Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Καταζητείται η μισή ΝΔ για ξέπλυμα 500 εκατομμυρίων ευρώ στο ΤΤ

Καταζητείται η μισή ΝΔ για το πελώριο σκάνδαλο τoυ Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), όπου κατηγορούνται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που φτάνει το ιλλιγιώδες ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ.
Mια πολιτική βόμβα, που εμπλέκει κυριολεκτικά την μισή ΝΔ έσκασε πριν από λίγό όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
Μετά το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αλλά και την έρευνα των εισαγγελέων διαφθοράς, εντοπίστηκε τρύπα περί των 500 εκατομμυρίων ευρώ στο ίδρυμα, αλλά και δάνεια που είχαν δοθεί με μεγάλες επισφάλειες και χαριστικούς όρους.
Μεταξύ των προσώπων που αναζητούνται είναι οι: Άγγελος Φιλιππίδης, Κλέων Παπαδόπουλος (πρώην διοικητές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου), Κυριάκος Γριβέας (επιχειρηματίας που διαμένει στο Λονδίνο αλλά και με δράση στο παρελθόν στο κόμμα της ΝΔ σε υπεύθυνες θέσεις όπως το γραφείο του πολιτικού σχεδιασμού), Αναστασία Βάτσικα, ο Κύπριος εφοπλιστής Μιχάλης Έλληνας, ο Μάριος Βαρότσης (συνελήφθη και είναι ήδη στην Ασφάλεια), ο Κ. Σιγανός, και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο με λοίμωξη.
Λέγεται πως το όνομα του τελευταίου προσετέθη στη σχετική λίστα -σύμφωνα με επιχειρηματικούς κύκλους- κατόπιν υποδείξεως ισχυρού οικονομικού παράγοντα- για καθαρά λόγους εντυπωσιασμού, χωρίς όμως αυτό να ειναι ξεκαθαρο αναφορικά με την ορθότητα των πληροφοριών αυτών.
Ο Άγγελος Φιλιππίδης έχει προϊστορία και στο Χρηματιστήριο με την υπόθεση Κεράνης.
Μετά τα αποψινά γεγονότα σε συνδυασμό με τις μέχρι τώρα αποκαλύψεις, για Λιάπη, Τομπούλογλου, αλλά και για τα "φιντάνια" του ΠΑΣΟΚ, ο όρος εγκληματική οργάνωση αποκτά καινούριο νόημα.
Το θέμα είναι ότι τα δύο αυτά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κυβερνούν την χώρα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://xryshaygh.blogspot.gr/2014/01/500.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters