση ‘Χρυσά Μάτια’(James Bond, Goldeneye)) , οι πολιτικοί κάλεσαν τον εκδότη της εγκυκλοπαίδειας του «ΗΛΙΟΥ» Ιωάννη Πασσά, τον αστρονόμο Κωνσταντίνο Χασάπη, τον πυρηνικό-φυσικό Γεώργιο Γκιόλβα κ.α. και τους ζήτησαν τα σχέδια του αντιεροπορικού σχεδίου ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ ,το οποίο αποτελεί μέρος των σχεδίων του ‘Μπέβατρο’. Οι Απολλώνιοι είχαν παραδώσει τα σχέδιά του και είπαν στους πολιτικούς ότι αυτός που θα τα προδώσει, θα εκτελεστεί αμέσως.Οι Εψιλον τώρα, μπορεί αφιλοκερδώς να κατασκεύασαν το υπερόπλο αυτό ,αλλά οι πολιτικοί «ηγέτες» (όπως ομολόγησαν ο Ι.Πασσας, ο Ι. Φουρακης κ.α.) ΠΟΥΛΗΣΑΝ τα σχέδια στο Ισραήλ, το οποίο με τη σειρά του τροφοδοτεί το ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Τουρκίας (αν κάποιος έχει αμφιβολίες,ας διαβάσει το βιβλίο του Ι. Πασσά «Η αληθινή προϊστορία», σελ.26-28 και 56-58)!Με λίγα λόγια ,οι της (Ε) το ένα βράδυ δίνουν τα σχέδια του συστήματος και το ίδιο βράδυ οι πολιτικοί τα παραδίδουν στους Ισραηλίτες!

Τελειώνοντας , να πω ότι η Ομάδα Εψιλον έχει ανακαλύψει και άλλα κύματα, μη Ερτζιανά,πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν εξασθενεί η δύναμή τους(δεν ισχύει ο νόμος των αντιστρόφων τετραγώνων).Τα κύματα αυτά έχουν τεράστια ισχύ,ώστε να δημιουργούν πύρηνεςενεργειακές σφαίρες!Χρησιμοποιούνται σε υπερόπλο που αντλεί δύναμη απο γεννήτριες ΜΟΡΑΥ, χρησιμοποιώντας εκρήξεις για τη παραγωγή ενέργειας και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να παράγει τετραδιάστατα κύματα σε κάθε σημείο του χωροχρόνου.

Αυτά τα ανακάλυψε ο κορυφαίος Σερβος Φυσικός Νίκολα Τέσλα ,μαζί με τον Ελληνα Κ. Καραθεοδωρή, οι οποίοι- λένε- ήταν μέλη της Ε’.


Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ


Η μυστική ομάδα (Ε) εκδηλώθηκε για πρώτη φορά, τουλάχιστον επίσημα, τα χρόνια της επανάστασης του 1821.Εκδηλώθηκε τρόπος τουλέγειν , αφού ποτέ δεν έγινε αναφορά στο όνομα της, αλλά στο κάλυμμα αυτής ,που δεν είναι άλλη από την Φιλική Εταιρία. Στη πραγματικότητα η Φιλική Εταιρία, δεν ήταν παρά πλόκαμος της (Ε) με τους τρεις ιδρυτές της (τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο) να είναι μυημένα, απεσταλμένα μέλη των Έψιλον. Η «Αόρατος Αρχή», το όνομα που χρησιμοποιούσαν για να αναφερθούν στην ομάδα Έψιλον, έδωσε το σύνθημα για τον μεγάλο αγώνα της επιβίωσης του έθνους.

Από τότε πέρασαν αρκετές δεκαετίες , για να φτάσουμε στο 1965, ημερομηνία που ιδρύθηκε άλλο ένα τμήμα της Έψιλον, αρκετά γνωστό στον κόσμο, με την ονομασία Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ (Παγκόσμιο Κέντρο Ερευνών Ανθελληνικών Δραστηριοτήτων), το οποίο είχε αρκετές επιτυχίες , όπως λόγου χάριν, την ανακάλυψη του περιβόητου «Πειράματος της Φιλαδέλφεια» που έλαβε χώρα στις Η.Π.Α. Άλλα τμήματα είναι εκείνα της Θεσσαλονίκης, με την ονομασία «Οδυσσεύς» αλλά και στον Όλυμπο, με κωδικό όνομα «Αετοί του Ολύμπου», το τμήμα αυτό έχει τους καλύτερους ελεύθερους σκοπευτές στον κόσμο.

Επίσης υποομάδες της Έψιλον βρίσκονται και στο εξωτερικό. Στη Γιουγκοσλαβία εδρεύει η υποομάδα 48, με κωδικό όνομα «ΜΗΔΕΙΑ».Παρόμοιες βάσεις υπάρχουν στην Νέα Ατλαντίδα (Αμερική), στην Αργεντινή, στο Μεξικό, στην Αφρική , στην Ιταλία και στην Αυστραλία.


ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΨΙΛΟΝ;


Ενδεικτικά, ως μέλη της ομάδας Ε φέρονται οι παρακάτω:

Ιωάννης Πασσάς ( συγγραφέας, εκδότης της εγκυκλοπαίδειας του Ηλίου), ο καθηγητής Κώστας Καραθεοδωρής ( φημισμένος Έλληνας μαθηματικός, 1873-1950, που θεωρείται από πολλούς ως ο πατέρας της Θεωρίας της Σχετικότητας την οποία κάποια «εχθρική» λέσχη έδωσε στον Αϊνστάιν), ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Παύλος Βαρδινογιάννης, ο στρατηγός Χ. Νικολαίδης ( της Αργεντινής), ο Κ. Τσίπης (ο ελληνικής καταγωγής επικεφαλής του προγράμματος Πόλεμος των Άστρων), ο Αντώνης Τρίτσης ( τέως δήμαρχος Αθηνών), ο τέως αρχιεπίσκοπος Βορείου και Νοτίου Αμερικής, ο Τζωρτζ Τζάνες ( αξιωματούχος της D.I.A που δολοφονήθηκε από την 17Ν), ο Δημήτριος Αγγελόπουλος και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης-Μποδοσάκης, ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος ( τέως πρόεδρος της ΧΡΩΠΕΙ), ενώ διάφορες πληροφορίες σχετίζουν με την υπόθεση και τον Γεώργιο Γκιόλβα ( πυρηνικός φυσικός, μηχανολόγος) και άλλοι, επώνυμοι ή ανώνυμοι. Με την υπόθεση «Έψιλον» συνδέονται επίσης η θρυλική Ομάδα Κατράκη και τα μέλη της ( πολλά έχουν διαδοθεί για τις περιβόητες εργασίες τους και για το βιβλίο Κοσμοσκάφος στα γύρο Έψιλον του Γ. Λευκοφρύδη), ο αστρονόμος και συγγραφέας Κ. Χασάπης, ο συγγραφέας-ερευνητής Θεόδωρος Αξιώτης, ο καθηγητής Δημήτρης Λιαντίνης και τέλος, οι συγγραφείς Γιάννης Φουράκης και Φαέθων Κεραμικός (Ανέστης Κεραμυδάς) καθώς πολλά στοιχεία για την Ε, υπάρχουν στα βιβλία τους.

Μετά από ανεξακρίβωτες φήμες, φαίνεται και κάποιες εταιρίες να συνδέονται με την ομάδα Ε. Αυτές είναι η ΧΡΩΠΕΙ, η ΠΕΙΡΑΙΚΗΠΑΤΡΑΪΚΗ, η ΠΥΡΚΑΛ, η ΛΑΡΚΟ, η ΚΟΣΜΟΓΚΑΖ κ.α.


Οργανώσεις φιλικές προς την Έψιλον.


Οι «Αβρωνυχίδες» της Αυστρίας.

«Ανδρομέδειοι» της Ιταλίας.

«Opus Dei » της Ισπανίας.

Η ομάδα ΖΕΥΣ της Αυστραλίας.

Η οργάνωση Uranus της Σκοτίας.


Τέλος, η «Άγνωστος Δύναμις» φαίνεται να έχει και στενές σχέσεις με το Ιράκ και τη Συρία, τα Τάγματα «Ελ-Ααρ» και «888» του Ιρακινού Στρατού, τους Σούφι, τους Παλαιστίνιους (που πολλοί είναι κρητικής καταγωγής), την PLO, τους Γιεζίντι και τους Βάσκους αυτονομιστές ενώ έχουν ακουστεί και κάτι περίεργα περί κύκλων στο Θιβέτ ( η λέξη για μερικούς μεταφράζεται ως Θείον Ιδεών Βασιλέων Ελλήνων Τρόπαιο) και στην Ινδία…


ΣΧΕΔΙΟ “OVERKILL”


ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ


Οι επιχειρήσεις «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ» έχουν μελετηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και του Ισραήλ και αφορούν τη διάλυση της Ελλάδος.

Η επιχείρηση Φαιδώρα έχει να κάνει με εδαφική διάλυση της Ελλάδος από έξω προς τα μέσα, ενώ η επιχείρηση Overkill έχει τα στοιχεία ψυχολογικού πολέμου και τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης (οργάνωση 17 Νοέμβρη).Η ανασφάλεια και ο φόβος είναι ισχυρά όπλα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.Ας δούμε όμως το τεχνικό μέρος των δύο επιχειρήσεων, μέσα από απόρρητα ντοκουμέντα …

1 Διχοτόμηση της Κύπρου σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και επίβλεψη της συμφωνίας από Αμερικάνικες πλέον δυνάμεις (έχει ήδη γίνει).

2 Συμφωνία συν-κυριαρχίας στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, όπου με τη πάροδο του χρόνου θα εξελιχθεί σε ολική κυριαρχεία τηςΤουρκίας.Η συμφωνία αυτή θα στηριχθεί στη «φιλία» των δύο χωρών αλλά και στη Συμφωνία της Μαδρίτης και στο άρθρο 5 που ονομάζει τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκία στο Αιγαίο.

3 Ναρκοθέτηση στα Ελληνικά λιμάνια από δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

4 Κατάληψη του Γ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη.Διακοπή τηλεπικοινωνιών Ελληνικής Μακεδονίας*. Κατάληψη και ανατίναξη του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (*Ελληνική Μακεδονία γιατί μέχρι τότε τα Σκόπια θα έχουν αναγνωρισθεί επισήμως σαν Μακεδονία από όλους τους Διεθνής Οργανισμούς).

5 Δημιουργία αμερικανο-νατοϊκής βάσης στο Μπούλκες της «Μακεδονίας» στα Σκόπια (έχει ήδη γίνει).

6 Δημιουργία αμερικάνικης βάσης στην Αυλώνα της Βορείου Ηπείρου «Αλβανία»(έχει ήδη γίνει απ’το 1995)

7 Επίσημη αίτηση στον Ο.Η.Ε από τη κυβέρνηση της Αλβανίας για αναγνώριση Αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα.Ο Ο.Η.Ε. με τη σειρά του θα απαιτήσει απ’την Ελλάς την αναγνώριση της Αλβανικής μειονότητας με δικαίωμα στην εκπαίδευση και στο θρήσκευμα.Η μειονότητα αυτή θα συγκεντρωθεί μάλλον στην Ήπειρο.Ο U.C.K αναλαμβάνει δράσεις τρομοκράτισης του ελληνικού λαού, ο Ελληνικός στρατός αντιδρά και το Ν.Α.Τ.Ο, για το καλό των δύο μειονοτήτων, ασφαλίζει την Ήπειρο (σας θυμίζει κάτι;).

8 Δολοφονία πολιτικών και επιχειρηματιών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

9 Ταυτόχρονα μεταφορά της Ταξιαρχείας του Ρήνου (Γερμανίας) στην «Μακεδονία» (Σκόπια) μαζί με τις ειδικές δυνάμες SEALS και DeltaForce. Κατάληψη αεροδρομίων Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης.

Η ανάπτυξη του διαμελισμού της Ελλάδας θα πρέπει να αρχίσει ενεργώς το 2001-2002 και να υλοποιηθεί μέχρι το 2005-6.


ΣΕΙΡΙΟΣ


Είναι ένα πολύ λαμπερό αστέρι. Έχει ακτίνα 1,5 φορά μεγαλύτερη από τον ήλιο, η μάζα του είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη από τη μάζα του ήλιου και είναι 35,5 φορές φωτεινότερος από αυτόν. Έχει θερμοκρασία επιφάνειας 11.200C , τόση όση είναι σε χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ Πυραμίδων Χέοπος και Γιουκατάν Μεξικού, αλλά τόση είναι σε μέτρα ανά δευτερόλεπτο και η ταχύτητα διαφυγής των σωμάτων από την έλξη της γης.

Ο Σείριος αναφέρεται σε όλες τις θρησκείες του κόσμου με τα ονόματα Σείριος, Ζούρια, Σουρ, Σηειρ, Όσιρις κλπ. Αλλά η πανίσχυρη χριστιανική θρησκεία, για να σβήσει κάθε συσχετισμό της γης με το ζωηφόρο άστρο, προσπάθησε να αφανίσει κάθε στοιχείο, καταστρέφοντας τις βιβλιοθήκες(Αλεξάνδρειας). Επίσης, ονόμασε το αστέρι διάβολο και απαγόρευε ακόμα και τη προφορά του ονόματος Εωσφόρος, χωρίς καν να ξέρει τι σημαίνει( αυτός που φέρνει το φως).Εισήγαγε Επίσης μέσα στο δόγμα της πίστεως, την Αποκάλυψη, αιρετικό βιβλίο μη αποδεκτό αρχικά ως κανονικό, μέσα στο οποίο ο Χριστός αποκαλεί τον εαυτό του «Πρωινό αστέρι»,έτσι όπως αποκαλείται εδώ και 22.000 χρόνια ο Σείριος!!Ακόμη “μέλη της ομάδας” παίρνουν θέση στην διαμάχη Ελληνιστών – Εκκλησίας σχετικά με το παρελθόν των Ελλήνων. Οι Εκκλησιαστικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες πράγμα που σύμφωνα με την ομάδα Ε , με συγγραφείς και σοφούς Έλληνες ακόμα και με Αποστόλους δεν ισχύει … Τώρα ποιος έχει δίκιο είναι άγνωστο.

Η “Διαμάχη” αυτή κρατάει αιώνες και πολλές φορές στο παρελθόν έχουν γίνει συγκρούσεις και φυσικά ορισμένοι επωφελούνται από αυτήν την “εσωτερική αντιπαράθεση”.

Μεταξύ άλλων έχουν κατά καιρούς ειπωθεί τα αληθή ή αναληθή στοιχεία πως οι Έλληνες ανέμεναν τον ερχομό του Ιησού όχι μόνο επειδή είχαν αφιερώσει ναούς Στον “άγνωστο Θεό” αλλά γιατί υπήρχαν συγκεκριμένες προφητείες των προγονών τους, που ανέφεραν το γεγονός της έλευσης Tου.

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αφιερώσει ναούς στον “άγνωστο Θεό” οπως αναφέρει ο Παυσανίας. Λέγεται πως η εκκλησία των ΑγίωνΘεωδόρων στην Ν. Σμύρνη είναι κτισμένη (1870) πάνω από ένα αρχαίο κτίσμα το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αποτελούσε τμήμαβομού προς τον άγνωστο Θεό. Στην αρχαιότητα από εκείνη την περιοχή περνούσε δρόμος που ένωνε το Φάληρο με την Αθήνα. Από εκειπέραςε ο Απόστολος Παύλος κατά την επιστροφή του από την Μακεδονία ( 1 αιώνα μ.χ ) και από την ύπαρξη του Ναού εμπνεύστηκε την ομιλία του προς τους Αθηναίους στον Άρειο Πάγο.

Ο Σόλων γράφει για κάποιον Θεό που θα προέλθει από θνητή γυναίκα θα υβρισθεί και θα σταυρωθεί.

Η Σίβυλλα η Κυμαία προφήτευσε τον 3ο πχ αιώνα πως ο Υιός του Θεού θα έρθει στην γή με ανθρώπινη σάρκα , το όνομά του θα έχει 4 φωνήεντα και 2 σύμφωνα και το άθροισμα του ονόματός του σύμφωνα με το λεξαριθμικό άθροισμα θα είναι 888. Πράγματι το όνομαΙΗΣΟΥΣ δίνει άθροισμα 888. Ετσι σε πολλά κτίσματα (μεταξύ αυτών και σε βυζαντινά όπως της Αγ. Σοφίας) υπάρχει το “οκτάκτινο αστέρι” που συμβολίζει τις εκατοντάδες , τις δεκάδες , και τις μονάδες του αριθμού 888. (…)


Οι ιερείς του ΔΙΑ φορούσαν σταυρούς και ετσι λέγεται πως ο σταυρός είναι ελληνικό σύμβολο. (?)

Ο Σωκράτης σε συζήτηση του με τον μαθητή του Αλκιβιάδη αναφέρει πως περιμένει κάποιον απεσταλμένο από τον ουρανό που θα διδάξει τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε ανθρώπους και Θεούς. Με αυτή τη θεωρία καταδικάστηκε και ήπιε το κώνιο.


Όταν ο Ιησούς είδε τους Αχαιούς Κρήτες είπε “Ελήλυθεν η ώρα να δοξασθή ο Υϊος του ανθρώπου” (Ιωαννης ΙΒ, 20-23 Παλαια Διαθηκη).


Πράγματι οι Κρήτες Αχαιοί είχαν μεταναστεύσει στην Παλαιστίνη το 1500 πχ. Η Παλαιστίνη όπως αναφέρει ο Έλληνας εκεί πρέσβης Γ.Τσομπαρτζής το 1905, πήρε το ονομά της από τον Ηρόδοτο. Το Νότιο τμήμα της ονομαζόταν “νεγέβ των Χερεθί” δηλαδή “νοτος τωνΚρητών”.Πόσο αληθεύουν όλα αυτά όμως?

Γεγονός είναι πάντως πως οι Έλληνες δέχθηκαν εύκολα τις διδασκαλείες του Ιησού που προσομοίαζαν με το θρησκευτικό – ιδεολογικό τους υπόβαθρο.Οι «ευαγγελιστές» της Ομάδας Έψιλον

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ο αναμορφωτής του ελληνικού τεκτονισμού, ονόματι Σπυρίδων Νάγος, οραματίστηκε μια υπερομάδαΕλλήνων που θα δρούσε για την υπεράσπιση των ελληνικών συμφερόντων, όπως και για την αναβίωση της αρχαίας θρησκείας.


Το 1977 ο Γεώργιος Λευκοφρύδης καταθέτει στην Εθνική Βιβλιοθήκη (για καταχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων) το σύγγραμμά του, «Κοσμοσκάφος στα-γύρω Έψιλον, το οργάνων όργανο του Αριστοτέλη». Όπως γράφει ο Κ. Κούρος στο προαναφερθέν βιβλίο του, οΛευκοφρύδης του δήλωσε πως ουδεμία σχέση έχει με την ομάδα Έψιλον. Ο δε Α. Κεραμυδάς, τοποθετεί τον Λευκοφρύδη στην ομάδα «Κατράκη» (αποτελούμενη από σπουδαίους φυσικούς και πυρηνικούς επιστήμονες), η οποία ήταν υποομάδα των Έψιλον. Σύμφωνα με ταλεγόμενά του, κατάφερε να αποκωδικοποιήσει τα κείμενα του Αριστοτέλη, τα οποία κρύβουν τεράστιας σημασίας μυστικά. Ο Λευκοφρύδηςλοιπόν, πιστεύει πως ο μεγάλος φιλόσοφος ήταν εξωγήινος και ήρθε από τον αστερισμό του Λαγού, από το άστρο Μι. Γίνεται λόγος και για ένα άλλο άστρο, το Έψιλον. Ο Κεραμυδάς «προχώρησε» ακόμα περισσότερο, λέγοντας πως οι Έλληνες και οι Εβραίοι ήσαν εξωγήινοι, οι μεν από τον αστερισμό του Λαγού και οι δε από τον αστερισμό του Όφεως. Οι Αμερικανοί προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα κείμενα του Αριστοτέλη, αλλά μάταια. Τώρα μου ήρθε στο μυαλό και μια εκπομπή που είχα δει στην κρατική ελληνική τηλεόραση. Φιλοξενούμενοι τηςΈλντας Πανοπούλου, ήταν κάποιοι πυρηνικοί επιστήμονες. Έλεγαν πως δεν είναι τυχαίο που όλα τα αμερικανικά διαστημόπλοια φέρουν ελληνικά ονόματα. Κι αυτό γιατί μονάχα έτσι οι εξωγήινοι δεν τα καταστρέφουν…


Το 1983 ο Γεώργιος Νασιάκος (αυτοαποκαλείτo Αρίωνας) εξέδωσε το βιβλίο του Ετοπία, όπου οραματίζεται την ιδανική πολιτεία των Ελλήνων.Ιωάννης Φουράκης


Ο καταγόμενος από την Κρήτη συγγραφέας, ασχολήθηκε πολύ με τη σιωνιστική δράση και με την αποκωδικοποίηση της ελληνικής μυθολογίας, όπως και της ιστορίας. Το πρώτο του βιβλίο «Σιωνιστικές συνωμοσίες» (εκδόσεις Γραμμή, 1977) σήμερα είναι πραγματικά δυσεύρετο. Το 1983 εκδίδει το έργο του «Εβραίοι, οι πλαστογράφοι της ελληνικής ιστορίας», το 1985 «Η πρώτη σύγκρουση Ελλήνων-Εβραίων» και «Τα προμηνύματα των Δελφών». Ακολούθησαν κι άλλα βιβλία του, εμάς όμως μας ενδιαφέρει το τελευταίο. Μια μέρα, ψάχνοντας μέσα στο διαδίκτυο, ανακάλυψα μια ιστοσελίδα Εβραίου δημοσιογράφου, όπου αναφέρονταν πολλοί σύγχρονοι αντισιωνιστές. Ανάμεσά τους έλαμπε και το όνομα του Ιωάννη Φουράκη!

Ο Φουράκης αναφέρεται επανειλημμένα στην ομάδα Έψιλον. Στα «Προμηνύματα των Δελφών» κάνει λόγο για την ομάδα ελληνικής αποκαταστάσεως, η οποία πολεμά τα σιωνιστικά σχέδια που αποσκοπούν στην καταστροφή του ελληνισμού. Όπως αναφέρει ο Κ. Κούρος, πολλά άτομα έχουν γίνει παραλήπτες των κειμένων της Ο.Ε.Α. Ο Φουράκης επίσης μιλάει και για κάποια άλλη οργάνωση, την ΠΑ.Κ.Ε.Α.Δ. (Παγκόσμιο Κέντρο Ερευνών Ανθελληνικών Δραστηριοτήτων), τα μέλη της οποίας αφομοιώθηκαν από τους Έψιλον.

Ο Φουράκης υποστηρίζει πως ο ελληνικός λαός διαφέρει γενετικά από τους άλλους λαούς. Εγώ προσωπικά έχω ακούσει πολλούς να λένε πως ο Έλληνας είναι ο μοναδικός που έχει λείο κόκκυγα, ενώ ο λοβός του αυτιού του δεν ενώνεται με το κρανίο, αλλά κρέμεται. Κάποιοι μάλιστα λένε πως τα χρωματοσώματά μας διαφέρουν.Ανέστης Κεραμυδάς

Ο Κεραμυδάς έχει γράψει τα περισσότερα βιβλία σχετικά με τους Έψιλον. Γεννήθηκε το 1949 στη Θεσσαλονίκη και διετέλεσε αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού. Το βιβλίο του «Ομάδα Έψιλον, η τελική αναμέτρηση Δελφών και Σιών» προκάλεσε πάταγο στην Ελλάδα (1996, εκδόσεις Δίον). Ασχολείται με τη «φύση» των Έψιλον (δημιουργία, σύσταση, δραστηριότητες), με την προσπάθεια των σιωνιστών να πλήξουν τον ελληνισμό, με την εβραϊκή ιστορία, με την αποκωδικοποίηση της ελληνικής ιστορίας, με τις επιθέσεις του χριστιανισμού εναντίον του αρχαιοελληνικού πνεύματος όπως και με την αρχαία ελληνική θρησκεία, της οποίας δηλώνει πιστός. Πολλοί τον κατηγορούν πως έχει κλέψει αρκετές από τις θεωρίες του Ιωάννη Φουράκη, αν και ο ίδιος ο Ανέστης Κεραμυδάς υποστηρίζει πως προηγείται κατά πολύ τουΦουράκη. Άλλοι τον χαρακτηρίζουν παραμυθά και τον θεωρούν εφευρέτη της περί των Έψιλον φιλολογίας. Ας δούμε λοιπόν, πώς παρουσιάζει ο Ανέστης Κεραμυδάς, όσα αφορούν την περιβόητη αυτή ομάδα.Οι πρόδρομοι της ομάδας Έψιλον

Η ομάδα Έψιλον υπήρχε από τα αρχαία χρόνια. Οι ιερείς του δωδεκαθέου επόπτευαν τις ελληνικές αποικίες και επικοινωνούσαν με αυτές μέσω κωδικοποιημένων μηνυμάτων που ζωγραφίζονταν σε αγγεία, ώστε να είναι ακατανόητα για τους ξένους λαούς. Το έργο αυτό ανέλαβε ο αγγειοπλάστης και ζωγράφος Εξηκίας, ο οποίος υπέγραφε με το όνομα της ομάδας (ΟΜΑΣ Ε). Είναι γεγονός ότι υπάρχουν τέτοια αγγεία στο μουσείο του Βερολίνου. Οι πολέμιοι των Έψιλον, υποστηρίζουν πως απλώς η επιγραφή ΟΜΑΣ Ε ήταν η ονομασία του εργαστηρίου του Εξηκία.


Οι μυστικές οργανώσεις που έδρασαν υπέρ του ελληνισμού, ξανάκαναν την εμφάνισή τους πριν την ελληνική επανάσταση του ’21. Ο Δημήτρης Τρανέκος οργάνωσε στην ανατολική Θράκη μια τέτοια ομάδα. Σε μια μάχη εναντίον των Τούρκων, ο Τρανέκος πιάστηκε ζωντανός και κάηκε σε σιγανή φωτιά. Το όνομα της οργάνωσης ήταν 1061, αριθμός που αντιστοιχεί στο όνομα Απόλλων. Έπειτα την ηγεσία της ομάδας αυτής, ανέλαβε ο Σαράντης Αρχιγένης, ο οποίος ήταν ο προσωπικός ιατρός του σουλτάνου Αβδούλ Μετζίτ. Αφού άλλαξε το όνομα της ομάδας σε «ΦΟΙΒΟΣ», ανέλαβε δράση και διέθεσε την περιουσία του για να ενισχύσει την παιδεία. Το 1808 ο Γρηγόριος Ζαλύκης ιδρύει την πατριωτική οργάνωση «Ελληνόγλωσσο ξενοδοχείο» και ο Αδαμάντιος Κοραής τη «Φιλόμουσο εταιρεία». Ο Κεραμυδάς υποστηρίζει πως η Φιλική Εταιρεία ήταν μια μετεξέλιξη των οργανώσεων αυτών. Και ακούστε τώρα το εξής εκπληκτικό: αυτός που μυούσε τα νέα μέλη στη Φιλική Εταιρεία, αυτοαποκαλείτο ΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ! Γιατί μας κρύβουν στα σχολεία αυτά τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ; Είναι ντροπή δηλαδή που ο Σκουφάς, ο Ξάνθος κι ο Τσακάλωφ θέλησαν να δείξουν με το περιεχόμενο του όρκου αυτού, τη συνέχεια του ελληνικού πνεύματος;

Δεν είναι καθόλου αντιχριστιανικό αυτό. Κανείς δεν μπορεί άλλωστε να παραγνωρίσει τον τεράστιο ρόλο που έπαιξε η Ορθόδοξη Εκκλησία στη ζύμωση και στη στήριξη της εθνικής παλιγγενεσίας. Γιατί όμως να αποκρύπτονται τα στοιχεία αυτά; Και επίσης, γιατί να μην μαθαίνουμε και για τις επονείδιστες στιγμές της χριστιανικής Εκκλησίας; Γιατί να εμφανίζονται όλα ρόδινα κι ωραία; Μέγα λάθος. Ο πραγματικός Έλληνας δεν αποδέχεται το ψέμα. Ποτέ δεν το αποδέχθηκε. Αγαπούσε πάντα την αλήθεια, τρανό σημάδι ανδρισμού. Εκτός βέβαια από κάποιες εξαιρέσεις. Γι’ αυτό τον λόγο, εκτός από τους ένδοξους Μαραθώνες μας, πού και πού έρχονται και οι Θερμοπύλες…


Πατριωτικές οργανώσεις λοιπόν… Ανέφερα πριν την ομάδα ΦΟΙΒΟΣ. Ο Κεραμυδάς υποστηρίζει πως ο Ίωνας Δραγούμης, ανέλαβε τα ηνία της οργάνωσης το 1918 και στήριξε τον μακεδονικό αγώνα.Η ίδρυση της Ομάδας Έψιλον


Προκαλούν ενδιαφέρον αυτά που υποστηρίζει ο Κεραμυδάς, ακόμα κι αν δεχτούμε πως είναι αποκυήματα της φαντασίας του. Τη δεκαετία του 1950, λοιπόν, οι σιωνιστές άρχισαν να βάζουν μπρος τα σχέδιά τους για τη συρρίκνωση του ελληνισμού. Έτσι, κατά τον Κεραμυδά, δημιουργήθηκε η χούντα, με τις ευλογίες των Αμερικανών. Και μια νύχτα του Ιουνίου, εν έτει 1970, σε ένα σπίτι δίπλα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ιδρύεται η ΟΜΑΔΑ Ε. Ιδρυτικά της μέλη, Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, οι οποίοι ήταν ορκισμένοι στους θεούς του Δωδεκάθεου. Οι περισσότεροι εργάζονταν σε ξένα κέντρα διαστημικών ερευνών και σε κέντρα κατασκευής διαστημικών όπλων. Ο Ανέστης Κεραμυδάςδεν αναφέρει τα ονόματά τους.

Στόχος τους; Να ανακαλύπτουν και να γνωστοποιούν κάθε σιωνιστικό σχέδιο που στρέφεται εναντίον του ελληνισμού, να εισχωρούν σε διάφορες σιωνιστικές ομάδες και να αποσπούν πληροφορίες. Γενικά να προστατεύουν κάθε τι ελληνικό από τις ξένες επιβουλές.Γιατί ονομάστηκαν Έψιλον;

Το όνομα της ομάδας αυτής έχει σχέση με το «Ε» που ήταν σκαλισμένο στο κέντρο του αετώματος του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς. Στα αριστερά υπήρχε το απόφθεγμα «ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ» (γνώρισε τον εαυτό σου), ενώ στα δεξιά έγραφε «ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ» (τίποτα υπερβολικό, δηλαδή κάτι σαν το παν μέτρον άριστον). Αυτά τα αναφέρει ο Παυσανίας, στην περιήγηση που έγραψε. Ο Κεραμυδάς δίνει τη δική του ερμηνεία. Τα ρητά αυτά αποκάλυπταν πως οι Έλληνες είναι λαός εξωγήινης προελεύσεως και μπορούσαν να επισκεφτούν την πρώτη τους πατρίδα με ένα κοσμοσκάφος σε σχήμα Έψιλον. Ο ανώτατος άρχων του πλανητικού συστήματος του Σείριου, έστειλε τρία διαστημόπλοια στη Γη για να κάνουν πειράματα γενετικής. (Τη θεωρία αυτή υποστηρίζουν και κάποιες φυλές της Αφρικής. Οι Μάγια σε τοιχογραφίες τους αναπαριστούν αστροναύτες. Οι Ινδοί μιλούν για θεούς που ήρθαν από τον Βορρά). Σε μια από τις αποστολές αυτές, ήρθε ο Απόλλων και η Δήμητρα. Το μέρος όπου προσγειώθηκε η θεά, ονομάστηκε Ελευσίς (έλευση). Ο δε πρώτος ναός του Απόλλωνα στους Δελφούς ήταν το ίδιο του το διαστημόπλοιο, όπου επιτρεπόταν η είσοδος μόνο στους μυημένους, στους ιερείς. Το έψιλον λοιπόν, είναι το άστρο έψιλον του αστερισμού του Λαγού, που υπάγεται στον Σείριο. Ο Κεραμυδάς υποστηρίζει πως το δεκαεξάκτινο αστέρι της Βεργίνας, είναι το άστρο Έψιλον!Φερόμενοι ως μέλη (;) των Έψιλον

Στα συγγράμματα του Ανέστη Κεραμυδά, φωτογραφίζονται κάποια άτομα ως μέλη της ομάδας Έψιλον. Από άλλες πηγές, προερχόμενες από το διαδίκτυο διάβασα έκπληκτος και κάποια άλλα ονόματα. Πάμε λοιπόν: Αριστοτέλης Ωνάσης (!), Αλέξαντρος Ωνάσης, ο γνωστός αρχαιολόγος Σπύρος Μαρινάτος, ο εκδότης της εγκυκλοπαίδειας του ΗΛΙΟΥ Ιωάννης Πασάς, ο φημισμένος Έλληνας μαθηματικός ΚώσταςΚαραθεοδωρής (πολλοί υποστηρίζουν πως είναι ο πραγματικός πατέρας της θεωρίας της σχετικότητας), ο μακαρίτης Παύλος Βαρδινογιάννης(!), ο στρατηγός Χ. Νικολαΐδης, ο Κ. Τσίπης (επικεφαλής του αμερικανικού προγράμματος Πόλεμος των Άστρων), ο τέως δήμαρχος Αθηνών Αντώνης Τρίτσης, ο ελληνοαμερικάνος Τζωρτζ Τζάνες (δολοφονήθηκε από την 17 Ν), ο Αλέξανδρος Μποδοσάκης, ο Δημήτρης Λιαντίνης (ο καθηγητής που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε πριν από δύο σχεδόν χρόνια), ο αστρονόμος Κ. Χασάπης, ο ΙωάννηςΦουράκης. Μερικοί μάλιστα υποστηρίζουν πως μέλος της ομάδας Έψιλον, είναι και ο ίδιος ο Ανέστης Κεραμυδάς!Η ινδοευρωπαϊκή θεωρία


Ο Κεραμυδάς (όπως και πολλοί Έλληνες και ξένοι επιστήμονες για να λέμε την αλήθεια) δεν δέχεται τη θεωρία της ινδοευρωπαϊκής προέλευσης των Ελλήνων και το θεωρεί παραμύθι των εβραιοσιωνιστών, με στόχο να πλήξουν τον ελληνισμό. Κανένας αρχαίος λογοτέχνης δεν ανέφερε άλλωστε τίποτα σχετικό με μετανάστευση λαών από την Ασία στην ελληνική χερσόνησο. Θεωρεί ως εφευρέτη της θεωρίας αυτής, τον εβραϊκής καταγωγής γλωσσολόγο, Ουίλιαμς Τζωνς (1746-1794), ο οποίος ισχυρίστηκε πως ανακάλυψε τις ομοιότητες ανάμεσα στη σανσκριτική γλώσσα και στις ευρωπαϊκές. Ένας άλλος ερευνητής, ο λόρδος Λύττον (για τον οποίο ο Κεραμυδάς ισχυρίζεται πως ήταν κρυπτοεβραίος) υποστήριξε πως οι Έλληνες είχαν κοιτίδα τους τη Βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα την Αγγλία. Ο δε Φαλμεράγιερ, στηρίχθηκε σε αυτές τις θεωρίες και έγραψε το βιβλίο του, «Περί της καταγωγής των νεοελλήνων».

Έπειτα ο Κεραμυδάς, αναφέρει τον Άγγλο ανθρωπολόγο Τζούλιους Χάξλευ, ο οποίος υποστήριξε πως η ύπαρξη της ινδοευρωπαϊκής ομοεθνίας, είναι ένα παραμύθι και δεν υπάρχει απολύτως κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τη στήριξη της θεωρίας αυτής. Επίσης ο Ντυσώκαι ο Κάρπεντερ υποστήριξαν πως η ελληνική γραφή δεν είναι φοινικικής προελεύσεως. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως σύγχρονοι ερευνητές εξέφρασαν την άποψη πως ουδέποτε υπήρξε ινδοευρωπαϊκή φυλή.


Οι Εβραίοι

Ο Ανέστης Κεραμυδάς, ο Ιωάννης Φουράκης και πολλοί άλλοι ευαγγελιστές της Ομάδας Έψιλον, αναφέρονται στον εβραϊκό λαό (πέρα από αυτά, υπάρχει το σύγγραμμα του Πλεύρη «Ας μιλήσουμε για Εβραίους» όπου ο συγγραφέας προσεγγίζει το θέμα μέσα από την Παλαιά Διαθήκη).

Πρέπει να ομολογήσουμε, πως ο συγγραφέας μας αντιμετωπίζει πολύ περιφρονητικά τους Εβραίους. Τους χαρακτηρίζει άσοφους, άτομα που πάντα ενδιαφέρονταν για το χρηματικό κέρδος. Και επειδή ήταν ένας λαός που δεν προσέφερε τίποτα στον πολιτισμό, μισούν και κατατρέχουν τον ελληνισμό (η Διδώ Σωτηρίου είχε πει, πως ο χριστιανισμός ήταν ένα επινόημα των Εβραίων, προκειμένου να πλήξουν το ελληνικό πνεύμα). Αναφέρεται επίσης στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ και στην τριμερή επιτροπή, τις οποίες χαρακτηρίζει ως σιωνιστικές. Για την τριμερή λέει πως ιδρύθηκε από τον εβραϊκής καταγωγής Ντέιβιντ Ροκφέλερ με σκοπό να προστατεύσει τα σιωνιστικά συμφέροντα ανά την υφήλιο. Οι Εβραίοι κατηγορούνται για όλες τις καταστροφές που υπέστη ο ελληνισμός. Πάντως η δήλωση του εβραιοαμερικάνου ΧένριΚίσινγκερ (που έλεγε πως η Ελλάδα πρέπει να καταστραφεί) παραμένει μέχρι σήμερα αινιγματική. Όπως και ένα χωρίο της Παλαιάς Διαθήκης (Ζαχαρίας Θ, 13-15), «και εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τέκνων σου Ελλάς…».Τα «υπερόπλα» της Ομάδας Έψιλον


Πολλοί ισχυρίζονται, πως η ομάδα Έψιλον είναι κάτοχος τρομερών σε ισχύ, όπλων, τα οποία θα χρησιμοποιήσει, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ο πυρηνικός φυσικός Γεώργιος Γκιόλβας (συνεργάστηκε στο παρελθόν με το ΝΑΤΟ και την ΝΑΣΑ), δηλώνει πως στα χέρια της ομάδας Έψιλον βρίσκεται ένα υπερόπλο, το μπέβατρο, το οποίο μπορεί να καταστρέψει με μία βολή, όλους τους δορυφόρους (!) των ΗΠΑ. Ο Κεραμυδάς αναφέρει στα βιβλία του, πως οι Έψιλον έχουν ανακαλύψει κάποια κύματα που δεν είναι ερτζιανά και τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν πύρινες ενεργειακές σφαίρες και να καταστρέψουν τα πάντα. Επίσης μιλά για αμυντικά συστήματα, αντλούν ενέργεια από το ηλεκτροστατικό πεδίο της Γης και μπορούν να εξαϋλώσουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Εδώ δηλαδή, μιλούμε για ένα όπλο που μπορεί να κατασκευαστεί με ελάχιστες δαπάνες, με δωρεάν ενέργεια από τη φύση! Πάλι θα ξεφύγω από το θέμα μου. Ο Βίλχελμ Ράιχ, είχε ανακαλύψει τηνοργονοθεραπεία. Το όργονο είναι μία μορφή ενέργειας που εκπέμπουν τα φυτά. Δωρεάν ενέργεια, κατευθείαν από τη μητέρα μας, τη φύση. Πλησίασε πολύ κοντά στη θεραπεία του καρκίνου (άλλοι υποστηρίζουν πως το πέτυχε), αλλά όλως περιέργως του απαγόρευσαν να συνεχίσει τα πειράματά του και τον έκλεισαν φυλακή. Βλέπετε φίλοι μου, με τις χημειοθεραπείες, τα νοσοκομεία και οι ιατρικοί οργανισμοί, κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο μετάστασης, οπότε…


Οι αντίθετες απόψεις

Η θεωρία περί της υπάρξεως της Ομάδας Έψιλον, δεν έχει μόνο φανατικούς φίλους, αλλά και πολλούς εχθρούς. Είναι σαφώς πιο επιστημονικό και αντικειμενικό να τις καταγράψουμε κι αυτές.


Ο Κωνσταντίνος Κούρος στο βιβλίο του «Το αίνιγμα των Έψιλον», μίλησε και με ανθρώπους που θεωρούν τους Έψιλον, ένα καλοφτιαγμένο παραμύθι, ένα παραμύθι της Χαλιμάς, το οποίο λειτουργεί πολύ αρνητικά στη συνείδηση των Ελλήνων, αφού επέρχεται ένας εφησυχασμός. Πολλοί μιλούν για τραβηγμένες και ακραίες ερμηνείες μύθων και ιστορικών γεγονότων. Άλλοι διερωτούνται (και όχι παράλογα κατά την άποψή μου), γιατί, από τη στιγμή που υφίσταται μια τόσο δυνατή ομάδα Ελλήνων, ο ελληνισμός υπέστη τεράστιες εθνικές καταστροφές κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα. Κάποιοι σχολιάζουν πολύ σκωπτικά τη θεωρία περί της εξωγήινης προέλευσης των Ελλήνων. Οι γράφοντες για τους Έψιλον, χαρακτηρίζονται ως μυθοπλάστες, ως επιτήδειοι που δημιούργησαν αυτό το θέμα για να κερδοσκοπούν μέσω των βιβλίων τους. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως άνθρωποι του εθνικιστικού και τουαρχαιολατρικού χώρου (όπως ο Σοφιανόπουλος και ο Βλάσης Ρασσιάς), αρνούνται την ύπαρξη μιας τέτοιας ομάδας και χαρακτηρίζουν όσους ασχολούνται με αυτό το θέμα, «ψευτομεσσίες» και «εψιλονλάγνους».


Το σίγουρο είναι ότι η πραγματική ιστορία έχει αλλοιωθεί. Και επιτρέψτε μου να έχω κάποιες επιφυλάξεις, σχετικά με την επιλογή που έκαναν οι Πατέρες της Εκκλησίας, για το ποια κείμενα της Καινής Διαθήκης ήταν αυθεντικά. Φημολογείται πως το 1974, ο καθηγητής Ε.Πρόκος βρήκε ένα χειρόγραφο κείμενο του Ευσέβιου Παμφύλου, Επισκόπου Καισαρείας, το οποίο περιείχε αποσπάσματα από το κατάΙωάννην Ευαγγέλιο. Κάποιοι Έλληνες επισκέφτηκαν τον Χριστό και αυτός τους είπε: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογεννεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην…». Ανοίγοντας σήμερα το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο (ΙΒ 20-23) διαπιστώνουμε πως από τις τρεις αυτές φράσεις, μόνο η πρώτη υπάρχει. Το χειρόγραφο αυτό κείμενο, λέγεται πως φυλάσσεται στη βιβλιοθήκη του Βατικανού. Αν όντως όλα αυτά αληθεύουν, φαίνεται πως σε κάποιους δεν εσύμφεραν αυτά που είπε ο Θεάνθρωπος…

Πηγή

 

http://1greek.wordpress.com

Τεκμήρια - τιμωρία για όσους έχουν σπίτι και αυτοκίνητο – Μπαίνει “φωτιά” στο εισόδημα

- Από 60% ως και 200% οι αυξήσεις των τεκμηρίων
- Αβάσταχτος ο φόρος για όσους έχουν στεγαστικό δάνειο
- "Φωτιά" το αυτοκίνητο πάνω από 1.200 κυβικά
- Στα τεκμήρια και οι βοηθητικοί χώροι στα σπίτια, αποθήκες, γκαράζ και λεβητοστάσια
- ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Με τα τεκμήρια που “πέρασαν” το.........
καλοκαίρι θα φορολογηθούμε φέτος. Η νέα εγκύκλιος στις εφορίες για τα εισοδήματα του 2011 βάζει πάλι φωτιά στην τσέπη μας.

Νέοι φόροι; Όχι! Οι παλιοί είναι που άρχισαν να ισχύουν και έτσι θα βρεθούν ... κατηγορούμενοι όσοι έχουν αυτοκίνητο πάνω από 1.200 κυβικά καθώς θα υπολογίζεται εισόδημα επιπλέον 600 ευρώ για κάθε 100 κυβικά πάνω από τα 1.200, δηλαδή το τεκμήριο για ένα αυτοκίνητο των 1.400 κυβικών φέτος είναι 5.200 ευρώ, ενώ ως τώρα ήταν 3.600 ευρώ.

Όσοι έχουν σπίτι πάνω από 81 τετραγωνικά θα φορολογηθούν με 65 ευρώ το τετραγωνικό και έτσι ένας πολίτης με σπίτι 100 τετραγωνικών θα έχει τεκμήριο 4.500 ευρώ φέτος αντί των 3.400 ευρώ φέτος.

Περίπου 3.000.000 πολίτες θα βρεθούν να πληρώνουν πολύ παραπάνω φόρο εφέτος με βάσει τα νέα τεκμήρια. Το κράτος υπολογίζει επιπλέον έσοδα περίπου 1 δισ. ευρώ και φυσικά αυτά τα χρήματα δεν θα προέλθουν μόνο από τους φοροφυγάδες, αλλά από όλους.

Για παράδειγμα το τεκμήριο για ένα σπίτι ένα σπίτι 120 τ.μ. Εφέτος θα είναι 5.800 ευρώ αντί των 4.400 πέρυσι, ενώ για ένα μεγάλο σπίτι των 150 τ.μ. το τεκμήριο καθορίζεται στα 12.740 από 9.520 πέρυσι.

Ταυτόχρονα ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου 1.600 κ.ε. πέρυσι είχε τεκμήριο 4.200 ευρώ, ενώ φέτος θα φορολογηθεί για 6.400 ευρώ και αντίστοιχα ο ιδιοκτήτης αυτοκινήτου 1.800 ευρώ για 7.600 ευρώ αντί 4.800 ευρώ πέρυσι. Οι κάτοχοι αυτοκινήτων 2.000 εκτός από αυτξημένα τέλη, έκτακτη εισφορά κλπ θα φορολογηθούν και με 8.800 ευρώ φέτος αντί των 5.400 ευρώ που ήταν το τεκμήριο πέρυσι.

Με το αφορολόγητο πλέον μόλις στα 5.000 ευρώ θα βρεθούν να πληρώσουν μεγάλο φόρο ακόμη και όσοι έχουν μικρά εισοδήματα και πέρυσι δεν πλήρωσαν φόρο, μόνο και μόνο γιατί έχουν ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο.

Ειδικότερα για το τεκμήριο ακινήτων: Η αντικειμενική δαπάνη που προκύπτει με βάση τα τετραγωνικά μέτρα της ιδιοκατοικούμενης ή της μισθωμένης ή της δωρεάν παραχωρούμενης κύριας κατοικίας υπολογίζεται κλιμακωτά με βάση την επιφάνειά της ως ακολούθως:

- μέχρι και 80 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 40 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο,

- από 81 μέχρι και 120 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 65 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο,

- από 121 μέχρι και 200 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 110 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο,

- από 201 έως 300 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 200 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και

- από 301 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 400 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Για τον υπολογισμό της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης των βοηθητικών χώρων της κύριας κατοικίας ορίζεται ποσό 40 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιφάνειας. Ως βοηθητικοί χώροι σε περίπτωση πολυκατοικίας θεωρείται ο ανεξάρτητος χώρος της αποθήκης ή του γκαράζ μέσα στην ίδια οικοδομή ενώ στην περίπτωση μονοκατοικίας, η αποθήκη, ο χώρος στάθμευσης, το λεβητοστάσιο, η αποθήκη καυσίμων, το κλιμακοστάσιο εφόσον οι χώροι αυτοί βρίσκονται σε λειτουργική ενότητα με αυτή και δεν είναι κοινόχρηστοι.

Για τα αυτοκίνητα, τα νέα αυξημένα ποσά της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης ορίζονται ως εξής:

- για τα αυτοκίνητα μέχρι 1200 κυβικά εκατοστά σε 4.000 ευρώ,

- για αυτοκίνητα μεγαλύτερα των 1200 κυβικών εκατοστών προστίθενται 600 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά μέχρι τα 2.000 κυβικά εκατοστά,

- για αυτοκίνητα μεγαλύτερα των 2.000 κυβικών εκατοστών προστίθενται 900 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά και μέχρι 3.000 κυβικά εκατοστά και

- για αυτοκίνητα μεγαλύτερα από 3.000 κυβικά εκατοστά προστίθενται 1.200 ευρώ ανά 100 κυβικά εκατοστά.

www.newsit.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_9946.html

Οι εννέα καυτοί φάκελοι ΒΟΜΒΕΣ που είχε στα χέρια του ο κ.Πεπόνης. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ;

Όλοι ρίχνουν σπόντες, όλοι καταγγέλλουν, αλλά κανείς δεν τολμά να πει για το πραγματικό παρασκήνιο της παραίτησης των οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη- Μουζακίτη. Ακόμα και ο Πάνος Καμμένος, «σπόντα» έριξε στο Twitter. Ως συνήθως, η Athens Post θα βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Στο σημερινό μας ρεπορτάζ, θα δείτε ποιοι είναι οι εννέα «καυτοί» φάκελοι που είχε στα χέρια του ο Γρηγόρης Πεπόνης. Έτσι, για να ξέρουμε, ποια συμφέροντα ενόχλησε, αν ενόχλησε…

 -         Έρευνα στην ΕΛΣΤΑΤ. Περίπου σε ένα μήνα ο διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ανδρέας Γεωργίου πρόκειται να δώσει εξηγήσεις

ενώπιον του κ. Πεπόνη (προφανώς τώρα ενώπιον άλλου εισαγγελέα. Πρόκειται για τις κατηγορίες που του προσάπτει το πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, η Ζωή Γεωργαντά. Ότι δηλαδή ηθελημένα διόγκωσε τα στοιχεία που αφορούσαν το ελληνικό έλλειμμα με αποτέλεσμα η Ελλάδα να μπει στο ΔΝΤ.
-         Δάνεια κομμάτων. Στο μικροσκόπιο των οικονομικών εισαγγελέων ήταν και οι δανειοδοτήσεις των δύο μεγάλων κομμάτων από τράπεζες, με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις.
-         «Λάδωμα» εφοριακών. Σε εξέλιξη βρισκόταν και η έρευνα για την καταγγελία του πρώην γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδη Σπινέλλη, ο οποίος υποστήριξε ότι «βασιλεύει» η διαφθορά στις εφορίες και το σύστημα «λαδώματος».
-         CDS. Ο κ. Πεπόνης και ο κ. Μουζακίτης διερευνούσαν τις καταγγελίες για την συμμετοχή του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα Παπανδρέου σε εταιρία που φέρεται να εμπλέκεται με ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων.
-         Καταγγελίες Κουσελά. Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς είχε καταγγείλει ότι υπάρχει λίστα οφειλετών που δεν χρησιμοποιήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών. Μπορεί να αναίρεσε τα λεγόμενά του λίγες μέρες αργότερα, όμως οι δύο εισαγγελείς είχαν ήδη ξεκινήσει εξονυχιστική έρευνα.
-         Λαυρεντιάδης. Στα χέρια του κ. Πεπόνη ήταν και η πολύκροτη υπόθεση τηςProton Bank ου κ. Λαυρενιτάδη και των δανείων που είχαν χορηγηθεί σε επιχειρήσεις που άνηκαν στο ευρύτερο επιχειρηματικό πλέγμα του.
-         ΕΡΤ. Λίγο πριν σκάσει σαν βόμβα η παραίτησή του, ο κ. Πεπόνης είχε διατάξει προανακριτική έρευνα ώστε να διερευνηθεί η σύμβαση που είχε υπογράψει το κρατικό κανάλι για τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του Champions Leagueγια την περίοδο 2012-2015.
-         Δομημένα ομόλογα. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση υπεύθυνοι ήταν ο κ. Πεπόνης και ο συνάδελφός του Αντώνης Λιόγας. Οι δύο άνδρες του ΣΔΟΕ άφησαν στην μέση την υπόθεση των δομημένων ομολόγων.
-         Λαθρεμπόριο. Ανάμεσα στις υποθέσεις που χειρίζονταν οι οικονομικοί εισαγγελείς ήταν τα ανείσπρακτα πρόστιμα για το λαθρεμπόριο καυσίμων. Πριν περίπου ένα μήνα ο γενικός γραμματέας φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών Ιωάννης Καπελέρης είχε κληθεί να καταθέσει στους εισαγγελείς για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Επιστολή-καταγγελία του Αντ/γου Α. Γκουρμπάτση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, για επανακρίσεις των αξιωματικών του Π.Σ, αντίποινα σχετικά με τα ελικόπτερα.

''Επανακρίσεις – αντίποινα'' στον απόηχο νέων αποκαλύψεων για την υπόθεση των Ε/Π.
Κύριε Υπουργέ,

Συνέχεια της εμπάθειας που βίωσα, επί υπουργίας σας, εν γνώσει σας και υπό την ανοχή σας, από την προηγούμενη (φυσική) Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, όπως θα πρέπει να θυμάστε, με αφορμή υπηρεσιακή μου υπόθεση σχετικά με την μη.....
επαναφορά μου στην ενεργό υπηρεσία, σε εκτέλεση απόφασης της Επιτροπής Αναστολών / ΣτΕ, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, το...

αρμόδιο για την επανάκρισή μου Συμβούλιο Κρίσεων, για ακόμη μία φορά, και στην ίδια γραμμή πλεύσης με αυτήν του έτους 2010, όχι μόνον δεν με δικαίωσε τουλάχιστον έστω διοικητικά, με αποστράτευσε παρανόμως εκ νέου.

Για το σκοπό αυτόν λοιπόν, καταγγέλλω ενώπιόν σας, για σκοπιμότητες, τον Αρχηγό Π.Σ, κ. Παναγιώτη Μπονάτσο. Συγκεκριμένα, ως εισηγητής-μέλος του εν λόγω Συμβουλίου Επανακρίσεων, σκόπιμα και σε μια προσπάθεια επιχείρησης φίμωσής μου, προκειμένου να με εκδικηθεί, επειδή είχα το θάρρος και τη δύναμη να καταγγείλω, με μηνυτήρια αναφορά μου προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την προηγούμενη Ηγεσία για υπερτιμολογημένες και ζημιογόνες για το Δημόσιο Συμβάσεις και Διακηρύξεις κ.α κακουργηματικές αξιόποινες πράξεις και παραλείψεις, σχετικά με τα ελικόπτερα του Π.Σ (ιδιόκτητα και μισθωμένα), αποφάσισε τη μη δικαίωσή μου και συνακόλουθα την αποστρατεία μου, και με τον τρόπο αυτόν με ζημίωσε υπηρεσιακά, οικονομικά και ηθικά.

Ως φαίνεται, κάποιες αρχές και αξίες των αξιωματικών, όπως ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, η προσήλωση και εφαρμογή της αρχής της νομιμότητας στη διοικητική (υπηρεσιακή) δράση, η εντιμότητα κ.α, στο Π.Σ σήμερα, την κρίσιμη αυτήν περίοδο για τη χώρα μας και τους πολίτες της, υπό την δική σας ανοχή, αντί να αποτελούν προτέρημα για έναν αξιωματικό, ''τιμωρούνται'' από το σύστημα διαχείρισης της εξουσίας, γιατί, ως φαίνεται, δεν υπηρετούν ''άνομα συμφέροντα'' και δεν τα προάγουν.

Οι ανωτέρω διοικητικές μέθοδοι και πρακτικές και όποιες άλλες όμοιες διαχρονικά ακολούθησε σε βάρος μου – και όχι μόνον - η Ηγεσία του Π.Σ και όσοι άλλοι θεσμικά συνέβαλαν και συνέπραξαν στην αποστρατεία μου, την μη επαναφορά μου στην ενεργό υπηρεσία και τουλάχιστον την μη διοικητική δικαίωσή μου, πέραν του ότι είναι προδήλως έκνομες και βέβαια παραπέμπουν σε άλλες εποχές και πολιτεύματα, είναι ύποπτες και εξυπηρετούν δόλιες σκοπιμότητες.

Όμως για την προσωπική μου υπηρεσιακή υπόθεση της μη δικαίωσής μου, έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Και τα πρώτα σημάδια της δικαίωσης μου έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και επιβεβαιώνουν τα ως άνω καταγγελόμενα, όπως με την έκδοση πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης 17/μηνης φυλάκισης για τους υπαίτιους της αποστρατείας μου, και την 3916/2010 απόφαση ΣτΕ, με την οποία έχει κριθεί μη νόμιμη η αποστρατεία μου.

Κύριε Υπουργέ,

Σας διαβεβαιώ, ότι η ανωτέρω καταγγελλόμενη συμπεριφορά του Αρχηγού Π.Σ και όσων άλλων θεσμικά συνέπραξαν στο να επιτευχθεί ο δόλιος στόχος του – αντίποινα και εκδίκηση σε βάρος μου, για τις καταγγελίες μου, σχετικά με τα ελικόπτερα -, καθόλου δεν με πτοεί, ούτε είναι ικανή να κάμψει το ηθικό και την ψυχολογία μου, να με τρομοκρατήσει, εκφοβίσει, και φιμώσει και φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να επηρεάσει τη βούληση μου, να συνεχίσω με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο, προκειμένου να αποκαλύψω όλους εκείνους, που με τις πράξεις και παραλείψεις τους ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο με τα εγκλήματα που φέρεται, ότι τελέσθηκαν με τα Ε/Π του Πυροσβεστικού Σώματος, τόσο επί των ημερών σας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μέχρι σήμερα, όσο και κατά το παρελθόν ή όσα επιπλέον έχουν καταγγελθεί, ότι φέρεται πως τελέσθηκαν το ίδιο ως άνω διάστημα ή εφεξής τυχόν τελεσθούν, και έχουν ζημιώσει ή μέλλει να ζημιώσουν το Ελληνικό Δημόσιο και τους φορολογούμενους πολίτες, με πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Κ ο ι ν ο π ο ι ε ί τ α ι:
1) Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλη Όθωνα
2) Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών
Αντεισαγγελέα κ. Α. Ελευθεριάνο
3) Πρωτοδικείο Αθηνών
3ο Τακτικό Ανακριτή, κ. Δ. Φούκα
4) Μ.Μ.Ε.


Ανδριανός Γκουρμπάτσης
Αντιστράτηγος Π.Σ, ε.α.

ΠΡΟΣ: Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ. Χρήστο Παπουτσή
------------------------------

http://www.epirus-ellas.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_1274.html

Οι "συμμορίες" της δραχμής και του ευρώ

Του Θεόδωρου Κατσανέβα

Η επιστροφή στη δραχμή δαιμονοποιείται από την πλειοψηφία του πολιτικοδημοσιογραφικού συστήματος της χώρας ως ο Εξαποδώ που θα μας γυρίσει

στο Μεσαίωνα. Ως «συμμορία της δραχμής» αποκαλούνται όσοι υποστηρίζουν την άποψη αυτή, χωρίς  να προβάλλονται ισχυρά επιχειρήματα, εκτός από ύβρεις και υπονοούμενα για συμφέροντα, για λαϊκισμό, κλπ. Η «συμμορία του ευρώ», αντιπαρέρχεται το καταλυτικό γεγονός ότι, τα τελευταία εκατό χρόνια με το εθνικό μας νόμισμα, τη δραχμή, ποτέ δε ζήσαμε παρόμοια τραγωδία όπως η σημερινή. Και ενώ  η ένταξή μας στην ευρωζώνη το 2001 έγινε για να στηριχθεί και να αναπτυχθεί η ελληνική οικονομία, συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Είναι γεγονός ότι, μεγάλο μέρος της ευθύνης για τη σύγχρονη ελληνική τραγωδία οφείλεται στη φαυλότητα του πολιτικού μας συστήματος, στην κακοδιοίκηση από τις πολιτικές ηγεσίες, που κάποτε πρέπει να λογοδοτήσουν. Αλλά αυτό δεν αρκεί για να δικαιολογήσει την έκταση της πρωτοφανούς κρίσης. Σε οικονομική κατάρρευση βρίσκονται οι περισσότερες  χώρες της ευρωζώνης, σε αντίθεση με όσες δεν έχουν ενταχθεί σε αυτήν. Μια ματιά στα ισοζύγια πληρωμών των χωρών μέσα και έξω από το ευρώ, το αποδεικνύει. Στην κρίση αντέχουν οι περισσότερες χώρες έξω από την ευρωζώνη, αλλά και έξω απο την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Αργεντινή,  ύστερα από την αποσύνδεσή της από το σκληρό Αμερικάνικο δολάριο, σε συνδυασμό με  κούρεμα των χρεών της σε επίπεδα του 70% και υποτίμηση του νομίσματός της, σήμερα αναπτύσσεται με αλματώδεις ρυθμούς. Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις χωρών που πτώχευσαν τα τελευταία πενήντα χρόνια και αναστήθηκαν μετά. Η Κίνα, διατηρώντας χαμηλά την ισοτιμία του γουάν, έχει σωρευτικό πλεόνασμα άνω των 3 τρισ. δολαρίων. H απογείωση της ελληνικής οικονομίας έγινε από τα μέσα της δεκαετίας του 1950, όταν ο «δεξιός» Σπύρος Μαρκεζίνης έκοψε την ισοτιμία της τότε δραχμής με το δολάριο στη μέση. Και η Γερμανία το 1953, έκοψε το 50% των χρεών της, αλλά δεν κατέβαλε πολεμικές αποζημιώσεις.

Η Ελλάδα γονυπετούσα

Η χωρίς όρους και όρια παραμονή στο ευρώ, συνοδεύεται από μια Ελλάδα γονυπετούσα στην Τρόικα και το Μνημόνιο. Η ελληνική οικονομία εξοντώνεται και υποθηκεύεται στους άτεγκτους δανειστές της. Και το χειρότερο, δολοφονείται η ελπίδα για ανάσταση, αφού έχει πέσει στα Τάρταρα. Στην πραγματικότητα έχουμε ήδη πτωχεύσει. Τι περισσότερο τραγικό μπορεί να μας συμβεί; Πόση μεγαλύτερη φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες απελπισμένων μένει να δούμε; Πόσες άλλες επιχειρήσεις και μικρομάγαζα θα κλείσουν; Πόσο περισσότερο μπορεί να μας υποβαθμίσουν από την κατηγορία σκουπίδια, οι περιώνυμοι οίκοι αξιολόγησης. Η ανυπαρξία εθνικού νομίσματος με δυνατότητα υποτίμησής του και εκτύπωσης δικού μας χρήματος, (βλέπε και βραβείο Νόμπελ στον Ρόμπερτ Μαντελ σχετικά με τις ζώνες νομισμάτων), μας καθιστά υποχείριους στους πιστωτές, ευάλωτους στο διεθνή ανταγωνισμό και στους διεθνείς κερδοσκόπους. Όπως έχει πει και ο παλαιός μεγαλοτραπεζίτης Ρότσιλντ «δώστε μου εμένα τη διαχείριση του νομίσματος και αφήστε τους άλλους να φτιάχνουν νόμους!». Αντί να εκδώσουμε χρήμα -με σύνεση και φειδώ βέβαια- για να πληρώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις, απλώνουμε το χέρι ως επαίτες για να μας δανείσει η φοβερή Τρόικα με επαίσχυντους όρους χώρας-αποικίας. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των δανείων κατευθύνεται σε  παλαιότερα χρέη, τα οποία γιγαντώνονται συνεχώς, ως ένας δολοφονικός φαύλος κύκλος. Το σκληρό ευρώ, μας αποδυναμώνει όπως και τις άλλες περιφερειακές οικονομίες και ευνοεί κυρίως τη Γερμανία που παράγει ολιγοπωλειακά βιομηχανικά και τεχνολογικά προϊόντα και ανταγωνίζεται  με επίσης σκληρά νομίσματα όπως των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας. Η ίδια χώρα - δυνάστης της Ευρώπης, συγκεντρώνει τεράστιες διεθνείς αποταμιεύσεις με χαμηλά ή μηδενικά επιτόκια, αφού θεωρείται ασφαλής επενδυτικός προορισμός. Η Ελλάδα, με κυρίως τουριστική και γεωργική κατεύθυνση, ανταγωνίζεται χώρες με μαλακά νομίσματα, δηλ. με χαμηλές ισοτιμίες προς το σκληρό ευρώ. Και η όποια θλιβερή ανταγωνιστικότητά της, εξοντώνεται ολοένα και περισσότερο.

Μόνη λύση η επιστροφή στη δραχμή

Τελικά, η μόνη βιώσιμη λύση είναι η επιστροφή στη δραχμή, σε συνδυασμό με περίοδο χάριτος, κουρέματος και αναδιάρθρωσης του χρέους, με ικανή και έντιμη διακυβέρνηση, νοικοκύρεμα των δημόσιων οικονομικών, αναπτυξιακή προοπτική και παραμένοντας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως πολλές άλλες χώρες. Αυτή η λύση προτείνεται από τους Ζισκάρ ντ’ Εσταίν, Πωλ Κρούγκμαν, Τζόζεφ Στίγκλιτς, Κένεθ Ρογκόφ, Μάρτιν Σμίθ, Κώστα Λαπαβίτσα, Στέργιο Σκαρπέδα, Νουλιέλ Ρομπινί, μέχρι και τον  Τζώρτζ Σόρος, τους Ιάπωνες της Ναμούρα, διεθνή οικονομικά ινστιτούτα και πολλούς άλλους, όλοι τους μέλη της «συμμορίας της δραχμής»!  Αλλά με την ίδια «συμμορία» φαίνεται ότι συμφωνεί και  μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού που ασφαλώς θα αποτελούσε και την  συντριπτική πλειοψηφία, αν υπήρχε ελάχιστη ισονομία στην πληροφόρησή του μεταξύ των δύο απόψεων. Το νέο γερμανικό imperium αν δε βολευόταν με την παραμονή μας στο ευρώ, ασφαλώς και θα μας είχε εκδιώξει από την ευρωζώνη κακήν κακώς προ πολλού. Γι’ αυτό είναι καιρός πια να αφήσουμε  την κα Μέρκελ να ρυθμίσει τα  του οίκου της και εμείς να  πράξουμε τα αυτονόητα, αναζητώντας διεθνείς συμμαχίες και αλλού. Αλλά η μεγάλη έξοδος πρέπει να γίνει το συντομότερο, πριν οι δανειστές μας υποθηκεύσουν τα πάντα και μεταφέρουν την επίλυση των όποιων διαφορών σε διεθνή δικαστήρια με βάση το αγγλικό δίκαιο. Γιατί δυστυχώς εκεί  το πάνε  οι δυνάστες της Ευρώπης, που επιμένουν στο σκληρό ευρώ, που δεν καταβάλουν τις πολεμικές αποζημιώσεις, που προξένησαν και έχασαν δύο παγκόσμιες συρράξεις και κερδίζουν την τρίτη. Και θέλουν να μας μεταβάλουν σε αποικία τους. Αν η μεγάλη επιστροφή καθυστερήσει, τότε αλίμονο μας. Γι’ αυτό και οι εκλογές πρέπει να γίνουν σύντομα. Ας σκεφτούν τις τεράστιες ευθύνες τους αυτοί που διαφεντεύουν τη χώρα. Και οι ζαλισμένοι επικριτές τους, οι αντιπολιτευόμενοι χωρίς θέσεις, θα πρέπει να καταλάβουν ότι  δεν μπορεί να αντιτίθενται στο Μνημόνιο και την ίδια ώρα να απαιτούμε-επαιτούμε  νέα δάνεια σε ευρώ.

* Ο κ. Κατσανέβας είναι Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Πηγή

Όλα τα εμβόλια είναι δηλητήρια

της Eleanora McBean Ph.D., N.D.,
μετάφραση-επεξεργασία Βίκυ Χρυσού
Τα εμβόλια περιέχουν αποσυντεθειμένες πρωτεΐνες, σαν αυτές που λαμβάνονται από φλύκταινες άρρωστων ζώων ή σάπια αυγά αναμιγνύενται με θανατηφόρα φάρμακα όπως: φαινόλη (φαινικό οξύ-carbolic acid ), υδράργυρο, φορμαλδεΰδη (φορμαλίνη), κ.λπ. Οι αποσυντεθειμένες πρωτεΐνες μπορούν να προκαλέσουν αλλαντίαση, σαλμονέλα ή άλλες μορφές δηλητηρίασης του οργανισμού. Δεν είναι να απορεί κανείς πού οι άνθρωποι πέφτουν νεκροί μετά από εμβολιασμούς.
Όλοι οι γιατροί που γνωρίζουν το θέμα, γνωρίζουν και παραδέχονται ότι όλα τα εμβόλια είναι ιδιαίτερα τοξικά και πως οι συνέπειες τους είναι απρόβλεπτες. Κανένας γιατρός, τεχνικός εργαστηρίου ή επιστήμονας δεν μπορεί να να προσδιορίσει την αντίδραση που θα έχει ένα εμβόλιο σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Είναι αδύνατον να γνωρίζουμε εκ των προτέρων το σημείο ανεκτικότητας στο δηλητήριο που έχει κάθε πρόσωπο. Ως εκ τούτου, είναι ένα θανάσιμο παιχνίδι -σαν ρώσικη ρουλέτα- ως προς το εάν το εμβόλιο θα προκαλέσει:
 • άμεσα το θάνατο (και μερικές φορές πράγματι συμβαίνει), ή
 • παράλυση λίγες ώρες αργότερα, ή
 • καρκίνο, καρδιακά προβλήματα ή φυματίωση λίγα χρόνια αργότερα, ή
 • νεφρική νόσο, ηπατική βλάβη, ή
 • παράνοια (μετά-εμβολιαστική εγκεφαλίτιδα -φλεγμονή του εγκεφάλου που προκαλείται από τα εμβόλια) ή
 • κάποια άλλη χρόνια ασθένεια κάπου στην πορεία.
Τα εμβόλια είναι ακόμη χειρότερα από τη ρώσικη ρουλέτα γιατί σκοτώνουν χιλιάδες αθώους ανθρώπους σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ενώ η ρώσικη ρουλέτα μόνο λίγους και συνήθως απατεώνες.


FORD, η μαριονέτα


Αφού οι προωθητές του εμβολίου (κατά της υποτιθέμενης γρίπης των χοίρων) "πήραν" από τον Ford τα $ 135 εκατ. δολάρια, του είπαν να είναι "καλό παιδί" και να ανεβάσει το μανίκι, ώστε να έχουν τη φωτογραφία του εμβολιασμού του, για να παρακινήσει έτσι όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Ήθελαν να χρησιμοποιούν τον ίδιο και την φωτογραφία του, ώστε να λειτουργήσει σαν προπαγάνδα πωλήσεων και να πουλήσουν έτσι τα φάρμακα-δηλητήρια τους. Αυτός υπάκουσε σαν μαριονέτα.


Δεν είναι να απορεί κανείς που ο υπόλοιπος κόσμος μας περιγελά. Βλέπουν μία πλαστή επιδημία -από την εκστρατεία μαζικής δηλητηρίασης- και τους εθνικούς μας ηγέτες στο χορό της τάξης των προωθητών του φαρμάκου (του εμβολίου).


Ο Δρ Γ. Nossel της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, δήλωσε:
"Εσείς οι Αμερικανοί θα έπρεπε να εξετάσετε τα κεφάλια σας... -δεν υπάρχει περίπτωση να το επιτρέψουμε... Δεν υπάρχει η ενδεδειγμένη σχετική έρευνα... Το εμβόλιο δεν έχει ερευνηθεί σωστά ... Υπάρχουν πάρα πολλοί άγνωστοι παράγοντες."
Από τόσο μακριά, όπως η Αυστραλία, είναι εκείνοι που συγκλονίστηκαν βλέποντας ότι επιτρέπεται αυτή η απάτη -και που μάλιστα προωθείται από την ίδια την κυβέρνηση των ΗΠΑ, μαζί με το ιατρικό κατεστημένο, που είναι διαβόητο για τα συστήματα που χρησιμοποιεί για τον πλουτισμό του.
Ο Δρ Archie Kalokerinos, ιατρικός προϊστάμενος του Νοσοκομείου Colleranebri στην Αυστραλία, αποκάλεσε το πρόγραμμα ανοσοποίησης -μέσω εμβολιασμού- για την γρίπη των χοίρων "σχέδιο μαζικής δολοφονίας"...
"Εάν ένα πρόσωπο είναι ευαίσθητο, το εμβόλιο μπορεί να λειτουργήσει ως αναστολέας του ανοσολογικού του συστήματος προδιαθέτοντας το σε παράγοντες όπως η πνευμονία ή η αναιμία ... Αν ένα άτομο έχει προδιάθεση σε κάποιο άλλο ιό της γρίπης μπορεί (το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων) να του προκαλέσει άμεση και σοβαρή προσβολή από τη νόσο ... Δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας (εμβόλιο χοιροειδούς γρίπης). Μπορεί να προδιαθέτει τους ανθρώπους σε καρκίνο ή άλλες ασθένειες... "
(Βλ. το κεφάλαιο καρκίνοι που προκαλούνται από εμβολιασμό.)


Η παραπάνω δήλωση είναι από μια αποκλειστική συνέντευξη στο Glendale News Press (9/24/76), την οποία επανέκδοσε το Honorof σε έκθεση για τον καταναλωτή.


"Ο Harry Nelson, ιατρικός συντάκτης για την LA Times, αναφέρθηκε σε ένα αμερικανικό Σεμινάριο της Αντικαρκινικής Εταιρείας για επιστημονικούς συγγραφείς, και ανακοίνωσε ότι οι μικροβιολόγοι αποκάλυψαν νέα ευρήματα που ενοχοποιούν τον εμβολιασμό. Ένας από τους συμμετέχοντες ήταν ο Δρ Robert M. Simpson του Πανεπιστημίου Rutgers του NJ, ο οποίος τόνισε ότι
"Προγράμματα Ανοσοποίησης κατά της γρίπης, της ιλαράς, της παρωτίτιδας, και της πολιομυελίτιδας μπορεί να αποτελούν πράγματι "σπορά" RNA σε μορφή προ-ιών στον άνθρωπο, οι οποίοι στη συνέχεια θα μετατραπούν σε λανθάνοντα κύτταρα σε όλο το σώμα. .. Μερικά από αυτά θα μπορούσαν να είναι μόρια σε αναζήτηση μιας ασθένειας, η οποία υπό κατάλληλες συνθήκες και να ενεργοποιηθεί προκαλώντας διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της σκλήρυνσης κατά πλάκας, του ερυθηματώδη λύκου, της νόσου του Πάρκινσον και ίσως και καρκίνο. "
Αυτό είναι απόσπασμα από την Έκθεση Honorof Ιουνίου, 1976.


Το κεφάλαιο "Πρόκληση καρκίνου από ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" (CANCER CAUSED BY VACCINATION) δείχνει φωτογραφίες των θυμάτων του εμβολίου με καρκίνους στα μπράτσα, στο σημείο όπου είχε γίνει το εμβόλιο.


Από την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ακούμε πως,
"Οι κίνδυνοι για τη ζωή και την υγεία, από την υψηλή συχνότητα εμφάνισης της νόσου και άλλες παρενέργειες του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων είναι σημαντικές. Εμπειρογνώμονες της Δημόσιας Υγείας εκτιμούν ότι περίπου το 15% αυτών που θα υποστούν εμβολιασμό θα νοσήσουν/υποφέρουν από την ίδια την ασθένεια. "
Οι δικές μας κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας, που τις πληρώνουμε υποτίθεται για να μας προειδοποιούν για τους κινδύνους για την υγεία μας, δεν το κάνουν. Είναι "αουτσάιντερ", αυτοί οι οποίοι ασχολούνται για να μάθετε τα πραγματικά γεγονότα, ξοδεύοντας από το χρόνο και τα χρήματα τους, και προειδοποιούν τον λαό κατά την παρούσα κολοσσιαία απάτη της ιατρικής. Μια πηγή που θα πρέπει να ευχαριστήσουμε είναι το THE NATIONAL ENQUIRER και τη συλλογή στοιχείων τους -από κράτος σε κράτος- σχετικά
 • με τους θανάτους από τον εμβολιασμό,
 • τις περιπτώσεις της γρίπης των χοίρων, εφόσον υπάρχουν, σχετικά με το
 • ποίοι άρχισαν το εμβόλιο φάρσα και γιατί, κα. Στο τεύχος τους 2 Νοεμ. 1976, σε άρθρο των Chuck Michelini και Dan Schwartz, γράφουν:
"Γκάφα κυβερνητικών εμπειρογνωμόνων σε θέματα υγείας (?) είναι άμεσα υπεύθυνη για την πορεία των θανάτων στο πρόγραμμα της γρίπης των χοίρων - διότι παρέλειψαν να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους για τους κινδύνους εμβολιασμού. Και το μαζικό πρόγραμμα είναι περιττό -διότι δεν υπάρχουν κρούσματα γρίπης των χοίρων πουθενά στον κόσμο.


"Αυτές είναι οι κατηγορίες από κορυφαίους ειδικούς σε ιατρικά θέματα - που λένε πως η απειλή της γρίπης των χοίρων προπαγανδίστηκε δυσανάλογα, και στη συνέχεια "πουλήθηκε" στον Πρόεδρο Ford και την αμερικανική κοινή γνώμη με σκανδαλώδεις και "φρικτές τακτικές."


"Κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να τρομάξουν τους Αμερικανούς, για να εμβολιαστούν, χρησιμοποιώντας εντελώς παραπλανητικά τηλεοπτικές διαφημίσεις, όπου ισχυρίζονται πως η γρίπη των χοίρων είναι μεταδοτική- και καταχωρήσεις σε εφημερίδες που λένε πως «μπορεί να πεθάνετε", εάν δεν εμβολιαστείτε."
Στην πραγματικότητα, η γρίπη των χοίρων δεν είναι καν μεταδοτική. Όπως και άλλες ασθένειες, αποτελεί μια προσπάθεια του σώματος να καθαριστεί από συσσωρευμένα δηλητήρια που έχουν καταναλωθεί ή εγχυθεί, ή εισπνευστεί ή που κατέληξαν στον οργανισμό με κάποιο άλλο τρόπο.


Βήχας, φτάρνισμα, εφίδρωση (πυρετός), εμετός, διάρροια, εξανθήματα, εκρήξεις, κλπ., είναι μερικές από τις εκδηλώσεις του προγράμματος εκφόρτωσης [των δηλητηρίων] και δεν πρέπει να επηρεάζονται αρνητικά με τη χρήση κατασταλτικών φαρμάκων ή άλλων ιατρικών παρεμβάσεων. Οι γιατροί που δεν χρησιμοποιούν φάρμακα στις "αγωγές" τους, λένε πως οι περισσότερες ασθένειες θεραπεύονται κανονικά εάν οι ασθενείς μείνουν στο σπίτι, στο κρεβάτι, σε ένα ήσυχο ευάερο δωμάτιο δίχως τροφή, δίχως φάρμακα και δίχως ποτά, εκτός από ένα μικρό ζεστό αποσταγμένο νερό.


(...)


Αν και η ιατρική και κυβερνητική γραμμή προπαγάνδας αποστέλλει διαφημίσεις στις μεγάλες εφημερίδες με προειδοποιήσεις του τύπου "Μπορεί να πεθάνετε από τη γρίπη των χοίρων», οι αρχές που είχαν την πρόθεση να σταθούν στα γεγονότα έλεγαν πραγματικά ακριβώς το αντίθετο. Για παράδειγμα, ο Δρ J. Anthony Morris, ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της κυβέρνησης για τα εμβόλια, δήλωσε:
"Αυτό είναι απολύτως ψευδές. Δεν υπάρχει απολύτως καμία ένδειξη πως η γρίπη των χοίρων είναι φονική... Δεν είναι μεταδοτική... Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα εξαπλωθεί η γρίπη των χοίρων. Δεν έχει απομονωθεί από πουθενά όπως (ισχυρίστηκαν ότι) βρέθηκε το Φεβ. στο Fort Dix, NJ."

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης στο Λος Άντζελες, είπε, "... Το εμβόλιο γρίπης των χοίρων είναι άχρηστο. Δεν υπάρχει απόδειξη ότι θα σας προστατεύει κατά της πανώλης των χοίρων επειδή δεν υπήρξαν περιπτώσεις γρίπης των χοίρων για να δοκιμαστεί κατά αυτών."
Είπε επίσης: «Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της γρίπης είναι συγκριτικά χαμηλή. Το αντιγριπικό εμβόλιο που γίνεται από αδρανοποιημένο σωματίδια ιού, όπως αυτά που κατασκευάζονται τώρα, παράγει το λάθος είδος ανοσίας. Αυτό αποσπά τα συστηματικά αντισώματα που μπορεί να μετρηθούν στο αίμα, αλλά δεν δημιουργεί τα τοπικά αντισώματα στους πνεύμονες και τη μύτη, που απαιτούνται για την προστασία από μόλυνση με τον ιό, εάν μολυνθεί κανείς πράγματι αργότερα.


"Δεν υπάρχει ακριβής τρόπος για τη μέτρηση της δραστικότητας του εμβολίου της γρίπης που θα προσφέρεται στους Αμερικανούς, επειδή οι πρότυπες μονάδες (στάνταρτ) δεν μετρούν τη μάζα των σωματιδίων του ιού σε ένα εμβόλιο".


Ο Δρ Μόρις απολύθηκε από τη δουλειά του, επειδή διαφώνησε με το πρόγραμμα γρίπης των χοίρων, επεσήμανε τις ελλείψεις και έδειξε ότι θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο, καθώς και εντελώς αναποτελεσματικό.


Ο Δρ Weidman, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, αναγνωρισμένος ιολόγος, επίσης, συμφωνεί ότι το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων είναι ανεπαρκές για να κάνει οποιοδήποτε καλό. Γιατροί τόσο εδώ όσο και στην Αγγλία είχαν διαπιστώσει από τις δοκιμές σε πειραματόζωα, πως τα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά. Όταν η δόση ήταν ισχυρή για να σκοτώσει τον ιό, πέθαιναν επίσης και τα ζώα και όταν ήταν αρκετά πιο ασθενής, ώστε να είναι ασφαλής για τα ζώα και τους ανθρώπους, ήταν πολύ αδύναμη για να οποιοδήποτε καλό και δεν αποτελούσε κανενός είδους προστασία.


"Μέχρι στιγμής, μόνο 25.000.000 Αμερικανοί από τον συνολικό πληθυσμό των 216,2 εκατ. έλαβαν εμβολιασμό κατά της γρίπης των χοίρων. Και όπως το θέτει ο Δρ J. Anthony Morris: «Αυτό σημαίνει ότι παρά τη σκληρή προπαγάνδα πωλήσεων, απέτυχαν να συμπεριλάβουν 191 εκατομμύρια Αμερικανών πολιτών. Το πρόγραμμα της γρίπης των χοίρων είναι ένα πρόγραμμα με απίστευτα υψηλό κόστος και με αμφίβολα οφέλη." (Enquirer, 12/21/76).


Έχουμε την εντύπωση ότι ορισμένοι γιατροί μαθαίνουν πολύ αργά. Θα πρέπει να έχουν βρει ήδη από αυτή την περίπτωση, πως δεν μπορούν να πολεμήσουν δηλητήριο με δηλητήριο, γιατί όπως ακριβώς τα δηλητηριασμένα τους ιάματα και φάρμακα, σε μακροπρόθεσμη βάση κάνει τα πράγματα μόνο χειρότερα.

Οι περισσότερες ασθένειες προκαλούνται είτε από δηλητήρια που παράγονται εντός του οργανισμού ή που επιβάλλονται στον οργανισμό από από έξω όπως: μολύνσεις, απονεκρωμένα τρόφιμα, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ο καφές, τα εμβόλια, το δηλητηριασμένο με φθόριο νερό, όλα τα φάρμακα, τα εντομοκτόνα, οι ακτινοβολίες, κλπ.
 Επειδή όλα τα εμβόλια είναι δηλητήρια, κάνουν ζημιά στο 100% των περιπτώσεων. Οι ζημίες κυμαίνονται από αιφνίδιο θάνατο μέχρι χρόνιες ασθένειες που εμφανίζονται κατά τα επόμενα έτη.

πηγή

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters