Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

EI-E.N.D. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ EI END ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ 15-12-2013


ΟΜΙΛΗΤΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΟΣ.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Ε.Α. Κο Γ.ΑΫΦΑΝΤΗ.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σιωνιστικές συμπτώσεις;

Αγαπητοί φίλοι ... Θα ήθελα να κάνετε έναν συλλογισμό σχετικά ανάποδο.
Κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος στον Β'ΠΠ ... υπήρξαν κάποιοι καλοί μας "σύμμαχοι" που έριξαν 2 Ατομικές Βόμβες σε ΑΜΑΧΟ πληθυσμό, εξαερώνοντας πάνω από 200.000 ανθρώπους σε διάστημα λίγων ωρών!
Αναφέρομαι φυσικά στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Και για να κάνει κάποιος ένα τέτοιο θηριώδες έγκλημα για το οποίο δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς, δεν αποζημιώθηκε ποτέ κανείς και δεν χαρακτηρίστηκε ποτέ ως ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ... το μυαλό ενός ανθρώπου... πάει στους επικυρίαρχους.
Στις μέρες μας ΜΟΝΟΝ οι Σιωνιστές μπορούν να σκοτώνουν χωρίς να πληρώνουν και χωρίς να τους ασκείται καμία κριτική.
Κι ερευνώντας έναν-έναν ΟΛΟΥΣ τους επιστήμονες που έλαβαν μέρος στην βιαστική κατασκευή της Ατομικής Βόμβας ... βρήκα αποκλειστικά "θύματα" του Ολοκαυτώματος! 12 στους 12 ... εκλεκτής καταγωγής!
Τα "θύματα" τελικά ήταν ΠΟΛΥ πιο αποτελεσματικά στην μαζική καύση μεγάλων ανθρώπινων πληθυσμών σε σχέση με τους Ναζί ...που παιδεύονταν με τους απλοϊκούς ντεμοντέ φούρνους του Άουσβιτς όπου τα πτώματα καιγόντουσαν ένα-ένα.
Ακόμα μία τρομερή σύμπτωση αφορά τους κατασκόπους που παρέδωσαν στους Ρώσους τα σχέδια της Ατομικής Βόμβας ...που ήταν επίσης "θύματα" του Ολοκαυτώματος!
Δηλαδή με μία κίνηση δύο ανθρώπων...σήμανε η έναρξη του Ψυχρού Πολέμου και ολόκληρη η ανθρωπότητα μπήκε σ' έναν πανάκριβο χορό εξοπλισμών που δημιούργησε απίστευτα χρέη στις δυτικές χώρες.
Και οι τρελές σιωνιστικές συμπτώσεις ΔΕΝ λένε να τελειώσουν. Ο βραβευμένος δημοσιογράφος-αναλυτής που όρισε με ακρίβεια αυτόν τον ΑΟΡΑΤΟ κόκκινο διαβολικό εχθρό της Δύσης (τους Κόκκινους) ... που απειλούσαν τη ζωή όλων των καπιταλιστικών κρατών που ήταν υποχείρια του ΝΑΤΟ , με προέλευση τη Σοβιετική Ένωση, ήταν επίσης... - εκλεκτός- ... και λεγόταν Walter Lippmann.
Φωστήρες όπως αυτός ... δημιουργούσαν όλο το θεωρητικό και φαντασιακό υπόβαθρο που απαιτούνταν για να μπει στις ζωές των Αμερικανών φορολογούμενων ο ψεύτικος εφιάλτης των Σοβιετικών που θα έκαναν δήθεν εισβολή στις ΗΠΑ!
Γυρίστηκαν και σχετικές ταινίες ... ενώ για να είναι ακόμα πιο πειστική η ψευδαίσθηση της απειλής ... υπήρξαν και μερικές διώξεις Αμερικανών κομμουνιστών.
Το αίσθημα της ασφάλειας στα τρομοκρατημένα πλήθη επέστρεφε ΜΟΝΟ μετά την έγκριση τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε εξοπλιστικά προγράμματα.
Ο Ψυχρός Πόλεμος εξελίχθηκε κυρίως μέσα στο κεφάλι των φορολογουμένων με τη βοήθεια πληρωμένων συγγραφέων και δημοσιογράφων ... που "έχτιζαν" την μεγάλη παράσταση μέσα από κατασκοπικά βιβλία και ψεύτικες ειδήσεις με ανταλλαγές πρακτόρων και μυστικές αποδράσεις. Στον αγώνα γα την μεγάλη εξαπάτηση κι ολόκληρη η σειρά του James Bond μαζί με εκατοντάδες άλλα κατασκοπικά θρίλερ.
Η τρομοκρατία των πολιτών συνεχίστηκε ακόμα και μέσω των ταινιών με εξωγήινους που εισέβαλαν στις ΗΠΑ και απειλούσαν το ζηλευτό μεσοαστικό επίπεδο της Αμερικανικής Οικογένειας.
Από παντού αόρατες απειλές ... που άδειαζαν τρισεκατομμύρια δολάρια από τα Δημόσια Ταμεία.
Στο μεγάλο αυτό φαγοπότι προστέθηκε και η κούρσα του διαστήματος!
Αφού υποχώρησε ο τρόμος της Σοβιετικής εισβολής ... τις τσέπες των Αμερικανών άδειαζαν τα διαστημικά προγράμματα ... για λόγους γοήτρου!
Δεν ξέρω γιατί ...αλλά όλες οι παραπάνω συμπτώσεις που προκάλεσαν μία "δικαιολογημένη" αφαίμαξη πολλών γενεών φορολογουμένων... δεν μου φαίνονται καθόλου συμπτώσεις.
Ακολουθούν οι σύνδεσμοι προς επαλήθευση...
Η λίστα των επιστημόνων που συμμετείχαν στο Manhattan Project μπορεί να βρεθεί.
εδώ... http://inventors.about.com/od/astartinventions/a/atomic_bomb.htm
Ακολουθούν με σχετικές σελίδες στην Wikipedia... για επαλήθευση...
http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Einstein - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/J._Robert_Oppenheimer - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Bohm - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Leó_Szilárd - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Eugene_Wigner - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Robert_Frisch - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Peierls - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Felix_Bloch - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Niels_Bohr - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Emilio_G._Segrè - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/James_Franck - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Teller - εκλεκτός-
Enrico Fermi, σύζυγος εκλεκτής - http://en.wikipedia.org/wiki/Laura_Fermi
Οι κατάσκοποι που πρακτικά ξεκίνησαν τον Ψυχρό Πόλεμο και την πανάκριβη κούρσα κατασκευής πυρηνικών όπλων :
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Greenglass - εκλεκτός-
http://en.wikipedia.org/wiki/Julius_Rosenberg - εκλεκτός-
Και τέλος ο δημοσιογράφος Walter Lipmann που μας έβαλε στο μυαλό τον ορισμό του Ψυχρού πολέμου ώστε να θεωρούμε αυτονόητο να ξοδεύονται ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια για κατασκευή πυρηνικών όπλων ...(που ίσως και να μην κατασκευάστηκαν ποτέ στον βαθμό που λένε) http://en.wikipedia.org/wiki/Walter_Lippmann - εκλεκτός-
Δεν ξέρω αν μπορείτε να φανταστείτε "κυνηγημένους" από τους Ναζί ... να δημιουργούν ένα κλειστό ρατσιστικό επιστημονικό κλαμπ για την κατασκευή της Ατομικής Βόμβας με σκοπό να εξαερώσουν εκατοντάδες χιλιάδες αμάχων Γιαπωνέζων.
Αυτή τη μυστική γνώση δεν επιτρεπόταν να την αποκτήσει κάποιος που δεν είχε εκλεκτή καταγωγή . Κι αυτός ο ρατσισμός στην επιστήμη φτάνει μέχρι τις μέρες μας.
Το 20% των κατόχων βραβείων Νόμπελ ... "συμπτωματικά" είναι ...εκλεκτής καταγωγής! Τα δε ποσοστά στα Νόμπελ Ιατρικής και Οικονομίας ... φτάνουν στο 30 και 40%.
The Nobel Prize is an annual, international prize first awarded in 1901 for achievements in Physics, Chemistry, Physiology or Medicine, Literature, and Peace. An associated prize in Economics has been awarded since 1969.
Nobel Prizes have been awarded to over 850 individuals,of whom at least 20% were Jews, although Jews comprise less than 0.2% of the world's population,(or 1 in every 500 people). Overall, Jews have won a total of 41% of all the Nobel Prizes in economics, 28% of medicine, 26% of Physics, 19% of Chemistry, 13% of Literature and 9% of all peace awards
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates


http://www.apocalypsejohn.com/2014/01/siwnistikes-symptwseis.html

Η Aκρόπολη το 1834 όπως την είδε ο Γάλλος περιηγητής Thomas Abbet - Graccet


Η Ακρόπολη διαχρονικά, αποτέλεσε πάντοτε μαγνήτη για όλους τους επισκέπτες της Αθήνας, πολλοί από τους οποίους την ζωγράφισαν ή έκαναν σχέδια για σπουδαίες γκραβούρες, ενώ άλλοι μας έδωσαν λεπτομερείς περιγραφές του σπουδαιότερου μνημείου της κλασσικής Αρχαιότητας.
Ο Thomas Abbet- Graccet υπήρξε σημαντικός Γάλλος λόγιος και περιηγητής του 19ου αιώνα. Περί το έτος 1900, βρέθηκαν επιστολές που είχε στείλει στον κόμη Durcis,με σημαντικές πληροφορίες για γεγονότα της εποχής του και για περιοχές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Επρόκειτο μάλλον για αντίγραφα επιστολών του, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου τη σημασία τους. Σε μία από τις επιστολές αυτές, περιγράφει την επίσκεψή του στην Ακρόπολη στις 11 Δεκεμβρίου του 1834.
Η εικόνα που δίνει, έχει την αξία της, για να κατανοήσουμε σήμερα, με τόσα σημαντικά έργα που έγιναν, την κατάσταση του σημαντικού αυτού βράχου για τον παγκόσμιο πολιτισμό, λίγα χρόνια μετά την διεξαγωγή του απελευθερωτικού αγώνα του 1821 και δημιουργία του νέου Ελληνικού κράτους. Η επιστολή του αυτή δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Αρμονία» το 1901.
Αξίζει να αναφέρουμε πως κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα ο Thomas Abbet- Graccet είχε την ευκαιρία να συναντηθεί δύο φορές με τον ίδιο τον βασιλέα Όθωνα, με τον οποίο μάλιστα και την ακολουθία του ανέβηκαν και στην Ακρόπολη. Η εντύπωση πάντως που του προκάλεσε ο νεαρός τότε βασιλεύς, δεν ήταν καλή. Γράφει μεταξύ άλλων ο Γάλλος περιηγητής:
«Λυπούμαι, διότι άλλως είχον φαντασθεί τον πρώτον βασιλέα της Ελλάδος και έσχον την πικρίαν της διαψεύσεως ή τω όντι ο νεανίας ούτος δεν είναι κατάλληλος δια τον αρτιπαγή Eλληνικόν θρόνον και η έμφυτος εις πάντα άνθρωπον αίσθησις της ικανότητος του άλλου με προειδοποιεί περί τούτου».
Πάντως παραδεχόταν ότι ο Όθωνας κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για την εκμάθηση της γλώσσας των υπηκόων του. Οι δε παλαιοί οπλαρχηγοί εξέφραζαν τη χαρά τους όταν έβλεπαν τον νεαρό βασιλέα να φοράει φουστανέλα. «Παρετήρησα δε πολλούς Ελληνικούς οφθαλμούς δακρύοντας επί τη θέα του βασιλέως φέροντος την λευκήν φουστανέλλαν…».
Το απόγευμα της ίδια μέρας συνάντησε το Γάλλο πρεσβευτή στην Αθήνα, ο οποίος συμφώνησε μαζί του και πρόσθεσε: «Πολύ φοβάμαι μη η ζωηρά νεανική φαντασία του βασιλέως κακόν μάλλον προξενήση εις την μικράν χώραν».
Αναφερόμενος στην άνοδο στην Ακρόπολη, έγραφε ότι σ’ αυτήν οδηγεί «οδός τραχεία» αλλά γραφικότατη. Στις δύο πλευρές της υπήρχαν ακόμα το 1834 τουρκικά πρατήρια. «Η Ακρόπολις δε, φαίνεται εισέτι κεκαλυμμένη υπό σωρών αθλίων οικίσκων,οίτινες εχρησίμευον εις τους τούρκους φύλακας και υπό σωρούς χωμάτων, άτινα εκάλυψαν τον απορρώγα βράχον».
Ο Γάλλος περιηγητής είχε παρατηρήσει ακόμα, ότι υπήρχαν στα Προπύλαια αποθήκες των Τούρκων «δια την κατασκευήν των οποίων εγένετο ασυνείδητος χρήσις πολυτίμων λειψάνων»!!!
Στον πρώτο τοίχο,που συνάντησε επάνω στο βράχο, είδε ενσωματωμένη ενεπίγραφη πλάκα με θαυμάσια γλυπτά σχέδιο. Όπως μάλιστα τον διαβεβαίωσε ο γραμματέας της Γαλλικής πρεσβείας Σαβινύ, ολόκληρα φορτία λίθων είχαν μεταφερθεί κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, τεμαχίσθηκαν και χρησίμευσαν σαν οικοδομικό υλικό για τα σπίτια των Τούρκων.
Ανάμεσα από τις τουρκικές αποθήκες, οι οποίες τότε είχαν αρχίσει να κατακρημνίζονται,έβλεπε ο επισκέπτης στο δρόμο που οδηγούσε στον Παρθενώνα, τεμάχια τηλεβόλων και ογκώδη βλήματα.
Το αριστούργημα του Ικτίνου -έγραφε ο Thomas Abbet Graccet- εσυλήθη υπό των Τούρκων, οίτινες μετέβαλον αυτό αναλόγως των περιστάσεων· άλλοτε μεν εις πυριτιδαποθήκην, άλλοτε δε εις τζαμίον. Εκ της τελευταίας ταύτης χρήσεως διεσώθη ήδη, υψών την αιχμήν του υπεράνω του αετώματος, μιναρές φέρων καταφανώς τα ίχνη προηγηθείσης πυρκαϊάς. Τα εσωτερικά τοιχώματα του Παρθενώνος φέρουσιν εισέτι εικόνας χριστιανικάς της εποχής, καθ ήν ο Παρθενών είχε μεταποιηθεί εις ναόν της Παναγίας.
Μίαν των εικόνων τούτων καλύτερον των άλλων διατηρηθείσαν αποκατέστρεψαν οι τούρκοι παραδίδοντες την Ακρόπολιν». Στη συνέχεια της αφήγησής του, ρίχνει και μια «σπόντα» στον Έλγιν, χωρίς να τον κατονομάζει. Υπογραμμίζει συγκεκριμένα ότι είναι ανυπολόγιστη η καταστροφή του μνημείου, από τον χρόνο, τις διάφορες περιπέτειες και την σύληση, στις θαυμάσιες μετώπες του ναού (πρόκειται για τα μάρμαρα που βρίσκονται έκτοτε στο Βρετανικό Μουσείο). Παρά τα όσα πήρε ο Έλγιν, το 1834 υπήρχαν ακόμα πεταμένα στο χώμα τεμάχια γλυπτών.
Παρατήρησε μάλιστα ο Γάλλος,στον κορμό ενός αγάλματος άριστης τέχνης, περίπου 20 σημάδια από σφαίρες, γιατί οι Τούρκοι το χρησιμοποιούσαν για άσκηση σκοποβολής!!! Σωρούς πλακών και τεμάχια μαρμάρων, είδε εξάλλου μπροστά στο ναό της Απτέρου Νίκης.
Και ενώ παρακολουθούσε τις εργασίες της αποκάθαρσης του μνημείου από χώματα και πέτρες, δύο εργάτες του έφεραν και του έδειξαν ένα μικρό ακέφαλο αγαλματίδιο ωραίας τέχνης.
Το Ερεχθείον αριστερά του Παρθενώνα, μόλις που φαινόταν κάτω από τους σωρούς χωμάτων,που τους συγκέντρωσαν οι Τούρκοι για καλύτερη άμυνα. Μέσα στο ναό είχε αποθηκευθεί κατά καιρούς μπαρούτι και άλλα πολεμοφόδια.
Και κατέληγε ο Thomas Abbet- Graccet:
«Επί των ερειπίων εκείνων,ησθανόμην ήδη επιστρέφοντας τους φυγαδευθέντας θεούς και μεθ’ όλην την πενιχρότητα και την ερημίαν, ήτις ηπλούτο περί εμέ, ενόμισα προς στιγμήν ότι εβλεπον ανερχομένην προς την Ακρόπολιν την πομπήν των Παναθηναίων και ότι ήκουον τα μάρμαρα πληττόμενα υπό των ποδών των ταύρων των αγομένων προς σφαγήν…».
http://www.apocalypsejohn.com/2014/01/h-akropolh-opws-thn-eide-o-gallos-perihghths-thomas-abbet-graccet.html

Off shore: Τι είναι πως λειτουργούν τι καλύπτουν - Απόλυτο "εργαλείο" και για τις μίζες

Τις ακούμε συχνά τις τελευταίες ημέρες των αποκαλύψεων για τις μίζες στους εξοπλισμούς. Απαραίτητο “εργαλείο” όσων πήραν μαύρο χρήμα. Τι είναι οι off shore εταιρείες; Πως λειτουργούν,τι και ποιους εξυπηρετούν;
Όλες οι απαντήσεις στο κείμενο του Αντώνη Κακαρά που θα σας λύσει όλες τις απορίες.
Off Shore αγάπη μου
Η υπεράκτια εταιρία (Off Shore) είναι το νομικό εύρημα παγκόσμιας εφαρμογής, που παρέχει τη νομότυπη ευχέρεια στον ιδιοκτήτη της, να κρύβει πίσω της περιουσία οιασδήποτε προέλευσης και είδους. Είναι αποδεκτή από όλα τα κράτη του κόσμου, χρησιμοποιείται και από κυβερνήσεις και από ιδιώτες.
Ο κάτοχός της μπορεί να μην είναι ορατός, αφού τίποτα δεν τον υποχρεώνει να εμφανίζεται ως φυσικό πρόσωπο, ενώ μπορεί να εμφανίζει ως ιδιοκτήτη μία άλλη υπεράκτια, ή ένα δικηγόρο, ή οιοδήποτε πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του (αχυράνθρωπο) με την προϋπόθεση να ελέγχεται απ’ αυτόν.
Ο τρόπος και οι προϋποθέσεις με τις οποίες λειτουργούν αυτά τα ΄΄ευρήματα΄΄ είναι απλός. Ο δικηγόρος της ΄΄χ΄΄ χώρας (π.χ. της Ελλάδας, Ιταλίας, Παναμά κλπ) που στις δραστηριότητές του είναι και η διαχείριση των Off Shore, είναι σε θέση σε ελάχιστο χρόνο να ΄΄χτίσει΄΄ την εταιρία με μόνα στοιχεία:
τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου (ΔΣ, Board of Directors, που είναι συνήθως δύο ή τρία ανάλογα με τη χώρα που θα φιλοξενείται),τον επιθυμητό αριθμό μετοχών που εκτυπώνονται ταχύτατα οπουδήποτε άρα και στην Ελλάδα, και τα περιουσιακά στοιχεία που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης της να εντάξει σ’ αυτήν.
Τέτοια μπορεί να είναι κινητά και ακίνητα κάθε είδους, λογαριασμοί τραπεζών, εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί, οικοδομικές ή άλλες εταιρίες κ.ο.κ. το πρόσωπο που θα του ανήκουν οι μετοχές ήτοι τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και της περιουσίας της
Η ένταξη στην υπεράκτια οποιασδήποτε περιουσίας  είναι η πρώτη και μόνη συμβολαιογραφική πράξη που γίνεται με βάση την ελληνική νομοθεσία. Εάν όμως η αγοραζόμενη περιουσία ανήκει σε άλλη Off Shore, τότε ο πραγματικός πωλητής και ο πραγματικός αγοραστής μπορούν να μην φαίνονται, εφόσον εκπροσωπούνται νομότυπα, επί παραδείγματι από ένα δικηγόρο. Επομένως φορολογία μεταβίβασης θα καταβληθεί και δη κατά πολύ μειωμένη, μόνον εάν ο ένας από τους συμβαλλόμενους είναι φυσικό πρόσωπο.
Όταν αμφότεροι είναι υπεράκτιες εταιρίες το κράτος δεν συμμετέχει, άρα και φόρος δεν καταβάλλεται (όπερ και το συνηθέστερο).
Σημειώνεται πως κανείς μα κανείς μη βλαξ αγοραστής μιας υπεράκτιας εταιρίας δεν την αγοράζει εάν δεν γνωρίζει το πλήρες ιστορικό της , που εμφανίζεται όχι μόνον από βεβαιώσεις των πρώην κατόχων πως δεν οφείλει πουθενά και τίποτε (προϋπόθεση για την αγορά της) αλλά από το βιβλίο της εταιρίας (minute book) όπου υποχρεωτικά περιέχονται και αριθμημένα όλα απολύτως τα πρακτικά και εμφανίζονται όλες οι πράξεις (αγορές, πωλήσεις, μεταβιβάσεις κλπ) που έχουν γίνει από την ίδρυσή της.
Επομένως όποιος λέει πως όταν αγοράζει μια Off Shore  δεν γνωρίζει τι περιουσία είχε στο παρελθόν της, απλά λέει χοντρά ψέματα και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν πολύ καλά και των εξεταστικών επιτροπών της Βουλής και όλοι όσοι καγχάζουν ακούγοντας την ηλιθιότητα αυτή. Ο Πειραιάς (και όχι μόνον) με τους δικηγορικούς ΄΄οίκους΄΄ που καλύπτουν τη ναυτιλιακή κοινότητα, είναι κέντρο τέτοιων δραστηριοτήτων, αφού κάθε πλοίο καλύπτεται από μία το λιγότερο off shore.
Έχει γραφεί πως στην Ελλάδα λειτουργούν μόνον για ιδιοκτησία ακινήτων πολύ πάνω από τρεις χιλιάδες υπεράκτιες εταιρίες. Εάν οι πολυτελείς βίλες και τα διαμερίσματα είναι τόσα, τότε ο αριθμός είναι σωστός. Υπάρχουν βέβαια και οι υπόλοιπες με πλοία, εφημερίδες, κότερα, αεροπλάνα, έναν  και μόνο λογαριασμό (για τις μίζες και το ξέπλυμα χρήματος), άλλες εταιρίες κλπ.
Συνήθως προτιμάται η ένταξη στην ίδια  Off Shore ενός μόνον περιουσιακού στοιχείου, (π.χ. ενός λογαριασμού, ενός πλοίου, ενός  διαμερίσματος πχ στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μίας βίλας, μίας άλλης υπεράκτιας …).
Τούτο γίνεται για λόγους πρόνοιας ώστε, να είναι εύκολη η  μεταβίβαση των μετοχών της σε ένα πρόσωπο ή (το συνηθέστερο) σε άλλη υπεράκτια άμεσα. Αυτό επιτυγχάνεται απλά με τη μεταβίβαση των ή της μετοχής ολόκληρης της εταιρίας με ένα πρακτικό του ΔΣ που συντάσσει σε δέκα λεπτά ο δικηγόρος.
Αλλά και για να αποκλειστεί ο κίνδυνος της απώλειας όλων των περιουσιακών της στοιχείων, εάν ένα από αυτά πέσει έξω επιχειρηματικά. Π.χ. εάν στην ίδια υπεράκτια ενταχθεί μία άλλη Off Shore που διαθέτει μία πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη και άλλη μία στην Κυψέλη και προστεθεί ακόμα το διαμέρισμα στην Αρεοπαγίτου, στην περίπτωση που ΄΄κατασχεθεί΄΄ το διαμέρισμα για χρηματισμό, τότε θα παρασύρει και τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία ήτοι, τις πολυκατοικίες εν προκειμένω. Εννοείται ότι το ΄΄πόθεν έσχες΄΄ που προβάλλεται ως η πανάκεια και η ρομφαία πάταξης της διαφθοράς, αξίζει όσο και η θέληση των ερευνητών.
Έτσι επιβάλλεται στους σεβόμενους τα αγαθά του συστήματος αυτού και το δικαίωμά τους να κατέχουν προϊόντα συνήθως προερχόμενα από τον κόπο τρίτων, να οργανώνουν μια υπεράκτια για κάθε περιουσιακό στοιχείο που θέλουν να αποκρύψουν, εξάλλου το κόστος της για τέτοιες περιουσίες και για το μαύρο χρήμα των πλουτοκρατών, των καταχραστών και των διεφθαρμένων είναι ελάχιστο. Κάποια πρόσθετα πρακτικά και χρήσιμα στοιχεία όμως είναι απαραίτητο να εκτεθούν εδώ.
Οι μετοχές που έχουν εκδοθεί και υπογραφτεί από τον Πρόεδρο του ΔΣ και το γραμματέα του, μπορεί να είναι μία ή περισσότερες, ονομαστικές ή ανώνυμες ανάλογα με την επιθυμία του κατόχου. Συνήθως για ευκολία διαχειρίσεώς τους είναι ανώνυμες με την επισήμανση ΄΄Στον φέροντα΄΄ (To the Bearer).
Οπότε και εκείνος που τις έχει στα χέρια του (Share Holder) ελέγχει και την περιουσία της εταιρίας. Ο ιδιοκτήτης (ή οι ιδιοκτήτες) φυλάσσει σε θυρίδα στην τράπεζα ή σε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του τις μετοχές και ανάλογα σε ποιον θέλει να μεταβιβάσει, δωρίσει, πωλήσει  την περιουσία, τις παραδίδει χωρίς τη μεσολάβηση συμβολαιογράφου ή άλλου φορέα (εφορίας, ανακριτή, εξεταστικής επιτροπής κ.λ.π.).
Με προϋπόθεση τη σύνταξη ενός πρακτικού των μετόχων, δηλαδή του ίδιου που αν δε, θέλει να εμφανιστεί είπαμε πως τις δίνει στο δικηγόρο που εμφανίζεται απ’ ονόματί του επιδεικνύποντας απαραίτητα τις μετοχές, ως ακλόνητη απόδειξη ότι είναι ή εκπροσωπεί τον ιδιοκτήτη τους, ώστε να εκτελέσουν οι του Διοικητικού Συμβουλίου την εντολή μεταβίβασης  κοκ).
Ο δικηγόρος στη συνέχεια θα ενημερώσει το βιβλίο πρακτικών και την έδρα της υπεράκτιας στη χώρα που την φιλοξενεί  για όποια μεταβολή της περιουσίας της αλλά και του νέου διοικητικού συμβουλίου, που οπωσδήποτε θα προκύψει με την αλλαγή του ιδιοκτήτη των μετοχών. Επομένως από τη μία στιγμή στην άλλη μια περιουσία μικρή ή (συνήθως) μεγάλη θα αλλάξει χέρια, χωρίς να το γνωρίζει κανείς άλλος έξω από τον πρώην και νέο ιδιοκτήτη και τα μέλη του ΔΣ 
Οι μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές, έμποροι όπλων, μεγαλοκατασκευαστές, ιδιοκτήτες εφημερίδων, καναλιών, κοτέρων και κύρια οι απατεώνες, καταχραστές, ληστές, κλέφτες, μεσάζοντες, έμποροι ναρκωτικών, διεφθαρμένοι πολιτικοί και κυβερνητικοί παράγοντες, καρπωτές κρατικών προμηθειών και αντιστοίχων ποσοστών (μίζας), διάφοροι παράγοντες που δεν ήταν αλλά έγιναν ταχύτατα νεόπλουτοι, χωρίς να αποφεύγουν τον πειρασμό να γίνουν μέλη των οικογενειών τους ιδιοκτήτες πολυτελών διαμερισμάτων και λοιπών παρακολουθημάτων ως κοτέρων, πολυτελών γάμων κ.λ.π. αποφεύγουν να είναι οι ίδιοι μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων για ευνόητους λόγους αποφυγής της δημοσιότητας και των κινδύνων να αποκαλυφθούν.
Έτσι προτιμούν τις γυναίκες τους (λάθος και αυτό), τους θυρωρούς τους, ή ενίοτε άλλες υπεράκτιες και εκείνες άλλες που τελικά η έρευνα για ανακάλυψη της αλήθειας χάνεται στο χρόνο που απαιτείται από χώρα σε χώρα και από τα δικηγορικά γραφεία που τις προστατεύουν ως επαγγελματικά απόρρητα.
Οι υποχρεώσεις της υπεράκτιας είναι ελάχιστες:
Κάποια ετήσια έξοδα προς τη χώρα φιλοξενίας (τις αποκαλούμενες και φορολογικούς παράδεισους λόγω της σχετικής νομοθεσίας, ήτοι τα νησιά Cayman, ο Παναμάς, η Λιβερία, το Λουξεμβούργο, η Κύπρος αλλά και η Μεγάλη Βρετανία κ.λ.π.)
Η σύνταξη των πρακτικών (minutes) των διοικητικών συμβουλίων ετήσια, πως όλα είναι εν τάξει και έκτακτα σε κάθε αλλαγή της περιουσίας και ιδιοκτήτου μετοχών της εταιρίας. Με τα πρακτικά αυτά που υπογράφονται από τα μέλη του ΔΣ είπαμε πως γίνονται και οι μεταβιβάσεις της υπεράκτιας και της περιουσίας της.
Πολύ απλά λοιπόν θα λέγαμε πως η OFF SHORE εταιρία είναι η ανίκητη, απόρθητη κρυψώνα, η ερωμένη κάθε μεγαλοεπιχειρηματία, αλλά και κάθε απατεώνα,  κ.ο.κ. είναι παγκόσμιος θεσμός απαραίτητος στους σεβόμενους τη μεγάλη τους περιουσία, τις άμετρες φιλοδοξίες, την ελαστικότητα στις επιχειρηματικές διαδικασίες, στους επιθυμούντες να κρυφτούν από την εφορία, από τους διεκδικητές των περιουσιών που αποκτήθηκαν με νομότυπο ή παράνομο, αλλά σχεδόν πάντα με ανήθικο τρόπο.[1]
Η OFF SHORE, είναι σημείο των καιρών μας, στήριγμα, ομπρέλα, ασπίδα, πανοπλία, μανδύας, θυρίδα ασφαλείας, απόδειξη και αναγκαίο παρακολούθημα της καπιταλιστικής διάρθρωσης, απόδειξη επίσης της διεφθαρμένης πλευράς της παγκοσμιοποίησης, πιστή ερωμένη του ιδιοκτήτη που τον κρατάει κρυμμένο, μαζί με την περιουσία του και ίσως κάποιες τύψεις του, μέχρι που η κοινωνική οργή για το ρόλο δημοσίων προσώπων της πολιτικής, κοινωνικής, επιχειρηματικής και εκκλησιαστικής πλευράς, παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις αλλά… εκεί και μένει συνήθως.
Οι άλλοι έχουν κάνει τη δουλειά τους. Ας υποστηρίζουν και σωστά, ειδικά σήμερα, πως το ανεξέλεγκτο μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων και των OFF SHORE είναι μία από τις αιτίες της κρίσης, μακάρι να πέφτουμε έξω αλλά φοβούμαστε πως δεν πρόκειται να τις θίξουν, γιατί έτσι θα έβγαζαν κάποιοι μόνοι τους τα μάτια τους.
Τί μένει να γίνει; Οι άλλοι να μεριμνήσουν, αυτοί που δεν έχουν μετοχές, που δεν κλέβουν, δεν αρπάζουν, αυτοί που εργάζονται για να ζήσουν, που δεν εκμεταλλεύονται υπεραξίες, που ότι λένε το πιστεύουν και αγωνίζονται γι’ αυτό, έχουμε και τέτοιους πολιτικούς, είδομεν το αποτέλεσμα….
[1] Τα στοιχεία είναι από το βιβλίο του γράφοντος Off Shore αγάπη μου, Παπαζήση, Αθήνα 2008 και διδάσκεται στο Τμήμα ΤΕΝΕΥ του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο.
http://www.apocalypsejohn.com/2014/01/off-shore-ti-einai-pos-leitoyrgoun-ti-kalyptoun.html

Κινητήρας Μαγνητισμού: αστείρευτη δωρεάν ενέργεια – μηδενικοί ρύποι [Βίντεο]

Του Κώστα Σκανδάλη
Ο Μαγνητικός Κινητήρας είναι μια πολύ σημαντική και πολύ αρχαία επινόηση, η οποία έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό για πάρα πολλά χρόνια, και με πολύ κόστος, έτσι ώστε να διατηρήσει τα πανίσχυρα πετρελαϊκά καρτέλ μέσα στο παιχνίδι της αγοράς ενέργειας.
Σήμερα, αν και εξακολουθεί να αποσιωπάται ή να υποβαθμίζεται το γεγονός της ύπαρξης του από τα μεγάλα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τα σημάδια των καιρών δείχνουν πως έφθασε ο χρόνος να περάσει από το πειραματικό στάδιο στην εφαρμογή, έστω και χωρίς την βοήθεια της βιομηχανίας.
Ως προς το τεχνικό μέρος μπορούμε να πούμε μόνο -πολύ γενικά και θεωρητικά-, πως πρόκειται για μία κυκλική συστοιχία πηνίων και μαγνητών, τοποθετημένων γύρω από έναν άξονα σε θέσεις εναλλασσόμενης πολικότητας. Όταν το σύστημα αυτό τεθεί σε λειτουργία δεν σταματάει να περιστρέφεται χωρίς την παρεμβολή του ανθρώπου.
Πρόκειται δηλαδή για μια ουσιαστικά αστείρευτη πηγή ενέργειας, μηδενικού κόστους και ταυτόχρονα μηδενικών τιμών μόλυνσης του περιβάλλοντος.
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός ότι το πειραματικό στάδιο έχει σχεδόν ξεπεραστεί και μένει να δούμε τις εφαρμογές που θα έχει η τεχνολογία αυτή , όσο και τις επιπτώσεις τους στην γενική εικόνα του κόσμου όπως τον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Πρώτα από όλα, διαθέτοντας ένα μεταφερόμενο κινητήρα που δεν χρειάζεται να ενωθεί με κανένα ηλεκτρικό ή άλλο δίκτυο παροχής για να λειτουργήσει, θα μπορούσαμε να τροφοδοτήσουμε με μηδενικού κόστους ενέργεια σταθμούς αφαλάτωσης του θαλασσινού νερού και να εξασφαλίσουμε την χωρίς κόστος μεταφορά του σε οποιαδήποτε περιοχή.
Μια τέτοια αστείρευτη πηγή νερού, θα μπορούσε να άρδευση απέραντες άνυδρες και ακαλλιέργητες εκτάσεις με αποτέλεσμα την μετατροπή του πλανήτη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σε έναν καταπράσινο παράδεισο !!
Η εφαρμογή της μετάδοσης της κίνησης με μαγνητικούς κινητήρες στα οχήματα (έχει ήδη πραγματοποιηθεί πειραματικά) θα φέρει επανάσταση στις συγκοινωνίες και το κυριότερο : Σχεδόν θα εκμηδενίσει τα κόστη παραγωγής και μεταφοράς αγαθών με αποτέλεσμα την κάθετη άνοδο του βιοτικού επιπέδου για ξεκίνημα.
Η απεξάρτηση της παραγωγής από την κατανάλωση υλικών πηγών ενεργείας, εκτός των άλλων θα σημάνει και την πλήρη ανατροπή των γεωπολιτικών ισορροπιών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Βεβαίως είναι αυτονόητο ότι τα πανίσχυρα καρτέλ που ελέγχουν όλες τις μορφές ενέργειας σήμερα, δεν πρόκειται να παραδώσουν αμαχητί την απόλυτη κυριαρχία που κατέχουν επάνω σε κάθε οικονομική, πολιτική, πνευματική και κυρίως σε κάθε επιστημονική δραστηριότητα.
Με δεδομένο ότι τα κέντρα εξουσίας τους γνώριζαν πάντα και με κάθε λεπτομέρεια τις δυνατότητες της τεχνολογίας αυτής, βλέποντας την ως επερχόμενη λαίλαπα που θα σαρώσει τις τεχνολογίες αναλωσίμων καυσίμων του περασμένου αιώνα, έχουν ξοδέψει απίστευτα ποσά σε μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα υπέρ ενός σχεδίου με το οποίο ελπίζουν να ανατρέψουν την δυναμική αυτής της τεχνολογίας : Την κατοχύρωση εναλλακτικών, αλλά ελέγξιμων μορφών ενεργείας για την δημιουργία ενός μελλοντικού, δήθεν ‘οικολογικού’ παραδείσου.
Με υποσχέσεις σχεδιάζουν να παραπλανήσουν για μία ακόμη φορά την ανθρωπότητα με σκοπό να προκαλέσουν μια σύγχυση μεταξύ των ‘πρασίνων’ πηγών ενεργείας και να στρέψουν τα βλέμματα του κόσμου σε ‘καθαρές’ πηγές που όμως όλες απαιτούν μόνιμα εγκατεστημένες και φυσικά πολυδάπανες εγκαταστάσεις (φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες κλπ) και οι οποίες βεβαίως έχουν εκ των προτέρω κατοχυρωθεί από τα νεοταξικά καρτέλ και τους πολιτικούς υφισταμένους τους.
Είναι ο μοναδικός τρόπος να περισώσουν την κυριαρχία τους και ταυτόχρονα να συντηρήσουν την ψευδαίσθηση στους υπηρέτες τους πως ελέγχουν τις πηγές κάθε μορφής πλούτου. Αυτό μάλιστα το θεωρούν ως το πιο σημαντικό, διότι χωρίς αυτούς είναι ανίσχυροι.
Το πλεονέκτημα όμως του μαγνητικού κινητήρα να είναι οικονομικά προσιτός, μεταφερόμενος και αυτόνομος σε σχέση με τον χώρο που βρίσκεται, είναι απόλυτα καταστρεπτικό για τα παραπάνω σχέδια.
Πολύ σύντομα θα ζήσουμε όλοι τα αποτελέσματα αυτής επερχόμενης επανάστασης και καλό είναι να είμαστε σε θέση να διαχωρίζουμε τα ‘πράσινα’ και δήθεν ‘οικολογικά’ οράματα των δυναστών μας από την δυναμικότητα μιας πραγματικής απαλλαγής του πλανήτη από τις μολυσματικές μεθόδους μετατροπής αναλώσιμων υλικών σε ενέργεια.
Παραπομπές:
MAGNET MOTOR ASSEMBLY INSTRUCTIONS
A Few Magnet Motors
CLaNZeRS Modular Rig System
Μερικά από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο :












 
otyposnews.gr
http://www.apocalypsejohn.com/2014/01/kinhthras-magnhtismou-asteireuth-dwrean-energeia-mhdenikoi-rypoi.html

Ο ηλιακός άνεμος φέρνει στη Γη μαγνητική θύελλα

Η ανθρωπότητα ετοιμάζεται να δεχτεί χτύπημα από ένα διαστημικό φαινόμενο – μια ολόκληρη σειρά ισχυρών εκρήξεων στον Ήλιο, οι οποίες έλαβαν χώρα την 7η Ιανουαρίου, το αμέσως επόμενο διάστημα θα προκαλέσουν στη Γη μια ισχυρή μαγνητική θύελλα. «Η Φωνή της Ρωσίας θέλησε να μάθει για τις επιπτώσεις της και ρώτησε ειδικούς.
Η τωρινή εκτίναξη του ηλιακού πλάσματος, κατά τη γνώμη των ειδικών, είναι μία από τις ισχυρότερες των τελευταίων ετών. Αυτό κατ’ αρχάς συνδέεται με το γεγονός ότι οι εκρήξεις έγιναν στο κεντρικό τμήμα της ηλιακής επιφάνειας, το επονομαζόμενο «τμήμα κρούσεως» του Ηλίου. Όπως είπε στη «Φωνή της Ρωσίας» ο αστρονόμος Ίγκορ Νικούλιν, αυτό εξηγεί την ένταση της επίδρασής της στη Γη:
Οι εκρήξεις που γίνονται κοντά στην ηλιακή περιφέρεια, σπανίως επιδρούν στη γήινη μαγνητική σφαίρα. Εκείνες όμως που γίνονται πιο κοντά στο κέντρο, προκαλούν, συνήθως, μαγνητική θύελλα. Παράλληλα, επιδρούν όχι μόνο το μαγνητικό πεδίο, αλλά και στους δορυφόρους, και τη βιοσφαίρα, και στους ανθρώπους.
Σύννεφο μολυσμένων σωματιδίων, το οποίο, κατά διαφορετικές εκτιμήσεις, θα φτάσει στον πλανήτη μας το επόμενο δωδεκάωρο, θα συγκρουστεί με το μαγνητικό πεδίο της Γης – μια ιδιότυπη ασπίδα, η οποία μας προστατεύει από τη διαστημική ραδιενέργεια.
Ωστόσο η δύναμη του χτυπήματος θα είναι τέτοια που στα ατμοσφαιρικά στρώματα του πλανήτη θα ξεκινήσουν ισχυρές μαγνητικές αναταράξεις. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες συνέπειες, θεωρεί ο επιστημονικός γραμματέας του Ινστιτούτου Γενικής Φυσικής της Ρωσικής Ακαδημίας Επίστημών Στεπάν Αντρέγιεφ:
Πρώτα θα πληγεί το δίκτυο των δορυφόρων.
Τα μολυσμένα σωματίδια θα προκαλέσουν αναταραχή στη μαγνητική σφαίρα και στα στρατόσφαιρα, οι οποίες είναι εκείνο το περιβάλλον, το οποίο πραγματοποιεί τη μεταφορά πληροφορίας και τη διάδοση των ραδιοκυμάτων. Όταν έχουμε ισχυρές εκρήξεις στον Ήλιο, τότε η ραδιοεπικοινωνία κυριολεκτικά χάνεται για ένα διάστημα.
Επίσης, σοβαρή επίδραση η μαγνητική θύελλα θα ασκήσει στους ανθρώπους με εξάρτηση από τις μετεωρολογικές αλλαγές. Πριν απ’ όλα, αυτό αφορά όλους εκείνους που υποφέρουν από χρόνια καρδιοαγγειακές παθήσεις. Ωστόσο, οι αναταράξεις στην μαγνητική σφαίρα μπορεί να επηρεάσει και απολύτως υγιείς ανθρώπους, σημείωσε στη συζήτηση που είχε με τη «Φωνή της Ρωσίας, ο ειδικός Αλεξάντρ Μελερζάνοφ:
Οι άνθρωποι αρχίζουν να έχουν πονοκεφάλους, ανησυχία, διαταραχές του ύπνου. Μπορεί να υπάρξουν και άλλα συμπτώματα, αλλά μόνο σε ατομικό επίπεδο. Συνήθως, αυξάνει ο αριθμός των ανθρώπων που απευθύνονται στα νοσοκομεία, κυρίως ανθρώπων μεγάλης ηλικίας.
Οι ειδικοί ισχυρίζονται πως η μαγνητική θύελλα είναι φαινόμενο παγκόσμιο και είναι αδύνατο να το αποφύγει κανείς. Ταυτόχρονα, λένε πως οι αναταράξεις στη μαγνητική σφαίρα της Γης μπορούν να αποδειχτούν ευχάριστη έκπληξη – είναι πολύ πιθανό οι κάτοικοι ορισμένων περιοχών κοντά στη γραμμή του ισημερινού θα δουν το Βόρειο Σέλας, φαινόμενο το οποίο συνήθως μπορεί να παρατηρήσει κανείς μόνο στον αρκτικό κύκλο.
 
http://www.apocalypsejohn.com/2014/01/o-hliakos-anemos-fernei-sth-gh-magnhtikh-thyella.html

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Καταζητείται η μισή ΝΔ για ξέπλυμα 500 εκατομμυρίων ευρώ στο ΤΤ

Καταζητείται η μισή ΝΔ για το πελώριο σκάνδαλο τoυ Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), όπου κατηγορούνται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που φτάνει το ιλλιγιώδες ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ.
Mια πολιτική βόμβα, που εμπλέκει κυριολεκτικά την μισή ΝΔ έσκασε πριν από λίγό όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
Μετά το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αλλά και την έρευνα των εισαγγελέων διαφθοράς, εντοπίστηκε τρύπα περί των 500 εκατομμυρίων ευρώ στο ίδρυμα, αλλά και δάνεια που είχαν δοθεί με μεγάλες επισφάλειες και χαριστικούς όρους.
Μεταξύ των προσώπων που αναζητούνται είναι οι: Άγγελος Φιλιππίδης, Κλέων Παπαδόπουλος (πρώην διοικητές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου), Κυριάκος Γριβέας (επιχειρηματίας που διαμένει στο Λονδίνο αλλά και με δράση στο παρελθόν στο κόμμα της ΝΔ σε υπεύθυνες θέσεις όπως το γραφείο του πολιτικού σχεδιασμού), Αναστασία Βάτσικα, ο Κύπριος εφοπλιστής Μιχάλης Έλληνας, ο Μάριος Βαρότσης (συνελήφθη και είναι ήδη στην Ασφάλεια), ο Κ. Σιγανός, και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο με λοίμωξη.
Λέγεται πως το όνομα του τελευταίου προσετέθη στη σχετική λίστα -σύμφωνα με επιχειρηματικούς κύκλους- κατόπιν υποδείξεως ισχυρού οικονομικού παράγοντα- για καθαρά λόγους εντυπωσιασμού, χωρίς όμως αυτό να ειναι ξεκαθαρο αναφορικά με την ορθότητα των πληροφοριών αυτών.
Ο Άγγελος Φιλιππίδης έχει προϊστορία και στο Χρηματιστήριο με την υπόθεση Κεράνης.
Μετά τα αποψινά γεγονότα σε συνδυασμό με τις μέχρι τώρα αποκαλύψεις, για Λιάπη, Τομπούλογλου, αλλά και για τα "φιντάνια" του ΠΑΣΟΚ, ο όρος εγκληματική οργάνωση αποκτά καινούριο νόημα.
Το θέμα είναι ότι τα δύο αυτά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κυβερνούν την χώρα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://xryshaygh.blogspot.gr/2014/01/500.html

Η Αμερική ο πολικός στρόβιλος και η νέα εποχή "παγετώνων"

Επιμέλεια : Γιάννης Μανωλάς
Η «πολική δίνη» που.. ρούφηξε τις αμερικανικές πολιτείες μετατρέποντας ολόκληρες περιοχές σε πόλεις φαντάσματα ενώ ορισμένοι δεν δίστασαν να μιλήσουν ακόμα και για νέα εποχή παγετώνων.
Δείτε το άρθρο της Αποκάλυψης στης 28 Σεπτεμβρίου 2012 εδώ... Η νέα εποχή των παγετώνων ξεκινά το 2014
Τι είναι όμως ο «πολικός στρόβιλος» η αλλιώς (πολική δίνη) που πλήττει της ΗΠΑ;
Με απλά λόγια πρόκειται για μια γιγαντιαία μάζα ψυχρού αέρα η οποία περιβάλλεται από ένα (jet stream) - ένα ρεύμα ισχυρών δυτικών ανέμων που χωρίζουν τις ψυχρές από τα θερμές αέριες μάζες και κινούνται με μεγάλη ταχύτητα σε ύψος περίπου 5 χλμ. με 12 χλμ. μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.
Ας δούμε τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβεί έως τώρα από την επέλασή του πολικού στρόβιλου.
Μέχρι αυτή την στιγμή οι νεκροί από το ψύχος ανέρχονται στους 21 ενώ υπάρχουν φόβοι πως μόλις λιώσουν οι πάγοι ο αριθμός θα αυξηθεί δραματικά.
Αρκτικά πουλιά έκαναν την εμφάνισή τους στη Φλόριντα!
Ο υδράργυρος στη Μοντάνα έπεσε στους 53 βαθμούς κάτω από το μηδέν, πιο χαμηλά και από τις θερμοκρασίες στον πλανήτη Άρη!
Το θερμόμετρο στο Σέντραλ Παρκ, σημείωσε -4 βαθμούς, θερμοκρασία που είχε να σημειωθεί εδώ και 118 χρόνια!
Δήλωση-σοκ δημάρχου: «Μείνετε σπίτι γιατί εάν εκτεθείτε στο κρύο έστω και για δέκα λεπτά, θα πεθάνετε»!
Ακόμα και οι πολικές αρκούδες δεν άντεξαν το πολικό ψύχος που επελαύνει σε 50 αμερικανικές πολιτείες γεγονός που τις ανάγκασε να βρουν ζεστασιά σε εσωτερικούς χώρους!
Στη λίμνη Μίσιγκαν, έκπληκτοι οι κλειδαμπαρωμένοι πολίτες είδαν από τα σπίτια τους ένα παγοθραυστικό να κάνει την εμφάνιση του!
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θερμοκρασίες-ρεκόρ καταγράφηκαν στο Δέλτα του ποταμού Μισισιπί ενώ τα θερμόμετρα έδειξαν -45 βαθμούς σε περιοχές της Βόρειας Καρολίνας και της Τζόρτζια.
Στην Τζόρτζια συντριβάνια μετατράπηκαν σε κρυστάλλους, πάπιες περπάτησαν επάνω σε παγωμένες λίμνες!
Στο νότιο Αρκάνσας και οι σωλήνες ύδρευσης πάγωσαν σε όλες τις νότιες πολιτείες που δεν έχουν συνηθίσει σε θερμοκρασίες επιπέδου Μινεσότα.
Πάγωσαν ακόμα και οι καταρράκτες του Νιαγάρα!
Ορατός είναι ο κίνδυνος πλημμυρών κυρίως όταν αρχίσουν τα πάντα να ξεπαγώνουν!
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, οι πολικές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν έως και το τέλος της εβδομάδας.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε της απίστευτες φωτογραφίες που έρχονται καθημερινά από την Αμερική:
Οι καταρράκτες του Νιαγάρα

Οι καταρράκτες του Νιαγάρα























Επιμέλεια : Γιάννης Μανωλάς

http://www.apocalypsejohn.com/2014/01/h-amerikh-polikos-strobilos-kai-h-nea-epoxh-pagetwnwn.html

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ... ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ...!!!

Στα διεθνή ύδατα ανοικτά της Κρήτης αναμένεται να εξελιχθεί πάνω σε ειδικά δεξαμενόπλοια η καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας. Η αποκάλυψη-βόμβα για την τοξική που αγγίζει και την Κρήτη, έρχεται μέσω του BBC το οποίο ακολουθεί βήμα προς βήμα τη διαδικασία μεταφοράς και καταστροφής του οπλοστασίου που έχει ξεκινήσει ήδη υπό τον συντονισμό των Ηνωμένων Εθνών και του Οργανισμού για την Απαγόρευση Χρήσης Χημικών Όπλων.
Έλληνες και ξένοι επιστήμονες δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή, από τα κατάλοιπα της διαδικασίας, τα οποία αναμένεται να καταλήξουν στη θάλασσα. Για σοβαρό κίνδυνο κάνει μάλιστα λόγο ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Ευάγγελος Γιδαράκος, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς τις ελληνικές Αρχές που εμφανίζονται αμέτοχες σε αυτή τη διαδικασία.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Βρετανών, τα χημικά όπλα θα μεταφορτωθούν σε σκάφος του πολεμικού ναυτικού των Η.Π.Α.
Πάνω στο CAPE RAY και σε ειδική δεξαμενή από τιτάνιο το φορτίο των χημικών θα καταστραφεί με τη μέθοδο της υδρόλυσης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μάλτας – Λιβύης – Κρήτης, η οποία υποδεικνύεται με τον αριθμό 4 στο χάρτη που παρουσιάζει το BBC
Σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό δίκτυο, το πρώτο φορτίο απέπλευσε ήδη από το λιμάνι «Λαττάκεια» της Συρίας, χθες, με το πλοίο «Ark Futura», συνοδευόμενο από Ρωσικά και Κινεζικά πολεμικά πλοία. Την ίδια στιγμή ωστόσο στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την εξέλιξη αυτή, με την υποσημείωση βέβαια ότι για υποθέσεις όπως αυτές περισσότερο αρμόδια είναι τα υπουργεία Εξωτερικών και Περιβάλλοντος.
Σύμφωνα με το σχέδιο, το πλοίο θα φτάσει στην Ιταλία και το τοξικό φορτίο του θα μεταφερθεί σε πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, το οποίο θα το μεταφέρει στα διεθνή ύδατα μεταξύ Ιταλίας-Ελλάδος, όπου και θα καταστραφεί, χωρίς να δίδονται περαιτέρω διευκρινίσεις. Η διαδικασία για την τμηματική καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από δύο μήνες.
«Τα συγκεκριμένα χημικά αυτά είναι  μείγματα επικίνδυνων και τοξικών ουσιών που δεν είναι σε θέση να αδρανοποιηθούν μόνο με τη χρήση αυτής της μεθόδου, ώστε να μην προκαλέσουν καταστροφές στους ζώντες οργανισμούς», υπογραμμίζει ο κ  Γιδαράκος.
Η συγκεκριμένη ζώνη μεταξύ Αδριατικής και Μεσογείου είχε γίνει «νεκροταφείο χημικών» από την ιταλική μαφία, η οποία βύθισε μέσα σε μία 20ετία στην Αδριατική περίπου 30 πλοία με διαφόρου τύπων απόβλητα χημικών βιομηχανιών, όπως αποκαλύφθηκε τα τελευταία χρόνια.
» Καμπανάκι κινδύνου από τους ειδικούς μετά από δημοσίευμα του “BBC”
.neakriti.gr
 
http://www.stoxos.gr/2014/01/blog-post_2952.html

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.Ο ΔΗΘΕΝ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης                            Προς: Εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε.
Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος                             Αποστόλου Παύλου 6, 15123
Αριστοτέλους 22, 10433 Αθήνα                              (Υπόψη ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ)
Τηλ. επικοιν.: 6977225644
Αθήναι 1-8-12

Αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Ο δήθεν Όρκος του Μεγάλου Αλεξάνδρου
Θέμα: Αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας

Αξιότιμοι κύριοι μέλη της συντακτικής ομάδας.
Στην έκδοση του κυριακάτικου φύλου της εφημερίδας σας 29-7-12 και συγκεκριμένα στη σελ.60 που τιτλοφορείται ''ΓΝΩΜΕΣ'', δημοσιεύσατε άρθρο του καθηγητή κυρίου Χριστοδούλου Ι. Στεφανάδη σύμφωνα με το οποίο ο Μέγιστος των ανδρών που γέννησε ο κόσμος, δηλαδή ο Αλέξανδρος του Φιλίππου, το 324 προ χριστιανικού ημερολογίου, στην πόλη Ώπι, (50 περίπου χιλιόμετρα βορείως της σημερινής Βαγδάτης), παρουσία 10.000 περίπου Ελλήνων στρατιωτών, εκφώνησε τον περίφημο ''Όρκο'' ομόνοιας και συναδελφικότητας μεταξύ των λαών προτρέποντάς τους από τούδε και στο εξής να ζουν αρμονικά σαν ένα έθνος. Ότι δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε Έλληνες και βάρβαρους όπως κάνουν οιστενόμυαλοι. Ότι δεν ενδιαφέρεται από πού κατάγονται οι πολίτες, ούτε από ποια φυλή προέρχονται. Ότι δεν πρέπει να θεωρούν τον Θεό σαν έναν δεσποτικόκυβερνήτη. Ότι από πλευρά του τους θεωρεί όλους ίσους ανεξάρτητα από φυλήκαι χρώμα. Ότι πρέπει να δουν αυτόν τον όρκο προσεκτικά σαν σύμβολο αγάπης. και λοιπά. (Να μην καταλάβω τον χώρο επαναλαμβάνοντας όλο τον δήθεν Όρκο). Και λέγω ''δήθεν'' κύριοι, διότι ουδέποτε ο Αλέξανδρος εκφώνησε ένα τέτοιο κείμενο το οποίο βρίθει από μυρωδιά παγκοσμιοποίησης και ισοπέδωσης των ελληνικών αξιών παρόλο που δεκαετίες τώρα ανατυπώνεται συνεχώς στα εκπαιδευτικά βιβλία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του κατ` επίφαση Υπουργείου παιδείας, κυκλοφορεί σε πλακέτες ειδών δώρου στα τουριστικά καταστήματα στην Πλάκα και για ένα μεγάλο διάστημα ήταν και χαραγμένο σαν επίγραμμα στον τοίχο του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης (νομίζω είναι ακόμα).
Πριν σας παραθέσω το πραγματικό κείμενο του λόγου (και όχι όρκου) που όντως ο Αλέξανδρος εκφώνησε, επιτρέψτε μου να σας γνωστοποιήσω ότι το κείμενο που σας έστειλε ο κύριος Στεφανάδης (προφανώς εν αγνοία του) και που εσείς δημοσιεύσατε (προφανώς εν αγνοία σας) είναι ένα κείμενο που έγραψε συγγραφική αδεία! το 1950, ο συγγραφέας και πολιτικός Χρήστος Ζαλοκώστας στο βιβλίο του με τίτλο: ''Μέγας Αλέξανδρος: Ο πρόδρομος του Ιησού'' και φυσικά όχι μόνο δεν έχει σχέση με τον πραγματικό λόγο που εκφώνησε ο Αλέξανδρος αλλά παραποιεί πλήρως την προσωπικότητα του ανδρός, εξυπηρετώντας τους νεόκοπους διεθνιστές οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το λογοτεχνικό αυτό κατασκεύασμα του Ζαλοκώστα, θέλουν σώνει και καλά τον Αλέξανδρο προπομπό του ραβίνου Τζεσούα (Ιησού). Άλλωστε οι έσω και έξω διεθνιστές, στηριζόμενοι και στον αποδεδειγμένα πλέον ψευδολόγο Ιουδαίο συγγραφέα Ιώσηπο ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξανδρος προσκύνησε τον έναν και μοναδικό Θεό των Ιουδαίων-και μετέπειτα  Χριστιανών-όταν μπήκε στην Ιερουσαλήμ, παρουσιάζουν σε μεσαιωνικές γκραβούρες ανατυπωμένες στα σχολικά βιβλία! τον Αλέξανδρο να προσκυνάει, ενώ είναι πασίγνωστο ότι ο Αλέξανδρος δεν επισκέφτηκε ποτέ την Ιερουσαλήμ και ότι το προσκύνημα (σύμφωνα με τον Αριστοτέλη) «. ίδιον των βαρβάρων εστί και ουχί των Ελλήνων».
Σύμφωνα λοιπόν με την Ελληνική Γραμματεία (βλέπε Αρριανό, Αλεξάνδρου Ανάβαση, βιβλίο 7 κεφάλαιο 9), ο Αλέξανδρος είπε τα εξής:
«Αυτός ο λόγος μου, Μακεδόνες, δεν θα εκφωνηθεί για να σταματήσει την επιθυμία σας για επιστροφή στην πατρίδα - γιατί μπορεί ο καθένας σας να φύγει όπου θέλει με την έγκριση μου - αλλά για να καταλάβετε τι λογής είμαστε εμείς και τι λογίς γίνατε εσείς και φεύγετε.Και θα αρχίσω πρώτα την ομιλία μου με αναφορά στον πατέρα μου Φίλιππο, όπως είναι φυσικό, ο Φίλιππος λοιπόν, αφού σας παρέλαβε περιφερομένους και φτωχούς, που βοσκούσατε τα λίγα σας πρόβατα στα βουνά ντυμένοι με προβιές και που πολεμούσατε με δυσκολία για αυτά εναντίον των Ιλλυριών και των Τριβαλλών και των γειτόνων Θρακών, σας αξίωσε να φορέσετε χλαμύδες αντί για τα δέρματα και σας κατέβασε από τα βουνά στις πεδιάδες, καθιστώντας σας αξιωματούχους (αντιπάλους) απέναντι των γειτόνων βαρβάρων, έτσι που να στηρίζετε τη σωτηρία σας πια όχι στην οχυρότητα της τοποθεσίας αλλά στην προσωπική σας ανδρεία, και σας κατέστησε πολίτες πόλεων και σας εκπολίτισε με νόμους και χρυστά ήθη. Και απέναντι αυτών των βαρβάρων, από τους οποίους υποφέρατε εσείς και τα υπάρχοντας σας, σας ανέδειξε σε ηγεμόνες από δούλους και υπηκόους και πρόσθεσε τα περισσότερα μέρη της Θράκης στην Μακεδονία και, καταλαμβάνοντας τα πιο επίκαιρα σημεία των παραθαλασσίων περιοχών, ανέπτυξε το εμπόριο στη χώρα και εξασφάλισε για εσάς την χωρίς κινδύνους (εξωτερικούς) εκμετάλλευση των μεταλλείων και σας κατέστησε κυρίαρχους των Θεσσαλών, που παλιότερα πεθαίνατε από τον φόβο σας, και ταπεινώνοντας το έθνος των Φωκέων άνοιξε διάπλατα και ευκολοδιάβατο το δρόμο για την Ελλάδα αντί του αρχικά στενού και αδιάβατου, και τους Αθηναίους και Θηβαίους, που ταλαιπωρούσαν πάντα την Μακεδονία με τις επιδρομές τους, τους ταπείνωσε σε τέτοιο βαθμό, και με δική σας ήδη συμμετοχή σ` αυτά ώστε αντί να πληρώνετε φόρους στους Αθηναίους και να είστε υπήκοοι των Θηβαίων, να εναποθέτουν εκείνοι την ασφάλεια τους σε σας ως επί το πλείστον. Και αφού κατέβηκε στην Πελοπόννησο, διευθέτησε τις εκεί υποθέσεις και, αφού ανακηρύχθηκε στρατηγός με απεριόριστες αρμοδιότητες όλης της υπόλοιπης Ελλάδας για το στράτευμα εναντίον του Πέρση βασιλιά, πρόσθεσε περισσότερο αυτή τη δόξα όχι στον εαυτό του περισσότερο παρά στο κοινό των Μακεδόνων. Αυτές τις υπηρεσίες έχει προσφέρει ο πατέρας μου σε εσάς, ώστε να τις εκτιμήσει κανείς σπουδαίες αυτές καθαυτές, αλλά μικρές σε σύγκριση με τις δικές μας. Γιατί εγώ, παραλαμβάνοντας από τον πατέρα μου ελάχιστα χρυσά και ασημένια σκεύη, ούτε εξήντα τάλαντα στα ταμεία, χρέη του Φιλίππου πάνω από πεντακόσια τάλαντα και, αφού δανείστηκα ο ίδιος επιπλέον άλλα οχτακόσια, ξεκινώντας από τη χώρα μας που δεν επαρκούσε ούτε για τις βοσκές σας, αμέσως σας άνοιξα τον δρόμο του Ελλησπόντου, ενώ οι Πέρσες τότε ήταν παντοδύναμοι στην θάλασσα, και κατανικώντας με το ιππικό τους σατράπες του Δαρείου, προσάρτησα όλη την Ιωνιά στην δική σας επικράτεια και όλη την Αιολία και τις δύο Φρυγίες και τους Λυδούς και κυρίευσα την Μίλητο με πολιορκία και όλα τα άλλα μέρη, που προσχώρησαν σε μας με την θέληση τους, τα πήρα και τα παρέδωσα σε εσάς να τα καρπώνεσθε και τα αγαθά από την Αίγυπτο και την Κυρήνη, όσα απόχτησα χωρίς μάχη, ανήκουν σε εσάς, και η Κοίλη Συρία και η Παλαιστίνη και η χώρα ανάμεσα στα ποτάμια (Μεσοποταμία) είναι δικό σας κτήμα, και η Βαβυλώνα και τα Βάκτρα και τα Σούσα δικά σας, και ο πλούτος των Λυδών και οι θησαυροί των Περσών και τα αγαθά των Ινδών και η έξω θάλασσα δική σας, εσείς είστε σατράπες, εσείς στρατηγοί, εσείς ταξίαρχοι. Γιατί για μένα τι υπάρχει παραπάνω ύστερα από αυτούς τους κόπους πέρα από αυτή την πορφύρα και το διάδημα αυτό; Προσωπικά δεν έχω τίποτε άλλο και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για δικούς μου θησαυρούς παρά μόνο για αυτά, δικά σας αποκτήματα η όσα φυλάγονται για εσάς. Γιατί δεν υπάρχει λόγος να φυλάξω τους θησαυρούς προσωπικά για μένα, που σιτίζομαι το ίδιο με εσάς και προτιμώ τον ίδιο με εσάς ύπνο, και μάλιστα νομίζω ότι ούτε καν τρώω τα ίδια φαγητά με όσους από εσάς έχουν κοιλιόδουλες προτιμήσεις, και ξέρω ότι για σας, για να μπορείτε εσείς να κοιμάστε ήσυχοι. Αλλά μήπως απόκτησα αυτά διοικώντας ο ίδιος άκοπα και χωρίς ταλαιπωρίες, ενώ εσείς κοπιάζατε και ταλαιπωρούσασταν; Και ποιος από εσάς αναγνωρίζει ότι κουράστηκε περισσότερο για μένα, από ότι εγώ για εκείνον; Εμπρός λοιπόν, και οποίος από εσάς έχει τραύματα, ας βγάλει τα ρούχα του και ας τα δείξει, και εγώ θα δείξω τα δικά μου σχετικά, γιατί, από έμενα κανένα μέρος του σώματος μετωπικά και απόμεινε χωρίς τραύματα, ούτε υπάρχει όπλο ή από τα χειριζόμενα με το χέρι η από αυτά από εκτοξεύονται, που να μη φέρω πάνω μου τα ίχνη του, αλλά και με ξίφος από χέρι έχω πληγωθεί και τόξα έχω δεχτεί ήδη και με βλήματα μηχανών χτυπήθηκα και με πέτρες πολλές φορές και με καδρόνια βαλλόμενος για εσάς και για δική σας δόξα και για δικό σας πλούτο σας οδηγώ νικητές ανάμεσα από κάθε στεριά και θάλασσα και από όλους τους ποταμούς και τα όρη και όλες τις πεδιάδες, και τέλεσα τους ιδίους γάμους με σας και τα παιδιά μου. Και απέναντι σε οποίον υπήρχαν χρέη, χωρίς να καλοεξετάσω για ποιόν λόγο δημιουργήθηκαν, ενώ τόσα πολλά εισπράττατε ως μισθό και τόσα πολλά ιδιοποιούσασταν όταν γινόταν λεηλασία μετά από πολιορκία, όλα τα εξόφλησα. Και υπάρχουν χρυσά στεφάνια για τους περισσοτέρους από σας, αθάνατα ενθύμια και της δικής σας ανδρείας και της από μένα επιβράβευση σας. Και οποίος σκοτώθηκε, έπεσε ένδοξα, και έγινε μεγαλοπρεπής η ταφή του, και χάλκινοι ανδριάντες έχουν τιμηθεί, απαλλαγμένοι από εκτάκτους φόρους και κάθε οικονομική υποχρέωση, γιατί, πράγματι, κανείς από εσάς δεν σκοτώθηκε υποχωρώντας, όταν εγώ πρωτοστατούσα στις μάχες.Και τώρα εγώ σκόπευα να στείλω πίσω τους απόμαχους από σας αξιοζήλευτους από τους συμπατριώτες σας, αλλά αφού θέλετε να επιστρέψετε όλοι σας, φύγετε όλοι και στην επιστροφή ανακοινώστε ότι το βασιλιά σας Αλέξανδρο, που κατανίκησε τους Πέρσας και τους Μήδους και τους Βάκτριους και τους Σάκες, που κυρίευσε τους Ουξίους και Αραχωτούς και Δράγγες, που υπόταξε τους Παρθυραίους και τους Χορασμίους και τους Υρκανίους μέχρι την Κασπία θάλασσα, που πέρασε τον Καύκασο πέρα από τις Κασπίες πύλες, που διάβηκε τον Όξο ποταμό και τον Ταναί, ακόμη και τον Ινδό ποταμό που δεν πέρασε κανένας άλλος εκτός από τον Διόνυσο και τον Υδάσπη και τον Ακεσίνη και τον Υδραώτη, και που θα περνούσε και τον Ύφαση, αν εσείς δεν αντιδρούσατε, και που προχώρησε στη μεγάλη θάλασσα και από τα δύο στόμια του Ινδού, και που διέσχισε την έρημο της Γεδρωσίας, από όπου κανείς ποτέ νωρίτερα δεν πέρασε με στρατό, και που στο πέρασμα του κατέκτησε την Καρμανία και τη χώρα των Ωρειτών, και που τον εγκαταλείψατε και φύγατε, παραδιδόντας τον στους κατανικημένους βαρβάρους να τον φυλάγουν. Ίσως αυτά θα είναι για εσάς δόξα εκ μέρους των ανθρώπων και (θεωρηθούν) όσια βέβαια, όταν θα τα αναγγείλετε. Φύγετε».
Και για να τελειώνουμε με την ψευδοευχή ή ψευδοόρκο της λογοτεχνικής αδείας του Ζαλοκώστα μήπως και σταματήσει πια η αναπαραγωγή του, θα επισημάνω τα εξής:
  1. Και βέβαια ο Αλέξανδρος ξεχώριζε τους Έλληνες από τους βάρβαρους διότι είχε βαθειά ριζωμένη στο μυαλό του την διδαχή του Αριστοτέλη: «τοις μεν Ελλήνιση ηγεμονικώς, τοις δε βαρβάροις δεσποτικώς χρώμενος.». (Πλούταρχος, Περί Αλεξάνδρου τύχης και αρετής, 329,β,7).
  2. Και βέβαια ενδιαφερόταν από πού κατάγονται οι πολίτες και από ποια φυλή προέρχονταν. Γι` αυτό και κάθε φορά που σε κάποια εκ των κατακτημένων πόλεων, για πολιτικούς λόγους, όριζε Πέρση σατράπη, συνδιόριζε Έλληνες αξιωματούχους να τον εποπτεύουν! Γι` αυτό όταν επίσης για πολιτικούς λόγους, τέλεσε ομαδικό γάμο ογδόντα και πλέον επιφανών Μακεδόνων με θυγατέρες Περσών,(γνωρίζοντας ότι η καταγωγή των παιδιών προέρχεται εκ των πατεράδων τους) δεν επέτρεψε σε καμία Ελληνίδα να παντρευτεί Πέρση ή άλλον Ασιάτη.
  3. 3. Και βέβαια ποτέ ο Αλέξανδρος και κανένας Έλληνας δεν θα χρησιμοποιούσε την λέξη-επίθετο '' Θεός'' χωρίς να τον ονοματίσει (Δίας, Άρης, Διόνυσος κ.ά.)Ποιος Θεός; Για τους Έλληνες δεν υπήρχε κανένας μοναδικός Θεός που να διαφεντεύει τον κόσμο και να τον θεωρούν δεσποτικό κυβερνήτη. Πως λοιπόν είναι δυνατόν να είπε ο Αλέξανδρος σε 10.000 Έλληνες: ''Δεν πρέπει να θεωρείτε τον Θεό έναν δεσποτικό κυβερνήτη.'' Ούτε στον εαυτόν του δεν θα το έλεγε εφόσον ούτε ως έννοια, ούτε ως σύλληψη ιδέας, δεν υπήρχε για τους Έλληνες ο ένας και μοναδικός Θεός της ιουδαϊκής και μετέπειτα της χριστιανικής θρησκείας.
  4. 4. Και βέβαια ο Αλέξανδρος δεν θα έλεγε ποτέ: ''Πρέπει να δείτε αυτόν τον όρκο προσεκτικά σαν σύμβολο αγάπης''. Διότι στην Ελληνίδα φωνή! δεν υπάρχει το ρήμα αγαπώ και τα παράγωγά του, αγάπη κλπ. Στην Ελληνίδα φωνή υπάρχει μόνο η λέξη φιλότητα.
Τα περί ''αγαπάτε αλλήλους'' λοιπόν, στα οποία κολυμπάει το λογοτεχνικό κείμενο του Ζαλοκώστα κάμνοντας πλύση εγκεφάλου στους Βυζαντινορωμιούς νεοραγιάδες δυστυχώς χρόνια τώρα, δεν ανήκουν στους Έλληνες.
Ευελπιστώ ότι στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που προφανώς διακρίνει τους συντάκτες της σελίδας ''ΓΝΩΜΕΣ'', θα δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή μου για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και μόνο.
Σας ευχαριστώ.

Μετά τιμής και πικρίας
Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης

Πηγή: ηλ.τα.

 http://www.schizas.com/site3/
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/09/apokatastash-ths-istorikhs-alhtheias-o-dhthen-orkos-toy-megaloy-.html

Είναι η Γη η εξορία των ανθρώπων;

Αμερικανός καθηγητής Οικολογίας υποστηρίζει ότι ήρθαμε από κάποιον πλανήτη του Άλφα του Κενταύρου
Μοιάζει με σενάριο από επεισόδιο των «X-Files», είναι όμως η ανατρεπτική και σίγουρα ιδιαίτερα ευφάνταστη θεωρία που ανέπτυξε ένας αμερικανός επιστήμονας. Όπως υποστηρίζει, ο άνθρωπος δεν γεννήθηκε στη Γη αλλά σε άλλον πλανήτη, γι' αυτό και εμφανίζει μια σειρά «δυσλειτουργίες» που σε περίπτωση που ήταν γήινο «προϊόν» δεν θα είχε.
Εκτιμά ότι είμαστε από τη φύση μας απείθαρχα και επιθετικά όντα και γι' αυτό κάποιοι εξωγήινοι συγκέντρωσαν τον ανθρώπινο πληθυσμό και τον εξόρισαν στη Γη.
Εξωγήινη καταγωγή
Την εξαιρετικά... προωθημένη αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσα θεωρία ανέπτυξε ο καθηγητής Οικολογίας Ελις Σίλβερ. Τα «σημάδια» της εξωγήινης καταγωγής μας είναι αρκετά σύμφωνα με αυτήν.
Όπως υποστηρίζει ο καθηγητής, ο άνθρωπος αντιμετωπίζει προβλήματα με την πλάτη του και έχει συχνά πόνους επειδή το είδος μας κατάγεται από έναν πλανήτη με χαμηλότερη βαρύτητα από αυτήν της Γης.
Σύμφωνα με τον Σίλβερ, προβλήματα δημιουργούνται και όταν παραμένουμε ακόμη και σχετικά λίγη ώρα εκτεθειμένοι στο ηλιακό φως επειδή δεν σχεδιαστήκαμε για να ερχόμαστε σε τόσο άμεση επαφή με τον Ήλιο.
Ένα επιπλέον επιχείρημα του καθηγητή είναι οι δυσκολίες στον τοκετό και ειδικά αυτές που προκύπτουν από το γεγονός ότι το μέγεθος του κεφαλιού είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με την... πύλη εξόδου.
Είμαστε το μόνο είδος στον πλανήτη με τόσο υψηλά ποσοστά επιπλοκών και θνησιμότητας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού, τονίζει, επισημαίνοντας ακόμη το γεγονός ότι ο άνθρωπος δεν είναι εξοπλισμένος για να αντιμετωπίζει το φυσικό περιβάλλον, π.χ. το κρύο ή τη ζέστη.
Θεωρεί επίσης παράδοξο το ότι ο άνθρωπος εμφανίζει ισχυρή αντιπάθεια για πολλά είδη τροφών που παρέχει η φύση. Ο Σίλβερ αναφέρει ότι ο άνθρωπος ασθενεί πολύ συχνά επειδή, εκτός των άλλων, το βιολογικό μας ρολόι έχει εξελιχθεί για ημέρα 25 ωρών, κάτι που έχουν υποδείξει και κάποιες μελέτες.
Από πού ήρθαμε και γιατί;
Η άποψη του Σίλβερ είναι ότι ο ανατομικά σύγχρονος άνθρωπος είναι ένα υβρίδιο που προέκυψε από τη διασταύρωση των ανθρώπων του Νεάντερταλ με ένα άλλο είδος ανθρώπων που έφθασαν στη Γη από κάποιον πλανήτη στο Άλφα του Κενταύρου, το πλησιέστερο σε εμάς αστρικό σύστημα.
Κατά καιρούς το Άλφα του Κενταύρου έχει υποδειχθεί είτε ως τόπος καταγωγής του ανθρώπου είτε ως τόπος κατοικίας εξωγήινων. Ο Σίλβερ υποστηρίζει ότι αυτό το «άλλο» είδος ανθρώπων από το οποίο προερχόμαστε έφθασε στη Γη πριν από 60.000-200.000 έτη.
Η εξήγηση που δίνει για την έλευσή μας στη Γη είναι ότι οι εξωγήινοι που ζούσαν μαζί μας δεν άντεξαν άλλο την απειθαρχία και την επιθετικότητά μας και μας έστειλαν εδώ για λόγους σωφρονισμού.
Σαν να λέμε μας «φυλάκισαν» εδώ μέχρι να γίνουμε... άνθρωποι και όταν αυτό συμβεί - ποιος ξέρει; - μπορεί να επιστρέψουμε στο πραγματικό κοσμικό μας σπίτι...

Το σκάνδαλο της "Πανγαία"

 
"Η ισραηλινή εταιρεία INVEL απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο 66% της Πανγαίας με πρωτοφανείς χαριστικούς όρους", καταγγέλει η Νομαρχιακή Επιτροπή Χρηματοπιστωτικού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ.

 
Η εκποίηση του δημόσιου πλούτου με όρους αδιαφανείς και σκανδαλώδεις συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς είτε από την κυβέρνηση είτε από τις διορισμένες διοικήσεις οργανισμών όπως αυτή της Εθνικής Τράπεζας .
   Η θυγατρική της ΕΤΕ Πανγαία  η οποία ιδρύθηκε το 2010,  κατέχει περίπου 240 ακίνητα, τα περισσότερα είναι  υψηλής εμπορικής  και αισθητικής αξίας στα κεντρικότερα σημεία της χώρας και ιδιαίτερα στην Αθήνα, μερικά από αυτά  είναι από τα πιο αξιόλογα ακίνητα της χώρας, στα οποία είναι γραμμένη όχι μόνο η ιστορία της Εθνικής τράπεζας αλλά  και του Ελληνικού κράτους.
  Πρόσφατα έλαβε από το ΤΑΙΠΕΔ, λόγω των αποκρατικοποιήσεων, σε χαμηλή τιμή 14 ακίνητα συνολικής επιφανείας  134 .716 τμ,  αυξάνοντας το χαρτοφυλάκιό της.  Άλλη μια περίπτωση ξεπουλήματος κτιρίων, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του κράτους,  στις τράπεζες όπου  οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώνουν για την ενοικίασή τους τα επόμενα 20 χρόνια. Ο Σύριζα είχε καταγγείλει στη Βουλή ότι  με τη συγκεκριμένη σύμβαση προικοδοτείται  η Πανγαία πριν την επίσημη πώληση της σε εταιρίες ξένων συμφερόντων.

Πως αγοράστηκαν από την Πανγαία;   Μέσω του δημοσίου χρήματος της ανακεφαλαιοποίησης  που έλαβε η Εθνική τράπεζα για να αναπληρώσει την κεφαλαιακή της επάρκεια.                      
   Η ισραηλινή εταιρεία  INVEL απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο 66% της  Πανγαίας με πρωτοφανείς χαριστικούς όρους. Για το τελικό τίμημα που ορίστηκε στα 650€ εκατομμύρια η ισραηλινή εταιρεία θα καταβάλλει μόνο τα 160 εκ. και θα εισφέρει σε είδος δύο ακίνητα στην Ιταλία αξίας 70 εκ. €.  Τα υπόλοιπα θα της τα δανείσει η Εθνική Τράπεζα με το προκλητικό επιτόκιο 2,718% τη στιγμή που οι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις  δανείζονται με επιτόκια από 7%-9%.

   Η χρηματοδότηση από την ίδια την Εθνική τράπεζα, για να αγοράσει η INVEL την Πανγαία είναι μια περίεργη τραπεζική πρακτική, όπως επίσης και η αποπληρωμή του δανείου που θα πραγματοποιηθεί από τα εξασφαλισμένα μισθώματα  70 εκ. € που θα καταβάλλει η ίδια η ΕΤΕ για τη στέγαση των καταστημάτων της.
   Μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών από το ΤΧΣ  (δηλ. με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων) και τις συγχωνεύσεις η ΕΤΕ έχασε την πρώτη θέση  στο τραπεζικό σύστημα.  Η μεταφορά τεράστιων περιουσιακών στοιχείων από την ΕΤΕ στην θυγατρική  Πανγαία και ακολούθως η πώληση της, αποδυνάμωσε σημαντικά το ενεργητικό της Τράπεζας.  Η απειλή εξαγοράς της από εταιρεία συμφερόντων Λάτση, που προηγουμένως απαλλάχτηκε από την κυβέρνηση και την Τράπεζα Ελλάδος για τις ζημιές ύψους 5 δις €, στην EUROBANK, θα σηματοδοτήσει την απώλεια μιας σημαντικής τράπεζας που μπορεί, υπό άλλες συνθήκες διακυβέρνησης, να παίξει σημαντικό ρόλο στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
   Για το σκάνδαλο αυτό, πέραν των ποινικών ευθυνών, υπάρχουν αστικές ευθύνες αποζημίωσης για την ζημιά σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, των λοιπών μετόχων της ΕΤΕ, των καταθετών και των εργαζομένων.   


http://kolotoubes.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters