Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Πολύ Περίεργη… μαυρίλα

γράφει ο Καταχανάς

Τις τελευταίες ημέρες, πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι αναφορές για «περίεργα» μαύρα πολυτελή οχήματα, με φημέ τζάμια τα οποία σουλατσάρουν στην Αθήνα (και όχι μόνο). 

Πινακίδες διαβαθμισμένες (μη καταχωρημένες) και άγνωστοι – μυστηριώδεις επιβάτες, συνθέτουν ένα χολιγουντιανό σκηνικό, το οποίο συνοδεύεται από επίσης «περίεργες» θα λέγαμε, «συμπτώσεις».

Τέλος συναγερμού στην Ουάσιγκτον - Μυστική υπηρεσία ΗΠΑ: «Το κτίριο εκκενώθηκε προληπτικά»

Τέλος στο συναγερμό στο κτιριακό συγκρότημα του Καπιτωλίου των ΗΠΑ το οποίο έκλεισε για περίπου μία ώρα σήμερα, για λόγους ασφαλείας, αφότου μια μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε σε κοντινή απόσταση.

Η αστυνομία του Καπιτωλίου ανακοίνωσε ότι η απαγόρευση ήρθη και η φωτιά ου ξέσπασε σε δομή αστέγων τέθηκε υπό έλεγχο.

Έκβαση των Αμερικανικών Εκλογών στις 20/1


Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Το παρόν είναι στα πλαίσια της επικοινωνίας του ανταποκριτή, και αποτελεί απάντηση σε ερώτημα αναγνώστη.

ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 20/1

Η Πολιορκία του Καπιτωλίου έφερε στο φως στο τεράστιο υπόγειο δίκτυο σηράγγων

Ένας λαβύρινθος υπόγειων διόδων, μερικά από τα οποία χρονολογούνται εκατοντάδες χρόνια, συνδέει βασικά κτίρια κάτω από την Ουάσιγκτον.

Ακόμη και πριν από πρωτοφανή πολιορκίας αυτής της εβδομάδας το Καπιτώλιο των ΗΠΑ από έναν όχλο των υποστηρικτών του προέδρου Donald Trump, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε για στην Εμπόλεμη Ζώνη «s τροχαίο κάλυψη των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν, υπήρχαν δυσοίωνο δείκτες του τι επρόκειτο να συμβεί. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ AF1

  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ AF1…… ΑΣΦΑΛΗΣ…….. ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ….. ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ………

Κρόνιος λόφος στην Αρχαία Ολυμπία

Στη δυτική Πελοπόννησο, στην πανέμορφη κοιλάδα του ποταμού Αλφειού, άνθισε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας, που ήταν αφιερωμένο στον πατέρα των θεών, τον Δία.

Απλώνεται στους νοτιοδυτικούς πρόποδες του κατάφυτου Κρονίου λόφου, μεταξύ των ποταμών Αλφειού και Κλαδέου, που ενώνονται σε αυτή την περιοχή.

Παρά την απομονωμένη θέση της κοντά στη δυτική ακτή της Πελοποννήσου, η Ολυμπία καθιερώθηκε στο πανελλήνιο ως το σημαντικότερο θρησκευτικό και αθλητικό κέντρο.

17 Ιανουαρίου, εορτάζουν: Μέγας Φλάβιος Θεοδόσιος και Μέγας Άγιος Αντώνιος

O πρώτος κόσμο έσφαξε, Ναούς γκρέμισε και σαν λάτρης του αθλητισμού κατήργησε και τους Ολυμπιακούς Αγώνες!, και πέθανε στις 17 Ιανουαρίου 395 Κ.Ε..

--Ο δεύτερος, για ν'αποφύγει την συναναστροφή του στο σχολείο με τα παιδιά των "ειδωλολατρών" προτίμησε να πάει στον Παράδεισο ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ παρά γραμματισμένος στην Κόλαση, έπειτα κατέφυγε σ’ένα παλαιό τάφο ευρύχωρο σαν δωμάτιο κι’απομονώθηκε εκεί, μετά καλέστηκε από τον Θεό στην έρημο όπου και την άκουσε ασκητεύοντας για 20 χρόνια νηστικός και άϋπνος κάνοντας διαλόγους με τον Διάολο, και τέλος επέστρεψε στον κόσμο και έκτοτε θαυματούργησε.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters