Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

"Οι Αστρικές Πύλες της Γαίας και η αόρατη πνευματική φυλακή που ζούμε"

Όπως είναι σε πολλούς γνωστό, ζούμε σε έναν νοητικό κόσμο ο οποίος δεν πλάθηκε τυχαία και ούτε τον δημιουργήσαμε εμείς συνειδητά αλλά με τη δική μας ενέργεια, θέληση και έγκριση. Οι αρχιτέκτονες αυτού του νοητικού κόσμου, που λέγεται και Matrix και μορφογενετικό πεδίο, είχαν και έχουν στόχο την τέλεια κάλυψη της πραγματικότητας που ζούμε.

Δηλαδή μας πρόσφεραν μία άλλη πραγματικότητα ψευδή και επιφανειακή και μας λένε ότι αυτή είναι και δεν υπάρχει άλλη. Αυτή είναι η Matrix η αόρατη πνευματική φυλακή που ζούμε, αυτό το μορφογενετικό πεδίο, ένα είδος σκληρού δίσκου στον αιθέριο κόσμο της 4ης διάστασης, μία αποθήκη όλων των σκέψεων και ιδεών, όλων των ανθρώπων των τελευταίων 13.000 ετών.

Γιώργος Κασιμάτης: Μια χώρα υπό κατοχή δεν μπορεί να τροποποιήσει το Σύνταγμα

Μιας και η κυβέρνηση έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης, ο Δρόμος συζήτησε με τον ομότιμο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργο Κασιμάτη. Η ματιά του, όπως θα διαπιστώσει ο αναγνώστης, βεβαίως δεν περιορίζεται στενά στο επιστημονικό του πεδίο, το οποίο κατέχει όσο ελάχιστοι. Ο κ. Κασιμάτης υπεισέρχεται κυρίως στις πολιτικές αφετηρίες και προεκτάσεις των κυβερνητικών επιδιώξεων, καθώς και στη συσχέτισή τους με τη φύση του ειδικού πολιτικο-οικονομικού καθεστώτος, αλλά και με τον διεθνή παράγοντα.

ΕΡΕΥΝΑ: Οι επιχειρήσεις ελέγχου «μυαλού και ψυχής» των Ελλήνων για να μην αντιδράσουν στα Μνημόνια

Δύο διαδοχικά άρθρα, του πρώην υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Πολ Γκρεγκ Ρόμπερτς και του Βρετανού πρώην υπουργού Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, για τα ελληνικά Μνημόνια, συναντώνται σε έναν «κοινό τόπο»: Την μη αντίδραση των Ελλήνων πολιτών στην παράδοση της κυριαρχίας της χώρας τους και την επιβολή μόνιμης οικονομικής εξαθλίωσης, χωρίς ελπίδα επαναφοράς της χώρας στην κανονικότητα.

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΦ ΕΝΟΣ ΤΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ..

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1/4/2018

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΥΛΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 190 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 190 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters